Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-01, 12:11   #4051
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

zuziunia my tez czekalismy na obraczki chyba 3 i pol tygodnia bo w sklepach nie ma rozmiarowki tylko sa wzorniki i na wszystko trzeba czekac a z sukienka nie bylo problemu bo ja kupowaam gotowa kolor sliwkowy dlatego ze i tak jak dzidzia podrosnie bedziemy brali slub koscielny wiec wtedy napewno bede miala typowa sukienke slubna jaka sie marzy wiekszosci kobiet

kurcze dziewczyny strasznie mi slabo dzisiaj normalnie az mi sie rece trzesa
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 12:14   #4052
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

widze ze nie tylko ja jestem amatorka nalesnikow szkoda ze to tyle pracy pochlania bo ja bym mogla je jesc codziennie zostalo mi juz najgorsze czyli smazenie nalesnikow a nogi juz mi w tylek wchodza
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 12:14   #4053
hd2005
Zakorzenienie

ale mnie dzisiaj wzięło
Ogórek i pomidor....mmmmmmmm pachnące, świeże... Na chrupiącym pieczywie z masłem. Jem już 8 kanapkę ... Oszalałam

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 12:19   #4054
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

Mi jest tak słabo przewaznie jak jestem glodna (lkilka razy juz tak mialam)i jak cos zjem zaraz przechodzi

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 12:24   #4055
anoxa
Zakorzenienie

ja w sumie nie jestem glodna ale zrobilam sobie kawe moze to cisnienie? a najgorsze ze musze brata na rahabilitacje zawiesc

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

jeszcze chcialam po zakupy jechac ale nie wiem czy mezowi tego nie zostawie
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 12:27   #4056
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
ja w sumie nie jestem glodna ale zrobilam sobie kawe moze to cisnienie? a najgorsze ze musze brata na rahabilitacje zawiesc

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

jeszcze chcialam po zakupy jechac ale nie wiem czy mezowi tego nie zostawie
może cisnienie ten wiatr jest okropny , ale ja jak cos łapłam chocby jabłko to przechodziło no chyba ze ci cukier spadł
Ja mam raczej tendencje do wysokiego ciśnienia.
Brat juz dochodzi do siebie?

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-03-01 o 12:33
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 12:31   #4057
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

A ja nareszcie zmusiłam się żeby coś zjeść. Dzięki Hani bo pisała o kanapkach.
Jak tylko mam jakiś stres to jedzenie odchodzi w niepamięć.
Stary 2010-03-01, 12:31   #4058
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny...
wstałam niedawno, zjadłam śniadanie i ... uświadomiłam sobie, że zostało mi niecałe 13 dni panieństwa!
Strasznie mnie to jakoś przygniotło, ze nawet z łóżka mi się nie chce wyłazić.

Halo, mężatki... czy Wy też miałyście takiego stresa i obawy czy dobrze robicie, czy to ten, czy na pewno i w ogóle?
Czy tylko ja panikuje? :P
kazda to przezywa - ja pomimo tego, ze była pewna swojej decyzji tez mialam moment w ktorym chcialam uciekac
z reszta ja baaardzo dlugo nie chcialam zadnych slubów- wydawalo mi sie, ze to slub to koniec życia.. potem kolejna duza impreza z Tobą w roli głównej to tylko pogrzeb
ale poznalam mojego wspaniałego męża i samo mi się pozmieniało

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
ja sie juz ich nabawilam :/
ja wiem z młodości, że mam skłonności

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Widziałam, że On teraz żyje z dnia na dzień, nie ma ochoty na stałe związki. Podobno spotyka się z kimś, ale nie jest to tak poważna znajomość jak mi się wydaje. Tak powiedział.
Nie wiem, może tak musi być.
Może taką karę Ktoś dla mnie wyznaczył.
Jedno wiem- trzeba żyć dalej.
I cały czas sobie powtarzam słowa piosenki Justyny Steczkowskiej:
"Tak to mój czas. Wciąż się rozwijam, ciągle biegnę dalej.
Chcę tak żyć. Żyć z sobą w zgodzie jeszcze doskonalej.
Tak to mój czas. Ty mnie nie zmienisz i nie zniszczysz wcale.
Mam swój świat, zjednana z sobą jeszcze doskonalej co dnia..."
Kochana ja wiem, ze to łatwo się mowi komuś - ale uwierz mi z mojego własnego doświadczenia - im szybciej się z tego otrząśniesz tym będzie lepiej dla Ciebie, no i dla Maleństwa
takie rozgrzebywanie ran, spotykanie się i udawanie przyjaźni do niczego nie prowadzi.... tez przez to kiedyś przeszłam i sama wiem, że do poki jedna ze stron będzie chciala czegoś więcej nie będzie to prawdziwa przyjaźń..
z drugiej strony moge Cie tez pocieszyć, że teraz ja z moim Ex mamy dobry, koleżeński układ na zdrowych zasadach - jednak całkowita separacja była przede wszystkim mi potrzebna (on nie widzial potrzeby bo cały czas naciskał na 'kolegowanie sie'), do tego aby ułożyć sobie życie - i teraz na prawde mam fajnego kumpla
ale minał naprawde kawał czasu, żeby sytuacja między nami była poprostu zdrowa

Cytat:
a jestes z natury niskocisnieniowcem? bo ja jestem i w ciazy tak niestety reaguje na spadające ciśnienie a dziś leci...
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 12:35   #4059
wiolek1
Zadomowienie

a wogóle to zapomniałam napisać hd dzięki wielkie za liste super jest zrobiona a eleonoremio za koment na nk

a słyszałyście o wózkach MIKADO ? bo ja przeczytałam pewne forum i chyba właśnie na niego się zdecyduje tyle że nie będe mieć możliwośc oglądniecia na żywo bo nie będe jechać 200 km ;/ ale naczytałam się tyle dobrych opini a ani jednej złej że chyba się zdecyduje bo kurde zwariuje jak będe dalej szukac tyle ich jest ;/

i od producenta 1000 zł ze wszystkim i przesyłką tylko nie wiem jeszcze czy model BOSTON czy CITY CAR
ten 2 różni się że ma miekkie zawieszenie a 1 jest na spreżynach chyba więc twerde
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 12:39   #4060
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
Kochana ja wiem, ze to łatwo się mowi komuś - ale uwierz mi z mojego własnego doświadczenia - im szybciej się z tego otrząśniesz tym będzie lepiej dla Ciebie, no i dla Maleństwa
takie rozgrzebywanie ran, spotykanie się i udawanie przyjaźni do niczego nie prowadzi.... tez przez to kiedyś przeszłam i sama wiem, że do poki jedna ze stron będzie chciala czegoś więcej nie będzie to prawdziwa przyjaźń..
z drugiej strony moge Cie tez pocieszyć, że teraz ja z moim Ex mamy dobry, koleżeński układ na zdrowych zasadach - jednak całkowita separacja była przede wszystkim mi potrzebna (on nie widzial potrzeby bo cały czas naciskał na 'kolegowanie sie'), do tego aby ułożyć sobie życie - i teraz na prawde mam fajnego kumpla
ale minał naprawde kawał czasu, żeby sytuacja między nami była poprostu zdrowa
Dziękuję za słowa otuchy.
Najtrudniej jest to wszystko przetrawić w środku, w psychice.
Myślę, że tylko czas może jakoś pomóc. Chociaż często nawet czas nie leczy ran tylko uczy jak z nimi żyć.
Postanowiłam, że nie będę się mu narzucać, kontaktować na siłę. Jak będzie chciał to sam zadzwoni czy napisze. Tak będzie dla mnie lepiej.
Zajmę się kompletowaniem wyprawki dla dziecka, może zmuszę się do dokończenia pracy magisterskiej i jakoś ten czas minie a potem będzie już dziecko i będzie inaczej, bo to ono będzie najważniejsze.
Stary 2010-03-01, 12:40   #4061
bassienkaw
Zakorzenienie

Cytat:
Tak będę na pewno. Na 100%. Dobrze, że to spotkanie jest dziś to może się trochę ogarnę psychicznie.
Aha... jakbym zapomniała to przypomnij mi, że mam koniecznie wejść do rossmana i kupić perfumy.
Ok, postaram się pamiętać, choć ja takie rzeczy zawsze dziecku mówię, by pamiętało, że gdzieś tam mamy wejść hahaha Ja powoli się już szykuję, bo będę jechała jeszcze z mężem po jego zdjęcie płuc, które był rano robić, potem odwieźć go do pracy. Potem do moich rodziców, tam Łucja się prześpi, posiedzę z rodzicami... i kierunek Silesia. A wieczorem po naszym spotkaniu widzę się jeszcze z Marysią, i akurat po Damiana do pracy podjadę

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
basienka nie było strasznie ale jak juz pisałam bierzcie ze soba wode(i oczywiscie cytryne)
No i kochane ślązaczki udanego spotkania wam dziś życzę.Może cykniecie parę fotek dla nieobecnych
Ja byłam w poprzedniej ciąży... dla niektórych to najgorsze badania, a dla niektórych normalne i nie takie straszne. Co do zdjęć, to postaram się... mam nadzieję, że nie zapomnę aparatu. Choć ja to mam lustrzankę, i fajnie by było czasem mieć zwykła cyfrówke...

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Żałuję że nie mogę być z Wami na tym spotkaniu ale czekam na relację
Dobrze kochana, moze przy nastepnym spotkaniu sie uda spotkac, albo napiszesz kiedy bedziesz u rodzicow... to wtedy ustalimy kolejne spotkanie.

Cytat:
Eeee... jak mają być zdjęcia to muszę chyba już zacząć się malować żeby nałożyć odpowiednią ilość warstw żeby zamaskować pryszczycę... :brzyda l:
Wiesz co mnie tez ostatnio bardzo wyrzucilo, a nwet slodyczy ani ostrych rzeczy tak nie jem...

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
siala ja wiełam slub z moim M po 8 latach bycia razem w tym roku bedzie 12 lat jak już ze sobą jesteśmy. Zaręczyiśmy sie po 4 latch po kolejnych 4 był ślub a przed ślubem mieszkaliśmy razem ponad dwa lata, wiec ja nie miałam wątpliwości bo wlaściwie po slubie nic sie nie zmieniło, opróz mojego nazwiska. poza tym my bardzo wesło przebrneliśmy przez ślub cała msze się chichotaliśmy a na dodatek znajomy ksiądz udzielał ślubu i on też podczas kazania rzucił nie jedną śmieszną anegdotą z naszego życia także wszystko było na luzaka tylko mój M potem się przyznał że był troche ze stresowany ale nie było tego po nim widać.
papeteria jaki śliczny brzusio
O kurcze, a myśmy się zaręczyli po 4 miesiącach znajomości, na równe dwa lata od daty kiedy się poznaliśmy wzięliśmy ślub. Na trzy miesiące przed ślubem okazało się, że jestem w ciąży... ślub był zaplanowany od ponad roku... Łucja urodziła się w grudniu, a w sierpniu braliśmy ślub, miesiąc przed terminem... teraz w sierpniu będą 3 lata po ślubie, i drugie dziecko już z nami
Ostatnio tak myśleliśmy i gdy będziemy kończyć 32 lata, będziemy 10 lat po ślubie, Łucja będzie miała 10 lat, a drugie dziecko będzie miało 7 lat...

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
ale mnie dzisiaj wzięło
Ogórek i pomidor....mmmmmmmm pachnące, świeże... Na chrupiącym pieczywie z masłem. Jem już 8 kanapkę ... Oszalałam
O kurde, ładny wynik

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 12:46   #4062
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Sa dwie szkoly na inflanckiej ja chce na 19 do Stefaniak chodzic podobno lepsza no i godzina mi bardziej pasuje, marcowe zaczynaja sie 15,19,24 ja myslalam zeby w kwietniu sie zapisac a Ty no i trzeba miec zaswiadczenie ze mozesz uczestniczyc w zajeciach.
aha to ja nie wiedzialam nawet że są dwie i ta znalazlam http://www.szkolarodzenia.com/
ale jeszcze nic nie wiem bo tylko maila napisalam... ado tej Stefaniak to sa jakies zapisy? czy jak to wyglada, czy sie przychodzi i juz ja tez chce na kwiecien

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Mi powiedzial gin, ze da skierowanie na glukoze 26 marca.

Wklejam wam link do szkoly rodzenia na inflanckiej http://www.szkolarodzenia.org.pl/news.php
mi sie nie otwiera
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 12:50   #4063
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Ok, postaram się pamiętać, choć ja takie rzeczy zawsze dziecku mówię, by pamiętało, że gdzieś tam mamy wejść hahaha Ja powoli się już szykuję, bo będę jechała jeszcze z mężem po jego zdjęcie płuc, które był rano robić, potem odwieźć go do pracy. Potem do moich rodziców, tam Łucja się prześpi, posiedzę z rodzicami... i kierunek Silesia. A wieczorem po naszym spotkaniu widzę się jeszcze z Marysią, i akurat po Damiana do pracy podjadę

Ja byłam w poprzedniej ciąży... dla niektórych to najgorsze badania, a dla niektórych normalne i nie takie straszne. Co do zdjęć, to postaram się... mam nadzieję, że nie zapomnę aparatu. Choć ja to mam lustrzankę, i fajnie by było czasem mieć zwykła cyfrówke...

Dobrze kochana, moze przy nastepnym spotkaniu sie uda spotkac, albo napiszesz kiedy bedziesz u rodzicow... to wtedy ustalimy kolejne spotkanie.

Wiesz co mnie tez ostatnio bardzo wyrzucilo, a nwet slodyczy ani ostrych rzeczy tak nie jem...

O kurcze, a myśmy się zaręczyli po 4 miesiącach znajomości, na równe dwa lata od daty kiedy się poznaliśmy wzięliśmy ślub. Na trzy miesiące przed ślubem okazało się, że jestem w ciąży... ślub był zaplanowany od ponad roku... Łucja urodziła się w grudniu, a w sierpniu braliśmy ślub, miesiąc przed terminem... teraz w sierpniu będą 3 lata po ślubie, i drugie dziecko już z nami
Ostatnio tak myśleliśmy i gdy będziemy kończyć 32 lata, będziemy 10 lat po ślubie, Łucja będzie miała 10 lat, a drugie dziecko będzie miało 7 lat...

O kurde, ładny wynik
To masz dzisiaj urwanie głowy
Ja się zastanawiam w co się ubrać.
Pogoda jest szalona.
Po jednej stronie bloku świeci słońce a po drugiej czarne chmury.

Moi rodzice też byli szybcy i szybko wzięli ślub. Tyle, że mój tata miał 27 lat a mama 22 U nich to w ogóle szalona historia była.
Ja byłam w związku ponad 7 lat.. całe życie.. i się rozleciało. Nie ma reguły.

A perfumy muszę kupić, bo wszystkie już na wykończeniu a mam zamiar wrócić do mojego ukochanego zapachu...
Stary 2010-03-01, 12:56   #4064
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Nie żebym się wtrącała ale sprawdziłaś sobie czy nie będzie za mało czasu?
Mnie u jubilerów mówiono, że na obrączki się czeka od 2 do 4 tygodni.
Co do kiecki to też lepiej jest wcześniej niż później, ja wymiary miałam zdjęte (po raz drugi) 22 lutego, dziś przymiarka, 13go ślub, więc też około 3 tygodni.
u mnie jeszcze 5 tyg do ślubu... myślę że zdarzę.. ale w tym tyg zaproszenia, obrączki, może garnitur i buty dla TŻ

Cytat:
zuziunia my tez czekalismy na obraczki chyba 3 i pol tygodnia bo w sklepach nie ma rozmiarowki tylko sa wzorniki i na wszystko trzeba czekac a z sukienka nie bylo problemu bo ja kupowaam gotowa kolor sliwkowy dlatego ze i tak jak dzidzia podrosnie bedziemy brali slub koscielny wiec wtedy napewno bede miala typowa sukienke slubna jaka sie marzy wiekszosci kobiet

Połóż się, bo to pewnie ciśnienie.

No to muszę pogonić TŻ z obrączkami..

sukienkę chcę gotową kupić, odcięta pod biustem... jeszcze czekam bo nie wiem ile brzuś urośnie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
ale mnie dzisiaj wzięło
no to mi smaka narobiłaś, muszę koniecznie kupić ogórka i pomidory

Cytat:
A perfumy muszę kupić, bo wszystkie już na wykończeniu a mam zamiar wrócić do mojego ukochanego zapachu...
A właśnie Innocenta muszę kupić, bo chce nim na ślubie pachnieć.
Jedne z moich ulubionych perfum mi nie podchodzą, zobaczymy jak po ciąży.
Kocham Innocenta
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 12:59   #4065
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

ja laseczki tez nie wiem jak sie ubrać a tu jeszcze taki wiatr ieje, że masakra az mi się wszystkiego odechciewa

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 13:01   #4066
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

no to mi smaka narobiłaś, muszę koniecznie kupić ogórka i pomidory

A właśnie Innocenta muszę kupić, bo chce nim na ślubie pachnieć.
Jedne z moich ulubionych perfum mi nie podchodzą, zobaczymy jak po ciąży.
Kocham Innocenta
Ja mam ochotę na mizerię z koperkiem.

Moje ukochane perfumy to Gabriela Sabatini Ocean Sun. Ten zapach zawsze mnie dobrze nastrajał.
Stary 2010-03-01, 13:03   #4067
itakasia
Zakorzenienie

ale pedzicie, musialam najpierw nadrobic
ktos pytal o cwiczenia, juz pisalam, chodze do klubu fitness. jeszcze do konca 5mies na normalne zajecia, ale nie robie niektorych cwiczen. pozniej przechodze na zajecia "sprawna w ciazy". czasami troche cwicze w domu. ale ja cwiczylam nieco przed ciaza rowniez wiec to nie jest szok dla organizmu
Stary 2010-03-01, 13:04   #4068
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
ja laseczki tez nie wiem jak sie ubrać a tu jeszcze taki wiatr ieje, że masakra az mi się wszystkiego odechciewa
Wiatrem się akurat nie przejmuję, bo tylko do samochodu kawałek i z samochodu. A w silesii jak zawsze będzie gorąco.
Może wskoczę w wiosenną kurtkę... hmmm...
Stary 2010-03-01, 13:05   #4069
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
a to moj brzuszek - 16 tydz 3 dz wg usg na plusie ok 6kg.
Dziewczyny Wasze brzuszki sa piekne. Co do ruchow to codziennie nasluchuje, ale jeszcze nic nie slychac ani nie czuc.
Spory brzuszek jak na 16 tydzień ale mi się takie podobają
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 13:09   #4070
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

lazurowa ja też autem tylko, że wcześniej na zakupy na ryneczek muszę podjechać i włosy mi bedą w każdą stronę wiuchały chyba je zepnę, a z tą kurtką to dobry pomył.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 13:10   #4071
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Dobra to i ja wrzucam brzuchol:
1. 18tc i 4dni
2 i 3. z dzisiaj 20tc 6dni

Dzisiejsze zdjęcie robione z zoomem wiec moze sie wydawac ze brzuch urósł bardziej niz rzeczywiscie
Ładny, ładny!!!! Ależ nam te brzuchole rosną ani się nie obejrzymy a będziemy przed porodem jak słoniątka
Stary 2010-03-01, 13:15   #4072
itakasia
Zakorzenienie

hd
ladne pokoiki. my mamy mieszkanie 4pokojowe ale jeden pokoj zrobiony jest na jadalnie. i zdecydowalismy ze maluchowi oddamy sypialnie, jak skonczy 2-3 mies. dlatego chcemy jakies wygodne spanie w salonie. lozeczko wstawimy po dziewczynach albo drewniane albo turystyczne, a pozniej kupimy tapczanik. dokupimy dzieciecy dywanik i jakies gadzety, bo komody zostana po nas w kolorze wenge wiec bedzie trzeba troche rozweselic pokoj.
Stary 2010-03-01, 13:16   #4073
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Na allegro? Nowe? Jak możesz to podaj namiar. Ja też bym chciała z szufladą, bo muszę się pomieścić z dzidzią na moich 8 metrach kwadratowych.
Nowe nowe Zaraz Ci napiszę namiar tylko muszę znaleźć Ja też będę je zamawiać... Zastanawiam się też nad takim za 279, bo wydaje mi się, że jest lepszy materac...Ale zobaczę nawet ładne są i bukowe, a więc z twardszego drewna niż sosna i ładniejszy kolor (moim zdaniem)
Podam Ci namiar na te dwa
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 13:21   #4074
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
lazurowa ja też autem tylko, że wcześniej na zakupy na ryneczek muszę podjechać i włosy mi bedą w każdą stronę wiuchały chyba je zepnę, a z tą kurtką to dobry pomył.
Też nie lubię rozwianych włosów, tym bardziej, że mam taką fryzurę, że raczej powinny się układać tak jak ja tego chcę...

Cytat:
Ładny, ładny!!!! Ależ nam te brzuchole rosną ani się nie obejrzymy a będziemy przed porodem jak słoniątka
A ja bym chciała już być po porodzie. Już mieć to wszystko za sobą i cieszyć się dzieckiem i być tylko z nim... :roll eyes:

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Nowe nowe Zaraz Ci napiszę namiar tylko muszę znaleźć Ja też będę je zamawiać... Zastanawiam się też nad takim za 279, bo wydaje mi się, że jest lepszy materac...Ale zobaczę nawet ładne są i bukowe, a więc z twardszego drewna niż sosna i ładniejszy kolor (moim zdaniem)
Podam Ci namiar na te dwa
Będę Ci wdzięczna, bo mimo, że muszę liczyć każdy grosz to chciałabym żeby łóżeczko było porządne i funkcjonalne.
Nie będę się też bawiła w żadne baldachimy, chociaż na początku mi się podobały, ale doszłam do wniosku, że w mojej sytuacji to zbędny wydatek.
Stary 2010-03-01, 13:25   #4075
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

łóżeczko za 229 z materacem i szufladą :
http://allegro.pl/item935662187_loze..._promocja.html

łóżeczko za 279 z materacem ze sprężynami i szufladą:
http://allegro.pl/item935662225_loze...prezynami.html

Zresztą popatrz sobie u tego sprzedającego, bo ma też inne ciekawe oferty

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:

-

Będę Ci wdzięczna, bo mimo, że muszę liczyć każdy grosz to chciałabym żeby łóżeczko było porządne i funkcjonalne.
Nie będę się też bawiła w żadne baldachimy, chociaż na początku mi się podobały, ale doszłam do wniosku, że w mojej sytuacji to zbędny wydatek.
jak mówi moja mama: "łóżeczko i wózek są najwazniejsze"
Stary 2010-03-01, 13:25   #4076
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:

Moje ukochane perfumy to Gabriela Sabatini Ocean Sun. Ten zapach zawsze mnie dobrze nastrajał.
To widzę że mamy podobny gust jeśli chodzi o perfumy, też je uwielbiam ale tylko Ocean Sun bo zwykła Sabatini nie bardzo Teraz mam Estee Lauder Pleasures - dostałam w prezencie ale jakoś odkąd jestem w ciąży to tylko antyperspirantu używam bo zapach jakichkolwiek perfum mnie mdli
Stary 2010-03-01, 13:26   #4077
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
łóżeczko za 229 z materacem i szufladą :
http://allegro.pl/item935662187_loze..._promocja.html

łóżeczko za 279 z materacem ze sprężynami i szufladą:
http://allegro.pl/item935662225_loze...prezynami.html

Zresztą popatrz sobie u tego sprzedającego, bo ma też inne ciekawe oferty

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

jak mówi moja mama: "łóżeczko i wózek są najwazniejsze"
Dziękuję Ci bardzo Anuszka
Stary 2010-03-01, 13:26   #4078
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
tak tak mizeria, kefirek i ziemniaczki.. qurde mam ślinotok

Cytat:
ja sie tego troche boje

Cytat:
A ja bym chciała już być po porodzie. Już mieć to wszystko za sobą i cieszyć się dzieckiem i być tylko z nim... :roll eyes:
jak mowie to samo mojej siostrze, to ona mowi że chętnieby się ze mną zamieniła i mimo tego, że sama pamiętam jej słowa w ciązy: "zabiłabym tego kto powiedział, że ciąża to najpiękniejszy okres w życiu kobiety" to dziś mowi, ze z perspektywy to naprawdę był najfajniejszy czas i że ja mam się tym cieszyć i doceniać też za nią
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 13:27   #4079
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

A tutaj znalazłam z pościelą, z materacem i z szufladą za 239 Te serduszka w kremie mi się podobają

http://allegro.pl/item928420271_smyk...ciel_2_el.html

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Dziękuję Ci bardzo Anuszka
Nie ma za co Dla mnie też im taniej tym lepiej (co nie znaczy, że chcę kupowac byle co )

Edytowane przez anuszka1401
Czas edycji: 2010-03-01 o 13:29
Stary 2010-03-01, 13:28   #4080
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
To widzę że mamy podobny gust jeśli chodzi o perfumy, też je uwielbiam ale tylko Ocean Sun bo zwykła Sabatini nie bardzo Teraz mam Estee Lauder Pleasures - dostałam w prezencie ale jakoś odkąd jestem w ciąży to tylko antyperspirantu używam bo zapach jakichkolwiek perfum mnie mdli
Ja teraz miałam podróbkę z FM Diora J'adore ale już się kończy. A na oryginał mnie raczej nie stać.
Zwykła Sabatini też mi nie podchodzi.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości