|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Riana dlatego trzeba ze 2-3 cykle tylko pobserwowac cykle, mierzyc temp jeslo sie da.
Dni plodne sa wtedy gdy slub przypomina kurze bialko. Ciezko mi powiedziec kiedy ci to wypadnie. Zazwyczaj 14 dni przed nastepna miesiaczka. Czyli licz jakby okres mial przyjsc od momentu jego przyjscia, przez tyle dni ile masz cyklu. chyba malo zorzumiale napisalam ![]() Pozatym nigdy nie wiadomo czy sie uda trfic, tak na prawde zaawsze bedzie 50 na 50 szans ![]() Dziewczyny a ta wiedza o dniach plodnych byla na naukach przedmalzenskich jak zeszscie uwazaly?
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Tutaj jest dości ciekawy artykół jak rozpoznac dni płodne może to pomoże nie którym
http://www.biomedical.pl/antykoncepc...plodna-48.html
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3274 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej...
Powoli się zbieram...w sobie. 1...2...3...liczę do dziesięciu i biorę głeboki wdech...niewiele pomaga. Nastrajam sie na "anty" w stosunku do mojego jeszcze męża. Jeszcze nie wiem czy pojadę sama , czy mój brat mi będzie towarzyszył, bo jest w pracy i nie wie czy uda mu się wyrwać. Jak się czuję?...podle, strasznie...mniej więcej tak jakbym szła na pogrzeb. Targają mną różne uczucia, co będzie jak zobaczę na korytarzu sądowym męża...mam nadzieję, że nic nie poczuję oprócz obrzydzenia... Zdam relację wieczorem...tymczasem idę walczyć !!!
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko trzymam caly czas za Ciebie kciuki
powalilo mi sie wczoraj i myslalam, ze to wczoraj mialas rozprawe ale tak to jest jak sie "przelatuje" wypowiedzi zamiast doladnie czytac... ja sie najadlam stresa, bo w sumie od 4 rano nie spie, bo nie moglam sciaganc pokarmu...znow mi sie jakis maly zastoj zrobil...Dziewczyny mi radzily masaze i cieply prysznic a tu wiec od rana sie stresowalam i miałam nerwa, bo mialam taka sliwe z zew strony, piers z pokarmem, ktory nie chcial leciec i na dodatku bolalo mnie i goaca byla...ale przed chwila nakarmilam na sile Mala i mi to naprawila nie wiedzialam, ze karmienie piersia to taka sztuka...niby prosta rzecz a ciagle cos nie tak...w sumie przez 2 mies bylo okej, ale od jakiegos czasu mi prawy cyc uprzykrza zycie
|
|
|
|
#3276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do Rybulki pisala mi sms - oblala... ale mysle ze napisze tu sama.... zrobila glupi blad a tak dobrze jej szlo.... no trudno da rade nastepnym razem![]() no jestes ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja juz po spotkaniu ze znajomymi bylo super.. chlebek czosnkowy i salatki poszlyyyy juz sie balam ze jedzenia braknie ale dalismy rade
|
|
|
#3277 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3278 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Kliknięte ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja mam koleżankę, która odstawiła tabsy w jednym miesiącu, a w drugim była już w ciąży ale wiadomo, że tabsy to hormony więc trochę czasu potrzeba żeby zobaczyc jak organizm działa bez nich Cytat:
dla Ciebie też buziak Cytat:
Cytat:
![]() A Rybulka zda następnym razem u mnie mój kuzyn podchodzi w piątek ...zobaczymyfajnie, że spotkanie się udało
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3282 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3283 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki ...Kochane jesteście
Jednak brat ze mną pojedzie...bardzo się cieszę, bo zawsze to raźniej mieć kogoś ze sobą Więc mam jeszcze trochę czasu, bo nie musze jechac autobusem.Powiem Wam, że wczoraj byłam na manicure na poprawe nastroju. Mam pazurki pomalowane lakierem OPI (osławiona marka) i dzisiaj juz mi odpada...masakra. Nie wiem czy lakier był jakiś stary, czy co, ale odchodzi mi płatami. Miało być elegancko na rozprawę, a tu takie niespodzianki. No i ostatnio podobają mi się krótsze paznokcie pomalowane na ciemny kolor- długie szpony przestały mi sie podobać.
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam krótkie pazurki od pierwszego kontaktu z gitarą I w sumie wolę takie krótsze, wygodniejsze są, a po pomalowaniu na jakiś wsciekle czerwony czy fioletowy kolor lub ozdobieniu nie wyglądają kiczowato jak długie szpony (lub, co gorsza, tipsy, brr)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-03 o 10:13 |
|
|
|
|
#3285 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Słoneczka
Posypało u was śniegiem? U mnie troszkę jest.A wczoraj to myślałam, że coś komuś zrobię, bo jakiś "życzliwy" sąsiad zadzwonił do spółdzielni ze skargą, że robimy remont a nie sprzątamy klatki, bo klatka była w zeszłym roku malowana i poręcze są zakurzone Jak wróciliśmy do domu to przeszłam się zobaczyć na wyższe piętra i okazało się, że sąsiad na piętrze wyżej po przekątnej ma normalnie skład budowlany na klatce, poręcze białe od gipsu i ten sam syfna ostatnim piętrze, myślałam, że zawału dostanę. U nas to lśniło w porównaniu z wyższymi piętrami. No, ale pewnie ktoś zadzwonił, ze jest brudno to babka do nas w pierwszej kolejności darła mordę, bo młodzi i dopiero co się wprowadzili to na pewno zrywają sufity i podłogi, więc musi być syf![]() anika222 i jak papug? ania20m fajny ten Wasz domek tzn. projekt domku. Kiedy planujecie budowę? sweet cherry fajnie, że będzie syn Michałek, Misiu fajnie![]() domi7ks śliczna Śpiąca Królewna Pola A na youtubie Pola wymiata . A rodziną się nie przejmuj. Róbcie wszystko według własnego planu. No i przydałyby Wam sie te wakacje już po. A mała? no nie z takimi maluchami ludzie podróżują.india83 super ta ścianka między aneksem a salonem też kiedyś miałam mieć kucniepołączoną z salone albo barkiem albo taką ścianką, no ale wyszło inaczej, bo kuchnia i salon po przeciwnej stronie, za to otwarta na duży przedpokój, a przedpokój na salon, więc wszystko w kupie![]() anuula można tą szafę okleić okleiną białą, ale poczekajcie, uskładajcie i wtedy kupcie białe płyty, bo z okleiną to różnie jak nie jest zgrzewana na gorąco. To trzymam kciuki za staż AgatkaL trzymam kciuki, pokaż dziadowi ![]() Riana jak to ludzie ci coś rzucają an taras? to gdzie Ty mieszkasz? Kasiaher ale nam zrobiłaś sesję zdjęciową Dominika, jaki kawaler z niego ![]() stokrotka24 no szkoda, ale i tak trzymam kciuki dalej. A ja z mieszkaniami tak miałam nie raz, a raczej z ich własciecielami, że mieli swoją cenę i nie chcieli spuścić, też mówili że tylu ludzi teraz szuka mieszkań, że ktoś im końcu kupi za tą cenę (marzenie ściętej głowy) i co? mieszkanie dalej stoi, a już miała takie zainteresowanie (jak my tam byliśmy 3razy to za każdym razem ktoś inny na nie czyhał ) A jak się dowiadywałam z pewnych źródeł to mieszkania te stoją już w biurach nieruchomości 3lata i nei umią go sprzedać, bo właścieciele nie skorzy do negocjacji.neska22 no to gratuluję decyzji starankowych.
|
#3286 |
|
Wtajemniczenie
|
W przyszłym tygodniu idziemy do geodety i będziemy wymierzać a później do projektanta jeszcze musimy sie przejść. Może już na wiosnę zaczniemy kupować materiały budowlane.
|
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
za Agatę. Bądź dzielna. Pamietaj jesteś warościową, mądrą i piękną kobietąkasia jaki Dominik już duży a jaki podobny do Ciebie |
|
|
|
#3288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja bliziutko Ciebie i śniegu nie ma. Acha ustaliłam sobie limit we wchodzeniu na Wizaż w pracy. Mogę wejść na wizaż dopiero po napisaniu całego pozwu. A więc pozew-wizaż-pozew-wizaż- (....)
|
|
|
#3289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3290 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3291 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa Rybulka napewno zda ![]() Cytat:
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki za Agatke
![]() a ja od dziś na zwolnieniu na cały miesiąc...miałam rozmowe z szefem i kazde z nas jest z sredniej sytuacji.... bo ja nie wiem jak sie dalej bede czuła, a on nie wie co ma robić, bo ktoś musi pracować...
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
AgataL trzymam mocno kciuki
Pamietaj mów szczerze jak było nie kryj drania nie zasłuzył na to . Rób tak abyś to ty na tym dobrze wyszła , bo to jest taki typ ze tu chce ugody a potem może zrobic tak ze to on jest ten biedny a ty ta zła. Tak wiec walcz kochana i oby to wszystko rozegrało sie jak najszybciej
|
#3295 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatka-wiem ze słowa tu nic niepomoga,musisz byc silna i pamietaj jesli rozwod to tylko z jego winy
Najwazniejsze abys niedala sie sprowokowac i w sadzie niepalnela głupstwa.Nieopowiadaj- mow skladnie i na temat!Dla sadu najwazniejsze wlasnie jest to.Jesli bedzie maz klamal zawsze podwaz jego zdanie.TRZYMAM KCIUKI!!! Jesli chodzi o lakier niejest wcale taki dobry--jesli odchodzi to albo zbyt grubo polozony albo za gesty i stary.ssr-mieszkam w bloku na parterze i mam taras
Wkoncu Pawełek,Dawidek i Hubercik maja siostrzyczke ![]() Nasz skarb nasze marzenie -Nicolka ząbale KLIK PLISSS http://[luksjab]471229[/luksjab] Edytowane przez Riana Czas edycji: 2010-03-03 o 12:03 |
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=SSR;17592726]Cześć Słoneczka
Posypało u was śniegiem? U mnie troszkę jest.anika222 i jak papug? wiesz co w niedziele jedziemy do pszczyny na giełdę ptaków tam są hodowcy sprawdzeni i mozna kupić te samą papugę co w zoologicznym o połowę taniej bo nasza kosztuje 570 zł a tam na giełdzie od 200 - 250 zł pytałam jednego z hodowców i powiedział zeby przyjechac n agiełdę to pogadamy o wszystkim
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=anika222;17595572]trosze popruszylo ale zanim spadlo sie roztopilo ![]() ![]() ![]() zrobilam spagetti na obiad ide jeszcze po makaron bo wyszedl![]()
|
|
|
#3298 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas sniegu brak-slonko swieci ktora chce ?
|
#3299 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Poklikałam co się da, dziewczyny dzieciaki wymiatają, Domiks fajne kapcie
Kashier jak oglądałam zdjęcia małego jak się śmieje to się sama zaczęłam śmiać![]() Riana - ja też miałam kłopot z sąsiadami w zakresie zrzucania śmieci na mój taras. Miałam nad sobą i obok studentów, którzy sobie na balkonach imprezowali więc śmieci i pety lądowały u mnie. Raz posprzątałam, drugi też, ale nie wytrzymałam jak znalazłam na balkonie zużytą gumkę. Przygotowaliśmy z TŻ piękny liścik, że uprzejmie prosimy o to, aby swoje śmieci a zwłaszcza środki antykoncepcyjne wyrzucać do śmieci bo następnym razem znajdą je na swojej wycieraczce. Dopisaliśmy adnotację, że jeśli ten list nie jest skierowany do nich to przepraszamy za kłopot. Wydrukowaliśmy tyle wersji ile mieszkań od tej strony i powrzucaliśmy do skrzynek na listy. A sąsiedzi z balkonu obok postawili nam po imprezie butelki po alkoholu na tarasie (miały wspólną ściankę) - to odstawiliśmy z powrotem z kartką - czy to aby nie przesada? Problemy się skończyły. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A mieszkanie trudno - pewnie chcieli podbić cenę i tyle. Jakby mieli tyle chętnych to by Wam od razu odpowiedzieli a nie potrzebowali czasu do namysłu.Cytat:
Szybciej idzie - w krótszym czasie dostaje więcej pokarmu. A jak ciągnie z piersi to trudno ocenić ile tak naprawdę poszło. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=anika222;17595572] Cytat:
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś - na razie stanęło na niczym... ja na dzień dzisiejszy nie wiem jak sie będe czuła za miesiąc... ale myślę, że już lepiej i że spokojnie wróce do pracy
ale z drugiej strony wiem, że muszę bardzo na siebie uważać, bo nie chce by znów sie powtórzyła sytuacja sprzed 2 lat... (wtedy poroniłam dość wcześnie) no ale i pieniązki teraz będą potzrebne... heh... sama już nie wiem... na razie nie będe się tym martwić, musze dopocząć, pod koniec miesiąca będę dumać co dalej ![]() a co do pracy w domu, to powiedziałam że jak coś to niech podrzucą to będę dziubać, ale nie wiem, nie wydaje mi się żebym coś dostała
Julka http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cpx9ipnwxid9w.pngCzas zacząć nowe, lepsze życie... Edytowane przez MisQa Czas edycji: 2010-03-03 o 12:34 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

byłaby Zuzia i byłby Patryk

u mnie mój kuzyn podchodzi w piątek ...zobaczymy

Jak wróciliśmy do domu to przeszłam się zobaczyć na wyższe piętra i okazało się, że sąsiad na piętrze wyżej po przekątnej ma normalnie skład budowlany na klatce, poręcze białe od gipsu i ten sam syfna ostatnim piętrze, myślałam, że zawału dostanę. U nas to lśniło w porównaniu z wyższymi piętrami. No, ale pewnie ktoś zadzwonił, ze jest brudno to babka do nas w pierwszej kolejności darła mordę, bo młodzi i dopiero co się wprowadzili to na pewno zrywają sufity i podłogi, więc musi być syf
a jaki podobny do Ciebie

jeszcze zbija mi fakt, że czekają nas 3 wesela w kwietniu, czerwcu i lipcu i jeszcze w maju urodziny mojej chrześniaczki