Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-03, 20:52   #3361
anuulaa
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Wspominacie o weselach, nas w tym roku czekają chyba 4 weselicha (chyba, bo nie jesteśmy 100% pewni czy nas zaproszą) w kwietniu, czerwcu i 2 w sierpniu sierpniowe to obowiązkowe, bo to moje przyjaciółki i dowiedziałam się ostatnio, że u jednej będę świadkową Nooo tylko trzeba mi trochę schudnąć...
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 21:24   #3362
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Coś takiego znalazłam
"Jeśli będzie (bo może tak być) zdarzy się nawał pokarmu (ściągnij trochę mleka - aż do poczucia ulgi, ale nie ściągaj go zupełnie do końca. I masuj często piersi. Zwłaszcza jeśli poczujesz grudki pod palcami. Właśnie te grudki trzeba rozmasowywać, żeby nie dopuścić do stanu zapalanego."

..?

własnie mialam taka sliwe na piersi z tej strony kolo pachy, ale po karmieniu mi to zaniklo i teraz ciagle przystawiam corcie i jak narazie problem zniknal

Dziekuje za glosiki, kochane jestescie, ze pamietacie:ro za:

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 21:26   #3363
india83
Zakorzenienie

Cytat:

Przepraszam, że tak zapytam, ale od razu zaczynacie od kredytu? nie macie żadnego wkładu własnego...?
tak, zaczynamy od kredytu troche kasy juz nam się rozeszło na projekt, notariusza, TZa studia cos jeszcze zostało, ale wolimy aby te pieniadze na razei lezały na koncie. poza tym czeka nas pare rodzinnych imprez oraz nie mozemy odmówic sobie wakacji, wiec wolałabym nie czyscic konta tak od razu. Wiec czekamy na kredyt i wtedy ruszamy a jak zabraknie to bedziemy kombinowac
Stary 2010-03-03, 21:32   #3364
domi7ks
Zakorzenienie

kurcze my za jakis rok tez chcemy wziac kredyt, ale u nas tylko Tz pracuje mam nadzieje, ze dostaniemy...

Stary 2010-03-03, 21:49   #3365
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
kurcze my za jakis rok tez chcemy wziac kredyt, ale u nas tylko Tz pracuje mam nadzieje, ze dostaniemy...
Moze byc ciezko przy jednej wyplacie,chyba ze niezle zarabia

My wlasnie myslismy o kredycie poki jestesmy za granica ,juz mnie glowa boli od przegladania stron bankowych ogolnie to nie wyobrazam sobie tego kredytu ,ale ludzie jakos zyja

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 21:58   #3366
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
tak, zaczynamy od kredytu troche kasy juz nam się rozeszło na projekt, notariusza, TZa studia cos jeszcze zostało, ale wolimy aby te pieniadze na razei lezały na koncie. poza tym czeka nas pare rodzinnych imprez oraz nie mozemy odmówic sobie wakacji, wiec wolałabym nie czyscic konta tak od razu. Wiec czekamy na kredyt i wtedy ruszamy a jak zabraknie to bedziemy kombinowac
Dobrze, że macie jakiś plan... ja się strasznie boję kredytu, ale wiem, że przyjdzie taki moment, że trzeba będzie go wziąć....

Cytat:
Kredyt na mieszkanko chcecie?
Apropo śliczną masz córeczkę

...i Strippi Ty też, ciągle obserwuję Was na nk, buziak dla małej z okazji miesiąca
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 22:01   #3367
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Kredyt na mieszkanko chcecie?
Apropo śliczną masz córeczkę

dziekuje
tak, na mieszkanie ale własnie tylko Tz u nas pracuje...mial jezdzic w delegacje ale prawdopodobnie bedzie na miejscu ze wzgledu na nas, bo wyjazdy czasem 2 tyg, czasem 6 tyg...
i nie wiadomo co lepsze: zeby siedzial na miejcu i duuzo mniej zarabial czy zeby czasem wyjechal na dluzej i przywiozl konkretna kase
i tak i tak źle, bo na miejscu za malo a na wyjezdzie to by go dlugo nie bylo

gdzie ta Agatka

Stary 2010-03-03, 22:03   #3368
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 22:06   #3369
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Agatka siedzi na dole i trzyma nas w niepewnosci

Stary 2010-03-03, 22:11   #3370
india83
Zakorzenienie

My też boimy się kredytu, ale od czegos trzeba zaczac
Stary 2010-03-03, 22:45   #3371
anuulaa
Wtajemniczenie

Agata już chyba jest pijana ze szczęścia
Stary 2010-03-04, 01:14   #3372
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
sierpniowe to obowiązkowe, bo to moje przyjaciółki i dowiedziałam się ostatnio, że u jednej będę świadkową Nooo tylko trzeba mi trochę schudnąć...
Ty bedziesz swiadkowa?
Bo u nas zazwyczaj bierze sie na swiadkow osobny stanu wolnego

domi - klikniete

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 08:44   #3373
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
A gdzie pracujesz?
pakuję bizuterie w prywatnej firmie

Cytat:
dziekuje
tak, na mieszkanie ale własnie tylko Tz u nas pracuje...mial jezdzic w delegacje ale prawdopodobnie bedzie na miejscu ze wzgledu na nas, bo wyjazdy czasem 2 tyg, czasem 6 tyg...
i nie wiadomo co lepsze: zeby siedzial na miejcu i duuzo mniej zarabial czy zeby czasem wyjechal na dluzej i przywiozl konkretna kase
i tak i tak źle, bo na miejscu za malo a na wyjezdzie to by go dlugo nie bylo

gdzie ta Agatka

Domi - no nie wiem co lepsze... ja np jestem w takiej sytuacji, że mój mąż co tydzień wyjeżdża w delegację, nie ma go 4 dni, a ja siedzę sama , i niestety po urodzeniu nic się nie zmieni... a że termin mam na październik to już w ogóle słabo, bo akurat sezon się zacznie i nie mam co liczyć, że krzysiek zostanie i mi pomoże z kruszynką.... no, ale z czegoś żyć trzeba i jestem na to juz przygotowana

no i oczywiście kliknięte

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 08:50   #3374
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cześć
Jestem, jestem...wczoraj napisałam w krótką relację.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:06   #3375
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie w ten piękny poranek!

AgatkaL - gratulacje stanu wolnego, nie jestem na bieżąco, ale widzę, że jest to powód do szczęścia! Więc kochana upijaj się wolnością!

MisQa - szampana to bym Ci nie polecała w Twoim stanie! Ostatnio wyczytałam i przy okazji skonsultowałam z koleżanką położną, że jeśli kobieta pali przed ciążą i zajdzie w ciążę, to mniejsze zło jest jak wypali kilka papierosów podczas miesiąca, niż małe piwo podczas całej ciąży. Dym papierosowy nie dochodzi do płodu ponoć, natomiast alkohol jest zabójczy dla maleństwa.
Nie wiem na ile to prawda, bo lepiej nie pić i nie palić, ale pewnie coś w tym jest.

Atomufka - my też zaczynamy się rozglądać za kredytem. Jeszcze bardziej przerażają mnie ceny mieszkań w Krakowie, ale jest to nie uniknione. Kredyt trzeba wziąć. Natomiast ponoć lepiej załatwiać kredyt z jakimkolwiek pośrednikiem niż samemu, oni wiedzą na co zwrócić uwagę, pomagają przy czytaniu umów

Zdjęcia z wesela, hmm... nie lubię tak publicznie, przepraszam... mogę komuś na maila przesłać...

Ja dzisiaj byłam na USG i coś mi znaleźli w piersi. Jestem tym nieco podłamana. W sobote jestem umówiona na biopsje, ponoć jest to torbiel, albo jakiś gruczolak, ale trzeba sprawdzić. Kurcze strasznie boje się igieł i jak sobie wyobrażę, że mają mi coś wbić w pierś, której w zasadzie nie mam to aż mi słabo...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:06   #3376
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Jestem, jestem...wczoraj napisałam w krótką relację.
dzielna dziewczynka

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-04 o 09:09
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:10   #3377
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Gucia - wiem wiem, to że mam zachciankę to nie znaczy, że ja spełnię wiem, że muszę bardzo uważać i na pewno nie będe nic takiego popijać

a co do piersi, ja też za bardzo nie lubie takich badań, ale im szybciej zrobisz, tym szybciej będziesz wiedziała co jest i w razie czego podejmiesz leczenie

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:15   #3378
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
Gucia - wiem wiem, to że mam zachciankę to nie znaczy, że ja spełnię wiem, że muszę bardzo uważać i na pewno nie będe nic takiego popijać

a co do piersi, ja też za bardzo nie lubie takich badań, ale im szybciej zrobisz, tym szybciej będziesz wiedziała co jest i w razie czego podejmiesz leczenie
No tak, wiem, dlatego nie zwlekam z tym badaniem. Najlepiej będzie jeśli będzie to torbiel, bo wtedy się go obserwuje, ale jeśli gruczolak, to trzeba go wyciąć, a ja w życiu nie miałam żadnego zabiegu, operacji nic, więc na samą myśl drętwieję.
Ale wszystko okaże się w sobotę. Na razie nie panikuje, choć troszkę już sobie dzisiaj popłakałam. Na szczęście mój mąż stanął na wysokości zadania i mnie uspokoił.

Co do wesel, to nas czeka w tym roku na pewno 1 i to naszych przyjaciół. Co więcej mają ślub 19.09, więc będziemy tydzień po naszej pierwszej rocznicy Tak się bałam naszych przygotowań, czy wszystko wyjdzie dobrze a teraz czuje się taka dumna, że już wszystko wiem i mogę komuś pomóc, fajne uczucie

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:59   #3379
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Wspominacie o weselach, nas w tym roku czekają chyba 4 weselicha (chyba, bo nie jesteśmy 100% pewni czy nas zaproszą) w kwietniu, czerwcu i 2 w sierpniu sierpniowe to obowiązkowe, bo to moje przyjaciółki i dowiedziałam się ostatnio, że u jednej będę świadkową Nooo tylko trzeba mi trochę schudnąć...
z czego schudnac

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Ty bedziesz swiadkowa?
e tam zabobony

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj byłam na USG i coś mi znaleźli w piersi. Jestem tym nieco podłamana. W sobote jestem umówiona na biopsje, ponoć jest to torbiel, albo jakiś gruczolak, ale trzeba sprawdzić. Kurcze strasznie boje się igieł i jak sobie wyobrażę, że mają mi coś wbić w pierś, której w zasadzie nie mam to aż mi słabo...
dasz rade...trzeba to sprawdzic! trzymam kciuki

bylam wczoraj z mezem na randce... w kinie na autor widmo... bardzo mi sie podobal

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

dziewczyny tak mi sie ostatnio przypomnialo... pamietacie jak jedna z as miala problem bo z czestochowy miala przeprowadzic sie do meza.. i rezygnowala z pracy dostala tam dobra itd... wiem ze mialo to nastapic w styczniu? i teraz zapomnialam ktora to byla a bardzo mnie ciekawi jak tam co u niej itd....
Stary 2010-03-04, 10:15   #3380
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

wielocytowałam Was wczoraj i nagle net padł jak się później okazało mieliśmy źle router podłączony ( tzn. zgodnie z instrukcją, ale instrukcja błędnie napisana) i przez nas 900 osób nie miało netu bądź prędkość była kiepska
Pan podłączył kabelki tak jak powinny i być i poszedł, mąż usiadł do kompa i co się okazuje, że przy prawidłowym podłączeniu kabli net nam nie działa 2 h się męczył i trochę pokombinował, ale działa wszystko jak narazie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
trzymam kciuki za Agatke

a ja od dziś na zwolnieniu na cały miesiąc...miałam rozmowe z szefem i kazde z nas jest z sredniej sytuacji.... bo ja nie wiem jak sie dalej bede czuła, a on nie wie co ma robić, bo ktoś musi pracować...
Misqa mam nadzieję, że za miesiąc będziesz już czuła się ok i że mdłości miną,ale moje koleżanki jak już miały mdłości to przechodziły po 3 miesiącach...mam nadzieję, że u Ciebie miną szybciej w sumie każdy organizm inny

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Chrześniaczce kupiłabym ciastolinę - pieniądze rodzicom się rozejdą, a tak mała będzie miała zabawkę a Ty zapłacisz sporo mniej niż 100 zł. Zauważyłam, że dzieciaki bardzo lubią się nią bawić. Albo zestaw do malowania. Z prezentów - szkło do alkoholu, karafka, cukiernica, wspomniane filiżanki, elegancki biały obrus, koplet ręczników z wyhaftowanymi imionami młodych (można za parę zł zamówić w niektórych pasmanteriach). Fajne rzeczy, a rozsądne cenowo. Takie rzeczy się zawsze przydają.
Iwka mnie się pomysł z ciastoliną też podoba mój chrześniak na 2 latka dostał właśnie ciastolinę, ale do tego dokupiłam podkładę dość sporą i "młody" miał swój stolik na takie zabawy także nie było mowy o tym, żeby ciastolina walała się po mieszkaniu.
Póki co też na urodziny kupuję ubrania, czy klocki lego bo jestem zdania takiego jak Ty, że kasa i tak się rozejdzie a tak dziecko ma coś dla siebie

Cytat:
Witajcie,

Starsznie dawno mnie tutaj nie było i ostatnio z ciekawości czy może jeszcze coś się dzieje, Was znalazłam

Przygotowywałam się z Wami do ślubu. Teraz widzę, że większość w ciąży, bądź już mamy! No pięknie!

My przeżyliśmy trochę tragedii po drodze, teraz już doszliśmy do siebie i cieszymy się małżeństwem i tym, że jesteśmy razem. Wiemy, że razem wszystko zniesiemy.

Dzieci na razie nie ma i w planie są dopiero za jakieś 2-3lata. Na razie priorytetem jest mieszkanie, które zamierzamy zakupić w tym roku, bądź na początku przyszłego. Na razie wynajmujemy.

Mam nadzieje, ze znowu przyjmiecie mnie do swojego grona, a ja teraz postaram sie być o wiele częściej

Pozdrawiam Was Wszystkie i przesyłam trochę słonka!
Guciu witaj przykre jest to co piszesz o tragediach, ale to jest nieodłączna kolej życia i trzeba się z nimi godzić niestety.
Życzę Wam żeby już teraz wszystko się pomału układało, poza tym macie siebie więc pewnie się wspieracie.

Cytat:
Byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie stażu w kancelarii prawnej do sekretariatu. Rozmawiałam z panią notariusz i taka pinda robiła mi potem test pisania i obsługiwania się po wordzie. Ale była taka wkurzająca, uważała się za nie wiem kogo grrr nerwy mnie trochę zjadły, ale sobie poradziłam i teraz muszę czekać, bo mają wybrać spośród kilku osób. Może w poniedziałek się odezwie... fajnie by było, bo w urzędzie mi mówili, że pracodawca dał gwarancję zatrudnienia po stażu na 7 mcy, ale czy to prawda to już sama nei wiem, bo ta notariusz coś wspomniała, że nie gwarantują zatrudnienia potem i bądź tu mądrym :/

Agatko, jak już do nas zajrzysz, to najlepiej opowiedz nam jak było w K bo może niektórzy z zewnątrz zrobią znowu sensację
Aniu fajny staż i trzymam mocno kciuki, żeby Ci się udało a babą się nie przejmuj bo takie to zazwyczaj uczą się korzystania z Worda już w miejscu pracy metodą prób i błędów i teraz błyszczy, że co to ona nie potrafi.
Ja w technikum miałam przedmiot naukę pisania bezwzrokowego, pisaliśmy na maszynach i wtedy rzeczywiście pisałam tak jak powinno się pisać dobrze pod kątem technicznym, tzn. odpowiednio układałam palce na klawiaturze, ale teraz też piszę bez patrzenia tyle, że klikalm na chybił trafił i się udaje
daj znać jak Ci oddzwonią

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Witam ...już jako panienka Więcej napiszę Wam później Było wesoło...hehe i jestem z siebie dumna.
to gratuluję a Twój dobry humor to oznaka, że wszystko poszło po Twojej myśli, zaraz lecę do K.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Agatka to nic tylko to opic
Kliwia Ty już w Kołobrzegu? pewnie będziesz się wybierała na spacer po plaży, mam nadzieję że wrzucisz parę fotek

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
[/COLOR]dziewczyny wystawiam swoja suknie
i mam dylemat jak napisac ze suknia jest wiązana na ten troczek i jest mozliwość regulacji szerokości
Anika możesz tak napisać, albo dziewczyny piszą też, że gorset/góra sukni jest sznurowana co umożliwia idealne dopasowanie do figury

Cytat:
Z czego Ty chcesz chudnąć

Cytat:
Witajcie w ten piękny poranek!

Zdjęcia z wesela, hmm... nie lubię tak publicznie, przepraszam... mogę komuś na maila przesłać...

Guciu ja na PW poślę Ci mojego maila, prześlesz parę fotek?
a co do usg to się nie przejmuj może okazać się, że biopsja nie będzie konieczna, ja też miałam guzka, termin biopsji wyznaczony i jak się stawiłam na kłócie to się okazało, że guzka nie ma i nie ma co kłóć.
Może to powiększone gruczoły mlekowe...mnie przed okresem robią się właśnie z nich twarde guzki, a po okresie stopniowo zanikają
trzeba być dobrej myśli

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
bylam wczoraj z mezem na randce... w kinie na autor widmo... bardzo mi sie podobal
Martuś czyli polecasz ten film?

a piszesz moja droga o ddaaiissyy ona się odzywała już z Krakowa pisała, że pomału się zaaklimatyzowała
w pracy też jej idzie bardzo dobrze
pisała, że jak już na dobre wszystko ogarnie to będzie się do nas częściej odzywać

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-03-04 o 10:18
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:26   #3381
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Martuś czyli polecasz ten film?

a piszesz moja droga o ddaaiissyy ona się odzywała już z Krakowa pisała, że pomału się zaaklimatyzowała
w pracy też jej idzie bardzo dobrze
pisała, że jak już na dobre wszystko ogarnie to będzie się do nas częściej odzywać
tam polecam podobal mi sie

no walsnie musze poczytac co tam u niej

aaaa wiem ze kilka z nas zbierala swego czasu materialy dla dzieci... ie wiem czy kupujecie nauczcyielke przedszkola, ale teraz jest mozliwosc uzupelnienia materialow z nauczycielki przez rzeczy ktore udostepniaja na swojej stronie
http://www.ediba.com/ediba2009/Pol/index.asp
jak klikniecie w poszczegolne czsopisma bedziecie mogly cos sobie sciagnac za free
Stary 2010-03-04, 10:39   #3382
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Ty bedziesz swiadkowa?
Tak, ja będę, nie ma w tym nic dziwnego. Mój świadek też był żonaty, przecież nie ma na to reguły kto może świadkować.

Cytat:
MisQa - szampana to bym Ci nie polecała w Twoim stanie! Ostatnio wyczytałam i przy okazji skonsultowałam z koleżanką położną, że jeśli kobieta pali przed ciążą i zajdzie w ciążę, to mniejsze zło jest jak wypali kilka papierosów podczas miesiąca, niż małe piwo podczas całej ciąży. Dym papierosowy nie dochodzi do płodu ponoć, natomiast alkohol jest zabójczy dla maleństwa.
Nie wiem na ile to prawda, bo lepiej nie pić i nie palić, ale pewnie coś w tym jest.
Przepraszam, nie obraź się, ale co Ty piszesz, że papierosy nie szkodzą dziecku?? Przecież to bzdura, na studiach dowiedziałam się, że 1 papieros powoduje, że dziecko DUSI się 40min, to jest przerażające.
Cytat:
z czego schudnac
Z rozmiaru 40 a czasem nawet 42 :P

Cytat:
Aniu fajny staż i trzymam mocno kciuki, żeby Ci się udało a babą się nie przejmuj bo takie to zazwyczaj uczą się korzystania z Worda już w miejscu pracy metodą prób i błędów i teraz błyszczy, że co to ona nie potrafi.
Ja w technikum miałam przedmiot naukę pisania bezwzrokowego, pisaliśmy na maszynach i wtedy rzeczywiście pisałam tak jak powinno się pisać dobrze pod kątem technicznym, tzn. odpowiednio układałam palce na klawiaturze, ale teraz też piszę bez patrzenia tyle, że klikalm na chybił trafił i się udaje
daj znać jak Ci oddzwonią

Z czego Ty chcesz chudnąć
Dziękuję A schudnąć z rozmiaru 40/42 :P
Stary 2010-03-04, 10:43   #3383
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam, nie obraź się, ale co Ty piszesz, że papierosy nie szkodzą dziecku?? Przecież to bzdura, na studiach dowiedziałam się, że 1 papieros powoduje, że dziecko DUSI się 40min, to jest przerażające.

Z rozmiaru 40 a czasem nawet 42 :P
tez uwazam ze papierosy bardzooooo szkodza dziecku - samo to ze gdy matka pali albo przebywa w wsrod palacych dziecko moze urodzic sie z niska waga urodzeniowa itd...

aaaa 40?42? wogole tego po tobie nie widac... serio
Stary 2010-03-04, 10:51   #3384
anuulaa
Wtajemniczenie

Martucha, nie nabijaj się ze mnie serio przytyłam po ślubie i nawet wstyd się przyznać ile:P a ostatnio rzeczywiście kupiłam dżinsy rozm. 42, może to błąd w rozmiarówce

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2010-03-04 o 10:53
Stary 2010-03-04, 10:53   #3385
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martucha, nie nabijaj się ze mnie hahaan serio przytyłam po ślubie i nawet wstyd się przyznać ile:P a ostatnio rzeczywiście kupiłam dżinsy rozm. 42, może to błąd w rozmiarówce hahhaa
wez sie... w zyciu bym niepowiedziala... serio? ty sobie jaja z nas robisz
P.S. na bank byl blad ja swego czasu kupilam plaszcz 40 - a nosilam 34 36 wiec wiesz... zalamalam sie wiec to na bank blad

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-03-04 o 10:54
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:58   #3386
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
tam polecam podobal mi sie

no walsnie musze poczytac co tam u niej

aaaa wiem ze kilka z nas zbierala swego czasu materialy dla dzieci... ie wiem czy kupujecie nauczcyielke przedszkola, ale teraz jest mozliwosc uzupelnienia materialow z nauczycielki przez rzeczy ktore udostepniaja na swojej stronie
http://www.ediba.com/ediba2009/Pol/index.asp
jak klikniecie w poszczegolne czsopisma bedziecie mogly cos sobie sciagnac za free
Martuś fajna ta stronka, zapisuję ją sobie, może kiedyś uda mi się znaleźć prace w przedszkolu więc będzie jak znalazł

Cytat:
Martucha, nie nabijaj się ze mnie serio przytyłam po ślubie i nawet wstyd się przyznać ile:P a ostatnio rzeczywiście kupiłam dżinsy rozm. 42, może to błąd w rozmiarówce
Aniu ja jak kupowałam ostatnio dżinsy to się za głowę łapałam przy mierzeniu. Podobały mi się trzy pary i w każdych inna rozmiarówka
zawsze kupuję rozmiar 28,29/32 a ostatnio kupiłam biodrówki 26/32 i weszłam, a wszystkie inne gacie w tych większych rozmiarach są niestety także jak widzisz błędy się zdarzają
Stary 2010-03-04, 10:59   #3387
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

nawet mi nei mowcie o rozmiarach
noszę rozmiar 34 w porywach 36
kupiłam sobie w zeszłym roku dzinsy z mexx-a kupe kasy na nei wydałam
jakies 2 tyg temu je zakładam na tyłek bo odpakowalam kolejne kartony z przeprowadzki

no i zakładam na tyłek i co w pasie brakuje 6 cm do zapięcia guzika
mąż mało nie padł ze śmiechu
i jeszcze drań mowi: nie zapinaj!!!! i tak nei spadną
po czym kapnął sie co palnął i dodał na bank w pralce sie skurczyły

ale sie nei skurczyło bo od ślubu - 5 m-cy - przytyłam z wagi 44 kg do 52kg

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:06   #3388
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Tak, ja będę, nie ma w tym nic dziwnego. Mój świadek też był żonaty, przecież nie ma na to reguły kto może świadkować.
moi świadkowie też żonaci/mężaci ... oboje
Cytat:
ale sie nei skurczyło bo od ślubu - 5 m-cy - przytyłam z wagi 44 kg do 52kg
mnie też małżeństwo służy (choć w zasadzie to nie służy) bo przytyłam już 5 kg.
Stary 2010-03-04, 11:11   #3389
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martuś fajna ta stronka, zapisuję ją sobie, może kiedyś uda mi się znaleźć prace w przedszkolu więc będzie jak znalazł
polecam czasopismo nauczycielka przedszkola wychodzi co miesiac - 12 zl kosztuje a mnostwo pomocy przykladowych zajec itd... w empiku ja kupisz przy gazetach typu dzieko mama i ja naprawde polecam

Cytat:
no i zakładam na tyłek i co w pasie brakuje 6 cm do zapięcia guzika
mąż mało nie padł ze śmiechu
i jeszcze drań mowi: nie zapinaj!!!! i tak nei spadną
po czym kapnął sie co palnął i dodał na bank w pralce sie skurczyły
hahahahahahahahaha faceci
a ja schudlam : hahaha: ale to wiecie przez ciaze teraz juz sie odbijam
Stary 2010-03-04, 11:17   #3390
myszka_maj
Zakorzenienie

Hej Zonki...

ja tez przytyłam od ślubu, ale tak wlasciwie to juz przed ślubem zaczęlam tyć nie mieszcze sie w 90% moich spodni

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości