|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów!
Yes mów jak odpisze ;>
|
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie wlasnie zastanawiam nad zrobieniem przerwy w tabsach... Kurcze, lepiej teraz niz na wakacjach. Chociaz musze leczyc zapalenie, a jak gadalam z gine, to mi mowila, ze po tego typu zapaleniach kobietom sie wrecz zaleca tabletki zeby jajniki sobie odpoczely. Hmm...
|
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
dobra nie naskakujcie na tą Lilu ;D o której jest YCD? ;>
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piona;d Cytat:
|
|
#4448 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
No ucze sie z niemca... ALe zupelnie mi w łeb nie włazi. Mogłam zrobić sobie "Sesje" (tn napoj na koncentracje).
Ok, wylacze kompa, bo z nim to ciezko cokolwiek... wciagacie mnie ![]() Papapa ![]() ![]()
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie odpisał, ale dziad ;p pewnie go na kompie nie ma ^^
|
|
#4451 |
|
Zadomowienie
|
ej nie nadazam wybilam sie z rytmu tu jakos juz sie pogubilam co u ktorej gra ble
|
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
noo najgorzej jak sie tyle czasu nie wchodzi i nie wie sie pozniej o co kaman;d
|
#4453 |
|
Zadomowienie
|
wchodzilam co jakis czas
ale i tak nic nie czaje
|
|
|
|
#4454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój ojciec jest alkoholikiem i złodziejem, wyzywał mnie ok kur.... i narkomanek jak odsypiałam imprezę jakąś ale już się nie przejmuje odłączyłam się i żyję swoim życiem. ja też nie ![]() Jestem po praktykach na maxa zmęczona i jeszcze byłam na wolontariacie, co mnie jeszcze bardziej zmęczyło. Jestem zła bo rozwaliła mi się gitara i nie mogłam grać. Ale dzień uratowało spotkanie z G. na wolontariacie. Powiedział, że za mną tęsknił, bo nie widział mnie 3 tygodnie i że nigdy by nie pomyślał, ale że ładnie wyglądam W ogóle dzieciaki nazwały mnie panią dyrektor banku PKO S.A. Zastanawiałyśmy się z koleżanką jak można tak szybko nie mając jeszcze osiemnastki awansować
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. napisał . hyhy .mam dawać mu częściej znać znaki życia, bo tęskni za widokiem mojego imienia na ekranie telefonu Edytowane przez colds Czas edycji: 2010-03-03 o 21:08 |
|
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale słodziak a MNM jeszcze nie odpisał, ale dziad ;d no niech się ruszy nooo
|
|
#4457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeeeessssss mi też wyślij !!!!!Cytat:
Lil ja powiem tylko jedno-nie chce być nie miła, ale na miejscu twojego chłopaka dawno bym z toba zerwała i nawet nie chciałabym cię spotkać na ulicy, on ma z tobą przerąbane, o wszystko masz do niego pretensje, a od siebie nic nie dajesz jak bym miała mieć chłopaka, który by sie w stosunku do mnie zachowywał tak jak ty do tż to wolałabym zostać zakonnicą ;djejjj laski co ja dzisiaj horror przeżyłam ;d w życiu sie tak nie bałam ;d napisałabym wam o co chodzi, ale raczej nie bedziecie wiedziały o co be;d w każdym bądź razie mamy taki zabytkowy zamek w miescie i naokoło jest las, i ze nie miałysmy autobusu z innego miasta do naszego akurat to mówimy dobra pojedziemy na ten zamek i wrócimy lasem ;d z tym ze droga była tam remontowana(tam gdzie przystanek) i wywieźli nas na środek lasu tak jakby ;d wysiadamy patrzymy w jedna strone ch.uj las.... w drugą też las;d i co teraz ciemno jak w dupie, zero światła, ja latarki nie mam w telefonie, kolezanka zapomniała, a druga która miała laterke rozładowany ;/ ;d i tak patrzymy w którą strone isc, dobra idziemy kawałek, zaraz wracamy i do kierowcy podbijamy w którą strone do tego zamku ;d on nam pokazał (poszły byśmy w druga ale dobra- a tam nic nie ma tylko przez kilka km las... a w lesie o 20 tak ciemno, kompletnie nic nie było widać) dobra idziemy tam gdzie on nam powiedział, no nikogo nie ma na drodze idziemy 10 minut tylko raz na jakis czas jakieś auto, a to też strach bo nigdy nie wiesz kto jedzie;d no i jedzie jakiś kretyn, dobrze ze szłysmy złą stroną ulicy bo kretyn skręci8ł i jedzie na nas, w krzaki musiałysmy wskoczyc bo by nas rozjechał;d dobra idziemy dalej i kurna dalej nic, tylko ulica i tyle, my już tam te wszystkie horrory w łowie, wszędzie cos szeleszczy, zresztą w tym lesie dziki są;d no meksyk dopieor po ponad 25 minutach doszłysmy do tego zamku;d moze to tak z boku strasznie nie wygląda;d ale jak byłam tam i dosłownie nie wiedziałam gdzie jestem, gdzie mam isc i w ogóle to meksyk Dobra iii tak tego nikt nie przeczytaaaa;d haha
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
taka młoda godzina a mi sie spac chce;d !
|
#4460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poznawaj, baw sie, flirtuj ale z umiarem nie :P Nie liz sie,nie sexij, nie miziaj i bedzie gites :P Yees ale to jest prawda! Moj dad to samo ... Nie dosc ze nerwowy, to w domu musi byc wszystko na tip top No zółwik ![]() Cytat:
Jaaaa przeczytalaaam, Jaaaa!! ![]() Ja bym sie obsrala isc lasem Stopa bym lapala na nooge maly zarcik ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Ja to czekam na ycd i na popieprzona muszke musze zobaczyc co ona tam dowalala;p
|
||
|
|
|
#4461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba bym tam padla ze strachu ;d---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
|
|
#4462 |
|
Wtajemniczenie
|
Lily błagam Cię...stracisz Go...ja mam duże,duże problemy rodzinne,że czasem nie wytrzymywałam psyhicznie i dużo razy kiedyś miałam myśli samobójcze poważne i w ogole,ale KONIEC!
Wiem teraz ,że mimo tego,że połowe życia mam zmarnowane przez to,jestem nerwowa jak cholera,ale myśle sobie jak się wyprowadze to moge mieć to wynagrodzone i szczęśliwe życie. Kiedyś też mówiłam ,że przez problemy byłam okropna dla Tż... On mówił mi ,że ok rozumie mnie,ale czemu nie zrobie czegoś zamiast się tłumaczyć i odbijać na nim wszystko,że on z faceta ,który w życiu na mnie głosu nie podniósł by,w zyciu nerwowy nie był,ciagle się śmiał ideał..stał się kimś innym...a to ja go tak zniszczyłam..przelewając na niego swoje problemy...teraz widze jak bardzo się na złe zmienił,jak bardzo czasem mnie krzywdzi nieświadomie,ale to ja sama sobie na to zasłużyłam i doprowadziłam do tego,ale po roztsaniu się zmieniłam i mimo to,że ja teraz sam nawet mówi ze nie popełniam błędów,że jestem cudowna,staram się to nie mam pretensji,że on jest taki dla mnie czasem nieświadomie,ale sama do tego doprowadziłam..on kiedyś w kłótni przyznał,że ja go tak zrobiłam...że on tyle wytrzymywał,ale wkońcu nie mógł..i mówi,że jest ze mną bo mnie kocha i się zmieniłam,i już nie przelewam swoich problemów na niego i nie robie tak,że on cudowny itp a ja się wyżywam bo kolejny kwas w domu itp.. Wiem,że dużo jeszcze pracy,abyśmy wrócili do tego co było kiedyś... A jakbym nawet dzień wcześniej TŻ coś zrobiła złego,a potem niby ok a on by przyszedł i jakbym spytala co jest a on mi gó* to bym chyba mu strzeliła w pysk:P Albo jakbym ja tak zrobiła ,powiedziała mu to bym myślała,że niezła idiotka ze mnie:| bo nic nie tłumaczy takich chamskich odpowiedzi do osoby którą podobno się kocha.. Ach...jesli było między nami źle...to przez ost ponad msc związku jak się tak zaczęło to w ogóle nie współzyliśmy..on powiedział,że nie jest to najważniejsze i jak jest źle,to nie może ooo tu kłótnia a za chwile wyładować się we mnie bo ma ochote a między nami kwas. Wasz związek dla mnie jest troche toksyczny i to na czym się opiera. dla mnie EOT ![]() Aaaa niecałe 5 dni do mojej 1888888888
|
|
|
|
#4463 | |
|
Wtajemniczenie
|
mi też i już idę i mam nadzieję, że mi się uda zasnąć, bo ostatnio całe noce mam bezsenne
Cytat:
![]() ![]() dobranoc ![]() ![]()
|
|
#4464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
kogo wyslalam CI ;d ja bym sie osrała jakbym miala isc w takich ciemnosciach lasem
![]() jestes emo, bo zawsze to piszesz przy dłuzszej wypowiedzi : Cytat:
|
|
#4467 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja tez sie musze uczyc ;/ ale teori na prawo jazdy !!!! Bo ze szkoly to nigdy nie mam nic zadane no sorry wsume z angielskiego mam co tydzien ale i tak nie odrabiam hehe
A JAK MAM SIE ZABRAC ZA TA TEORIE TO NIE MAM POJECIA.. CODZIENNIE SOBIE POWTARZAM ZE SIE POUCZE I D..A ;/
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
hee a moj ojciec z nami nie mieszka i jest dobrze
![]() kiedys byla awantura, ze chcial cos tam ogladac, a ja nawet wieczorynki nie moglam obejrzeć..
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
ale gościu jeszcze mi nie odpisał
ku*wa ma limit wiadomosci, ze 1 dziennie czy co?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

jak bym miała mieć chłopaka, który by sie w stosunku do mnie zachowywał tak jak ty do tż to wolałabym zostać zakonnicą ;d
ciemno jak w dupie, zero światła, ja latarki nie mam w telefonie, kolezanka zapomniała, a druga która miała laterke rozładowany ;/ ;d i tak patrzymy w którą strone isc, dobra idziemy kawałek, zaraz wracamy i do kierowcy podbijamy w którą strone do tego zamku ;d on nam pokazał (poszły byśmy w druga ale dobra- a tam nic nie ma tylko przez kilka km las... a w lesie o 20 tak ciemno, kompletnie nic nie było widać) dobra idziemy tam gdzie on nam powiedział, no nikogo nie ma na drodze idziemy 10 minut tylko raz na jakis czas jakieś auto, a to też strach bo nigdy nie wiesz kto jedzie;d no i jedzie jakiś kretyn, dobrze ze szłysmy złą stroną ulicy bo kretyn skręci8ł i jedzie na nas, w krzaki musiałysmy wskoczyc bo by nas rozjechał;d dobra idziemy dalej i kurna dalej nic, tylko ulica i tyle, my już tam te wszystkie horrory w łowie, wszędzie cos szeleszczy, zresztą w tym lesie dziki są;d no meksyk