![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
A jednak potrzeba mi Twoich słów i trzeba Twojej pamięci. Pamiętaj o mnie, dobrze? Może będę mniej się bała, usypiała spokojniej. po prostu już mam dość, i to wszystko chyba się rozpadnie, przecież nie można utrzymać miłości na głupim "przepraszam skarbie" .. idą za rękę. ona i on. wszyscy myślą-są parą. nikt nie przypuszcza, że on trzyma ją tylko za rękę, by nie upadła, nie zgubiła drogi i nie uciekła ze strachu przed przyszłością. teraz może już być tylko lepiej, choć zostanie tu i tam parę rys. zagniecenia raz, dwa się wyklepie. miłość znowu będzie prawie na błysk. chciałabym, by na koniec dali mi przewinąć swe życie jeszcze raz jak film, znów spotkalibyśmy się wśród chwil co blakną choć pielęgnuję je z całych sił, moje sny zawiesiły się tam. mieliśmy spędzić razem tylko kilka chwil. a teraz nie potrafię bez Ciebie żyć. W tym pudełku jest prezent doskonały, coś... co najbardziej chciałbym mieć. Mogę go wymyślać w nieskończoność. Pod warunkiem, że go nie rozpakuje, bo wtedy czar pryśnie. `Tym razem jednak uśmiechała się do swoich myśli, bezwiednie, a jemu wydało się nagle, że ją traci. Pokazałeś mi życie od tej dobrej strony, strony jakiej nie pokazał mi żaden inny facet, szczególnie ten, który był przed tobą. Mogłeś nigdy jej nie poznać. Być takim, jakim byłeś dotychczas. Nie zrozumieć, czym naprawdę jest szczęście. Wolimy mejle od ballad miłosnych i żart zamiast wyznań, więc nic dziwnego, że nie potrafimy przełknąć ponadczasowego romantyzmu.
#302 |
Rozeznanie
|
Guziki xD <3 No I don't need another half to make me whole. Nie potrzebuję drugiej połówki, by tworzyć całość. Don't need to be on somebody's arm to look good. Nie potrzebuję oprzeć się na czyimś ramieniu, by dobrze wyglądać. Everything in it's right time everything in it's right place... Wszystko w swoim czasie, wszystko w swoim miejscu...
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wybaczcie mi cytowanie ale po prostu, jak przeczytałam te opisy to miałam wrażenie , że ktoś napisał je specjalnie dla mnie. ![]() ![]() Kofeina w RedBullach - po prostu nieosiągalna i przewspaniała. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~*~~~~~~*~~~~~~*~~~~~~*~~~~~~*~~~~~~*~~~~~~*~~~ za każdym razem jak na Ciebie patrzę to tak dziwnie mi się robi. . tylko nie wiem czy mdli mnie z miłości czy z obrzydzenia. . a może tak czasem ruszyłbyś tą swoją mózgownicę i pomyślał o tym, że jest ktoś kto Cię kocha. . ~~~*~~~~~~*~~~~~~*~~~~~~*~~~~~~*~~~~~~*~~~~~~*~~~
Edytowane przez lemonessences Czas edycji: 2010-03-02 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Guziki xD - ![]() kiedy konsekwencje zgrzytów odbijają się w uczuciach... stoimy nad przepaścią i robimy krok do przodu. najciekawsze pytania wciąż pozostają tylko pytaniami. czasami decyzja podjęta w ułamku sekundy, jakby mimochodem, przez przypadek pcha nas w ekstazę albo rozpacz. przez lata kłamstwo stało się nawykiem. dobrze je pielęgnowaliśmy. moje życie składające się z małych oszustw zrobiło ze mnie zręczną adeptkę sztuki fałszu. serce spustoszył grad. rozdarty, słaby, złamany, zły...
![]() |
#305 |
Przyczajenie
|
Wszystkie jestescie cudowne
![]() wszystkie guru xd Coś mojego : pod sztucznym uśmiechem smutek ukryty . a oni tańczą , pod przykryciem mgły .. łza toczy się po policzku i zmywa resztki straconego dnia. wsród tłumu wypatrywała jego czarnej kurtki z niebieskim zamkiem. chce życ ! nie istniec , lecz byc . ej mała . uśmiech Ci się odkleja . wszyscy pytają 'co się stało' 'dlaczego jesteś smutna' a ona tylko odpowiada ' nie nic .. jakoś tak' woli calą złośc dusic w sobie , albo przelewac na papier. -dziewczyno ! on Cię wcale nie kocha.! - kocha ..czasami mi to mówi .. :c -ahh kochanie. od słow do czynów daleka droga. Miłośc jest jak bank Daje coś a pózniej sobie odbiera z oprocentowaniem. _________________________ _____ http://http://nasza-klasa.pl/profile/8620200 nk ; ] |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Aniele powiedz, osuszysz me łzy? Wiesz, że jestem moim aniołkiem? W sms'ach wysyłasz mi średnik i gwiazdkę... Mimo, że masz już dziewczynę, chciałabym takiego prawdziwego buziaka.
#307 |
Zadomowienie
|
- Druga osoba dla mnie zawsze będzie tylko dodatkiem do mojego świata.
- Nigdy nie mów tego swojej przyszłej żonie.. - Dlaczego ? - Marzeniem każdej dziewczyny jest bycie dla swojego faceta całym światem. A nie tylko dodatkiem do niego . Tak wiec nigdy nie mów tego swojej przyszłej żonie.. ( autentyczna rozmowa z tż.. ) Dobrze mi dziś pomimo wiatru, który wdziera się bezczelnie pod przymrużone powieki. Bolisz mnie. Tak namacalnie, pajeczyną zadrapań. Siedmiołyżeczkowa słodkość poranka spędzanego w domu. wydaje mi się, że pachnę dymem papierosa w paski. I słowa tak mocno będące na wszystkich płaszczyznach mojego życia |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Przyczajenie
|
1. zastanów się dobrze . jeśli teraz odejdziesz pewnie zawali się mój świat , pewnie będę płakała , pewnie będzie bardzo źle , ale za jakiś czas się pozbieram . powrotów nie będzie .
2. a potem powiedziałam mamie , że nie chce już innych kolegów . że lubię bawić się tylko z Tobą . że Ty w piaskownicy mi wystarczasz . 3. i ch_uj - pomyślałam , bo myślę raczej zwięźle . 4. nigdy nie pomyślałabym , że będę przez ciebie cierpieć , że będę płakać , kiedy nikt nie widzi - bo przecież taka silna jestem .. , że będę analizowała wszystkie wspólne chwile , wszystkie twoje słowa i szukała w nich kłamstw . nigdy nie pomyślałabym , że odejdziesz , że po tym wszystkim .. 5. serce , jak zwykle głupie nie rozumie , że miłość niszczy człowieka . rozum musi zawsze odpie..dalać brudną robotę , bo serce jest zbyt durne .
Jak Ci się układa? Mam nadzieję, że jest git i że w przeciwieństwie do mnie kur.wa jakoś w nocy śpisz.. ![]() Edytowane przez crynow Czas edycji: 2010-03-02 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zadomowienie
|
xx groszek07 xx , _Panna_Migotka_ - dziękuje smerfy
![]() . Zimna, czarna ciemność obejmuje demoniczny śmiech.. Fredda oscurità nero copre le risate demoniache.. Byliśmy razem w moim śnie, chronieni przez gwiazdy...
Siamo stati insieme nel mio sogno, protetta dalle stelle ... Prowadzeni światłem księżyca, znów się przypadkiem spotkamy. Potem razem licząc migoczące konstelacje, przepowiadam przyszłość naszej miłości. Led luce della luna, ancora una volta da incontro casuale. Poi costellazioni sfarfallio a partire insieme, predire il futuro di questo amore. Jesteś jak dziecko z podkładką, długopisem i dużą wyobraźnią... Come un bambino con il pad, penna e una grande immaginazione... Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-03-02 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Raczkowanie
|
Coś co przyszło tak szybko i przeszło jak wiatr, Czego właśnie najbardziej mi brak. ![]() W taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę
![]() |
#311 | |
Zadomowienie
|
Kofeina w RedBullach, without_demur dodaję do ulubionych
![]() wpadnę w samozachwyt ![]() Cytat:
___________ daruj sobie te uśmieszki moja sytuacja jest dość normalna, około 75% nastolatek zawodzi miłość, nie warto popadać w paranoję "Ja już mam dosyć tej melancholii, ona w mej głowie dziwne obrazy tworzy " pieprzona histeryczka mam niedosyt Ciebie, niedosyt Twojego spojrzenia i dotyku wtedy mocniej bije serce i szybciej płynie krew do kawy wpadła rzęsa, tak samo jak Ty do mojego serca żałuję, że przeżyłam tamte chwile z tak wielkim zachwytem i zafascynowaniem Tobą, to nie było warte takich emocji
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-03-02 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
without_demur - a kradnij .
![]() guziki - dziękujędziękuję. i od razu podkradam . ![]() beMine - 'nie puszcone bąki unosza się w mózgu (...) ' . haha. kolega ma talent.ale sie uśmiałam. ![]() pozwolisz,że sobie go zapożyczę ? ![]() tajemniczapanna - dziękuję. ja Cie tez uwielbiam !<3 ________ uczucia w promocji. tak blisko nieba. bo umrzeć to zbyt mały powód, aby przestać kochać. jak znajdziesz tabletkę na miłość - dzwoń. ej, zatrzymaj się na chwile labirynt słów. i nawet nie wiesz jakiego codziennie mam pecha, już nawet nie przez Ciebie... a mówili 'jak ślicznie razem wyglądają'... s*******iłeś . dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę. te chore uczucie. przyłapałeś mnie na uczuciach. daj pomyśleć, może jesteś tym jedynym? lepiej udawać szczęśliwą , niż tłumaczyć każdemu co mi jest. ofiary własnych błędów . mam dość. mam dość tego cyrku, tej gierki, podchodów. ile Ty masz lat, do cholery? szkoda , że nie wiesz jaki ból zadajesz mi milczeniem . Latałam za Tobą wystarczająco długo . Teraz Twoja kolej.. Jestem niemiłosiernie pieprznięta na Twoim punkcie. dlaczego uciekłam ? bo głupia wierzyłam , że będzie mnie gonił miłość nie jest całkowicie ślepa , ale cierpi na daltonizm możesz być na moim ciele nawet w chuj bolesną blizną to bez znaczenia , bo bardziej niż opinii boje się sumienia jeśli wszystko idzie dobrze, to znaczy, że o czymś nie wiesz .. Było, minęło, zmieniliśmy się oboje. + rudawiewiora - świetne. ![]()
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-03-02 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
PaniJana
yyy że ja?? Oh kochanie ty moje ![]() ![]() A ja twoje kradnę wszystkie ![]() ![]() agatka944, minimum4znaki i myszka23101- wspaniałe ![]() ![]() No i trochę opisów: Zakradłeś się do mojego serca. Zawróciłeś mi w głowie. Na zawsze z tobą;** Bo nawet gdy jest burza ja się uśmiecham. Ty jesteś moim słońcem <33 Jak można Cię nie kochać?? - Kocham Cię - Ale od kiedy? - Od zawsze wiedziałam, że jesteś dla mnie kimś ważnym. - Przykro mi ale teraz nam się nie uda. Nie chcę Cię zranić. Wybacz... Ja nie kocham. - Zrobię dla Ciebie wszystko. Mogę w zimie przyjść z buta do Ciebie ubrany tylko w bluzkę z krótkim rękawem i szortach. A mieszkasz ode mnie 10 km. - Wariacie ty mój;* Nie musisz tego robić. Tylko chciałabym, żebyś... - ..?? - Żebyś zawsze mnie kochał. I nigdy nie zostawił jak śmiecia. Chcę tylko tego;** - Załatwione moja królewna;** Spełnię każde twoje życzenie <333 Pieprzony Romeo... Chyba adresy pomyliłeś bo ja nie jestem Julią. W każdym bądź razie nie twoją. |
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |
Raczkowanie
|
Witam po krótkiej przerwie ;**
Cytat:
Ja tutaj? ![]() Opisy; Zobacz, jak spierdala nam szczęście! Bo kultura tu podobno jest! Postawili na mnie krzyżyk i spisali na straty, przepowiedzieli przyszłość i życie na raty.. -Jak ujmiesz to najlepiej w dwóch słowach? -O, ****wa Ty i ja? Kolego chyba pomyliłeś bajki ;] 'On'... mój ulubiony kawałek ;* *****mac.pl ! O Miłości... Tyś jakaś popierd*lona! Właśnie tu jest magia ! ![]() Ty ze mną szczęścia nie znajdziesz ;] Spadasz .. w DÓŁ Tam gdzie skur*ysynów w brud ! My... Jak Mars i Wenus... W świecie głuchych na ból ! ...a życie staje się prostsze, kiedy nie znasz MNIE ![]() Czar prysł; SPIERDAL*J! Nie, jesteśmy niewidzialni ! Nie, jesteśmy nieśmiertelni ! Nie, jesteśmy niewidzialni ! Nie, nie, nie, my nie jesteśmy pierdo*nięci ! Bo o tą miłość nie dbałeś ! ![]()
![]() |
#315 |
Raczkowanie
|
*Kremowa plamka sercopodobna <3
*My loneliness is killing me... *Kocham gdy bawisz się moimi palcami...;*** *Wysłałam Ci sms na Dobranoc... chciałam tam zostawic dopisek "kC" ale jakos nie starczyło mi odwagi... a więc Śpij słodko <3 ;** *uwielbiam kiedy mnie miziasz... <3 ____________ Miłego wieczorku wszystkim ! ![]()
#316 |
Zadomowienie
|
xxgroszek07xx - to Ty bywaj częściej talencie mój
![]() Guziki xD - jeszcze raz znikniesz, a ![]() Love_HateYOU - i Ty też ![]() Margaretta_1 - no nie... coś Ty zrobiła?! ![]() myszka23101 - Ty mi nie choruj już ![]() oldschoolowa panna - ja w takim gronie? ![]() ![]() Sexi_Flexi - najlepszego, Słońce ![]() always be yourself, bananowalaska, chcialam byc, crynow, dresowa, xxgroszek07xx, IhateU, Kofeina w RedBullach, latin, Margaretta_1, ratatamm, sloTkaMonia, ZamknijSieJuz - okradłam ![]() _______________________
Gdybym mogła cofnąć czas, to i tak bym go nie cofała. Cenię szczerość bardziej niż cokolwiek. Mam zmienić się na lepsze, może zrobię to pojutrze. Nie wierzę już w nic. Nie wierzę w siebie. Nie wierzę w przyjaciół. Nie wiem co kochałam bardziej; świat czy Ciebie? Lecz jestem pewna, że co nie byłoby prawdą, jedno i drugie zgniło już dawno.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-03-02 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zadomowienie
|
nauczę się mówić dowidzenia Wczoraj
I nigdy nie będę przestawać latać, jeśli zaliczę upadek Szybkość jest kluczem Kto ma prawo mówić, że to nie jest nasza miłość? Przypuszczam, że zostawiłam mój świat w czyiś rękach dziękuje za pochwały ![]() ![]() ![]()
#318 |
Raczkowanie
|
Guziki xD- dziękuję maleńka
![]() ![]() IhateU dontgivemenames zabieram te wasze cudeńka ![]() ![]() ![]() marikab wybacz ![]() ![]() ![]() Wiedziałam, że postąpiłam idiotycznie. Chciałam walczyć o wolność, nawet kosztem ponownie sponiewieranego serca, byle tylko wyleczyć się z nieznośnego, bezsensownego uczucia. Jakie to było idiotyczne! Jej serce choć tak bardzo tego nie chciała, należało do Niego i nic na to nie można było poradzić. Tyle z tytanicznych trudów mających jej zapewnić niezależność emocjonalną..
jak powszechnie wiadomo faceci ze swojej natury, cierpią na wrodzone i nieuleczalne upośledzenie emocjonalne. my kobiety posiadamy niestety wrodzone, i nieuleczalne uzależnienie od upośledzeńców. objawy występują wcześniej czy później. ale zawsze Zwykle sypiałam w twojej ulubionej koszuli. Jednak to tak, jakbym mordowała samą siebie. Czuć Twoją obecność, a jedyne co można zrobić to przepłakać tą kolejną, cholerną noc. Nawet zapach już wietrzeje ![]() Edytowane przez Margaretta_1 Czas edycji: 2010-03-02 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
xxgroszek07xx
![]() ![]() ![]() słoneczka moje. dziękuję bardzo. kooocham <3 ......................... ..... chcę być sobą, wredną dziwką w sukni od Prady, którą każda chciałaby być, którą każdy chciałby mieć. tysiąc osób wyjedzie , tysiąc osób nie wróci , tysiąc osób ma sposób , Ty nie musisz nic mówić. O c z y koleś, o c z y, one są wszystkim.. Pamiętasz,jak kiedyś byłeś w przedszkolu i poznałeś kogoś, to mimo to że nic o nim nie wiedziałeś, 10 sekund później bawiliście się jak najlepsi kumple, bo wystarczyło być sobą ? Najlepszym rozwiązaniem wydawał się grom z jasnego nieba. nie jestes człowiekiem - brakuje Ci uczuć.
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 ![]() Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2010-03-02 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Raczkowanie
|
dresowa - genialne te opisy. wykradłam wszystkie. akurat mi pasują. ;** boss.^^
hoe, latin, IhateU, CaMa, _untouched_, boundlessly, keeendy, Elizabet0909, Guziki xD , marikab - okradłam. ;* I wtulona w Twoje ramiona byłam z siebie dumna . W końcu wiedziałam,że możesz miec każdą ,lecz nie każda może miec Ciebie. < 3 Zastanawialiście się kiedyś nad tym, kto tworzy słowa? Kto to wszystko wymyślił? I dlaczego litery k, o , t - tworzą kota a nie np. w, a i z? Dlaczego stół to stół a nie parapet. Po co mówimy 'nudy' kiedy nie ma co robić i dlaczego krzyczymy 'nie' kiedy się nie zgadzamy. Narzucono nam alfabet, słowa. Powiedziano co, kiedy i jak. Nauczono chodzić tak jak wszyscy inni. Spać w nocy i uśmiechać się kiedy jest dobrze. Śmiać z dowcipów i płakać kiedy stłuczemy kolano. Nie moi drodzy, to nie są odruchy bezwarunkowe jak starano się nam wmówić. To wszystko kwestia wyuczenia. Najpierw powiedzieli nam jacy mamy być, a potem kazali być sobą. Mam obsesję na Twoim punkcie . ! Łzy same napływają mi do oczu ... Tak bardzo chciałabym się do Ciebie przytulić .. Poczuć Twoje ciepło ... Bicie Twojego serduszka... Chciałabym móc znowu poczuć zapach Twego ciała... Czuć dreszcz na ciele , gdy patrzysz na mnie swoim groźnym wzrokiem . Nie spać po nocach wysyłając do Ciebie setki smsów . Karmić wzrok Twoim uśmiechem . Usłyszeć Twój głos . ' Dzień dobry, Kocham Cię, to zapyziałe miasto niech o tym wie ' Pijane usta dziewczyny mówią to, co chciałaby powiedzieć, gdyby była trzeźwa.. ![]()
#321 |
Zadomowienie
|
Wierzysz w pozory, ale to kamuflarz.
Guziki xD - my za Tobą też tęskniłyśmy. <3 dziękuję <3 kocham <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
dresowa, defacto, _mandarynka, latin, 3martyna3
- moje gwiazdki najjaśniejsze ! <3 ![]() ___ wiesz, że już nigdy nie napisze, ale zawsze czujesz ten płomyk nadziei słysząc wieczorem dźwięk sms-a. jej oczy były jak album ze zdjęciami spójrz, może Ty też tam jesteś... Panie Boże, dlaczego tak bardzo mnie pokarałeś i nie wspomogłeś potokiem światłych słów gdy ich potrzebowałam ! Cholerny Boże! (...) i nagle trzask rozbijającego się lustra i otwieranych samoistnie okien... biegłam zawsze pod górkę, płynęłam pod prąd. Zawsze spływałam z wodą w ciemną otchłań umywalkowej dziury. wciąż mam nadzieję, że usiądziesz obok mnie w autobusie, albo przynajmniej uśmiechniesz się gdy zobaczysz, że do niego wsiadam..
#323 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kradnijcie kwiatuszki , na zdrówko ![]() ![]() Cytat:
![]() _____________
Kąpiąc się, przytulała głowę i ciało do krawędzi wanny. Nie wiedziała czy z tęsknoty za czułością, czy z własnej głupoty. Niecierpliwie oczekiwała widoku słońca, na linii choryzontu. Było już nad ranem, wiła się pod kołdrą z bezsilności, walczyła ze swoją wyobraźnią, która kierowała sny na zakazany dla niej tor. Śniła o NIM. dlatego tak bardzo nienawidziła nocy. Wiatr wywiał wszystkie wspomnienia. Upadłam. To koniec. Człowiek uczy się przez całe życie, na swoich błędach, poprzez doświadczenie. Choć wielu w to nie wierzy. Nie ma świadomości, ale tak jest . Im wiecej cierpienia tym madrzejsi jestesmy. Spotkałam ksiecia, jednak okazał sie pomyłką . Nie ta epoka Nie ta bajka. Nie ten film.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Haii słonko ![]() Co do twojej prośby, np : ,,Próbujesz wybrnąć z tej sytuacji oskarżając nas, a to oznacza jedynie to że jesteś zbyt słaba...'' I mój ulubiony ,, Masz do mnie pretensje za cos, czego nigdy bym nie zrobiła, WBIJASZ MI NÓŻ W PLECY ? No to uważaj Gwiazdo, ja tobie siekierę ! '' a teraz cos ode mniee ! Czytała książkę o wampirach ,, Zmierzch'' Gdy wyobrażała sobie Eda, miała tlyko jedno skojarzenie TY ! <33*** Nie dam rady, poddaje się...! Ale to nie znaczy że jestem słaba, przeciwnie, oszczędzam siły na WOJNE ! to tylko bitwa ! -Cześć - Och! Czego ty znowu ode mnie chcesz ???? - Niczego, tylko...bezgranicznej miłosci jaka była między nami ! Wymyśliłam specjalnie dla cb ! ;** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Rozeznanie
|
Borowiczanka - Dzieeeewoojoooo, trafiłaś w samo sedno z tym o mizianiu oookradłam
![]() trusskaweczkaa - Mi jeszcze troszkę do talenciary chyba brakuje ^^. Ja czytam i ragularnie układam ! A Tobie na zdrówko ![]() I’m Clumsy \Jestem niezdarna That cupid hit me \Trafiła mnie strzała kupidyna When you touch me, see butterflies so crazy \Kiedy mnie dotykasz widzę, oszalałe motylki Love bug crawls right back up and bites me and I'm back /Robaczki miłosne wpełzają na mnie, gryzą i jestem z powrotem...
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-03-02 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zadomowienie
|
Gdzieś gdzie za mgłą chowają się dobre dni...
#327 |
Zadomowienie
|
ruda wiewióra, dresowa.
![]() szczęście szczypie w oczy.
śpiewaj palcami gdy muzyką włosy rozwiane. w głowie niebiańską krainę buduję, gdzie życie wiodę w harmonii. w wieży melancholii, która nie ma dna. za rogiem mojej powieki rozbieram słowa. przecież spojrzeniem można wypowiedzieć ciszę. nieustannie karmimy się powietrzem wokół naszych oddechów.
#328 | |
Raczkowanie
|
dresowa
minimum4znaki Maniuuur marikab - Matko,aż się zarumieniłam...Cudne opisy masz ![]() CookieCrisp Matko,ale z was talenciary ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A kiedy zaczniesz szeptać 'pomocy' nikt się nie odwróci.Dlaczego ? Zgadnij.Nikt nie wyrwie Cię z tej kłamstwa zapadni. Mam nadzieje hipokrytko,że ratowanie własnej d.upy Cię usatysfakcjonuje,bo na przyjaciół,to s.uko nie licz. Miłego pieprzenia każdej d.upy z osobna,lecz w naszych oczach jesteś nieczłekopodobna. Te,puszczalska,miłej bezkresnej samotności. i coś ode mnie: Brnąć w świat,odważnymi,pewnymi krokami,w butach od D&G .Przełamywać niedorzeczne stereotypy. Brak miłości,brak żaru przenikającego jej serce.Tylko przeszywający ból,skuty lodem. - Życie,w co ty grasz ? - Ja gram w kamień,papier, nożyce. - Nie znam reguł ... nie znam Twoich reguł. - Szczęście to kamień,papier to smutek,a nożyce to Twój rozum. - I ? - Papier owija kamień,a więc smutek pochłania szczęście ... a Twoje racjonalne myślenie jest przez szczęście tępione, przez co sprawia Cię nie zdolną do przecięcia obwoluty smutku. Zamknięta w szafie,udaje jazdę w windzie.Wciśnięta w stos ubrań,udaję namiętną kochankę. Więc jeśli oczy są zwierciadłem duszy,to jego dusza jest niepojętą lodową przestrzenią,mieniącą się w nieśmiałym blasku księżyca,dająca jej łagodny,błękitny wyraz.Wyraz spokoju,pozornego spokoju. -Mój misiu. - Jeszcze jedno 'mój misiu' a zapadnę w sen zimowy.
'- Czy z czasem bycie tak uczciwym się nudzi? - Przestaje być nudne w obecności psychopatów. - Zraniłaś uczucia tego psychopaty.' ![]() Edytowane przez Love_HateYOU Czas edycji: 2010-03-02 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
` Dam ci pół mnie, Ty mi daj pół siebie - razem stworzymy jedną , nierozerwalną całość `jej serce zostało przy twoim i nie zamierza wrócić.... ` daj mi swoją dłoń i pozwól się poprowadzić na koniec świata` Love_HateYOU - ![]() xxxgroszek07xx - Moje Słoneczko ![]()
#330 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Może pomogłaby mi któraś z was... Chodzi o pewien o opis w poprzednim temacie. Jakoś tak hm po 15 lutym się raczej ukazał. Nie wiem która z was go napisała. Zapisałam go sobie na gadu, by go mieć. Ale dzisiaj wchodze, a tu archwium brak. Załamałam się. A na nim mi bardzo zależy. Wiem, że był o miłości(banalne) i odległości, coś w stylu że nieważne jak daleko to coś tam coś tam. I nie był to krótki opis. Taki kilku zdaniowy. Wiem, że to mało... ale może jednak ktoś pamięta... Może autorka? Proszę
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.