PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-01, 21:23   #4771
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
Ja jestem małą sroką, więc podobały mi sie takie suknie, i lekki"przepych" i myślę, że takie najlepiej do mnie pasowały.Ile osób tyle różnych gustów
pozdrawiam

Oglądając Twoją suknię stwierdziłam, że mamy podobny gust, moja jest bez ramiączek (a raczej kołnierza, bo to chyba kolnierz) i trochę węższa na dole.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 21:23   #4772
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
a ja mierzyłam sukienke wekend i muszę schudnąć bo słabo to wygląda, poza tym oczywiscie biustonosz.
oczywiscie w ramach odchudznia popijam winko a propos jakie lubie i co zamawiacie na wesele
OOOoooooooo właśnie
Wino musimy kupić na przyjęcie

Jakie kupic
Stary 2010-03-01, 21:27   #4773
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mierzyłam sukienke wekend i muszę schudnąć bo słabo to wygląda, poza tym oczywiscie biustonosz.
oczywiscie w ramach odchudznia popijam winko
Nie smutaj się. Możemy od jutra zacząć razem ćwiczyć, bo mi też by się przydało Będziemy się nawzajem motywować

Can't znalazłam coś takiego:
http://www.proto.pl/PR/Pdf/porady_je...10_odcinek.pdf
ale mi się po tym kaszana w głowie zrobiła

Tu jest chyba bardziej po ludzku napisane:
http://filolozka.brood.pl/odmiana-nazwisk/
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 21:29   #4774
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
kupiłam odzywkę keratynową za 9,99zl

Dobry wybór. u nas troszku drożej i pamiętaj masz mi zdać relację jak działa, bo jak nie to ... Poczytaj sobie te ulotke dołączoną do niej - jakie to cuda są... tylko ciekawe czy działają tak dorze jak ta do paznokci
Stary 2010-03-01, 21:30   #4775
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Nie smutaj się. Możemy od jutra zacząć razem ćwiczyć, bo mi też by się przydało Będziemy się nawzajem motywować

Can't znalazłam coś takiego:
http://www.proto.pl/PR/Pdf/porady_je...10_odcinek.pdf
ale mi się po tym kaszana w głowie zrobiła

Tu jest chyba bardziej po ludzku napisane:
http://filolozka.brood.pl/odmiana-nazwisk/
dzieki, ja jutro basen, a ćwiczyć nie chce mi się jako- normalne dla mnie, muszę do diety wrócić, bo sie ostanio rozhulałam na maksa
ale rozważę propozycję motywacji
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-03-01 o 21:31
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 21:32   #4776
can't be perfect
Wtajemniczenie

martoolka wysłałam pw
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 21:36   #4777
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
no niestety niektorzy na pierwszym miejscu stawiaja jakies zasciankowe przesady
tez uwazam, ze maj to piekny miesiac - idealny na slub gdyby nie to, ze w maju mam uczelnie to tez bym rozwazala

Gdyby nie to, że oboje mamy uczelnię w maju to ślub byłby na 100 % 29 maja

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-01, 21:38   #4778
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ale masz dwa intensywne dni pod rząd
Były jakieś "trudne" pytania?
Poprosimy zdjęcia z przymiarki

Żadna mi nie odpisała co myśli o założeniu stanika w kolorze ivory pod białą suknię Czuję się olana
Martoolka, nie wiem co Ci powiedzieć - jeżeli suknia nie jest z cienkiego materiału, to nie powinno prześwitywać, Ivory to w końcu nie czarny .... ale najlepiej byłoby w jakiś sposób to sprawdzić...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 21:41   #4779
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ja tez bratu powiedzialam jak juz zerwal ze swoja dziewczyna, ze strasznie jej nie lubilam
Woda bo zrobię siusiu. Dobra jesteś.

Kaśka a mi się właśnie tamte co lain wkleiła z odciskami podobały, a te, które teraz wkleiłaś okropne:d
Stary 2010-03-01, 21:44   #4780
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki, ja jutro basen, a ćwiczyć nie chce mi się jako- normalne dla mnie, muszę do diety wrócić, bo sie ostanio rozhulałam na maksa
ale rozważę propozycję motywacji
Możesz mnie codziennie pytać czy już brzuszki zrobiłam Ale zaczynamy od jutra bo dziś już nie mam siły

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
martoolka wysłałam pw
odpisałam

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Martoolka, nie wiem co Ci powiedzieć - jeżeli suknia nie jest z cienkiego materiału, to nie powinno prześwitywać, Ivory to w końcu nie czarny .... ale najlepiej byłoby w jakiś sposób to sprawdzić...
To będzie matowa satyna, czyli nieprześwitująca i na tym dopiero prześwitująca organza. Hmmm... Jak mi się uda jutro do tej kobitki podskoczyć to spróbujemy podłożyć pod satynę kawałek materiału jakiegoś ecru i sprawdzimy. Dzięki za podsunięcie pomysłu
Stary 2010-03-01, 21:47   #4781
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
W Poznaniu tak wiało, że po wyjściu ze sklepu z bielizną zdmuchnęło mnie prosto na dworzec i do domku zamiast na wykład
Oj Ty to zawsze napiszesz coś takiego, że mi poprawisz humor

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-01, 21:52   #4782
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Oj Ty to zawsze napiszesz coś takiego, że mi poprawisz humor
Cieszę się, że mogę Ci umilić to oczekiwanie na TŻta A dziś już tylko 2 tygodnie, a że dzień się prawie skończył, to można powiedzieć że tylko tydzień i 6 dni (jakoś mi to krócej brzmi niż 13 dni)
Stary 2010-03-01, 21:52   #4783
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Mad, no mam nadzieję, że powróci
Generalnie, moja teściowa nie jest taka zła, czasem tylko wystrzeli z jakąś durna gadką ...
W sumie, jak nie spotykam się z nią zbyt często to nawet jakieś takie cieplejsze uczucia mam do niej
bo to zła kobieta była.... Nie no,w to nie wątpie,że nie jest aż taka zła.Olać gadke i tyle.To tak jak ja z moją,nie spotykamy się za często i dlatego twierdze,że fajna z niej babka.

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Dziś dzień pełen emocji
Po południu przeżyłam rozmowę kwalifikacyjną, a niedawno wróciliśmy z moim TŻ od księdza. 1,5 godziny spisywaliśmy protokół przedślubny Ale już za nami

Jutro wizyta u mojej fryzjerki i przymiarka sukni.
za ( przeżycie ) rozmowe ( y ) kwalifikacyjną ( nej ).
za spisany protokół.
i powodzenia życze u fryzjera i na przymiarce.

Cytat:
Też go sobie zapisałam
To dobrze.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 22:03   #4784
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz mnie codziennie pytać czy już brzuszki zrobiłam Ale zaczynamy od jutra bo dziś już nie mam siły
Mnie też musiałby ktoś zmotywować

Cytat:
Cieszę się, że mogę Ci umilić to oczekiwanie na TŻta A dziś już tylko 2 tygodnie, a że dzień się prawie skończył, to można powiedzieć że tylko tydzień i 6 dni (jakoś mi to krócej brzmi niż 13 dni)
Dziękuję. Mój suwaczek chyba zaraz zwariuję:c razy:

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2010-03-01 o 22:06
Stary 2010-03-01, 22:06   #4785
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też musiałby ktoś zmotywować
Dobra, już ja Cię jutro dopilnuję żebyś ćwiczyła
Stary 2010-03-01, 22:08   #4786
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
To z tego salonu: http://www.jacqueline.pl/main.html ?
Pokaż nam która to
Moim zdaniem powinnaś wziąć tę, która Ci się podoba, i w której się najlepiej czujesz Zdanie taty jest ważne, ale to Ty będziesz tą kiecę nosić cały dzień o całą noc

tak to ten salon, ale zapomniałam zapytać o model sukni i teraz nie mogę jej odnaleźć na stronie pewnie jutro albo w środę się jeszcze raz tam wybiorę przymierzyć to się lepiej dowiem, a dzisiaj jakaś rozkojarzona chyba byłam że nie zapytałam o nazwę, oczywiście o cenę, welon, zamawianie itp zapytałam a o nazwę nie ale mam nadzieję, że jeśli się zdecyduję to już pozwolą mi zrobić zdjęcia wprawdzie salonowa suknia jest ecru a moja musi być biała ( prośba TŻta ) ale ten kolorek salonowy też mi odpowiada, więc jak uda się zrobić ( tzn jeśli się na nią zdecyduję ) to pokażę zdjęcia

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 22:15   #4787
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
tak to ten salon, ale zapomniałam zapytać o model sukni i teraz nie mogę jej odnaleźć na stronie pewnie jutro albo w środę się jeszcze raz tam wybiorę przymierzyć to się lepiej dowiem, a dzisiaj jakaś rozkojarzona chyba byłam że nie zapytałam o nazwę, oczywiście o cenę, welon, zamawianie itp zapytałam a o nazwę nie ale mam nadzieję, że jeśli się zdecyduję to już pozwolą mi zrobić zdjęcia wprawdzie salonowa suknia jest ecru a moja musi być biała ( prośba TŻta ) ale ten kolorek salonowy też mi odpowiada, więc jak uda się zrobić ( tzn jeśli się na nią zdecyduję ) to pokażę zdjęcia
Nie wal tak w ten murek, bo sobie czoło rozwalisz Pewnie i tak by Ci nazwy nie podali dopóki nie złożysz zamówienia
Mój TŻ też sobie zażyczył białą sukienkę

Aaa... i chyba ostatecznie przejdzie u mnie opcja tej wstążki w kolorze sukni, bo świadkowa, nie znając wyników dotychczasowego głosowania, też była dziś za wstążką Jutro postaram się to skonsultować z krawcową
Stary 2010-03-01, 22:21   #4788
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, już ja Cię jutro dopilnuję żebyś ćwiczyła
Wierzę w Ciebie

Dobra... nadrobiłam cały dzień, odpisałam na to co chciałam, a teraz sprawy bierzące...
Raniuteńko byłam w UP w mojej sprawie... no i oczywiście nie mogłam porozmawiać z panią dyrektor osobiście... najbliższy wolny termin byl na 9 marca. Przewidziałam to wcześniej, bo wiem jakie są realia i już wczoraj przygotowałam pismo z racjonalnymi argumentami, dlaczego jestem odpowiednią osobą na ten staż... Co dyrektorka UP postanowi - nie wiem... będe informowała na bieżąco.
Potem szybko jechałam do domku upiec tort dla mojego tatusia, bo ma dzisiaj urodziny. Najlepsze, że miałyśmy zrobić male przyjęcie - niespodziankę z dziewczynami dla taty, ale mamuśka się wygadała... Taty nie było przez weekend, no i jak zadzwonił do mamy to mamie się "zapomniało" z kim rozmawia i mówi: no, bo w poniedziałek muszę się sprężyć, tyle roboty mam, ale na szczęście A. (ja) upiecze tort ... no i właśnie w tym momencie się zoriętowała... Jak byłam mała to też taki numer mamie wycięłam... MAma piekła tort dla taty i mówi do mnie: tylko nie mów tacie, że upiekłam dla niego tort, a gdy tylko tatuś wszedł do domu to mała A. biegnie do niego i krzyczy: Tato, a ja Ci nie powiem, że mama zrobiła dla Ciebie tort.
Imiona na zaproszeniach dopisałam ręcznie - cieńkopisem (narazie tylko na jednym), no i musiałam się poradzić kilku osobom co o tym sądzą, większość była na tak, dwie osoby na nie... A ja się muszę z tym przespać. Uważam, że dobrze to wygląda, ale jak się przyjrzy to widac takie delikatne niteczki (czyli, ze cieńkopis troszku jednak się rozlewa)... No nie wiem co z tym dalej zrobię... A z drugiej strony te naklejenie imion może zdecydować o tym, że zaproszenie będzie przeladowane "naklejanymi elementami", bo już tapeta jest naklejona i wstążka odstająca...

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:
Nie wal tak w ten murek, bo sobie czoło rozwalisz Pewnie i tak by Ci nazwy nie podali dopóki nie złożysz zamówienia
Mój TŻ też sobie zażyczył białą sukienkę

Aaa... i chyba ostatecznie przejdzie u mnie opcja tej wstążki w kolorze sukni, bo świadkowa, nie znając wyników dotychczasowego głosowania, też była dziś za wstążką Jutro postaram się to skonsultować z krawcową
W kolorze sukni?? A to nie mialo być tak, że w kolorze bukietu, ewentualnie butów?
Stary 2010-03-01, 22:55   #4789
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Nie dziwie się,że nie możesz się doczekać,jak zaczniesz gotowac obiady swemu mężowi.
Co do przeprowadzki,to masz teraz zagwostke. No,chyba,że szafe dokupicie. Eh kobiety,pełna szafa a potem mówią że nie mają się w co ubrać.

(...)
dokładnie tak jest. dlatego wczoraj zamówiłam na allegro 2 torebki i jeszce planuję kupić botki granatowe jestem o krok od zakupocholizmu (czasem polskie realia zarobkowe mnie hamują i ostatnio przystopowałam, bo bardziej mi zależy na oszczędzaniu na ślub i podróż )
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
Mariiasia przeprowadzasz sie z przyszłym mężem do swojego domu , czy będziecie w blokach mieszkać ? (pytam, bo nie jestem za bardzo w temacie )
będziemy mieszkać w domu prywatnym, który tż dostał od babci (babulka mieszka tam, ale ma osobną małą część domu dla siebie)
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
no niestety niektorzy na pierwszym miejscu stawiaja jakies zasciankowe przesady
tez uwazam, ze maj to piekny miesiac - idealny na slub gdyby nie to, ze w maju mam uczelnie to tez bym rozwazala

takie jak w zalaczniku. tyle, ze zdjecie sprawia wrazenie jakby w nich byly rowki, ale tak na prawde to tam rowkow nie ma tylko dwa satynowane paseczki super na naszych paluchach wygladaja no i TZ wygral w pracy bon do Kruka na tysiaka, wiec sporo zaoszczedzimy
właśnie, jak na nie looknęłam pierwszy raz to myślałam, że to są rowki. a czy te paseczki się nie będą z czasem wycierały?
gratulejszyn bonu
Cytat:
(...)
Jak to mówi mój TŻ: siur hany, czyli oczywiście

Gratki
(Teraz boję się klaskać, bo też zostanę odesłana do Rubika )

No i jak tu nie klaskać

W Poznaniu tak wiało, że po wyjściu ze sklepu z bielizną zdmuchnęło mnie prosto na dworzec i do domku zamiast na wykład

Co za porównanie

Melduję, że za słabo trzymałyście kciuki bo stanika nie kupiłam
Nie było mojego rozmiaru, przymierzyłam taki o 2 rozmiary za duży panache evie i mi pani poleciła przez internet zamówić taki w moim rozmiarze. Chociaż okazało się, że mogłabym śmiało mieć nawet 60 pod biustem a nie 65, ale takiego to ja już chyba w ogóle nie znajdę
A porcelain była w ogóle w takich malutkich rozmiarach, więc nawet nie mam porównania, który lepszy

Za to promotorka zaakceptowała moje kwestionariusze, więc teraz muszę zebrać wszystko w całość, zmienić 1 kwestionariusz. Zawiozę jej to za tydzień do kontroli i jak będzie wszystko OK to mogę zaczynać badania
cieszę się że tęskniłaś
nie bój się klaskania, bo jak wszystkie zaczniemy to nie trafimy do rubika tylko zrobimy mu konkurencję!
tak więc, gratuluję postępów w magisterce

Cytat:
Ale masz dwa intensywne dni pod rząd
Były jakieś "trudne" pytania?
Poprosimy zdjęcia z przymiarki

Żadna mi nie odpisała co myśli o założeniu stanika w kolorze ivory pod białą suknię Czuję się olana
ja cię nie olewam, zresztą przez neta byłoby ciężko
ja myślę, że jeśli bielizna będzie dobrze dobrana do kroju sukni, to nie będzie miało znaczenia czy stanik będzie biały czy ivory bo i tak go nie widać. chociaż jeśli masz się tym stresować i cały czas myśleć o tym, to lepiej postaw na biały

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

miłych snów wszytskim życzę i uciekam spać.
papa

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-01, 23:03   #4790
madmuazelle
BAN stały

o bella,bella marii
bella mari,bella mari
o bella bella marii i już
No widzisz,a do szafy wciaż przybywa.Ja to kisze kase,ale ciężko bo korci mnie żeby sobie coś z ciuszków kupić.
Dobrej nocy Ci życze.

Chyba też pójde zaraz spać,ale zanim to wypije herbate,więc jeszcze chwile posiedze.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 23:07   #4791
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain bardzo fajne obrączki, widzę, że zdecydowaliście się na całe z białego złota
fajnie, ze sie podobaja
a to ze beda cale z bialego zlota to byl pewniak od zarania dziejow nie lubimy zoltego zlota, wiec obraczki z niego albo laczone w ogole nie wchodzily w gre

Cytat:
a co do zaproszeń to też mi się podobają wycinane laserowo, ale te Wasze jakieś dla mnie za skromne
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Lain mi się podobają laserowe zaproszenia, ale te które wkleiłaś rzeczywiście wyglądają tak małoślubnie Z tych 2 wzorów też bym wzięła te z kokardką.
mi sie podobaja laserowe, ale tylko wlasnie takie proste, minimalistyczne... ktore jednak okazaly sie malo slubne
no a jak dla mnie perlowy papier + laserowe wycinanki + jakies wstazki to juz zdecydowanie barok i przesyt dlatego bedzie zaproszenie z kokardka, ale bez laserowych wycinanek i na tloczonym nieblyszczacym papierze

Cytat:
Kaśka a mi się właśnie tamte co lain wkleiła z odciskami podobały, a te, które teraz wkleiłaś okropne:d
mi tez sie duzo bardziej te Bielakowe obraczki podobaja niz to co Kasia dzis wkleila

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
właśnie, jak na nie looknęłam pierwszy raz to myślałam, że to są rowki. a czy te paseczki się nie będą z czasem wycierały?
gratulejszyn bonu

wlasnie pytalam pani w Kruku jak to bedzie z tymi paseczkami, ale mowila ze te paseczki zawsze beda satynowane tylko z biegiem czasu moga sie troche wytrzec ale nigdy nie beda tak wyczolgane zeby zlac sie z reszta w jedna calosc wiec ogolnie zawsze beda widoczne a w ogole to mi sie przypomnialo, ze jeszcze w takim razie dostaniemy z Kruka ten prezent dla swiezo upieczonych malzonkow przyda sie

Martoolka ten sklep z bielizna Panache co znalazlas to ja go wlasnie niedawno znalazlam jak szlam przez krakowski Kazimierz nawet pisalam wtedy, ze znalazlam przypadkiem jakis nowy przybytek z brafittinigiem

a w ogole to stwierdzilam, ze chyba jednak moj probny make up i fryzurke przerzuce na slub czerwcowych znajomych, bo wtedy juz bedzie cieplej, wiec sprawdze jak sie trzyma make up w letnich warunkach no i w sumie jeszcze bede miala do slubu ponad 1,5 miesiaca, wiec jakby co zdazymy zrobic modyfikacje albo przetestowac cos nowego

no dobra, ide sobie polezec w wannie pod pianka
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 00:14   #4792
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
no dzięki dzięki, to był jeden na szczęście
Oj, bo ty taka ostatnio zalatana, ze juz pogubilam sie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
dokładnie tak jest. dlatego wczoraj zamówiłam na allegro 2 torebki i jeszce planuję kupić botki granatowe jestem o krok od zakupocholizmu (czasem polskie realia zarobkowe mnie hamują i ostatnio przystopowałam, bo bardziej mi zależy na oszczędzaniu na ślub i podróż )
Podobno zakupoholizm zaczyna sie w momencie, jak upychasz nowe nabytki po szafach, a pozniej sciemniasz TZ-owi, ze juz dawno to mialas

A tak poza tym z ta dziewczyna brata to niezle dzis wykrakalam. Moj brat dzis oswiadczyl (na szczescie nie sie), ze chca do siebie wrocic. Normalnie paranoja...

Aha, jutro rano znow do Pl jade, czyli przez najblizsze 3 tygodnie tylko od czasu do czasu bede do was zagladac (black, aas i remmi-do was sie z pewnoscia odezwe w sprawie panienskiego). Bede za TZ-cikiem tesknic jak szalona, bo on zostaje(dzis podrzucilismy siostrze TZ-a malego i moja siore i brata i zamiast na lekcje tanca wrocilismy do domu, zeby sie pozegnac ) To by bylo na tyle, ide spac, bo za 4,5 godziny pobudka

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-03-02 o 00:35
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 00:37   #4793
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj, bo ty taka ostatnio zalatana, ze juz pogubilam sie

A tak poza tym z ta dziewczyna brata to niezle dzis wykrakalam. Moj brat dzis oswiadczyl (na szczescie nie sie), ze chca do siebie wrocic. Normalnie paranoja...

Aha, jutro rano znow do Pl jade, czyli przez najblizsze 3 tygodnie tylko od czasu do czasu bede do was zagladac (black, aas i remmi-do was sie z pewnoscia odezwe w sprawie panienskiego). Bede za TZ-cikiem tesknic jak szalona, bo on zostaje(dzis podrzucilismy siostrze TZ-a malego i moja siore i brata i zamiast na lekcje tanca wrocilismy do domu, zeby sie pozegnac ) To by bylo na tyle, ide spac, bo za 4,5 godziny pobudka
woda miłego pobytu w PL
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 05:44   #4794
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Witam wszystkie wizazanki czyzbym byla pierwsza porannym ptaszkiem ?

anesh_ ciesze sie, że mamy podobny gust, mnie uwiodły te koronkowe kwiatuszki na dole sukni myślałam, że będę chciała zlikwidować ten kołnierz, ale jednak on też dodaje uroku A jaki kolor sukni wybrałaś ?

mariiasia : to gratulacje, że w swoim już można powiedzieć domku będziecie mieszkać, bo to zawsze inaczej niż bloki. ja z moim tz tez na razie musimy sie zagniezdzic w blokach , w tamtym roku tz kupil mieszkanko i juz zrobione jest
Stary 2010-03-02, 06:30   #4795
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam

a my w tym tygodniu z TŻ w końcu musimy się zabrać za kupno alkoholu na wesele czas ucieka a my dalej nic ... a tylko straszą ze akcyza ma wzrosnąć już ponoć fajki 2 zł na paczce zdrożały czysta paranoja także musimy to załatwić i autobus TŻ rezerwuje bo potem jest ciężko także wszystko rusza z miejsca

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 07:07   #4796
gosica502
Wtajemniczenie

A ja w końcu dziś mam 200 dni
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 07:19   #4797
asiulek1705
Wtajemniczenie

Hej wszystkim.
Jesteśmy po pierwszym dniu kursu Prowadzi ksiądz, z którym miałam okazję rozmawiać, więc oki, bo jest sympatyczny i fajnie prowadzi. Choć zobaczymy jak będzie dzisiaj, bo będzie kobieta z ośrodka adopcyjnego prowadziła tematy: odpowiedzialne rodzicielstwo, wychowanie dzieci i jutro: ludzka płciowość, etyka małżeństwa
lain faktycznie tamte zaproszenia fajniejsze były
certina na pewno wybierzesz odpowiednią suknię, idź za głosem serca

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 08:09   #4798
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
właśnie przeistoczyłam się z 500 postu - raczkowanie do rozeznania

wpływam na szerokie wody
tylko nie odpłyń za daleko!

lain eeee głupie teksty, że nie wypada ostatnio koleżanka się oburzyła, bo jej powiedziałam, że nie trzymam sie jakichś durnych tradycji typu: r w m-cu (ślubujemy w sierpniu i R jest, ale nie dlatego wybraliśmy taki miesiąc), ani czy mam coś starego, nowego, pożyczonego.... tu nastąpiło oburzenie, ze jak to! Tak nie moze być, jak ja zameirzam być szczęśliwa w małżeństwie, to muszę sie zastosować
A co do zaproszeń, to te pierwsze były ładniejsze, te są takie... ponure

Cytat:
Mad, no mam nadzieję, że powróci
Generalnie, moja teściowa nie jest taka zła, czasem tylko wystrzeli z jakąś durna gadką ...
W sumie, jak nie spotykam się z nią zbyt często to nawet jakieś takie cieplejsze uczucia mam do niej :cojest:

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Witam witam

Dziś dzień pełen emocji
Po południu przeżyłam rozmowę kwalifikacyjną, a niedawno wróciliśmy z moim TŻ od księdza. 1,5 godziny spisywaliśmy protokół przedślubny Ale już za nami

Jutro wizyta u mojej fryzjerki i przymiarka sukni.

czekamy na fotki fryzury
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
o bella,bella marii
bella mari,bella mari
o bella bella marii i już
No widzisz,a do szafy wciaż przybywa.Ja to kisze kase,ale ciężko bo korci mnie żeby sobie coś z ciuszków kupić.
Dobrej nocy Ci życze.

Chyba też pójde zaraz spać,ale zanim to wypije herbate,więc jeszcze chwile posiedze.
nie no laska Ty to juz do wesela przygotowana jesteś, coraz to nowe przyśpiewki nam serwujesz
Cytat:
Witam

a my w tym tygodniu z TŻ w końcu musimy się zabrać za kupno alkoholu na wesele czas ucieka a my dalej nic ... a tylko straszą ze akcyza ma wzrosnąć już ponoć fajki 2 zł na paczce zdrożały czysta paranoja także musimy to załatwić i autobus TŻ rezerwuje bo potem jest ciężko także wszystko rusza z miejsca
eeee spokojnie, zdąrzycie! My też nie mamy alkoholu Kupimy pewnie w lipcu/na początku sierpnia
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
A ja w końcu dziś mam 200 dni
Stary 2010-03-02, 08:27   #4799
lain
Zakorzenienie

Dzien dobry ale milo sie obudzic jak sloneczko swieci po twarzy

Cytat:
Podobno zakupoholizm zaczyna sie w momencie, jak upychasz nowe nabytki po szafach, a pozniej sciemniasz TZ-owi, ze juz dawno to mialas
moja mama jest zakupoholiczka butowa ma juz niezliczona liczbe par butow i nieustannie kupuje nowe a jak ojciec pyta "oo nowe buty??" to ona na to "ee gdzie tam, stare" (kupione tydzien wczesniej i przechowane gleboko w szafie )

Cytat:
ja bym tam z tym alkoholem nie panikowala. promocje zawsze beda ja planuje kupic gdzies tak 1,5 miesiaca przed slubem
autobus dla gosci juz mamy zalatwiony. teraz tylko pozostalo zamowic busiki do odwozenia w nocy i tu mam zagwozdke jak to zrobic - czy odwozic ludzi w jakis jeden punkt miasta gdzie juz bedzie blizej do domu=taniej wyjdzie taryfa, czy odwozic kazdego pod sam dom bo jak sie np. trafia goscie z dwoch odleglych punktow miasta w jednym busie to chyba glupio ich tak po calym miescie wozic zeby odwiezc kazdego pod sam dom... jak Wy to widzicie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 08:33   #4800
asiulek1705
Wtajemniczenie

A u mnie pogoda nieciekawa, wieje zimny wiatr, słońce na chwilkę sie pojawia po czym chowa za chmurami Idę do lekarza na 12, bo mam kłopot z pęcherzem NIe wygląda mi to na takie typowe zapalenie, bo takowe już miała, teraz mnie bardzo nie boli i nie piecze, ale czuję taki nacisk i częściej chodzę do toalety, o i boli mnie brzuch dołem Nie no, już mam dośc tych choróbsk
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości