Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-28, 23:04   #1411
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

no pewnie, że trzeba reklamować, chyba że w avonie się obijają i zwrot sobie krąży ;P
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 23:06   #1412
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smynio Pokaż wiadomość
hejka! co do wspomnianych felernych diamentowych tuszy... to żeby zrobili korektę i zwrot trzeba je odesłać na koszt własny tak? bo ktoś tam wspomniał o korekcie bez zwrotu... a i konieczne jest żeby to był list z zadeklarowaną wartością? nie może być polecony i już? mam ciężki miesiąc
zadeklarowanie wartosci do 50 zl kosztuje 1 zl. wyzej nie wiem...

ale ja te tusze zalatwilam telefonicznie i nie musialam nic odsylac tylko pani kazala mi sie ich "pozbyc". najlepiej zadzwon i powiedz o co chodzi. mysle ze zrobia tak samo- beda kazali wyrzucic bez odsylania i pomniejsza Ci saldo
Stary 2010-02-28, 23:11   #1413
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Taką mam nadzieję :P bo nawet formularz nie chce się wydrukować, jakieś chińskie domki mi się pojawiają zamiast liter na wydrukowanej kartce, a nie chce mi się tego odsyłać... Dzięki za odpowiedź. Jutro zadzwonie - to jest jakaś linia typu 800...?
Stary 2010-02-28, 23:25   #1414
smerfetka25
Zakorzenienie

Ale mnie zaszczyt kopnął mam stać przy stoisku z Avonem i rozdawać próbki
Na pewno nikt nie zauważy jak wpadnie ( całkiem przypadkiem ) trochę tych próbek do mojej torebki
Stary 2010-02-28, 23:32   #1415
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ale mnie zaszczyt kopnął mam stać przy stoisku z Avonem i rozdawać próbki
Na pewno nikt nie zauważy jak wpadnie ( całkiem przypadkiem ) trochę tych próbek do mojej torebki
Rzeczywiście a jesteś może liderką? Czy to jakieś inne zlecenie?
Stary 2010-02-28, 23:33   #1416
Zuziza
Przyczajenie

Witajcie!
Właśnie oglądam ofertę specjalną dla 04 i jestem zaskoczona tymi cenami!!! Olejek z płatkiami róż przecież można bylo taniej kupić z katalogu! Całkiem pogłupieli czy jak?
Mam pytanie czy ten żel i balsam z serii Liiv botanicals faktycznie nic a nic nie pachnie? Używałam tylko kremu i z tego co pamietam mial taki delikatny zapaszek.
Gdyby którąs Wizażanka mogla słów pare skrobnąć na temat o mojej upatrzonej Lynelle? Wiem bylo pare słów i zdjęć ale czy po czasie od kiedy weszła możecie poiwedzieć jak się eksploatuje? Czy warto ją nabyć. Wygląda na delikatną, toteż tak dopytuje bo nie chciałabym wrocić któregoś dnia z samymi uszami...
Będę wdzięczna za wszelki oddźwięk!
Pozdraiwam..: roza:
Zuziza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 23:39   #1417
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Sluchajcie, przypominam sobie, iz pisalyscie, ze bardzo chwalicie sobie lakiery avonu. Czy wy cos jeszcze uzywacie na/pod lakier?
Ja kiedys probowalam lakierow kiedy byly jeszcze w poprzednich opakowaniach i sie zawiodlam bo szybko mi odpryskiwaly. Ostatnio znalazlam w jakiejs swojej kosmetyczce lakier kwadratowy ten z drobinkami "zlota" (a w kazdym razie zlotego brokatu) - Golden Dream (o ile dobrze pamietam nazwe). Kupilam go jak tylko pojawil sie w katalogu wiec jakis ok. rok temu. Date produkcji ma 2.2009. Wtedy go otworzylam, troche pouzywalam i przestalam. Teraz sie na niego natknelam znowu. Napisane jest na nim, ze od otwarcia nadaje sie do uzycia w ciagu 24 miesiecy, a wiec jeszcze ten okres nie minal.
Ostatnio 2-krotnie pomalowalam sobie nim paznokcie i jeszcze tego samego dnia zauwazylam, ze powietrze sie pod nim zebralo i zaczal mi schodzic platami, ze nawet zmywacza nie musialam uzywac by go usunac calkowicie. Tak wiec wytrzymal jeden dzien. A 2 warstwe nalozylam po okolo 0.5h tak wiec ta poprzednia na pewno byla juz dobrze wyschnieta (chociaz powietrze zebralo sie pomiedzy plytka paznokcia a lakierem).
I tak sie zastanawiam, skoro Wy sobie tak chwalicie lakiery avonu to moze byscie mnie poinstruowaly jak ich uzywac by byly trwalsze?
W katalogu 4 ze wzgledu na promocje chce wziasc ten odcien Rose (cos tam), rowniez z drobinkami, ktory pojawil sie razem z tym ze "zlotem" jako seria limitowana wtedy (rok temu), ale widocznie ciesza sie one powodzeniem skoro zdecydowali sie je dodac do zwyczajnej palety kolorow lakierow.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Dodam, ze ten ze "zlotem" jest bardzo ladny. Ze wzgledu na jedynie zlote, malutkie drobinki brokatu jest bardzo elegancki, a jednoczesnie pasuje do wszystkiego, szczegolnie do zlotej bizuterii
Kurcze, ja też mam ten w kwadratowym flakoniku ( odcień ruby slippers z brokatem) i jestem bardzo zadowolona, pomalowałam sobie nim pazurki tydzień temu i do tej pory się trzyma
Za to zawiodłam się na CT i już więcej żadnego nie zamówię
Stary 2010-02-28, 23:43   #1418
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
hejka! co do wspomnianych felernych diamentowych tuszy... to żeby zrobili korektę i zwrot trzeba je odesłać na koszt własny tak? bo ktoś tam wspomniał o korekcie bez zwrotu... a i konieczne jest żeby to był list z zadeklarowaną wartością? nie może być polecony i już? mam ciężki miesiąc
Ja Sama spytałam, czy mam odesłać, to pan powiedział, że nie trzeba, bo jest pusty (jak już wcześniej wspomniałam). Chciał tylko znać datę produkcji.

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
ja wysłałam zwykłym poleconym, jeszcze korekty nie mam :/ a wysłałam już jakieś 2 tyg temu (swoją drogą mogę iść na pocztę już składać reklamację).
Ja dzwoniłam z reklamacją 17.02 i miałam korektę już 19.02.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 23:44   #1419
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Rzeczywiście a jesteś może liderką? Czy to jakieś inne zlecenie?
No liderką jestem

Hmmm... zastanawiam się jak to będzie wyglądać
Stary 2010-02-28, 23:52   #1420
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Cytat:
No liderką jestem

Hmmm... zastanawiam się jak to będzie wyglądać
Mnie też to proponowali, ale na razie zaczęłam dopiero jako konsultantka i muszę się rozeznać. Mnie babka mówiła, że trzeba namawiać ludzi do wstąpienia do avonu, no i sprzedać kosmetyków na stoisku - tyle mi powiedziała.... Ale myślę, że ma to swoje korzyści, bo pewnie zarabia się dodatkowo za zamówienia podległych sobie konsultantek chyba... Ale co by nie było to życzę powodzenia i rychłego rozwoju
Stary 2010-02-28, 23:54   #1421
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Ja Sama spytałam, czy mam odesłać, to pan powiedział, że nie trzeba, bo jest pusty (jak już wcześniej wspomniałam). Chciał tylko znać datę produkcji.

Ja dzwoniłam z reklamacją 17.02 i miałam korektę już 19.02.
Mi pan powiedział że mam odesłać. Tak też zrobiłam, no i cisza
Poszukam jutro kwitka i pójdę na pocztę, chociaż tak mi się chce że masakra

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 23:59   #1422
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też to proponowali, ale na razie zaczęłam dopiero jako konsultantka i muszę się rozeznać. Mnie babka mówiła, że trzeba namawiać ludzi do wstąpienia do avonu, no i sprzedać kosmetyków na stoisku - tyle mi powiedziała.... Ale myślę, że ma to swoje korzyści, bo pewnie zarabia się dodatkowo za zamówienia podległych sobie konsultantek chyba... Ale co by nie było to życzę powodzenia i rychłego rozwoju
He he nie dziękuje
No ale masz rację, przy okazji zrobię sobie małą łapankę
Stary 2010-03-01, 00:23   #1423
magrens
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Czy wiecie czy tonik źródło energii posiada w swoim składzie alkohol??
zdziwiłam się jak pierwszy raz go użyłam, zupełnie inny od starej wersji, nawet zapach jest czysto alkoholowy, ja zostawiam odkręcony, może trochę zwietrzeje
magrens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 00:26   #1424
ruda806
Przyczajenie

Witam Jestem konsultantką Chciałam zapytać czy któraś z was miala kontakt z zaawansowanym systemem dermabrazji? Czy ten kosmetyk mogły zmniejszyć blizny potradzikowe czy nie działa w tym kierunku?
Stary 2010-03-01, 01:19   #1425
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Mam zamiar zamówić wodę z kat.04 - jest w ofercie wiązanej, gdzie "przy zakupie dowolnego produktu ze stron 22-45" płaci się za nią 19,90zł. I chodzi mi o to, że ten ów dowolny produkt w tym przypadku to pędzelek z gąbką do oczu za 9,90zł z jednej ze stron z tego zakresu. Domniemam, że tak może być, ale nie wiem czy na pewno ten pędzelek może robić za ten dowolny produkt A i przy okazji: jaki jest upust % do tego pędzelka-25% czy 10%, a może jeszcze inaczej? Dobrej nocy wszystkim
Stary 2010-03-01, 02:09   #1426
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Mam zamiar zamówić wodę z kat.04 - jest w ofercie wiązanej, gdzie "przy zakupie dowolnego produktu ze stron 22-45" płaci się za nią 19,90zł. I chodzi mi o to, że ten ów dowolny produkt w tym przypadku to pędzelek z gąbką do oczu za 9,90zł z jednej ze stron z tego zakresu. Domniemam, że tak może być, ale nie wiem czy na pewno ten pędzelek może robić za ten dowolny produkt A i przy okazji: jaki jest upust % do tego pędzelka-25% czy 10%, a może jeszcze inaczej? Dobrej nocy wszystkim
Pędzelek będzie miał opust pewnie 25%, tylko znając życie to woda będzie miała 10%.
Ja mam chętkę na Far Away

A czy może ktoś używa tych złociście połyskujących cieni ze str 33 i jak się trzymają na oku, są trochę trwalsze czy po godzinie spływają z oka???
Stary 2010-03-01, 07:28   #1427
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
ja wysłałam zwykłym poleconym, jeszcze korekty nie mam :/ a wysłałam już jakieś 2 tyg temu (swoją drogą mogę iść na pocztę już składać reklamację).
Jak mi się zbliżał termin na składanie reklamacji na poczcie, to wysmarowałam maila ze strefy, że chcę to zrobić i proszę o potwierdzenie, czy przesyłka ze zwrotem dotarła i w ciągu regulaminowych 48 godzin, wystawili mi fakturę korygującą
Cytat:
Pędzelek jako produkt niekosmetyczny ma opust 20%, natomiast ten drugi, z oferty wiązanej, zawsze 10%
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 07:45   #1428
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

pytanko - czy ten avonowy zmywacz do paznokci faktycznie jest bez acetonu????

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 07:55   #1429
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

dziewczyny jak wyglądają zakupy w Cok-u chciałabym iść w sobote po towar z nowego katalogu ale nie wiem jak z opustami ;/ w ostatnim katalogu zrobiłam zamówienie za ok 400 zł a chciałabym iść do coku po kilka rzeczy jeśli np zakupie za 50 zł po cenach katalogowych to mam rabat ten 15 % ??? przepraszam za tak banalne pytanie ale nie wiem jak to jest w coku
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 08:35   #1430
kati81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisałam do działu obsługi w sprawie etui na próbki i pustych buteleczek z atomizerem Odpisali że przekazali moją sugestię dotyczącą wprowadzenia tych produktów do sprzedaży do działu marketingu więc być może niedługo doczekam się w końcu tego etui
taaaa każdemu tak odpisują apropos wprowadzenia zmian czy nowych rzeczy i nic nie robią
Też napisałam do nich w sprawie etui na próbki perfum oraz pomadek i mam taką sugestię - niech każda z nas napisze do nich wiadomość z propozycją wprowadzenia etui na próbki, to może w końcu to czymś zaskutkuje

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak wyglądają zakupy w Cok-u chciałabym iść w sobote po towar z nowego katalogu ale nie wiem jak z opustami ;/ w ostatnim katalogu zrobiłam zamówienie za ok 400 zł a chciałabym iść do coku po kilka rzeczy jeśli np zakupie za 50 zł po cenach katalogowych to mam rabat ten 15 % ??? przepraszam za tak banalne pytanie ale nie wiem jak to jest w coku
Tak. W COK'u są takie same zasady rabatowe jak i przy "normalnym" zamówieniu - rabat masz taki, jaki wypracowałaś w danym katalogu
Stary 2010-03-01, 08:50   #1431
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

słuchajcie a w najbliższą sobote będzie można w cok-u kupować z nowego 4 kat ??? a i czy płace te 10 zł przy kasie za ,,koszt wysyłki'' ??

Edytowane przez pycia17
Czas edycji: 2010-03-01 o 08:53
Stary 2010-03-01, 09:01   #1432
Linkier
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez Zuziza Pokaż wiadomość
Gdyby którąs Wizażanka mogla słów pare skrobnąć na temat o mojej upatrzonej Lynelle? Wiem bylo pare słów i zdjęć ale czy po czasie od kiedy weszła możecie poiwedzieć jak się eksploatuje? Czy warto ją nabyć. Wygląda na delikatną, toteż tak dopytuje bo nie chciałabym wrocić któregoś dnia z samymi uszami...
Będę wdzięczna za wszelki oddźwięk!
Pozdraiwam..: roza:
Wreszcie cokolwiek mogę powiedzieć, a zawsze tylko czytam i sie wstydzą odezwać
Mam torbą Lynell od sierpnia bodajże. Pierwszy miesiąc prawie jej nie nosiłam, ale później już prawie cały czas była w obiegu.
Ogólnie jestem z niej zadowolona. Do tej pory nie ma na niej żadnych rysek, no ale codziennie jej nie noszę. Przede wszystkim dlatego, że nie jest zbyt pojemna.

Pamiętam jak weszła w katalogu byłam nią zachwycona i trochę sie rozczarowałam, właśnie przez tę pojemność - raczej wolę większe torebki. W środku nie ma za dużo miejsca, z jednej strony z boku ma kieszonkę na suwak. Całkiem sporo tam można wrzucuć (ok 12x20cm), z drugiej strony jest kieszeń na telefon - taka całkiem szeroka - wąski telefon trochę sie w niej macha, ale to nie jest właściwie wielka wada, bo do tej pory mój jeszcze nie wypadł
Gdybym miała kupić Lynelle jeszcze raz, raczej bym sie nie zdecydowała (no za mala jest jak dla mnie)... ale ogólnie torebka jest ładna, kolor pasuje do wszystkiego i materiał sie nie niszczy. A muszę przyznać, że swoje torebki raczej "chłodno" traktuję i zazwyczaj szybko coś mi się w nich psuje
Jak jeszcze cos konkretnie chciałabyś wiedzieć, to chętnie na pytania odpowiem

A tak przy okazji, może ktoś mógłby powiedzieć jak sie nosi torebka Yoko? Bałam sie ja kupić, bo nie wiem jak by było z pojemnością. Moze któraś z Was cos podpowie? Tak mnie kusi ten jej kobaltowy kolorek

Uhu ale sie rozpisałam
Linkier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 09:08   #1433
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Dziewczyny własnie odebralam maila od mojej OMS- kupujcie szminki! niech avon bedzie na ustach wszystkich czyżby miala za mala sprzedaz??
Na to wyglada

Wypróbowałam wczoraj próbki - najbardziej spodobała mi się Mocha (jasny brąz) - jeśli ktoraś z klientek sie skusi, to ją zamówię dla siebie.

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Sluchajcie, przypominam sobie, iz pisalyscie, ze bardzo chwalicie sobie lakiery avonu. Czy wy cos jeszcze uzywacie na/pod lakier?
Ja kiedys probowalam lakierow kiedy byly jeszcze w poprzednich opakowaniach i sie zawiodlam bo szybko mi odpryskiwaly. Ostatnio znalazlam w jakiejs swojej kosmetyczce lakier kwadratowy ten z drobinkami "zlota" (a w kazdym razie zlotego brokatu) - Golden Dream (o ile dobrze pamietam nazwe). Kupilam go jak tylko pojawil sie w katalogu wiec jakis ok. rok temu. Date produkcji ma 2.2009. Wtedy go otworzylam, troche pouzywalam i przestalam. Teraz sie na niego natknelam znowu. Napisane jest na nim, ze od otwarcia nadaje sie do uzycia w ciagu 24 miesiecy, a wiec jeszcze ten okres nie minal.
Ostatnio 2-krotnie pomalowalam sobie nim paznokcie i jeszcze tego samego dnia zauwazylam, ze powietrze sie pod nim zebralo i zaczal mi schodzic platami, ze nawet zmywacza nie musialam uzywac by go usunac calkowicie. Tak wiec wytrzymal jeden dzien. A 2 warstwe nalozylam po okolo 0.5h tak wiec ta poprzednia na pewno byla juz dobrze wyschnieta (chociaz powietrze zebralo sie pomiedzy plytka paznokcia a lakierem).
I tak sie zastanawiam, skoro Wy sobie tak chwalicie lakiery avonu to moze byscie mnie poinstruowaly jak ich uzywac by byly trwalsze?
W katalogu 4 ze wzgledu na promocje chce wziasc ten odcien Rose (cos tam), rowniez z drobinkami, ktory pojawil sie razem z tym ze "zlotem" jako seria limitowana wtedy (rok temu), ale widocznie ciesza sie one powodzeniem skoro zdecydowali sie je dodac do zwyczajnej palety kolorow lakierow.
Jakość zalezy od koloru - mam Wicked i jestem nim oczarowana: nie robią się bąbelki powietrza, kryje bez smug (już nawet 1 warstwa).

Miałam Midnight Plum i tu już niestety porażka: bąbelki, smugi, długie schnięcie, a w rezultacie i tak miękki lakier że można paznokcie odbijac.

W poprzedniej butelce mam Amethyst: jego jakość tez jest kiepska Też: bąbelki, długie schnięcie.

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
zadeklarowanie wartosci do 50 zl kosztuje 1 zl. wyzej nie wiem...
Inaczej: za każde 50 zł płaci się 1 zł - czyli np. za 150 zł czy 170 zł płaci się 3 zł.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 09:26   #1434
malka
Rozeznanie

Cytat:
słuchajcie a w najbliższą sobote będzie można w cok-u kupować z nowego 4 kat ??? a i czy płace te 10 zł przy kasie za ,,koszt wysyłki'' ??
Tak.

Jaki ,,koszt wysyłki'' ? Nic takiego nie płacisz

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Na to wyglada

Wypróbowałam wczoraj próbki - najbardziej spodobała mi się Mocha (jasny brąz) - jeśli ktoraś z klientek sie skusi, to ją zamówię dla siebie.

Też słyszałam, że te szminki schodzą kiepsko. Właśnie zabiram się za testowanie na sobie wszystkich odcieni ich próbek.
Czym najlepiej zmywać szminkę z ust, żeby było to skuteczne i można było zaraz nałożyc inny odcień ?
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 09:28   #1435
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Tak.

Jaki ,,koszt wysyłki'' ? Nic takiego nie płacisz

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Też słyszałam, że te szminki schodzą kiepsko. Właśnie zabiram się za testowanie na sobie wszystkich odcieni ich próbek.
Czym najlepiej zmywać szminkę z ust, żeby było to skuteczne i można było zaraz nałożyc inny odcień ?

no ta opłata 10 zł o to mi chodzi
Stary 2010-03-01, 09:34   #1436
kati81
Raczkowanie

Cytat:
K04 wchodzi od czwartku, więc w sobotę będzie można w COK'u kupować produkty z nowego katalogu, pod warunkiem, że będzie otwarty, bo nie wszystkie COK'i są czynne w soboty - np. mój (lubelski) nie jest.

Cytat:
no ta opłata 10 zł o to mi chodzi
Nie płaci się nic za tzw. "małe zamówienie" przy zakupach w COK'u, a opust masz taki, jaki Ci normalnie przysługuje w danym katalogu

Edytowane przez kati81
Czas edycji: 2010-03-01 o 09:43
kati81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 09:38   #1437
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

Cytat:
Napisane przez kati81 Pokaż wiadomość
Nie płaci się nic za tzw. "małe zamówienie" przy zakupach w COK'u, a opust masz taki, jaki Ci normalnie przysługuje w danym katalogu

no to dzieki bardzo planuje wybrać się do cok-u na ul kijowskiej w warszawie zobaczymy co tam bedzie
Stary 2010-03-01, 09:52   #1438
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie można na takim stoisku prospectingowym sprzedawać kosmetykow, możesz mieć problemy, to jest stoisko reklamujące kosmetyki naszej firmy, mozemy zachęcać ludzi do zakupów z katalogu, nakłaniać, zachęcać osoby do zostania konsultantką do oferowania mozliwości i korzyści z tego tytułu płynące.
Ja po takich spotkaniach mam masę telefonów, kontaktów i nigdy i to naprawdę nigdy na takich stoiskach nie sprzedaje kosmetykow, jedynie umawiam się na inny termin i dany kosmetyk dostarczam....
Twoja liderka ma zapewne inne zdanie odnośnie sprzedaży, ja jestem zawsze uczciwa i na takich stoiskach nie sprzedaję..., wiem, powtarzam sie

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:

A czy może ktoś używa tych złociście połyskujących cieni ze str 33 i jak się trzymają na oku, są trochę trwalsze czy po godzinie spływają z oka???
Ja te cienie bardzo lubię , u mnie na oku trzymają sie bardzo długo, nie rolują się w zgięciu powieki, kolorki są ładne, u mnie trwałe.
Szczerze je polecam, u mnie sprawdziły sie
A na takim stoisku prospectingowym, to naprawdę, jak tylko uda Ci sie to rób łapanki, warto, zawsze będziesz miała wiekszy zespół a co za tym idzie, wieksza kaska
Powodzenia
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 10:05   #1439
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Pędzelek będzie miał opust pewnie 25%, tylko znając życie to woda będzie miała 10%.
Ja mam chętkę na Far Away

pedzelek bedzie mial opust 20% bo to jest produkt nie kosmetyczny a perfumki 10% bo sa w ofercie laczonej
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 10:22   #1440
teteesia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
pytanko - czy ten avonowy zmywacz do paznokci faktycznie jest bez acetonu????
Z tego co widze to jest bez acetonu, ma w składzie: ethyl acetate, ale jak czytam w necie to jest coś innego jak aceton. Ja bardzo lubie ten zmywacz, używam go od iks lat, nie wysusza tak paznocki jak inne, rzeczywiście jakby miał odżywkę, zawsze polecam go innym, no i jest go dużo 150 ml

Na całym świecie co 6 sekund ginie w męczarniach jakiś zwierzak w laboratarium!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post17020318
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości