|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios
No pewnie i to tylko moja opinia
![]() Niektóre rzeczy podobają mi się na innych, ale sama bym nie kupiła. Zwyczajnie- nie mój styl
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios
Cytat:
![]() zreszta nie chce Was straszyc studiami ![]() wszystko mozliwe, ale niestety zas sie zrobilo ciemno, ta pogoda mnie dobija |
|
|
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swego czasu kiedyś tylko odżywki z Garniera używałam, Nutri Gładki, tę do farbowanych i jakąś jeszcze do długich włosów, ale Nutri Gładki jest boska działają. http://www.allegro.pl/item928104621_..._pikowana.html może teraz się otworzy
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
A na jaki kierunek się wybierasz?
![]() Ja w ogóle nie biorę pod uwagę tego, że na filologii fińskiej może być nieprzyjemnie (oczywiście tego, że się nie dostanę, też nie biorę pod uwagę, wierzę w siłę autosugestiiCytat:
). Ja mam 172, ale i tak zawsze kupuję obcas jak najwyższy. Jakoś tak mi się utrwaliło, jak ex mi kiedyś mówił, że kobieta powinna chodzić w obcasach i że strasznie mu się podobają![]() Tylko oficerki teraz noszę na malutkim, bo bym się zabiła na moich wiejskich drogach Przypomniało mi się, jak kiedyś do szkoły przyszłam w obcasach chyba 8, może 9 cm, miałam wtedy przyległe rurki, absolutnie nie mocno obcisłe. Kolega podszedł do mnie z taką: miną i mówi "Julia, ty masz biodra!" |
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, że tak, każda z nas jest inna i ma swój gust
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... ratownictwo medyczne. Optymistyczna wersja, ale wierzę w siebie ![]() Ja mam drogę do domu taką wysypaną kamieniami i kilka minut muszę nią iść. I na wysokich szpilach pewnie fajnie to wygląda ![]() Asiu- ja już mam Fajny kolorek
|
|
#1747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ja myślę tak mówiąc poważnie, że nie raz będę się wkurzała na studia, ale i tak na pewno będzie lepiej niż tutaj. Jeśli będą przestrzegać prawa człowieka, to mi już to wystarczy w zupełności![]() A mówiłam Wam, że w Poznaniu chyba w Instytucie Językoznawstwa jest kółko tańca brzucha? (o ile się nie pomyliłam i to nie jest kółko tańca bollywoodzkiego, albo w ogóle nie kółko i w ogóle gdzie indziej, w każdym razie jest ).I jako alternatywę wybiorę indologię, to w razie czego, jakby z fińską nie wyszło, będę Wam za 5 lat przywozić olejki z Indii ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Jak link do torebki znowu się nie otworzył, to na wcześnijeszych stronach go podawałam dziś
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Inna sprawa, że kiedyś potrafiłam wprost palnąć że coś moim zdaniem wygląda beznadziejnie itd. Ech, tak bezwarunkowa szczerość. ![]() Ale chyba znajomi się przyzwyczaili?
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ratownictwo medyczne to bardzo fajny wybór My mamy tak wokół kościoła, dobrze, że za często tam nie chodzę Ale i tak rozumiem, co czujesz |
|
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi jeszcze się marzy biała, ale muszę przystopować W Housie pewnie drogie, co?
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam, do jutra
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
W Mango widziałam idealną pod każdym względem torebkę, pikowaną, ale cena 189 zł
|
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pamiętam szczerze mówiąc. Ale ja na pewno nie kupię bez promocji, żal mi tyle kasy na torebkę, może to pewien rodzaj skąpstwa, ale wolę to wydać na kosmetyki![]() Zauważyłam, że ja mogłabym chodzić nawet w worku po ziemniakach, ale łazienka zawsze musi pękać w szwach, muszę nad tym popracować ![]() Zajrzę do drugiego naszego Housa A ostatnio tam widziałam takie śliczne sweterki, jakieś bolerko-podobne, ale cudne były
|
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile masz do matury?Myślę że i mi będzie na nim dobrze, chociaż na pewno chwilami ciężko. Ale wolę spróbować i w razie czego zrezygnować, niż żałować że nie spróbowałam.
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Jyyli są też czarne te torebki w Housie i w New Yorker, ale mniejsze i kosztują 40 zł
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Ta w housie kosztowała chyba 70zł
|
|
#1759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze będzie dobrze ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra idę się edukować. Pa dziewczyny
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ale dzis u mnie okropna pogoda,cieplo,ale strasznie wieje i kropi od czasu do czasu.dla mnie-metopatki to dramatyczna pogoda,glowa to mi doslownie pęka |
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1763 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no jestem w szoku po 1 uzyciu tego garniera nutri gladki, takie super wlosy!! swietnie sie rozczesuja, juz nic nie musze nakladac zeby rozczesac jak sa jeszcze wilogotne, bardzo sie ciesze ze kupilam dzieki jeszcze raz! a kompres musze sobie jeszcze raz zaaplikowaac i wtedy zdam relacje bo dzisiaj to za krotko troche i nawet nie zdazylam sie wlosom przyjrzec.. ale serum z AB boskie!! koncowki mam po nim takie blyszczace, super!![]() Cytat:
tak zakupy super, tez mi przypasowaly jeszcze musze przetestowac Radicala bo ma alkohol w skladzie i nie wiem czy na wlosy czy na skore glowy bardziej nim psikac... mam mgielke wzmacniajaca, jesli ktos uzywal to prosze o wypowiedz![]() Cytat:
asiu te torebki sa suuuper!!![]() najbardziej mi sie podoba czarna channelka i taka wieksza, tez czarna: http://moda.allegro.pl/item928201486..._ostatnia.html jest tez taka sama ale nielakierowana, tak mi brakuje takiej torby! mam ok 7 torebek ale wszystkie jakies takie przestarzale..;/czas na zmiany! wiosna idzie ![]() a co do moich zakupowych zmagan to kupilam sobie jeszcze polecany przez was puder w kompakcie z rossmana, Synergen, odcien 01 wanilia, bylyw promocji taniutkie i podoba mi sie! zapach ma fajny, ja nakladam zawsze podklad z Revlona i jest ok tylko po jakims czsie zaczynam sie swieciec... podejrzewam ze to przez to, ze uzywam pod podklad emulsji Cetaphil MD Dermoprotektor ale ona mnie nie zapycha. Kurcze nie wiem jak sie pozbyc tego blyszczenia.. moze wroce do kremu LRP Hydraphase XXL.. dobry byl ale drogi...;/ Moze ktoras z Was ma podobne problemy? Ja mam cere mieszana, zaskornikowa. Jakich kremow uzwacie pod podklad?
|
|
|
#1764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...712_black.html te butki maja coś w sobie.
||
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja używam kukurydzianej, a nie ziemniaczanej, bo ta mnie zapychała i uczulała. Tylko że skrobia daje naprawdę matowy efekt, nie każdemu może się spodobać. Moją wybitnie tłustą skórę z wybitnie tłustym filtrem pod spodem matuje zależnie od warunków od 2h do nawet całego dnia![]() Kiedyś, jak jeszcze nie czytałam Wizażu, to używałam kremu gruszkowego z Perfecty i makijaż świetnie się trzymał i świeciłam się mniej niż zwykle Chociaż z drugiej strony wtedy używałam Dermablendu i może to on dawał taki efekt (podkład świetny, ale niestety za ciemny i za żółty dla mnie )
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
ale pędzicie... wypróbowałam Kallosa Honey i jest booooski, ma taki słodki zapach o ile trochę zwietrzeje bo jak się go wącha pierwszy raz to jest trochę duszący, babciny zapach
kupiłam dzisiaj zaję witaminę, odżywkę ale nie doczytałam że jest bez spłukiwania. Jak ją potrzymam dłużej na włosach i spłukam będą takie same efekty jak nie spłukam?
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
A ja musze znalezc balerinki na obcasie
Bo nie lubie plaskich butow, musi byc obcasik nawet 2 cm![]() A co do studiow hehe zalezy na jaki sie dostanie kierunek i na jakich profesorkow sie trafi![]() Nawet byl taki demotywator, ze na studiach mowia do ciebie Pan, ale maja cie w dupie No ogolem za wszystkim trzeba latac samemu, samemu sie dowiadywac, trzeba miec jakies znajomosci, bo nagle sie okazuje, ze inni maja pytania na egzamin a ups o tobie zapomnieli zle jest tez, jak uloza plan, ze w kazdym dniu sa jakies cwiczenia. U mnie tak bylo na politechnice no i codziennie musialam jezdzic do szkoly Teraz na moim kierunku duzo nauki nie ma, ale porownujac do mojego TŻ to jest jakas masakra! Moze opuscic tylko tam z 2 wyklady, bo przeciez jak sa wyklady z matematyki, fizyki czy jakies geodezyjne to nie moze nie pojsc, bo nic nie bedzie rozumial![]() A do tego dochodza kochane panie z dziekanatu
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
kochaneczko ja miałam tą mgiełkę i byłam z nią ostrożna, nie używałam za każdym razem i nie przesuszyła mi włosów.
|
|
#1769 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Łeb mi pęka U mnie wiosna pełną parą. Rano założyłam zimową kurtkę i wracałam z kurtką w ręku. Co odważniejsi chodzili w krótkich rękawkach. I krokusy już kwitną Cytat:
![]() Cytat:
W niestety znów trafiliśmy na imprezowiczów na dole. Na początku trochę się pultali i próbowali postawić na swoim ale nastraszyliśmy ich policją i od roku jest cisza. Jeszcze tylko drzwiami trzaskają ale cóż.. Kroczek po kroczku może ich zreformujemy. Cytat:
. Podobno jest ostrzejsza i ma ostrza pod innym kątem dzięki czemu dokładniej goli i nie podrażnia skóry. Tak twierdzi TŻCytat:
Na studiach jest super bo po raz pierwszy zaczyna sie robić coś w 100% dla siebie i nawet upierdliwy profesor nie jest w stanie tego popsuć. Cytat:
Cytat:
. W szkole czytałam wszystko tylko nie lektury . No może przeczytałam kilka... Lalkę i trochę literatury współczesnej.. już nie pamiętam co.Cytat:
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
kochaneczka Aha i Cetaphil Md też mam, ale kurcze zapychał mnie
, a tak super nawilża.Nadal smaruję nim usta, bo bardzo fajnie je nawilża,w sumie to skórę wokół nich ![]() Z kremów polecam Atoderm PP Biodermy, kosztuje 40zł ale jest bardzo wydajny. I używałabym go nadal, ale po 2 latach chciałam zrobić przerwę od niego skórze. Teraz mam Svr Topialyse, tylko do święcącej twarzy się on nie nadaje.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

miną i mówi "Julia, ty masz biodra!"

Nie pamiętam szczerze mówiąc. Ale ja na pewno nie kupię bez promocji, żal mi tyle kasy na torebkę, może to pewien rodzaj skąpstwa, ale wolę to wydać na kosmetyki
No ogolem za wszystkim trzeba latac samemu, samemu sie dowiadywac, trzeba miec jakies znajomosci, bo nagle sie okazuje, ze inni maja pytania na egzamin a ups o tobie zapomnieli
- 82
15.04.2013