|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
zuziunia my tez czekalismy na obraczki chyba 3 i pol tygodnia bo w sklepach nie ma rozmiarowki tylko sa wzorniki i na wszystko trzeba czekac a z sukienka nie bylo problemu bo ja kupowaam gotowa kolor sliwkowy dlatego ze i tak jak dzidzia podrosnie bedziemy brali slub koscielny wiec wtedy napewno bede miala typowa sukienke slubna jaka sie marzy wiekszosci kobiet
![]() kurcze dziewczyny strasznie mi slabo dzisiaj normalnie az mi sie rece trzesa
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
widze ze nie tylko ja jestem amatorka nalesnikow
szkoda ze to tyle pracy pochlania bo ja bym mogla je jesc codziennie zostalo mi juz najgorsze czyli smazenie nalesnikow a nogi juz mi w tylek wchodza
|
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie dzisiaj wzięło
![]() Ogórek i pomidor....mmmmmmmm pachnące, świeże... Na chrupiącym pieczywie z masłem. Jem już 8 kanapkę ... Oszalałam
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Mi jest tak słabo przewaznie jak jestem glodna (lkilka razy juz tak mialam)i jak cos zjem zaraz przechodzi
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
ja w sumie nie jestem glodna ale zrobilam sobie kawe moze to cisnienie? a najgorsze ze musze brata na rahabilitacje zawiesc
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- jeszcze chcialam po zakupy jechac ale nie wiem czy mezowi tego nie zostawie
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam raczej tendencje do wysokiego ciśnienia. Brat juz dochodzi do siebie? Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-01 o 12:33 |
|
|
|
|
#4057 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nareszcie zmusiłam się żeby coś zjeść. Dzięki Hani bo pisała o kanapkach.
Jak tylko mam jakiś stres to jedzenie odchodzi w niepamięć.
|
#4058 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z reszta ja baaardzo dlugo nie chcialam zadnych slubów- wydawalo mi sie, ze to slub to koniec życia.. potem kolejna duza impreza z Tobą w roli głównej to tylko pogrzeb ![]() ale poznalam mojego wspaniałego męża i samo mi się pozmieniało ![]() ja wiem z młodości, że mam skłonności ![]() Cytat:
![]() takie rozgrzebywanie ran, spotykanie się i udawanie przyjaźni do niczego nie prowadzi.... tez przez to kiedyś przeszłam i sama wiem, że do poki jedna ze stron będzie chciala czegoś więcej nie będzie to prawdziwa przyjaźń.. z drugiej strony moge Cie tez pocieszyć, że teraz ja z moim Ex mamy dobry, koleżeński układ na zdrowych zasadach - jednak całkowita separacja była przede wszystkim mi potrzebna (on nie widzial potrzeby bo cały czas naciskał na 'kolegowanie sie'), do tego aby ułożyć sobie życie - i teraz na prawde mam fajnego kumpla ale minał naprawde kawał czasu, żeby sytuacja między nami była poprostu zdrowa Cytat:
a dziś leci...
|
|||
|
|
|
#4059 |
|
Zadomowienie
|
a wogóle to zapomniałam napisać hd dzięki wielkie za liste super jest zrobiona
a eleonoremio za koment na nk a słyszałyście o wózkach MIKADO ? bo ja przeczytałam pewne forum i chyba właśnie na niego się zdecyduje tyle że nie będe mieć możliwośc oglądniecia na żywo bo nie będe jechać 200 km ;/ ale naczytałam się tyle dobrych opini a ani jednej złej że chyba się zdecyduje bo kurde zwariuje jak będe dalej szukac tyle ich jest ;/ i od producenta 1000 zł ze wszystkim i przesyłką tylko nie wiem jeszcze czy model BOSTON czy CITY CAR ten 2 różni się że ma miekkie zawieszenie a 1 jest na spreżynach chyba więc twerde
|
|
|
|
#4060 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najtrudniej jest to wszystko przetrawić w środku, w psychice. Myślę, że tylko czas może jakoś pomóc. Chociaż często nawet czas nie leczy ran tylko uczy jak z nimi żyć. Postanowiłam, że nie będę się mu narzucać, kontaktować na siłę. Jak będzie chciał to sam zadzwoni czy napisze. Tak będzie dla mnie lepiej. Zajmę się kompletowaniem wyprawki dla dziecka, może zmuszę się do dokończenia pracy magisterskiej i jakoś ten czas minie a potem będzie już dziecko i będzie inaczej, bo to ono będzie najważniejsze.
|
|
#4061 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja powoli się już szykuję, bo będę jechała jeszcze z mężem po jego zdjęcie płuc, które był rano robić, potem odwieźć go do pracy. Potem do moich rodziców, tam Łucja się prześpi, posiedzę z rodzicami... i kierunek Silesia. A wieczorem po naszym spotkaniu widzę się jeszcze z Marysią, i akurat po Damiana do pracy podjadę Cytat:
Dobrze kochana, moze przy nastepnym spotkaniu sie uda spotkac, albo napiszesz kiedy bedziesz u rodzicow... to wtedy ustalimy kolejne spotkanie. Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio tak myśleliśmy i gdy będziemy kończyć 32 lata, będziemy 10 lat po ślubie, Łucja będzie miała 10 lat, a drugie dziecko będzie miało 7 lat... Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4062 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i ta znalazlam http://www.szkolarodzenia.com/ale jeszcze nic nie wiem bo tylko maila napisalam... ado tej Stefaniak to sa jakies zapisy? czy jak to wyglada, czy sie przychodzi i juz ja tez chce na kwiecien---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja się zastanawiam w co się ubrać. Pogoda jest szalona. Po jednej stronie bloku świeci słońce a po drugiej czarne chmury. Moi rodzice też byli szybcy i szybko wzięli ślub. Tyle, że mój tata miał 27 lat a mama 22 U nich to w ogóle szalona historia była. Ja byłam w związku ponad 7 lat.. całe życie.. i się rozleciało. Nie ma reguły. A perfumy muszę kupić, bo wszystkie już na wykończeniu a mam zamiar wrócić do mojego ukochanego zapachu...
|
|
#4064 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
No to muszę pogonić TŻ z obrączkami.. sukienkę chcę gotową kupić, odcięta pod biustem... jeszcze czekam bo nie wiem ile brzuś urośnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jedne z moich ulubionych perfum mi nie podchodzą, zobaczymy jak po ciąży. Kocham Innocenta |
||||
|
|
|
#4065 |
|
Zadomowienie
|
ja laseczki tez nie wiem jak sie ubrać a tu jeszcze taki wiatr ieje, że masakra az mi się wszystkiego odechciewa
|
#4066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje ukochane perfumy to Gabriela Sabatini Ocean Sun. Ten zapach zawsze mnie dobrze nastrajał.
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
ale pedzicie, musialam najpierw nadrobic
ktos pytal o cwiczenia, juz pisalam, chodze do klubu fitness. jeszcze do konca 5mies na normalne zajecia, ale nie robie niektorych cwiczen. pozniej przechodze na zajecia "sprawna w ciazy". czasami troche cwicze w domu. ale ja cwiczylam nieco przed ciaza rowniez wiec to nie jest szok dla organizmu
|
#4068 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może wskoczę w wiosenną kurtkę... hmmm...
|
|
#4069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4070 |
|
Zadomowienie
|
lazurowa ja też autem tylko, że wcześniej na zakupy na ryneczek muszę podjechać i włosy mi bedą w każdą stronę wiuchały chyba je zepnę, a z tą kurtką to dobry pomył.
|
#4071 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
hd
ladne pokoiki
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz Ci napiszę namiar tylko muszę znaleźć Ja też będę je zamawiać... Zastanawiam się też nad takim za 279, bo wydaje mi się, że jest lepszy materac...Ale zobaczę nawet ładne są i bukowe, a więc z twardszego drewna niż sosna i ładniejszy kolor (moim zdaniem) ![]() Podam Ci namiar na te dwa
|
|
|
|
|
#4074 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() :roll eyes:---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
Nie będę się też bawiła w żadne baldachimy, chociaż na początku mi się podobały, ale doszłam do wniosku, że w mojej sytuacji to zbędny wydatek.
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
łóżeczko za 229 z materacem i szufladą :
http://allegro.pl/item935662187_loze..._promocja.html łóżeczko za 279 z materacem ze sprężynami i szufladą: http://allegro.pl/item935662225_loze...prezynami.html Zresztą popatrz sobie u tego sprzedającego, bo ma też inne ciekawe oferty ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz mam Estee Lauder Pleasures - dostałam w prezencie ale jakoś odkąd jestem w ciąży to tylko antyperspirantu używam bo zapach jakichkolwiek perfum mnie mdli
|
|
|
|
|
#4077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4078 | ||
|
Rozeznanie
|
tak tak mizeria, kefirek i ziemniaczki.. qurde mam ślinotok
Cytat:
ja sie tego troche boje ![]() Cytat:
i mimo tego, że sama pamiętam jej słowa w ciązy: "zabiłabym tego kto powiedział, że ciąża to najpiękniejszy okres w życiu kobiety"
|
||
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
A tutaj znalazłam z pościelą, z materacem i z szufladą za 239
Te serduszka w kremie mi się podobają ![]() http://allegro.pl/item928420271_smyk...ciel_2_el.html ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Nie ma za co )
Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-03-01 o 13:29 |
|
|
|
#4080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zwykła Sabatini też mi nie podchodzi.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

szkoda ze to tyle pracy pochlania bo ja bym mogla je jesc codziennie

a eleonoremio za koment na nk 

ja sie tego troche boje