![]() |
#1 |
U¿ytkownik ma klikn±æ w link aktywuj±cy (mail)
|
b³yszczyki,cienie(JT,AA itp)
D O K ³ A D K A
AA OCEANIC mas³o kakaowe do ciala - u¿yte raz na d³onie. szampon Pregaine http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=2455 u¿yty 2 razy SALLY HANSEN - get strong - zosta³a 1/3 - instant strenght - zosta³a po³owa Samoopalacz to twarzy i cia³a w ¿elU LIRENE zosta³o ponad 3/4 Maseczka do twarzy Silicol Skin, zosta³a 1/3 bardzo wydajna Od¿ywka do w³osów L'Oreal , ta ró¿owa ,pozosta³o 1/3- nie ma Perfumy Sephora Ja¶min, buteleczka 50ml, ubytek 10% Dezodorant w szklanej buteleczce w naturalnym sprayu PRET A PORTER COTYze 100ml pozosta³o ciut mniej niz po³owa, mam tak¿e dezodorant zwyk³y ma³y z tej samej serii Chcê siê pozbyæ jak najszybciej tych kosmetyków, które zalegaj± u mnie i tylko siê kurz±. Najchêtniej wymieniê kilka(na¶cie)rzeczy na jedn±, która mi siê przyda, najlepiej z górnej pó³ki. CZEGO SZUKAM: -b³yszczyki - JT, Guerain KissKiss, Max Factor Silk Gloss(ciemny ró¿), L'oreal glam shine juice, i inne. -kosmetyki naturalne, naturalne oleje itp -podk³ady pudry (górna pó³ka) do ciemniejszej cery np Kanebo, Cream Finish, Shiseido Compact Foundation -balsam do ust Biotherm, Aquasource Levres(baardzo!) -podk³ad MAYBELLINE PURE MAKEUP odcieñ 30 - Rimmel Recover 103 lub ton ciemniejszy Nie unteresuje mnie raczej Avon i Oriflame. Chêtnie wymienie kilka swoich rzeczy na jedn±. USTA * B³yszczyk INGLOT zapach kokosowy *TISANE balsam do ust *AVON Color Trend b³yszczyk w okr±g³ym opakowaniu, zapach jagodowy *DAX COSMETICS czekoladowy , cudny zapach czekolady i smak *AA Oceanic grejfrutowy - nie ma *Oriflame przezroczysty z fioletowymi drobinkami *z³oto-be¿owy b³yszczyk ASTOR z g±beczk± ,pozosta³o ok 1/3 *Avon Color Trend, bardzo ³adny kolorek miêdzy ró¼em a delikatn± czerwieni± *Pomadki AVON little blossom- pachn±cy kwiatuszek oraz pielêgnacyjny balsam *pomadka ochronna NEUTROGENA - opakowanie troszkê zniszczone * b³yszczyk z kulk± AVON z brokatem, ¶licznie pachnie i s³odko smakuje * B³yszczyk MAYBELLINE, ¶licznie pachnie, daje ³adny po³ysk, uzyty 2 razy - nie ma http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=11175 *pomadka Avon , kolor czekoladowy *pomadka Oriflame jasny, b³yszcz±cy z drobinkami CRISTAL LIPSTIC olor cristal rose - nie ma *B³yszczyk INGLOT na kolejnym zdjêciu, kolor ciemniejszy ró¿,zapach kokosu z g±beczk± B³yszczyk Juicy Tubes Toffie Pop, te¿ ok po³owa TYLKO NA INNY B³YSZCZYK GóRNOPó³KOWY, najlepiej te¿ JT. B³yszczyk w kostce ESTEE LAUDER, intensywny kolor wi¶ni, delikatne wg³êbienie OCZY *Pojedynczy cien Manhattan ró¿owy * ------------------------- bia³o-srebrny * Podwójne cienie Isa Dora ró¿owe 37 pearly flamingo * Niebieski cieñ ( nie wiem jakiej firmy) * Cieñ JOKO trzykolorowy * Niebieski cieñ w kremie RIMMEL COOL TOUCH/ zosta³o 3/4 kolor 021 ice cold *arabian glow AVON do ust,powiek,policzków kolor br±zowy wpadaj±cy w z³oty - nie ma *kredka RIMMEL LONDON soft kohl kajal eye pencil szara *kredka do oczu ARcancil br±zowa *tusz brokatowy do rzês Avon *od¿ywka RIMMEL do rzês ze szczoteczk± bezbarwna z witaminiami BUZKA * Podk³ad antybakteryjny Manhattan kolor 76 sand (dla lekko opalonej) *Trójkolorowy puder LANCOME MAQUICAKE, zawiera trzy kolorki bardzo podobne do siebie z tym, ¿e dwa musia³am niestety przesypaæ do s³oiczka, bo siê pokruszy³y, tak¿e s± zmieszane, trzeci natomiast jest w opakowaniu. Zu¿ycie bardzo niewielkie, tlyko jedynie ta wada, ¿e dwa s± w s³oiczku, ale nie przeszkadza to w wykonywaniu makija¿u. Kolorki równie¿ bardzo jasne,dla mnie za jasne. *Shiseido compact foundation 040 natural fair ochre puder, tester pe³nowymiarowy, zuzycie minimalne 13g. *Roz¶wietlacz REVLON SKINLIGHTS, ciê¿ko stwierdziæ ile zosta³o, bo powpada³o w te dziurki i trzeba by by³o rozebraæ pude³ko, ale my¶lê ¿e jest jeszcze tam w ¶rodku drugie tyle co widaæ na zdj PIELêGNACJA * FITOMED spray do twarzy pomarañczowy * krem SOPOT zosta³o zu¿ycie minimalne * ORIFLAME peeling do cery mieszanej pozosta³a po³owa * Avon, kuracja przecwitr±dzikowa na noc * Clerasil p³atki oczyszczaj±ce przeciwko w±grom (zosta³a po³owa) * krem na noc Clerasil Mam jeszcze dwie opaski czarne do w³osów, nieu¿ywane-jedna cieñsza druga grubsza. W³OSY *VIVALITY od¿ywka do w³osów suchych,zosta³a 1/3 -nie ma * NIVEA od¿ywka podkre¶laj±ca skrêt fal i loków, 2/3 *od¿ywka dla brunetek GLISS KUR 1/2 - nie ma *szampon dla brunetek *brylantyna w w³osów w sprayu *¿el do w³osów nab³yszczaj±cy *od¿ywka GLISS KUR po³ysk jedwabiu - nie ma *ORIFLAME od¿ywka kokosowa do suchych w³osów - nie ma *brylantyna w wosku *KARITES od¿ywka do w³osów 1/3 *FRUCTIS mleczko wyg³adzaj±ce , 2/3 *SUNSILK wyg³adzaj±cy *SUNSILK podkre¶laj±cy loki,fale Edytowane przez singielka1 Czas edycji: 2006-06-04 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: b³yszczyki,cienie(JT,AA itp)
hej chetnie przygarne³abym kilka twoich rzeczy - mo¿e znajdziesz cos w zamian?? Gdyby¶ mog³a podac zu¿ycie tam, gdzie nie jest to napisane by³abym wdziêczna
![]() *DAX COSMETICS czekoladowy , cudny zapach czekolady i smak *AA Oceanic grejfrutowy *pomadka Avon , kolor czekoladowy *od¿ywka GLISS KUR po³ysk jedwabiu *ORIFLAME od¿ywka kokosowa do suchych w³osów * ST IVES od¿ywka malinowa do w³osów normalnych(super pachnie) *KARITES od¿ywka do w³osów 1/3
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam jeszcze: - szampon nab³yszczaj±cy do w³osów Avon Naturals- nieu¿ywany - ¿el pod prysznic Re-charge Nieu¿ywany Avon - krem do piet Avon nieuzywany - balsam waniliowy Avon ok 50% - ¿el pod prysznic waniliowy Avon ok jest 70% Bell Planete nr 5 (z³oto-zielony/khaki) - u¿yty 2 razy Sephora - bardzo ciemno-szary (ale wieczko sie u³ama³o) Joko - jasny per³owy fiolet/wrzos
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
zainteresuje Ciê co¶?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...41#post1607341 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
|
przykro mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
* B³yszczyk INGLOT zapach kokosowy
*DAX COSMETICS czekoladowy , cudny zapach czekolady i smak *AA Oceanic grejfrutowy * b³yszczyk z kulk± AVON z brokatem, ¶licznie pachnie i s³odko smakuje * B³yszczyk MAYBELLINE, ¶licznie pachnie, daje ³adny po³ysk, uzyty 2 razy i jeszcze ten b³yszczyk Inglota kokosowy z g±beczk±. mo¿e znajdziesz co¶ u mnie? ![]()
http://kodeina.ownlog.com - tutaj mnie znajdziesz https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...to%B6+chcia%B3 - trochê kosmetyków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...81#post1745881 - ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 170
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
singielko...a co¶ u mnie? Bardzo mi zale¿y wiêc oddam za bezcen
![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
singielko u mnie byszczyk? Ten bourjois? Chêtniê wymieniê chocia¿ jego
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hmm...no tak...szkoda...tak my¶lê....na pewno siê nie skusisz ju¿ na nic w w±tku? Z drugiej strony mo¿e by siê to op³aca³o.
A mo¿e chcia³abys jakies próbki albo odlewki. je¶li tak to czego?
#26 |
Zakorzenienie
|
*SUNSILK wyg³adzaj±cy
Od¿ywka do w³osów L'Oreal , ta ró¿owa ,pozosta³o 1/3 *Roz¶wietlacz REVLON SKINLIGHTS, ciê¿ko stwierdziæ ile zosta³o, bo powpada³o w te dziurki i trzeba by by³o rozebraæ pude³ko, ale my¶lê ¿e jest jeszcze tam w ¶rodku drugie tyle co widaæ na zdj
#27 |
Zakorzenienie
|
B³yszczyk INGLOT zapach kokosowy
*AVON Color Trend b³yszczyk w okr±g³ym opakowaniu, zapach jagodowy *AA Oceanic grejfrutowy ** b³yszczyk z kulk± AVON z brokatem, ¶licznie pachnie i s³odko smakuje arabian glow AVON do ust,powiek,policzków kolor br±zowy wpadaj±cy w z³oty *tusz brokatowy do rzês Avon *od¿ywka RIMMEL do rzês ze szczoteczk± bezbarwna z witaminiami ORIFLAME od¿ywka kokosowa do suchych w³osów * ST IVES od¿ywka malinowa do w³osów normalnych(super pachnie) mnie interesuj± te rzeczy.Tylko nie wiem jaki jest ich stopieñ zu¿ycia i w zwi±zku z tym nie wiem ile co warte ![]() A ja mogê odlaæ: Podk³ad Loreal translucide 34 (do opalonej skóry) Sunsilk efekt ¿elazka Peeling do cia³a Fruttini mandarynka z fig±
#28 |
|
NADIA-u Ciebie znalaz³am ró¿ Manhattan- tylko on mnie interesuje,ale to za ma³o
![]() ENNKA-b³yszczyk Inglot - uzyty kilka razy,lekkie wg³êbienei Avon jagodowy to samo b³yszczyk z kulk± Avon nie u¿ywany (mia³am taki sam poprzednio) arabian glow raz ma¼niêty tusz brokatowy te¿ raz u¿yty od¿ywka rimmel u¿yta ok 4 razy oriflame kokosowa, zostaa po³owa st ives zosta³o troszkê mniej ni¿ po³owa Hmm... podziêkujê jednak za odlewki... A masz co¶ jeszcze? moze jakie¶ probki podk³adow lepszych? Edytowane przez singielka1 Czas edycji: 2006-05-13 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
to mo¿e podk³ad astora i balsam ziai za fitomed, b³yszczyk aa i maybelline? my¶lê, ¿e cenowo bêdzie w porz±dku.
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.