Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wiosny :) - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-28, 22:23   #1591
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Nie martwie się, ja weteran będący tutaj od 1 części szybko nie odejdę z tego forum
Trzymamy Cię za słowo I dobranoc
Stary 2010-02-28, 22:36   #1592
All_that_jazz
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
A na takie blizny po pryszczykach na plecach tez pomaga czy raczej za mocne bedzie?
To łagodna maść, a właściwie krem. Krzywdy ci nie zrobi. Rozjaśni i spłyci blizny. Tanie to nie jest, polecam większą pojemność, bardzije się opłaca. działa nawet na stare blizny ( ja z jedną taką walczę) ale wolniej. Najlepiej działa na świeże blizny. Inny taki specyfik to maść tointex.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Boska jest. Gdzies mam skórzana spódnicę po mamie z czasów jej studiów. Będę musiała ją wygrzebać z szafy, jak bede w domu. Może da się ja przerobić na podobną?

A ja nie moge uzywac depilatora Strasznie mi włoski wrastają. Nawet po maszynce, a przy tej metodzie usuwania owłosienia podobno najmniej wrastają Żadne peelingi, nawilżanie, nic nie zapobiega wrastającym włoskom u mnie. A jak już zaczynają wrastać zaczyna się mój koszmar. Nie znoszę uczucia swędzenia. To jest najgorsze ze wszystkich odczuć. Jak swędzi to ja to muszę rozdrapać, bo inaczej mnie szlag trafia. Nie potrafię tego zostawić w spokoju. A potem wygladam jak po walce z tygrysem
A kremu Keranorm próbowałaś? Podobno dobrze goi taką skórę. Też mam problem z wrastaniem i u mnie sprawdza się peeling żel myjący antycellulit Lirene, regularna natłuszczanie i jeśli depilacja to pensetką albo pianką i żadne depilatory, plastry ani woski (skóra naczynkowa).
Stary 2010-02-28, 22:39   #1593
201607180946
Konto usunięte

Dobranoc, obejrzę Szymborską i do łóżka.
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 22:53   #1594
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Napisane przez All_that_jazz Pokaż wiadomość
A kremu Keranorm próbowałaś? Podobno dobrze goi taką skórę. Też mam problem z wrastaniem i u mnie sprawdza się peeling żel myjący antycellulit Lirene, regularna natłuszczanie i jeśli depilacja to pensetką albo pianką i żadne depilatory, plastry ani woski (skóra naczynkowa).
Keranormu nie próbowałam. Zaraz sobie poczytam o nim. Na szczęście nie mam większych problemów z naczynkami, więc przynajmniej o tyle dobrze. Ale te wrastające włoski potrafią sprawiać problemy

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Dobranoc, obejrzę Szymborską i do łóżka.
Dobranoc Miłych snów

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

W sumie większośc opinii na temat tego kremu jest pochlebna, ale ta cena W sumie chyba głównym składnikiem aktywnym w tym kremiku jest z tego co widzę kwas mlekowy, wiec może w tym kierunku podziałać? Jak będę miała chwilkę, to chyba biochemiczne forum odwiedze, a na razie tez sie powoli zbieram sprzed kompa
Stary 2010-02-28, 23:00   #1595
n0emi
Zakorzenienie

All_that_jazz dzieki sprobuje z tymi kremami
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 23:07   #1596
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Boska jest. Gdzies mam skórzana spódnicę po mamie z czasów jej studiów. Będę musiała ją wygrzebać z szafy, jak bede w domu. Może da się ja przerobić na podobną?
Ja mierzyłam taki sam fason tylko właśnie skórzaną w Tally Weijl, świetna była ale za duża Myślę, że warto pokombinować z mamy spódnicą

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
malo powiedziane ze jest swietna, ja musze sobie kupić chociaż 1 spódnice ale najpierw zobacze jak bedzie z kasa nie moge wydac wszyttkich zaskorniakow jeszcze chwilka i wlosy wyschna i bede mogla isc spac wogole jakos szybko mi ten weekend minal nawet nie wiem kiedy i na co go przeznaczylam
Ja też W ogóle muszę zmienić styl ubierania, mam dość noszenia spodni, czas na spódnice i sukienki

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
No ale u mnie inaczej jest. Jak pomaluję pazurki to góra dwa dni mam ładne. A i tak wcześniej coś spieprzę i mam np. 9 ładnych paznokci i jeden taki, że cały dzień chodzę ze zgiętym palcem żeby go nie było widać

Cytat:
Oho, niezłe
Ech, ja nigdy nie czyściłam piekarnika. W ogóle niczego nie czyszczę. W pracach domowych jestem beznadziejna :P Nie wiem, co to będzie jak się wyprowadzę z domu, w którym mama za mnie wszystko robi... :P
To tak jak i za mnie zawsze mam ugotowane, podane Do moich obowiązków należy jedynie dbanie o swój pokój

Cytat:
uciekam do łózka wlosy wyschnięte jeszcze tylko muszę spakować na jutro jakieś potrezbne rzeczy do torebki i trezba isc spac wkoncu o 5 pobidka
dziewczyny 3majcie kciuki bym zalatwila sobie praktyki tam gdzie chce jak mi sie nie uda to nie mam zadnego wyjsscia awaryjnego ani pomyslu na niego

dobranoc wszytkim

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Nie martwie się, ja weteran będący tutaj od 1 części szybko nie odejdę z tego forum
Ja też

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 23:22   #1597
All_that_jazz
Zakorzenienie

Cytat:
No ale u mnie inaczej jest. Jak pomaluję pazurki to góra dwa dni mam ładne. A i tak wcześniej coś spieprzę i mam np. 9 ładnych paznokci i jeden taki, że cały dzień chodzę ze zgiętym palcem żeby go nie było widać
A używasz do robót domowych, a szczególnie do zmywania ręcznego rękawiczek? Bo ja tak. To może być też kwestia lakieru. Ja staram się już teraz malować tylko inglotami bo są najtrwalsze. Przynajmniej te kolory, których ja używam- m.in. 36 (klasyczna czerwień), fiolety, błękit i 866 (perłowy róż, mam właśnie na pazurach). No i kwestia ilości- ja maluję nie więcej niż 2 warstwy plus ewentualnie top coat. Podkładu nie używam bo na nim lakier się ściąga a ingloty nawet te ciemne nie barwią mi paznokci. Barwiły mi Sally Hansen ale od nich odchodzę bo to trucizna. A do nieudanych są korektory we flamastrze. Można też jeden paznokiec zmyć wacikiem do uszu i poprawić. Ja tak czasem robię bo pomyłki i mnie się czasem zdarzają. Ale jeśli masz dobry lakier i nie nabierzesz go za dużo na pędzel to w zasadzie pomyłek nie ma.
Kiedyś nie miałam pojęcia o malowaniu pazurów, wprawiłam się w jakieś 3 miesiące w wakacje 2 lata temu chyba. No i jak lakier słabo trzyma to może to świadczyć o osłabieniu paznokcia. Jeśli masz cienką płytkę to maluj odżywkami.Ja raz na jakiś czas tak robię,w ramach profilaktyki choć po babci paznokcie mam naturalnie mocne.

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja też W ogóle muszę zmienić styl ubierania, mam dość noszenia spodni, czas na spódnice i sukienki
No skąd ja to znam. Pół życia przechodziłam w spodniach,do tego głównie w rockowej czerni aż tu 3 lata temu odbiło mi, polubiłam bycie femme i nawet kolor różowy, niegdyś szczerze znienawidzony. No i sukienki, spódnice. Jak widać do czucia się dobrze w kobiecych strojach trzeba dorosnąć. No ale skoro nawet Chylińskiej się odmieniło to czemu nam nie może? zawsze chętnie pomogę w polowaniu na fajne i kobiece ciuchy.

Edytowane przez All_that_jazz
Czas edycji: 2010-02-28 o 23:10
All_that_jazz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 06:01   #1598
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
To tak jak i za mnie zawsze mam ugotowane, podane Do moich obowiązków należy jedynie dbanie o swój pokój
Ja nawet w swoim pokoju mam wiecznie subtelny rozgardiasz. Czyli jak da się otworzyć drzwi w ogóle, to jest dobrze :P

Cytat:
A używasz do robót domowych, a szczególnie do zmywania ręcznego rękawiczek?
W ogóle nie zmywam (;

Cytat:
To może być też kwestia lakieru. Ja staram się już teraz malować tylko inglotami bo są najtrwalsze. Przynajmniej te kolory, których ja używam- m.in. 36 (klasyczna czerwień), fiolety, błękit i 866 (perłowy róż, mam właśnie na pazurach).
Teraz też mam tylko Ingloty.

Cytat:
No i kwestia ilości- ja maluję nie więcej niż 2 warstwy plus ewentualnie top coat. Podkładu nie używam bo na nim lakier się ściąga a ingloty nawet te ciemne nie barwią mi paznokci.
Maluję zazwyczaj tylko jedną wartwę, rzadko kiedy dwie.

Cytat:
No skąd ja to znam. Pół życia przechodziłam w spodniach,do tego głównie w rockowej czerni aż tu 3 lata temu odbiło mi, polubiłam bycie femme i nawet kolor różowy, niegdyś szczerze znienawidzony. No i sukienki, spódnice. Jak widać do czucia się dobrze w kobiecych strojach trzeba dorosnąć. No ale skoro nawet Chylińskiej się odmieniło to czemu nam nie może? zawsze chętnie pomogę w polowaniu na fajne i kobiece ciuchy.
Ja całe życie prawie w spodniach chodzę. I od dwu lat to już w ogóle cała ubrana na czarno-zielono. Spódnice nosiłabym częściej, mam nawet jedną różową we wzorek geparda [ tak, pasuje ona do mojego wizerunku ], ale zimą jednak trochę za zimno było, a latem to mi się nogi pocą tak, że szkoda gadać. Poszłabym na odsysanie tłuszczu z wewnętrznej strony ud, wtedy by się o siebie uda nie obcierały

Edytowane przez Chatul
Czas edycji: 2010-03-01 o 06:02
Chatul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 08:00   #1599
Smerfetkaa
Zakorzenienie

dzień dobry
a co tu takie pustki??
ja umyłam właśnie kudełki, zaraz muszę się nimi zajać żeby do szkoły zdąrzyć...
ale najpierw maska z glinką

miłego dnia
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 08:40   #1600
Renia90
Zakorzenienie

dzień dobry

wczoraj nie pisałam bo rano byłam w kościele, zjadłam obiad i proso do pracy, więc nie miałam czasu, a po pracy sił.

@ nadal nie mam, więc jadę na basen za niecałą godzinę

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 09:12   #1601
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Ja się witam i żegnam Mam nadzieję, że w środę już będę z powrotem

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 09:53   #1602
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:

A ja nie moge uzywac depilatora Strasznie mi włoski wrastają. Nawet po maszynce, a przy tej metodzie usuwania owłosienia podobno najmniej wrastają Żadne peelingi, nawilżanie, nic nie zapobiega wrastającym włoskom u mnie. A jak już zaczynają wrastać zaczyna się mój koszmar. Nie znoszę uczucia swędzenia. To jest najgorsze ze wszystkich odczuć. Jak swędzi to ja to muszę rozdrapać, bo inaczej mnie szlag trafia. Nie potrafię tego zostawić w spokoju. A potem wygladam jak po walce z tygrysem
Mi wrastają na udach i w okolicach bikini. Masakra jakaś. Nawet po maszynce. Depilatora uzywałabym do łydek, ale zbyt czasochłonny. Używam go do łapek czasami,wąsika i brzucha Ale ja w ogóle jakas owłosiona jak goryl jestem

Cytat:

u mnie trochę inaczej. Owszem okres buntu przeciw spódniczkom tez był, ale później było tak "kupię spodnie, bo spodnie bardziej wynoszę". Ale w tym roku to zmienię! Planuje isc w wakacje do pracy, będę zebrać na laptopa,ale może starczy mi na obkupienie sie w spódnice w moim ulubionym lumpie.

Jyyli, trzymam kciuki

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Bo jas to ise wtylko wnlumpie umiem ubrać. W sklepach mi sie nic nie podoba, jak juz mi sie coś cudem z podoba, to cena odtrasza, alebo pół miasta tak chodzi,a ja nie lubie sie czuć jak klon. Chociaż, podobno powinno się mnie sklonować, juz w szkole podstawowej to słyszałam.

I nie mam humoru, bo mi tu dziś znow mama wariuje, znów panika, ze na nic pieniędzy nie będzie. Prezd studnióką byłą panika, ze nie pójdę, bo nei m,a za co zapłacić, jakoś zawsze i tak się pieniądze na wszystko znajdują, tylko nerwy psuje.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 10:18   #1603
Asia19x
Zakorzenienie

Bry!
zostawić Was na trzy dni i tyle do nadrabiania
u Was tez taka pogoda? U mnie koszmar, leje, wiatr wieje, normalnie szok

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 10:24   #1604
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Bry!
Dzień Dobry, u mnie słabe słońce i mocny wiatr
Stary 2010-03-01, 10:46   #1605
Asia19x
Zakorzenienie

U mnie nawet słonka nie ma kurde, taki zamulony dzień ale jeszcze tydzień i skladam zamowienie w DOZie! w sumie mogłabym teraz, ale upatrzyłam sobie na allegro torebuńkę i chyba zamówię

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-03-01, 10:48   #1606
201607180946
Konto usunięte

Już nie ma słońca
Stary 2010-03-01, 10:50   #1607
Asia19x
Zakorzenienie

Tak jakoś cicho dziś

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

W ogóle ten dzień taki jakiś pochmurny i smutny ale kupiłam sobie paczkę Mamby i żuję

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-03-01, 11:16   #1608
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Ale wichura! Aż mi się z łózka nie chciało wstawać w związku z czym ominęłam 2 pierwsze zajęcia Następne mam na 15, to chociaz nadrobie to, czego wczoraj nie zdazyłam zrobić. Kurde, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce. Kompletnie nie mam motywacji na wstawanie rano i zasuwanie na zajecia
Stary 2010-03-01, 11:19   #1609
Asia19x
Zakorzenienie

Dzisiejsza pogoda jest koszmarna, nic się nie chce normalnie

http://moda.allegro.pl/item928104621..._pikowana.html jak sie wam podoba? Bo nie wiem który kolor wybrać, wolałabym chyba ten jaśniejszy....
http://moda.allegro.pl/item934770897...tmosphere.html

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-03-01, 11:24   #1610
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:

http://moda.allegro.pl/item928104621..._pikowana.html jak sie wam podoba? Bo nie wiem który kolor wybrać, wolałabym chyba ten jaśniejszy....
Mi osobiście bardziej się ten ciemniejszy podoba. Ale wydaje mi się, że one i tak mają ten sam kolor, tylko na tej pierwszej aukcji flesz dał czadu i dlatego taka jasna ta torebka wyszła. Widać to najlepiej po łańcuszku i zatrzasku, które miały być też złote na pierwszej aukcji a na zdjeciu wyszły srebrne Chociaż mogę się mylić
Stary 2010-03-01, 11:33   #1611
Asia19x
Zakorzenienie

Na początku też mi się wydawało, ale potem na dalszych stronach znalazłam tę samą ciemniejszą wiec to jednak chyba ten odcień taki ciemny do tego jeszcze butki jakies i będzie super, strasznie podoba mi się taki kolor

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-03-01, 11:48   #1612
anusiuniaa
Zakorzenienie

mam pytanie jeżeli chodzi o zestaw herbal essences nawilzanie po brzegi, mam szampon, odżywke i maskę.
Wiem że najpierw szampon ale co dalej i na ile mam trzymać odżywkę i maskę?
Stary 2010-03-01, 11:48   #1613
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Bry!
U mnie słonecznie i chyba ciepło

Cytat:

Świetne są te torebki, też będę zamawiać ale ja chcę czarną Może jakościowo nie są najlepsze ale i tak ją kupię, widziałam prawie identyczne w House koło 80 zł kosztowały

Cytat:
Na początku też mi się wydawało, ale potem na dalszych stronach znalazłam tę samą ciemniejszą wiec to jednak chyba ten odcień taki ciemny do tego jeszcze butki jakies i będzie super, strasznie podoba mi się taki kolor
Jeśli to inne kolory to wybrałabym ciemniejszą ale wybór należy do Ciebie

Głowa mnie boli Nie wyspałam się, jakiś wariat od 7.00 słuchał na całe osiedle muzyki

Stary 2010-03-01, 11:54   #1614
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Głowa mnie boli Nie wyspałam się, jakiś wariat od 7.00 słuchał na całe osiedle muzyki
Skąd ja to znam. W tamtym roku miałam przeboje tego typu z małoletnim sąsiadem. Nie reagował na nasze prośby, groźby, nic. Słuchał takiej techniawy totalnej, takiej umc umc calutki dzień i jakby tego było mało, to jeszcze puszczał ten szajs po 24. Nic nie można było robić w domu. Dosłownie szklanki nam skakały. Tutaj na szczęście jest w miarę cicho, wiec w tym roku nie miałam powodu do narzekania
Stary 2010-03-01, 12:01   #1615
malina19
Zakorzenienie

hey
niedawno wrocilam do domu i sie wkurzylam
kierowniczka wyszla zanim zdazylam dojechac do niej ale to nic ze powinna miec zajecia z 3 rokiem zotawilam podania o przyjecie na praktyki i najwyzej jutro iedzy zajeciami moze sie dowiem co i jak alee tylko wtedyjak kolezanka pozyczy samochod od siosry bo ta dziewczyna z ktora zwykle jezdze miala stluczke i samochod w naprawie

wiec jak narazie nic nie zalatwilam dzisiaj a od 5 nie spie, a wlosy mam jakies przyklapane i bede musiala je umyc na jutro
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 12:05   #1616
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
hey
niedawno wrocilam do domu i sie wkurzylam
kierowniczka wyszla zanim zdazylam dojechac do niej ale to nic ze powinna miec zajecia z 3 rokiem zotawilam podania o przyjecie na praktyki i najwyzej jutro iedzy zajeciami moze sie dowiem co i jak alee tylko wtedyjak kolezanka pozyczy samochod od siosry bo ta dziewczyna z ktora zwykle jezdze miala stluczke i samochod w naprawie

wiec jak narazie nic nie zalatwilam dzisiaj a od 5 nie spie, a wlosy mam jakies przyklapane i bede musiala je umyc na jutro
Oj, rozumiem Cię Nasza babka od praktyk tez jest nieuchwytna zwykle. Co z tego, ze ma okreslone godziny dyżurów, skoro nigdy jej nie ma tam, gdzie byc powinna, bo biega jak kot z pecherzem po całym wydziale Na szczescie teraz mamy z nia zajecia, wiec chociaz wtedy jest na miejscu...
Stary 2010-03-01, 12:09   #1617
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, rozumiem Cię Nasza babka od praktyk tez jest nieuchwytna zwykle. Co z tego, ze ma okreslone godziny dyżurów, skoro nigdy jej nie ma tam, gdzie byc powinna, bo biega jak kot z pecherzem po całym wydziale Na szczescie teraz mamy z nia zajecia, wiec chociaz wtedy jest na miejscu...
tylko ze ta kierowniczka jest od labu w ktorym chce praktyki w szpitalu a wim ze sporo chetnych jest na to miejsce wiec chce to zalatwic szybko wczesneij nie bylo jejj byla na urlopie ale teraz 3 rok ze studiow ma z nia jakies zajecia i niby dzisiaj powinni je miec
no ale zobaczymy mam nadzieje ze cos sie jutro dowiem
a opiekunka praktyk ze tudiow to swoja droga inna olewka onna nam jeszcze zadnych skierowan nie dala ani nic ale to ic ze juz niby zapowiedziala ze mamy niecaly miesiac by praktyki zalatwic, ale to nic ze codziennie poza poniedzialkiem mam zajecia od 8 do18, 19, 20 i w godzinach poza uczelnianymi raczej nic sie nie da juz zalatwic
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 12:10   #1618
Asia19x
Zakorzenienie

Miki
już zamówiłam, wzięłam tę jaśniejszą już nie moge się doczekać, muszę jeszcze lecieć wpłacić dziś pieniądze
czarne też są, ale trochę droższe, zawsze tak jest, podobała mi się tez taka channelka, ale biała, śliczna, różowa też ale nie mam niebieskiej jeszcze, już mam tyle torebek, TZ się łapie za głowę zawsze i mowi, że oszalałam

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-03-01, 12:11   #1619
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd ja to znam. W tamtym roku miałam przeboje tego typu z małoletnim sąsiadem. Nie reagował na nasze prośby, groźby, nic. Słuchał takiej techniawy totalnej, takiej umc umc calutki dzień i jakby tego było mało, to jeszcze puszczał ten szajs po 24. Nic nie można było robić w domu. Dosłownie szklanki nam skakały. Tutaj na szczęście jest w miarę cicho, wiec w tym roku nie miałam powodu do narzekania
U nas jest raczej głośno, dużo młodych osób mieszka w klatce i imprezy są bardzo często no ale dzisiaj to już przesada była. Ja też słucham głośno muzyki no ale nie w takich godzinach

Stary 2010-03-01, 12:11   #1620
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
mam pytanie jeżeli chodzi o zestaw herbal essences nawilzanie po brzegi, mam szampon, odżywke i maskę.
Wiem że najpierw szampon ale co dalej i na ile mam trzymać odżywkę i maskę?

Przecież na opakowaniu, z tyłu pisze co i jak.

Przyszła Pani Magister
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości