![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Czarna Zuzia wymiata! - część kolejna :)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I cieszę się, że USA w tych ostatnich sekundach zremisowało ![]() jakoś tak Kanada zbyt pewna siebie była ![]() Niech wygra lepszy, najlepiej w karnych ![]()
![]() |
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, niech wygra najlepszy, byle szybko, bo wstaje o 4.30 ![]()
![]() |
#184 | |||||
czyli Endżi
|
Na dzisiaj finito może być. Pod warunkiem, że w najmniej oczekiwanym momencie znowu wymienimy się poglądami w materii dwóch kółek
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Strasznie są słodkie razem. Kejsunia mała, chuda, wielkooka Twiggy oraz Rambo vel dobrze zbudowany Sylvester Stalone ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tygrysie, ale jak to półtora litra? Przecież podczas jednej sesji oddaje się tylko pół. Masz jej więcej niż przeciętny człowiek, czy jak ![]() Madziu, ![]() ![]() Ale ja miałam dzisiaj gópi dzień ![]() ![]()
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i stałosię ![]() Kanada mistrzem ![]() to bardzo dobrze ![]() idę spać, branoc ![]()
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Jest Kanada
![]() Moge isc spac Tylko cmokne Aniola ![]() ![]() Dobranoc
#187 |
Konto usunięte
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 8 szt ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia |
||
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Dalej się źle czuję, ale w pracy trzeba być ![]() ![]() Zakochałam się w tych cieniach IsaDory ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2010-03-01 o 06:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
![]() Magduleńko, mam nadzieje, że ten będzie lepszy od wczorajszego ![]() Aniołka nie widziałam a Sasinę widziałam. Ale składam protest, bo ja, tak jak Hiszpańska Ognista Kobieta, mało co widziałam! Chcę wiecej, wyraźniej, no, z bliska chcę Sasinę oglądać ![]() A Anioła chcę w ogóle i w szczególe a tu psińco. No wiecie co. ![]() Długo jeszcze tego klikania w banerki? klikam karnie, a z ciekawości pytam jak długo jeszcze i czy macie szansę na wygraną jaką. ![]() Czekolada... Tygrysie, czy juz mówiłam, że Cię lubię? Czekoladę też ![]()
#191 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja za Wami nie nadanżam!
![]() Wstecz doczytam potem, teraz mówię dzień dobry i życzę Wszystkim miłego poniedziałku (nie, to się jednak nie wyklucza) i biorę się do roboty ( ![]()
#193 |
Piers do przodu
|
![]() Ale dzisiaj pogoda ![]() ![]() Margoto - ja też nie nadanżam ale już się przyzwyczaiłam ![]() Zobaczymy, jak się rozpocznie ten tydzień .... mam nadzieję, że nie będzie powtórki z poprzedniego ![]() Winterro - a Z CZEGO Ty się odchudzasz, hę??? ![]()
#194 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
![]() ja też się odchudzam ... ... na razie schudłam mentalnie ![]()
#197 |
rude jest piękne:)
|
![]() u mnie wieje i leje ,strach wyjsc na dwor ![]()
#198 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Piers do przodu
|
Wielka Matko - a gdzieś ava zagubiła??
Ja też - mentalnie czuję się coraz lżejsza ![]() edit: Avek nastał ![]() ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2010-03-01 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Konto usunięte
|
Oddajcie te wszystkie kg mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedyne szczescie, ze po wszystkich beznadziejach slonce i tak ciagle swieci ![]() ![]() Zaczynamy od nowa Aniolku? ![]() Tez jakims cudem dotrwalam do konca ![]() Fajny mecz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cze Zuziu ![]() U nas tak wialo wczoraj... ![]() Tyle nieszczesc sie wydarzylo, tylu ludzi zginelo... Co sie dzieje ![]() Dzis juz slonecznie i dosc cieplo ![]() Cytat:
Mahoro ![]() (ciagle cos sie pieprzy... ale musze twarda byc nie mientka ![]() A nowa-nienowa paczula to Patchouli Patch L'A - fajna, bardzo wytrawna ![]() Cytat:
Dziekuje Sasiu ![]() Na dzis dla Ciebie ![]() Dzieki Dysku ![]() Irenko ![]() Dziekuje Wam Wszystkim ![]() Ciesze sie, ze mimo tych ostatnich burz i zawirowan mam dokad wracac.... Obiecuje, juz wiecej marudzic nie bede ![]() Cos pozytywnego na koniec: bylam na takim koncercie ![]() ![]() (tu tylko malenki fragment) i chce jeszcze Milego poniedzialku |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Konto usunięte
|
Ja słucham Queen
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie poniedziałkowo
![]() Cytat:
Jak tak patrzę na ranking, to chyba tylko vesenka ma szansę. Trzeba mieć co najmniej 300 klików, żeby teraz wejść na listę 160 osób, które dostaną nagrody ![]() oj, współczuję ![]() Cytat:
![]() Przecież również po to, żeby było gdzie przyjść i pomarudzić ![]() Tygrysie - należało Ci się ![]()
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2010-03-01 o 09:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja niestety nie mogę ![]() W rodzinie wszyscy mamy 0RH- (ojciec,mama,siostra i ja).... zawsze byliśmy przekonani o tym,że jeśli coś się nam stanie będziemy mogli wzajemnie sobie pomóc.... niestety ![]() gdy walczyliśmy o życie ojca wyszło,że nikt z nas krwi oddać nie może ![]() i zaczął się dramat... znajomi w całym kraju oddawali krew,ludzie którzy usłyszeli mój apel w radiu spontanicznie przychodzili do szpitala,oddawać krew,pocieszyć,na korytarzu biegałam po całym szpitalu prosząc ludzi o oddanie krwi (bo operacja była zaplanowana na czwartek,a we wtorek dostał ostatniej zapaści ...nie mogli czekać) ....zostali wezwani wszyscy specjaliści a 2-3 jednostki krwi jechały na sygnale z Bolesławca ![]() ..... Mija już 3 rok, ojciec żyje,krew zdążyła dojechać,a i trafił na wspaniałych specjalistów ![]() Jak mogę nie kochać ludzi,którzy ratują innych oddając część samego siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kochany Jesteś Tygrysku i dziękuję z całego mojego serca ![]() ![]() Miłego dnia Wszystkim ![]() Aniołku i Sasiu ![]() ![]() ![]() Pięknie wyglądacie ![]()
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
Ja mam B Rh+ (chyba) więc częstszą. A swojej oddać nie mogę - też biorę leki.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
![]() Cześć ![]() Widziałam Sasię na motórze ![]() ![]() ![]() Fenris, poczęstowałam się rogalikiem z serkiem ![]() Magnetice zyczę wygranej flaszki ![]() Zuziu u mnie dzisiaj deszcz i wiatrzysko że łeb urywa.. Ale humor poprawiło mi Aha i Desert Rose (tego słucham często na fulla w aucie ![]() I jeszcze wkleję TU kawałek, który od jakichś 2 tygodni mam cały czas w głowie i nie chce wyjść... Ojojoj i zaciukałam wontek na ament - przepraszam, nie chciałam ![]()
WYMIENIĘ Edytowane przez malekssandra Czas edycji: 2010-03-01 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
#209 |
Zakorzenienie
|
![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Piers do przodu
|
Kurna ale zaczęło wiać
![]() ![]() Ooo usłyszałam że WOŚP znów pobiła własny rekord - zebrali 42 miliony ![]() I znów w necie pełno zjadliwych komentarzy na temat ile z tego Owsiakowi, ile fundacji - skąd w ludziach tyle agresji i jadu?? ![]() Panie Bócku, Ty widzisz, jaką mój sąsiad ma krowę?? A ile mleka daje?? Bądź sprawiedliwy, moja tak cherlawa - niech JEMU TA KROWA ZDECHNIE.
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2010-03-01 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.