|
|
#1981 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
ale przesylka az 31$??
![]() no i dodaje te rzeczy, wyszlo mi 13+probka cieni i nigdzie nie widze pomniejszonej kwoty...
|
|
#1982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1983 |
|
Wtajemniczenie
|
szczerze? na wyczucie...
patrzylam na cery wizazanek i jak sie na skorze zachowuje, zestawienia, listy i tak jakos czuje
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze możesz też kupić najpierw próbki te za 2,5$ no ale jak chcesz A co zamawiasz?
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Wtajemniczenie
|
ook, jednak weszlam na allegro, akurat korektor mint i pomadke natural i tak chcialam, wiec kupilam normalne, za to podklady i pudry wzielam po 5probek, rozne kolory
![]() ale pare cieni mi sie podoba, ale na all nie ma
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Wtajemniczenie
|
a jaki odcień wybrałaś?
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Podkład golden fair i do niego mam i pędzelek i baze - wlaśnie ten puder bambusowy, ale chodziło mi o cien tylko tak niezrozumiale napisałam
A cień zamówiłam ten http://www.everydayminerals.com/stor...rt-2-shop.html kolor taki średni, wolałabym inny ale on też zalicza się do zniżki więc zapłace za niego tylko 1,4$ a na wypróbowanie taka ilość wystarczy
|
|
|
|
#1989 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
A ja właśnie wymazałam się cieniami od Mirelki [dzięki Kochana
|
|
#1990 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
próbki liczy się inaczej 2,5$ x 3.80/3.70 zalezy od kursu dolara a dodałam 12 rzeczy do koszyka? nie wliczając próbek? bo to się osobno zamawia i dopieor potem się zniżka nalicza ![]() na wypróbowanie zawsze mozesz wziasc próbki 2,5$, albo gotowe zestawy 4 podkłady za 5$ ja się od razu w bigi wpakowałam i pojedyncze póbki;/ Cytat:
![]() no i to nie nasze zamówienie było to hula hop ![]() zresztą to dziwne by było, bo nasze zamówienie organizatorka miała wczoraj wysłać ![]() co do hula hop to w częściach jest, próbowałam zmontowac, ale dałam sobie spokój, bo psuja jestem i jak krople do nosa potrafiłam zepsuc to czemu by nie hula hop ![]() dam tacie jak wróci zeby mi złożył ![]() buu dzisiaj wysypałam całą krzemionke jaką miałam a moze to znak, bo podsuszała mnie ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1991 |
|
|
Hehehehe, ładne są
Oczyma wyobraźni widzę już makijaże ![]() Jak pogoda dopisze, to postaram się już jutro na spacerze zanieść je na pocztę
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba dobrze, ze skusiłam się na ten większy zestaw, bo niewiele więcej wyniósł |
|
|
|
|
#1993 |
|
Wtajemniczenie
|
Powrót do szkoły, kiepskie wyniki z egzaminu, brak bliskiej mi osoby... dodatkowo na każdym kroku ktoś mnie irytuje, nie mówię tutaj o was dziewczyny- co to, to nie
No nic tylko krzyczeć
|
#1994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rozumiem doskonale, ja przez ostatni tydzien musiałam na każdym kroku powstrzymywać sie, zeby nie wybuchnąć, nie rozwalić czegoś Za dużo stresu poprostu, głównie przez szkołe, dopiero 1 miesiac półrocza a ja już się boje ze nie zdam Nie wiem też czy isc jutro, bo nie czuje sie najlepiej, ale powinnam napisac kartkówke, w piatek też musze iść, a jak pójde dopiero w piątek to nie wyjde nigdzie w weekand bo mama powie, ze dopiero co byłam chora, a musze wyjść do ludzi, nie będę kolejny tydzien z rzędu w domu siedzieć, bo oszaleje
Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-02 o 17:57 |
||
|
|
|
#1995 | |||
|
|
Cytat:
Ja też myślałam, że to trudne, ale wcale tak nie jest ![]() Trzeba tylko otrzepać pędzelek po umoczeniu w cieniu, albo przewrócić opakowanie przed otworzeniem do góry nogami i potem nabierać z wieczka Muszę przyznać, że póki co [a ćwiczę jak mam czas] to się nie osypują, w przeciwieństwie do np. brązowego Sensique, który zawsze robi mi pandę ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- A na poprawę humoru: http://**************/zrob-sobie-jadalna-larwe ![]() Łe, wygwiazdkowało mi nazwę
|
|
|
#1996 |
|
Wtajemniczenie
|
o wlasnie, a czemu ostatnio tak wszystko gwiazdkuje?
![]() ale znalazlam, hehehehe, chyba nie chcesz kupic corci? ![]()
|
|
#1997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() narazie moim faworytem jest puder ryżowy ![]() ale frakcja sojowa podobno cudnie matowi ![]() Cytat:
![]() mogłby ktos wrzucic zdjecia jak krok po kroku maluje się cieniami, jaki najpierw itd ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- jakbyscie zamawiały to moze któras skusiałaby się na te próbki na pół? http://www.everydayminerals.com/stor...e-powders.html to są pudry wkanczające po 1g ![]() potrzebuję z tego tylko 2 koaliny i 2 całe finishingi zostają to by było niecałe 10 zł za 2 sample
|
||
|
|
|
#1998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Apetyczne to ![]() ![]() Cytat:
![]() Ta frakcja to pewnie droga nie?
|
||
|
|
|
#1999 |
|
Rozeznanie
|
o, dziołchy.
znam fajną stronkę z kosmetykami: http://allcosmeticswholesale.com/
|
|
#2000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym się mogła skusić na żółty, ale to jak mi ten mój puder nie przypasuje, no i przy okazji innych zakupów, a więc to nie w najbliższym czasie, bo w tym miesiącu basta ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak se ![]() http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27 co do próbek to ja mam finishinga, dlatego nie chcę i czy ja wiem czy on taki ciemny pomarańczowy? one raczej transparentne są a potem to juz nie chciałam teraz przy okazji, bo juz nie planuję zakupów w EDM w marcu i poczatkach kwietnia![]() inne firmy witajcie nadchodzę ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- choć w sumie myślę, ze te próbki mi zbędne ![]() mam jeszcze prawie 2g sunlighta, własciwie to chciałam tylko koalin bronze na testy
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
No droga troche
![]() Skoro transparenty to właśnie ten ciemny dla mnie byłby dobry, bo po tym podkładzie jestem strasznie blada, to przydałoby sie coś, żeby lekko przyciemnić, no ale obiecałam sobie, ze już nic nie kupuje to nie kupuje A jak Tobie też nie potrzebne to nie zamawiaj
|
|
|
|
#2003 | |||
|
|
Cytat:
![]() A gwiazdkuje ochrona antyspamowa, automatycznie. Widać ten serwis już podpadł adminom przez jakiegoś spamera, to i teraz mamy efekt. Cytat:
Można je nakładać flat topem? A co do cieni, najpier baza - rzecz jasna, a dalej to ja maluję zawsze od najjaśniejszego - na pół powieki od środka i pod łuk, potem od połowy powieki jeden kolor i na końcu w zewnętrznym kąciku najciemniejszy. Próbuję je potem porozcierać poza załamanie powieki, a potem jeszcze trochę tym najjaśniejszym poprawiam pod łukiem i trochę od góry przy kolorach. Nie wiem, czy zrozumiale to wytłumaczyłam. Na snobce i na youtube znajdziesz wiele tutoriali Cytat:
kolejna kucicielka
|
|
|
#2004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taniej od primerów EDM![]() to nie zamawiam ![]() Cytat:
ale do kupienia wszędzie i na all i na ebayu![]() Cytat:
![]() zrozumiale, ale i tak nie potrafie ładnie dobrac odcieni i zawsze cos mi nie wyjdzie ![]() muszę ćwiczyć ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- dziewczyny mam takie pytanie jak będzie po angielsku ze ktoś zamawia jedzenie/składa zamówienie bo nigdy tego nie wiedziałam ![]() a jutro będe obrazek opisywac i moze cos z restauracją będzie ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Hula hop skręcony jak zobaczyłam ten rozmiar to się przestraszyłam, jak podniosłam to myslałam, ze go nie zakręce... ale kręci się bez problemu, czuc jak się wbija, ale jaki masaż brzucha ![]() normalnie czuję, ze będzie działał ![]() aż chce się krecic ![]() zamawiac, bo warto ![]() nie ma porównania do tamtego plastiku dla dzieci ![]() widać, ze to hula hop do cwiczen
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-02 o 20:40 |
|||
|
|
|
#2005 | |||
|
|
Cytat:
Zielony z fioletem, żólty z granatem, łagodny turkus, duża paleta brązów, które można mieszać na wszelkie sposoby ![]() Zobaczysz, to się samo dobiera ![]() Cytat:
Np. Women orders a drink called "Sex on the Beach" Cytat:
Czy tylko troszkę ?Ja mam trochę stracha, bo się boję, że mi żebra połamie
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w nacie tez znalazłam "order" ale kiedy ktos mi mówił jakis inny dłuższy zwrot wiec nie byłam pewna ![]() po prostu czuc jak się te kuleczki wbijają, ale myślę, ze do przyzwyczajenia ![]() żeber nie połamie ![]() największą jego zaletą jest chyba to, że tak ładnie dopasowuje się do ruchow, ze ciężko aby spadł |
|
|
|
|
#2007 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Xandria, nie Xandria, ale wczoraj w mieście w uszy mi nawiało {mimo czapki}, nogi zmarzły i w głowę grad przywalił. Zauważyłam jednak pierwszą oznakę wiosny : w moim ogródku zakwitły bazie. Moim zdaniem - nie. Najwięcej pralka i {u mnie} suszarka. Poczekaj - uśmiechniemy się szeroko do Asi ! Ja się na ten wizażowy wspólnozakupowy nie piszę. Zbyt skomplikowane i czasochłonne. Trzeba "być" na bieżąco i polować na pasujące zamówienia. Nie mam na to zbytnio czasu - TV wzywa ! Cytat:
Cytat:
Mów sobie tak : nie ma tak źle, żeby gorzej być nie mogło ! Czego Ci szczerze nie życzę. Znajdziesz zawsze coś pozytywnego i optymistycznego w każdym momencie . Cytat:
No to teraz "nasza" minerało-holiczka hula hopy we wszystkich dostępnych kolorach będzie kupować .Śnieg ponownie przysypał pola, łąki i ... drogi. Miałam nadzieję, że dzisiaj poleniuchuję, a tu d..a blada. Wczoraj wieczorem padł mi dekoder od polskiej telewizji i muszę do naprawy zawieść. Tzn. mam nadzieję, że to dekoder, a nie antena. W taką pogodę nikt przecież na dach nie wlezie. Znowu mnie rajza czeka. Czy do tych sypkich cieniu używacie skośnych czy prostych pędzelków ? Do cieni prasowanych używam skośnych. Nie wiem jak Wy to robicie, że te mineralne cienie tak długo u Was są widoczne. Wczoraj nałożyłam cienie na bazę { a co, ja też chciałam być piękna } i po około dwóch godzinach już gdzieś zniknęły. Nie zwałkowały się, tylko po prostu - zniknęły. |
||||
|
|
|
#2008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem czy tak trzeba polować, organizatorek jest sporo, mają w sumie po kilka zamówien naraz, bo co jedno zostanie zamknięte, to nowe otwierają Ja zobaczyłam pierwsze lepsze i akurat były 4 ostatnie miejsca Jakby co to chętnie pomoge
|
||
|
|
|
#2009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mam nadzieję, że masz rację ![]() Tylko trzeba to jeszcze wytlumaczyć moim rodzicom a z tym będzie cięzko bo oni mają głęboko zakorzenione przekonanie, że komputer żre dużo prądu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to "tylko" dekoder Dostałam jakiegoś okropnego kataru i doprowadza mnie to do szału Jeszcze tego brakowało, żebym na końcowce urlopu złapała jakieś choróbsko i potem chora do pracy poszła - bo nie sądzę, żeby z radością patrzyli na jakieś zwolnienie ![]() |
||
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też w nocy przysypało, na szczęście już się topi pomału, ale zimno strasznie jest
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

)

patrzylam na cery wizazanek i jak sie na skorze zachowuje, zestawienia, listy i tak jakos czuje

Rozumiem doskonale, ja przez ostatni tydzien musiałam na każdym kroku powstrzymywać sie, zeby nie wybuchnąć, nie rozwalić czegoś

kolejna kucicielka
Jeszcze tego brakowało, żebym na końcowce urlopu złapała jakieś choróbsko i potem chora do pracy poszła - bo nie sądzę, żeby z radością patrzyli na jakieś zwolnienie