|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
K.morska/Stegna?Gdzie nad morze z kumpelą?
Z przyjaciółką mamy zamiar wybrać się nad morze na dwa dni,ale nie wiemy gdzie się wybrać,gdzie mogłybyśmy sobie posmażyć boczki,a wieczorem pójść na imprezę w środku tygodnia.zamierzamy wyjechać w środę i zostać do piątku i boimy się,że gdzieś wyjedziemy i okaże się,że nic się nie dzieje w tygodniu
![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: K.morska/Stegna?Gdzie nad morze z kumpelą?
W Krynicy Morskiej jest strasznie dużo ludzi, typowo pamiątkowych straganów, barów czy restauracji, można popłynąć w rejs po Wiśle, opalać się (choć plaża jest strasznie zatłoczona) i zwiedzić latarnie morską.
W Stegnie jest dużo spokojniej, choć z każdym rokiem przybywa coraz więcej turystów. Jeżeli myślicie o tamtych regionach mogę polecić Wam Sztutowo. Jest tam dużo mniej turystów niż w Stegnie, a to niedaleko. W Sztutowie znajduje się obóz koncentracyjny, więc w chłodniejszy dzień możecie się przejść przez lasek pozwiedzać. Na plaży nie jest tłoczno ... Mam nadzieje że pomogłam pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mielno, tam i się opalicie (jeśli będzie pogoda), pokupujecie pamiątaki na straganach, których torchę jest, spalicie kalorie pływając wodnym rowerkiem po jeziorze, popływacie bananem po morzu i pójdziecie na imprezę, każdego dnia, obojętnie czy to weekend czy środek tygodnia
![]() POLECAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Bywałam co rok w Krynicy jeszcze parę lat temu i wtedy było to miasteczko raczej "rodzinne" niż "imprezowe", w tygodniu raczej niewiele się działo, fajna sprawa to wesołe miasteczko otwarte do północy, czasami przyjeżdżały zajefajne atrakcje i ludzie tam się najbardziej bawili
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
W Stegnie faktycznie jest dużo mniej ludzi
![]() Tylko nie wiem co z imprezami. Pamiętam że stały na plaży jakieś namioty do posiedzenia i potańczenia ale nie wiem czy teraz jest. No i jeśli stegna to tylko szukajcie kwater nad morzem, bo z centrum miasta sa 3km. Wieczorami jest gdzie posiedzieć w miłym otoczeniu ale nie wiem czy potańczyć też ![]() Krynica jest mocnoooooo zatłoczona ale przy tym i pewnie będzie gdzie wieczorem poszaleć. Edytowane przez vanadis Czas edycji: 2009-08-07 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, jakoś nie zwróciłam uwagi, że temat dotyczy konkretnych dwóch miejscowości i nie z gruchy ni z pietruchy wyskoczyłam z mielnem.
Już się poprawiam, w wyżej wymiononych miejscowościach nie byłam,ale znajomi jeżdzą do Stegny i mówią, że to takie rodzinne miasteczko. Większość ludzi z dziećmi,więc chyba mało imprezowy klimat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Jak najbardziej inne propozycje mile widziane - innym również może się przydać
![]() Dzięki Wam za podpowiedzi Pozdrawiam i życzę udanych wakacji! ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dziewczeta jedzcie do Dębek
![]() co do ww. miejscowosci ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
byłam w Stegnie i wydaje mi się, że to jest ZWYCZAJNE nadmorskie miasteczko i nic specjalnego tam się nie dzieje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
astro-loszka
|
Polecam Kąty Rybackie, między Krynica Morską a Stegną! Dzis stamtąd wróciłam
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Krynica Morska
![]() ![]() często jeżdżę również do Grzybowa koło Kołobrzegu, miasteczko 'spokojniejsze' ale za to z najczystszą i najszerszą plażą w Polsce, do tego spacerkiem plażą można dojść do Kołobrzegu (ok8km) moje ulubione miejsce nad morzem ![]() a co do Mielna to jak dla mnie zbyt tłoczne miejsce, cały Poznań i wielkopolska tam jezdzi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.