|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() Mendelejew dobry. ![]() ---------- Jem niedojrzałego banana.
|
|
|
#122 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
to było już 8 zł do napiwkowej skarbonki szefunio i współbarmanki były zachwycone moim pomysłem lubię niedojrzałe banany lepsze takie niż czarne lub takie papkowateCytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Martyna(star15) dziękuję za linka aaa zapomniałabym : za nowy wątek (ja sok malinowo-żurawinowy )
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem jak wy to robicie ale ja w ogóle nie moge skupić się na nauce
rehab4181 dzięki Twojemu podpisowi że do matury zostaly jeszcze 64 dni postanowiłam zacząć się uczyć ale jeszcze nie wymysliłam jak zabrać się do tego ![]() Kurczę coś się dzieje z moją skórą..;/ na brzuchu na bokach schodzi mi skóra,marszczy się i są czerwone małe plamki;/ na ramieniu to samo
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my już matur pewnie wcale mieć nie będziemy , jak tak to tylko nauczyciele będą szukać i robić nam na lekcji ![]() rehab twój podpis motywuje
|
|
#125 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Niiic
Kiedy to było, że się bałaś takich rzeczy? ![]() Cytat:
Ale nie mogę komentować ![]() Cytat:
dałam radę 1/4 Ferdydurke (jak się wczytać, to nawet nie takie głupie, tylko muszę dokończyć do wtorku), wstęp wypracowania, angielski, jeden rozdział gramatyki, zaraz coś z niemieckiego zrobię i idę do łóżka z Ferdydurke ![]() Cytat:
![]() Bo wiesz, kto będzie tym elementem menskim... ![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17524149] mi wczoraj na facebooku jakiś koleś a właściwie 30 letni facet napisał wiadomośc zebym dodala zdjęcia . niech się bujaKolejna... taka okazja ![]() Cytat:
![]() -------- Chwaliłam się Kamili, to Wam wszystkim też powiem Zapisałam się na prawo jazdy na A nic, że marzec-kwiecień będzie musiała mieć jazdy w Sieradzu, popołudniami i w soboty ![]() I jeszcze zakopałam się u Tżta we wjeździe swoim pięknym, szyściutkim, wypucowanym i błyszczącym autkiem utknęłam w błocie nie mogłam wyjechać, dobra on wsiadł ( ), ale co z tego, że wyjechał, jak później musiałam je 10 minut wycierać z tych grudek błota http://demotywatory.pl/1100441/Slowa-pijanych-dziewczyn a później tłumacz, że jednak nie
|
|||||
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() radziłabym Ci iść do dermatologa.
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-02-28 o 21:58 |
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tak
![]() Kleję swoje ukochane, rozwalające się baletki Kropelką ![]() w czymś trzeba chodzić
|
|
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kat.A? jestem z Ciebie dumna ![]() mój w te mrozy umył mi auto, zamki zamarzły i musiał wchodzić przez bagażnik on brudnym autem nie będzie jeździł, a ja tam poczekam do wiosny i wtedy sobie umyję
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
tez kleiłam ostatnio baletki
![]() no wlasnie się zastanawiam czy najpierw do internisty cyz do dermatologa |
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
haha, oszz ty.
Cytat:
Kościii
|
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja u siebie mówię chociaż znam gdzieś, gdzie jest taniej, piwno tańsze niż w sklepie Ja też, ja też tylko jeszcze muszę się trochę poduczyć (zmieniać begi, to mi nie idzie ), to rola Tżta Mnie mama zmusiła "jak to wygląda, takim rudnym samochodem jeździć :ataty:" ![]() Z mojego doświadczenia - internista jest od wszystkiego, czyli od niczego ![]() Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17524149]spoko
w ogóle to mi się dzisiaj sniłaś . ale w moim śnie miałaś proste,ciemne włosy ;p ale to byłaś Ty :d. byłysmy na jakieś imprezie ![]() [/QUOTE] Haha, ale fajnie ![]() Cytat:
Siebie też dobijam Cytat:
To może składkę zrobimy *kilk* Do szkoły jutro, na nie chcę. |
||
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
o mój Boże
![]() Nie zapomnij o żelu poślizgowym!
|
#134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Dostępny na naszych aukcjach
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wakacje, dokładnie czerwiec.
ok wyłączam kompa, obejrzę do końca kości i idę spaaać. paa
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zauważyłam tego wcześniej
Nie bój się, kupimy.
|
|
|
|
#138 | ||
|
Zadomowienie
|
do internisty po skierowanie do dermatologa.
Cytat:
?![]() moje auto jest szare, więc brudu za bardzo nie widać ![]() Cytat:
ja chyba wtedy nie pójdę na lekcje, tylko prosto na matury![]() ogółem to nic nie zrobiłam pożytecznego przez ten weekend
|
|
#139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też Cytat:
dosłownie dwie wódki i Tymbark 7 zł wystrój "lokalu" (po starej cementowni...) nadrabia ![]() Na moim srebrnym wszyystko ![]() ----- Zrobiłam jedną reakcję z mega-słownikiem. Cholera, dopiero teraz widzę, jak mało umiem Trzeba się spiąć...I od jutra ograniczam komputer, inaczej nie da rady Dobranoc ;* |
||
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
przecież do dermy nie trzeba mieć skierowania... mi coś się ostatnio ze zdrowiem porobilo... więc w tym tygodniu wybieram się do dwóch albo nawet trzech lekarzy-m.in. ginekologa... boje się a może bardziej wstydzę jak cholera... cóż taka wstydliwa jestem... i mam z tym problem:/
wracając do przygotowania do matury... mialam dzisiaj sporo posiedzieć przy matmie-skończylo się na 4-rech zadaniach... teraz męcze jakieś cholernie trudne kserówki z angielskiego... idę spać pewnie o 1? albo i później ... Milej nauki:P
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, Żbiki
)Nadrobię was jak wrócę ze szkoły. Wchodzę na stary wątek i taki zaskok. Nieźle trzepiecie klawiaturę ![]() Koniec ferii, buuuu... Mam na 9; pierwsza fizyka, potem tylko 3 lekcje ang A po szkole ostro biorę się do pracy, to już marzec ![]() Aaaaa, i witam nowe koleżanki ![]() Miłego dnia
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
to super.
bry;* mam na 9. Po szkole pójdę na wyprawę po second-handach. w ogóle cały tydzień mam zawalony jutro spr z matmy, pyta z angola i niemca, środa fakultet, czw. chemia, pt. ang. i nauczycielka od polaka narzeka, że nie mamy jeszcze prac maturalnych, pytam się, jakim cudem mam to napisać?! ejj Martyna się nie pokazała w nowym wątku. Przywołuję ją do porządku.
|
#143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Denerwuję się bardzo. Cytat:
![]() Cytat:
Tak, to. Wygrałam czekoladę. Oczywiście, że nie. Napisałam, że nie jestem zainteresowana. Musiało to chłopaka zranić. Cytat:
------------ Do szkoły idę. Miłego tygodnia.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Nie wyrobię.
Też macie tak ciężko w szkole ? ![]() Cały tydzień mam zawalony. Nie będę się uczyła zbędnych rzeczy. Matura to bzdura. Damy radę. Dali nam dzisiaj rozpiski matur. Oczywiście, ja mam egzaminy rozwalone po całym maju, a inne koleżanki już po 2 tyg. mają luz Ustne z ang R i polaka - 20, 24 maj, ang P - 17, a biologia 10 ![]() No. Idę robić obiad, a potem do książek. Do usłyszenia
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
nie dosyć, że na 9 to jeszcze 4 lekcje, żyć nie umierać, skrócili nam.
Tak Weronika u nas też taki zapieprz. Fajnie, że już znasz rozpiskę swoich matur. Ja to też bym chciała mieć wszystko z głowy w ciągu 2 tygodni. Pogoda masakra, pada i pada. lecę do książek, do wieczora;*
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby nauczyć się tego wszystkiego musiałabym chyba dzień i noc kuć. W dup.ie mam, uczę się tego, co uważam za konieczne.Mi polski ustny wwalili między chemię i biologię. To mam 3 miesiące z głowy. Jeeeej. ![]() ---- Weszłam, żeby zobaczyć strony uniwerytetów, które mnie interesują i zobaczyć co kiedy trzeba zrobić.
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry.
Cytat:
![]() Napisałam próbny polski, wydaje mi się, że dobrze. Późnym wieczorem pewnie dopiero będę. Miłego dnia
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję Wam.
Jezu, ryczę ze szczęścia. ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- aaaaaaaaaaaaaa, Boże, nie mogę uwierzyć.
|
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
współczuję, nie lubię jasnych aut właśnie z powodu widocznego brudu. cieszę się cokolwiek to było..dzień dobry;* kurde, od stycznia nie powinno się chodzić do szkoły a nie. nie wiem czy mam się brać za lekcje czy za powtarzanie do matury czy iść się zdrzemnąć, żebym mogła normalnie funkcjonować? ![]() do 4.04 oddać mamy plan ramowy i bibliografię, za dwa tygodnie próbne matury i musimy łapać oceny, bo u nas wystawiają do 15.04. a w ogóle w rubrykach pusto. i niesprawiedliwość jest na tym świecie. osoby nie zdające angielski będą miały oceny prawdopodobnie przepisane ze wszystkich semestrów, a z niemieckiego nie chce nam tak zrobić muszę na miesiąc kupić nową książkę, super nie? chyba ją popieściło, wolę to 30zł wydać na jakieś testy lub na paliwo.pożaliłam się, dziękuję teraz tylko nie wiem co mam robić?
|
|
#150 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetny pomysł ![]() a ja też wolę niedojrzałe ja ostatnio też ![]() Cytat:
wow, brawo ![]() Cytat:
do dermatologia marsz! internista nic nie zaradzi poproszę smakowy! (są takie? )nie potrzeba skierowania ![]() Cytat:
![]() nie wazne ze nie wiadomo o co chodzi, wazne ze jest ok ![]() jestem dziś padnięta jakaś... aaajć! rano slonce swiecilo, teraz kropi ![]() ale juz wiosna jest i koniec. Beata, dzięki za Twój plan ![]() ja jestem na etapie robienia z pazdry zadań niektórych, z działów, które sprawiały mi problem, z omegi wszystko po kolei ![]() a zeby podsumowac beznadziejnosc mojej szkoly, z chemii skonczylismy wlasnie amfoterycznosc, a jutro zaczynamy mieszaniny, dobra kolejnośc materiału c'nie? a potem ja idę na korki i się mi dziwi chłopak jak to, nie wiesz jeszcze tego?! hello, matura za 2 miesiące! ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
i zajmij się powtarzaniem, bo co jest ważne? matura, czy średnia ? |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

szefunio i współbarmanki były zachwycone moim pomysłem
lepsze takie niż czarne lub takie papkowate
ma któraś??
(ja sok malinowo-żurawinowy
chyba śnią.
dałam radę 1/4 Ferdydurke (jak się wczytać, to nawet nie takie głupie, tylko muszę dokończyć do wtorku), wstęp wypracowania, angielski, jeden rozdział gramatyki, zaraz coś z niemieckiego zrobię i idę do łóżka z Ferdydurke 
. niech się buja
nic, że marzec-kwiecień będzie musiała mieć jazdy w Sieradzu, popołudniami i w soboty 
jestem z Ciebie dumna
), to rola Tżta
paa

)