![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-03-02 o 21:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
o raju
u nas na wątkach to często jest lawina zakupowa, jesteśmy takie hurtowe maniaczki najpierw wózki,foteiki, ekspresy,tusze ![]() ![]() Kristi ja tej nie piłam kawy wiec nie podpowiem, wołałabym jakies inne marki niż Lavazze ![]() a jaki ekspres bedziesz mieć na stanie ![]() jeszcze nie zamarzłam przed kompem bo nabyłam za 10 zł takie ciapki http://www.jysk.pl/97/491/495/4370003/a/catalog |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
właśnie Kristi, w końcu przez allegro kupiłaś ? jeśli tak to możesz stronkę wrzucić
![]() (choć ja fotę mam na mailu ![]() skarpety puchowe ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to piszesz ![]() nie no żartuję chyba wolę z 2 bojlerami Cytat:
a piłaś już ją jaki ma smak jest raczej z delikatnych i gdzie mogę poczytać o tych kawach na goglach ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Kristi:
http://www.foody.pl/strony/1/i/655.php http://www.sklepycynamonowe.eu/tag/gatunki-kawy/ na każdej kawie jest napisane co to za gatunek. większość to chyba mieszanki ![]() kupiłam m.in. tę: http://www.sklep.cafesilesia.pl/Izzo...zen_10-10.html ja jeszcze nie piłam,ale Anisia tak. I ponoć rzeczywiście jest bardzo delikatna (jeśli wolisz łagodniejsze smaki) Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-03-02 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
spylam
do jutra spokojnej nocy ps. ja w szlafroku przesiaduję takim puszystku wiec tylko mi nóżki marzły zawsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
to jest link do moje nowego zakupu
http://allegro.pl/show_item.php?item=944620769 ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Ja piję kawę rozpuszczalną i na ziarnistych się bardzo nie znam a ta nie ukrywam że jest dość droga a w sklepach nie ma takich kaw by można było sobie w spokoju wybrać ja takich gorzkich kaw nie lubię tz zresztą też nie ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:05 ---------- PROSZĘ O OPINIĘ te syropy są dobre nadają się na coś i czy ceny są atrakcyjne czy może znajdę gdzieś tańsze i lepsze ??? ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- zapomniałam o linku http://www.sklepkawa.pl/?gclid=CMyhr...FdUf3wod5jx1dA |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
Boszsz.... wy to juz mozecie specowski watek kawowy chyba zalozyc.....
![]() Dziecko mnie dzis zbudzilo o 6.00..... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Mnie dziecko obudziło o równej 7 a dziś wyjątkowo dobrze mi się spało
![]() ![]()
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
hello
życie faktycznie coś dziś okrutne obudził mnie dziś wrzask o 6, Mikiemu się coś ubzurało że już koniec spania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kristi co do kawy to sama musisz metodą prob i błędów odnaleźć swój smak, a kawy ziarniste nieco drogie bo to dla koneserów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teściowa mojego brata kupuje taką ziarnistą w markecie http://www.darboven.pl/main.php?url=...par2=Z60-00038 dla mnie smak odpowiedni, znaczy ok, choć wiadomo z czasem podniebienie staje się bardziej hrabiowskie i szkuka sie innych doznań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
heloł,
alem pospała wczoraj ![]() Mlode zasnelo o 20.00 a wstal z budzikiem o 6.40 ![]() Apetyt wrocil, jeszcze pupke zagoimy i bedzie git ![]() Co do kaw, to polecam tą izzy bo jest delikatniuska, mokito bianco nieco bardziej aromatyczna, wiec smakuje ciutke zdecydowaniej, lecz mimo to pozostaje lagodna. Ja za robusta nie przepadam, tylko arabice lubie. Mielonej kawy dawno zaprzestalam kupowac, bo wole zmielic swieza i sie takiej fusiary np napic ![]() Idę się napić kawy (niestety nie z ekspresu, a rozpuszczalna z mlekim ![]() ![]()
#164 |
Wtajemniczenie
|
A my juz zaliczylismy ksiazeczki, samochodziki, lego, spacer, podwieczorek i teraz mam malego marude przy nodze......
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj mialam przeboje Anisiowem, czyli sraczka i super odparzony tylek, normalnie zwariowac bylo mozna. Dzis juz lepiej. Powod - zeby, a cozby innego.
Z tym tuszem to ja sie sie pokusze, tak go zachwalacie,z e dobry, a moj sie konczy. Nie jestem zwolenniczka zmiany tuszu do rzes, z reguly jak jest dobry to moge go uzywac przez naprawde dlugi czas, ale niestety ostatnio na dobry trafic nie mialam szczescia. Dzis na obiadzik cielecinka w potrawce z pieczarkami..mniam, sama pewnie capne malemu ![]() U mnie puzle, klocki i inne normlanie nie na topie. Za to samochody..jak najbardziej. Kasizeczki tez juz wszystkie porwane, no i mlody upatrzyl sobie jedna i ta wciaz przeglada - podrecznik zdrowia malucha, ktory mial mi oczywiscie sluzyc..no to posluzyl ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() autkami się zaczął interesować, szczególnie ma frajdę, jak puszcza sobie po panelach te z napędem, umie nawet naciągać spręzyne i sruuuu leci, a on chichota się i pędzi za nim na kolanach ![]() Marti, wspolczuje odparzen, Piotrusiowi zagoiło się trochę, ale jeszcze trzeba smarować.
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
U mnie to zabawki lataja z loskotem po calym mieszkaniu, wszystkie roztrzaskane, polamane...lobuz mi rosnie. Wczorajs uczylam go ukladac ksiazeczki na polke, to on je kopal i sie smial. Wiec ja doslownie bralam jego reke i kierowalam jak ma to robic. Pozniej efekt byl taki, ze sam ulozyl jedna ksiazke, a reszte wykopal z pokoju
![]() ![]() Wczoraj poszlismy na plac zabaw, moj mlody wszedl na slizgawke, na gorze byl taki specjalny placyk ze stolikiem, ten nie chcial zejsc tylko czekal na dzieci i kto wszedl to on z lapami do kazdego. Normalnie gad mi rosnie baby. A potem na ulicy rozpoznal swoja kolezanke z parku i chcial ja calowac ![]() ![]() Normalnei nie moge juz z nim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
A my wróciłyśmy właśnie ze spaceru, pogoda niby piękna bo słoneczko świeci, ale jest dość chłodno co potęguje dodatkowo 4 dzień z wiatrem
![]() My dziś na obiadek mamy żeberka z ziemnialcami i kaustką na gęsto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() temperuj teraz, poki sie da ![]()
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Kasia spójrz no na wczorajsze posty z wieczora,pytanie ci zadałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Kasiula ogladalismy ogladalismy, tez sikalam, a jesczez bardzije - minaly 3 tyg. od czasu obejrzenia tego filmu a ja mam schizy jak usypiam malego i wciaz widze ta dziewczynke wyciagniueta z wyra za noge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Nigdy w życiu nie obejrzałabym takiego filmu
![]() całe wieki nie jadłam czekolady i coś mam dziś ochotę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
U mnie ciekawosc wygrala...choc TZ ostrzegal
![]() Strach jest tym wiekszy, ze moja taboretowa miala tez cyrki w domu, ktory wynajmowali pare lat temu. W nocy slychac byly kroki, a w lazience wciaz spadaly reczniki z wieszaka. Taboret jej nie wierzyl no i potem przxy nims ie to stalo, zamiesil reczniki a one sie podnosily trwaly chwile w powietrzu i spadaly. Ale po tym jak moj TZ zostal wyciagniety z lozeczka i rzucony na ziemie (mial 3 mies. i innego wytlumaczenia nie byl kto mogl to zrobic), a potem jego brat wyszedl z lazienki placzac, ze byl tam wilk i ze dal mu w zeby, to taboretowie sie stamtad wyniesli. A taboretowa zawiesila krzyzyk na scianie i slyuchac bylo takie same chrzekniecia jak w tym filmie...i co wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ale jakiej kawusi się opiłam... ![]() ![]() ![]() ![]() Maja śpi ponad godzinę a ja tyle czasu zmarnowałam na robienie zdjęć ciuszków do wystawienia na all ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jowisz - hmmm, muszę przemyśleć twoja propozycję ![]() ![]() ![]() Kasia - ten filmik to w sam raz dla mnie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2010-03-03 o 13:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa już jestem córka mnie maltretuje
![]() ![]() ![]() ![]() To tak, Elle bym wystawiła tak za 105-110 w kup teraz żeby się szybko sprzedało ![]() ![]() Na wiosnę to poleciłabym Ci kochana tak: Chance Eau Fraiche (zielona) moja ostatnia miłość której codziennie używam, Addict 2, Addict Shine, Versace Bright Crystal, Envy me, Jadore w wersji EDT,n Salvatore Ferragamo Shine, Eupjhoria Blossom, Euphoria w wersji EDT. To tak na szybko potestuj ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Maluśna tż mi ściągnął, pocisnąć Ci? ![]()
#178 |
Zakorzenienie
|
hej jestem już po szczepieniach
najgorsze to wybieranie się sama z 2 dzieci ![]() samo szczepienie nie było tragedią Krystianek zrobił tylko zdziwioną minę bo nie wiedział co go czeka a karolek miał 2 szczepionki do ręki przy pierwszej to tylko miauknął a przy drugiej ciut zapłakał to więcej było płaczu jak pani doktor śmiałą mu włożyć patyczek do buzi by tam zajrzeć mam nadzieję że obejdzie się bez efektów poszczepiennych \ czy ktoś zauważył mój link z syropami do kawy i pytaniem ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Kristi syrop do kawy w cenie kilkanaście złotych to jak najbardziej normalna cena. ja jednak nie kupuję, nie będę się tuczyć
![]() Iga usnęła mi o 15.20 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.