Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wiosny :) - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-01, 15:47   #1741
Szotta
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Każdy ma swój gust
No pewnie i to tylko moja opinia
Niektóre rzeczy podobają mi się na innych, ale sama bym nie kupiła. Zwyczajnie- nie mój styl

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 15:48   #1742
malina19
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
A ja uważam, że kłamie na całej linii Wszyscy, których znam i którzy są po studiach, twierdzą, że studia to najpiękniejszy czas w życiu i ja w to święcie wierzę
hmmm ale ja chce byc szczera no ale tez wszytko azlezy od planu jaki sie dostanie
zreszta nie chce Was straszyc studiami

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Malinko skoro u Ciebie padało, a u mnie czarno tz. że zaraz deszcz lunie.
Starsznie wieje, zaraz normalnie mi okno dachowe wyleci.
wszystko mozliwe, ale niestety zas sie zrobilo ciemno, ta pogoda mnie dobija
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 15:51   #1743
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochaneczka Pokaż wiadomość
Ale nareszcie sobie odbilam te pracowite dni i nakupilam tyle wlosowych perelek ze nie wiem teraz ktorej uzywac!
kupilam:
- odzywke Garnier Nutri Gładki( ekstraaaaaa!!!) nie wiedzialam ze bedzie taka super!, swietnie wygladza wlosy, super sie rozczesuja po niej i bardzo fajnie pachanie! sklad tez ma dobry, sprawdzalam
i

Ja swego czasu kiedyś tylko odżywki z Garniera używałam, Nutri Gładki, tę do farbowanych i jakąś jeszcze do długich włosów, ale Nutri Gładki jest boska muszę ją sobie kupić przy najbliższej okazji moja siostra od lat używa tych odżywek i ciągle tak samo świetnie
działają. http://www.allegro.pl/item928104621_..._pikowana.html

może teraz się otworzy

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 15:51   #1744
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Ja też
A na jaki kierunek się wybierasz?
Ja w ogóle nie biorę pod uwagę tego, że na filologii fińskiej może być nieprzyjemnie (oczywiście tego, że się nie dostanę, też nie biorę pod uwagę, wierzę w siłę autosugestii)

Cytat:
O nie, takich to już bym nie włożyła
Ale te poprzednie- rewelacja. Szpilka idealna wręcz. I ten kolor
I najgorsze że cena też nie taka zła...

Agusiu- ile masz wzrostu?
Ja przy moim 162 mogę sobie śmigać i w 11cm szpilach
Agusia ma 175 o ile dobrze pamiętam (mam nadzieję, że tak). Ja mam 172, ale i tak zawsze kupuję obcas jak najwyższy. Jakoś tak mi się utrwaliło, jak ex mi kiedyś mówił, że kobieta powinna chodzić w obcasach i że strasznie mu się podobają
Tylko oficerki teraz noszę na malutkim, bo bym się zabiła na moich wiejskich drogach

Przypomniało mi się, jak kiedyś do szkoły przyszłam w obcasach chyba 8, może 9 cm, miałam wtedy przyległe rurki, absolutnie nie mocno obcisłe. Kolega podszedł do mnie z taką: miną i mówi "Julia, ty masz biodra!"

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 15:54   #1745
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie i to tylko moja opinia
Niektóre rzeczy podobają mi się na innych, ale sama bym nie kupiła. Zwyczajnie- nie mój styl

Jasne, że tak, każda z nas jest inna i ma swój gust Najważniejsze, ze coś Tobie się podoba i dobrze się w tym czujesz

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-03-01, 15:55   #1746
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
A na jaki kierunek się wybierasz?
Ja w ogóle nie biorę pod uwagę tego, że na filologii fińskiej może być nieprzyjemnie (oczywiście tego, że się nie dostanę, też nie biorę pod uwagę, wierzę w siłę autosugestii)

Agusia ma 175 o ile dobrze pamiętam (mam nadzieję, że tak). Ja mam 172, ale i tak zawsze kupuję obcas jak najwyższy. Jakoś tak mi się utrwaliło, jak ex mi kiedyś mówił, że kobieta powinna chodzić w obcasach i że strasznie mu się podobają
Tylko oficerki teraz noszę na malutkim, bo bym się zabiła na moich wiejskich drogach

Przypomniało mi się, jak kiedyś do szkoły przyszłam w obcasach chyba 8, może 9 cm, miałam wtedy przyległe rurki, absolutnie nie mocno obcisłe. Kolega podszedł do mnie z taką: miną i mówi "Julia, ty masz biodra!"
Filologia fińska? Kurcze, ciekawe
... ratownictwo medyczne. Optymistyczna wersja, ale wierzę w siebie

Ja mam drogę do domu taką wysypaną kamieniami i kilka minut muszę nią iść. I na wysokich szpilach pewnie fajnie to wygląda

Asiu- ja już mam Fajny kolorek

.
Stary 2010-03-01, 15:56   #1747
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Ja swego czasu kiedyś tylko odżywki z Garniera używałam, Nutri Gładki, tę do farbowanych i jakąś jeszcze do długich włosów, ale Nutri Gładki jest boska muszę ją sobie kupić przy najbliższej okazji moja siostra od lat używa tych odżywek i ciągle tak samo świetnie
działają. http://www.allegro.pl/item928104621_..._pikowana.html

może teraz się otworzy
Śliczna, tak mi się podobają takie torebki. Nie wiem czemu, nigdy takich nie lubiłam W Housie są bardzo podobne, też niebieskie, a szkoda, bo ja bym czarną chętnie przygarnęła

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
hmmm ale ja chce byc szczera no ale tez wszytko azlezy od planu jaki sie dostanie
zreszta nie chce Was straszyc studiami
No nie strasz Ale ja myślę tak mówiąc poważnie, że nie raz będę się wkurzała na studia, ale i tak na pewno będzie lepiej niż tutaj. Jeśli będą przestrzegać prawa człowieka, to mi już to wystarczy w zupełności

A mówiłam Wam, że w Poznaniu chyba w Instytucie Językoznawstwa jest kółko tańca brzucha? (o ile się nie pomyliłam i to nie jest kółko tańca bollywoodzkiego, albo w ogóle nie kółko i w ogóle gdzie indziej, w każdym razie jest).
I jako alternatywę wybiorę indologię, to w razie czego, jakby z fińską nie wyszło, będę Wam za 5 lat przywozić olejki z Indii

Stary 2010-03-01, 15:57   #1748
Asia19x
Zakorzenienie

Jak link do torebki znowu się nie otworzył, to na wcześnijeszych stronach go podawałam dziś

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-03-01, 15:58   #1749
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, że tak, każda z nas jest inna i ma swój gust Najważniejsze, ze coś Tobie się podoba i dobrze się w tym czujesz
No rzecz jasna

Inna sprawa, że kiedyś potrafiłam wprost palnąć że coś moim zdaniem wygląda beznadziejnie itd. Ech, tak bezwarunkowa szczerość.
Ale chyba znajomi się przyzwyczaili?

.
Stary 2010-03-01, 15:59   #1750
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Filologia fińska? Kurcze, ciekawe
... ratownictwo medyczne. Optymistyczna wersja, ale wierzę w siebie

Ja mam drogę do domu taką wysypaną kamieniami i kilka minut muszę nią iść. I na wysokich szpilach pewnie fajnie to wygląda
Ciekawe i oryginalne, to jest mój wybór już od 1 klasy gimnazjum, a teraz mnie wątpliwości naszły i stwierdziłam, że wolałabym być lekarzem albo astrofizykiem Ale zawsze można iść na uniwersytet trzeciego wieku
Ratownictwo medyczne to bardzo fajny wybór Siostrzeniec mojego szwagra to studiował i bardzo sobie chwalił, mi też się podoba taki kierunek

My mamy tak wokół kościoła, dobrze, że za często tam nie chodzę Ale i tak rozumiem, co czujesz

Stary 2010-03-01, 16:00   #1751
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczna, tak mi się podobają takie torebki. Nie wiem czemu, nigdy takich nie lubiłam W Housie są bardzo podobne, też niebieskie, a szkoda, bo ja bym czarną chętnie przygarnęła

Mi jeszcze się marzy biała, ale muszę przystopować
W Housie pewnie drogie, co?

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-03-01, 16:01   #1752
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie były czarne i kobaltowe ale sporo droższe niż na allegro

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 16:02   #1753
Asia19x
Zakorzenienie

Zmykam, do jutra

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-03-01, 16:03   #1754
xxxMikixxx
Zakorzenienie

W Mango widziałam idealną pod każdym względem torebkę, pikowaną, ale cena 189 zł

Stary 2010-03-01, 16:06   #1755
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Mi jeszcze się marzy biała, ale muszę przystopować
W Housie pewnie drogie, co?
50zł Nie pamiętam szczerze mówiąc. Ale ja na pewno nie kupię bez promocji, żal mi tyle kasy na torebkę, może to pewien rodzaj skąpstwa, ale wolę to wydać na kosmetyki
Zauważyłam, że ja mogłabym chodzić nawet w worku po ziemniakach, ale łazienka zawsze musi pękać w szwach, muszę nad tym popracować

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
U mnie były czarne i kobaltowe ale sporo droższe niż na allegro
Zajrzę do drugiego naszego Housa
A ostatnio tam widziałam takie śliczne sweterki, jakieś bolerko-podobne, ale cudne były Mama chciała mi kupić, ale nie było już kobaltowych, tylko zostały takie brzoskwiniowo-krewetkowe, a to niestety nie mój kolor

Stary 2010-03-01, 16:08   #1756
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe i oryginalne, to jest mój wybór już od 1 klasy gimnazjum, a teraz mnie wątpliwości naszły i stwierdziłam, że wolałabym być lekarzem albo astrofizykiem Ale zawsze można iść na uniwersytet trzeciego wieku
Ratownictwo medyczne to bardzo fajny wybór Siostrzeniec mojego szwagra to studiował i bardzo sobie chwalił, mi też się podoba taki kierunek

My mamy tak wokół kościoła, dobrze, że za często tam nie chodzę Ale i tak rozumiem, co czujesz
Ech, moich pomysłów lepiej nie wymieniać Ile masz do matury?
Myślę że i mi będzie na nim dobrze, chociaż na pewno chwilami ciężko. Ale wolę spróbować i w razie czego zrezygnować, niż żałować że nie spróbowałam.

.
Stary 2010-03-01, 16:10   #1757
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
50zł Nie pamiętam szczerze mówiąc. Ale ja na pewno nie kupię bez promocji, żal mi tyle kasy na torebkę, może to pewien rodzaj skąpstwa, ale wolę to wydać na kosmetyki
Zauważyłam, że ja mogłabym chodzić nawet w worku po ziemniakach, ale łazienka zawsze musi pękać w szwach, muszę nad tym popracować

Zajrzę do drugiego naszego Housa
A ostatnio tam widziałam takie śliczne sweterki, jakieś bolerko-podobne, ale cudne były Mama chciała mi kupić, ale nie było już kobaltowych, tylko zostały takie brzoskwiniowo-krewetkowe, a to niestety nie mój kolor
Mi się wydaje że koło 70 lub 80 zł kosztowała, też nie pamiętam dokładnie ale droga była dlatego nie kupiłam

Stary 2010-03-01, 16:11   #1758
Magdzia94
Zakorzenienie

Jyyli są też czarne te torebki w Housie i w New Yorker, ale mniejsze i kosztują 40 zł

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Ta w housie kosztowała chyba 70zł

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 16:22   #1759
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Ech, moich pomysłów lepiej nie wymieniać Ile masz do matury?
Myślę że i mi będzie na nim dobrze, chociaż na pewno chwilami ciężko. Ale wolę spróbować i w razie czego zrezygnować, niż żałować że nie spróbowałam.
Mm 2 miesiące
Dobrze będzie dobrze Zawsze są złe chwile, nawet w wakacje

Cytat:
Jyyli są też czarne te torebki w Housie i w New Yorker, ale mniejsze i kosztują 40 zł

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Ta w housie kosztowała chyba 70zł
Muszę do New Yorkera zajrzeć

Stary 2010-03-01, 16:50   #1760
Magdzia94
Zakorzenienie

No dobra idę się edukować. Pa dziewczyny

Stary 2010-03-01, 16:52   #1761
astra85
Zakorzenienie

witam
ale dzis u mnie okropna pogoda,cieplo,ale strasznie wieje i kropi od czasu do czasu.dla mnie-metopatki to dramatyczna pogoda,glowa to mi doslownie pęka
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 16:58   #1762
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
witam
ale dzis u mnie okropna pogoda,cieplo,ale strasznie wieje i kropi od czasu do czasu.dla mnie-metopatki to dramatyczna pogoda,glowa to mi doslownie pęka
Mi też

Stary 2010-03-01, 17:04   #1763
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Witaj Świetne zakupy Cieszę się że zadowolona jesteś z odżywki Garniera Kompres z AB jest też boski, uwielbiam go Kładę tylko na włosy tak maksymalnie do 10 min.
hejka miki no jestem w szoku po 1 uzyciu tego garniera nutri gladki, takie super wlosy!! swietnie sie rozczesuja, juz nic nie musze nakladac zeby rozczesac jak sa jeszcze wilogotne, bardzo sie ciesze ze kupilam dzieki jeszcze raz! a kompres musze sobie jeszcze raz zaaplikowaac i wtedy zdam relacje bo dzisiaj to za krotko troche i nawet nie zdazylam sie wlosom przyjrzec.. ale serum z AB boskie!! koncowki mam po nim takie blyszczace, super!
Cytat:
kochaneczko witaj znowu no ładne zakupy zrobiłaś A odżywkę z Garniera też uwielbiam kompresu nie miałam więc się nie wypowiem.
hej madzi tak zakupy super, tez mi przypasowaly jeszcze musze przetestowac Radicala bo ma alkohol w skladzie i nie wiem czy na wlosy czy na skore glowy bardziej nim psikac... mam mgielke wzmacniajaca, jesli ktos uzywal to prosze o wypowiedz
Cytat:
działają
zgadzam sie boska jest!! i dosyc tania, palcilam jakos ok.7-8zl asiu te torebki sa suuuper!!
najbardziej mi sie podoba czarna channelka i taka wieksza, tez czarna:
http://moda.allegro.pl/item928201486..._ostatnia.html
jest tez taka sama ale nielakierowana, tak mi brakuje takiej torby! mam ok 7 torebek ale wszystkie jakies takie przestarzale..;/czas na zmiany! wiosna idzie

a co do moich zakupowych zmagan to kupilam sobie jeszcze polecany przez was puder w kompakcie z rossmana, Synergen, odcien 01 wanilia, bylyw promocji taniutkie i podoba mi sie! zapach ma fajny, ja nakladam zawsze podklad z Revlona i jest ok tylko po jakims czsie zaczynam sie swieciec... podejrzewam ze to przez to, ze uzywam pod podklad emulsji Cetaphil MD Dermoprotektor ale ona mnie nie zapycha. Kurcze nie wiem jak sie pozbyc tego blyszczenia.. moze wroce do kremu LRP Hydraphase XXL.. dobry byl ale drogi...;/ Moze ktoras z Was ma podobne problemy? Ja mam cere mieszana, zaskornikowa. Jakich kremow uzwacie pod podklad?
Stary 2010-03-01, 17:07   #1764
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
O nie, takich to już bym nie włożyła
Ale te poprzednie- rewelacja. Szpilka idealna wręcz. I ten kolor
I najgorsze że cena też nie taka zła...

Agusiu- ile masz wzrostu?
Ja przy moim 162 mogę sobie śmigać i w 11cm szpilach
175cm

http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...712_black.html te butki maja coś w sobie.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 17:10   #1765
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez kochaneczka Pokaż wiadomość
a co do moich zakupowych zmagan to kupilam sobie jeszcze polecany przez was puder w kompakcie z rossmana, Synergen, odcien 01 wanilia, bylyw promocji taniutkie i podoba mi sie! zapach ma fajny, ja nakladam zawsze podklad z Revlona i jest ok tylko po jakims czsie zaczynam sie swieciec... podejrzewam ze to przez to, ze uzywam pod podklad emulsji Cetaphil MD Dermoprotektor ale ona mnie nie zapycha. Kurcze nie wiem jak sie pozbyc tego blyszczenia.. moze wroce do kremu LRP Hydraphase XXL.. dobry byl ale drogi...;/ Moze ktoras z Was ma podobne problemy? Ja mam cere mieszana, zaskornikowa. Jakich kremow uzwacie pod podklad?
Dla mnie najlepsza do matowania jest... skrobia Ale ja używam kukurydzianej, a nie ziemniaczanej, bo ta mnie zapychała i uczulała. Tylko że skrobia daje naprawdę matowy efekt, nie każdemu może się spodobać. Moją wybitnie tłustą skórę z wybitnie tłustym filtrem pod spodem matuje zależnie od warunków od 2h do nawet całego dnia
Kiedyś, jak jeszcze nie czytałam Wizażu, to używałam kremu gruszkowego z Perfecty i makijaż świetnie się trzymał i świeciłam się mniej niż zwykle Chociaż z drugiej strony wtedy używałam Dermablendu i może to on dawał taki efekt (podkład świetny, ale niestety za ciemny i za żółty dla mnie )

Stary 2010-03-01, 17:13   #1766
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

ale pędzicie... wypróbowałam Kallosa Honey i jest booooski, ma taki słodki zapach o ile trochę zwietrzeje bo jak się go wącha pierwszy raz to jest trochę duszący, babciny zapach kupiłam dzisiaj zaję witaminę, odżywkę ale nie doczytałam że jest bez spłukiwania. Jak ją potrzymam dłużej na włosach i spłukam będą takie same efekty jak nie spłukam?
Stary 2010-03-01, 17:14   #1767
n0emi
Zakorzenienie

A ja musze znalezc balerinki na obcasie Bo nie lubie plaskich butow, musi byc obcasik nawet 2 cm

A co do studiow hehe zalezy na jaki sie dostanie kierunek i na jakich profesorkow sie trafi
Nawet byl taki demotywator, ze na studiach mowia do ciebie Pan, ale maja cie w dupie No ogolem za wszystkim trzeba latac samemu, samemu sie dowiadywac, trzeba miec jakies znajomosci, bo nagle sie okazuje, ze inni maja pytania na egzamin a ups o tobie zapomnieli zle jest tez, jak uloza plan, ze w kazdym dniu sa jakies cwiczenia. U mnie tak bylo na politechnice no i codziennie musialam jezdzic do szkoly Teraz na moim kierunku duzo nauki nie ma, ale porownujac do mojego TŻ to jest jakas masakra! Moze opuscic tylko tam z 2 wyklady, bo przeciez jak sa wyklady z matematyki, fizyki czy jakies geodezyjne to nie moze nie pojsc, bo nic nie bedzie rozumial
A do tego dochodza kochane panie z dziekanatu
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 17:19   #1768
Magdzia94
Zakorzenienie

kochaneczko ja miałam tą mgiełkę i byłam z nią ostrożna, nie używałam za każdym razem i nie przesuszyła mi włosów.

Stary 2010-03-01, 17:19   #1769
kocurzyca
Zakorzenienie

Dzień dobry
Łeb mi pęka
U mnie wiosna pełną parą. Rano założyłam zimową kurtkę i wracałam z kurtką w ręku. Co odważniejsi chodzili w krótkich rękawkach.
I krokusy już kwitną
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja nawet w swoim pokoju mam wiecznie subtelny rozgardiasz. Czyli jak da się otworzyć drzwi w ogóle, to jest dobrze :P
To jak u mnie podzczas studiów. Wszystko było na podłodze. W przeciwnym wypadku nic bym nie znalazła
Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam. W tamtym roku miałam przeboje tego typu z małoletnim sąsiadem. Nie reagował na nasze prośby, groźby, nic. Słuchał takiej techniawy totalnej, takiej umc umc calutki dzień i jakby tego było mało, to jeszcze puszczał ten szajs po 24. Nic nie można było robić w domu. Dosłownie szklanki nam skakały. Tutaj na szczęście jest w miarę cicho, wiec w tym roku nie miałam powodu do narzekania
W poprzednim mieszkaniu szybko wytresowałam sąsiada. Włączyłam orkiesrę dętą z Łącka czy coś w tym stylu, rozkręciłam na cały regulator i wyszłam z domu. Już więcej imprezy w nocy nie zrobił. A też jakiejś buraczanej muzyki słuchał.
W niestety znów trafiliśmy na imprezowiczów na dole. Na początku trochę się pultali i próbowali postawić na swoim ale nastraszyliśmy ich policją i od roku jest cisza. Jeszcze tylko drzwiami trzaskają ale cóż.. Kroczek po kroczku może ich zreformujemy.
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
I nie wiem,czy Wam pisałam,w rossmannie jest maszynka Venus plus jeden wkład plus męska maszynka Gilette Fusion za 49 zł. Tata nam kupi na dzień kobiet. (Wątpię zeby kupił bez tej gratisowej męskiej )Bo jednorazowa maszynka to mi starcza na jedną nogę.
Mój TŻ goli sie damską maszynką. Najpierw mi podkradał a potem kupił sobie swoją, różową. Podobno jest ostrzejsza i ma ostrza pod innym kątem dzięki czemu dokładniej goli i nie podrażnia skóry. Tak twierdzi TŻ

Cytat:
Matematyczka nam zawsze mówi,ze na studiach będzie gorzej niż w LO, ciekawe
Nam w podstawówce mówili, że w LO będzie ciężko, w LO, że na studiach będzie strasznie.
Na studiach jest super bo po raz pierwszy zaczyna sie robić coś w 100% dla siebie i nawet upierdliwy profesor nie jest w stanie tego popsuć.
Cytat:

coprawda, przez to bijace serce ciezko mi sie oddycha, glos drzy, ale przynajmniej przepona sie wiecej napracuje.
Jyyli, też Cię po śpiewaniu zawsze brzuch boli?
Ja bym ci radziła wybrać się do lekarza. To może by c tylko stres, ale moze też być coś poważniejszego.
Cytat:
Napisane przez All_that_jazz Pokaż wiadomość
Jakie cudowne czasy nastały. Można sobie audiobooka sciągnąć i z głowy. Może w ten sposób nadrobie wszystkie nieprzeczytane lektury. W szkole czytałam wszystko tylko nie lektury. No może przeczytałam kilka... Lalkę i trochę literatury współczesnej.. już nie pamiętam co.
Cytat:
A ja uważam, że kłamie na całej linii Wszyscy, których znam i którzy są po studiach, twierdzą, że studia to najpiękniejszy czas w życiu i ja w to święcie wierzę

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 17:21   #1770
Magdzia94
Zakorzenienie

kochaneczka Aha i Cetaphil Md też mam, ale kurcze zapychał mnie, a tak super nawilża.
Nadal smaruję nim usta, bo bardzo fajnie je nawilża,w sumie to skórę wokół nich

Z kremów polecam Atoderm PP Biodermy, kosztuje 40zł ale jest bardzo wydajny. I używałabym go nadal, ale po 2 latach chciałam zrobić przerwę od niego skórze. Teraz mam Svr Topialyse, tylko do święcącej twarzy się on nie nadaje.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości