|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Miło mi, że przypadkiem odnajdziecie swój tytuł
![]() Uciekam do Plazy. Kusi mnie wykupić pół apteki z La Roche, bo mnie te pryszczole tak wnerwiają... I skończył mi się krem nawilżająco - matujący a także kwas juz jakies 1,5 mies temu i chyba zaczne kuracje od nowa... Bo zanim się do derma wybiorę to dłuuugo zejdzie Także dziś dzień wywalania kasy
|
|
#4772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4774 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
noo to uciekam, zaraz będzie TŻ... trza do sklepu, do garów....
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Ins może zrób zapiekanki? :P
Ja dzisiaj na obiado-kolację robię takie z owczym serkiem
|
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też sie żegnam bo jedziemy po zakupy.
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
cześć moje najdroższe
tęskniłam za Wamidojechałam wczoraj szczęśliwie bardzo dobrze mi się jechało ![]() Kohnelia.... zdarza się tak często, ale nie ma co polegać na słowach "tak jest po odstawoieniu tabletek" bo moja koleżanka odstawiła, nie miała długo okresu, myslała że to właśnie po odstawieniu inni też jej tak mówili) a potem dowiedziała się że jest w 4,5 miesiącu ciąży i teraz ma problem, bo wiecie jakie głupie przepisy o tej karcie ciąży? nie dostała becikowego itp...:/ paranoja! więc lepiej sprawdzaj! co ja miałam Wam napisać.......... hmmmm nie pamiętam :/ no w każdym razie witam nowe zazdrośnice i całuję te STARE
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem fajna i uczynnaCytat:
ale wiesz, Naturalsy to za okno z jedenastego piętraMateusz po mnie przyjedzie i pójdziemy gdzieś. Tzn. mam nadzieję że pójdziemy a nie skorzysta z okazji żeby się ze mną w pustym domu seksić. I bankowo przyniesie mi kwiaty albo jakiś prezencik za wczoraj więc się spóźni. |
|
|
|
|
#4779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cześć ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#4780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do drugiego to wczoraj chciałaś seksu, a dziś piszesz, że nie chcesz dziś seksu? Oj dziewczyno trudno Cię ogarnąć...
|
|
#4781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Żeby nie było że wyjdę dziś z gabinetu bardziej świadoma
|
||
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Ins kochana a zauważyłaś mojego maila może?? także bardzo proszę o poradę
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie brzuch boli... jak ja wytrzymam jeszcze 4 godziny w pracy
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa/!!!!!! już wiem co chciałam!
![]() bardzo podoba mi się ta piosenka (na pewno znacie): http://katalonczyk9.wrzuta.pl/film/5...chursky-jedwab a i uwielbiam tą ![]() http://dano2005.wrzuta.pl/audio/4X0m...pytaj_o_polske i moja propozycja na tytuł wątku: "TAK! TAK!! Tylko Ona!!! - jak jedwab..." lub "Podaruję mojej dziewczynie.....brylantow y pierścionek przy winie"
|
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, jakoś nie bardzo po wczoraj
Cytat:
bierz z niej przykład
|
|
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu o boiadach a ja dzis na obiadu ugotowałam uwagaaaaaa
KANAPKI
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
kawka a z czym te kanapki?
|
|
#4788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.balkonetka.pl/2010/2/12/a...rzechy-gwiazd? Prawdopodobnie jest to biust który nie mieści się do miseczki... Musisz zakładając stanik lekko odchylić fiszbinę z boku, a drugą łapką (w kształcie łyżeczki) wmasować to ciałko do miski. Chyba, że te fałdki to skóra. ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
Bo ja stosuję tą moją Avenkę i kurde ciągle mnie wysypuje, mimo, że już było OK. Doczytałam, że skóra może się oczyszczać, ale znowu?? ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
Sorry, ale nie nadążam. Ustal jedną wersję.
|
|
#4789 |
|
Wtajemniczenie
|
A gdzie ja napisałam, że jem chipsy?
Dostałam dziś biustonosz (tzn sama musiałam iść po niego na pocztę, bo listonoszowi się nie chce nic nosić i tylko awiza zostawia wrrr) i nie bardzo jestem zadowolona, dzioby mi robi, nie lubię takiego kształtu
Edytowane przez pagka Czas edycji: 2010-03-03 o 17:50 |
|
|
|
#4790 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
tzn. poszłam ogarniać Sigmę i zapomniało mi się wrócić ale będę teraz pamietać!(jutro z rana odpowiem, mam wolne wybaczysz mi
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jednak nie widzę się z Tż
wkurzył mnie do tego głowa mnie boli
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dzioby robi to odesłać/odsprzedać.
|
|
#4793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to będe Ci dozgonnie wdzięczna za pomoc ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
ja swojego widzę od wczoraj aż do następnego czawartku ![]() już dawno tyle ze sobą nie byliśmy.....
|
||
|
|
|
#4794 |
|
Wtajemniczenie
|
m&s mój pierwszy i chyba ostatni. Skusiłam się bo był tani
więc chyba sprzedam.
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu rzuć na allegro, te staniki się szybko rozchodzą.
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Smutno mi...... bo:
1. nie jestem na bieżąco z tym co tu się dzieje bo nie mam kiedy nadrobić po wyjeździe i nie mogę się wbić 2. zrezygnowałam ze służbowego wyjazdu do Barcelony, bo się boję latać (głównie, ale nie dlatego tylko) 3. właśnie się popłakałam oglądając Klub Szalonych Dziewic w necie, bo były oświadczyny 4. mam wrażenie że jestem z innego świata niż pozostali ludzie 5. w niedzielę muszę jechać do Niemiec 6. Chcę przekłuć uszy, a się boję - nie wiem czego po prostu jestem tchórz koszmarny 7. jestem przeziębiona i źle się czuje 8. tż tak jak zawsze mnie rozumie, wspiera, jest najukochańszy na świecie, tak nie rozumie, że boję sie latać. Ja też nie rozumiem - po prostu się boję, a najdziwniejsze w dzisiejszych tolerancyjnych czasach jest dla mnie to, że ludzie nie są w stanie tego zaakceptować 9. no i jestem na niego zła i jednocześnie tęsknię za nim, co w kolei powoduje, że się wkurzam na siebie 10. śnieg spadł i jest do d......
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-03-03 o 18:18 |
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No szkoda, ale przynajmniej oszczędziłaś sobie stresu. 3. W tym roku będziesz płakać na swoich! 4. czemu? 5. Ejj ja bym się cieszyła na wyjazd. ![]() 6. Nie bój się! Ja też się bałam, bo mi zarosły uszy! I mimo, że boli mnie nawet znieczulenie u dentysty to wcale nie było jakieś bardzo nieprzyjemne. A panikara ze mnie niezła. 7. To tabletki i pod kocyk, z TŻ się grzać. ![]() 8. może na złych ludzi trafiłaś? Ja to jak najbardziej rozumiem, bo sama mam bardzo głupie lęki. (np. fajerwerki... 9. Nie bądź na niego zła. Oprócz tego jest najukochańszy na świecie, więc... Się ciesz, że takiego fajnego chłopa masz!10. O tak to jest powód do złego humoru...
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym się nasłuchałam dzisiaj w pracy o zdradach, oszustwach, kłamstwach, zemstach, knuciu, wyrachowaniu i stwierdziłam że albo jestem tak naiwna, że w życiu sobie nie dam rady w życiu (ale zdanie, co? ), albo żyję w innym świecie.A co do reszty tego co napisałaś, to dziękuję ![]() boisz się fajerwerków? Jak móje kocurzysko - włazi pod wersalkę wtedy. Ja się boję latania, przekłucia uszu i ślimaków bez skorupy najbardziej. Całą resztę jakoś chyba zniosę. A! i chorób. Mam hopla na tym punkcie - wszystkich zmuszam do robienia badan profilaktycznych żeby czegoś za późno im nie wykryli, a jak sama robię, to jak odbieram wyniki mi się ręce trzęsą ze strachu.
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-03-03 o 18:31 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

I skończył mi się krem nawilżająco - matujący a także kwas juz jakies 1,5 mies temu i chyba zaczne kuracje od nowa... Bo zanim się do derma wybiorę to dłuuugo zejdzie
Także dziś dzień wywalania kasy

tęskniłam za Wami

jestem fajna i uczynna
13.03.2008

bierz z niej przykład
chociaz nigdzie indziej tluszczu nie mam raczej. Czy jest to wina noszenia zle dobranych stanikow w mlodosci? da sie to jeszcze skorygowac?