|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
nie karmie piersią... mleczko nigdy nie jest chłodne... może to minie?? są też twarde...
#3482 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Wszystkie dzieciatka sa kochaniutkie
![]() Karenina to na kiedy planujecie slub koscielny?? Przyszla dzis mata dla Kamilki, mala byla zachwycona, tak strasznie na niej szalala ze 2 razy fiknela z pleckow na boczek ![]() Ale jestem dzis zmeczona sama nie wiem po czym bo Kamilka w sumie byla dzis bardzo grzeczna ![]()
#3483 |
Zadomowienie
|
Sto lat dla Dominisi
![]() Wszystkie suknie są ładne trudny wybór ![]() Dziś przyszła zabawka dla małej zmówiłam przez allegro i co......pęknięta i do wyrzucenia zadzwoniłam do babki ma mi oddać kaske (mam nadzieje) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
![]() Pietrusia malutka ![]() Angelusia Piotruś robił też zielone kupki i jak są takiej konsystencji jak powinny - kazali się tym nie przejmować. Teraz robi normalne ale np. po żelazie robił mega zielone i plastelinowate. Acha i często robił rano normalne a wieczorem zielonkawe- bo popołudniu pił rumianek. wiele rzeczy ma na to wpływ- ja się nie martwię jak takie się zdarzają... Tak sobie uświadomiłam właśnie, że mój maluszek skónczył 28 dwa miesiące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
Karenina - nr 4 to mój typ nr 1
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja jestem jestem...ale jakos nie mam co pisac ![]() Gratulacje dla mojej imiennieczki Dominisi ![]() Malinka slicznych masz chlapakow, a juz ten mniejszy moj zieciunio to normalnie cud miód i orzeszki <3 Kachula Matik to taki miniraperek!super ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-03-01 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3488 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
Acóż tutaj tak ucichło wieczorowa porą?hmmm?
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
Kareninka to sa z kolekcji Pronovias???jak dla mnei nr 2
![]() ![]() ![]() Ja pisalam przedtem o tych zielonych kupkach mojej Niunki...mniejsza z tym, ze zielone ale wygladaly jak galareta/ kisiel...nigdy takiej nie widzialam ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-03-01 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Raczkowanie
|
czyli nie muszę się martwić tymi kupkami??
#3492 |
Zakorzenienie
|
Przedewszystkim obserwuj dziecko jak czesto ,czy rzadkie czy twarde,czy ze sluzem czy bez
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
to moze i ja pochwale sie moim Tomaszkiem
![]() ![]() Załącznik 2913183Załącznik 2913184Załącznik 2913185Załącznik 2913186 Załącznik 2913187Załącznik 2913188
#3494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kropcia ślicznosci i synus i mamusia ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I co wam powiem to Wam powiem ale... grudnióweczki to najładniejsze mamy na Wizażu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Lece pod koldrinke Dobrej nocki mamuski
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sliczny chlopczyk- jak laleczka ![]() Kiedy dzieciom zmienia sie kolor oczek? ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
a zebys wiedziala ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
Domi podobno do 3 miesiecy ale nie mam pojecia
![]() u mnie obydwaj chlopcy niebieskoocy ale to po tatusiu a za komplementy dziekujem ![]() ![]() tak zadko was zachwycam naszym widokiem ![]()
#3499 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kropciu ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-03-01 o 22:47 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() u mnie dziś znowu wieje strasznie.. brrr az sie nie chce z domu wychodzić.. a i dziękuję za rady dotyczące piersi - ciepły prysznic i częste przystawianie i odciąganie pomogło ![]() a i jeszcze się Wam pochwalę, że wczoraj mojaj niunia też sknczyła 3 miesiące i z tej okazji pobiła swój rekord jedzenia bo zjadła z butli 160ml mojego mleczka i usnęła wieczoram na 4,5h!!!! oby jej tak zostało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | ||||
Zakorzenienie
|
Haj
![]() Melduję, że od wczorajszego popołudnia nie było kupki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A biedroneczka przecudna jest ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dwa miesiączki to już poważny wiek ![]() Pięknie ![]() Śliczna Mama i uroczy synuś ![]() Zdjęcia cudne, on ma takiego przesłodkiego buziaka, że tylko całować ![]() Cytat:
![]() Młody leży w łóżeczku od 40 minut i gada, myślałam, że jak obudził się o 6, to już będzie zmęczony ale nic z tego na razie ![]()
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() brombi ![]() mlody wczoraj pojadl o 22:00 i wstal o 7:00 ale nie plakal rano za to strzelal usmiechami i gaworzyl slodko ![]()
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Wreszcie padł, zmęczył się "gadaniem"
![]() Mnie coś wygląda na to, że z niego się gaduła robi, po Mamusi ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj w nocy Filuś obudził się o 1.30 ale dostał smoka i zasnął w momencie, za to koło 6 już była pobudka na cycowanie. Czytałam, że jak dziecko przesypiało noc, a nagle zaczęło się budzić, to znak, żeby rozszerzyć dietę. Zobaczymy czy coś się zmieni, jak dostanie coś jeszcze prócz cycucha ![]()
![]() |
#3504 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to super - zapalenie piersi jest straszne - dobrze, że tego uniknęłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już uciekam - bo znowu coś palnę ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja mam znow problem z prawa cyca ![]() ![]() martwie sie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A moja niunia wczoraj poszla spac o 20 ale wstala o 1 na jedzonko.
![]() |
#3509 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Juz się wyierałam do lekarza kiedy kupki wróciły do żółtego koloru. teraz są na zmianę z przewaga żółtych śluzowate / jak musztarda francuska / zielonkawe / wytłumaczyłam sobie to tak, że może jelitka musiały dojrzeć do trawienia pewnych pokarmów poza tym żadnych innych objawów, żadnych kolek, utraty na wadze także wydaje mi się, że nie ma się czym martwić Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
Przed karmieniem ogrzewałam sutka ciepłym okładem i pod prysznicem też ciepłą wodą masowałam. Po karmieniu zaś chłodny okład. No i przystawiac dziecko jak najczęściej. Myślałam wtedy, że umrę z bólu czułam się jakbym rodziła ale przeszło |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Raczkowanie
|
Cześc Wam mamusie
![]() Mam miesiączke od prawie 4 miechów niekochałam sie tak jak przed ciążą ciagle coś ?Ja ciagle jakies zatory mam przed miesiączką miałam brunatną wydzieline śmierdzącą ropą.Dostałam ciotke i teraz już 3 tygodnie jak leci ale dziś już mniej jak mi się skończy idę znów do gina niewiem co jest.Grzesiek zły bo chciałby w końcu się normalnie pokochać ja też ale ciągle coś ![]() Jestem trochę zła ale dajemy rade. ![]() Pośredniak chciał mi dać szkolenia na jakiś zawód ale ja sama niewiem na jaki ?Ale niedostałam bo Wiktor jest za mały i niemam z kim go zostawić więc dupa.No i powiedziałam że teściowa pije i nią dziecka niezostawie.Już mam nery ciągle tylko siedze w domu z dziecmi wyjsc niewyjde z Niką i Wiktorem bo u nas tylko pełno schodów jest a ten mój wózek to jest ciężki i po tych co dla wózków jest szynach to teżmi ciężko jest prowadzić ten wózek. Chciałabym wyjechać do rodziny ![]() A też za bardzo z druegiej strony niechcę jechać bo jak się spotkam z siorą to jej naubliżam. Jak takto to dzwoni do naszej mamy i pyta sie czy odzywałam sie do nich bo do niej sie nieodzywam.A wcale niejest tak jak ja pisze na gg lub chcę pogadać na skypie to albo nieodpisuję albo jest i ma gości a ci goście to z drugiego pietra koleżanka z mężem z którymi robią prawie wszystko chodża na imprezy robią w domu lub nawet walentynki spędzali razem chor to dla mnie.A ktoregoś dnia jak do nich pisałam odpisała mi Aga dopiero po godzinie czasu i do mnie co chciałaś u nas są sąsiedzi i niemam czasu.jak ja pisze ona nigdy niema czasu dla niej ważniejsi są znajomi z którymi widzi się codziennie i bawią się razem.A ja jestem takim wyżutkiem na tym świecie.I POWIEM WAM ŻE boli mnie to że odmówiła być chrzestną Wiktora i bardzo jestem zła popłakałam się jak powiedziała mi że niema kasy na przyjazd ale Wyremontowali całe mieszkanie teraz skończyli kuchnie i jeżdzaz tymi znajomymi gdzieś na imprezy a ona mi mówi że niema kasy na przyjazd no kur.......Jestem zła na to strasznie ale boje się jej wygarnąć to wszystko bo sie obrazi.Ale już rok się niewidziałyśmy niewiem może już najlepiej jakbym znikła z jej życia bo ma teraz znajomych z którymi się ciągle bawi. Dobra sory że się żale ale niewiem co mam zeobić uraziła mnie odmowa bycia chrzestma Wikusia.Razem z Grzeskiem chcieliśmy żeby ktoś był z mojej rodziny i z jego. Wiktor wczoraj przez tą pogode był taki marudny że juz myślałam że wyjde z siebie. Macie jakieś strony z allegro z ciuchami bo niewiem w co mam się ubrać na chrzciny może macie jaieś pomysły pomózcie jakoś. Dziękuję.Całuje i pozdrawiam wszystkie maluszki ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.