|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() wszak ona się bardzo często u nas przewija i ja o innej pale nie myślę (jakkolwiek to brzmi ![]() A tam. Przynajmniej wiadomo, że jesteśmy mało normalne ![]() Jakie zainteresowanie ![]() Ciekawe czy sie ktoś odezwie czy tak będą podczytywać ![]() ZAPRASZAMY DO DYSKUSJI ![]() Cytat:
![]() Też zaraz uciekam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
dobranoc
![]() ![]()
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc ![]() Do jutra ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-01 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Musia widzem Ciem
![]() ![]() Witaj w naszych skromnych progach ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
łosz kurna, ledwo człowiek się czegoś nauczył, a tu już nowy wątek
![]() fajnie, fajnie ![]() na nowym przyjemniej się pisze ![]() jutro nadrobię ostatnie strony starego wątku i początek tego, a teraz lecę w kimę ![]() kolorowych ![]()
#36 |
Zakorzenienie
|
Witam! Dzień dobry
![]() Spaaaać ![]() EDIT: Pododawałam linki do zdjęć naszych Kokosów...W tym... Yyyy... Wierszu (?) ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-02 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Karola jesteś MISZCZ ![]() a tak wogóle to BRY ![]() tęskniły? ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Karola ale Gato powinien mieć inną fotę... w swej jakże szlachetnej i rozpoznawalnej pozie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17564813]
![]() ![]() Karola jesteś MISZCZ ![]() a tak wogóle to BRY ![]() tęskniły? ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Karola ale Gato powinien mieć inną fotę... w swej jakże szlachetnej i rozpoznawalnej pozie... ![]() żeby spam szedł jak z płatka... ale kurcze Sylwester dopiero za 10 miesięcy ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() Zaraz poszukam jakiejś odpowiedniej pozy i podmienię fotę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
co tu takie puchy??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17565816]co tu takie puchy??
![]() śpią wszystkie... 10:00 dopiero. A te co nie śpią to w szkole siedzą ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Chcieliście siatkarskie tematy. To macie :/ Kur**a :/ http://www.reprezentacja.net/siatkow...ualnosci/25817 Dobrze, że Daniel kombinuje coś z rozgrywającymi. Guma wiecznie grać nie będzie. Grzesiu jeszcze musi sie dużo uczyć ale i tak jest dobrze ![]() ![]() Dobrze, że Woickiego nie ma ![]() A sprawa Kadzia. Wiecie o co może chodzić? Zawodnik- boski! Może ma z Danielem jakieś prywatne zatargi i Padre Castellani nie chce go powoływać :/ No bo kurde talentu i zapału do walki to mu nie brakuje co udowadniał nie raz... I znowu kadra bez Łukasza :/ Skoro go nie powołuje to pewnie jakies swoje powody ma. Wg mnie na pewno tym powodem nie jest forma jaką Łukasz obecnie prezentuje. Gra genialnie. Ale skoro już Daniel go w kadrze nie widzi to niech chociaż powie dlaczego. już zaczynają się spekulacje, dlaczego??? Wszyscy chcą Łukasza w kadrze tylko nie trener :/ Niech poda jakis konkretny powód bo jak do tej pory to żadnej konkretnej przyczyny nie podał :/ Ja rozumiem że to jest jego decyzja i albo kogoś powołuje albo nie ale akurat temat Kadzia jest dośc owocny jeśli chodzi o spekulacje i domysły więc jakieś sprostowanie by mógł zapodać :/ Chyba najgorętszy temat na najlbliższe dni to będzie ![]() Luuudzie jak go nie chce w pierwszych składach wystawiac to niech nie wystawia. Ale żeby nawet do szerokiej kadry go nie powołać... Zawsze by miał do dyspozycji zawodników na wymianę :/ I niech mi ktos teraz powie że nie gadamy o siatkówce :p Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-02 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Karola trzeba jakiś granacik na 13.03 zabrać co by przemówić do rozumu ![]() Edytowane przez 8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87 Czas edycji: 2010-03-02 o 09:37 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Doszukuje sie wszystkiego
![]() Skoro nie ma oficjalnej informacji dlaczego brakuje miejsca dla Łukasza to w grę wchodzą tylko jakies ich prywaty ![]() A tam. Pożyjemy, zobaczymy. Może ciastkowi się odmieni ![]() No i z całym szacuneczkiem dla umiejętności wszystkich zawodników ale ja osobiście wolałabym w składzie Kadzia niż np. Kłosa... Chociaż tez go bardzo lubię i talentu mu nie brakuje to jednak pokładam większe nadzieje w Kadzisławie ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17566308]Karola trzeba jakiś granacik na 13.03 zabrać co by przemówić do rozumu ![]() Już my sobie z panem trenerem porozmawiamy ![]() EDIT: Ktoś na jakimś gdzieś forum napisał, że podobno Jurkiewicz ma dostać powołanie ![]() To ja już wolę Kłosa ![]() Ciastek powiedział, że powoła najsilniejszy i sprawdzony skład. Więc Kłos OK- zgadzam się ale Wojtek ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-02 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17566851]
![]() Może my po prostu nie poznałyśmy się jeszcze na jego talencie ![]() A może po prostu ktoś dla czystej prowokacji zapuścił taką plotkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
tego nie wiemy... dowiemy się jak DC powoła kadre... a do tego czasu możemy sobie gdybać, domyślać się i robić zakłady KTO wejdzie do składu repry...
Edytowane przez 8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87 Czas edycji: 2010-03-02 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
AC/DC eksperymentuje na razie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Ania Twoje ostatnie komentarze ociekają emotami
![]() Szkoda, że do mnie nie rozmawiasz ![]() O! Chwilowa zmiana tematu ![]() ![]() Słyszałyście, że w polskim wydaniu "Milionerów" ktoś nareszcie wygrał milion? W marcu mają być nowe odcinki i ma być ten odcinek z główną wygraną ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-02 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() o! a to ci pech... ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- ARKI widzem Ciem ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Jestem czytam i krew mnie zalewa ale już najbardziej to strach o Zbycha.
Złe przeczucia. A zaraz ide do baby bo mialam się z nią na poprawkę z angola umówić i ona mi napisala meila ja jej 2 z pytaniem kiedy moge przyjsc i cisza. Co za ludzie ![]() Kadzisłaba braku nie skomentuje. ![]() Prywata prywatą ale albo wkładamy wszystko do kieszeni bo Kadzikowa forma 3ma sie ostatnio Mont everestu albo mamy cywilną odwagę powiedzieć Łukasz zachował się tak i tak wtedy i wtedy to mi nie pasuje bo to i tamto nie chce takiego i takiego gracza w składzie i fajrant. A nie gadka szmatka o dupie maryni że najsilniejszy skład buduje. ![]() Żenua. Lozano miał chociaz cywilną odwagę powiedzieć w prost czemu kogo wywala z kadry. Pytanie brzmi czy Sehr szanowny powołanie dostanie? ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17567548]staram się jak mogę
![]() o! a to ci pech... ![]() dobrze Ci idzie ![]() No nie. My tu pracowac musimy a ktos idzie do milionerów i kasę trzepie ![]() Cytat:
No i właśnie o to mi chodzi. Już to napisałam wcześniej. Nikt nie wie o co kaman. Temat tabu. Niech walną jakąś oficjalną informację- prawdziwą/ nieprawdziwą ale niech powiedzą o co chodzi ![]() A jeśli chce budowac najsilniejszy skład- tak jak obiecywał to niech nie eksperymentuje z obsadą ![]() Na temat SEHRa ja z kolei się nie wypowiem ![]() ![]() A do babki idź i ją przyatakuj z partyzanta ![]() Oł jee! Moim siatkarzem na dziś został Kazijski ![]() edit: zobaczcie jaki mam ładny mini-motyw na mozilli ![]() ![]() No i obiecana fota Bartka ![]() ![]() ![]() Mrrrr ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-02 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Karola jak Ci się udało powstrzymać do 2 strony ze zdjęciem Bartka ![]() Temat powołań pominę bo to czyste spekulacje ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-02 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
aaa! mało zawału nie dostałam! myślałam ze wątek Nam zamkneli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() prosze prosze jakie rymy do Mentosa no i MNIE szał pał ![]() ide przeczytam sobie wszystko od poczatka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
nosz ****a. zaraz mnie ****ica weźme. aż mam chęć coś [kogoś
![]() matko, idę się pociąć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
łeeee spodziewałam się kilku stron spamu a tu lipa
![]() obiecałam przeczytać ostatnie strony starego wątku i te dwie nowego i też tak zrobię, ale wieczorem, bo teraz urządzam sobie seans pt. "Koszmar styczniowej nocy, czyli Studniówka 2010" dzisiaj płytę dostałam ![]() także narazie miłego popołudnia ![]()
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pojmuję postępowania Castellaniego. rozumiem, że Kadziewicz jest bardzo kontrowersyjnym zawodnikiem i nie da sobie w kaszę dmuchać, ale wg mnie sprawy prywatne trener powinien odłożyć na bok. wiadomo, że ma także na uwadze dobre stosunki z zawodnikami, nie wiem co się stało w Spale czy na innym zgrupowaniu, ale tak czy siak facet mnie rozczarował. jako selekcjoner powinien zauważyć, że Łukasz w Rosji nabrał sił i utrzymuje stałą i bardzo wysoką formę. taki środkowy naprawdę przydałby się zespołowi m. in. ze względu na to, że Plina i Możdżon ostatnio nieco przygaśli. nie rozumiem też tego, że na ewentualne miejsce Łukasza powołał takich zawodników jak Kłos czy Jurkiewicz. staram się być teraz obiektywna, ale uważam, że Ci zawodnicy nie dorastają Kadziowi do pięt. fakt, może dotychczas zaprezentowali dobrą postawę w lidze, trener chce im dać szansę w kadrze, ale nie zmienia to faktu, że Łukasz to miliard razy bardziej doświadczony zawodnik i jest bardziej wartościowy. Castellani powołując wyżej wymienionych po prostu idzie na łatwiznę. byłam pewna, że Łukasz dostanie powołanie, uczciwie na nie zapracował, ale widać w tym wypadku nie liczą się jego umiejętności. jeśli DC ma jakieś zatargi z Kadziem to niech powie to wprost i uświadomi wszystkich kibiców. Lozano nie bał się podawać przyczyn swoich decyzji. DC jest po prostu asekurantem ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-03-02 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
sorry, że tak wbiję się w rozmowę, dopiero wracam po prawie 3 miesięcznej przerwie do siatkówkowego życia i że tak powiem KFA WIEDZIAŁAM, ŻE TAK BĘDZIE, nie lubiłam ani na krzesełku trenera Lozano ani teraz Castellaniego, panowie od początku prowadzili ze sobą wojnę, jeszcze jak Castellani prowadził Skrę i te teksty, że się dogadać nie mogę bo Castellani z innej części argentyny, no heloł 3mcie mnie bo padnę... w każdym bądź razie jak już pozbyli się Lozanka to odetchnęłam z ulgą, ale wpadanie z deszczu pod rynnę nie wiem czy jest dobrym rozwiązaniem. A i owszem mamy medale, mamy wyniki, ale przypominam, że jedna jaskółka wiosny nie czyni. Lozano też na dzień dobry miał medal a jak było potem sami wiecie....
wiem, że Kadrę trzeba zmieniać, odświeżać wiadomo, że Guma nie pociągnie w nieskończoność... ale rezygnowanie z zawodnika (mam na myśli np. szanownego pana Kadziewicza) przez własne widzimisię? to jest trener? niech powoła samą skrę i będzie miał luzik.... jeszu co za człowiek... musze ponadrabiać zaległości (odzywałam się w którejś części ale zapewne nie pamiętacie - ale spoko rozumiem, też na własnym wątku się nie rozgarniam, jak ktoś na XXXII części odezwał się raz albo dwa razy) Buziory ![]()
#59 |
Zakorzenienie
|
Podoba się mój av?
![]() Odnośnie powołania Kadziewicza - nie będę się wypowiadać. Castel jest tchórzem, co tu dużo mówić. Bo szkoda, że nie powie - ;Kadziewicza więcej do kadry nie powołam' Tak samo bzdury o odmładzaniu składu. Odmładza, a Żygadło bierze?! Kpiny...
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Miss czego się denerwujesz. Ciastek nie ogłosił jeszcze powołań a całe zamieszanie wzięło się z paru spekulacji dziennikarzy PS, którzy dotarli do tajnych informacji
![]() Dopóki oficjalnie nie zostaną ogłoszone powołania nie ma co robić zamieszania. A PS zrobił burzę w szklance wody i na pewno ma dzisiaj większą sprzedaż gazety ![]() Także nie ma co się denerwować i strzępić języka na bezsensowne dyskusje nad spekulacjami ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Call ten av jest przeboski ![]() ![]() Co do Żygadły musiał Go powołać biorąc pod uwagę fakt, że Gumiś dostaje wolne na LŚ. Nie może sobie pozwolić na odpuszczenie LŚ w tym roku a przecież nie weźmie 2 młodych i niedoświadczonych. Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-02 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.