|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. To ja się wypowiem w tym temacie. Rozumiem, dlaczego nie chcecie (Ole) przyjechać. No, inaczej jest rozmawiać przez neta, inaczej w 4 oczy. Nie macie ochoty, to w porządku.
Więc nie zachowujcie się w stosunku do nich jak banda sweet psiapsiółek, skoro sobie tego nie życzą...
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Twój ukochany coś w związku z tym powiedział?
|
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
No ja rozumiem Ola, że Ty... Bo ostatnio sporo się nacierpiałaś. Ale myślałam, że Kawa jest w fajnym, satysfakcjonującym związku, więc nie bardzo rozumiem.
CHyba, że tu o co innego chodzi...
|
#4025 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku ja w koncu musze do promotora pojechac, skonczyc moja prace i sie obronic - bo zapomne w koncu o czym pisalam ![]() ooo no to powiem ci, ze daleko doszlas i o czym planujesz pisac?Cytat:
![]() Cytat:
jak bylo? opowiadaj
|
|
|
#4026 |
|
Wtajemniczenie
|
Co prawda chodzi o spotkanie, na którym mnie nie będzie, ale chciałam powiedzieć, że mam podobne do Naj odczucia co do twojej wypowiedzi Ola. Dla mnie to wyglądało tak jakbyś była zła, że inni są szczęśliwi, dlatego masz w
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne. To znaczy, ze nie umiesz juz rozmawiac z ludzmi na rozne tematy? Przeciez chyba lepiej spotkac sie z kolezankami niz siedziec w domu i oplakiwac? A jest milion innych rzeczy o ktorych mozna pogadac, nie zwiazanych z facetami.
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
Doszłam, bo musiałam. Do końca roku muszę oddać plan, bibliografię i połowę teorii.
![]() Właśnie problem w tym, że nie mam pojęcia, chyba zaszyję się w czytelni i się zastanowie. Może coś o sprawozdawczości, audycie albo analizie finansowej... Już bym wolała narzucony temat, bo bym mogła pojęczeć, a tak będę conajwyżej przeklinać na siebie.
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że nie ma sensu poruszać tematu związku Kawy, bo to raczej nie nasza sprawa. Ja nadmieniłam że nam obu nie jest kolorowo w życiu- i to raczej nie ważne dlaczego, niekoniecznie musi się to łączyć ze związkiem, niekoniecznie musi to być cos związanego z TŻem- i tyle. Jest tak i tak z określonych powodów, jak już mówiłam NIE CHCEMY PSUĆ ATMOSFERY. I koniec
|
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czy ktoś je zmuszał do przyjazdu na spotkanie? Zgłosiły się chętne. Ktoś nie chce, wypada z jakiegoś powodu - spoko. Wystarczy napisać: ”wiecie co, nie przyjadę na to spotkanie jednak. nie chcę się tłumaczyć, po prostu nie, ale bawcie się dobrze, wypijcie moje zdrowie”. bla bla bla! a ja odebrałam tamten post jakby Olom się zdawało, że się właśnie spotkają z takimi sweet księżniczkami, które to świata poza swoimi chłopami nie widzą. z resztą może za bardzo się czepiam, ale cóż... tak to odebrałam. i nie zgrywam, że jesteśmy sweet psiapsiółkami. właśnie dlatego, że się obawiam, że możemy nawet nie mieć o czym gadać (choć liczę na fotki z Włoch Motylka )
|
|
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie że rozumiem. Będę dzwoniła do ludzi i baaardzo uprzejmie informowała ich o zaległościach, plus negocjacja najbliższego terminu spłaty itp. itd. - wierzcie mi, że naprawdę warto płacić w terminie i nie ma co pogrywać z bankami...bo się normalnie nie opłaca ![]() było fajnie, naprawdę dobre wrażenie na mnie chłopak zrobił - ten co szkolił bo tylko ja zostałam przyjęta więc mieliśmy szkolonko tylko we 2 no, generalnie informacji mam tyle, że na rok mi wystarczy tej nauki już po 1 dniu...
|
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie powolutku, powolutku ale do przodu ehhhhh a ja siedzę i szukam zespołu ![]() i widzę że ktoś tu nie jest w najlepszym humorze i chyba na siłę szuka zaczepki żeby się wyładować
|
|
|
#4033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale właśnie cały czas staram się wytłumaczyć dlaczego nie będzie nas na spotkaniu i jestem prawie że atakowana. Więc po prostu proponuję zakończyć ten temat. Cytat:
Nikt nie mówi że jeśli nie pojawię się na spotkaniu to będę siedziała w domu i opłakiwała. Może będę, może nie. Nie wiem. Proponuję przeczytać posta medeline i zakończyć ten temat bo takie kręcenie się w kółko nie ma sensu. |
||
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Piszę o ogrodach sensorycznych + projektuję takowy. Ogród sensoryczny to taki, w którym celowo kładzie się nacisk na wrażenia pozawzrokowe - ma działać na dotyk, słuch, węch lub smak.
Mój projekt dodatkowo ma być skierowany do osób niewidomych i niedowidzących. Muszę się w końcu za niego zabrać a tu totalny brak weny |
|
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno szybko go skończysz...
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko dziwi mnie to że widzisz w tej wypowiedzi jakiś wyrzut a nie np chęć delikatnego wytłumaczenia się z dosyć niezręcznej sytuacji. Gdyby nam coś nie pasowało w Was, w tym wątku, to: 1. nie udzielałybyśmy się tutaj 2. robiłybyśmy jak panna-wiadomo- jaka i wchodziłybyśmy tylko po to żeby się ponabijać Nie robimy tego, normalnie z Wami rozmawiamy, więc nie rozumiem o co to wielkie halo. Ok, o niezrozumienie intencji wypowiedzi. Do tego już doszłyśmy. Więc skończmy ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam.Tak czy siak mi było niemrawo.
Grape przepraszam,jeśli dodatkowo pogorszyłam Ci humor. Sama mam kiepski. Mayu uznajmy,że może coś tam nieopatrznie ujęłaś tak,ze ja jako przewrażliwiec przesadziłam z odbiorem i uczepiłam się głupstwa. Nieważne już. Ok? Co do Oli & Oli to ja rozumiem,że nie chcą się spotkać.Przecież nie każdy musi chcieć no nie?Po prostu mi smutno,że ich nie poznam. Naj nie zakładaj od razu,że będzie kicha bo się przejmę Fotki być może będę mieć,ale tylko na aparacie-nie zdążę wywołać tak szybko
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w sumie to nawet dobrze ze was nie bedzie. Im mniej tym lepiej dla mnie. Bo koniec koncow zostane jako jedyna, ktora nigdzie nie moze uczestniczyc w spotkaniu. ![]() Uciekam. Milego wieczorku
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Czy tylko ja mam takie niemiłe wrażenie czy jakaś burza wisi w powietrzu? Proponuje zbiorowe picie melisy. Przyda się nam.
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Już od rana chmury wiszą nad wątkiem.
|
#4043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i próby wypracowania porozumienia w danym temacie, przystanę na Twoją propozycję w zamian za wirtualne Cytat:
|
||
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=4umc87T5UMs
nananana, Ilsa ma energię i w ogóle Mateusz się ze mnie śmiał że najpierw byłam jak anemiczka a ostatnio to jestem jego piłeczką, której wszędzie pełno(ja słucham post rocka w stylu Red Sparowes ale takie rzeczy też mi się podobają bo dają taką radość no )nie kłóćcie się o pierdoły ech, hamuję się na tym wątku pierwszo-razowym. Dziewczyna przysyła artykulik z Claudii jako potwierdzenie swoich słów Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-03-01 o 20:19 |
|
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może już nie szuka zbyt przesadna interpretacja ![]() fakt nie mam rewelacyjnego humoru ale to jest wina księżyca, chłopa i mojej niezdarności i życiowego kalectwa a nie Twoja koniec tematu bo przecie i tak się wszystkie kochamy a wiadomo jak to między babami zgrzyty muszą być bo inaczej to by było za słodko
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak opowiadaj jak wyjazd!
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny CZY WY WECIE JAK CIĘŻKO JEST SIĘ SKUPIĆ PRZEZ 8 GODZIN JAK SIĘ NIE PRACOWAŁO PRZEZ 1,5 ROKU??? szok...
|
|
|
|
|
#4048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie odczuwam nic takiego.---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję... dead line mam 15 czerwca
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak nas podczytuje
może pisze właśnie długiego posta o zaręczynach |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

zazdrościłam im oczywiście
ale też potem mi się sama buzia śmiała, takie szczęście od nich bije i miłość
faaajnie
CHyba, że tu o co innego chodzi...

13.03.2008
a wiadomo jak to między babami zgrzyty muszą być bo inaczej to by było za słodko