|
|
#961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część V
śmiać mi się chce jak patrzę na allegro i na komentarze na stronie ori na temat tej torby
tzn śmiać mi się chce że kasują, bo ja się nie dziwię ludziom że tak piszą.odebrałam paczkę, katalog jak policzyli za 2 zł tak został |
|
|
|
#962 |
|
Pani Buka
|
aiyyo ma rację, zamiast ładować kasę w kolejne kampanie rekrutacyjne i skupiać się na ILOŚCI mogliby spróbować coś zmienić w jakości pracy obecnych konsultantów, bo każda/y z nas ma z tym problemy, nawet zamawianie w pierwszy dzień katalogu nie gwarantuje pełnej paczki.
|
#963 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#964 | |
|
Zadomowienie
|
coś w temacie Precious i Emigmy?
do czego można go porównać? Cytat:
także jak nie zobaczę, to nie uwierzę
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
paczuszka odebrana, i jestem mega zadowolona z tej torby oriflame
|
|
|
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
Ja jestem nowa w Oriflame i jestem zoskoczona tymi brakami :/ składałam dzisiaj pierwsze swoje zamówienie i połowy rzeczy nie było To był dla mnie szok ;/
|
|
|
|
#967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Dobrze wiedzieć jak to wygląda od wewnątrz. W takim razie następnym razem jak trafię na opryskliwą osobę, poproszę do telefonu jej przełożonego.
|
|
|
|
|
#968 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o usuwanie komentarzy przez Oriflame to lekka kpina.Zrobili opcje komentowania tylko po to ,zeby same superlatywy im wypisywac!Dotyczy to kazdego produktu,poniewaz kiedys jakis produkt źle oceniłam i post został usunięty.To troszkę wbrew etyce.Można sie wypowiadac ,ale zawsze w ładny i pozytywny sposób.
Ktos pisał ,ze boi sie odbierac paczki bez otrzymania potwierdzenia -płatnosci przy odbirze.Kurier bez kasy raczej paczki nie odda,wiec nie ma sie czym martwic.Ja zamawiam od 1,5 roku każda paczke na dom i czesto za pobraniem i przyznam ,ze nigdy nie otrzymałam potwierdzenia ,ze zapłaciłam.
|
|
|
|
#969 |
|
Rozeznanie
|
I jak tam Kochane sprawa z brakami? Coś pojawiło się, czegoś nie ma już?
![]() U mnie Konsultantki zamówiły na adres domowy i mają już dziś paczki! SUPER!Ja zamówiłem na BR i będę miał w piątek ![]() Woda nowa damska beznadzieja... :P
|
|
#970 |
|
Raczkowanie
|
Bo widocznie nie prosiłaś o nie. Któremu kurierowi chciałoby się wypisywać, gdyby go ktoś nie prosił.
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009 Teraz czekamy na nasze Maleństwo -> termin porodu 08.01.2011 ![]() Edytowane przez Lalkana Czas edycji: 2010-03-02 o 19:34 |
|
|
|
#971 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
jestem nową Konsultantką. Dzisiaj złożyłam swoje drugie zamówienie i bardzo mnie zaskoczyła ta cała sytuacja :P Też miałam 2 torby w zamówienie i nici z tego. Zrobiłam 129 PP ale liczyłam na 200. Ja mam pytanie do Was w sprawie tego profesjonalnego zestawu konsultanta (zestaw 60 próbek w etui + torba). Na potwierdzeniu zamówienia na stronie Oriflame mam napisane że ten zestaw nie może być sprzedany a do mojego zamówienia (zamiast tego zestawu) zostały dodane tylko próbki w etui. Tzn., że dostanę tylko te próbki bez torby Oriflame? |
|
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
ja odebrałam dziś paczuchę w filii
i nawet jutrzejsza poprawka nie przeraża dla siebie mam wodę GG Shine, oleje, utwardzacz i emalię podkładową do paznokci, lakier Magenta Frost, żel winogronowy do twarzy i w końcu mi żel antybakteryjny do rąk przyszedł można powiedzieć że zaszalałam w tym katalogu. ![]() a z 5 mam już zamówienie na ponad 100 zł ![]() koleżanka zamówiła za 69 zł żeby wziać ten zestaw za 19,9 więc znowu będę czatować z rana
szczęśliwa mężatka od 3.09.11 zapraszam na mój blog o tematyce urodowej - http://merczens.blogspot.com Edytowane przez zlotqo Czas edycji: 2010-03-02 o 20:23 |
|
|
|
#975 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,powiedzcie mi czy istnieje jeszcze szansa żeby załapać się na torbę pumy?trochę zmartwiło mnie to co napisałyście,a jeszcze nie składałam zamówienia
|
|
|
|
#976 |
|
Rozeznanie
|
Co to jest BONUS WYNIKOWY?
Wszedłem sprawdzić, jaką aktywność ma moja Konsultantka w k4 - to ma napisany rabat za to, że ma 3 % a obok jest BONUS WYNIKOWY: 26,00 co to jest ?---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Z tego, co wiem ja, to torby PUMA nie pojawią się już.
|
|
#977 |
|
Zadomowienie
|
Czy mógłby mi ktos pomóc?
![]() Zamówiłam sobie Skin type Testers (5 badań) - tester do badania rodzaju cery, jednak nie dostałam żadnej ulotki jak się tego używa co i co oznacza (tzn wiem tylko tyle że w brakach jest ulotka i jej nie zobaczę )Oświeci mnie ktoś jak to działa ?
|
|
|
|
#978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#979 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
no dokladnie dla mnie to tez szok i jakas paranoja zeby robic wyscigi kto pierwszy ten lepszy a w dobie gdzie wszedzie polki uginaja sie pod iloscia towaru to niezbyt sie firma prezentuje i na pewno na tym tracii bo jak klientka raz zamowi cos -nie bedzie, drugi raz cos zamowi-tez nie bedzie to trzecim razem pojdzie do konkurenci i tam zawsze wszystko dostanie w terminie to przeciez tak jak w sklepie nie podoba mi sie cos lub czegos nie ma to po prostu wychodze i na pewno juz tam nie zawitam....
|
|
|
|
#980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Więc to chyba zależy od wewnętrznych ustaleń .Zastanawia mnie tylko fakt, że często piszecie, że nie odpisują, a zależy Wam na sprawie i nie dzwonicie. Mnie jak zależy żeby coś szybko załatwić, to od razu dzwonię .
|
||
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#983 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jak zadzwoniłam, to mi pani powiedziała, że skoro wysłałam meila, to mam czekać na odpowiedź i był koniec rozmowy |
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś odebrałam paczuche w filii, miałam jeszcze jedną z ulotki wyprzedażowej, bo zamawiałam mojej konsultantce i było razem ponad 7 kg
dobrze, że TŻ zaniósł i też się zawsze strasznie cieszę zawsze jak rozpakowuję tę paczkę i oglądam wnikliwie każdą rzecz fajna sprawa ;D hm, mam zniżkę na BK i zastanawiam się, co kupić
|
#985 | |
|
Raczkowanie
|
Ja też osobiście wolę pisać do nich maile niż dzwonić. Te babki, z którymi miałam nieprzyjemność rozmawiać są jakieś takie rozdrażnione, aż strach o coś pytać :p
Co do tych akcji rekrutacyjnych to też często zwracam na to uwagę - jak mogą chcieć żeby Sponsorki rekrutowały więcej Konsultantek skoro one już na starcie się rozczarowują? :/ Ktoś uciuła te 100 PP a tu nagle ucina mu z 20 PP :| No ludzie... przecież jak MY się zrażamy, choć już często spotykałyśmy się z tym problemem, to co mają powiedzieć Nowe? ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
Prawie jak rozpakowywanie prezentu ![]() No...czasem to jest jakiś prezent , bo lubię samą siebie obdarowywać kosmetykami ^^
|
|
|
|
|
#986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
. Gdy ja dzwonię, to zazwyczaj nie wiedzą.
|
||
|
|
|
#987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Babka mnie zapytała na wstępie o numer konsultantki, zanim zdążyłam "dzień dobry" powiedzieć :P Wklepała go gdzieś, a że w meilu go im podałam (bo mi kazali :P) to ona do mnie, że widzi moją wiadomość i mam czekać skosiła mnie zanim zdążyłam powiedzieć o co mi chodzi dokładnie
|
|
|
|
|
#988 |
|
Rozeznanie
|
dzięki wielkie
|
#989 |
|
Raczkowanie
|
Mnie zazwyczaj odsyłają pod inny numer, do jakichś widocznie bardziej kompetentnych ludzi, ale później okazuje się, że Ci kompetentni też coś niezbyt-niezbyt :/ Jak miałam jakiś problem to po zakończeniu rozmowy dalej go miałam. Więc szkoda czasu i nerwów.
|
|
|
|
#990 |
|
Rozeznanie
|
właśnie smaruje się tym sztyftem korekcyjnym z tea tree i tak sobie pomyślałam,ze jak dla mnie to mogliby produkować tylko tę zieloną stronę,bo pomarańczowej wcale nie używam
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

tzn śmiać mi się chce że kasują, bo ja się nie dziwię ludziom że tak piszą.

)
dobrze, że TŻ zaniósł