|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
Cytat:
ale spodobaly mi sie jeszcze polbuty takie bez palcow na wysokim obcasie i nie wiedzialam ktore wziac a malz "bierz wszystkie" hihih to wzielam a co tez myslalam ze kupie pozniej te drugie ale jak zawsze pewnie by juz rozm nie bylo bo najbardziej chodliwy jest 37Cytat:
![]() bo tanie byly za 79zł para ![]() Cytat:
mnie tez ta pogoda wkurza!! mama posciel powiesila na dwor i pojechala na zakupy a ja patrze -pada troche to polecialam szybko po nia a teraz slonce swiec
|
|
#4322 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dolaczam do grona posiniaczonych przez hula hop
![]() no taaaaa ale glowna przyczyna chyba jest wizaz - od rana do nocy jest wlaczony i jak tu nie zajrzec?a jak juz zajrzysz to siedzisz i siedzisz...
|
|
#4323 |
|
Ola-Unhola
|
Czeko, pokaż te buty, no.
Ja też kupiłam bez palców tylko brązowe, a na odpowiedź czekam z tymi szarymi i pewnie je też wezmę.
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Svi, sliczne te sandalki
ale jestem pusta jak bęben jesli chodzi o siano a juz mialybyscie komplet
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4326 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ich koszt to ok 35zl
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
moje zakupy
|
#4328 |
|
Ola-Unhola
|
Bardzo mi się podobaja, szczególnie te pierwsze
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
i za jedyne 79zł boze a kiedys kupowalam buty za ponad dwie stowki
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
czeko fajne buciki, te pierwsze mi się podobają
|
|
|
|
#4331 |
|
Ola-Unhola
|
Aannuulla, na razie kupiłam ten płaszczyk:
http://www.allegro.pl/item926708348_...plaszczyk.html A ja buty takie: http://www.allegro.pl/item937755711_...7_brazowe.html
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
podziwiam was gwiazdeczki na tych szpileczkach
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4333 |
|
Rozeznanie
|
My juz po wizycie u lekarza jak narazie to tylko przeziebienie, maly czesto kaszle bo katarek mu splywa
, narazie zapisala tylko krople do nosa. Mam nadzieje, ze zadnego chorobska z tego nie bedzie.
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Svi a ja tez mogłabym cos zamowic? ![]() Zupełnie nie jestem w temacie co do tych zamowien. Widziałam to podforum ale nie wiem co i jak Wszystko śliczne No i nie mam co robic...nudze się Kuba zjadł obiadek i mama zabrała go na dół. Tak mi dziadkowie rozpieszczaja dziecko, gwiazdke z nieba by mu dali. Moj tata wprost go ubóstwia Mógły cały dzien na rękach Kube nosic. Tylko co potem...jak dziadka nie ma? Musze nosic go ja ![]() Chyba obejrze jakis film...
|
|
|
#4335 |
|
Ola-Unhola
|
Kasiu, ja w tych butkach to tylko w odwiedziny do rodziny
![]() Na co dzień spacerkowo - balerinkowo ![]() Texasik, to dobrze, ze nic więcej się nie rozwinęło. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej Danielek wyzdrowiał
|
#4336 |
|
Rozeznanie
|
Czeko sliczne butki
, moj tez tak czasami do mnie mowi jak mu sie nie chce czekac az sie zdecyduje .
|
#4337 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u nas tez wieje jak nie wiem. siedze w domu. ale dzis bylam zapisac mala na rechabilitacje. tzn poki co do lekarza a on dopiero oceni czy potrzebna, jesli tak to jaka metoda itp. walczylam godzine, zeby usnela. ale chyba wiem czemu tak bylo. codziennie ok 11 mala spi. a dzis poszlam do kumpeli i tam sie zdrzemla tylko chwile na lezaku. byla mega spiaca i moze to byl powod. nie moge jej zaburzac rytmu. a jutro jade do poludnia do znajomej, znow bedzie marudzic ;( Katarzynka dostalas moje fotki? ![]() Czeko butki super! dziewczyny mamy zaklepane wczasy nad morzem, ze znajomymi troche sie obawiam z dzieckiem, ale bedzie super!
|
||
|
|
|
#4338 | |||
|
Zakorzenienie
|
mala wyspana , dam jej mleko i jedziemy w odwiedziny do malego Filipka-wezme aparat chce popstrykac jak mala sie z nim bawi
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Muszko wlasnie sprawdzilam maila i czekal na mnie od soboty
przepraszam... nie sprawdzam co dzień maila poprawie się ![]() Odpisze tobie w mailu.Napewno.Nie zapomne, tylko nie obiecuje czy bedzie to dzis, bo marze ulotnic sie z domu i wrocic na kąpiel Zdrowka dla Danielka Jestem upocona, mokra jak szczur...mala marudzi,poplakuje a wyczytalam ze takie objawy moga sie pojawic na kilka tyg przed pierwszym zabkiem ![]() Dalam jej czopek-paracetamol i czekam na poprawe, bo inaczej mąż bedzie dzwonil i sciagal mnie do chaty
|
|
|
#4340 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maciulek dziękuje Cytat:
![]() Będę się starać Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluje dzielnej córci Cytat:
Narzeczony dobił już do 9400g ale dobrze, będzie mógł Werę na rękach nosić Cytat:
![]() Dziękujemy Cytat:
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Zaponiałam, dużo zdrówka dla Danielka, Amelki i Laurki. Mocz Małż zawiezie do laboratorium wieczorem, po pracy. Wyniki będą jutro. Czekam na teściową Zapowiedziała wizytację. Wykorzystam ją i skoczę do dentysty.
|
|
|
#4341 |
|
Rozeznanie
|
no tak i jak zawsze tyllllllleeeeeeeeeeee do nadraabiana ale mamuśki nadalyscie temp drukowania
![]() ZDAŁAM WSZYSTKIE EGZAMINY i moge oficjalnie PODZIEKOWAĆ ZA KCIUKI no ale zaraz bede prosiła o nastepne bo 13 marca mam juz 3 egz z sesji letniej bo wykładowcy pomyśleli i porozbujali egz na kolokwia co 2 tygodniowe żeby nie jechac specjalnie do Łodzi bo to była udreka tyle godzin zeby w 2 godz pozaliczać wszystkie egz. dobra a póki mysia spi to ponadrabiam ![]() A dziewczyny którym wysłałam książkę otwieracie ją???? bo dzis wysłalam wam jeszcze raz zapisana w wordzie i open office |
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj w biegu, wiec tak na szybko...
Obiad sie gotuje, a Antonio dzis bardzo absorbujacy Dzis byla u nas health visitor. Zachwycona Antonio i jego postepami ![]() Magi77 Czesto o Was mysle i zastanawiam sie, co u was. Wiem, ze skala problemow tutaj w watku jest nieporownywalna, inna i czasami chcialoby sie miec tylko problem z 4 zabkiem . Pisze to ja, mama nie calkiem zdrowego Antosia, bo czasami tez mam rozne mysli Czekoladko, gratuluje swietnych wynikow Kryszynki Unholy fajne zakupy Katarzynko wspolczuje nocy ![]() Angy, ciesze sie, ze na razie dzien w pracy przebiega dobrze Gratuluje zbiorowo wszystkich nowych zabkow. Ale sie sypnelo ostatnio , nawet sie pogubilam juz ktory i komu... wybaczcie Texasik, ciesze sie, ze to nic powaznego ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Marica serdecznie gratuluje I serdecznie dziekuje za ksiazke
|
#4343 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015 koniecznie przeczytaj pierwszy post - wszystko jest w nim opisane i pamietaj zeby nie pisac w watku zadnych posotw poza tymi zamowieniowymi do dyskusji sluzy oddzielny watek i przejrzyj ostatnie posty i sledz watek na biezaco bo co chwila jakas dziewczyna organizuje zamowienie - ale szukaj w ostatnich postach, bo zamowienia z poczatku watku napewno sa juz dawno zrealizowane
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomnialam dodac, ze HV w ramach programu Bookstart przyniosla mi reklamowke, a w niej 2 ksiazeczki dla Antosia, zalaminowana karte ze slowami piosenek oraz wniosek na karte biblioteczna. Podobno sa tam fajne grupy dzieci, tych do roku rowniez, gdzie bawia sie i ucza sie swiata ksiazek.
W dobie komputera, telewizora i gier bardzo fajna jest taka idea i chyba skorzystamy z tego zaproszenia
|
#4345 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale spacer zalicozny, zdążyłyśmy ![]() To jednak jej nie kupię. Myślałam, że zachwyca. Cytat:
dla dzielnej Martynki . Duża z niej dziewczynka .Właśnie miałam pytać o te zgrubienia. Zuzia znów ma trochę większe na jednej piersi. Wydaje mi się, że to znów przez mięsko ze słoiczków bo ostatnio miałam lenia i dostawała kupne (zapas jeszcze w domu był niewykorzystany). Teraz znów sama robię ale bez mięsa. Nie wiem co robić. Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że po kupnym mięsku tak nie będzie miała. Cytat:
. Waży tak w sam raz . Też nie jestem za tym, żeby wpychać jedzenie na siłę Masz zmienić mleko ale powiedziała skąd te suche łokcie? Super, że katarek minął i Wercia zdrowa. Wcześniej czytałam, że przy ząbkowaniu dzieci mogą mieć katarek Cytat:
Cytat:
![]() Marico możesz mi przypomnieć o jaką książkę chodzi bo chyba przeoczyłam? Cytat:
Pięknie się Antoś rozwija |
||||||
|
|
|
#4346 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Zdolniacha z Ciebie ![]() Cytat:
My od wrzesnia planujemy Bartusia zapisac na Uniwersytet. Musze jeszcze poczytac opinie http://www.uniwersytetdzieci.pl/o-uniwersytecie ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
|
|
#4347 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
marica gratuluje
Unholy swietny ten universytet ![]() aczkolwiek moje niegrzeczne i rozbiegane dziecie chyba by sie nie nadawalo
|
|
#4348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla Antosia za postepy i wage . Kilka stron wczesniej wrzucilam moje zdjecie na watek w sukni slubnej.
|
|
#4349 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
aaaaaa ja musze sie pochwalic
![]() Marci od wczoraj przybiera pozycje na pieska i kiwa sie do tylu i do przodu czyli robi postepy ![]() niedlugo moze zacznie raczkowac
|
|
#4350 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() : kciuki:![]() Cytat:
wow ale swietne ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

To się pospieszyłam z kciukami 

i wieeeeeje! 

a juz mialybyscie komplet
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dla Maciusia za nowe osiągnięcia no i 
MACIEJKA SYNEK KOCHANY
i ma 70 cm (chociaż z tą wagą to nie wiem, u mnie na domowej 8 równe wychodzi