Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-01, 23:44   #4171
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem, czemu Wy myślicie, że jestem silna... Czuję się tak mocno BEZsilna, boli mnie to, że nic nie mogę zrobić, że widzę, jak jeszcze niedawno silny facet ginie w oczach...

A najbardziej wkurza mnie we mnie to, że nie umiem po prostu być przy Nim Zamykam się w swojej skorupie, w swoim pokoju... Wiecie, co robiłam, jak umierała moja Mama? Uczyłam się do PRÓBNEGO testu gimnazjalnego ;( Do dziś nie umiem sobie tego darować... I boję się, że teraz zrobię dokładnie tak samo, mimo doświadczeń...
Nie zamykaj się, bo to zawsze szkodzi... Nie duś w sobie - przyjdź choćby tutaj wygadać się, nie wiem... wypisz wszystko czego się boisz, czym się martwisz i wyślij dziewczynom na tą Waszą pocztę prywatną, bo rozumiem, że pisanie takich intymnych rzeczy na forum może nie być takie fajne, nawet napisz to wszystko sama dla siebie na kartce i później spal. Uwierz, że to pomaga. Jak człowiek chociaż sam sobie zrobi taką "spowiedź" to jest spokojniejszy. Wtedy będzie Ci łatwiej być z tatą. On na pewno tego potrzebuje - będziesz dla niego najlepszym wsparciem.

I podpisuję się obiema rękami pod tym co dziewczyny napisały - nie robi się badań, jeśli nie chce się leczyć.
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 23:46   #4172
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Jesteś, bo ja przypuszczam, że w Twojej sytuacji dawno bym się załamała i codziennie po prostu płakała. A Ty tutaj dzielnie opiekujesz się tatą, dajesz sobie radę z tym wszystkim, mimo, że życie cię już doświadczyło.
Zamykasz, bo jest Ci ciężko... Ale może uda Ci się bardziej otworzyć, posiedzieć z tatą przed TV z kubkiem gorącej herbaty i tak sobie pogadać.
To się tak wydaje... A tak naprawdę robisz to, co trzeba - jak zawsze, tylko te obowiązki są inne.

Mam pustkę w głowie. Zrobiłabym sobie wolne od studiów, ale wiem, że mojemu Tacie najbardziej zależy na tym, żebym je skończyła...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 23:48   #4173
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem, czemu Wy myślicie, że jestem silna... Czuję się tak mocno BEZsilna, boli mnie to, że nic nie mogę zrobić, że widzę, jak jeszcze niedawno silny facet ginie w oczach...

A najbardziej wkurza mnie we mnie to, że nie umiem po prostu być przy Nim Zamykam się w swojej skorupie, w swoim pokoju... Wiecie, co robiłam, jak umierała moja Mama? Uczyłam się do PRÓBNEGO testu gimnazjalnego ;( Do dziś nie umiem sobie tego darować... I boję się, że teraz zrobię dokładnie tak samo, mimo doświadczeń...

Dziewczyny, dam Wam, taką radę... Nie skazujcie swoich dzieci na to, żeby nie miały rodzeństwa... Żeby nie zostały same w takich (czy innych) trudnych sytuacjach
Kochana, zostaw wszystko i tak najnormalniej w świecie się wypłacz Daj upust emocjom Ja podejrzewam, że zamknęłaś się wtedy w sobie i szukałaś od tego ucieczki w nauce, bo podświadomie myślałaś, że jeśli zajmiesz się czymś innym, to "to" najgorsze się nie stanie... Nikt z nas nie wie jak ma sobie poradzić z tak ciężką sytuacją... Oczywiście, to jest przykre kiedy marnujemy ostatnie chwile, które możemy spędzić z kimś, kto odchodzi, ale przecież nie zrobiłaś tego dlatego, że nie kochałaś mamy Wręcz przeciwnie, kochałaś Ją tak bardzo, że nie umiałaś patrzeć na to, jak umiera...

Posłuchaj cioci i Tż Nie rozumiem w ogóle tego, jak ten lekarz mógł coś takiego powiedzieć bez wglądu na wyniki, których jeszcze nie ma ? Nie znam się na medycynie, ale WIARA naprawdę potrafi zdziałać cuda, 3maj się

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 23:51   #4174
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Hawwa nie przejmuj się tak słowami tej lekarki. Przecież jeszcze nie macie wyników badań a bez tego to baba wróży z fusów albo coś. W ogóle nie zna dobrze stanu pacjenta a rzuca takie hasła? To nie jest dobry, odpowiedzialny lekarz. Nie martw się kochana na zapas. Wierze, że wyniki biopsji będą dobre. Ściskam Cię mocno i przysyłam dużo dobrej energii.

Tak sobie pomyślałam, że może powinnaś wybrać się do psychologa. To duże obciążenie psychiczne taka choroba w rodzinie więc może było by lżej? Choć przyznaję, że nie wiem do końca co Ci poradzić.

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-03-01 o 23:56
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 23:57   #4175
Biska
Zakorzenienie

Jeśli mowa o podpalaniu siebie lub innych, to się pochwalę, że mi się kiedyś odpaliła cała paczka zapałek w dłoni Spalona, czarna skóra aż śmierdziała to się zwierzyłam

Jeszcze się pochwalę, że dzisiaj miałam okazję pierwszy raz przywalić swoją pieczątkę Radochę miałam jak nie wiem

A te Tureckie boye to mi się jakoś nie podobają, nie wiem czemu

Stary 2010-03-02, 00:01   #4176
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość

A te Tureckie boye to mi się jakoś nie podobają, nie wiem czemu
Mi się Turcy też nie podobają, ale w zeszłe wakacje był jeden taki mmmm odlot

Uciekam spać, bo o 7 pobudka, a w domu to będę pewnie koło 19. dobranoc
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 00:02   #4177
frezyjka85
Zakorzenienie

dobranoc

Hawwa - myślę o Tobie cały czas i mam nadzieję że będziesz miała spokojną noc
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 00:08   #4178
raingirl
Zakorzenienie

Spadam spać, bo jutro pobudka dość wcześnie.
Dobranoc
Stary 2010-03-02, 00:13   #4179
Hawwa87
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczyny za wszystkie dobre słowa

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-03-02, 00:30   #4180
Biska
Zakorzenienie

AAA miałam jeszcze coś napisać odnośnie spostrzeżeń Arrakis

Otóż mój Tż jest właśnie z tych innych Zawsze zamiast mnie wyręczyć i rozczulać się nad tym, jaka to jestem słodka i niezaradna to daje kopa i mówi, że mam być samodzielna i twarda Oczywiście czasami lubi, jak się połechta jego męską dumę i powie, że nikt tak nie potrafi czegoś zrobić jak On Ale generalnie bardziej cieszy go i jest dumny ze mnie, że sobie z czymś poradziłam sama, niż moje błagalne spojrzenie

Stary 2010-03-02, 01:18   #4181
Hawwa87
Zakorzenienie

Tak sobie myślę, że chyba jestem pierwszy raz w nocy sama w domu... A od dziecka nie lubię ciemności w samotności

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-03-02, 08:09   #4182
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Tata pojechał do szpitala - wczoraj wzywaliśmy karetkę, ale nie chcieli go wziąć, dziś już mieliśmy skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu. No i lekarka dyżurna powiedziała, że zostanie na noc na oddziale obserwacyjnym, że na neurologię nie ma po co Go brać, że leki przeciwobrzękowe nie wymagają hospitalizacji... Że rano może będzie konsultacja onkologiczna. Czekamy na wynik biopsji z Bydgoszczy, ale ona mi powiedziała "To może brutalna prawda, ale w takim stanie nie wiem, czy chemioterapia lub radioterapia będą mogły być stosowane.".

Wróciłam do domu i w końcu trochę poryczałam, a teraz nie mogę się skupić na tekstach na jutro i Was czytam... To tak cholernie boli

Dzwoniła moja ciocia i mówiła, że nie po to robili badania i biopsję w Bydgoszczy, żeby teraz nie było leczenia... I P. mówi to samo. Ale mimo wszystko się boję
Cytat:

Dziewczyny, dam Wam taką radę... Nie skazujcie swoich dzieci na to, żeby nie miały rodzeństwa... Żeby nie zostały same w takich (czy innych) trudnych sytuacjach
Kochana, a może weź sobie na uczelni wolne, hmm? u nas mamy coś takiego, więc Ty pewnie też masz możliwość...
na pewno będzie dobrze. niektórzy lekarze i pielęgniarki są okrutni w słowach! doświadczyłam tego na własnej skórze, jak oszukali mojego brata, który miał wtedy 9 lat i czekał na mamę, bo mu obiecała, że przy nim będzie, a pielęgniarka powiedziała: "mama nie chciała do ciebie przyjechać", co jest nieprawdą... mama była w drodze, a pielęgniarki nie zadzwoniły do niej, że już się operacja zaczyna, choć mają obowiązek... Oni tak mają. wielcy panowie i władcy. Cieszy ich chyba ludzkie nieszczęście. W każdym razie tym się nie przejmuj akurat, że tak powiedziała. Im by szkoda było kasy, by robić badania, a nie podjąć leczenia

No to ja Was poczytałam, a teraz lecę na uczelnię, potem obiad i nauka do nocy...

Miłego dnia
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 08:24   #4183
raingirl
Zakorzenienie

Dzień dobry
Okazało się, że muszę jeszcze lecieć na uczelnię po wpisy od promotora a później z indeksem do dziekanatu błagać żeby mnie wpisali na nowy semestr. Cały czas żyłam w przekonaniu, że mamy je zdać do 16.03 a tu się okazuje, że termin był upłynął sobie wczoraj no ale chyba mnie nie wywalą ze studiów skoro mam wszystko pozaliczane

Miłego dnia wszystkim
Stary 2010-03-02, 08:31   #4184
SoNeRa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
SoNeRa chciałam się przywitać i przeprosić, że dopiero teraz, ale myślałam, że Ty tylko na chwilę Będzie nam bardzo miło jak zostaniesz dłużej
no cały czas siedzieć nie mogę bo dzieciakami musze się zajmować(w tym tygodniu jest u nas jeszcze teściowa a potem znów sama z nimi:/)
ale postaram się być jak najcześciej

Cytat:
Tata pojechał do szpitala - wczoraj wzywaliśmy karetkę, ale nie chcieli go wziąć, dziś już mieliśmy skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu. No i lekarka dyżurna powiedziała, że zostanie na noc na oddziale obserwacyjnym, że na neurologię nie ma po co Go brać, że leki przeciwobrzękowe nie wymagają hospitalizacji... Że rano może będzie konsultacja onkologiczna. Czekamy na wynik biopsji z Bydgoszczy, ale ona mi powiedziała "To może brutalna prawda, ale w takim stanie nie wiem, czy chemioterapia lub radioterapia będą mogły być stosowane.".

Wróciłam do domu i w końcu trochę poryczałam, a teraz nie mogę się skupić na tekstach na jutro i Was czytam... To tak cholernie boli

Dzwoniła moja ciocia i mówiła, że nie po to robili badania i biopsję w Bydgoszczy, żeby teraz nie było leczenia... I P. mówi to samo. Ale mimo wszystko się boję
Kochana, moja mama pracuje na oddziale chemioterapi i oknologi i zawsze mi mowiła, że wsparcie rodziny i najbliższych jest naistotniejszym punktem leczenia.
Bądź silna dla taty
Trzymam kciuki za Was

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Fakt, problemu z oddaniem rzeczy nie ma. Jak np zamawiam ze sklepu internetowego to zawsze 2 rozmiary z tej samej rzeczy po jestem po srodku i te niepasujace odsylam. Teraz jestesmy w trakcie odsylania lozka bo niestety za duze do naszego pokoju

A gdzie w UK mieszkasz? Juz nas coraz wiecej, Grape z Irlandii, Gwiazdeczka z Londynu, ja w Nottingham

Fajnie, ze urlopik sie udal Nie ma to jak wyjazd tylko we dwoje. Ja byc moze bede sie wybierac sluzbowo do... Sosnowca Jako tlumacz na RehaMedik 2010 - zawsze to kolejne doswiadczenie do wpisania do CV

Poza tym to witam nowe zazdrosnice

Co do dyskusji o weselach to u Nas jak juz do niego dojdzie to bedzie to dosc skomplikowane.. Planujemy slub wziasc w Grecji, na plazy, z rodzicami i rodzenstwem i potem impreza w Tawernie a po powrocie dwa przyjecia - jedno w UK i jedno w Polsce

Czytam Was regularnie, ale jakos nie moge sie wbic w zaden temat...
ja mieszkam między Barnsley a Huddersfield - nie aż tak daleko od Ciebie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Okazało się, że muszę jeszcze lecieć na uczelnię po wpisy od promotora a później z indeksem do dziekanatu błagać żeby mnie wpisali na nowy semestr. Cały czas żyłam w przekonaniu, że mamy je zdać do 16.03 a tu się okazuje, że termin był upłynął sobie wczoraj no ale chyba mnie nie wywalą ze studiów skoro mam wszystko pozaliczane

Miłego dnia wszystkim
powodzenia na uczelni

ja zmykam pokarmić dzieci a potem szybko na badanie krwi
nienawidzę tego bo zawsze cała posiniaczona wracam:/- nie umieją mi tutaj żył znaleźć i jest problem z pobraniem:/

miłego dnia
Stary 2010-03-02, 08:36   #4185
frezyjka85
Zakorzenienie

Dzień dobry

ja mam pazurasy za chwilkę a potem lecę samochodem TŻta do niego.... brrrrr... nie lubię prowadzić w taki trasy czyjegoś samochodu...

miłego dnia
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 09:56   #4186
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
nieoficjalnie od 14 lutego
to już wiesz jak miesięcznice odliczać

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Otoz odbyla sie kolejna powazna rozmowa z moim Tz-narzeczonym I otoz wyniki sa bardzo zadowalajace Bedzie wesele, bedzie biala suknia, bedzie wszystko jak sobie wymarzylam:ju pi: Wstepnie na sierpien 2011
Szczerze, to sama jestem w szoku. Nie poznaje mojego Tzta. Nawet zrobilismy juz wstepna liste gosci, a potem on sam - SAM Z SIEBIE- zaczal szukac sal weselnych w naszych okolicach w kwietniu jedziemy do polski i jak sie uda to bedziemy rezerwowac
super !!!!!cieszę się bardzo !! Twój Tż super się zachował bo wiedział,że to jest Twoim marzeniem

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Aaa, mogę się pochwalić? Na poczcie fota z dzisiejszego wywiadu z dwoma przemiłymi Turkami! wiem, dla Was to tita i powiewa pewnie, ale było tak miło, że chcę Wam pamiętkę pokazać
gratuluję!

Cytat:

co za............... będzie wszystko dobrze,jeszcze nie ma wyników i nie ma co krakać,że będzie źle trzeba wierzyć mocno,mocno trzymam za Tate !!!!!

i postaraj się spędzać z nim więcej czasu..

Planujemy slub wziasc w Grecji, na plazy, z rodzicami i rodzenstwem i potem impreza w Tawernie a po powrocie dwa przyjecia - jedno w UK i jedno w Polsce

[/QUOTE]
łaaaa zazdroszcze ślubu na plaży

Witam NOWE ZAZDROŚNICE

Was nadrobić to szok ale dobrnęłam:P ale ładnie słoneczko świeci,a wczoraj tak wiało,że myślałam ,że głowę mi urwie
Stary 2010-03-02, 10:16   #4187
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 10:26   #4188
madziamacius8786
Zakorzenienie

Aleks cześć co tam porabiasz?
Stary 2010-03-02, 10:30   #4189
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
no.... jest tylko jeden kłopot - panicznie boję się latać, więc chętnie bym zrezygnowała z obu tych wyjazdów. Serio.
No to w takim razie nie zazdroszczę.

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
arrakis, dzięki a wywiad był o tym, jak się im studiuje na naszej uczelni, dlaczego tu itp. Wprawdzie przyjechali 2 tygodnie temu, ale rozmowa była długa i owocna a śmiechu co niemiara
pagka, te szare studenty nie są godne czytania wywiadu z Wami to jak już będę naczelną Przekroju
medeline, wywiad był po angielsku z różnymi polsko-tureckimi wstawkami 15 minut uczyliśmy kolegów nazw polskich wódek
Gwizdaczku!
Frezyjko
, a, no wiesz... oficjalna część była o uczelni i studiowaniu...
Trzymamy Cię za słowo
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ja myje codziennie i to zawsze rano - niezaleznie od tego o ktorej wstaje - nawet jak wyjezdzam np o 4 rano na szkolenie to wstaje przed 3 i myje wlosy - tak, wiem, nawiedzona maniaczka ze mnie... - moze i moglabym co 2 bo mi sie nie przetluszczaja jakos zbytnio - ale zle sie czuje z nieumytymi....
Ja mam to samo, nawet jak mam cały dzień w domu siedzieć to i tak umyję włosy.

A w ogóle dziś jestem Rozbawionym Szczeniakiem
Stary 2010-03-02, 10:42   #4190
madziamacius8786
Zakorzenienie

ja też miałam manię mycia włosów codziennie bo źle si.ę czułam (arrakis ) ale staram się tak często nie myć i działa

frezyjko masz słodziutkiego pieska

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-03-02 o 10:45
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 10:49   #4191
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
ja też miałam manię mycia włosów codziennie bo źle si.ę czułam (arrakis ) ale staram się tak często nie myć i działa
No właśnie ja mam takie cieniutkie włosy i też myję codziennie bo mam wrażenie,że są jakieś dziwne jak nie umyję. I myję wieczorem,bo rano mam lenia

Stosuję już ten szampon na objętość Wella sp volumize ale szału jak narazie nie ma

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"

Edytowane przez Dzi25
Czas edycji: 2010-03-02 o 10:53
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 10:52   #4192
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
No właśnie ja mam takie cieniutkie włosy i też myję codziennie bo mam wrażenie,że są jakieś dziwne jak nie umyję. I myję wieczorem,bo rano mam lenia
Też miałam takiego bzika na punkcie mycia..czasami mam ale to zależy od włosów czasem warto je przetłuścić no ale wiadomo mało osob się odważy w takich włosach wyjść z domu no ale są jeszcze upięcia włosów takie,że nie widać tlustych włosów no i tapir
Stary 2010-03-02, 11:00   #4193
carmelova
Zakorzenienie

Dzień dobry?

Co za fatalny początek dnia...
Wstałam ponad 30 minut za późno, nie umyłam włosów, więc musiałam podpiąć grzywkę bo się nie chciała ułożyć. PNie ugotowałam obiadku do pracy (brokuły + feta i migdały - taki był plan), nie zmyłam paznokci - znowu. Ufff... wyszłam z domu na czas. Szczęśliwa wsiadam do tramwaju i okazuje się, że skończył mi się bilet miesięczny. Zaczynam przeszukiwać torebkę i portfel w celu znalezienia drobnych - drobnych brak. No ale od pracy dzieli mnie jeden przystanek, olewam sprawę i chowam portfel.I podchodzi do mnie kanar: "oo, wiedzę że Pani zrezygnowała z kupna biletu, piszemy mandacik" Szit szit szit. Udało mi się ugrać jedynie tyle, że zamiast 100 zł kary za jazdę bęz biletu zapłaciłam 50 zł za jazdę bez dokumentu uprawniającego do zniżki.... Grrrrr....

No ale odpisuję.
Ad. Spotkanie – Olu stypy nie będzie, rozmowy o związkach też nie. Uwierz mi, ja pokażę sztuczki z oczami i przeprosty i jest tematn a 3 godziny ;-)
Raingirl fajny masz temat pracy
Hawwa Wierzę, że się poukłada , tatus wyzdrowieje i jeszcze zaświeci u Was słoneczko

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-03-02 o 11:01
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 11:01   #4194
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Też miałam takiego bzika na punkcie mycia..czasami mam ale to zależy od włosów czasem warto je przetłuścić no ale wiadomo mało osob się odważy w takich włosach wyjść z domu no ale są jeszcze upięcia włosów takie,że nie widać tlustych włosów no i tapir
tapir

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 11:02   #4195
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ja jak raz nie umyję włosów, to rano jeszcze nie wygląda to tragicznie. Koło południa już widać. Po południu jest masakra i się wstydzę A jak np wstaję kolejnego dnia, żeby je umyć to mało się nie zadrapię na amen Więc wolę myć codziennie a tylko jak już naprawdę nie jestem w stanie silnej woli, by wstać rano, a mam na 8, to nie myję... Co do tapirów i tych innych sposobów... Nie dla mnie

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 11:03   #4196
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
AAA miałam jeszcze coś napisać odnośnie spostrzeżeń Arrakis

Otóż mój Tż jest właśnie z tych innych Zawsze zamiast mnie wyręczyć i rozczulać się nad tym, jaka to jestem słodka i niezaradna to daje kopa i mówi, że mam być samodzielna i twarda Oczywiście czasami lubi, jak się połechta jego męską dumę i powie, że nikt tak nie potrafi czegoś zrobić jak On Ale generalnie bardziej cieszy go i jest dumny ze mnie, że sobie z czymś poradziłam sama, niż moje błagalne spojrzenie
ooo to widzisz jednak sa i tacy - jest dla mnie jakas nadzieja

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Miłego dnia wszystkim
no mysle,ze cie nie wywala
Stary 2010-03-02, 11:13   #4197
pagka
Wtajemniczenie

Kurczę Carmi, ale miałaś początek dnia... Nie zazdroszczę...
Stary 2010-03-02, 11:15   #4198
Grapefrutka
Zakorzenienie

dzień doberek

Hawwa uszy do góry, będzie dobrze trzeba myśleć pozytywnie

macie jakieś sprawdzone sposoby na dobre spanie już trzecia noc z rzędu praktycznie nie przespana...... głowa mi pęka z tego powodu wypiłam kawę co by wrócić do życia ale to nic nie dało poza tym że jestem jeszcze bardziej rozedrgana a do pracy trzeba iść...........
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 11:17   #4199
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dzień dobry?

Co za fatalny początek dnia...
Wstałam ponad 30 minut za późno, nie umyłam włosów, więc musiałam podpiąć grzywkę bo się nie chciała ułożyć. PNie ugotowałam obiadku do pracy (brokuły + feta i migdały - taki był plan), nie zmyłam paznokci - znowu. Ufff... wyszłam z domu na czas. Szczęśliwa wsiadam do tramwaju i okazuje się, że skończył mi się bilet miesięczny. Zaczynam przeszukiwać torebkę i portfel w celu znalezienia drobnych - drobnych brak. No ale od pracy dzieli mnie jeden przystanek, olewam sprawę i chowam portfel.I podchodzi do mnie kanar: "oo, wiedzę że Pani zrezygnowała z kupna biletu, piszemy mandacik" Szit szit szit. Udało mi się ugrać jedynie tyle, że zamiast 100 zł kary za jazdę bęz biletu zapłaciłam 50 zł za jazdę bez dokumentu uprawniającego do zniżki.... Grrrrr....
faktycznie kiepsko zaczął Ci się dzień ale dobrze,że udało Ci się dogadać żeby 100 zł nie płacić .

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
tapir
nie wiem co sobie wyobraziłaś pod słowem tapir ale nie miałam namyśli mocnego tylko takiego co odbije włosy by nie były oklapnięte

Grape nie wiem czy jest jakiś sposób na dobre spanie,ja jak się kłade to wspominam chwile z Tżem i nie wiem kiedy i już się budzę

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-03-02 o 11:18
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 11:22   #4200
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
no mysle,ze cie nie wywala
Nie wywalili
Mam wyrzuty sumienia bo prawie udławiłam swojego promotora bułką - tzn. tak się śpieszył, żeby mi te autografy poskładać w indeksie, że mało brakowało
Byłam przygotowana, że mi pani w dziekanacie tradycyjnie zmyje mi głowę za spóźnienie - wchodzę do pokoju ze skruchą wymalowaną na twarzy a tu totalna olewka w stylu "wszystko jest jak trzeba? to pani da ten indeks". Już mi pół roku na tej uczelni zostało a ja dalej nie rozumiem tych mechanizmów, że raz się przychodzi i jest "okróliczkowanie" o wszystko a innym razem ledwo człowieka zauważają
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości