|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: coś tu śmierdzi
Cytat:
Ale jak sama stwierdziłaś, dość ciężki, a zarazem delikatny temat (cóż za paradoks), więc pewnie wszyscy widza i czują, ale też boją się o tym mówić bezpośrednio. No i też myślą swoje o Autorce. W końcu kobieta jest szyją, która kieruje głową (facetem).
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
A ja kiedyś się dziwiłam, że mój TŻ się kąpie czasami i 3 razy dziennie
Chyba jednak musze go przeprosić Nie no ja nie chcę obrażać Twojego męża, ale już olać fakt, że on o siebie nie dba.. On nie dba o Ciebie! Jak mu się nie chce myć, to niech pomyśli o Tobie i o tym co Ty czujesz.. Brudne majtki to jeszcze chyba bym wybaczyła, w sensie że raz się człowiekowi hm nie uda ale jeśli on ma je zawsze brudne to kiepsko..Ogólnie wszędzie mówią, że najczęstszym problemem par jest to, że nie umieją ze sobą rozmawiać.. I chyba niestety jesteście przykładem (bez obrazy). Jeśli się wstydzisz mu o tym powiedzieć (bo mi by było głupio) to może wymyśl co innego? typu "o fuu, czujesz jak tu śmiedzi??" i udawaj głupią, a on sam się niech skapnie, że to on.. Kilka razy tak powiesz i facet może zrozumie..Powodzenia i daj znać jak postępy.. |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Natomiast w przypadku męża można sobie pozwolić na maksymalną szczerość (skoro subtelne aluzje nie działają) i wywalić mu prawdę w oczy w prostych budowlanych słowach
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
:p
Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2010-09-08 o 15:10 |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, aż ciekawa jestem tych argumentów
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
ja też! ja tez!
swoją drogą, mój kolega powiedział kiedyś, że prawdziwy facet to taki właśnie spocony, śmierdzący brudny, a taki, co się często myje i do tego, używa jakiegoś antyperspirantu to już zboczeniec metroseksualny..
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My kobiety wolimy jednak "lekko metroseksualnych" facetów, którzy wiedzą, co to dezodorant a na widok mydła nie pytają "co to za wyszukana zakąska?"
|
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wspolczuje wiec jego dziewczynie potencjalnej
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Też proszę o argumenty
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() facet całkiem mądry, oczytany, studiujący administrację..
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze pytanie do autorki
![]() Jak czesto zmieniacie posciel? Bo zgaduje, ze po takiej nocce z cuchnacym facetem, ktory sie 3 dni nie myl, posciel nie nadaje sie do spania... |
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2010-09-08 o 15:09 |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Rada dla autorki: powiedz mu, że śmierdzi. Tak po prostu. W końcu to Twój maż i chyba możesz mu powiedzieć coś takiego prosto z mostu...
Jak bym zobaczyła oklikane majtki, to bym mu je na łeb założyła
|
|
#45 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Nie moge z tych "oklikanych" majtek
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2010-09-08 o 15:09 |
|
|
|
|
#48 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu mąż, to 1 z bliższych osób, więc warto postawić na szczerość. Powiem Ci na przykładzie z mojego domu. mój brat jest w końcowej fazie dojrzewania. Dziennie bierze prysznic, używa dezodorantu, myje zęby, itd. Majtki pewnie też zmienia
W każdym razie ta góra bielizny w koszu skądś się bierze. No i tak... Jak człowiek dojrzewa, to hormony żyją własnym życiem i bywa, ze choć się myjemy, to czuć nasza obecność. Jak ja zaczynałam dojrzewać, usłyszałam parę razy od ciotek, że powinnam się myć. Myłam się, ale wtedy jeszcze nie używałam dezodorantu. Miałam zaledwie 9 lat, gdy dostałam okres, byłam małolata, która nie myślała o kosmetykach. Koleżankom też sie zdarzyło oznajmić mi, że śmierdzę. Na początku miałam nawet ksywę śmierdzieł. Mimo, że myłam dziennie włosy, rano i wieczorem prysznic. Szybko zaczęłam używać antyperspirantu i problem z zapaszkiem się skończył. Teraz mój brat przechodzi podobny czas. Moja mama jakoś nie ma sumienia mu mówić, że czasem wręcz śmierdzi (pracuje fizycznie, prowadzi dość "żywy" tryb życia, więc się poci), ale ja mu to mówię. Oczywiście, nie jakoś na forum, by go ośmieszyć. Zwyczajnie mówię "czuję, że tu jesteś". On wie, o co chodzi. Wącha sie pod pachami i twierdzi, ze nie czuje. Bo to tak jest, że własnego smrodku sie nie czuje. Jednak wierzy mi na slowo i moj nos i idzie grzecznie umyć skrzydełka (pachy) i zmienia koszulkę. Wole mu to powiedzieć, bo spotyka sie z dziewczynami, ale ciągle z nową, więc myślę sobie, że czasem zwyczajnie własnie zapach ma znaczenie. Twój mąż może faktycznie nie mieć pojęcia, że komuś może przeszkadzać jego brak higieniy. Z acetami tak juz jest, że jak się o czymś nie mówi, to nie ma problemu. Mówisz, co jest nie tak, to on wie, co ma zrobić. Nie mówisz - wszystko działa. Nie ma się czego wstydzić i bać, tylko powiedzieć.
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2010-03-01 o 13:40 |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
powiedziałabym mu: zaczynasz się kąpać i dbać o siebie, albo ja sobie poszukam innej piaskownicy bo w Twoim smrodku przebywać nie będę.
Wredne bo wredne, ale może trafi... Matko kochana tak się zapuścić... Mi raz nieumytej się zasnęło. Wróciłam po 12h z uczelni. Byłam totalnie wykimana, noc szybciej źle, wręcz tragicznie spałam i było tylko łóżko i gleba. O 4 jak się obudziłam to od razu poszłam się kąpać. A spać z kimś kto śmierdzi w łóżku? W tej samej pościeli... Bleh... Ohyda
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do autorki jesli to wszystko prawda co piszesz i to nie prowokacja to ja bym powiedziała mu wprost żeby zaczoł sie myć... oklikane majtki , mam taki harakter że jak mi coś nie pasuje to walę prosto z mostu..
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-03-01 o 14:17 |
|
|
|
|
|
#53 |
|
BAN stały
|
Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2010-09-08 o 15:08 |
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak mówimy o tej prowokacji może dlatego że nie potrafimy sobie wyobrazić jak mozna sie tak zapóścić.. niedługo będa mu grzybki rosły...
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale w głowie mi się nie mieści, że można z kimś takim żyć i dlatego podejrzewam prowo.No bo powiedzcie mi JAK kobieta normalna może wytrzymać z facetem śmierdzącym jak menel? NO JAK??
|
|
|
#56 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
Jezu, naprawdę takie śmieszne jest to sformułowanie ?
Klikać to w moich stronach też...ekhm...defekować. Dlatego mi się zawsze dziwnie kojarzy to słowo w kontekście "klikania" w internecie.
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym się bała rozmawiać z osobą, która kilka miesięcy nie myła zębów
odór może powalić ![]() tak na poważnie, to trochę żałuję, że weszłam na ten wątek - jem właśnie obiad. Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem, jak można prowadzać się z brudasem. To jest obrzydliwe 4 dni bez kąpieli, pomyśleć, że ja z takimi ludźmi później duszę się w autobusie ![]() ale to Twoja wina częściowo. Bo to już trwa ładny kawał czasu a Ty nic. Trudno, będziesz miała seks co 4 dni i capiącego większą część życia męża. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. A słuchajcie tego, moja znajoma na studiach wynajmowała mieszkanie i jej współlokator miał dziewczynę. Ta dziewczyna potrafiła z tydzień tam siedzieć u nich w mieszkaniu, z nim w pokoju i oni ani razu się nie myli. A ta laska miała np. okres. Siedzieli cały dzień w pokoju i kisili się we własnym smrodzie. yuuk. Ale przynajmniej tak samo śmierdzieli, u autorki wątku nie ma tego komfortu ;d |
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam czas jakiś temu z moim Tż nad morzem w czasie wakacji. Jedną z naszych rozrywek było m.in. rzeźbienie w piasku. Spotykamy kumpla i na pytanie co porabialiśmy odpowiadamy: "rzeźbiliśmy na plaży". Kolega się zgiął ze śmiechu bo u niego termin "rzeźbić" oznacza większą potrzebę fizjologiczną czyli popularnie mówiąc "dwójeczkę"
|
|
|
#60 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
A tak, rzeźbić i jeszcze stawiać klocka można.---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- I znowu nam wyjdzie fekalno - tamponalny wątek i się potem będą panny obruszać i osobne wątki zakładać po forach.
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

rozwaliło mnie to:P
Ale jak sama stwierdziłaś, dość ciężki, a zarazem delikatny temat (cóż za paradoks), więc pewnie wszyscy widza i czują, ale też boją się o tym mówić bezpośrednio. No i też myślą swoje o Autorce. W końcu kobieta jest szyją, która kieruje głową (facetem).

ale jeśli on ma je zawsze brudne to kiepsko..

made in łój.
Nie moge z tych "oklikanych" majtek