![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :o) :o)
Versace Bright Crystal to moje slubne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
Anisiu pewnie pocisnęłaś już przepisy swojej znajomej na PW ?
![]() dziecko padło ![]() ![]() ![]() w ogóle tak się cieszę,że już cieplej jest i śniegu brak (u mnie już prawie cały stopniał) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
Miki ostatnio uwielbia mierzyć kałuże
![]() juz wydobyłam kalosze z czeluści szafy ![]() dobrze że mam taką wkładkę do kaloszy to nie muszę 2 skarpet zapodawać jak sie ociepli to takie obuwie w sam raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
tu się też przyitam
wczoraj nie byłam wstanie się nawet przywitać goście się zaczęli schodzić już od 16 i tak siedzieli do późna nawet bardzo późna ostatnich pożegnaliśmy coś ok 2.30 dawno tak fajnie się nie bawiliśmy //impreza się udała , żarełko smakowało// Karolek też kałuży nie omija i choćby tylko jedną nogą musi do niej wejść Jakie Olcia ma fajne, długie i kręcone włoski i jak smacznie śpi papućki fajne i juz nie pamiętam co chciałąm jeszcze napisać` |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Kałuże Igusiowa DAMA omija łukiem
![]() Zamówiłam kawę ![]() http://www.sklep.cafesilesia.pl/Izzo...zen_10-12.html bo mnie skusił "delikatny, lekko słodkawy smak" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() Jutro zalożę nam nowy wątek ![]() Tytuł zostaje? czy coś innego wymyslamy, niekoniecznie rymujacego sie, bo za duzo tego na odchowalni? ![]()
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
tytuł ok, wystarczy że zapoczątkowałyśmy lawinę ciekawych tytułów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
ale Aniś nasze bobasy to już ponad półtoraroczniaki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
lipcowo-sierpniowe półtoraroczniaki??
![]()
#4961 |
Zakorzenienie
|
to mamy 40 postów by się zastanowić
![]()
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
już tyle postów mnie się podoba //bardzo orginalnie ![]() Cytat:
jak zakupię ekspres to też mnie będzie czekał wybór dobrej kawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
dobranoc baby!
![]()
#4964 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry baby
![]() Ponoć jakaś nawałnica do Polski się zbliża, babcia już była na zewnątrz to muszę zapytać czy bardzo wieje, póki co słoneczko u nas ![]() ![]() ![]()
#4965 |
Zakorzenienie
|
Helou
![]() A już myślałam, że będę pierwsza ![]() Mój TŻ od tygodnia kichająco-smarkająco-kaszlący i dziś postanowił że pójdzie do lekarza po L4 ![]() ![]() ![]() Pogoda piękna, wczoraj lało ale dziś już ładnie. A o nawałnicach słyszałam, że miały być na północy... do nas też ma to doleźć Kasiu? Olcia księżniczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
witajcie babeczki!
Noc średnia, jako ze wczoraj mial niepolanowana drzemke o 16.00 to pobudka standardowo o 3 rano ![]() ![]() musialam go olac, bo jak reagowalam to darl sie bardziej.. Musze go wiecej przepajac dzisiaj, bo wczoraj byl tylko jeden sik, a dzis po nocy znow zadnego.. Rano wypil pelna flaszke mleka, poki co w brzuszku... Mam nadzieje, ze nie bedzie juz tyle kupek strasznie wodnistych... jak to napisalam, to wlasnie uslyszalam, ze jest kasztan.. zatem lece go przebrac.. zrobie mu cos moczopednego do picia ![]() mam koperek
#4967 |
Zakorzenienie
|
u mnie wiucha nieziemsko, już w nocy słyszałam, ze spaceru nici niestety. chyba by nas zdmuchnęło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
Hey. U nas lekkie slonce, ale tez wieje jak w kieleckim. Umylam sobie w tym wietrze 3 okna, bo juz na nie patrzec nie moglam. Musialam zabrac pranie z balkonu, bo prawie je wywialo.
Tz poszedl dzis do pracy- lipa heh. wolalam jak byl z nami w domu. caly luty z nami siedzial. Dzis znow zakladam tylko tetrowe pieluszki mlodemu, kiedy to sie skonczy...? wola kiedy chce i niestety 1 pieluche juz pralam. przypomnialam sobie, ze mam dobra kawke, zmielilam sobie i wlasnie popijam, moze nie z ekspresu ale i tak pyyyszna. Uwielbiam ten zapach, jak otwieram mlynek zaraz po mieleniu. baj |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
heloł heloł
![]() Anisiu jeśli robi tyle luźnych kastanów, to dlatego nie ma czym sikać. nie dawaj nic moczopędnego, bo możesz go odwodnić. nie kazał podawać lekarz takiego proszku do rozpuszczania z eletrolitami? przy takich biegunkach musowo ![]() u nas też wieje, aż łeb urywa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4970 | |
Zakorzenienie
|
jakies nawalnice do polski nadciagaja, ida z polnocy w kierunku poludnia
![]() ![]() piter wlasnie drzemie liczba kasztanow: 3 ![]() sik: jeden ![]() zjadl nawet 2 sniadanie ![]() no i znow mam pelno prania poweekendowego ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
w sumie racja, nie bede mu nic moczopednego dawac, grunt ze sika, a to ze mniej to trudno ![]() ![]() poza tym kisiel z nosa nadal jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- lekarz przepisal mu wegiel w syropie, pomaga, bo ilosc kasztanow zeszla z 16 na 8 ![]() dzisiaj juz byly 3, a dopiero 11.30 ![]()
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
widzialam wczoraj jakas gazetke ze stonki i maja byc klocki cos w tym stylu po 8zl. oferta jest od 08.03, moze podejde kupic jak beda, bo nawet fajne sa. u lekarki mamy takie i Bor sie nimi bawi czesto
http://www.pentomino.pl/product_info...oducts_id/2092 |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Hello babki
Cestunia ja czytałam, że mają być właśnie na północnym zachodzie największe ale do nas też coś pewnie dolezie niestety. Zaliczyłyśmy spacerek czasem szłam z wózkiem do tyłu bo tak wiało.Kupiłam Oli auto na baterie (takie co jeździ, gra i otwiera drzwi) ![]() Aniś współczuję biedna pupka Piterkowska przy tylu kasztanach i pampersów zużyjesz chyba miesięczną normę jak nie lepiej ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4973 |
Wtajemniczenie
|
Hej !
Dziewczyny, ogdalacie serial Majka na tvn ? Fajny ? Od dwana leci ? Mam nowe programy polskie w tv i teraz mam mnostwo nowosci. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
ja nie pomogę, bo oprócz faktów nic nie oglądam
![]() ![]() nie wiecie ile trwa faza "co to, kto to"? panna zamęcza mnie od 2 czy 3 mies., robi siarę w sklepach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale teraz sie nie dam z moim nowym polskim pakietem TV ![]() A co do pytan, to moj tych jeszcze nie zadaje. Za to 50 razy dziennie : gdzie jest tatus ?..... ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() Ja tez sie ciesze, bo u nas tez juz wiosennie. Od wczoraj jest 12 stopni i troche sloneczka. Az milo wyjsc. Mi zostaly jeszcze 4 i pol tygodnia pracy, mam nadzieje, ze zaraz potem zrobi sie juz naprawde cieplo. Wtedy Gino bedzie spedzal dnie w ogrodzie i bedzie git. On na dworze moze sie sam bawic godzinami. I do wozka tez juz nie chce w ogole wchodzic, tylko na nogach. Edytowane przez poulette Czas edycji: 2010-03-01 o 11:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Zakorzenienie
|
wycwanilam sie, bo w ciagu dnia uzywam lidlowych, ale dwie paki mi juz poszly, dzis notabene musze jechac po dodatkowa paczke, pampek schodzi mi paczka na 2 miesiace, bo uzywam tylko na wieczor i na spacery, a tych ostatnio malo, bo siedzimy w domu z racji chorobowego
![]() odkrylam fajna rzecz na wizazu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki Wakacyjne Dwulatki ![]() Lipcowo - Sierpniowe Roczniaki z hakiem ![]() Letnie dzieciaczki wydane na swiat w 2008 ![]() Watek Mam Lipcowo-Sierpniowych Prawie Dwulatkow ktory? ![]()
#4977 |
Zakorzenienie
|
dla mnie pierwsza propozyszyn ;P
#4978 | |
Zakorzenienie
|
si, może być pierwsza
![]() wczoraj zakupiona po 22 kawa już u kuriera, jutro u mnie będzie. porządny sklep ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.