![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
GIVENCHY My Couture, LEMPICKA L, CODE, CHANEL róż, DIOR, LA PRAIRIE, KERASTASE i inne
NIE AKTUALNE
CsP AMOUR de CACAO 50ml, mysle że zost. ok.30-40m/króliczek GIVENCHY MY COUTURE EDP 50ml, ubytek na Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-03-27 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GIVENCHY My Couture, LEMPICKA L, CODE, CHANEL róż, DIOR, LA PRAIRIE, KERASTASE
RÓŻNOŚCI baleriny CARRANO , piękna czerwień. Kupione na wyprzedaży ( cena przed 250zł )w domu okazało się sie,że w kartonie z nr.37, jest nr. 36 Z lekka przymałe.Raz założone GEOXy rozm.37, troche noszone. Stan oceniam na bdb- nowy Monitor Dell™ E178WFP (LCD Conditioning )– rok prod. 2008
http://www.mojzakup.pl/goods/56609/ srebrny łańcuszek Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-03-03 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GIVENCHY My Couture, LEMPICKA L, CODE, CHANEL róż, DIOR, LA PRAIRIE, KERASTASE
Moja Wish Lista kremy pod oczy bardzo chetnie miniaturki, bo ciągle szukam odpowiedniego dla siebie H.RUBINSTEIN- PRODIGY RE-PALSTY SHISEIDO - BENEFIANCE, PERFORMANCE LA PRAIRIE seria caviorowa poidełko dla kotka KOLORÓWKA CHANEL CRISTALLINE Ultra -Fine Translucent Powder With Deluxe Puff DIOR podkład Capture , Nude, nr. 010 GIVENCHY puder Prisme Again 1, 2 libre Sparkling Dentelle szminka Rouge Interdit Shine kolor Candy Shine YSL tusz Very Long, brąz volume foux cils ( efekt sztucznych rzęs) brąz LA PRAIRIE puder sypki w pudrniczce, to małe 10g PIELĘGNACJA H.RUBINSTEIN PRODIGY RE-PALSTY serum, E.LAUDER serum Perfectionist CP+ Lift VICHY 1. Liposyne 2. Płyn Micelarny 3. żel do mycia twarzy TOŁPA maska borowinowa IWOSTIN krem do rąk masło kakaowe olej palmowy ujędranijące BALSAMY do ciała (tuba) krem/balsam na cellulit bez kofeiny, guarany BAZY NAPINJĄCE, podkłady, kremy, bazy lift. maseczki oczyszczjące, zwęzające pory lub lift. WŁOSY KERASTASE szampon Nutritive 2,3 2. serum na koncówki 3. odżywki, maski z cementem BILBA szampon i odżywkavitaoil pianka do włosów MATRIX 1. Trix, BigTrix(Pianka superobjętość) 2. Amplify, Volumizing Hair Spray (Lakier zwiększający objętość kosmetyki do włosów HIPP i PAT&RUB KOSMETYKI NATURALNE bez parabenów,SLS, silikonów ZAPACHY GUERLAIN - L`INSTANT, Champs Elysess edp ARMANI - MANIA CHANEL - CHANCE DIOR - J'adore L`Absolu, Dolce Vita DOLCE&GABANA - The One VERSACE - Crystal Noir edp KENZO - Tygrys E.LAUDER - SENSUOUS miniaturki perfum różnych puderniczka z lusterkiem do pudru sypkiegoINNE ( kiedyś takowe były) torebka w kolorze czekolady duża brązowa torba czerwona torebka czarna torebka gruba lokówko-suszarka szlafroczek z satyny XS/S golf, sweter rozpinany telefon komórkowy rozsuwany z polskim menu Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-03-15 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
znajdziesz coś u mnie za: L.LEMPICKA L (odlewka) 2. NUXE MOISTURE EMULSION 24HR BIELENDA BOROWINA&TORF KERASTASE OLEO-RELAX BELISSA HYDRO |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos za monitor?
bo widze ze sie go pozbyc ni mozesz ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
edit
Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-03-03 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cześć, jaka szkoda, że nie mam nic z poszukiwanych przez Ciebie rzeczy.. a podoba mi się ta baza LP. kiedyś ją testowałam i fajna była. a'propos, są pudełka do sypkacza z lusterkiem - nowa seria la prairie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się parę rzeczy, zajrzyj proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
KERASTASE OLEO-RELAX , mogę zrobić odlewkę 100 -150ml
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1267620770 cos zA?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
witam, jestem szalenie chetna na hot couture ;P mam poza watkiem gucci by gucci, oraz możliwe, że bd mogła się wymienić na the one d&g , ale musiałabym spytać się siostry /bo to jej, a wiem, ze jej sie zpaach nie podobał/ , która wraca dopiero po weekndzie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
BIELENDA BOROWINA&TORF balsam do ciała, Organiczny Zabieg Wyszczuplający - nowy
coś u mnie? ![]()
![]() |
#14 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie to:
3. KERASTASE OLEO-RELAX , mogę zrobić odlewkę 100 -150ml To szampon czy odżywka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie znalazłam i własnie w ten sposób monitora pozbyć sie nie mogę ![]() słoniku, chapnełabym micel Biodermy chętnie Daisy, ale całą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Czekam na Ragnarok
|
A czy widzisz coś u mnie za ten szampon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nowej serii Lp nie widziałam, ale jak bedziesz mieć co śna zbyciu to daj znac ![]() co ma pies do teściowej , czy też na odwrót?????? ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- niestety, ale nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Czy znalazłabyś coś u mnie za:
10. dr BETA żel pielęgnującydo skóry skłonnej, narażonej na żylaki 12. SALLY HANSEN CUTICLE REMOVER preparat do usuwania skórek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wiesz, co a z tą bazą, to w sumie gdybym nie miała idealista, to bym Cię niecnie zmolestowała, ale on wystarczy mi na wieki.. jak zakupię puderek, to może i jeden oddam, bo on dwuczęściowy, jeden normalny plus mały z lusterkiem na własne odsypki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za któreś z tych rzeczy?:
- L. Lempicka - Bielenda Borowina &Torf balsam - Armani Code - jakaś mała odlewka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za łańcuszek srebny?Czy on też tak skalpuje jak mój?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
moze cos za couture i puder mozaikowy?
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba mi sie HC |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
hej, czy za róż chanela coś by Ci się ode mnie przydało? z Twojego wisha mam balsam ujędrniający Murad, Nuxe, Dermika, baze pod podkład Smashbox, mogę również oddać podkład Dior forever i pielęgnacje do cery mieszanej/normalnej jeśli Ci się przyda z Clarins i Shiseido
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Żartuję z tym sklapowaniem,ale czasem zdarza się że owiną się wokół zapięcia i mam problem z odplątaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za piateczke diora i/lub roz chanel?
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17622141]hej, czy za róż chanela coś by Ci się ode mnie przydało? z Twojego wisha mam balsam ujędrniający Murad, Nuxe, Dermika, baze pod podkład Smashbox, mogę również oddać podkład Dior forever i pielęgnacje do cery mieszanej/normalnej jeśli Ci się przyda z Clarins i Shiseido[/QUOTE]
a co masz z pielęgnacji Shiseido? najbardziej to by mi pasował jakiś krem pod oczy. Cytat:
![]() ![]() Słuchaj, z tym łańcuszkiem to tak, ja go kupiłam bardzo dawno No może nie aż tak, żeby pod zabytek podciągnąc, a szkoda, bo chyba byłby wart więcej ![]() ![]() ![]() ![]() No i tak sobie leżał. No i tyle. Ale mi nigdy krzywdy nie zrobił. ![]() A , no i nawet nie wiem ile on może być warty, albo wart ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() A tą baze to nie wiem czy oddam. Miałam ochotę na coś nowego. Wziełam próbke baz Guerlaina i tego Idealista i powiem Ci, że LP jest jednak najlepsza ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hm,no za antyk to raczej nie mam z czym startować,bo ich ceny trochę nie dla mojej kieszeni.Ale gdybyś zdecydowała wycenić sie go bardziej po ludzku to znalazłabyś coś w moim wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
fajna jest ta torba z klejnotami
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Słuchaj, ja naprawdę nie orientuje się ile on może byc wart, bo bizuteri nie kupuje i w tym temacie to laik ze mnie. MOże Ty się orientujesz , bo ja nawet nie wiem ile teraz srebrne łańcuszki koszt. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.