Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-01, 19:45   #4021
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
aha, gdyby ktoś był zainteresowany moim pierwszym dniem w pracy to powiem tak:

padam na pysk - ta praca to jedna wielka tajemnica bankowa
no ale coś wiecej? jak atmosfera? ogólnie, o co chodzi w tej pracy? chyba cokolwiek rozumiesz?
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 19:47   #4022
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ok. To ja się wypowiem w tym temacie. Rozumiem, dlaczego nie chcecie (Ole) przyjechać. No, inaczej jest rozmawiać przez neta, inaczej w 4 oczy. Nie macie ochoty, to w porządku.
Więc nie zachowujcie się w stosunku do nich jak banda sweet psiapsiółek, skoro sobie tego nie życzą...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 19:47   #4023
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Byliśmy w piątek na piwku ze znajomymi i właśnie nam oznajmili, że się zaręczyli, zamieszkali razem i we wrześniu już będziemy szaleć na ich weselu zazdrościłam im oczywiście ale też potem mi się sama buzia śmiała, takie szczęście od nich bije i miłość faaajnie

Aha i działo się coś wyjątkowo ważnego pod moją nieobecność?
ale fajnie! a Twój ukochany coś w związku z tym powiedział?
Stary 2010-03-01, 19:48   #4024
Antii89
Zakorzenienie

No ja rozumiem Ola, że Ty... Bo ostatnio sporo się nacierpiałaś. Ale myślałam, że Kawa jest w fajnym, satysfakcjonującym związku, więc nie bardzo rozumiem. CHyba, że tu o co innego chodzi...
Stary 2010-03-01, 19:48   #4025
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Mogę oddać kawałek mojej pracy magisterskiej. Obecnie jestem na etapie skracania jednej części i dopisywania drugiej. Także nadwyżkę mogę odstąpić

Hajja Hawwa najlepsze życzenia
a o cyzm piszesz?

jejku ja w koncu musze do promotora pojechac, skonczyc moja prace i sie obronic - bo zapomne w koncu o czym pisalam

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Ej z moją pracą też! Na razie jestem na etapie... Wybierania tematu.
ooo no to powiem ci, ze daleko doszlas i o czym planujesz pisac?

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Otoz odbyla sie kolejna powazna rozmowa z moim Tz-narzeczonym I otoz wyniki sa bardzo zadowalajace Bedzie wesele, bedzie biala suknia, bedzie wszystko jak sobie wymarzylam:ju pi: Wstepnie na sierpien 2011
Szczerze, to sama jestem w szoku. Nie poznaje mojego Tzta. Nawet zrobilismy juz wstepna liste gosci, a potem on sam - SAM Z SIEBIE- zaczal szukac sal weselnych w naszych okolicach w kwietniu jedziemy do polski i jak sie uda to bedziemy rezerwowac
super super super

Cytat:

aha, gdyby ktoś był zainteresowany moim pierwszym dniem w pracy to powiem tak:

padam na pysk - ta praca to jedna wielka tajemnica bankowa
pewnie, ze jestesmy zainteresowane jak bylo? opowiadaj
Stary 2010-03-01, 19:49   #4026
pagka
Wtajemniczenie

Co prawda chodzi o spotkanie, na którym mnie nie będzie, ale chciałam powiedzieć, że mam podobne do Naj odczucia co do twojej wypowiedzi Ola. Dla mnie to wyglądało tak jakbyś była zła, że inni są szczęśliwi, dlatego masz w spotkanie i tym samym zazdrośnice. Ja nie mówię, że miałaś na celu wywołanie u nas takich odczuć, ale musisz zrozumieć, że każdy twoje słowa może zrozumieć inaczej więc nie ma sensu oburzanie się.
Stary 2010-03-01, 19:49   #4027
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
A my nie zamierzamy mówić o tym jak bardzo jest nam źle.
Wniosek- albo się "nie dogadamy", albo będzie stypa bo ze wzgledu na nas będziecie się bały poruszać tematy związków, albo któraś z nas czymś wypali niestosownym...
Ty na powaznie??? Dziwne. To znaczy, ze nie umiesz juz rozmawiac z ludzmi na rozne tematy? Przeciez chyba lepiej spotkac sie z kolezankami niz siedziec w domu i oplakiwac? A jest milion innych rzeczy o ktorych mozna pogadac, nie zwiazanych z facetami.
Stary 2010-03-01, 19:52   #4028
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ooo no to powiem ci, ze daleko doszlas i o czym planujesz pisac?
Doszłam, bo musiałam. Do końca roku muszę oddać plan, bibliografię i połowę teorii.
Właśnie problem w tym, że nie mam pojęcia, chyba zaszyję się w czytelni i się zastanowie.
Może coś o sprawozdawczości, audycie albo analizie finansowej... Już bym wolała narzucony temat, bo bym mogła pojęczeć, a tak będę conajwyżej przeklinać na siebie.
Stary 2010-03-01, 19:52   #4029
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
No ja rozumiem Ola, że Ty... Bo ostatnio sporo się nacierpiałaś. Ale myślałam, że Kawa jest w fajnym, satysfakcjonującym związku, więc nie bardzo rozumiem. CHyba, że tu o co innego chodzi...
Wydaje mi się że nie ma sensu poruszać tematu związku Kawy, bo to raczej nie nasza sprawa. Ja nadmieniłam że nam obu nie jest kolorowo w życiu- i to raczej nie ważne dlaczego, niekoniecznie musi się to łączyć ze związkiem, niekoniecznie musi to być cos związanego z TŻem- i tyle. Jest tak i tak z określonych powodów, jak już mówiłam NIE CHCEMY PSUĆ ATMOSFERY. I koniec
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 19:53   #4030
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Ok. To ja się wypowiem w tym temacie. Rozumiem, dlaczego nie chcecie (Ole) przyjechać. No, inaczej jest rozmawiać przez neta, inaczej w 4 oczy. Nie macie ochoty, to w porządku.
Więc nie zachowujcie się w stosunku do nich jak banda sweet psiapsiółek, skoro sobie tego nie życzą...
też rozumiem. są przybite (tzn. nie wiem, czemu Kawa, ale Olka to jasne), nie chcą psuć humorów innym, nie mają ochoty - jasne!
Ale czy ktoś je zmuszał do przyjazdu na spotkanie? Zgłosiły się chętne. Ktoś nie chce, wypada z jakiegoś powodu - spoko. Wystarczy napisać: ”wiecie co, nie przyjadę na to spotkanie jednak. nie chcę się tłumaczyć, po prostu nie, ale bawcie się dobrze, wypijcie moje zdrowie”. bla bla bla!
a ja odebrałam tamten post jakby Olom się zdawało, że się właśnie spotkają z takimi sweet księżniczkami, które to świata poza swoimi chłopami nie widzą.

z resztą może za bardzo się czepiam, ale cóż... tak to odebrałam.

i nie zgrywam, że jesteśmy sweet psiapsiółkami. właśnie dlatego, że się obawiam, że możemy nawet nie mieć o czym gadać (choć liczę na fotki z Włoch Motylka )
Stary 2010-03-01, 19:55   #4031
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
no ale coś wiecej? jak atmosfera? ogólnie, o co chodzi w tej pracy? chyba cokolwiek rozumiesz?
yyyy...? no pewnie że rozumiem. Będę dzwoniła do ludzi i baaardzo uprzejmie informowała ich o zaległościach, plus negocjacja najbliższego terminu spłaty itp. itd. - wierzcie mi, że naprawdę warto płacić w terminie i nie ma co pogrywać z bankami...bo się normalnie nie opłaca
Cytat:
pewnie, ze jestesmy zainteresowane jak bylo? opowiadaj
było fajnie, naprawdę dobre wrażenie na mnie chłopak zrobił - ten co szkolił bo tylko ja zostałam przyjęta więc mieliśmy szkolonko tylko we 2
no, generalnie informacji mam tyle, że na rok mi wystarczy tej nauki już po 1 dniu...
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 19:56   #4032
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, hej. Witam serdecznie

To powiem wam cos.... chcecie????

Otoz odbyla sie kolejna powazna rozmowa z moim Tz-narzeczonym I otoz wyniki sa bardzo zadowalajace Bedzie wesele, bedzie biala suknia, bedzie wszystko jak sobie wymarzylam:ju pi: Wstepnie na sierpien 2011
Szczerze, to sama jestem w szoku. Nie poznaje mojego Tzta. Nawet zrobilismy juz wstepna liste gosci, a potem on sam - SAM Z SIEBIE- zaczal szukac sal weselnych w naszych okolicach w kwietniu jedziemy do polski i jak sie uda to bedziemy rezerwowac

ale fajnie
powolutku, powolutku ale do przodu

ehhhhh a ja siedzę i szukam zespołu

i widzę że ktoś tu nie jest w najlepszym humorze i chyba na siłę szuka zaczepki żeby się wyładować
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 19:58   #4033
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Co prawda chodzi o spotkanie, na którym mnie nie będzie, ale chciałam powiedzieć, że mam podobne do Naj odczucia co do twojej wypowiedzi Ola. Dla mnie to wyglądało tak jakbyś była zła, że inni są szczęśliwi, dlatego masz w spotkanie i tym samym zazdrośnice. Ja nie mówię, że miałaś na celu wywołanie u nas takich odczuć, ale musisz zrozumieć, że każdy twoje słowa może zrozumieć inaczej więc nie ma sensu oburzanie się.
Ok sorry, źle sformułowałyśmy wypowiedź. Nasz błąd.
Ale właśnie cały czas staram się wytłumaczyć dlaczego nie będzie nas na spotkaniu i jestem prawie że atakowana.
Więc po prostu proponuję zakończyć ten temat.
Cytat:
Ty na powaznie??? Dziwne. To znaczy, ze nie umiesz juz rozmawiac z ludzmi na rozne tematy? Przeciez chyba lepiej spotkac sie z kolezankami niz siedziec w domu i oplakiwac? A jest milion innych rzeczy o ktorych mozna pogadac, nie zwiazanych z facetami.
Gwiazdeczko, owszem, umiem rozmawiać z ludźmi na inne tematy bo dla mnie życie nie kręci się wokół jednej osoby i ostatnio cały czas rozmawiam na "inne" tematy, zeby się od tego odbić.
Nikt nie mówi że jeśli nie pojawię się na spotkaniu to będę siedziała w domu i opłakiwała. Może będę, może nie. Nie wiem.

Proponuję przeczytać posta medeline i zakończyć ten temat bo takie kręcenie się w kółko nie ma sensu.
Stary 2010-03-01, 20:01   #4034
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się że nie ma sensu poruszać tematu związku Kawy, bo to raczej nie nasza sprawa. Ja nadmieniłam że nam obu nie jest kolorowo w życiu- i to raczej nie ważne dlaczego, niekoniecznie musi się to łączyć ze związkiem, niekoniecznie musi to być cos związanego z TŻem- i tyle. Jest tak i tak z określonych powodów, jak już mówiłam NIE CHCEMY PSUĆ ATMOSFERY. I koniec
Ja rozumiem, że czasem człowiek nie ma ochoty na spotkania towarzyskie czy inne imprezy. Macie prawo. Jedyne co to zmartwiłam się czytając to co piszesz, bo wygląda na to, że jest u was dużo gorzej niż wynikało z tego co piszecie na wątku. Mam nadzieję, że ułoży się i będziecie mieć kolorowy świat

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 20:02   #4035
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
a o cyzm piszesz?
Piszę o ogrodach sensorycznych + projektuję takowy. Ogród sensoryczny to taki, w którym celowo kładzie się nacisk na wrażenia pozawzrokowe - ma działać na dotyk, słuch, węch lub smak.
Mój projekt dodatkowo ma być skierowany do osób niewidomych i niedowidzących. Muszę się w końcu za niego zabrać a tu totalny brak weny
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 20:03   #4036
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Piszę o ogrodach sensorycznych + projektuję takowy. Ogród sensoryczny to taki, w którym celowo kładzie się nacisk na wrażenia pozawzrokowe - ma działać na dotyk, słuch, węch lub smak.
Mój projekt dodatkowo ma być skierowany do osób niewidomych i niedowidzących. Muszę się w końcu za niego zabrać a tu totalny brak weny
Ojej jaki przyjemny temat.
Na pewno szybko go skończysz...
Stary 2010-03-01, 20:04   #4037
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
yyyy...? no pewnie że rozumiem. Będę dzwoniła do ludzi i baaardzo uprzejmie informowała ich o zaległościach, plus negocjacja najbliższego terminu spłaty itp. itd. - wierzcie mi, że naprawdę warto płacić w terminie i nie ma co pogrywać z bankami...bo się normalnie nie opłaca

było fajnie, naprawdę dobre wrażenie na mnie chłopak zrobił - ten co szkolił bo tylko ja zostałam przyjęta więc mieliśmy szkolonko tylko we 2
no, generalnie informacji mam tyle, że na rok mi wystarczy tej nauki już po 1 dniu...
A dzwoniłaś już do kogoś? Bo ja bym się bała, że ludzie będą bardzo nieprzyjemni jak zadzwonię w takiej sprawie. Chociaż może właśnie będą super mili bo się przestraszą?

Stary 2010-03-01, 20:06   #4038
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
też rozumiem. są przybite (tzn. nie wiem, czemu Kawa, ale Olka to jasne), nie chcą psuć humorów innym, nie mają ochoty - jasne!
Ale czy ktoś je zmuszał do przyjazdu na spotkanie? Zgłosiły się chętne. Ktoś nie chce, wypada z jakiegoś powodu - spoko. Wystarczy napisać: ”wiecie co, nie przyjadę na to spotkanie jednak. nie chcę się tłumaczyć, po prostu nie, ale bawcie się dobrze, wypijcie moje zdrowie”. bla bla bla!
a ja odebrałam tamten post jakby Olom się zdawało, że się właśnie spotkają z takimi sweet księżniczkami, które to świata poza swoimi chłopami nie widzą.

z resztą może za bardzo się czepiam, ale cóż... tak to odebrałam.

i nie zgrywam, że jesteśmy sweet psiapsiółkami. właśnie dlatego, że się obawiam, że możemy nawet nie mieć o czym gadać (choć liczę na fotki z Włoch Motylka )
A moim zdaniem za bardzo osobiście do tego podchodzisz. Napisałam tak dlatego, że Kawa była chętna na to spotkanie, a się na nim nie pojawi i uważa że w tym momencie wyjaśnienie się należy.
Tylko dziwi mnie to że widzisz w tej wypowiedzi jakiś wyrzut a nie np chęć delikatnego wytłumaczenia się z dosyć niezręcznej sytuacji.
Gdyby nam coś nie pasowało w Was, w tym wątku, to:
1. nie udzielałybyśmy się tutaj
2. robiłybyśmy jak panna-wiadomo- jaka i wchodziłybyśmy tylko po to żeby się ponabijać
Nie robimy tego, normalnie z Wami rozmawiamy, więc nie rozumiem o co to wielkie halo.
Ok, o niezrozumienie intencji wypowiedzi. Do tego już doszłyśmy.
Więc skończmy

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Ułaaaaaaaaa........ no do tego to trzeba mieć zmysł artystyczny i chyba masę pomysłów
Stary 2010-03-01, 20:06   #4039
butterfly20
Zakorzenienie

Wróciłam.Tak czy siak mi było niemrawo.

Grape przepraszam,jeśli dodatkowo pogorszyłam Ci humor. Sama mam kiepski.

Mayu uznajmy,że może coś tam nieopatrznie ujęłaś tak,ze ja jako przewrażliwiec przesadziłam z odbiorem i uczepiłam się głupstwa. Nieważne już. Ok?

Co do Oli & Oli to ja rozumiem,że nie chcą się spotkać.Przecież nie każdy musi chcieć no nie?Po prostu mi smutno,że ich nie poznam.

Naj nie zakładaj od razu,że będzie kicha bo się przejmę Fotki być może będę mieć,ale tylko na aparacie-nie zdążę wywołać tak szybko

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 20:06   #4040
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Ok sorry, źle sformułowałyśmy wypowiedź. Nasz błąd.
Ale właśnie cały czas staram się wytłumaczyć dlaczego nie będzie nas na spotkaniu i jestem prawie że atakowana.
Więc po prostu proponuję zakończyć ten temat.

Gwiazdeczko, owszem, umiem rozmawiać z ludźmi na inne tematy bo dla mnie życie nie kręci się wokół jednej osoby i ostatnio cały czas rozmawiam na "inne" tematy, zeby się od tego odbić.
Nikt nie mówi że jeśli nie pojawię się na spotkaniu to będę siedziała w domu i opłakiwała. Może będę, może nie. Nie wiem.

Proponuję przeczytać posta medeline i zakończyć ten temat bo takie kręcenie się w kółko nie ma sensu.

A w sumie to nawet dobrze ze was nie bedzie. Im mniej tym lepiej dla mnie. Bo koniec koncow zostane jako jedyna, ktora nigdzie nie moze uczestniczyc w spotkaniu.
Uciekam. Milego wieczorku
Stary 2010-03-01, 20:13   #4041
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Czy tylko ja mam takie niemiłe wrażenie czy jakaś burza wisi w powietrzu? Proponuje zbiorowe picie melisy. Przyda się nam.

Stary 2010-03-01, 20:15   #4042
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Czy tylko ja mam takie niemiłe wrażenie czy jakaś burza wisi w powietrzu? Proponuje zbiorowe picie melisy. Przyda się nam.
Już od rana chmury wiszą nad wątkiem.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 20:16   #4043
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Mayu uznajmy,że może coś tam nieopatrznie ujęłaś tak,ze ja jako przewrażliwiec przesadziłam z odbiorem i uczepiłam się głupstwa. Nieważne już. Ok?
w ramach treningu "negocjacji" i próby wypracowania porozumienia w danym temacie, przystanę na Twoją propozycję w zamian za wirtualne na zgodę - pasi?
Cytat:
A dzwoniłaś już do kogoś? Bo ja bym się bała, że ludzie będą bardzo nieprzyjemni jak zadzwonię w takiej sprawie. Chociaż może właśnie będą super mili bo się przestraszą?
eee jeszcze nie dzwoniłam, ale już wiem, że super łatwo nie będzie bo jest kilka wzorców rozmów, ale każdy przypadek trzeba indywidualnie rozpatrzyć, wysłuchać, wynegocjować i dojść do kompromisu a także uzyskać zobowiązanie od takiej osoby a jak już mi wiadomo 90% osób zadłużonych to "gracze" którzy pozwalają sobie na przeciąganie terminów i pogrywają z takimi jak my - ale to dlatego, że nie znają konsekwencji
Stary 2010-03-01, 20:17   #4044
Ilsa Lund
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=4umc87T5UMs
nananana, Ilsa ma energię i w ogóle Mateusz się ze mnie śmiał że najpierw byłam jak anemiczka a ostatnio to jestem jego piłeczką, której wszędzie pełno
(ja słucham post rocka w stylu Red Sparowes ale takie rzeczy też mi się podobają bo dają taką radość no )

nie kłóćcie się o pierdoły
ech, hamuję się na tym wątku pierwszo-razowym. Dziewczyna przysyła artykulik z Claudii jako potwierdzenie swoich słów

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-03-01 o 20:19
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 20:17   #4045
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Wróciłam.Tak czy siak mi było niemrawo.

Grape przepraszam,jeśli dodatkowo pogorszyłam Ci humor. Sama mam kiepski.

Co do Oli & Oli to ja rozumiem,że nie chcą się spotkać.Przecież nie każdy musi chcieć no nie?Po prostu mi smutno,że ich nie poznam.

Naj nie zakładaj od razu,że będzie kicha bo się przejmę Fotki być może będę mieć,ale tylko na aparacie-nie zdążę wywołać tak szybko
ale ta co chyba szuka zaczepki to nie ja a może już nie szuka zbyt przesadna interpretacja
fakt nie mam rewelacyjnego humoru ale to jest wina księżyca, chłopa i mojej niezdarności i życiowego kalectwa a nie Twoja
koniec tematu bo przecie i tak się wszystkie kochamy a wiadomo jak to między babami zgrzyty muszą być bo inaczej to by było za słodko
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 20:18   #4046
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Gwizdak opowiadaj jak wyjazd!

Stary 2010-03-01, 20:18   #4047
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
popieram - ale ja to w ramach odprężenia "popracowego"

Dziewczyny CZY WY WECIE JAK CIĘŻKO JEST SIĘ SKUPIĆ PRZEZ 8 GODZIN JAK SIĘ NIE PRACOWAŁO PRZEZ 1,5 ROKU??? szok...
Stary 2010-03-01, 20:19   #4048
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem. Ja jestem nadwyraz spokojna i nie odczuwam nic takiego.

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
popieram - ale ja to w ramach odprężenia "popracowego"

Dziewczyny CZY WY WECIE JAK CIĘŻKO JEST SIĘ SKUPIĆ PRZEZ 8 GODZIN JAK SIĘ NIE PRACOWAŁO PRZEZ 1,5 ROKU??? szok...
uuuu słaba silna wola?
Stary 2010-03-01, 20:19   #4049
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej jaki przyjemny temat.
Na pewno szybko go skończysz...
Mam nadzieję... dead line mam 15 czerwca
Cytat:
Ułaaaaaaaaa........ no do tego to trzeba mieć zmysł artystyczny i chyba masę pomysłów
Z tymi pomysłami to różnie bywa... czasem się siedzi, siedzi i nic a czasami potrafię się zerwać w środku nocy z łóżka i lecieć do notatnika, żeby coś napisać albo narysować - prawie że lamiąc po drodze nogi po ciemku Cała nadzieja w tym, że jak już "ruszy" ta machina projektowa to idzie szybko
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 20:19   #4050
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Gwizdak nas podczytuje może pisze właśnie długiego posta o zaręczynach

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości