Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-01, 14:31   #1471
elka100
Raczkowanie

GG do elka100
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez nocandy Pokaż wiadomość
Hmm... a może zrobić by to tak, że niech każda z osób udzieljących na formu napisze jakąś odpowiedź do jednego z bardziej powtarzających się ptyań w swoim podpisie?
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł, tylko te opisy niech mają te osoby które dużo udzielają się. W ten sposób osoby które naprawdę nie wiedzą gdzie takie informacje znaleźć dowiedzą się a te którym się nie chce szukać da to chociaż do myślenia.

Dzięki dziewczyny że jesteście
elka100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 14:32   #1472
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
U mnie nawet to nic nie dawało...

Oni są świadomi tego, że te diamentowe tusze nadają się tylko do kosza, więc gdyby jeszcze kazali je odsyłać, i to na koszt własny, to byłaby duża przesada.

Nie sądzę, żeby nawet to coś dało. Bo skoro nikt nie czyta pierwszej strony, to kto by wpadł na pomysł, żeby przejrzeć podpisy?

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Ale nie, żeby je zaśmiecać zadając setny raz to samo pytanie. Z jakiegoś powodu jednak powstały takie opcje, jak "przeszukaj wątek"...
tylko że bardziej sie zaśmieca wątek takimi pretensjami w strone pytających
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 14:39   #1473
pini88
Przyczajenie

a mi kazali ten felerny tusz odesłać na własny koszt

miłość do mojego Kociska rośnie w siłę
pini88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 14:44   #1474
nocandy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pini88 Pokaż wiadomość
a mi kazali ten felerny tusz odesłać na własny koszt
Jeśli go jeszcze nie odesłałaś, to zadzowń do nich jeszcze raz i powiedz, że słyszłaś o tym, że można ten problem rozwiązać w inny sposób. Może zmienią zdanie i nie będziesz musiała go odsyłać

nocandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 14:48   #1475
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
Tylko że te pretensje nie biorą się z nieba
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 14:48   #1476
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Nie pamiętam, jak z trwałością, bo miałam 2 takie cienie już dawno temu, ale osypują się niesamowicie i to je u mnie skreśliło. Ale z tego, co widzę, to chyba jestem wyjątkiem, bo Wy je zachwalacie
Ja te cienie pędzelkiem nakładam i praktycznie w ogóle się wtedy nie osypują. Co do trwałości, to trochę się u mnie jednak rolują, ale pracuję przy kompie i strasznie on mnie niestety "grzeje" i cały makijaż mi szybko spływa Ale uwielbiam je za kolorki
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 14:57   #1477
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Ale te pytania są non stop te same.

Nie zauważyłaś?

Nikt nie przegląda wątku, tylko pyta o upust w coku, o koszt zwrotu (jakby nie można było wejść na stronę www. poczta-polska.pl)itd, i w koło Macieju odpisujemy na to samo...

Tak - forum jest do zadawania pytań. Ale nie tych samych
Ten problem pojawia się już od 10 wątków. Nic nie mozemy raczej z tym zrobić.

Pierwsze strony i tak mało kto czyta, więc informacja w nim o istnieniu strony dla konsultantek na nic się zda.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 15:02   #1478
Dagusiac
Zakorzenienie

Dziewczyny nie chcę wywołać burzy, ale zobaczcie ile jest waszych postów i tego "psioczenia" - przez to to dopiero trudno przebrnąć, a i tak to do niczego nie prowadzi Nie chcecie odpowiadać setny raz na to samo pytanie? Nikt Was nie zmusza.
Stary 2010-03-01, 15:05   #1479
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie chcę wywołać burzy, ale zobaczcie ile jest waszych postów i tego "psioczenia" - przez to to dopiero trudno przebrnąć, a i tak to do niczego nie prowadzi Nie chcecie odpowiadać setny raz na to samo pytanie? Nikt Was nie zmusza.
Otóż to.

Tak jak pisałam kilka dni - jeśli któraś z was bedzie miała jakieś konkretne sugestie to presze o maila.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 15:22   #1480
LadyBird6
Wtajemniczenie

No widzisz. Nie wszyscy są uczciwi i postępują z zasadami. Ale to już nie moja sprawa, jeśli ma jej to pomóc wyżywić rodzinę czy cokolwiek innego, to no cóż.... Ja w to nie wchodze, ale nie będe też jej i kilku innych osób wkopywać. Takie czasem życie w Polsce jest - ciągle trzeba kombinować, to chyba pozostałości po komunie troche :P[/QUOTE]

Nie, nie chodziło mi o to, że nie masz brać udziału w prospectingu, to fajna sprawa, ciekawe doswiadczenie, poznasz nowe sprawy, możliwości, nowe klientki, a jak zapewne będziesz liderką ,to pomoże Ci, nauczy, ułatwi Ci przebrnięcie bariery zaczepiania obcych ludzi w madry sposób.
Dawniej miałam spore opory, teraz zero problemów.
A jak bedziesz liderką będziesz musiała mieć certyfikację, a jednym ze skladników jest równiez i prospekting

Edytowane przez LadyBird6
Czas edycji: 2010-03-01 o 15:23 Powód: literówka
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 15:29   #1481
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez teteesia Pokaż wiadomość
Z tego co widze to jest bez acetonu, ma w składzie: ethyl acetate, ale jak czytam w necie to jest coś innego jak aceton. Ja bardzo lubie ten zmywacz, używam go od iks lat, nie wysusza tak paznocki jak inne, rzeczywiście jakby miał odżywkę, zawsze polecam go innym, no i jest go dużo 150 ml
Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Też go polecam, cieszy się sporym wzięciem, sama b. go lubię i naprawdę na długo starcza.

A wracając do pytania - oba są rozpuszczalnikami, z tym że aceton CH3COCH3 jest prostym ketonem, Ethyl Acetate czyli octan etylu to ester kwasu octowego z etanolem, który jest mniej łagodny
dzięki

Cytat:
Ale z tymi cieniami miałam naprawdę problem, bo się bardzo dużo osypywało i było to na tyle denerwujące, że dałam sobie spokój.
u mnie to samo kolorki super, ale męczyłam się z nimi, bo za dużo sienabierało, potem sie obsypywało .... za mało mam rano czasu na taką zabawię, więc też sobie je darowałam

Cytat:
dokładnie

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 15:34   #1482
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
A możesz zdradzić jakiego kolorku używasz
Mam chyba wszystkie odcienie i w zależności od ciuszka.

Jedna moje najbardziej ulubione to na oku :
od wewn. części oka sunshine, limenstone, oliwe, przy najbliższej granicy z rzęsami na górnej powiece podwójna kredka, jednak z tylko kolorkiem niebieskim, cieniutka kreseczka , do tego oko podkreślone czarna kredką , no i wiadomo ,tusz na rzęsach
Pobaw sie kolorkami, efekt powinien być swietny
Stary 2010-03-01, 15:49   #1483
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pamiętam, jak z trwałością, bo miałam 2 takie cienie już dawno temu, ale osypują się niesamowicie i to je u mnie skreśliło. Ale z tego, co widzę, to chyba jestem wyjątkiem, bo Wy je zachwalacie
Myślałam że te cienie są w płynie

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
Mam chyba wszystkie odcienie i w zależności od ciuszka.

Jedna moje najbardziej ulubione to na oku :
od wewn. części oka sunshine, limenstone, oliwe, przy najbliższej granicy z rzęsami na górnej powiece podwójna kredka, jednak z tylko kolorkiem niebieskim, cieniutka kreseczka , do tego oko podkreślone czarna kredką , no i wiadomo ,tusz na rzęsach
Pobaw sie kolorkami, efekt powinien być swietny
Kurcze pomyliłam nazwy cieni i się zastanawiam czemu mu mi coś nie pasuje z tymi cieniami chodziło mi o ten migoczący cien za 6,90 przepraszam że wprowadziłam wszystkich w błąd
Stary 2010-03-01, 15:57   #1484
FridaKahlo
Raczkowanie

Gdzie mogę znaleźc kody na zestawy dostępne po szkoleniu? Na tej karteczce gdzie przedstawiono te zestawy nie ma kodów, w strefie tez nie moge niczego takiego znalezc. Podejrzewam, że mogą one byc w pliku z harmonogramem szkolen, ale nie mam excela i nie chce mi sie on uruchomic

Teufel
FridaKahlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 16:00   #1485
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Myślałam że te cienie są w płynie

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Kurcze pomyliłam nazwy cieni i się zastanawiam czemu mu mi coś nie pasuje z tymi cieniami chodziło mi o ten migoczący cien za 6,90 przepraszam że wprowadziłam wszystkich w błąd
Ale sie dogadałyśmy Ja myślałam, że chodzi o te cienie z katalogu nr 3 ze strony 32 . A tu z katalogu 4 ...
Te migoczące cienie miałam kilka kolorów, ale niezbyt trwałe, mokre, najlepiej nałożyć trochę na palec i rozsmarować na powiece, bo inaczej sie rozpływa na powiece ten nadmiar.
Ale za taką cenę to właściwie można wypróbować cień.
Stary 2010-03-01, 16:06   #1486
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
Ale sie dogadałyśmy Ja myślałam, że chodzi o te cienie z katalogu nr 3 ze strony 32 . A tu z katalogu 4 ...
Te migoczące cienie miałam kilka kolorów, ale niezbyt trwałe, mokre, najlepiej nałożyć trochę na palec i rozsmarować na powiece, bo inaczej sie rozpływa na powiece ten nadmiar.
Ale za taką cenę to właściwie można wypróbować cień.
Trochę namieszałam ale dziękuję za wszystkie wypowiedzi
Wezmę chyba dwa bo nie mogę się zdecydować który kolor wybrać
Stary 2010-03-01, 16:09   #1487
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Dostałam odp. na maila, że strona nie działa poprawnie i nie można dokończyć składania zamówienia z katalogu 4/2010
U mnie wszystko działało i działa jak należy.

12.05.2007

Odwyk kosmetyczny, wielkie oszczędzanie
.

Pora schudnąć.
Taste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 16:16   #1488
ololufe
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, ja też mam ten w kwadratowym flakoniku ( odcień ruby slippers z brokatem) i jestem bardzo zadowolona, pomalowałam sobie nim pazurki tydzień temu i do tej pory się trzyma
Tez wlasnie sie zastanawiam nad zamowieniem tego odcienia. A bardzo widoczny jest jak jeden raz sie nim pomaluje? Widzialam go w COKu, ale mam paznokcie juz pomalowane wiec nie probowalam

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Pędzelek będzie miał opust pewnie 25%, tylko znając życie to woda będzie miała 10%.
Ja mam chętkę na Far Away
Pedzelek bedzie mial 15 badz 20% (w zaleznosci od wypracowanego opustu), gdyz produkty niekosmetyczne maja "z gory" narzucony opust. A woda bedzie miala 10%

Edytowane przez ololufe
Czas edycji: 2010-03-01 o 16:33
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 17:10   #1489
katrina1991
Zadomowienie

jak bedzie to mozliwe wstawcie katalog 07 na katalogowy... plis
katrina1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 17:11   #1490
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Tez wlasnie sie zastanawiam nad zamowieniem tego odcienia. A bardzo widoczny jest jak jeden raz sie nim pomaluje? Widzialam go w COKu, ale mam paznokcie juz pomalowane wiec nie probowalam
Po jednym pomalowaniu lakier jest trochę prześwitujący, dlatego zawsze malować należy 2 razy
Stary 2010-03-01, 17:16   #1491
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

ja wczoraj też nie mogłam złożyć zamówienia, ale dzisiaj próbuje jeszcze raz
Stary 2010-03-01, 17:28   #1492
ololufe
Zakorzenienie

@smerfetka25
Dzieki za informacje Rozumiem, ze w wersji przeswitujacej nie za ladnie sie prezentuje... Ja nie lubie zbyt ciemnych i mocnych lakierow a szukam jakiegos ladnego koloru pasujacego "do wszystkiego" do malowania paznokci u stop

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

A co powiecie o kolorze Vanilla Shake albo Perfectly Flesh? Nie sa zbyt blade? I czy trwale sa? (skoro moze i racja, ze trwalosc zalezy od konkretnego koloru)
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 17:39   #1493
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie rozumiem waszego oburzenia ;/ forum jest po to aby pytać jeśli nie można zadawać pytan to po co takie forum jest ??? wiadomo jak sie zadaje pytania nie na temat avonu ale jak pytania są na temat to ... a jak ktoś nie chce odpowiadac to niech nie odpowiada
Cytat:
Cytat:
Tak, macie rację. Forum jest od tego żeby zadawać pytania dotyczące avonu.
Jednak problem polega na tym, że większości pytających nie chce się wejść do strefy konsultantki lub skorzystać z opcji "przeszukaj ten wątek" i samemu poszukać odpowiedzi na dane pytanie tylko od razu piszą posta, bo tak może szybciej albo ktoś inny się naszuka.
Niestety trzeba się zaprzyjaźnić ze strefą konsultantki, usiąść raz a dobrze i przejrzeć dokładnie wszystkie zakładki. Wtedy nie trzeba będzie zaśmiecać forum żeby zadać pytanie, na które można samemu znaleźć odpowiedź przy okazji ucząc się poruszania po strefie i wpajania sobie zasad panujących w avonie. Ja tak właśnie zrobiłam.
Nie chce nikogo obrazić, ale czasami naprawdę zastanawiam się jak niektóre osoby radzą sobie ze składaniem zamówień jeśli nie znają podstawowych zasad współpracy z avonem. Oczywiście nie twierdzę, że wszystkie udzielające się osoby są takie ale jest ich sporo. Jestem w stanie zrozumieć kogoś kto dopiero zaczyna zabawę z avonem bo jest to logiczne, że potrzebuje pomocy, ale nie te osoby, które są już w tym od jakiegoś czasu.
Skoro większość z was czyta wszystkie posty, to skąd te powtarzające się pytania odnośnie zwrotów, opłat za małe zamówienie, zakupów w COKu i o oferty wiązane. Poza tym to wszystko jest w strefie konsultantki!

Jak odpiszecie po raz setny na to samo pytanie, to wtedy same zobaczycie skąd nasze poruszenie. Wtedy pewnie i wam nie będzie się już chciało odpowiadać na takiego posta lub w ogóle przestaniecie się udzielać na wątku.

Te dziewczyny, które są tu bardzo długo wiedzą, że stałych bywalczyń, które udzielały się jeszcze rok temu jest już coraz mniej, właśnie dlatego, że coraz mniej pisze się na temat wrażeń z używania kosmetyków, obejrzenia na własne oczy i dotknięcia akcesoriów a coraz więcej na tematy, które powinny być oczywiste.
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 17:57   #1494
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
Tak, macie rację. Forum jest od tego żeby zadawać pytania dotyczące avonu.
Jednak problem polega na tym, że większości pytających nie chce się wejść do strefy konsultantki lub skorzystać z opcji "przeszukaj ten wątek" i samemu poszukać odpowiedzi na dane pytanie tylko od razu piszą posta, bo tak może szybciej albo ktoś inny się naszuka.
Niestety trzeba się zaprzyjaźnić ze strefą konsultantki, usiąść raz a dobrze i przejrzeć dokładnie wszystkie zakładki. Wtedy nie trzeba będzie zaśmiecać forum żeby zadać pytanie, na które można samemu znaleźć odpowiedź przy okazji ucząc się poruszania po strefie i wpajania sobie zasad panujących w avonie. Ja tak właśnie zrobiłam.
Nie chce nikogo obrazić, ale czasami naprawdę zastanawiam się jak niektóre osoby radzą sobie ze składaniem zamówień jeśli nie znają podstawowych zasad współpracy z avonem. Oczywiście nie twierdzę, że wszystkie udzielające się osoby są takie ale jest ich sporo. Jestem w stanie zrozumieć kogoś kto dopiero zaczyna zabawę z avonem bo jest to logiczne, że potrzebuje pomocy, ale nie te osoby, które są już w tym od jakiegoś czasu.
Skoro większość z was czyta wszystkie posty, to skąd te powtarzające się pytania odnośnie zwrotów, opłat za małe zamówienie, zakupów w COKu i o oferty wiązane. Poza tym to wszystko jest w strefie konsultantki!

Jak odpiszecie po raz setny na to samo pytanie, to wtedy same zobaczycie skąd nasze poruszenie. Wtedy pewnie i wam nie będzie się już chciało odpowiadać na takiego posta lub w ogóle przestaniecie się udzielać na wątku.

Te dziewczyny, które są tu bardzo długo wiedzą, że stałych bywalczyń, które udzielały się jeszcze rok temu jest już coraz mniej, właśnie dlatego, że coraz mniej pisze się na temat wrażeń z używania kosmetyków, obejrzenia na własne oczy i dotknięcia akcesoriów a coraz więcej na tematy, które powinny być oczywiste.
Zobaczcie ile pisania o tym nie pisaniu było, czy to przypadkiem nie jest zaśmiecanie wątku Niedługo nikt nic nie napisze bo będzie myślał że zaśmieca wątek

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2010-03-01 o 17:58
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 18:03   #1495
czwartek
Raczkowanie

też dostałam maila od oms zachęcającego do zakupu szminek Potęga koloru jak nic - konkurs w tym temacie mają
ALE już pomijając atrakcyjność samej szminki, no to ludzie - na allegro jest za 5,50 zł no to kto ma to kupić w cenie katalogowej się pytam??
czwartek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 18:04   #1496
FridaKahlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
@smerfetka25
Dzieki za informacje Rozumiem, ze w wersji przeswitujacej nie za ladnie sie prezentuje... Ja nie lubie zbyt ciemnych i mocnych lakierow a szukam jakiegos ladnego koloru pasujacego "do wszystkiego" do malowania paznokci u stop

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

A co powiecie o kolorze Vanilla Shake albo Perfectly Flesh? Nie sa zbyt blade? I czy trwale sa? (skoro moze i racja, ze trwalosc zalezy od konkretnego koloru)
vanilla shake jest jaśniuteńki, myślę ze do np frencha byłby za jasny. Ale odcień jest bardzo ładny, ciepły i delikatny, więc jeżeli szukasz czegoś dyskretnego to polecam. Perfectly flesh niestety nie widziałam. A co do krycia to vanilla kryje dośc dobrze, maźnęłam sobie tylko jedną warstwę, bo to był koleżanki, ale pokryło na prawdę pożądnie, myślę ze dla takiego delikatnego efektu nawet ta jedna warstwa wystarczy.

A ja ponawiam prośbę o podanie mi źródła gdzie mogę znaleźc, lub ewentualnie samych kodów na zestawy za 20zl, te po szkoleniach. Bo cholercia, na szkoleniu nie chcialo mi się pisać tych kodów, myslalam ze sa na kartce, a nie ma

Teufel
FridaKahlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 18:23   #1497
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czwartek Pokaż wiadomość
też dostałam maila od oms zachęcającego do zakupu szminek Potęga koloru jak nic - konkurs w tym temacie mają
ALE już pomijając atrakcyjność samej szminki, no to ludzie - na allegro jest za 5,50 zł no to kto ma to kupić w cenie katalogowej się pytam??
Szooook ale cena, to juz wiem dlaczego klientki zrezygnowały z zakupu szminki u mnie.. czwartek - masz super avatarek!

Tak wogóle to witajcie! Nadal nie mam podglądu do oferty internetowej 04 widac dalej mają awarie, oby ją zlikwidowali do piątku.
No dziewczyny, coraz rzadziej będę się tu udzielać, gdyż mam nową absorbującą pracę,mam nadzieję że będę miała wystarczająco czasu na avon, nie mogę zaniedbać tak dobrych klientek. W mojej nowej pracy są już dwie konsultantki.
Pozdrawiam!
Stary 2010-03-01, 18:24   #1498
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Yorki chodziło oto, że mimo tej możliwości, tym razem od wczoraj nie można dokończyć składania zamówienia, bo "wywala się" system
Wysłałam maila ze strefy z pytaniem, kiedy to porawią, ale nie sądzę, żeby przed poniedziałkiem, dzielni informatycy się z tym uporali

...i się nie uporali d.....

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 18:27   #1499
mode24
Raczkowanie

zamawianie z kat. 3 działa prawidłowo, natomiast co najmniej od piatku próbuję złożyc zamówienie z kat. 4- ciagle wyskakuje błąd

napisałam w tej sprawie maila i odpisali, ze przekażą sprawę do działu IT, czyli jak zawsze na temat

czy jest jakis inny kanał składania zamówień? w czwartek mija mi I termin i jesli nie naprawią, termin przepadnie- i co ja powiem klientkom?
mode24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 18:36   #1500
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 83evelinka Pokaż wiadomość
Szooook ale cena, to juz wiem dlaczego klientki zrezygnowały z zakupu szminki u mnie.. czwartek - masz super avatarek!

Tak wogóle to witajcie! Nadal nie mam podglądu do oferty internetowej 04 widac dalej mają awarie, oby ją zlikwidowali do piątku.
No dziewczyny, coraz rzadziej będę się tu udzielać, gdyż mam nową absorbującą pracę,mam nadzieję że będę miała wystarczająco czasu na avon, nie mogę zaniedbać tak dobrych klientek. W mojej nowej pracy są już dwie konsultantki.
Pozdrawiam!
Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
...i się nie uporali d.....
Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
zamawianie z kat. 3 działa prawidłowo, natomiast co najmniej od piatku próbuję złożyc zamówienie z kat. 4- ciagle wyskakuje błąd

napisałam w tej sprawie maila i odpisali, ze przekażą sprawę do działu IT, czyli jak zawsze na temat

czy jest jakis inny kanał składania zamówień? w czwartek mija mi I termin i jesli nie naprawią, termin przepadnie- i co ja powiem klientkom?
Dziewczyny można już składać z 04 ALE...!! Nie dajemy "DALEJ" po wpisaniu numerków i "Dodaj", tylko PODGLĄD ZAMÓWIENIA!! Mi się udało, więc trzymam kciuki!

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości