|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |||||||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
witam
![]() kto mi odkurzy mieszkanie?? ![]() Cytat:
ekstra - podoba mi sie z zewnatrz, lubie takie nowoczesne ksztalty no i ta sypialnia z tymi oknami bardzo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a zakupki fajne hmmm ja nie wiem jakie u Was sa ceny ale jak u nas np 60m mieszkanie kosztuje 300tys to za taki pokoj powinno sie dac 50-100tys no ale u Was ceny napewno inne, poza tym piszesz, ze to melina, a kobieta sie pewnie nie zna jeszcze Cytat:
![]() jak bede organizowac to dam znac ale chyba nie predko bo dwie paczki wlasnie odebralam i trzecia w drodze i jedna z hollistera pewdzej zorganizuje z hollistera jesli sie tam pojawia rzeczy, na ktore poluje tylko wiesz my zamawiamy tak troche w biegu bo oni wrzucaja rzeczy na strone i za 10min one znikaja aha jest jeszcze kwestia wishlist - jak cos Ci sie podoba to dodaj sobie do wishlist, jesli znow sie pojawi to najpierw bedzie na wishu dostepne a jak nie wykupia to dopiero pojdzie na strone pozniej wrzuce Ci jeszcze linka do czyjejs wishlist Cytat:
![]() ja juz kasy nie mam Cytat:
i smielszej roli Dereszowskiejdzieki ![]() no i poucinalo mi cytaty
|
|
|
#4532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a myslałam ze teraz na raz to wszystko kupiłaś
|
||
|
|
|
#4533 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
![]() może sie w końcu przyzwyczai ... Bartek tez tak kiedys robił - przewracał sie na brzuch i był płacz, a teraz to jego ulubiona pozycja do spania ![]() Cytat:
dla Martynki.Ja wczoraj dałam Bartkowi pic z takiego kubeczka i całkiem nieźle mu to szło ... kubeczek mamy taki - to zatyczka od niekapka http://www.allegro.pl/item935149433_...0_ml_nowy.html Cytat:
fajnie, że teść wybywa do sanatorium Cytat:
![]() ale cieszę sie, ze lepiej się czujesz Cytat:
Cytat:
Cytat:
śliczne zakupy Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczeta
Witam sie wiosennie bo w koncu i u mnie sloneczko wyjrzalo Wczoraj lumpowalysmy caly dzien. Bylysmy na spacerku, w sklepie i na plotkach. nareszcie jakas odmiana ![]() Dzisiaj w planie spacerek, zbieram sie pomalu. Ania ja tez spiewam "z popielnika..." ![]() Moje dziecie przybralo pol kg ![]() Szkoda ze kiedys takich nie bylo ![]() Mariola Antonio w avku slodki i uroczy Unholy ja tez uzywam tych kremow tylko nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy wina kremow ale zsypuje mnie ostatnio Narazie zrzucam na kremy, zobacze czy bedzie poprawa jak przestane uzywac...Tulip piekny domek. Gratuluje I Aneczka slodkaTestowalam wczoraj niekapka i mala gryzie go tylko i tyle z butli znowu nie chce pic zostaje cycek ew. lyzeczka lub meczarnia ze zwyklym kubkiem. Oczywiscie to ja sie mecze bo Lena ma w tym czasie ubaw![]() Kasia mam nadzieje ze wypali z pokojem ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
P4w zdrowka dla ciebie i Tomusia
|
|
#4535 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hmm,no własnie,tylko problem w tym,że rozsądny to on raczej nigdy nie był
Moja starsza latorośl ma 10 lat.To juz duży kawaler Cytat:
Cytat:
Skierko a co by Ci się widziało?Co byś chciała robić? w koncu nie ugotuje dzis obiadu ale zajrzec muszę
|
||
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipfever, Ania cudo
p4w, np uzywam jakies serum naturalne, a na to krem np z Avene, albo mieszam na rece krem, pare kropli czegos, pare kropli czegos innego... ![]() Lubie dodawac olejki, pantenol, kwas hialuronowy i ine cuda jakie wynajde. Polecam bardzo kwas hialuronowy, podobno na BU maja jakis wspanialy z dodatkami. Troche sie lepi, czasami sciaga, ja lubie go uzywac samego np z jakims olejkiem (wszystko mieszam w rece i nakladam na twarz. Czasami po wchlonieciu uzywam na wierzch krem. Moja ulubiona maseczka jest maseczka ze spiruliny, smierdzi jak pokarm dla rybek lub zolwi , ale dziala swietnie.Mineraly dobrze wygladaja, ale na porzadnie nawilzonej twarzy.
|
#4537 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no wiesz...zawsze na śniadanko kaszkę możesz sobie zrobić Lenka sie może nie pogniewa ![]() powodzenia w walce z kubeczkiem... Wojtusia, mam coś takiego: http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=741932 jest do wyboru do jasnej i śniadej karnacji
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
p4w wspolczuje choroby
, my tez tak jak wy![]() Skierko, przytulam mocno Syla39 dziekuje
|
#4539 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj TZ znalazł jakąś stronkę, która odkodowuje serwery - wystarczy wpisać adres wybranej strony i możesz na nią wchodzić i wszystko widzisz ok, zapodaj jakąś wish listą przykładową - albo z małżem coś wieczorkiem wybiorę (bo on też chętny na zakupy) i wyślę Ci - to jak byłabym w pracy to mi zamówisz czyli na tej stronie ustawiam ta wish listę i oni jakby dla mnie to trzymają ![]() ale przecież to nie ja fizycznie klikam... boże jaka ze mnie noga ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
zamówiłam właśnie kwas hialuronowy z kompleksem liposomowym - jakaś nowość i maseczkę morską z perłami - jak mi się spodoba taka forma to będę tam zamawiać regularnie tak czytam o zapachu pokarmu dla rybek i nagle poczułam ten zapach (ja często tak mam, ze coś czytam czy oglądam i od razu czuję zapach), ale tym razem to moje Słonko zrobiło kupkę i to ją poczułam z suchymi skórkami nie mam problemu, ale mam wrażenie, ze te minerały trudno rozprowadzić w takiej małej ilości bez smug i trzeba mieć idealnie suchą skórę, a ja zawsze wysmarowana jakimiś nawilżaczami kupiłam też jakąś bazę pod minerały - zobaczymy
|
|
|
#4540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4541 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4542 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Syla, mówisz o kremach z kwasami?
dopiero zaczęłaś ich używać czy już stosujesz je od dawna? niektórzy opisują zjawisko 'oczyszczania się cery pod wpływem kwasów' ja tego nie miałam, ale to podobno dość powszechne - jak się cera ' oczyści' to podobno efekty są spektakularne
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez jestem tego zdania, wolę zapobiegac niż pozniej martwic sie zmarszczkami, wiadomo,ze jakies bedą, ale na pewno mniejsze. dodałam do smaczego dwa przepisy, dzisiaj dodam kolejne, moze byscie mi zrecenzowały
|
|
|
|
|
#4545 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny!!! U nas nocka spokojnie , musze sie pochwalic, ze od jakiegos tygodnia Daniel przesypia cale noce, bez wiercenia , gadania w nocy itp
![]() Marysiu mam nadzieje , ze Majeczka przyzwyczai sie do nowej sytuacji. Ja tez niedlugo wracam do pracy tzn 31 marca ale tylko na pol etatu wiec mam nadzieje , ze jakos to bedzie. Tuli gratuluje kupna slicznego domku!!! Naprawde super , tyle miejsca no i te okna w sypialni Mariolas aby katarek szybko sobie poszedl i zabral kaszelek ze soba! My tez walczymy z przeziebieniem , mam nadzieje, ze niedlugo przejdzie. ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Wojtusia sliczne zakupy Oliwka bedzie slicznie wygladac!!! ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Kasiu swietny pomysl z tym pokojem mam nadzieje, ze obejdzie sie bez problemow i kobitka nie bedzie Wam probowala podbijac ceny.
|
#4546 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Ania0104;17583757] Cytat:
Cytat:
--- Hejka Ja na szybko. Małż w domu, to nie popiszę dzisiaj, ale jutro nadrobię Byłam wczoraj u chirurga, spędziłam w kolejce 4 godziny. Eh, polska służba zdrowia. Dostałam skierowanie do poradni na cięcie. Poszłam rano jak na skazanie. Pani dr stwierdziła, że na razie ciąć nie będzie i dała antybiotyk. Kontrola w piątek i jak nie przejdzie, to będą rżnąć ![]() To do jutra
|
|
|
#4547 |
|
Raczkowanie
|
hejka wszystkim
no to cudnie mamy zakaz stawania od ortopedy az do maja- umecze sie bo co pare minut musze go sprowadzac na ziemie ehhh ale bioderka cacy. dzis pierwszy raz miesko jemy indyczek z jarzynkami.
|
#4548 | ||
|
Zakorzenienie
|
sto lat dla Damianka
Tulip - domek świetny! zazdroszczę wiosny ... a Ania cudna! Cytat:
no i współczuję @ a to chyba daaawno było ![]() Cytat:
![]() a jakie roladki??? |
||
|
|
|
#4549 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Swietnie
Cytat:
Dokladnie ten: http://www.allegro.pl/item935992453_...ml_gratis.html I wyglada na to ze jest z jakims kwasem . To moja pierwsza przygoda z nim wiec moze masz racje ze sie "oczyszczam"![]() Ps. czy ten kwas moze miec takie dzialanie? ![]() Cosik mi sie wydaje ze chyba jednak nie ![]() Cytat:
Ja tez sie "chronie" Zaraz rzuce okiem na te przepisy o ile Lena pospi dluzej i nie obudzi sie. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
. Dlaczego zakazal? Myslalam ze jak chce i probuje to znaczy ze jest gotowa....
|
|
#4550 |
|
Ola-Unhola
|
Svi, wysyłka z New look'a bez względu na liczbę rzeczy kosztuje 5.00?
http://www.newlook.co.uk/navigation/...language=en-GB
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-03-03 o 12:56 |
|
|
|
#4551 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Chyba nie ma chętnych
![]() Nawet bardzo fajnie Cytat:
ładnie dziecku kaszke podjadać?![]() dla Werci.Cytat:
A dzisiaj pomidorówka i roladki już w piekarniku. |
||
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi o kremy, które powodują delikatne złuszczanie skóry i odsłanianie jej głębszych, zdrowych warstw ten jest po prostu odżywczy i nawilżający, więc Twoje pogorszenie stanu cery nie jest jego zbawiennym wpływem
|
|
|
#4553 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jak cudnie ![]() Cytat:
My juz po pierwszym spacerze. Poszlam z Ania na targ, kupilam dynie, kalafiora, brokuly, kabaczka, pietruche, marchewke. Wystarczy na caly tydzien zupek
|
|
#4554 |
|
Raczkowanie
|
chodzi o nozki zeby nie miał krzywych (gdzies nawet czytałam o płaskostopiu) pozatym nie wszystkie chrzastki jeszcze skostniały (stwardniały) czy jakos tak wiec sa podatne na rozne zniekształcenia. Ja tez myslałam ze jak chce to niech wstaje a tu zonk mniej wiecej do 9 miesiaca mamy ganiac za młodym i niepozwalac wstawac ale raczkowac moze do woli. Mały nerwus jak mu sie tego zabrania ehhh i krzyczy i marudzi ja niewiem jak ja to przezyje
a tak sie cieszył jak wstawał ![]() pozatym tak nam dziecie wygimnastykował ze az bym go kazał sadzac do klockow okrakiem tak zeby miedzy jedna a druga noga ogły lezec zabawki a na sobie nozki podginac tzn stopka do stopki i nadal sie odchylac by mogl byc w pozycji na wpol siedzacej na wpol lezacej.
|
#4555 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
oczywiscie zamawia organizatorka ale jesli na Twojej wishliscie masz cos co chcesz kupic to podajesz mi odpowiedni kod - jak bede miala chwile to napisze Ci co i jak albo napisz do uzytkownika emc - on sie bardzo dobrze na tym zna i wie jak wygenerowac ten kod do danej rzeczy zebys mogla go przeslac organizatorce, ktora zamawia Cytat:
na asosie tez nie wychodzi drogo -zazwyczaj placimy 1f kazda uczestniczka
|
|
|
#4556 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak sie powstrzymac jak ona taka dobra A boczki rosna![]() Cytat:
![]() Czy na lato lepiej nie? Ehh, musze cos zrobic ze swoja facjatą bo nie moge patrzec na moje zmarchy pod oczami ![]() Wybieram sie na spacer i wybrac sie nie moge
|
|
#4557 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby się nie sprawdziłoRoladki z piersi kurczaka z boczkiem i żółtym serem,szybko się robi u mnie schodzą jak świeże bułeczki Cytat:
![]() Cytat:
aby rżnięcie nie było konieczne
|
|||
|
|
|
#4558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Sama widzisz, wszystko jest dla ludzi
![]() Cytat:
![]() Naprawdę już duży kawaler Kuba też już próbuje dźwigać od jakiegoś czasu, ale udaje Mu się tylko tak na kilka cm i klap ![]() Cytat:
, zdrówka dla Was Cytat:
, ale co Oni chcą ciąć?Dlaczego? Jest za mały? Mimo, że silny?
|
|
|
#4559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gorzej ze Lena nie zabiera sie do raczkowania tylko do stawania ![]() Jak ja chce posadzic to prostuje nozki zeby tylko stanac...
|
|
#4560 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A u nas dzisiaj niet spacerka,strasznie wieje to mama gdzie?na wizażu![]() Cytat:
Bartosz tak właśnie siedzi z zabawkami między nóżkami ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

Mała strasznie płacze, tylko u mnie na rękach jest spokojna a jutro do pracy
Serce mi chyba zaraz pęknie. 

- zamawiała któraś coś od nich?

i smielszej roli Dereszowskiej
Mi bardzo odpowiada balsam brązujący L'oreal
od 2-4
najważniejsze że już ok
a co by Ci się widziało?

Nie chcę znowu śniegu
ładnie dziecku kaszke podjadać?
aby rżnięcie nie było konieczne
, ale co Oni chcą ciąć?