|
|
#2251 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2007-03
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IX
aniolusiek_ Przed 9 stoi tyle babek że szok!!! biją się normalnie a do tego ja nie chodzę na dostawy nie lubię takiego wyrywania sobie z rąk a w tym lumpku przy placu miarki nie raz spotkałam się że miałam coś w ręku i nagle wszystkie babki zleciały się do mnie i tak na mnie patrzyły jakby chciały mi wyrwać to co mam w ręku:/
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
LaLaRe - boskie!!!
|
|
#2253 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Strasznie dawno nic nie wklejałam, jedynie zaglądałam pooglądać Wasze zakupy. Brak czasu Wkleję dzisiaj trochę rzeczy z kilku zakupów w lumpkach, bateria w aparacie padła więc reszta następnym razem1. sweter dla TŻta 2. i 3. dżinsy House 4. i 5. również dżinsy House 6.i 7. rybaczki 8. rybaczki 9.i 10. spodenki H&M
|
#2254 |
|
Wtajemniczenie
|
c.d.
11.zwykłe czarne spodnie H&M 12. bluzka 3/4 13.sweterek Vero Moda (kolor jest bardziej różowy) 14. bluzka New Look 15. sweterko-bolerko ![]() 16. sweterek 3/4 17.bluzka 18. bluzka 2in1 Next 19. golfik 20. spódnica Hennes
|
#2256 |
|
Wtajemniczenie
|
c.d.
21. spódnica 22. a la bolerko z kapturem 23. "kowbojki" 24. majtaski Victoria Secret ![]() 25. stanik 26. buty 27. metka
|
#2257 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny mam pytanie do wszystkich wizanek z Łodzi, gdzie tutaj są jakieś fajne lumpki??Byłam w wielu ale ceny są kosmiczne;/taniej wychodzi na wyprzedażach;p
Bardzo proszę o odpowiedź
|
|
|
|
#2258 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj od rana na dostawie ale nie złapałam zbyt wielu rzeczy...chociaż dobre i tak to co jest
1. Getry z pomaranczowymi szyciami H&M- identyczne prawie tylko, że mialy zipy widziałam dzisiaj w najnowszej kolekcji w sklepie za ok. 60 zł ![]() 2. Rajstopki w centki- któraś z wizażanek miała podobne z tego co pamiętam (tylko do czego by je założyc hmmm...) 3. Stringi: 1. Secret 2. Calvin (dla mamusi) 3. Spodnie do spania George Wączna suma ok. 15 zł. Edytowane przez Magda_86 Czas edycji: 2010-03-01 o 14:15 |
|
|
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
Kolorowa12:
eko atmo Karolineczqaa: bluzeczka DIESEL marynarka Top Shop Spódniczka ołówkowa , Atmo. Legginsy do biegania Adidas Kurteczka wiosenna , Bershka ![]() Pumpy NIKE (mam takie same kupowane w sklepie ale na mnie to nie pumpy tylko takie bardziej obcisłe są, może dlatego, że mam chyba XS rozmiar) Spodenki czarne , podwyższony stan Torba duża Lancome - pozazdrościc! Ryfka: Miss Selfridge sukienka z zaznaczonymi miseczkami Długi sweterek TOPSHOP z kieszonkami Jane Norman Atmo Atmo i zbliżenie na kokardkę New Look Jesienna: Koszulka -gina tricot Czarny kardigan z kapturem ![]() Bawelniana w kratkę z żabotem nietoperz Czarna kurteczka Szaro-beżowa z bufkami Kropeczka33: Spódnicza atmo- super cudeńko! Sag etwas: bluzka atmo LaLaRe: balerinki ASOS'a- świetne na wiosnę i lato Asiulek1705: "kowbojki" majtaski Victoria Secret ![]() stanik |
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
kolorowa12
eko atmo fioletowa tunika - 16 zł kolorowa bombka - 5 zł z szelkami H&M - 5 zł cekinowa Tally Weijl - 5 zł[/QUOTE] ![]() ![]() 1. bluzeczka DIESEL 2. marynarka Top Shop 3. Tunika - nie pamiętam firmy 4. tunika - nie pamiętam firmy ;d 5. bluzeczka h&m 6. sweterek Abercrombie & Fitch 7. Spódniczka ołówkowa , Atmo. 8. Legginsy do biegania Adidas 9. Kurteczka wiosenna , Bershka 10. Spódniczka jeansowa, H&m. [/QUOTE]piękne ciuszki ![]() karolineczqaa 1 . Pumpy NIKE 2. Spodenki czarne , podwyższony stan ;D nie pamiętam firmy 3. Spódniczka biała podwyższony stan, Atmo. 4. Różowe traperki 5. Apaszka Dior, Torebka LV papillon 6.Torebka LV , u Atmosphare 7. Torba duża Lancome[/QUOTE] fajne ![]() ![]() Ryfka 1. Miss Selfridge sukienka z zaznaczonymi miseczkami 2. Takie cuś G21 3. Długi sweterek TOPSHOP z kieszonkami 4. Sukienka H&M 5. Morgan 6. Bluzka mgiełka Todays woman 7. H&M w róże 8. Jane Norman 9. Spódnica tulipan w zeberkę[/QUOTE] wszystko przecudowne! Ryfka 2. Spódniczka RIVER ISLAND 3. Atmo 4. Atmo i zbliżenie na kokardkę 5. Znowu Atmo ![]() 6. Bez niespodzianek- Atmo 7. bez metki 8. New Look jesienna 1. Koszulka -gina tricot -3 zł 2. Długa bluzeczka -Select - 7 zł 3. W rzeczywistości kolor trochę ciemniejszy -bez metki - ceny nie pamiętam 4. Bokserka -Reserved -3 zł, ciekawe czy reserved robi na export bo trochę inaczej metka oznaczona 5. Bolerko pasiak -Dorothy Perkins - 15 zł 6. Czarny kardigan z kapturem - Bershka- 17 zł 7. Jeansowa kamizelka- Dorothy Perkins -ceny nie pamiętam 8. Koszula w kratę 9. Bawelniana w kratkę z żabotem - Next-13 zł 10. Znana i lubiana panterka Atmosphere -4 zł[/QUOTE]oddawaj ! dlaczego ja nie mogę znaleźć takiej panterki ?![]() jesienna 1. Kurtka w kolorze jasnego różu -Mss Selfridge - 17 zł- sama nie wiem czy tak do końca mi się podoba. Poddaję pod Waszą ocenę . Co sądzicie nosić czy nie?2. Szara kurteczka -bez metki-2 zł 3. nietoperz -bez metki -ceny nie pamiętam 4. Czarna kurteczka, rękawek do łokcia -New look- ceny nie pamiętam 5. Pasiak -atmosphere- 15 zł 6 Szary sweterek, rękawek 3/4 -trf- ceny nie pamiętam 7. Szaro-beżowa z bufkami, wyszła na zdjęciu jakaś szeroka a taka nie jest-MISO(pierwszy raz spotykam sie z taką firmą)- 14 zł[/QUOTE] piękne ciuszki Co do kurtki - jasne ,że nosić ![]() ![]() ![]() kropeczka33 witam wszystkie wizazystki. Dopiero zaczynam moją przygode z lumpeksami, ale dopiero teraz wiem jak to potrafi wciągać. Moje łowy są niewielkie aczkolwiek uważam ze jak na sam poczatek naprawde niezłe 1. Spódnicza atmo 2. Bluzka w stylu marynarskim równiez atmo piękne! ![]() Sag etwas 1. bluzka atmo nowka z metkami kolor to taki turkus 2. czarne legginsy z "zapietkami" czy jak to sie nazywa denim co Edytowane przez 92martynka922 Czas edycji: 2010-03-01 o 16:07 |
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
LaLaRe
moje dzisiejsze balerinki ASOS'a, nowiutkie 100%skórka naturalna, mięciutka w stylu jazzówek, kocham je, szukałam podobnych! ! ! też takie chcę ! ![]() Magda_86 1. Getry z pomaranczowymi szyciami H&M- identyczne prawie tylko, że mialy zipy widziałam dzisiaj w najnowszej kolekcji w sklepie za ok. 60 zł ![]() 2. Rajstopki w centki- któraś z wizażanek miała podobne z tego co pamiętam (tylko do czego by je założyc hmmm...) 3. Stringi: 1. Secret 2. Calvin (dla mamusi) 3. Spodnie do spania George słodkie ![]()
Edytowane przez 92martynka922 Czas edycji: 2010-03-01 o 16:08 |
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
I trochę moich
![]() 1.Sweterek w romby - w rzeczywistości żywe kolory ;p 2.Niebieski dropp kardigan ![]() 3.Białe bolerko robione na szydełku 4.Biała sukienka na lato ![]() 5.Czarna torebka na długim pasku 6.Karmelowa torebka Przepraszam za jakość zdjęć :d |
|
|
|
#2263 |
|
Raczkowanie
|
sag etwas -ile płaciłaś za te 2 rzeczy ?
![]() I ogółem jakbym tak mogła was prosić o pisanie cen
Edytowane przez MarTynx Czas edycji: 2010-03-01 o 16:32 |
|
|
|
#2264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spódniczka sliczna gratulacje |
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
mam identyczna, tylko w kolorze habrowym z czarna kokarda
tez z lumpeksu.pieknie łupy dziewczyny
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaznaczone ładne |
|
|
|
|
#2267 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Wtajemniczenie
|
Cieszę się, że podobają wam się moje ciuszki
![]() Dzięki
|
#2269 |
|
Rozeznanie
|
śliczne łupy dziewczyny ja sie jutro wybieram na dostawe
|
#2270 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
oddaj oddaj
|
|
|
#2271 |
|
Rozeznanie
|
Mam podobne jak nie takie samo.
Z tym, że ja mam zapinane na guziczek. Kupiłam ostatnio za 2zł.
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Dziewczyny za komentarze
Cytat:
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
Sag etwas
Magda_86 92martynka922 niusiunia20 pamilcia15 Dziękuję dziewczyny I jeszcze moje: 1. róża H&M 2 zł (nowa) i branzoletka 2. niebieska z haftem -Miss Selfridge - 7 zł 3. długie łańcuszki po 3 zł każdy |
|
|
|
#2274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bluzeczka bardzo mi się podoba, mam podobną, firma inna, tylko moja różni się tym, że jest chabrowa, guziczki ma z dołu i kończą się gdzieś na wysokości biustu, i wtedy się taka kokarda właśnie łączy, tylko, że była na wagę bo guziki były poobrywane i amatorsko przyszywane czym zajęła się już moja mama Około 3 zł za nią dałam. Ale musiałam ją wziąść, bo zaraz jak jedna babka ją odłożyła to wpadła mi w oko. I mam teraz słabość do tych bluzeczek ![]() A twoja bluzeczka ŚLICZNA jest |
|
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za kg było49zl ... ![]() moze wkleisz ta swoja ? bo jestem ciekawa tez bym chetnie kupila cos chabrowego i dziekuje za uznanie dla mojej zdobyczy ^^
|
|
|
#2277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sag etwas - śliczna bluzeczka A tak wgl, to z leggami się w lumpku nie spotkałam jeszcze chyba ![]() Nie! Raz jakieś były Ale chyba spore były ![]() Nie mam czasu na te lumpki teraz Może w wakacje nadrobię
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Ryfka, twoje zakupy jak zwykle powalaja
najbardziej wpadla mi w oko spodnica w zeberke
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
W ramach czyszczenia szafy udalo mi sie zrobic pare fotek
![]() Kopertowki Kremowa torebka Dorothy Perkins z dzyndzlem Paski po 1-3 zl Bransoletka na kostkce z gwiazdkami 2 zl Koszula New Look z wywijanymi rekawami Czarna tuba George ze wszystkim stanikiem + srebrne lancuszki na szyje Sukienka DIY, zrobiona ze starej sukienki H&M i bluzeczki Bay Szara bombka Bialo czarna bluzeczka w kwiatki, wiazana na plecach Jeansowa kamizelka na piersi
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Kozaki za zlotowke
Sukienka w panterke Jeansy za zlotowke pare cwiekow i beda jak nowki ze sklepu Czarne rurki Lee, za male ![]() Getry marmurki Denim Co i to wsio
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

się razem od
....
Strasznie dawno nic nie wklejałam, jedynie zaglądałam pooglądać Wasze zakupy. Brak czasu
Wkleję dzisiaj trochę rzeczy z kilku zakupów w lumpkach, bateria w aparacie padła 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ale chyba spore były