Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-03, 15:54   #4171
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010

Anakazar ja mam przekichane, ja po 5-6 razy nieraz wstaje w nocy;/
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 15:58   #4172
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Anakazar ja mam przekichane, ja po 5-6 razy nieraz wstaje w nocy;/
]

Daria i jak tu się wyspac takie noce są straszne do tego ból pleców, bioder, pachwin, skurcze łydek itp Ale już niedługo i będzie jeszcze lepiej hihihi
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 15:59   #4173
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Malutki śpi,mąż ma tydzien wolnego wiec robi wszystko w domciu a ja mam czas i wlasnie nadrabiam posty z calego tygodnia co mnie nie było i chcialam Wam strasznie podziękowac za słowa otuchy,bardzo ale to bardzo jest to milutkie,az sie wzruszyłam
Dzięki kochane jesteście!!!!

wrzucę Wam jeszcze jedną foteczkę,wczoraj udalo sie cyknąc
Jaki śliczny maluszek
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 16:00   #4174
aneczkkaa
Zakorzenienie

idę małżowi obiad podać niech się cieszy
20-12-14 10 tc
Stary 2010-03-03, 16:01   #4175
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
GRATULACJE!! Czekamy na fotki
A jeśli chodzi o wagę to na usg zawyżali czy zaniżali??
U mnie na usg była zawyżona , mały urodził się mniejszy o 0,5kg
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 16:01   #4176
Darusiaaaa
Zakorzenienie

z tego co napisalas omijaja mnie skurcze lydek, aaaa i jeszcze twardnienie brzuszka i nie mam skurczy.
Wyspac sie absolutnie nie da, bo latajac tak siku czlowiek nie ma szans na wyspanie, tylko co chwila sie wlasnie roześpie i znowu problem z zaśnieciem. Dlatego dzis te 3 razy chyba siku to bylo CUDNEEEE:P hahahaha
A.Camus
Stary 2010-03-03, 16:06   #4177
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadCat Pokaż wiadomość
Następną wizytę mam dopiero 30.03 bo nie ma potrzeby wcześniej ale jakby się coś działo to mam dzwonić.
Chyba bym osiwiała czekając prawie miesiąc. Mój lekarz już dobrze wie, że proponowanie mi wizyty dalej niż za trzy tygodnie mija się z celem, bo i tak przyjdę wcześniej. Teraz oczywiście chodzę częściej, ale jak wczoraj spytał czy piszemy się na piątek w przyszłym tygodniu czy na wtorek w przyszłym tygodniu to wystarczyło, że na mnie spojrzał i już wiedział, że wtorek

Baobabek, z tego Twojego zakręconego opisu wynika chyba właśnie to, że nie ma czegoś takiego jak dobra waga, dobry wiek ciążowy, idealnie wymierzone parametry i idealnie wyliczony termin porodu. Ja zawsze się dziwię jak dziewczyny piszą po wizytach, że im się termin porodu "zmienił". No jak zmienił? Wiadomo, że może się to bujnąć w prawo i lewo i jakieś dwa tygodnie, ale po co co wizytę określać nowy termin. Nie kumam. U mnie w ogóle nie ma o tym rozmowy na wizytach. Z określonego momentu poczęcia wyliczono mi raz 9 marca i cały czas tego się trzymamy, a jak się urodzi jutro to też dobrze.

Pl-madzia, a skąd Ty jesteś powiedz szybko?

Drcron, to brzmi u Ciebie jak rozkręcona akcja porodowa prawie: biegunka, skurcze- no co jest? A u mnie ciiiiiiiiiisza aż furczy.
WEszłaś w drzwi??? Drakonik na prezydenta:hahaha :

Tylkooliwka, gratuluję powrotu mleczka I faktycznie dobrze pamiętasz, to już nie pierwszy raz kiedy za wizytę płaciłam "inaczej". Raz kiedyś ściągnęłam dgo do przychodni w sobotę na cito i wtedy też nic nie wziął, kiedyś mieli awarię aparatu usg więc stwierdził, że przecież tylko pogadaliśmy i też nie wziął nic. Na to naprawdę narzekać nie mogę. Ale czemu Darusia musi płacić za przedłużanie zwolnienie to nie kumam zupełnie!

Łaciataaaaa, gratulacje!!!

Co do biegania to wc to zawsze idę w nocy raz. Częściej nie, ale raz być musi.

I nie mam żadnych snów

Ita, ja nauczona doświadczeniem biorę czopki na hemoroidy ze sobą, Najwyżej się dowiem, że nie wolno mi użyć, bo to są te a hydrokortyzonem. W razie czego poprzestanę na zwykłej maści.

Mnie też bolą biodra w nocy, a czasem też żebra z lewej strony.

Dzisiaj dokuczają mi te paskudne kłucia. Lekarz wczoraj mówił, że to normalne przygotowania do porodu. Ale nieprzyjemne to bardzo jest. Czasem też mnie coś ściśnie na dole brzucha, ale to chyba nie skurcz, bo ani nie idzie z góry, a ni brzuch nie twardnieje... ja już nie wiem co jest co
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 16:10   #4178
sponsa_bella
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim Mamusiom

dawno nic nie pisałam, pewnie żadna z Was mnie nawet nie kojarzy Jestem "podglądaczką", czytam wszystko (a jest tego masa!), co piszecie. Staram się być na bieżąco Gratuluję wszystkim, które się rozpakowały. Z wypiekami na twarzy obserwuję, jak rozwija się maleństwo Pop. Poza tym...wszystkie dzieciaczki są śliczne! Ja już też chcę mieć moją Matyldę (o ile USG nie kłamie) przy sobie Zaczęłam 34 tydzień. Jest ciężko. Dyszę jak sztangista, męczy mnie 15 minutowy spacer...a pomyśleć, że przed zajściem w ciążę spędzałam 3 godziny dziennie na sali (fitness, siłownia). Zawzięcie smaruję się oliwką, bo brzuch mam jak bębenek z koziej skóry Mam wrażenie, że jak się bardziej napnę, to mi z hukiem pęknie!

Mam dla Was linkę do ciekawej strony:

http://www.pro-test.pl/article_suple...ubstancji.html

Tylko nie pomyślcie, że jestem jakąś wojującą ekomatką Po prostu natknęłam się na niezły artykuł, a załączoną listę traktuję z przymrużeniem oka. Stąd moje pytanie, czy któraś z Was kupowała może kosmetyki z Rossmanna? Czy cena zawsze musi świadczyć o jakości?

Muszę się w końcu zabrać za zakupy dla mojego Boba (i dla siebie, do szpitala), bo na razie mam jedynie:

-kołyskę
-wiaderko tummy tub
-ciuchy dla mojego mikroskopka

termin mam na 22. kwietnia, w planie poród naturalny...co z tego wyjdzie, zobaczymy. Z tego, co widzę, większość rozpakowanych miała cc.

serdecznie Was pozdrawiam
sponsa_bella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 16:11   #4179
ita83
Wtajemniczenie

ja cale szczescie mam dosc mocny pecherz - ale i ja musialam kilka razy w nocy wstawac - czego nienawidze bo czlowiek sie wybudzi i potem zasnac nie moze.......
Stary 2010-03-03, 16:17   #4180
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sponsa_bella Pokaż wiadomość
Stąd moje pytanie, czy któraś z Was kupowała może kosmetyki z Rossmanna? Czy cena zawsze musi świadczyć o jakości?

Ja mam dla małej z rossmanna, oczywiście nie wiem czy i jak się sprawdzają, dowiem się niedługo. Mam żel do kąpieli, kremik, chusteczki z Babydream.
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 16:20   #4181
MadCat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Eeee nie takie świeże,tylko ze słoika niestety-za "normalne" to bym się pokroic dała i za truskawki
Kocham czereśnie. Latem mogę jeść tylko czereśnie, wiśnie, bób, fasolkę i kalafiora.
Truskawki blee

Cytat:
Napisane przez sismuerte Pokaż wiadomość
i ta zwyczajna II WŚ.
Zwyczajna?

Cytat:
Napisane przez Łaciata Pokaż wiadomość
Wczoraj o godz. 8.50 wyjęli mi z brzucha córę - cc. Miała 52 cm i 2850g
Gratulacje

Megi czy Ty nas wszystkie chcesz przeczekać?

Pogoda faktycznie jest dzisiaj odjazdowa Słońce, deszcz, śnieg, grad. Co 3 minuty inna pora roku. Angielska pogoda

Widzę, że nie tylko ja mam słabszy dzień. Zrobiłam zakupy, ugotowałam zupkę meksykańską (swoją drogą jest genialna) i zrobiłam ciasto i normalnie padam na ryjek. Czuję się jak po 12h w kopalni.

A jeszcze mnie mój szef pocieszył że będziemy mieć kontrolę z ZUSu. Milusio

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Chyba bym osiwiała czekając prawie miesiąc.
Wczoraj miałam pomroczność jasną i mi się wydawało, że to tylko 3 tyg (jak zawsze) a dopiero mnie oświeciło, że 4.
Na razie nie będę kombinowała ale jakbym miała jakieś wątpliwości to po prostu się wybiorę wcześniej.

Cytat:
Ja już też chcę mieć moją Matyldę (o ile USG nie kłamie) przy sobie
Ładnie to tak mi imię podkradać?

MadCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 16:33   #4182
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry wszystkim Mamusiom

dawno nic nie pisałam, pewnie żadna z Was mnie nawet nie kojarzy Jestem "podglądaczką", czytam wszystko (a jest tego masa!), co piszecie. Staram się być na bieżąco Gratuluję wszystkim, które się rozpakowały. Z wypiekami na twarzy obserwuję, jak rozwija się maleństwo Pop. Poza tym...wszystkie dzieciaczki są śliczne! Ja już też chcę mieć moją Matyldę (o ile USG nie kłamie) przy sobie Zaczęłam 34 tydzień. Jest ciężko. Dyszę jak sztangista, męczy mnie 15 minutowy spacer...a pomyśleć, że przed zajściem w ciążę spędzałam 3 godziny dziennie na sali (fitness, siłownia). Zawzięcie smaruję się oliwką, bo brzuch mam jak bębenek z koziej skóry Mam wrażenie, że jak się bardziej napnę, to mi z hukiem pęknie!

Mam dla Was linkę do ciekawej strony:

http://www.pro-test.pl/article_suple...ubstancji.html

Tylko nie pomyślcie, że jestem jakąś wojującą ekomatką Po prostu natknęłam się na niezły artykuł, a załączoną listę traktuję z przymrużeniem oka. Stąd moje pytanie, czy któraś z Was kupowała może kosmetyki z Rossmanna? Czy cena zawsze musi świadczyć o jakości?

Muszę się w końcu zabrać za zakupy dla mojego Boba (i dla siebie, do szpitala), bo na razie mam jedynie:

-kołyskę
-wiaderko tummy tub
-ciuchy dla mojego mikroskopka

termin mam na 22. kwietnia, w planie poród naturalny...co z tego wyjdzie, zobaczymy. Z tego, co widzę, większość rozpakowanych miała cc.

serdecznie Was pozdrawiam
Ja mam z babydream oliwke na rozstępy i ślicznie pachnie,a siedziałam troszke na wątku rossmanowym i tam dziewczyny bardzo chwalą te kosmetyki dla bobasów.

madcat no rzeczywiście masz słabszy dzień-zakupy,obiad i jeszcze ciasto zrobiłaś

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 16:55   #4183
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
dokladnie, nie sztuka to samo zamowic o 300 zl drozej, moze akurat ktos nie ma jak przywiesc wszystkiego czy cos, a przy wplacie przez all jest zawsze pewniej. Ja bym zamowila tylko napisalabym do kobitki jeszcze raz albo zadzwonila zeby sie wszystkiego dopytac .
Może więc jakaś zbyt ostrożna jestem, ale z allegro korzystam już 7 lat, kupuję i sprzedaję. I czasem do takich sprzedawców trzeba mieć nosa. Płacę z Allegro - fakt, bezpieczniej, ale i tak w razie oszustwa trzeba je zgłosić na Policję/ do Prokuratury (Program Ochrony Kupujących).
Ja w ubiegłym m-cu kupiłam niby "orginalną" płytkę dla syną - Linkin Park - też płaciłam przez Allegro. Dostałam ukraińską podróbkę. Zgłosiłam do allegro oszustwo- poinformowali o konieczności zgłoszenia na Policję. Dałam sobie spokój. Na szczęście syn się nie poznała, ale ja wiem, że to nie orginał.
Teraz jestem więc ostrożniejsza- też chcę kupić ten fotelik, dlatego zapytam sprzedawcę, czy może udostępnić płatność przy odbiorze. Jestem uczciwym allegrowiczem (o czym świadczą liczne komentarze na mojej stronie), więc nie powinien się nie zgodzić. No chyba, że ma się coś na rzeczy...

Tylkooliwka- cudny ten Twój Danielek. A śpiochy na pierwszym zdjęciu to chyba z Reala? Też mam takie

Łaciata- gratki Fajnie, że masz to za sobą. Zdrówka dla Małej, a Tobie szybkiego powrotu do formy

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 17:08   #4184
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
ja też tylko 50 zł płace... nawet jak mi jakieś zaświadczenia wypisuje...
dlatego czasami trzeba czekać w kolejce do niego po 3 godziny...
ja tez czasami czekam 3 godziny bo sa przesuniecia w przyjmowaniu pacjentek ale place duzo wiecej ale za to o kazdej godzinie w dzien i w nocy moge zadzwonic i jak cos sie dzieje to kaze przyjechac do gabinetu i bez kolejki albo na oddzial do siebie do szpitala

wiecie jak meczace jest lezenie i nic nie robienie jestem wykonczona skurcze nadal mam

ŁACIATA GRATULUJE

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 17:23   #4185
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Baobabek, z tego Twojego zakręconego opisu wynika chyba właśnie to, że nie ma czegoś takiego jak dobra waga, dobry wiek ciążowy, idealnie wymierzone parametry i idealnie wyliczony termin porodu. Ja zawsze się dziwię jak dziewczyny piszą po wizytach, że im się termin porodu "zmienił". No jak zmienił? Wiadomo, że może się to bujnąć w prawo i lewo i jakieś dwa tygodnie, ale po co co wizytę określać nowy termin. Nie kumam. U mnie w ogóle nie ma o tym rozmowy na wizytach. Z określonego momentu poczęcia wyliczono mi raz 9 marca i cały czas tego się trzymamy, a jak się urodzi jutro to też dobrze.
no właśnie wiem, że u Ciebie tak jest, bo już kiedyś pisałaś i my chyba tu nieliczne z takim nastawieniem mój in też nawet dyskusji co do terminu porodu nie podejmuje - 29 marca i kropka, a że 2 tyg wcześniej może być to już inna sprawa, a co do wagi to on to określa "przypuszczalna masa płodu" zawsze mnie śmieszy to określenie

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
wiecie jak meczace jest lezenie i nic nie robienie jestem wykonczona skurcze nadal mam
a Ciebie już swędzi???? leż bo normalnie wyjdę z siebie i jak tam do Ciebie przyjadę to zobaczysz ehhhh brak mi słów do Ciebie

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 17:30   #4186
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
Łaciata GRATULACJE!!!!

ja od rana mam w gościach siostrę i 4 tygodniową siostrzenicę trenuję uspokajanie dziecka
JAKA SLODKA KLUSECZKA A JAKIE MA PRZESLICZNE UBRANKO SAMA SLODYCZ
Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
poczekaj jeszcze trochę i też będziesz latać po nocach do WC-ta
a ja nie siusiam w nocy ostatni raz ide kolo 22 i potem o 6 rano

Stary 2010-03-03, 17:42   #4187
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

dusiaka to daj znać co odpisała Ci babka apropo płatności przy odbiorze Bo to by była zdecydowanie najlepsza opcja

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 17:44   #4188
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
no właśnie wiem, że u Ciebie tak jest, bo już kiedyś pisałaś i my chyba tu nieliczne z takim nastawieniem mój in też nawet dyskusji co do terminu porodu nie podejmuje - 29 marca i kropka, a że 2 tyg wcześniej może być to już inna sprawa, a co do wagi to on to określa "przypuszczalna masa płodu" zawsze mnie śmieszy to określenie

a Ciebie już swędzi???? leż bo normalnie wyjdę z siebie i jak tam do Ciebie przyjadę to zobaczysz ehhhh brak mi słów do Ciebie
no przeciez leze
mrowak a w drzwi weszlam bo otworzylam je i jeszcze sie wrocilam do srodka i nie zauwazylam ze sie zamknely z powrotem i weszlam w nie hehe gin zaczal sie smiac ze nic sie nie zmienilam ze nadal jestem lamaga kiedys spadlam u niego z fotela jak zchodzilam ale to normalka hehe maz se smial kiedys ze kupi mi kask do nauki chodzenia jak tak dalej pojdzie

Stary 2010-03-03, 17:46   #4189
sponsa_bella
Raczkowanie

Ładnie to tak mi imię podkradać?[/QUOTE]

Jejo...miał być Antek, ale dziewczynka o takim imieniu to byłoby chyba lekkie przegięcie, co? Kochana, ja uwielbiam Leona i stąd ta opcja... A jak Ty wpadłaś na małą M?
sponsa_bella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 17:52   #4190
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dusiaka bylo by fajnie jakby sie zgodzila laska, ale jak nie to ja chyba bym zaryzykowala tylko ze ja juz mam fotelik, ale czasami warto ryzykowac, bo jakbysmy do wszystkiego podejrzliwie podchodzily to wiele do stracenia jest...
A.Camus
Stary 2010-03-03, 17:58   #4191
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość

Tylkooliwka- cudny ten Twój Danielek. A śpiochy na pierwszym zdjęciu to chyba z Reala? Też mam takie

Łaciata- gratki Fajnie, że masz to za sobą. Zdrówka dla Małej, a Tobie szybkiego powrotu do formy
Tak z reala za jakies smieszne pieniążki,ale milutkie są.

Dzieki mamusie w imieniu Danielka-też się w nim zakochałam

Rozpakujcie się szybciutko juz noooo bedziemy razem podziwiac nasze szkraby malutkie.
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 17:58   #4192
catro
Rozeznanie

Cytat:
Jejo...miał być Antek, ale dziewczynka o takim imieniu to byłoby chyba lekkie przegięcie, co? Kochana, ja uwielbiam Leona i stąd ta opcja... A jak Ty wpadłaś na małą M?
Leon (i Matylda zresztą też) jest the best

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:00   #4193
Darusiaaaa
Zakorzenienie

kochana my to bysmy chcialy ale wiesz jak jest;D
A.Camus
Stary 2010-03-03, 18:17   #4194
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

mrowak ja jestem z Piły

Właśnie wróciłam od lekarza, a następną wizytę mam na 22 marca(trochę długo się zdaje), choć doktorek powiedział że dziecko już główką zjechało, i jest duże, to pewnie się już u niego w gabinecie nie spotkamy, tylko już na oddziale poporodowym.
Ja tam planowałam jeszcze w święta brzuszek mieć, to się jeszcze zobaczy.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:27   #4195
megi-megi
Zakorzenienie

Wy już lepiej nic nie mówcie o tym czekaniu i że jak ciężko jest tak czekać i czekać. Mój smerf ma czkawkę i przeuroczo dźga mnie z tej okazji co kilka sekund w kość biodrową.
Dostałam kartkę i mam zgodnie z nią liczyć 3 razy dziennie po godzinie ruchy - jak dochodzę do setki to mi się odechciewa...
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:27   #4196
MadCat
Raczkowanie

Cytat:
No Antek to może nie ale Antosia
Ja z kalendarza. Poza tym szukałam czegoś na M bo i ja i Tż jesteśmy na M. Także do kompletu
Niby znałam to imię wcześniej ale jak je przeczytałam to jakbym Amerykę odkryła i nie było już innej opcji. I najważniejsze,że jest mało popularne

Kuźwa a ja znowu znalazłam kota Siedział u mnie w bramie i płakał i oczywiście nikt nie zareagował tylko ja. Jakbym mało ich jeszcze miała
Zrobię jakieś ogłoszenie może się komuś zgubił (dobrze wygląda ale jest brudny i głodny). A jak nie to wet i allegro. Ehhh

MadCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:43   #4197
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kuźwa a ja znowu znalazłam kota Siedział u mnie w bramie i płakał i oczywiście nikt nie zareagował tylko ja. Jakbym mało ich jeszcze miała
Zrobię jakieś ogłoszenie może się komuś zgubił (dobrze wygląda ale jest brudny i głodny). A jak nie to wet i allegro. Ehhh
Dobra z Ciebie kobieta u nas też ostatnio błąkała się kotka oczwiście już małża przekonałam żeby ją zabrać do siebie nasz Lilka miałaby koleżankę i się spóźniłam bo mała znalazła domek u sąsiadki
20-12-14 10 tc
Stary 2010-03-03, 18:44   #4198
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
No Antek to może nie ale Antosia
Ja z kalendarza. Poza tym szukałam czegoś na M bo i ja i Tż jesteśmy na M. Także do kompletu
Niby znałam to imię wcześniej ale jak je przeczytałam to jakbym Amerykę odkryła i nie było już innej opcji. I najważniejsze,że jest mało popularne

ja bym chciala kota takiego slodkiego mruczusia albo cyryla ale w domu miec nie moge bo cielak jest a na dworze to tez nie moge bo cielak by go zjadl i tesciu sie nie zgadza na zadnego kota a moj maz twierdzi ze jeden ktorego mam w glowie w zupelnosci mi wystarczy

a ja jestem w siodmym niebie wygonilam meza po cytrynowego loda i teraz mi tak blogo chce jeszcze ale to byl ostatni w sklepie

Stary 2010-03-03, 18:45   #4199
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
mrowak ja jestem z Piły

Właśnie wróciłam od lekarza, a następną wizytę mam na 22 marca(trochę długo się zdaje), choć doktorek powiedział że dziecko już główką zjechało, i jest duże, to pewnie się już u niego w gabinecie nie spotkamy, tylko już na oddziale poporodowym.
Ja tam planowałam jeszcze w święta brzuszek mieć, to się jeszcze zobaczy.
moja chrzesna z rodzinka mieszka w Pile raz do roku tak jeździmy lubie to miasto
20-12-14 10 tc
Stary 2010-03-03, 18:48   #4200
Darusiaaaa
Zakorzenienie

to jeszcze mad cat masz o tyle dobrze ze potrafisz wydac , ja tak nie mam, nie ma opcji, jak znajde jakies zwierzatko ( a tak mniej wiecej z rok temu co nie szlam na jakis dlugi spacer lub wyprawe rowerowa to z tż przychodzilismy ze szczeniaczkiem albo kotkiem, mieszkamy blisko łąk, lasów i bezduszni ludzie wyrzucaja tu czesto zwierzeta) to nie ma opcji zebym wydala i wszystko mieszka z nami.

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

drcron ja tez myslalam ze moj cielak zje Marianka zwlaszcza ze pies ma juz 5rok a od tego czasu kota nie bylo u nas w domu
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości