|
|
#1471 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
Dzięki dziewczyny że jesteście ![]() |
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Przyczajenie
|
a mi kazali ten felerny tusz odesłać na własny koszt
![]() ![]()
|
#1474 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli go jeszcze nie odesłałaś, to zadzowń do nich jeszcze raz i powiedz, że słyszłaś o tym, że można ten problem rozwiązać w inny sposób. Może zmienią zdanie i nie będziesz musiała go odsyłać
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1476 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale uwielbiam je za kolorki
|
|
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsze strony i tak mało kto czyta, więc informacja w nim o istnieniu strony dla konsultantek na nic się zda.
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie chcę wywołać burzy, ale zobaczcie ile jest waszych postów i tego "psioczenia" - przez to to dopiero trudno przebrnąć, a i tak to do niczego nie prowadzi
Nie chcecie odpowiadać setny raz na to samo pytanie? Nikt Was nie zmusza.
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak pisałam kilka dni - jeśli któraś z was bedzie miała jakieś konkretne sugestie to presze o maila.
|
|
#1480 |
|
Wtajemniczenie
|
No widzisz. Nie wszyscy są uczciwi i postępują z zasadami. Ale to już nie moja sprawa, jeśli ma jej to pomóc wyżywić rodzinę czy cokolwiek innego, to no cóż.... Ja w to nie wchodze, ale nie będe też jej i kilku innych osób wkopywać. Takie czasem życie w Polsce jest - ciągle trzeba kombinować, to chyba pozostałości po komunie troche :P[/QUOTE]
Nie, nie chodziło mi o to, że nie masz brać udziału w prospectingu, to fajna sprawa, ciekawe doswiadczenie, poznasz nowe sprawy, możliwości, nowe klientki, a jak zapewne będziesz liderką ,to pomoże Ci, nauczy, ułatwi Ci przebrnięcie bariery zaczepiania obcych ludzi w madry sposób. Dawniej miałam spore opory, teraz zero problemów. A jak bedziesz liderką będziesz musiała mieć certyfikację, a jednym ze skladników jest równiez i prospekting Edytowane przez LadyBird6 Czas edycji: 2010-03-01 o 15:23 Powód: literówka |
|
|
|
#1481 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kolorki super, ale męczyłam się z nimi, bo za dużo sienabierało, potem sie obsypywało .... za mało mam rano czasu na taką zabawię, więc też sobie je darowałam ![]() Cytat:
|
|
#1482 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam chyba wszystkie odcienie i w zależności od ciuszka.
Jedna moje najbardziej ulubione to na oku : od wewn. części oka sunshine, limenstone, oliwe, przy najbliższej granicy z rzęsami na górnej powiece podwójna kredka, jednak z tylko kolorkiem niebieskim, cieniutka kreseczka , do tego oko podkreślone czarna kredką , no i wiadomo ,tusz na rzęsach Pobaw sie kolorkami, efekt powinien być swietny |
|
|
|
#1483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
przepraszam że wprowadziłam wszystkich w błąd
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie mogę znaleźc kody na zestawy dostępne po szkoleniu? Na tej karteczce gdzie przedstawiono te zestawy nie ma kodów, w strefie tez nie moge niczego takiego znalezc. Podejrzewam, że mogą one byc w pliku z harmonogramem szkolen, ale nie mam excela i nie chce mi sie on uruchomic
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
#1485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja myślałam, że chodzi o te cienie z katalogu nr 3 ze strony 32 . A tu z katalogu 4 ... ![]() Te migoczące cienie miałam kilka kolorów, ale niezbyt trwałe, mokre, najlepiej nałożyć trochę na palec i rozsmarować na powiece, bo inaczej sie rozpływa na powiece ten nadmiar. Ale za taką cenę to właściwie można wypróbować cień. |
|
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wezmę chyba dwa bo nie mogę się zdecydować który kolor wybrać
|
|
#1487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Pedzelek bedzie mial 15 badz 20% (w zaleznosci od wypracowanego opustu), gdyz produkty niekosmetyczne maja "z gory" narzucony opust. A woda bedzie miala 10% Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-03-01 o 16:33 |
|
|
|
|
#1489 |
|
Zadomowienie
|
jak bedzie to mozliwe wstawcie katalog 07 na katalogowy... plis
|
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1491 |
|
Rozeznanie
|
ja wczoraj też nie mogłam złożyć zamówienia, ale dzisiaj próbuje jeszcze raz
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
@smerfetka25
Dzieki za informacje Rozumiem, ze w wersji przeswitujacej nie za ladnie sie prezentuje... Ja nie lubie zbyt ciemnych i mocnych lakierow a szukam jakiegos ladnego koloru pasujacego "do wszystkiego" do malowania paznokci u stop ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- A co powiecie o kolorze Vanilla Shake albo Perfectly Flesh? Nie sa zbyt blade? I czy trwale sa? (skoro moze i racja, ze trwalosc zalezy od konkretnego koloru) |
|
|
|
#1493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jednak problem polega na tym, że większości pytających nie chce się wejść do strefy konsultantki lub skorzystać z opcji "przeszukaj ten wątek" i samemu poszukać odpowiedzi na dane pytanie tylko od razu piszą posta, bo tak może szybciej albo ktoś inny się naszuka. Niestety trzeba się zaprzyjaźnić ze strefą konsultantki, usiąść raz a dobrze i przejrzeć dokładnie wszystkie zakładki. Wtedy nie trzeba będzie zaśmiecać forum żeby zadać pytanie, na które można samemu znaleźć odpowiedź przy okazji ucząc się poruszania po strefie i wpajania sobie zasad panujących w avonie. Ja tak właśnie zrobiłam. Nie chce nikogo obrazić, ale czasami naprawdę zastanawiam się jak niektóre osoby radzą sobie ze składaniem zamówień jeśli nie znają podstawowych zasad współpracy z avonem. Oczywiście nie twierdzę, że wszystkie udzielające się osoby są takie ale jest ich sporo. Jestem w stanie zrozumieć kogoś kto dopiero zaczyna zabawę z avonem bo jest to logiczne, że potrzebuje pomocy, ale nie te osoby, które są już w tym od jakiegoś czasu. Skoro większość z was czyta wszystkie posty, to skąd te powtarzające się pytania odnośnie zwrotów, opłat za małe zamówienie, zakupów w COKu i o oferty wiązane. Poza tym to wszystko jest w strefie konsultantki! Jak odpiszecie po raz setny na to samo pytanie, to wtedy same zobaczycie skąd nasze poruszenie. Wtedy pewnie i wam nie będzie się już chciało odpowiadać na takiego posta lub w ogóle przestaniecie się udzielać na wątku. Te dziewczyny, które są tu bardzo długo wiedzą, że stałych bywalczyń, które udzielały się jeszcze rok temu jest już coraz mniej, właśnie dlatego, że coraz mniej pisze się na temat wrażeń z używania kosmetyków, obejrzenia na własne oczy i dotknięcia akcesoriów a coraz więcej na tematy, które powinny być oczywiste. |
|||
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-03-01 o 17:58 |
|
|
|
|
#1495 |
|
Raczkowanie
|
też dostałam maila od oms zachęcającego do zakupu szminek Potęga koloru
jak nic - konkurs w tym temacie mają ![]() ALE już pomijając atrakcyjność samej szminki, no to ludzie - na allegro jest za 5,50 zł |
|
|
|
#1496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja ponawiam prośbę o podanie mi źródła gdzie mogę znaleźc, lub ewentualnie samych kodów na zestawy za 20zl, te po szkoleniach. Bo cholercia, na szkoleniu nie chcialo mi się pisać tych kodów, myslalam ze sa na kartce, a nie ma
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() !Tak wogóle to witajcie! Nadal nie mam podglądu do oferty internetowej 04 widac dalej mają awarie, oby ją zlikwidowali do piątku No dziewczyny, coraz rzadziej będę się tu udzielać, gdyż mam nową absorbującą pracę .Pozdrawiam!
|
|
|
#1498 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
...i się nie uporali d.....
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#1499 |
|
Raczkowanie
|
zamawianie z kat. 3 działa prawidłowo, natomiast co najmniej od piatku próbuję złożyc zamówienie z kat. 4- ciagle wyskakuje błąd
napisałam w tej sprawie maila i odpisali, ze przekażą sprawę do działu IT, czyli jak zawsze na temat czy jest jakis inny kanał składania zamówień? w czwartek mija mi I termin i jesli nie naprawią, termin przepadnie- i co ja powiem klientkom? |
|
|
|
#1500 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.