|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Dzień dobry
Ale za minerały też nie moge iść zapłacić
|
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie dużo zdrówka
Chociaż zawsze to jakiś odpoczynek od szkoły ![]() A nie możesz poprosić kogoś z domowników? |
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wole nie denerwować mamy ile kasy musze wydać na te minerały Najwyżej jutro się ubiore porządnie, owine szalikiem i szybko skocze na poczte Szkoda, ze nie mam konta w banku bo byłoby o wiele prościej
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie wieje, więc jak jutro też tak będzie to musisz się bardzo ciepło ubrać Pamiętam kiedyś taką akcję jak byłam chora - w poniedziałek poszłam do lekarza a wracając zajrzałam do sklepu i strasznie spodobały mi się spodnie a nie miałam akurat przy sobie kasy, więc we wtorek rano cichutko się ubrałam i wyszłam, pojechałam po spodnie (na szczęście jeszcze były) i tak samo cichutko wróciłam - nikt się nie zorientował, myśleli, że cały czas spałam
|
|
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siostra powiedziała, ze mi wpłaci dzisiaj więc już nie musze się martwić
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1928 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
True, true, każdego dnia tego doświadczam ![]() Ech, gdzie te czasy, kiedy można było sobie drzemać do 11 ![]() teraz to nawet w weekend nie da rady Dla Pazuryra zero świętości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze, że chociaż trochę śniegu rozpuściło, chodniki przejezdne i podjazd od garażu sam się odśnieżył ![]() Jak maUe zUo wstanie to pędzimy na spacer
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Asiu
Widzę, że Ala dała Ci odrobinę wytchnienia ![]() Zastanawiałam się nad zmianą avka i nawet ładne laleczki znalazłam
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-01 o 17:58 |
|
|
|
#1930 | |
|
|
Cytat:
![]() Masakryczne są, marzy mi się taka stylizacja dla mojej, ale teraz zupełnie nie mam kasy na akcesoria ![]() Chwilę wyrwałam, ale już koniec tego dobrego właśnie wydobyły się pierwsze mlaski z łóżeczka, czyli sygnał, że nadszedł koniec tego dobrego ![]() A na domiar tego jakieś chmurzyska przyszły i słońce się schowało
|
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiedziałam, że one się tak nazywają, wpisałam po prostu gothic dolls i wyskoczyły laleczki Teraz wpisałam paranoia dolls i wyskoczyły jeszcze fajniejsze - kurcze, świetne są Biedna, miałam nadzieję, że Pazuryrek da Ci odrobinę odpocząć a tu nic z tego - co się z tego naszego grzecznego aniołka zrobiło ![]() U mnie wcześniej było słońce a teraz cały czas wieje i wieje ![]() |
|
|
|
|
#1932 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
aaaa, w srode jade w koncu do sopotu!! ![]() pedzicie co do zmierzchu to ja tez bardzo anty. pomalowane nastolatki? a la drag queen-koszmar, albo... kabaret! ale i tak najbardziej nienawidze tych solarowych pomaranczowych japek z rownie pomaranczowym podkladem, pudrem i co tam jeszcze co by mozna bylo lopata zdzierac. w ogole nienawidze solarium a u nastolatek to juz w ogole. dla mnie ta sama kategoria co biale kozaczki slynne juz![]() uciekam do wanny bo moje wloski zaczynaja zyc wlasnym zyciem... ![]() buzka!
|
|
#1933 | |
|
|
Cytat:
Potrzeby rosną No, ale cóż dorasta się ![]() Po jedzonku poleżałyśmy chwilę, ale teraz to już gnam na spacer, bo na jakąś burzę się zanosi, takie czarne chmury
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No cóż, panienka rośnie i potrzeby razem z nią ![]() Ile ona już będzie miała? Ponad 3 miesiące z tego co kojarzę? 3 i pół chyba? ![]() |
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze mnie nie rozłoży na cały tydzień
|
|
|
|
|
#1936 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szefowa minerałków ja na forum mineralnym to daleko w tyle ![]() kochana ja zamawiam na zbiorowym i teraz też zamawiam nie zmieściłam się w lutym, bo zapomniałam, ze ma 28 dni,a patrze z tu dzisiaj 1 marca![]() będę jeszcze domawiać minta, ale to nawet sama możesz się tam wpisać, ale jak chcesz to mogę Ci to zamówić jak sobie wybierzesz, tyle, ze chyba najlepiej jakby od razu do Ciebie leciało, bo i tak nic do dzielenia nie mamy ![]() tutaj masz pędzlaki do wyboru http://www.everydayminerals.com/stor...p/brushes.html jak chcesz do pudru sypkiego to bierz LHK do mnie już drugi leci ![]() no i co tam chcesz ![]() przykładowo jeden duży pędzel kosztuje ok 20zł, a mały ok 15zł Cytat:
![]() mam dość tej szkoły Cytat:
![]() co do solarium to też nie lubię, zawsze mówię moim kolezankom, że ładniej im bez opelnizny ![]() (choć miałam w gimnazjum taki głupi okres, że na solarium biegałam, a fe, ale to był okres buntu i lubiłm wszystko co złe, czyli czarne oczy, solarium itd) |
|||
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też lubie jasną cere, nie każdemu opalenizna pasuje i dziwi mnie troche takie ślepe podążanie za modą no ale czym ja sie przejmuje, nie ja jestem pomarańczowa ![]() ![]() Iza, doszło już Twoje zamówienie z BU, albo chociaż zostało wysłane? Moja kasa wpłynęła w czwartek, rozumiem ze mają tydzien na wysłanie ale mogli by się troche streścić
|
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam jasnej cery, nie wiem co chiałam z Twoim golden fairem robić ![]() zmylilo mnie, że powiedziałas, iż w fawnie wygladasz jak chińczyk ![]() ja to mam skórę jak chinka ![]() myślałam, ze goldeny są ciemniejsze ze względu na tą żółc, teraz się martwię czy fawn nie będzie za jasny ![]() żałuję, ze zamówiłam prasowanego gf, bo chyba będzie za jasny w ogóle dzisiaj nałożyłam filtr iwostinu pod minerałki i dużo lepiej niz z tym tłustym kremem;/ co tu robić aaa i byłam dzis w papierniczym i nie mieli woreczków strunowych będe musiała cos wykombinowac z tym dzieleniem, bo na odsypki mi starczyło, a na najwazniejsze nie ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- ja mam w domu jedynie takie woreczki co dają w nich guziki przy ubraniach ![]() tylko one mają takie dziuki na sznurek ![]() chcecie żeby wam te dziurki zakleić? Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-01 o 16:54 |
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie ten fawn jest za żółty, a fair jest bardziej beżowy |
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
ten
http://www.everydayminerals.com/stor...undations.html chciałam go do torebki |
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1942 | ||||
|
|
Cytat:
![]() W planach małam szwędanie się blisko domu, żeby w razie czego na czas zdążyć z powrotem, ale jak już wyszłam, to te chmury już nie były takie czarne i poszlajałayśmy się dalej ![]() Cytat:
![]() Napaliłam się na kolejny zestaw kolorów i bedziemy z Kasią razem zamawiać ![]() Ja lubię ciemną cerę, ale naturalną. Sama często opalam się w lecie, natomiast nigdy nie byłam w solarium ![]() A w zimie to jestem sobie bladzioszka ale to nieprędko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Filtr to nawet lepiej, skoro używasz tego kremu z kwasem
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on podobno daje taki efekt jak oglo czyli takie promiennej cery, ale z tego co wiem lepiej kryje od original glo nie wiem do końca, bo nie miałam, ale chciałam go do wzięcia ze sobą, bez noszenia tego wszystkiego ze sobą ale teraz cos czuję, ze moze byc za jasny![]() szkoda, ze dopiero teraz jak jutro powinnam go miec chyba tylko na niego popatrzę i moze na all wsyatwię jako nówkę... choć z drugiej strony chciałoby się wypróbować...;/ |
|
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec sprzątania na dziś
Właśnie szorowałam na kolanach te cholerne fugi w kuchni, żeby wydobyć z nich choć odrobinę tego brązu Jutro zajmę się przedpokojem, dzisiaj mi się już nie chce ![]() Pocieszam się, że jak będziemy po tym chodzić to się ubrudzą i w końcu staną się ciemnobrązowe czyli takie jakie miały być ![]() Trza wracać do domu i umyć wreszcie włosy - ostatni raz myłam w środę |
|
|
|
#1946 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardziej to juz chyba tylko rozowych nie lubie, chociaz...)ja w gimnazjum (albo na poczatku liceum, nie pamietam) mialam okres buntu na glany, czarny makijaz i czarne ubrania, ale samoistnie przeszlo ![]() Cytat:
zaplacilam w poprzedni poniedzialek wiec wg ich rozpiski to dzis byl deadline wyslania. super, bo czekam tydzien a w srode wyjezdzam, a tak mi byl potrzebny ten pudrownik wlasnie na wyjazd...![]() a jest tam gdzies opcja zeby sprawdzic czy w ogole wyslali czy np sa na etapie kompletowania? najlepsze jest to, ze w czwartek wieczorem cos tam sobie pozamawialam z jakiejs netowej apteki, w piatek wyslali a dzis juz z rana to dostalam ![]() nununu! wlosomaniaczko... ![]() hej dziewczyny, a propos mineralow... znalazlam w sephorze dzial z kosmetykami mineralnymi tylko za cholere nie pamietam nazwy firmy. to ktoras moze z waszych? zastanawialam sie nad jakims zestawem, ale darowalam sobie, strasznie drogie...
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2010-03-01 o 18:04 |
||
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Wtajemniczenie
|
hehehe, ja wlasnie tez takowego dostalam, tylko fajnie ze zaplacilam im ponad tydzien temu
wscieklam sie, co ja poczne na urlopie bez tego pudrownika?
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1950 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam wam zaapelować, że jeszcze żyję i mam się dobrze (ta ostatnia część zdania to raczej ze względu estetycznych została napisana
Idę właśnie pod prysznic mając nadzieję, że się tam utopię... Jak to mówią: nadzieja matką głupich choć głupiego diabli nie biorą- tak też mówią
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

Ale za minerały też nie moge iść zapłacić