![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
hej dziewczynki
![]()
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
fotorelacji z pierwszej przymiarki nie będzie, bo co to za ciekawostka przymierzanie podszewki i to na lewą stronę do tego całej w szpilkach
dopiero z 3 przymiarki będzie co oglądać ale było bardzo sympatycznie dobrze, że zdecydowałam się na wizytę w tygodniu i to przed południem bo nie było następnych w poganiających wzrokiem zainteresowanych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Zadomowienie
|
Agnes99, zazdroszczę Ci, chciałabym żeby moja sukienka już do mnie dotarła i żebym mogła ją przymierzyć w całej okazałości, a tu jeszcze trzeba tyle czekać, chociaż z drugiej strony też czas płynie tak szybko. Jak rezerwowałam salę w 2008 roku i mówiłam znajomym, że wychodzę za mąż to się śmiali, że za 2 lata, a tutaj zostało 3 miesiące!!! Nie wiem kiedy to zleciało!
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mojej sukienki jeszcze też nie przymierzałam, to dopiero podszewka od sukienki i to nie cała, coś co będzie przypominało sukienkę będzie można zobaczył dopiero w połowie marca - więc niecierpliwie czekam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny obiecałam więc wklejam zdjęcie mojej sukni, którą zamówiłam dzisiaj
![]()
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Maxima ślliczna suknia
![]()
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna ![]() ja jutro mam drugi dzień przymiarkowy - pewnie znowu potrzewke bedę mierzyła mam tylko nadzieję, że będzie jej troche więcej ![]() Edytowane przez agnes99 Czas edycji: 2010-02-25 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam bardzo
![]()
![]() |
#669 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładna
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a one sa take waskie jak na zdjeciu czy tylko tak sie wydaje?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładne obrączki (choć ja nie lubie żółtego złota), tylko czy ta szerokość nie będzie za wąska dla mężczyzny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Zadomowienie
|
Właśnie też się zastanawiałam co z tą męską, ale mój narzeczony twierdzi, że on taką chcę i jemu się podoba, więc nie mam zamiaru mu się wtrącać
![]() ![]()
![]() |
#674 |
Zadomowienie
|
mi się podobaja takie cieniutkie dla facetów, tym bardziej jesli jemu tez wygodnie
![]()
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
ja znalażlam idealną suknię w salonie PANNA MŁODA na KIJOWSKIEJ 11 w Warszawie. MORI LEE 3036
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#677 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.bestbridalprices.com/mori...6-p-46073.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Coś mi tu śmierdzi reklamiarstwem.
![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak Ostrowczanka zauważyła dla mnie też to wygląda, jak reklama ;/
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-02-28 o 18:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ty jakiego modelu szukalas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Mi podobała sie z tej salej kolekcji nr 3037, 3032, 3038. Na stronach salonów, w których oferowano kolekcję Mori Lee oczywiscie pisało, ze są dostępne w dużych rozmiarach, no bo dostępne są, ale zamawia się do rozmiaru 44, a potem powiększa. Jeśli znalazłaś takie, które od razu szyją w rozmiarze 20, to gratuluję!
![]() Ja zrezygnowałam, bo płacić za suknię 3500 i mieć ją powiększaną z 44 do 48 = never! I do tego w salonie pokazano mi taką "pięknie powiększoną" suknię ![]()
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
w ogóle 3500 za suknie to drogo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki,
ja swoje poszukiwania sukni zaczełam na bazarze różyckiego. Co prawda można znaleźć tam bez problemu większe suknie (przymierzyłam 3 sukienki w rozmiarze 50) ale były paskudne i strasznie pogrubiały. Ceny kształtowały się ok. 2-2,2 tys. Za taką kieckę to dopiero drogo. Przeszłam po wszystkich salonach na ulicy Targowej i Kijowskiej i w żadnym salonie nie było sukni większej niż 44 rozmiar. W 2 salonach proponowano szycie, ale to też nie wychodziło tanio. Ostatni salon jaki odwiedziłam to ten który wspomniałąm wcześniej (reklama nie była zamierzona, ale poprostu można znależć tam XXL - na chwilę obecną wiszą 3 sukienki)i spodobała mi się 3036. Zszokowała mnie tylko cena. Potem szukałam WSZĘDZIE tańszej w miarę ładnej i NIC. Krawcowe chciały za uszycie tego modelu od 2500 do 4000!!! Zdecydowałam się, że kupię. Ślub mam dopiero w czerwcu. Sukienka będzie w kwietniu. Jak dotąd nie znalazłam ŻADNEJ ładnej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
agnieszkaczer wiesz nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba
![]() agnes99 też tak uważam ![]() Byłam u fryzjera w piątek, jestem na siebie wściekła, bo poszłam nie do tego, co miałam pójść, zapłaciłam za farbowanie i podcięcie końcówek 150 zł, a jakiejś szałowej zmiany nie widać, dalej mam 2 kolory na głowie, a miała mitak dobrać farbę, by ciemniejszy dół zrównał się kolorem z odrostem ;/ Nigdy więcej eksperymentów!!!
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
agnieszkaczer szkoda, że nie pisałaś/pytałaś o krawcową
ja szyję sukienkę w Piasecznie pod Warszawą i to jeden z droższych modeli bo za 2300, mam nadzieję, że po 15 marca (termin trzeciej przymiarki) będę Wam mogła pokazać już fotki konkretów chilanes ja w farbowanie bawie się sama bo mi Panie-fryzjerki nigdy nie mogły zrobić dokładnie tego co chciałam, a znalazłam kolor idealnie mi odpowiadający, a co do podcinania to muszę się wybrać, ale jakoś czasu nie mam ![]() ale za to udało się wreszcie nażeczona zawlec do sklepu z garniturami i zamówić uszycie, bo przecież ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
agnes no właśnie, nie ma problemu byms ama sobie malwoała kudły, ale chcę miec 1 kolor, a teraz mam małą tęczę, bo u góry gdzie był odrost jest inaczej, a od jakichś 7 cm od głowy zaczyna sie ciemniejszy kolor
![]()
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
masz jeszcze trochę czasu do slubu więc może uda Ci się ujednolicic kolor, jak nie będę ryzykowała wizyt farbiarskich u fryzjera bo do 24 kwietnia niedaleko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Mi też chciała "troszkę pocieniować", mój głos musiał brzmieć bardzo stanowczo, bo aż podskoczyła
![]()
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie trochę to co piszesz agnieszkaczer. W salonach, w których ja szukalam kiecki mogli mi uszyć kazdy rozmiar danego modelu - ktorykolwiek bym sobie zażyczyła. Nie szuakalam gotowej sukni w rozmiarze 48 - bo po co? W końcu każdy jest trochę inaczej zbudowany a jednak przerabianie kiecki to nie to samo co uszycie nowej od podstaw na dany wymiar. Dla mnie 3500 za samą suknię to bardzo drogo - ja dałam za swoją z bolerkiem i ozdobą na głowę bodajże 2800 i uważałam, że to był maks.
![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Ostrowczanka niestety w Warszawie windują ceny kosmicznie i trzeba się trochę nagimnastykować żeby zneleżć coś fajnego taniej, ale nie jest to nieosiągalne. Najgorzej chyba jest z butami, bo ceny w sklepach z modą ślubną oscylują w granicach 300 zł. Ale dla chcącego nic trudnego.
Jak juz pisałam szyję sukienkę pod Wawą, bo to co mi sie podobało w stołecznych sklepach nie schodziło poniżej 4000, a to stanowczo za dużo. A do tego Panie w salonach robiły dziwne "miny" bo jestem wysoka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.