|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
I podpisuję się obiema rękami pod tym co dziewczyny napisały - nie robi się badań, jeśli nie chce się leczyć. |
|
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pustkę w głowie. Zrobiłabym sobie wolne od studiów, ale wiem, że mojemu Tacie najbardziej zależy na tym, żebym je skończyła...
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja podejrzewam, że zamknęłaś się wtedy w sobie i szukałaś od tego ucieczki w nauce, bo podświadomie myślałaś, że jeśli zajmiesz się czymś innym, to "to" najgorsze się nie stanie... Nikt z nas nie wie jak ma sobie poradzić z tak ciężką sytuacją... Oczywiście, to jest przykre kiedy marnujemy ostatnie chwile, które możemy spędzić z kimś, kto odchodzi, ale przecież nie zrobiłaś tego dlatego, że nie kochałaś mamy Posłuchaj cioci i Tż Nie rozumiem w ogóle tego, jak ten lekarz mógł coś takiego powiedzieć bez wglądu na wyniki, których jeszcze nie ma ? Nie znam się na medycynie, ale WIARA naprawdę potrafi zdziałać cuda, 3maj się |
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa nie przejmuj się tak słowami tej lekarki. Przecież jeszcze nie macie wyników badań a bez tego to baba wróży z fusów albo coś. W ogóle nie zna dobrze stanu pacjenta a rzuca takie hasła? To nie jest dobry, odpowiedzialny lekarz. Nie martw się kochana na zapas. Wierze, że wyniki biopsji będą dobre. Ściskam Cię mocno i przysyłam dużo dobrej energii.
Tak sobie pomyślałam, że może powinnaś wybrać się do psychologa. To duże obciążenie psychiczne taka choroba w rodzinie więc może było by lżej? Choć przyznaję, że nie wiem do końca co Ci poradzić. Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-03-01 o 23:56 |
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli mowa o podpalaniu siebie lub innych, to się pochwalę, że mi się kiedyś odpaliła cała paczka zapałek w dłoni
Spalona, czarna skóra aż śmierdziała to się zwierzyłam ![]() Jeszcze się pochwalę, że dzisiaj miałam okazję pierwszy raz przywalić swoją pieczątkę Radochę miałam jak nie wiem ![]() A te Tureckie boye to mi się jakoś nie podobają, nie wiem czemu
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() Hawwa - myślę o Tobie cały czas i mam nadzieję że będziesz miała spokojną noc
|
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam spać, bo jutro pobudka dość wcześnie.
Dobranoc
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za wszystkie dobre słowa
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
AAA miałam jeszcze coś napisać odnośnie spostrzeżeń Arrakis
![]() Otóż mój Tż jest właśnie z tych innych Zawsze zamiast mnie wyręczyć i rozczulać się nad tym, jaka to jestem słodka i niezaradna to daje kopa i mówi, że mam być samodzielna i twarda Oczywiście czasami lubi, jak się połechta jego męską dumę i powie, że nikt tak nie potrafi czegoś zrobić jak On Ale generalnie bardziej cieszy go i jest dumny ze mnie, że sobie z czymś poradziłam sama, niż moje błagalne spojrzenie
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę, że chyba jestem pierwszy raz w nocy sama w domu... A od dziecka nie lubię ciemności w samotności
|
#4182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na pewno będzie dobrze. niektórzy lekarze i pielęgniarki są okrutni w słowach! doświadczyłam tego na własnej skórze, jak oszukali mojego brata, który miał wtedy 9 lat i czekał na mamę, bo mu obiecała, że przy nim będzie, a pielęgniarka powiedziała: "mama nie chciała do ciebie przyjechać", co jest nieprawdą... mama była w drodze, a pielęgniarki nie zadzwoniły do niej, że już się operacja zaczyna, choć mają obowiązek... Oni tak mają. wielcy panowie i władcy. Cieszy ich chyba ludzkie nieszczęście. W każdym razie tym się nie przejmuj akurat, że tak powiedziała. Im by szkoda było kasy, by robić badania, a nie podjąć leczenia No to ja Was poczytałam, a teraz lecę na uczelnię, potem obiad i nauka do nocy... Miłego dnia |
||
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Okazało się, że muszę jeszcze lecieć na uczelnię po wpisy od promotora a później z indeksem do dziekanatu błagać żeby mnie wpisali na nowy semestr. Cały czas żyłam w przekonaniu, że mamy je zdać do 16.03 a tu się okazuje, że termin był upłynął sobie wczoraj no ale chyba mnie nie wywalą ze studiów skoro mam wszystko pozaliczane Miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
#4184 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale postaram się być jak najcześciej ![]() Cytat:
Bądź silna dla taty Trzymam kciuki za Was ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja zmykam pokarmić dzieci a potem szybko na badanie krwi nienawidzę tego bo zawsze cała posiniaczona wracam:/- nie umieją mi tutaj żył znaleźć i jest problem z pobraniem:/ miłego dnia ![]()
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja mam pazurasy za chwilkę a potem lecę samochodem TŻta do niego.... brrrrr... nie lubię prowadzić w taki trasy czyjegoś samochodu... miłego dnia
|
|
|
|
#4186 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() to już wiesz jak miesięcznice odliczać ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Twój Tż super się zachował bo wiedział,że to jest Twoim marzeniem![]() Cytat:
![]() Cytat:
będzie wszystko dobrze,jeszcze nie ma wyników i nie ma co krakać,że będzie źle trzeba wierzyć mocno,mocno trzymam za Tate !!!!!i postaraj się spędzać z nim więcej czasu.. Planujemy slub wziasc w Grecji, na plazy, z rodzicami i rodzenstwem i potem impreza w Tawernie a po powrocie dwa przyjecia - jedno w UK i jedno w Polsce ![]() [/QUOTE] łaaaa zazdroszcze ślubu na plaży ![]() Witam NOWE ZAZDROŚNICE Was nadrobić to szok
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
|
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks cześć
co tam porabiasz?
|
|
#4189 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A w ogóle dziś jestem Rozbawionym Szczeniakiem
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
ja też miałam manię mycia włosów codziennie bo źle si.ę czułam (arrakis
) ale staram się tak często nie myć i działa ![]() ![]() frezyjko masz słodziutkiego pieska ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-03-02 o 10:45 |
|
|
|
#4191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Stosuję już ten szampon na objętość Wella sp volumize ale szału jak narazie nie ma
"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie" ![]() Edytowane przez Dzi25 Czas edycji: 2010-03-02 o 10:53 |
|
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to zależy od włosów czasem warto je przetłuścić no ale wiadomo mało osob się odważy w takich włosach wyjść z domu no ale są jeszcze upięcia włosów takie,że nie widać tlustych włosów no i tapir
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry?
Co za fatalny początek dnia... Wstałam ponad 30 minut za późno, nie umyłam włosów, więc musiałam podpiąć grzywkę bo się nie chciała ułożyć. PNie ugotowałam obiadku do pracy (brokuły + feta i migdały - taki był plan), nie zmyłam paznokci - znowu. Ufff... wyszłam z domu na czas. Szczęśliwa wsiadam do tramwaju i okazuje się, że skończył mi się bilet miesięczny. Zaczynam przeszukiwać torebkę i portfel w celu znalezienia drobnych - drobnych brak. No ale od pracy dzieli mnie jeden przystanek, olewam sprawę i chowam portfel.I podchodzi do mnie kanar: "oo, wiedzę że Pani zrezygnowała z kupna biletu, piszemy mandacik" Szit szit szit. Udało mi się ugrać jedynie tyle, że zamiast 100 zł kary za jazdę bęz biletu zapłaciłam 50 zł za jazdę bez dokumentu uprawniającego do zniżki.... Grrrrr.... No ale odpisuję. Ad. Spotkanie – Olu stypy nie będzie, rozmowy o związkach też nie. Uwierz mi, ja pokażę sztuczki z oczami i przeprosty i jest tematn a 3 godziny ;-) Raingirl fajny masz temat pracy ![]() Hawwa Wierzę, że się poukłada , tatus wyzdrowieje i jeszcze zaświeci u Was słoneczko
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-03-02 o 11:01 |
|
|
|
#4194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak raz nie umyję włosów, to rano jeszcze nie wygląda to tragicznie. Koło południa już widać. Po południu jest masakra i się wstydzę
A jak np wstaję kolejnego dnia, żeby je umyć to mało się nie zadrapię na amen Więc wolę myć codziennie a tylko jak już naprawdę nie jestem w stanie silnej woli, by wstać rano, a mam na 8, to nie myję... Co do tapirów i tych innych sposobów... Nie dla mnie
|
|
#4196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4197 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę Carmi, ale miałaś początek dnia... Nie zazdroszczę...
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek
![]() Hawwa ![]() macie jakieś sprawdzone sposoby na dobre spanie już trzecia noc z rzędu praktycznie nie przespana...... głowa mi pęka z tego powodu wypiłam kawę co by wrócić do życia ale to nic nie dało poza tym że jestem jeszcze bardziej rozedrgana a do pracy trzeba iść...........
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze,że udało Ci się dogadać żeby 100 zł nie płacić .nie wiem co sobie wyobraziłaś pod słowem tapir ale nie miałam namyśli mocnego tylko takiego co odbije włosy by nie były oklapnięte ![]() Grape nie wiem czy jest jakiś sposób na dobre spanie,ja jak się kłade to wspominam chwile z Tżem i nie wiem kiedy i już się budzę
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-03-02 o 11:18 |
|
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wywalili
![]() ![]() ![]() Mam wyrzuty sumienia bo prawie udławiłam swojego promotora bułką - tzn. tak się śpieszył, żeby mi te autografy poskładać w indeksie, że mało brakowało Byłam przygotowana, że mi pani w dziekanacie tradycyjnie zmyje mi głowę za spóźnienie - wchodzę do pokoju ze skruchą wymalowaną na twarzy a tu totalna olewka w stylu "wszystko jest jak trzeba? to pani da ten indeks". Już mi pół roku na tej uczelni zostało a ja dalej nie rozumiem tych mechanizmów, że raz się przychodzi i jest "okróliczkowanie" o wszystko a innym razem ledwo człowieka zauważają
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.

Zamykam się w swojej skorupie, w swoim pokoju... Wiecie, co robiłam, jak umierała moja Mama? Uczyłam się do PRÓBNEGO testu gimnazjalnego ;( Do dziś nie umiem sobie tego darować... 

Ja podejrzewam, że zamknęłaś się wtedy w sobie i szukałaś od tego ucieczki w nauce, bo podświadomie myślałaś, że jeśli zajmiesz się czymś innym, to "to" najgorsze się nie stanie... Nikt z nas nie wie jak ma sobie poradzić z tak ciężką sytuacją... Oczywiście, to jest przykre kiedy marnujemy ostatnie chwile, które możemy spędzić z kimś, kto odchodzi, ale przecież nie zrobiłaś tego dlatego, że nie kochałaś mamy
Nie rozumiem w ogóle tego, jak ten lekarz mógł coś takiego powiedzieć bez wglądu na wyniki, których jeszcze nie ma ? Nie znam się na medycynie, ale WIARA naprawdę potrafi zdziałać cuda, 3maj się 
Spalona, czarna skóra aż śmierdziała
Radochę miałam jak nie wiem 

Oczywiście czasami lubi, jak się połechta jego męską dumę i powie, że nikt tak nie potrafi czegoś zrobić jak On 

będzie wszystko dobrze,jeszcze nie ma wyników i nie ma co krakać,że będzie źle
za Tate !!!!!
to jak już będę naczelną Przekroju