|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cześć
Dalej jestem chora może zapisać ..Asiulek, kuruj się I nic w internecie nie czytaj, bo to tylko nakręca i stresuje ... Remmi, fryzurka ładna, ale na ślub musi być zdecydowanie ciaśniej pospinana, żeby się nic nie rozpadło .. Ultraradiola, mnie się takie auta raczej do ślubu nie bardzo widzą, ale jeżeli możecie na tym sporo oszczędzić to śmiało ...wystarczy tylko jakoś delikatnie udekorować to auto i już
|
|
|
|
#4892 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I z tym samym panem 8 minut na nóżki też możemy. Anesh trochę ruchu Ci nie zaszkodzi - endorfiny Ci się wytworzą i będziesz miała lepszy humor ![]() No to zaczynam ćwiczyć jak tylko skończę pisać ten post Ruszcie zady i ćwiczcie razem ze mną jak tylko to przeczytacie ![]() Cytat:
![]() Można się malować, ale zawsze po założeniu soczewek. Mi kosmetyczka robiła makijaż na sylwestra i nie było z tym żadnego problemu. Cytat:
Lepiej zdjąć wcześniej i po prostu dobrze wypłukać przed włożeniem do słoiczka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję wszystkim za rady odnośnie stanika Skonsultowałam się z babka salonu i powiedziała, że ivory może być, więc chyba dziś zamówię, bo pewnie taniej już nigdzie nie dostanę ![]() Obgadałam z nią też wstępnie sprawę wstążki na sukni i w czwartek mam przyjść do niej ze zdjęcieami to dogadamy szczegóły. Generalnie jestem bardzo zadowolona, że właśnie ten salon wybrałam, bo kobieta się na maksa angażuje w to co robi i potrafi szczerze doradzić Aaa i jeszcze jedno, bo widzę, że mi się Asiulek nie zacytowała: ostatnio też mnie zapalenie pęcherza dopadło i babka w aptece doradziła mi żebym piła dużo wody z cytryną i innych kwaśnych napojów, żeby zakwaszać mocz. Do tego łykałam żuravit i jakoś udało mi się wykurować ![]() Anesh, gospella - ćwiczymy
|
||||||
|
|
|
#4893 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wreszcie w domu
Remmi: bardzo fajna fryzurka , nie jest właśnie ani przesadzona ani zwyczajna ja też wkleje to ,co mam na oku![]() http://www.*************/katalog-fryzur/310/ - ta mi sie najbardziej podoba http://www.slubniaczek.pl.tl/GALERIA-/pic-2573.htm http://www.slubniaczek.pl.tl/GALERIA-/pic-2110.htm http://www.slubniaczek.pl.tl/GALERIA-/pic-2152.htm A Wam jak sie podobają? Jeśli chodzi o poduszkę pod obrączki to my nie kupujemy, bo moja siostra jak miała poduszkę pod obraczki to ksiadz jej nie uzyl a miala taka fajna...moze on nie uznaje takich rzeczy..
|
#4894 |
|
Wtajemniczenie
|
to ta pierwsza fryzura, bo sie cos link nie wgrał
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że przednie siedzenie
|
|
|
|
#4896 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha tak myślałam jak to przeczytałam
![]() ![]() A ja dziś zaniosłam moje pierwsze "cefałki".. Coś mam nie za dobre przeczucia odnośnie tego mojego poszukiwania pracy
|
|
|
|
#4897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale pozytywne nastawienie tez dużo daję
|
|
#4898 |
|
BAN stały
|
Powrociłam,ale czekam na serial.
W sumie na dwa seriale. ![]() dziewczyneczko,ładne fryzurki. gosica,a więc kciuki za prace
|
|
|
|
#4899 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czesc PMki My z TŻem dzis probowalsimy zalatwic troche spraw w kosciele i USC, oczywiscie nic nie zalatwilismy, ale przynajmniej wszystko juz wiemy co i jak
|
||
|
|
|
#4900 |
|
BAN stały
|
Dopomoge,tadam 4900 post.
Jeszcze 100 tka do końca. ![]() capri i co się ciekawego dowiedzieliście. Jak tam maleństwo,jak Ty się czujesz mamusiu??
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-02 o 20:22 |
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No coś kiepsko nam to idzie. Tancia i Samoa prawie się tu nie pokazują, a to one kiedyś najwięcej postów nabijały A teraz Black też coś przystopowała i już tak nie pędzimy ![]() Capri czekałam na Ciebie, żeby nowy tekst na Twoim dzidziusiowym suwaczku zobaczyć Ale Twoje maleństwo chyba jest większe niż tam przewidzieli, bo już ostatnio przeganiało "rówieśników"
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-03-02 o 20:27 |
|
|
|
|
#4902 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A bez nich wątek jest,może nie pusty aleee hm nie cichy ale zwolnił tempo.No,bo nasze Pmki to gaduły.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-02 o 20:35 |
|
|
|
|
#4903 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i musim zaczac chodzic na nauki.....A w USC pani kazala przyjsc 2-3 tyg przed slubem bo teraz to za wczesnie ![]() Czuje sie dobrze, mam straszny apetyt, dzidzia chyba tez bo chyba czuje ostatnio takie motylki w brzuchu, to juz chyba pierwsze ruchy Cytat:
Tez zawsze czekam na pt na nowy opis Malenstwo jak na razie bylo wieksze od rowiesnikow, zaobaczymy co bedzie na kolejnym usg ale jeszcze sporo czasu do niego, jakis miesiac No i moze pokaze wtedy laskawie co ma miedzy nozkami Wlasnie, ostatnio wolniej nam idzie watek, moze dlatego ze po sesji?
|
||
|
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo teraz oglądam tv , ale obiecuję, że zrobię i zamelduję się . Z Tobą i gospella już milatwiej, bo wiem, że gdzieś ktoś ze mną też ćwiczy . Moja mama z dwoma koleżankami też sie tak zawzięły, jedna sie wykruszyła po niedługim czasie, a druga ćwiczy z nią już półtora roku .
|
|
|
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba faktycznie. Nie wpadłam na to
A przecież w sesji klawiatury nam się paliły od tego zawrotnego tempa ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
Teraz Wasza kolej ![]() Ale jakoś jednak rano mi się lepiej ćwiczy. Tylko teraz nie mam siły wstawać wcześniej żeby poćwiczyć. W wakacje mi to łatwiej przychodziło, a teraz nie mogę się zwlec z łóżka rano
|
|
|
|
|
#4906 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
To jeśli my pójdziemy do USC na 3 miechy przed ślubem,to będzie za wcześnie?? Cytat:
A co do ruchów to ,super. Cytat:
by dziecie,nie bylo tak wstydliwe i pokazało co ma między nóżkami.
|
|||
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Ile napisałyście... Jutro po zajęciach pewno nie będę mogła Was znaleźć bo będzie już nowy wątek.Cytat:
Lain mi tez nie podobają sie takie zaproszenia laser plus wstążki itp. Ale bardziej ślubne od tych wklejonych wydają mi sie takie z imionami i jakimś motywem ślubnym.
|
|
#4908 |
|
Konto usunięte
|
My dziś po kolejnej wizycie z zaproszeniami, jedno jeszcze wrzuciłam do skrzynki i zostały tylko 3 sztuki ..ufff ile herbat trzeba było wypić, ile ciasta zjeść
a teraz już jakieś 2 tyg do pierwszej przymiarki więc chciałabym ważyć tyle ile mam ważyć na ślubie czyli 53. Zapomniałam powiedzieć, że kupiliśmy winko, teraz jeszcze szmpan. Jakiego kupujecie- myślałam o CIN CIN albo Dorato.. |
|
|
|
#4909 |
|
Adwokat diabła
|
Oh, wybaczcie mi moje lenistwo
Poprawię się w następnej części, teraz mam takie dni że bym spała i jadła...
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Martoolka zadanie wykonane
.
|
|
|
|
#4911 |
|
Konto usunięte
|
A może dziś damy radę skończyć tą część :P
|
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17587144]A może dziś damy radę skończyć tą część :P[/QUOTE]
Byłoby miło ![]() Guska, też ostatnio myślałam nad szampanem ... ale Dorato mi tak średnio smakuje ..
|
|
|
|
#4913 |
|
BAN stały
|
No jestem spowrotem,oglądałam Klub Szalonych Dziewic.Podoba mi się ten nowy serial,chyba sobie 2 odcinek oglądne na vod,ale to może potem jak legne się do łóżka i w łóżeczku sobie oglądne.
![]() No ja jestem Za,by skończyć dzisiaj ten wątek/tą część.
|
|
|
|
#4914 |
|
Konto usunięte
|
Mój TŻ zaczyna mieć koszmarki ślubne
![]() Ja jutro na zajęcia w końcu... Z jednej strony się cieszę, z drugiej tak bardzo mi się nie chce. Znowu będę się wkurzać na moje "koleżanki", które - jak usiądę w środku przypadkiem - przerzucają przeze mnie liściki... Jak dzieci w szkole :P No i jutro poradnia Więc jutro będzie ten pierwszy raz... Przeraża mnie to :PI co do zaproszeń - mi właśnie przyszedł zwrot zaproszenia wysłanego do mojego kolegi Pomyliła Mu się literka z cyferką, jak mi adres pisał Dobrze, że zapobiegawczo wpisywałam swój adres z tyłu, więc jutro przepakuję tylko do nowej koperty (jak dobrze, że zamówiliśmy więcej zaproszeń, bo na wypisanie poszło kilka i koperty też nam zostały) i pewnie postoję pół godziny w kolejce na poczcie po jeden durny znaczek |
|
|
|
#4915 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17586386]
Zapomniałam powiedzieć, że kupiliśmy winko, teraz jeszcze szmpan. Jakiego kupujecie- myślałam o CIN CIN albo Dorato..[/QUOTE] My mamy ruskiego Cytat:
![]() A tak serio to chyba przesilenie wiosenne nadchodzi, bo ja też bym mogła cały czas spać ![]() Masz szczęście, bo już myślałam, że będę musiała Cytat:
No to mi doszedł drugi serial do oglądania W środy oglądam "Bananowego doktora"
|
||
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ja tez jestem za , zobaczymy co z tego wyjdzie .KSD fajny , ale teraz jeszcze wrzucili na vod Usta Usta , do pośmiania jest ten serial .
|
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mi przypomniałaś, że miałam ostatnio ślubny sen i to dość przyjemny (poza tym, że policja przyjechała i mi siostrę i świadkową chcieli aresztować
![]() A i jeszcze moja chrzestna wygrała 5 w totka w dniu naszego ślubu |
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4919 | |||
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, bardzo dziękuję za opinie odnoście fryzurki.
Też myślę, żeby fryzjerka lepiej podpięła ten dół, ale dziś to na szybciutko było i rzeczywiście jak sama patrzę na te fotki to wygląda jakby się fryzura powoli rozpadała. I też niech lepiej ułoży te pasma, żeby strasznego bałaganu nie było. Natomiast co do grzywki to nie wiem jeszcze co wymyśleć, dziś to wzieła do góry i przełożyła lekko na drugą stronę, wydaje mi się, że nieźle to wyglądało. Cytat:
![]() Tak w ogóle, to wcześniej inną fryzurę mi ułożyła. Taką, że wszystkie włosy miałam na druga stronę przerzucone i loczki ładnie mi opadały na ramię po prawej stronie. Fajnie to wyglądało, ale głupio się czułam mając odkrytą lewą stronę i prosiłam o inną wersję. No i ta co Wam pokazałam najbardziej mi się spodobała. Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17586386]My dziś po kolejnej wizycie z zaproszeniami, jedno jeszcze wrzuciłam do skrzynki i zostały tylko 3 sztuki ..ufff ile herbat trzeba było wypić, ile ciasta zjeść a teraz już jakieś 2 tyg do pierwszej przymiarki więc chciałabym ważyć tyle ile mam ważyć na ślubie czyli 53. Zapomniałam powiedzieć, że kupiliśmy winko, teraz jeszcze szmpan. Jakiego kupujecie- myślałam o CIN CIN albo Dorato..[/QUOTE] OOO tak. TŻ miał się odchudzić, ale nic z tego, ostatnio żywimy się tylko ciastami hehehehe A jakie winka wzieliście przypomnij mi? No właśnie i jaki szampan wziąć Cytat:
Ja też chętnie bym spała przede wszystkim
|
|
#4920 |
|
BAN stały
|
marta,mnie kusi kolejny serial Usta w Usta,bo też mi się zdaje,że jest/będzie fajny.
Więcej seriali matka nie miała. O anesh,wyprzedziłaś mnie bo o tym drugim serialu też myśle by oglądnąć. ![]() Także ide niebawem pod prysznic,a potem sobie oglądne na vod. ![]() Bez kitu,teraz na 2 reklamują nowe serialie.Zwiariowali chyba w dodatku zamierzam ogladac YCD.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-02 o 22:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

może zapisać ..

a miala taka fajna...moze on nie uznaje takich rzeczy..
??? Bo ja nie zrozumiałam

Jak tam maleństwo,jak Ty się czujesz mamusiu?? 
A bez nich wątek jest,może nie pusty aleee hm nie cichy ale zwolnił tempo.No,bo nasze Pmki to gaduły.
,super.
a teraz już jakieś 2 tyg do pierwszej przymiarki więc chciałabym ważyć tyle ile mam ważyć na ślubie czyli 53.