|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Ogromnie podoba mi się ten z biconów, drugi w pierwszym poście z ostatniej serii (post 1197). Ale wyobraźnia sama nasuwa mi, że naszyjnik powinien być krótszy, dokładnie w tym miejscu, gdzie zawija się na zdjęciu, mógłby być zakończony. A reszta mogłaby być kolczykiem. Przy czym taki zestaw nadawałby się raczej do mocno wydekoltowanej i jednocześnie bardzo skromnej sukienki, np. małej czarnej, a nie do bogatej sukni ślubnej. Hmm, może się skusze na takie błyskotki
w jakimś ciemniejszym kolorze Swarków.Dobranoc dziewczynki. I jeszcze raz zapytam, czy któraś wie, co się dzieje z Przeddzidzie? Jest pierwsza na tegorocznej liście panien młodych, ale nic od listopada nie pisze
Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2010-03-03 o 00:22 |
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dowiem się co i jak
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Aga dzieki wielkie za reszte fotek. Na spokojnie w domu przejrze.
|
|
|
|
#1204 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kobietki
![]() Ja was podczytuję:P Madziaciu ta ASIA podoba mi sie najbardziej. I myślę, że Tobie będzie w niej dobrze. Ale to TY wybierasz. Co do sukni to naprawde, widze, że mi poszło zupełnie łatwo.... Pierwsza , którą zobaczyłam, przymierzyłam i zakupiłam
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1206 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładne te wiązanki
![]() Nawet bym coś wybrała z nich może, a co do auta, to zdecydowaliśmy wczoraj , że nie bedziemy ubierać limuzyny. Tylko jakiś delikatny akcent przy drzwiach. I to wszystko. ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- coś mi się wydaje , że same jesteśmy. Ja uciekam się uczyć... Zajrze póżniej.
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem tak do 10.30 a potem idę do drugiego zakładu a tam nie mam nawet jak włączyć kompa - taki ruch jest
|
|
#1208 |
|
Rozeznanie
|
Justyś ładniejszy dekold ma india, i w ogóle mi sie ona cała podoba
Madziaciu Asia jest przepiekna, ale koniecznie przymierz tą Cassie jeszcze A my zastanawiamy sie co do samochodu Bylismy wczoraj w tym komisie na przeciwko wichrowych wzgorz, mają tam dwa jaguary, ale akurat w tym czsie byl tylko jeden, zajrzałam do srodka i jakis mały mi sie wydawał, no i jeszcze te zaproszenia trzeba załatwić
|
|
|
|
#1209 |
|
Wtajemniczenie
|
My mieliśmy inną opcję,
jezdziliśmy za autem, które nam się spodobało, jak ktoś wysiadł to pytaliśmy , czy by mógł nas zawieść. W końcu mój tż się zdenerwował, powiedział, że limuzyną może nam się już nie zdarzyć pojechać i zamówił Lincolna 7,5 m. Także to mamy z głowy. Dziewczyny jeśli ktoraś z was nie ma wódki, to w Euro Cashu Sprzedają w cenie hurtowej + 2 % narzutu. To wychodzi okolo 5-8 zł taniej na butelce niż w sklepie. Zależy jaka wódka. Wina i inne rzeczy też można kupić na 2 %. Normalnie na paragon, chyba , że ktoś ma swoj sklep to wtedy jeszcze jakies 40 gr taniej.
|
#1210 |
|
Zadomowienie
|
Hej, jeju masakra, chusteczki mi się już kończą
beatrice1234 a w jakiej cenie jest tam wypożyczenie auta? Pytaliście może?? madziaciu naprawdę ładne bukiet.Zaraz dokładnie się rozejrzę.
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak z doskoku jestem
![]() Beatrice a ile kosztuje wypozyczenie? Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-03-03 o 10:29 |
|
|
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
A pamiętacie jak kiedyś któraś pisała o hurtowni kwiatów na Kolińskiego chyba?? Gdzie to dokładnie jest??
|
#1214 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
ja wybrałam zaproszenia w weekend piszemy listę gości i wysyłamy zamówienie
|
|
|
|
#1215 |
|
Zadomowienie
|
Igoolek pokaż
![]()
|
#1216 |
|
Wtajemniczenie
|
http://demotywatory.pl/1115045/Kolory
co wy na to??? ja się nie zgadzam ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- pewnie, że pokazuj te zaproszenia... jestśmy ciekawe jakie wybraliście ![]() dziewczyny, które jeszcze myślą nad suknia, zajrzyjcie tu, jest kilka nowych modeli http://www.afrodyta-rzeszow.eu/index.php?action=galeria
SZCZĘŚLIWA ŻONA OD 7.08.2010 r. http://s4.suwaczek.com/20100807650120.png razem od 18.03.2009 r. Z nadzieją za rękę idę przez ten czas.... Edytowane przez Qdlatek Czas edycji: 2010-03-03 o 10:58 |
|
|
|
#1217 |
|
Rozeznanie
|
cena jest zależna od czasu, ale srednio wychodzi ok 500 zł, + dopłata ok 50-60zł za kilometry w naszym przypadku 15 do Smykowa.
Igoolek pokaż te zaproszenia ![]() Ninuska chyba Elsi tam zamawiała kwiaty na wystroj koscioła i do wazonów na sali, ceny były przystepne z tego co pamietam Edytowane przez beatrice1234 Czas edycji: 2010-03-03 o 10:51 |
|
|
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
beatrice1234 o matko,strasznie drogo. I jeszcze te km doliczają.No właśnie, nie pamiętam kto o tym pisał.
Qdlatek chyba jednak czasami tak jest. Niestety Demotywatory są rozbrajające.
|
#1219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
). Nawet są takie badania, które pokazują, że kobieta w trakcie czasie cyklu, gdy ma najwyższy poziom estrogenu parkuje gorzej niż wtedy, gdy ten poziom jest u niej najniższy.Niedawno czytałam właśnie świetną książkę na ten temat: "Dlaczego mężczyźni nie słuchają, a kobiety nie umieją czytać map" Allana i Barbary Peasów. Wiele uczy o konfliktach w związkach, których można uniknąć, a które wynikają po prostu z różnic wykształconych w trakcie ewolucji, czyli po prostu bardzo fajnie podana psychologia behawioralna.
Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2010-03-03 o 11:14 |
|
|
|
|
#1220 |
|
Rozeznanie
|
Nasze zaproszenia
Arek tak samo jak ja ceni prostotę więc pasowały nam idealnie ![]() http://img161.imageshack.us/img161/6610/sm05in7.jpg |
|
|
|
#1221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1222 |
|
Zadomowienie
|
Igoolek przepiekne, naprawdę mają to coś. Bardzo mi się podobają.
|
#1223 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie, wiekszość może i tak, ale moj rozróżnia
![]() Natomiast może nie ma czym się chwalić ale pare z tych kolorów ja do tej pory nie znałam:/ ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Bardzo ładne te zaproszenia
|
#1224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Śliczne zaproszenie...bardzo mi sie podoba!! Proste,ale eleganckie!!! ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Dziewczyny mam pytanie. Czy może któraś z was wie gdzie można zamówić zaproszenia ze zdjęciema,ale na kalce jako wkładka???????Moja znajoma takie miała i bardzo mi sie podobają,ale nie mogę nigdzie ichznaleźć,wieć proszę o Waszą pomoc
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj Tasiaczku
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- AGA ci napewno pomoże:P
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Tasiaczek a na allegro patrzyłas?
Iga ładne zaproszenia, nawet w tych kokardka mi tak nie przeszkadza
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Igoolek - bardzo ladne zaproszenia, eleganckie.
|
|
#1228 |
|
Rozeznanie
|
Dziękujemy
Fajnie że się podobają
|
|
|
|
#1229 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny.... czy wy też macie takie słońce śliczne za oknami???
Jej nawet nie mam nastroju na nauke...
|
#1230 |
|
Zadomowienie
|
Witam w dniu dzisiejszym. Jestem po siatce i nogi mnie bolą...
Moj P może aż tyle to nie rozróżnia ale na pewno sporo wiecej niż tam jest pokazane. Kurde strasznie drogi ten samochód. Nas zawiezie kolega A5 a w ostateczności X3. Zaproszenia ładne, aczkolwiek dodałabym jakiś akcent kolorystyczny. Ninuśka kup sobie Akatar zatoki. A ogólnie biore Coldrex max grip i na wszystko jest. Hurtownia kwiatów jest jadąc od Staszica po prawej stronie w podwórzu takiego ciągu sklepów, przed nimi stoi betonowa fontanna. Kurde nie wiem jak sie te sklepy nazywają, ale w okolicach chyba Ampolu/ Malpolu. Bardzo tanie są tam kwiaty. Ja piękne długie róze na osiemnastke kupowalam po 1,40/szt. Jest chyba szyld na bramie wjazdowej. ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Wiecie ze moj TŻ ciągnie mnie na kurs tańca?? Zgłupiał czy co... Moze powinnam wykorzystac jego ochote ale szczerze mowiąc to mi sie nie chce Pewnie boi sie tańców na weselu, hihi...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

w jakimś ciemniejszym kolorze Swarków.

....