|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
Kachna Wpisz adres zamieszkania - tam gdzie mieszkasz, adres zameldowania - tam gdzie jesteś zameldowana
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
Lepiej wpisać oba, bo czasem jak nas przyjma z CV do pracy i drukuja umowe to wpisuja ten adres zamieszkania, a na umowie musi byc zameldowania
bo do PIT-ów jest potrzebne. Więc lepiej od razu podać 2 i potem nie trzeba nic zmieniać, a czasem sie zapomni i trzeba zmieniać.
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym wpisała adres pod którym mieszkasz.. ale jeżeli masz dostęp do skrzynki.. bo nieraz w wynajmowanych mieszkaniach nie ma się kluczyka do skrzynki, bo mają tylko właściciele..
A ja oglądałam gazetkę Deichmanna i strasznie mi się spodobały takie sandałki na koturnie z korka.. ![]() I Tz obiecał ze mi je kupi Bo bedą dopiero za miesiac.. ![]() Chciałam Wam pokazac, ale nigdzie nie mogę znaleźć zdjęcia w necie. To zrobiłam zdjęcie gazecie oo takie..
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-01 o 16:07 |
|
|
|
#1655 |
|
Zadomowienie
|
martaj
to sa wlasnie te zle strony przystojnych babiarzow.. ja sie sama przekonalam i teraz chce mi sie zemnie smiac bo najwiekszy babiarz do mnie zarywal ja niby go olewalam ale on mi plotl ze sie zmienil ze chce byc ze mna zawsze itp. a ja pinda glupia smarkata uwierzylam haha ale do lozka sie mi wciagnac nie dalam to skonczylismy tez dosyc wczesnie.. wtedy tez plakalam bo w podobal mi sie i cos tam czulam do niego ale teraz to rycze ze smiechu jak kolezanki mi wypominaja to wielkie lovekaradshi tez na takie poluje ![]() ale u mnie dzis cieplutko! w samej bluzie zasuwalam do sklepu o 15 ![]() ale mi dzis szybko dzien w pracy zlecial |
|
|
|
#1656 |
|
Zadomowienie
|
no wlasnie doladnie przystojny babiarz to chyba najgorsze co moze sie trafic
teraz sie nie smieje, ale szybko zapomne i dokladnie juz wiem, ze nie bede sie tak spieszyc, bo wyszlo mi szybko szybko i asik masz racje tamten dupek bedzie zalowal az sie w papcie nie zmiesci ![]() mam tyle nauki na jutro tyle lekow do nauczenia, ze nie ogarne tego nie wiem jak jutro napisze juz mi sie uczyc nie chce chyba jakas sciga sie przyda, ale jak ja u tej baby sciagne ![]() katka zazdroszcze pogody u mnie tak leje caly dzien i taki wiatr, zimno brr
Edytowane przez martaj145 Czas edycji: 2010-03-01 o 18:01 |
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
No przystojni babiarze to tragedia
Trafiłam na jednego w sylwestra ![]() A u mnie postęp... yyy aż szok |
|
|
|
#1658 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
|
|
#1659 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jaka ja masakrę miałam dziś na uczelni..
poniedziałek oficjalnie uważam za najgorszy dzien tygodnia...Jestem wymęczona...i muszę się położyć;P także miłej reszty dnia, ja odpadam.
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam u gina..
Zmienił miejsce gdzie przyjmuje. Dalej mam blisko, ale z powrotem musze pod góre wchodzić.. Ale Tz był autkiem i pojechalismy.. ![]() Z mala wszystko ok, serduszko bije, waży 1177g. A z szyjką lepiej, jest lekko rozwarta zewnętrznie ale powinna wytrzymać do końca. Nie mogę dzwigac i się przemęczać.. Nospa odstawiona, tylko okolicznościowo i ooo.. I na basen moge jechaaać
|
|
|
|
#1661 |
|
Zadomowienie
|
shewa w czym postep
![]() a ja wlasnie sobie poczwiczylam obejrzalam majke i jakos tak nie chetnie ja ogladam na brzydule to czekalam z niecierpliwoscia a ta majka to tak leci bo leci. tz mnie w****.
|
|
|
|
#1662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja sobie dzisiaj na pocieszenie kupilam koszule w h&m. uwielbiam dział dzieciecy ![]() Cytat:
Co sie z tż dzieje?
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
No Majka jest troche nudnawa..
Ale jak sie tak ogląda to mozna się trochę wkręcic.. ![]() Jeeju jak słyszę just dance lub poker face to normalnie mnie paraliżuje i widzę D.. A mam juty numer Agunineczki i Aga ma mój.. W razie czego jak bym zaginła to macie ze mna kontakt Ja z Wamy teeż..
|
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez shewa Czas edycji: 2010-03-09 o 22:51 |
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
heeeeej
![]() widzę, że juz o mnie zapomniałyście ? -joke- ![]() kurde, umieram dzisiaj.. dostałam @ i ciągle mi źleeeeeeeeeee ;| dopiero dziś po 14 przyjechaliśmy z TŻ do Piaseczna;/ i ogólnie to niedawno wróciłam do domu ;/ kurde, zobaczyłam dziś mój plan i się załamałam ;/ cały weekend na uczelni ;/ w sobotę od 8:50 - 20:35.. niedziela od 8-20 ;/ ;/ ;/ szlag mnie trafi ja poluję na jakieś butki na wiosnę, ale kurde nic nie widziałam godnego uwagi;/ wczoraj kupiłam sobie tylko sukienkę i sweterek.. Kardashi, to teraz Agu będzie musiała przesiadywać na wizażu ![]() i w razie "w" informować Nas, co sie z Tobą dzieje![]()
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
No ja to buty na wiosne już olałam
Nigdy nie weim jakie kupić, bo kozaki nie, a nie lubie takich 'cwelek' i zostają adidasy.. Ale kupię za jakis czas, teraz mam kalosze i tylko czekam aż bedą te koturenki w deichmannie i je bieereee.. i wtedy adisaski jakies kupię ![]() No Aga to w maju bedzie musiała sieedzieeeć na wizażu ![]() Jeszcze jak wiadomość 'jade na porodówkę' Mam 20 km do szpitala, także zdążę napisać smsa
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-01 o 19:54 |
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
Parodia
Dziecko się rodzi ale koniecznie trzeba powiadomić wizaż
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
haha
Wizaz jest uzależnieniem już Nie no niewiadomo jak to bedzie.. kiedyś postanowiłam że powiadomię wszystkich i moje dziewczyny i dziewczyny z wizazu jak już urodzę Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-01 o 20:10 |
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Kardashi wyslesz na mms-em zdjecie Blaneczki
![]() od piątku mam czarna serię zdarzeń wszystko jest przeciwko mnie ![]() ale za to mam dwa problemy z głowy, bo kasa mi z podatku przyjdzie juz w piątek i mam dzisiaj kupiła mi tunikę i mam w czym iść na sobotnią imprezę
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Wyślę, wyśle na pewno
![]() Oo już Ci kasa przyszła ? A kiedy składałaś pita ? Ja tez już chceee
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
bo my juz jestesmy jedna wielka rodzina xD
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
taa..
wieeelka rodzina ![]() Ale żem się nażarłam.. zrobiłam paste jajeczną.. i jak zwykle nie mam umiaru ![]() Kurde w samochodzie mam snikerrrsa ale nie chce mi się zejsc ![]() Moja mama mnie zaraziła manią kupowania butów.. siedze i patrze na tą gazetkę z tymi butami chceee juużż jeee!!
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-01 o 20:28 |
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=AQF4b...eature=related
uzaleznilam sieeee ![]() Kardashi, nie pisz juz nic o butach bo ja do tej pory przezywam anulowane zamowienie sigmowe na gladiatorki... a tak sie na nie napalilam ;(
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2010-03-01 o 20:33 |
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Kardashi składałma dwa tygodnie temu
![]() moja mama ma tez szął kupownaia butów i najgorsze jest to, że ona ma idealna noge, wszystkie sa na nią dobre ![]() a z mama mialysmy kupic sobuie lody i teraz juz zadna nie pojdzie do sklepu
|
|
#1675 |
|
Zadomowienie
|
Ja też chcę jakieś fajne koturny!
I jestem ciągle głodna, ze dwa kilo przytyłam przez ta zimę. Czas wziąć się za siebie i nie "żryć" jak świnia i zaczął mi się wuef w tym semestrze także mam nadzieję szybko to zrzucę bez wielkiego wysiłku
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Ee.. ja składałam w piątek
O! może akurat przyjdzie mi kasa i będą akurat te buty !? I sama sobie je kupię a nie Tż.. Już myślę co by do nich pasowało ![]() Fiolek przypomniałaś mi że mam w zamrażarce loodyy
|
|
|
|
#1677 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
![]() Kardashi śliczne te butki, które wkleiłaś
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Kardashi poooodziel się
ja ostatnio miałam taką ochote to zjadłam, zlae teraz mamie się zachciało i mi znów ochoty narobiła, czemu ja mam takie problemy z pamięcią a teraz bym jadła loooody
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby nie Tż to też bym tylko marzyła o lodach
Ale ostatnio co przyjeżdza to mi kupuje A dac Ci nie dam Bo dziś tylko 0,5 litra, czekoladowych.. mniaaam.. a mała jak sie rozbrykała po nich
|
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Stwórz sobie grupę w telefonie o nazwie PORÓD ;P I dodaj tam wszystkich którym masz wysłać smsa xD
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

bo do PIT-ów jest potrzebne. Więc lepiej od razu podać 2 i potem nie trzeba nic zmieniać, a czasem sie zapomni i trzeba zmieniać.

Bo bedą dopiero za miesiac.. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
oo takie..
to sa wlasnie te zle strony przystojnych babiarzow.. ja sie sama przekonalam i teraz chce mi sie zemnie smiac bo najwiekszy babiarz do mnie zarywal ja niby go olewalam ale on mi plotl ze sie zmienil ze chce byc ze mna zawsze itp. a ja pinda glupia smarkata uwierzylam
i dokladnie juz wiem, ze nie bede sie tak spieszyc, bo wyszlo mi szybko szybko
chyba jakas sciga sie przyda, ale jak ja u tej baby sciagne

Kto chce mi daać