wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-28, 18:11   #751
lemoorka
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
tak szczerze to wlasnie jest pierwszy cykl jak darowalismy sobie jakiekolwiek zabezpieczenia i zobaczymy co z tego wyjdzie
I tak jest najlepiej
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 08:08   #752
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
hej

ja doslownie na sekunde bo malz przychodzi zaraz z pracy i jedziemy do WORDu zapisac sie na egzamin

aaa no i niesmialo sie chwale ze....bedziemy mieli dzidziusia
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Dori, mam zamiar się wylaszczyć, owszem Znalazłam fajny klub fitness, muszę się tam zapisać - szkoda tylko, że nie jest w moim mieście
Szef mnie wkurza, bo mi co jakiś czas dogaduje, że za dużo jem i na pewno nie schudnę To taki złośliwy typ, ale go lubię Powiedziałam mu, że na razie jako jedyny nie widzi, że schudłam

Ja właśnie mam te baleriny, które teraz były zamawiane, szare z kokardą! Nie są tandetne, noga wygląda zgrabnie w nich. Tylko czy te cholerstwa się rozciągną?

Dorinko, i jak te karmelkowe? Jaka jakość? I wysokość...

To super, ja też chcę się zapisać na siłownię najlepiej już, a najpóźniej od kwietnia, dla mnie idealnie będzie jeszcze trochę zrzucić i dopiero wyrzeźbić

Jakiś wrednt ten szef, co go obchodzi Twoja dieta,nie lubię takiego wtrącania

Nie mam jeszcze karmelkowych , dopiero mają być wysłane w tym tygodniu także nic nie wiem.

Cześć
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dobra dziewczyny, natychmiast, przyznawać się kto wprowadził sigmę na wątek... To chyba była Dori...
Dori kurna, zbankrutuję przez Ciebie...właśnie się zapisałam na boskie sandałki z kwiatem
No oczywiście, że to moja wina
Ja zapisałam się tylko na dwie pary, ale trzecią kupiłam na allegro- blaszki zarowe
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 08:52   #753
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Lemoorko, nie opuszczaj nas już

Dorinko, ja mam teraz mały kryzys dietowy. Waga się waha, nie wiem, z czego to wynika. W tym tygodniu mam pójść ze szwagierką na siłownię Może wtedy coś ruszy z kopyta

Baleriny chyba oddam do szewca

W piątek miałam spotkanie z kumpelkami - pomijając fakt, że jedna przyjechała ze swoim facetem, było ok TŻ później też się dołączył, więc już mi to nie przeszkadzało.
W sobotę - mały szoping i impreza urodzinowa kumpla. Wyszliśmy o północy, bo w niedzielę T. wstawał o 6 i jechał do Niemiec. Cały dzień wczoraj byłam bez niego Dziś też jestem słomianą wdową, ale przynajmniej mam co robić.
Od wczorajszego wieczoru mamy pieska Na razie się trochę boi i próbuje uciekać. Mam nadzieję, że szybko się przyzwyczai...

Tak poza tym dostałam premię i pochwałę od szefa za dobrą robotę

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 09:12   #754
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Od wczorajszego wieczoru mamy pieska Na razie się trochę boi i próbuje uciekać. Mam nadzieję, że szybko się przyzwyczai...

A co to za piesek? Pochwal się

Gratuluję
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 09:13   #755
miskowa
Zakorzenienie

hej,

ale jestem odpoczęta. Super było, musimy częściej tam jeździć albo powtarzać tego typu akcje raz na jakiś czas. Mam super skórę, wypływałam się porządnie, posiedziałam w saunie, wymasowałam się itp.

Dziś weszłam na wizaż na chwilę, bo musiałam zrobić przelewy za 4 pary butów

Tymczasem znikam, bo mam trochę pracy a oczywiście jeszcze nie zaczęłam, bo tak to jest z mobilizacją, kiedy ma się popracować w domu
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 09:23   #756
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
A co to za piesek? Pochwal się

Gratuluję
Mieszaniec, dwulatek. Zajmowała się nim ochrona z osiedla mojego szefa, ale od dzisiaj będą stróżować tylko w nocy, więc pies nie miałby opieki.
Pewnie teraz tęskni za nimi Mam nadzieję, że szybko do nas przywyknie. Jest bardzo łagodny, kochany i prześliczny

Wabi się Murzyn

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-01, 09:31   #757
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszaniec, dwulatek. Zajmowała się nim ochrona z osiedla mojego szefa, ale od dzisiaj będą stróżować tylko w nocy, więc pies nie miałby opieki.
Pewnie teraz tęskni za nimi Mam nadzieję, że szybko do nas przywyknie. Jest bardzo łagodny, kochany i prześliczny

Wabi się Murzyn
O, no to fajnie

Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki bo mam jedyną szansę na zaliczenie semestru! I może być ciężko

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-01, 09:35   #758
hania811
Zakorzenienie

Hej.
Widzę że akcja buty nadal trwa..ciekawe kiedy nam przejdzie..jak kupimy po 20 par

Lemoorko miło Cie "widzieć"
Asiuk gratuluję premii
Miśku fajowo że sie tak zrelaksowałaś.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 09:40   #759
dorinka30
Zakorzenienie

Haniu minie nam jak się okaże, że do tych butów nie mamy co nosić, wtedy zaczniemy akcję góra a nie dół jak teraz

Albo jak się przejedziemy na jakimś zamówieniu, w sensie że okażą się nieładne

Asiuk gratulacje z okazji otrzymania premii, rozumiem że wydasz ją na buty ?
Stary 2010-03-01, 09:49   #760
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Haniu minie nam jak się okaże, że do tych butów nie mamy co nosić, wtedy zaczniemy akcję góra a nie dół jak teraz

Albo jak się przejedziemy na jakimś zamówieniu, w sensie że okażą się nieładne

Asiuk gratulacje z okazji otrzymania premii, rozumiem że wydasz ją na buty ?
Ja akcję góra muszę zdecydowanie wykonać bo mam totalne deficyty w szafie.

Ciekawa jestem strasznie moich sandałków cappucino

Muszę do nich kupić torebkę
Stary 2010-03-01, 09:49   #761
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...
ale jestem zmęczona po weekendzie...bleee...TŻ miał wczoraj urodziny, nagotowałam się, wszyscy mieli przyjść tylko na obiad, a wyszli ok. 22...
Poza tym zdenerwowała mnie mama TŻ, która sama nigdy nam nie daje żadnego żarcia, nigdy żadnej wałówy nie dostaliśmy od niej i robi paskudne obiady, a jak wychodziła wczoraj do domu, to powiedziała 'ja poprosze tego ciasta do domu', na co siostra TŻ ' to ja chcę tego mięsa z obiadu'...no myślałam, że mnie szlag jasny trafi...
no ale dosyć marudzenia...

zrobiłam przelewy za 2 pary butów.. więc mam nadzieję, że zima nie powróci...bo chcę od razu zacząć chodzić w nowych czarnych koturnach

Asiuk, nie wiem czy dobrze pamiętam ale spóźnione wszystkiego najlepszego...bo wczoraj miałaś urodziny,prawda?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-01, 11:20   #762
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ja akcję góra muszę zdecydowanie wykonać bo mam totalne deficyty w szafie.

Ciekawa jestem strasznie moich sandałków cappucino

Muszę do nich kupić torebkę
No ja też, zwłaszcza jak sobie wyobrażam te zamówione buty i co do nich bym widziała.
Po pierwsze skórka karmelowa jest teraz koniecznością , więc zamierzam takowej szukać
A jeśli nie skórka to może jakaś beżowa kurteczka

Spodni nie ruszam póki co bo po pierwsze postanowiłam biegać w spódnicach i kieckach, a po drugie liczę że schudnę w tyłku i udach i wtedy dopiero kupię coś extra
Dlaczego z tyłka i ud (chyba najgorzej) tłuszcz nie chce szybko zejść

Odnośnie torebek, to potrzebuję bardzo tylko nie wiem jakiego koloru mam brać
Cytat:
Cześć...
ale jestem zmęczona po weekendzie...bleee...TŻ miał wczoraj urodziny, nagotowałam się, wszyscy mieli przyjść tylko na obiad, a wyszli ok. 22...
Poza tym zdenerwowała mnie mama TŻ, która sama nigdy nam nie daje żadnego żarcia, nigdy żadnej wałówy nie dostaliśmy od niej i robi paskudne obiady, a jak wychodziła wczoraj do domu, to powiedziała 'ja poprosze tego ciasta do domu', na co siostra TŻ ' to ja chcę tego mięsa z obiadu'...no myślałam, że mnie szlag jasny trafi...

zrobiłam przelewy za 2 pary butów.. więc mam nadzieję, że zima nie powróci...bo chcę od razu zacząć chodzić w nowych czarnych koturnach

Asiuk, nie wiem czy dobrze pamiętam ale spóźnione wszystkiego najlepszego...bo wczoraj miałaś urodziny,prawda?
Widzę, że u Was temat wałówek to temat szczególnie nerwowy
Trzeba było powiedzieć, że nie możesz dać na wynos, bo jutro masz gości, albo że Tżet zabiera ciasto do pracy, ciekawe co oni na to

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-03-01 o 11:21
Stary 2010-03-01, 11:48   #763
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

No ja też potrzebuję-już wiem, że czarną i szarą. Takie typowo letnio-wiosenne kolory mam, bo mam i białą i fioletową i musztardową, zieloną, czerwoną...więc teraz potrzebuję coś stonowanego
Mam już upatrzone na etorebce nawet...

Cytat:
Widzę, że u Was temat wałówek to temat szczególnie nerwowy
Trzeba było powiedzieć, że nie możesz dać na wynos, bo jutro masz gości, albo że Tżet zabiera ciasto do pracy, ciekawe co oni na to
Wiesz co, to nie chodzi o temat wałówek...to chodzi generalnie o moich teściów i ich zachowanie.
TŻ wczoraj już miał dość swojej mamy ...bo przyszła do nas pierwszy raz właściwie tak oficjalnie i przy wszystkich mojego TŻ non stop upominała...np. że za gruby, że źle siedzi, że czemu się zagapił na ścianę..no matko święta ..potem go wkurzyła ta akcja z ciastem, więc stwierdził, że do niej pojedzie i powie jej, że po pierwsze jak ją zaprasza do nas, to nie życzy sobie takiego komentowania i zwracania mu uwagi, jakby miał 10 lat, a po drugie wyłuszczy całą akcje z ciastem...
Jemu jest wstyd za rodziców po prostu...stwierdził, że są wieśniakami i nie ma ochoty na takie kontakty...
Tak samo było mu przykro, bo nie dostał od rodziców ani od siostry żadnego prezentu...
Więc po prostu drażliwym tematem jest ogólne zachowanie moich teściów...

Hania

Stary 2010-03-01, 12:02   #764
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć...
Nie znoszę gości który nie wiedzą kiedy wyjść
Nie dałabym wałowy za nic w świecie.
Następnym razem zrób tak jak Dori pisze
Cytat:
No ja też, zwłaszcza jak sobie wyobrażam te zamówione buty i co do nich bym widziała.
Po pierwsze skórka karmelowa jest teraz koniecznością , więc zamierzam takowej szukać
A jeśli nie skórka to może jakaś beżowa kurteczka

Spodni nie ruszam póki co bo po pierwsze postanowiłam biegać w spódnicach i kieckach, a po drugie liczę że schudnę w tyłku i udach i wtedy dopiero kupię coś extra
Dlaczego z tyłka i ud (chyba najgorzej) tłuszcz nie chce szybko zejść

Ja potrzebuję ciemną dzinsówkę
Marzę o takiej już 2 rok. Ciężko było znaleźć w poprzednich latach..ale teraz widzę że nie będzie problemu bo jakaś moda na nie zapanowała
Torebkę potrzebuję szarą i beżową

Jak się ćwiczy to najpierw schodzi z dupy i bioder..także kolejny powód do zapisania sie na siłownię.

Cytat:
No ja też potrzebuję-już wiem, że czarną i szarą. Takie typowo letnio-wiosenne kolory mam, bo mam i białą i fioletową i musztardową, zieloną, czerwoną...więc teraz potrzebuję coś stonowanego

Tak samo było mu przykro, bo nie dostał od rodziców ani od siostry żadnego prezentu...
Które etorebkowe??

Powiem Ci że przyjście na urodziny bez prezentu nie mieści mi sie w głowie!!
Stary 2010-03-01, 12:23   #765
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Które etorebkowe??

http://etorebka.pl/s03.php?f=0225

http://etorebka.pl/s03.php?f=0222

No mi też się nie mieści w głowie...szczególnie do własnego syna...
Kurcze, oni są na prawdę tacy dziwni-masakra...

Hania

Stary 2010-03-01, 12:40   #766
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz co, to nie chodzi o temat wałówek...to chodzi generalnie o moich teściów i ich zachowanie.
TŻ wczoraj już miał dość swojej mamy ...bo przyszła do nas pierwszy raz właściwie tak oficjalnie i przy wszystkich mojego TŻ non stop upominała...np. że za gruby, że źle siedzi, że czemu się zagapił na ścianę..no matko święta ..potem go wkurzyła ta akcja z ciastem, więc stwierdził, że do niej pojedzie i powie jej, że po pierwsze jak ją zaprasza do nas, to nie życzy sobie takiego komentowania i zwracania mu uwagi, jakby miał 10 lat, a po drugie wyłuszczy całą akcje z ciastem...
Jemu jest wstyd za rodziców po prostu...stwierdził, że są wieśniakami i nie ma ochoty na takie kontakty...
Jeny Ci rodzice są jacyś nie teges a odnośnie prezentu to przegięcie jest, chociaż jakiś super alkohol, by kupili w prezencie jak nie wiedzą co
Cytat:
Nie znoszę gości który nie wiedzą kiedy wyjść
Nie dałabym wałowy za nic w świecie.
Następnym razem zrób tak jak Dori pisze

Ja potrzebuję ciemną dzinsówkę
Marzę o takiej już 2 rok. Ciężko było znaleźć w poprzednich latach..ale teraz widzę że nie będzie problemu bo jakaś moda na nie zapanowała
Torebkę potrzebuję szarą i beżową

Jak się ćwiczy to najpierw schodzi z dupy i bioder..także kolejny powód do zapisania sie na siłownię.

Które etorebkowe??

To ja chyba już się zapisuję skoro z dupy i ud od razu, obiecujesz to ?
Dzinsówkę jak Ci kiedyś wspominałam mam przepiękną Levisa z jakiejś limitowanej kolekcji , odkupiłam ją od koleżanki bo jej się odwidziała a ja się w niej zakochałam, to taka rzecz nieprzemijalna, ze stójką, bomba
No i czarną mam z zeszłego roku, ale jak znam siebie to jak słońce wyjdzie to czerni będę unikać, ja tak mam, więc muszę mieć karmelkową jakąś najchętniej też ze stójką

Cytat:
http://etorebka.pl/s03.php?f=0225

http://etorebka.pl/s03.php?f=0222

No mi też się nie mieści w głowie...szczególnie do własnego syna...
Kurcze, oni są na prawdę tacy dziwni-masakra...
Te torebki jakoś mi się jakoś osobiście nie widzą, takie zwyczajne, bez jaja Ale ja z torebkami to w ogóle masakra zdecydować się
Stary 2010-03-01, 13:11   #767
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

To ja chyba już się zapisuję skoro z dupy i ud od razu, obiecujesz to ?
Dzinsówkę jak Ci kiedyś wspominałam mam przepiękną Levisa z jakiejś limitowanej kolekcji , odkupiłam ją od koleżanki bo jej się odwidziała a ja się w niej zakochałam, to taka rzecz nieprzemijalna, ze stójką, bomba
No i czarną mam z zeszłego roku, ale jak znam siebie to jak słońce wyjdzie to czerni będę unikać, ja tak mam, więc muszę mieć karmelkową jakąś najchętniej też ze stójką
Te torebki jakoś mi się jakoś osobiście nie widzą, takie zwyczajne, bez jaja Ale ja z torebkami to w ogóle masakra zdecydować się
Obiecuję

Zapisz się na magic bar!!. rewelacja...byłam ostatnio i powiem Ci że niezły wycisk.
A co najlepsze do 12 godzin po treningu organizm spala kalorie cały cza jakby na treningu był
Mam w planach do wakacji mieć piękną, nieskalaną tłuszczem sylwetkę

Dżinsówki zazdroszczę.
Stary 2010-03-01, 13:47   #768
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Obiecuję

Zapisz się na magic bar!!. rewelacja...byłam ostatnio i powiem Ci że niezły wycisk.
A co najlepsze do 12 godzin po treningu organizm spala kalorie cały cza jakby na treningu był
Mam w planach do wakacji mieć piękną, nieskalaną tłuszczem sylwetkę

Dżinsówki zazdroszczę.
Dopiero wygooglowałam co to takiego, ten magic bar, niezłe !
Takie plany Haniu to ja mam zawsze , ale w tym roku to plan długofalowy więc ma szanse na powodzenie, w zeszłym budziłam się za późno

Dzisiaj idę do fryzjera na kolor wiec bardzo się cieszę, zapewne poprawi mi to zancznie nastrój na mnie to działa zawsze
Stary 2010-03-01, 14:04   #769
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Takie plany Haniu to ja mam zawsze , ale w tym roku to plan długofalowy więc ma szanse na powodzenie, w zeszłym budziłam się za późno

Dzisiaj idę do fryzjera na kolor wiec bardzo się cieszę, zapewne poprawi mi to zancznie nastrój na mnie to działa zawsze
Życzę byś w tym roku wylaszczyła sie tak jak sobie to wymarzyłaś

Fryzjer to normalnie terapia poprawiająca samopoczucia. Ja ukochałam sobie mój salon rano..gdy jeszcze klientek nie ma, moja fryzjerka jest jeszcze pełna wigoru, robi pyszną kawę z pianką i posypką cynamonową, a w tle leci sobie spokojna muzyczka.

W końcu trafiłam na salon w którym z głośników nie pierdzi radio Zet.
Stary 2010-03-01, 14:28   #770
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Życzę byś w tym roku wylaszczyła sie tak jak sobie to wymarzyłaś

Fryzjer to normalnie terapia poprawiająca samopoczucia. Ja ukochałam sobie mój salon rano..gdy jeszcze klientek nie ma, moja fryzjerka jest jeszcze pełna wigoru, robi pyszną kawę z pianką i posypką cynamonową, a w tle leci sobie spokojna muzyczka.

W końcu trafiłam na salon w którym z głośników nie pierdzi radio Zet.
Dzięki

Wiesz ja nie mam takich fajnych wrażeń terapeutyczn-estetycznych , ale ja aż tak wybredna nie jestem, ważne że z kolorem na głowie mi trafia Ja uwielbiam jak mi ktos coś robi z głową, dotyka, czesze , czyli dotyk który leczy

W temacie butów, jakie te blaszki są ładne , w sensie kokardki obcasy. Teraz dziewczyna zrobiła neizłą sesję, super wyglądają, ale czesto rozmiarówka nie pasuje, zresztą u Jodie chyba też tak się stało ...
Ciekawe jak moje karmelkowe z kokardą ? Oby dotarły jak najszybciej ...

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-03-01 o 15:23
Stary 2010-03-01, 15:23   #771
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

Wiesz ja nie mam takich fajnych wrażeń terapeutyczn-estetycznych , ale ja aż tak wybredna nie jestem, ważne że z kolorem na głowie mi trafia Ja uwielbiam jak mi ktos coś robi z głową, dotyka, czesze , czyli dotyk który leczy
Ja bardzo zwracam uwagę na atmosferę salonu.
Jestem w stanie płacić dużo więcej dla tej kawy, dobrej muzy i ogólnego dobrego wrażenia.
Na szczęście w "moim" ukochanym salonie jest przy okazji najlepsza fryzjerka jaką do tej pory miałam

Zdecydowanie leczy.

Też uwielbiam być kiziana po włosach- na szczęście mam męża który prze 1,5 godzinny film może non stop bawić się moimi włosami.
Stary 2010-03-01, 16:57   #772
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Cześć, lepiej Ale nie chce zapeszać

Mniam jak to pysznie brzmi
To dobrze pisz z nami częściej

Cytat:

W piątek miałam spotkanie z kumpelkami - pomijając fakt, że jedna przyjechała ze swoim facetem, było ok TŻ później też się dołączył, więc już mi to nie przeszkadzało.
W sobotę - mały szoping i impreza urodzinowa kumpla. Wyszliśmy o północy, bo w niedzielę T. wstawał o 6 i jechał do Niemiec. Cały dzień wczoraj byłam bez niego Dziś też jestem słomianą wdową, ale przynajmniej mam co robić.

Gratuluję

Cytat:
Hej.
Widzę że akcja buty nadal trwa..ciekawe kiedy nam przejdzie..jak kupimy po 20 par
.
Cytat:

Butter Rodzina Tżta ma tupet Na wynos jedzonko,ciasteczko i nawet nic nie przynieśli?

Cytat:

Ja byłam w sobotę u fryzjera w sumie robiłam to co zawsze, ale głowa odświeżona od razu lepiej się prezentuje

Lecę na aerobik
Stary 2010-03-02, 07:28   #773
Madlen__18
Zakorzenienie

Zanabyłam wczoraj laptopa, idę dziś przedłużyć umowe na net, więc będe z Wami nieco cześciej teraz
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 07:47   #774
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Zanabyłam wczoraj laptopa, idę dziś przedłużyć umowe na net, więc będe z Wami nieco cześciej teraz
No to fajnie...bo tak rzadko bywasz

Wyobraźcie sobie, że sama sobie ściągnełam te dziadowskie tipsy...czuję się o wiele lepiej, chociaż paznokcie mam jak papier...
Ale już nie mogłam z nimi wytrzymać...odrywały się, łuszczyły, strasznie mi przeszkadzały...

Hania

Stary 2010-03-02, 07:57   #775
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Butter - tak, miałam w niedzielę urodziny. Bez TŻ były do dupy
Mam do Ciebie psie pytanie: Jak długo może potrwać przyzwyczajanie się pieska do nowego domu? I co można zrobić, żeby mu to ułatwić? Nasz nowy pies ma 2 lata, przez ten czas był ciągle wśród ludzi - budowlańców i ochroniarzy, podczas budowania osiedla. Osiedle jest malutkie, raptem 3 niewysokie domy wielorodzinne, przy lesie - fantastyczna przestrzeń! Przez ostatni czas opiekowali się nim ochroniarze, byli niby jego właścicielami (miał budę na podwórku), ale czasem sypiał po mieszkaniach. Jest bardzo przyjacielski i łagodny. Nie wiemy, czy ktoś kiedyś zrobił mu krzywdę, bo bardzo się boi gwałtowniejszego ruchu czy głośniejszego dźwięku.
Obecnie trzymamy go w domu, bo pierwszego wieczoru próbował uciec, przekopując się pod płotem sąsiada Teściowa była z nim wczoraj 5 razy na krótkim spacerze, żeby się wysikał, ale myślał tylko o tym, żeby uciec. W końcu obsikał dywan, bo już miał chyba pęcherz pełny.
Podchodzi do teściowej i do mnie, do innych trochę mniej ufnie. Lubi być głaskany. Mało je i pije. Piszczy sobie czasem. Raz strachliwie cofa się od wyciągniętej w jego kierunku ręki, by za chwilę iść za tą osobą, niepewnie merdając ogonem.
Chyba na razie jest nieszczęśliwy
Ma przygotowaną budę na podwórku, ale na pewno będzie chciał uciekać.

W temacie torebek - dziś muszę sobie coś zamówić czarnego, bo nie mam. W temacie butów - czekam na londyńskie skarpetki, nawet nie wiem, czy zostały wysłane

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-02, 08:15   #776
hania811
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Supcio.
Pokazuj sie częściej..może jakiś "niebutowy" ruch wprowadzisz

Cytat:
W temacie torebek - dziś muszę sobie coś zamówić czarnego, bo nie mam. W temacie butów - czekam na londyńskie skarpetki, nawet nie wiem, czy zostały wysłane
Pewnie wysłane.
Ja czekam na nie z niecierpliwością
Pokazałam TŻ na zdjęciach to stwierdził że i tak nie będę w nich chodzić.
Stary 2010-03-02, 08:20   #777
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie wysłane.
Ja czekam na nie z niecierpliwością
Pokazałam TŻ na zdjęciach to stwierdził że i tak nie będę w nich chodzić.
Ja też pokazałam mojemu, stwierdził, że mu się podobają Tylko że: najlepiej pasować będą do legginsów, a ja na razie wyglądam w nich jak baleron No i muszę polować na te o długości 3/4, jeśli chcę mieć idealnie do kostek

Ewunia

Staś

bloguję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 08:31   #778
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też pokazałam mojemu, stwierdził, że mu się podobają Tylko że: najlepiej pasować będą do legginsów, a ja na razie wyglądam w nich jak baleron No i muszę polować na te o długości 3/4, jeśli chcę mieć idealnie do kostek
Zdecydowanie do legginsów! Tylko tak widać ich urok.
Ja może jak baleron nie wyglądam, ale nadal w legginsach czuję się dziwnie.
Zawsze przed wyjściem zakładam legginsy, chodzę w nich po domu kilka chwil- po czym zakładam spodnie
Stary 2010-03-02, 08:37   #779
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie do legginsów! Tylko tak widać ich urok.
Ja może jak baleron nie wyglądam, ale nadal w legginsach czuję się dziwnie.
Zawsze przed wyjściem zakładam legginsy, chodzę w nich po domu kilka chwil- po czym zakładam spodnie
Wiadomo, że do legginsów nosiłabym dłuższe tuniki lub spódniczki, więc pewnie jakieś sobie kupię. Ja mam nieco grube nogi, zwłaszcza uda, a łydki też nie za smukłe, ale w czymś muszę chodzić wiosną

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-02, 08:38   #780
Poemi
Zakorzenienie

Hej.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości