|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() Ja też tak średnio ![]() ![]() ![]() ![]() Jeee. Nasza ukochana Laola ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]() Łoooo żeszszszz Tyyyy.... Takie badania naukowe prowadzić to ja mogę ![]() ![]() ![]() poziom jakiś jest zawsze.... zawsze ten sam w naszym przypadku ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-03 o 15:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#332 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Tak bliżej meczu pewni się pojawi coś
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() tak ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
jestem żyje, sorry ale mam ostatnio sajgon z psem, niestety nie przez zimę, zostałam zmuszona uśpić starszego psa (miał raka) a ten teraz ma mega depresję, od urodzenia z nim był więc się przywiązał jak do ojca... i to co teraz odwala to naprawdę nie pytajcie... pies jak ma depresję to gorzej niż baba (mówię Wam z autopsji
![]() co do Kurasa jak się ogarnę napiszę PW ![]()
#334 |
Zakorzenienie
|
![]() A to ja też na Waszym miejscu bym się już stresowała ![]() Bogu dziękuję że nie miałam matmy... do tej pory bym zdawała ![]() Skąd oni ich wzięli w ogóle ![]() Zobaczymy. jak będę miała czas. Nie będę na żadnym wypadzie poza domem i jak będzie na jakimś normalnym kanale to obejrzę ![]() A teraz chyba sobie oglądne MG... babeczki... Bo jakoś na żywo nie było mi dane się skupić na ich grze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja też chce, ja też, mogem??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() noo u mnie są same takie ![]() ee to 17. będziesz już po wszystkim ^^ ja też na to liczę ![]() macie ![]() Cytat:
![]() znam ![]() dojcz dojcz ![]()
![]() |
#337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O dzięki Ci dobra kobieto ![]() Czekam zaśliniona i podekscytowana przed monitorem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- NIE! To mój mąż ![]() Najpierw wszystkie info muszą zostać poddane dokładnemu ocenzurowaniu (przeze mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() modlę się za Was ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak będziesz miała odpowiednie wyniki to może Ci tytuł naukowy dadzą. Tylko Kurka będziesz musiała przekonać do tego żeby został Twoim królikiem doświadczalnym ![]() Bez przesady czasami Nam się zdarzy trochę wyższy poziom ![]() ![]() Girl ja też ja też poproszę PW ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-03 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
To jak wrócę z radia to mam nadzieję zastać tutaj porządny link do relacji VIDEO
![]() ![]() Wracam do angola ![]() Lokatorki piszły mi po żarcie 2 godziny temu i dalej ich nie ma ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie wiem własnie ![]() ![]() Cytat:
![]() 17 się pójdę opić ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Karola nie ma cenzurowania, PRL się skończył i cenzura też
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już ja użyję swojego nieodpartego uroku ![]() ![]() Czekamy aż przeciekną nowe plotki odnośnie powołań do kadry ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
![]() Pewnie już zjadły wszystko ![]() Jak to matura z matmy ![]() Okręgówka jakaś ![]() Dobra. Pozwalam zaczytywać się w prywatach mojego męża ![]() Ale to ja jestem pierwsza! Najpierwsza! I najpierpierwsza! Do mnie proszę pisać najpierw! Girl! Przyjmę każdą informację! Nawet jakie pieczywo w sklepie kupuje! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#343 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kamerzysta też kurna.. ech.. szkoda słów ![]() módl się módl ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() taaaa. cały czas się z tego śmieję, jak sobie przypomnę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Karola nawet nie wiesz jak emocjonująca może być relacja tekstowa
![]() Czajnikiem w łeb i do jaskini ![]() ![]() Powołania do kadry. Już widzę poważne dyskusje ![]() ![]() Chociaż może ze 2 strony będzie na temat ![]() Tak tak wszyscy wiedzą, że jesteś najpierwiejsza ![]() ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-03 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
melduję się na pokładzie i lecem nadrabiać spam
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Karola posłałam
![]()
#347 | |
Konto usunięte
|
Dziękujemy ci dobra kobieto, niech ci Bozia w Kurkach wynagrodzi
Cytat:
![]() no taka w miarę ![]() ![]() widzisz ![]() ![]() wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
noo ;] ale jedno zdjęcie co jej przypozowaliśmy to było, żeby się odczepiła ;x jakiego banana miała wtedy na twarzy
![]() ![]() nie no ja bym mogła taką mieć w maju ![]() ![]() taa, mnie wczoraj głowa ze śmiechu bolała ![]()
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O nie nie. Tamta część będzie chroniona wyjątkowo dobrze ![]() O Kadziu żeśmy się rozpisały chyba nawet ze 3 albo 4 strony ![]() ![]() Ja zawsze żem jest najpierwpierwsza ![]() ![]() ![]() Hello ![]() dziekuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Karola mówisz, że będzie wyjątkowo chroniona, a co ręką przytrzymasz
![]() I nie bądź miętki wafel i podziel się plotkami o swoim mężu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Ale miałam stres. Wyłaczyli mi prąd w pracy... Ale już wszystko naprawione
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy mogem ![]() Girl?? Dajemy im info na priv?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() u nas to się zaczęliśmy tak naprawdę bawić jak kamerzyści pojechali ![]() ja chcę taką jak próbna, bez niczego więcej ![]() zresztą byle wyciągnąć na to 30% i starczy ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja a ja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
możesz przesłać ale tylko prv, zresztą to żadne wielkie newsy
![]()
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
lepsze takie niż żadne
![]() Dzięki raz jeszcze i pamiętaj. Jak będziesz miała coś nowego to memory 5. Karola. I wszystko jasne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
eee u nas o 4 pojechali więc 2 godz przed końcem stud
![]() dobra laski, ja spadam na ang, wrócę do Was po 18. ![]() ![]()
#357 |
Zakorzenienie
|
niewiele brakowało
![]() Czy Ty coś wiesz i nie chcesz mi powiedzieć?? ![]() ![]() EDIT: Która tam jeszcze chciała te newsy o mężu?? ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-03 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A niby co mam wiedzieć, studzę tylko Twój niepoprawny optymizm i chronię przed ewentualnym rozczarowaniem ![]() I czekam na pw ![]() ![]() 4 gości, spam nadrabiają zamiast ciężko trenować ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-03 o 15:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Karola a nie mówiłam
![]() ![]() ![]() Dobra dziewczęta zadzieram kiecę i lecę będę wieczorem. Nie spamujcie i z godnością na poziomie dyskusje prowadzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.