|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
Megi, Kuba prosi o jakies nowe fotki swojej dziewczyny
Wiec lepiej wklej jakies bo w koncu zapomni jak wygląda Lece juz spac. Spokojnej nocki mamuski
|
|
#4622 | |
|
Wtajemniczenie
|
No i niestety ale nigdzie nie znalazlam skladu
a opakowanie po kremie wyrzucilam .Cytat:
.Jak chcesz to ci podesle pudeleczko
|
|
#4623 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Łatwe W wolnej chwili,wrzucę w klubie ![]() Mój też własnie tak objaśniłaś znakomicie.Cytat:
dla Zosi,piękne gabaryty.Super,że sobie radzą.Na pewno dzieki temu,choć troszkę lżej Ci na serduszku My Ciebie również Ale to,naprawdę łatwe Ale przytojniak z Kubusia Z samego Zakopca ale suuuper![]() Cytat:
![]() Ania to chyba Ty pisałaś,że Bartoszek tak pięknie siada(bo zjadło mi cytata ) dla Niego.
|
|||
|
|
|
#4624 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja tez walcze ze zmarchami pod oczami i mialam juz wiele kremow z gornych polek jak narazie najlepsze efekty dal Redermic ja mam bardzo sucha skore pod oczami i na noc smaruje zwykla mascia czy kremem z wit. A z apteki za pare zlotych a naprawde nawilza i natluszcza Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas tez hitem pusta butelka po wodzie ja podobnie siedzialam jak mialam 4mce a chodzilam jak mialam 8mcy , zabki mialam w 4mcu
|
|
#4625 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Nie podciaga sie bo jeszcze nie miala okazji
Jak spi w lozeczku wyciagam ja zaraz po przebudzeniu Nie zostawiam jej tam samej na dluzej bo jakos tak mi jej szkoda![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A moja jeszcze wcale ale to tylko taki wyjatek dzisiaj![]() Cytat:
Zaraz o nich poczytam Raczej nie powinnam miec problemu z kupnem ich tutaj
|
|
#4626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślisz? ![]() Cytat:
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
wpadam na moment poinformować (o ile w ogóle ktoś by się mną interesował , no ale... ), że Bartuś niestety złapał katarek i ma kaszel, do tego byliśmy dzisiaj u lekarza i okazało się, że idą nie dwa a cztery dolne ząbki!! ![]() mały marudny i płaczliwy czytam ile mogę, żeby być na bieżąco Tulip gratuluje domku! śliczny
|
#4628 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Bartosz uwielbia patrzeć na naszego kota,rwie sie do niego,ale póki co nie pozwalam mu go dotykać.Może kiedyś... za odwagęCytat:
![]() Cytat:
dla Kubcia,ale zaskakują te nasze dzieciaczki![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4629 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze Daniel mial jakis atak placzu przebudzil sie i tak plakal , ze dlugo nie moglam go uspokoic. Posmarowalam mu zelem zabki i po jakims czasie przestal plakac , nie wiem czy to zabki bo ja nic na dziaselkach nie widze. Biedaczek moj teraz slodziutko spi.
|
#4630 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Jest się nad czym zastanawiać?
![]() Cytat:
No właśnie,już się łapie,możesz nie znać dnia ani godziny,jak już napisałam ![]() Cytat:
żeby szybko przeszło i jeszcze te ząbki,dobrze żeby tylko bez bóluCytat:
Witam wieczornie!!! Dzieci śpią,mąż oglądał mecz i też już poszedł kimać a mnie coś głowa boli ![]() Zajdę jeszcze do klubu i idę spać,choć raz wcześniej ![]() Do jutra mamusie Spokojnej nocki |
|||
|
|
|
#4631 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko, cztery zęby na raz ![]() Zdrówka dla Bartusia Cytat:
![]() Cytat:
Dobranoc *** I ja idę
|
|
|
#4632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bartek usnął jak zawsze przy cycusiu, a jak go odłozyłam do łóżeczka to usiadł
i zaczął sie bawić sznurkiem od ochraniacza potem były piski, chichoty i tatatatatata ![]() Wziełam go na nasze łóżko, powygłupiał sie chwile i zaczął śpiewać po swojemu z palcem w buzi ... ale jak tylko zaczęłam "Z popielnika..." zamknął oczka i zasnął Cytat:
... tez tak czasem mam ![]() nóżki suuuuuper Cytat:
... faktycznie troche przesadził z tymi czułościami ![]() ale Laurka i tak zadowolona Cytat:
![]() hehe biedny małż ![]() Mój zostaje w piatek z małym, i juz sobie wymyślił, że zabierze go do swojej mamy taaaa jasne! o 18
|
|||
|
|
|
#4633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4634 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawa dla niego (to pewnie po mamie )Cytat:
Cytat:
Tak tesknie za Lublinem... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I wspolczuje 4 zabkow! Nawet sobie tego nie moge wyobrazic Cytat:
![]() Takie bluzy kupilam dla Malutka, oczywiscie juz wieksze:
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-03-03 o 23:46 |
||||||
|
|
|
#4635 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... i oczywiście z kolanek wstaje na nóżki, a ja go klap na podłoge ... a On od poczatku ![]() fajny musi być taki kurs ![]() Cytat:
... dziękujemy Cytat:
wow! 4 ząbki?! ... Cytat:
![]() no to spadam do łóżka paaaaaa |
||||
|
|
|
#4636 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
sytuacja wygląda następująco: tata- katar i kaszel jak u gruźlika mama-katar i bolące gardło Martynka - katar jest ekstra ![]() Życzę miłego dnia wszystkim wszystkiego dobrego dla Mateuszka i Wojtusia
|
#4637 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() To dzisiaj sobie też nie popiszę i nie poczytam Maciejka zaczął wczoraj gorączkować. Zbadaliśmy mocz (znowu), czysty , ale chyba za niska gorączka - 38,3 st.C. Po czopkach spada do 37,4 i rośnie. Niestety lekarka Niuniusia przyjmuje od 15., a ja nie chcę iść do innej. Poczekam, chyba, że gorączka b.wzrośnie. Muszę jeszcze pogadać o ciemnozielonych plastelinowych kupsztalach. Znowu proszę o kciuki ![]() Eh...
|
|
#4638 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zycze zdrowka!Dolaczam z zyczeniami Cytat:
![]() Dzien dobry!
|
|
#4639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Mam nadzieję, że nic większego się z tego nie rozwinie , gdzieście się tak załatwili?Cytat:
![]() Dobrze, że to nie ZUM, uff... Ale zapisaliście się w ogóle na dzisiaj do lekarki? A te kupsztale od dawna takie? ![]() *** U nas w końcu mniej wieje, może Małżowi uda się zabrać Kubę na spacer, bo już 3 dni się kisiliśmy w domu
|
|
|
#4640 |
|
Ola-Unhola
|
Witam z inką w ręku
Bartek zaprowadzony na autobus, Małż się szykuje do pracy, a Antek wstał o 6. Pewnie zaraz pójdziemy jeszcze lulu ![]() Aannuulla, zdrówka dla Was. Kurujcie się żeby szybko przeszło.Magi, by przy trzydniówce mielismy 37,5, chociaz niby to niemożliwe. Trzymam kciuki, żeby to tylko to i gorączka szybko spadła
|
#4641 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() i też dzień dobry Cytat:
Przed chwilą dodzwoniłam się do przychodni i zapisałam nas na 15.40. Kupsztale w kolorze ciemnozielonym już długo są obecne Jak się zaczęły, to byliśmy u lekarza, kazała obserwować, bo może od jakiegoś jedzenia. Póżniej byliśmy na szczepieniu, dr (inna nas badała) nie przejęła się tym ani, ani. I tak miałam dzisiaj iść w tej sprawie do pani doktor. Maciulek jest taki biedny (: Oczka zaszklone, cały rozpalony, no i marudny na maksa. Noc też była nieciekawa Szkoda mi Go bardzo.---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
aannuullaa, też życzę Wam zdrówka
|
|
|
#4642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurka, idzcie do doktora.Masz dla malej rozne specyfiki? woda morska, masc majer, nasivin,podniesiony materac? Cytat:
przytulam malenstwo Sweet-duzo cierpliwosc, ja u siebie tez sie tego boje ze nic, nic a jak pojda to hurtem
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To będziemy trzymać kciuki i czekać na relację ![]() Ale od jedzenia w sensie, że np. zjadł coś zielonego, czy, że Mu zaszkodziło = alergia? Biedny Maciuś
|
|
|
#4644 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojjjj, trzymam kciuki, niech szybko mija Cytat:
![]() Cytat:
Kupiłam sobie wczoraj płaszczyk w orsayu...rozmiar 36
|
|
#4645 |
|
BAN stały
|
Hej mamusie
u nas nocka nie za ciekawa, Amelka mi wisiała na cycu cały czas i spała bardzo niespokojnie a dziś rano ma jakąś wysypkę na brzuszku, szyjce i główce ale boki głowy głównie nie mam pojęcia od czego. ja nic wczoraj nie jadłam ona też za bardzo nie chciała a robiłam drugie podejscie do zupki indyk w pomidorach. ale gdyby od tego miała cos miec to przedwczoraj bo wtedy pierwszy raz dostała czy wasze dzieciaczki miały coś takiego? do lekarza chyba nie ma co iść poczekam do jutra a te plamki to takie ok 3-4 mm średnicy, niektóre mają lekki czubek |
|
|
|
#4646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może skończy się na katarze u Martynki? ![]() Anula ja się ciągle dziwuję, z czego Ty się odchudzasz itd., na zdjęciach chudzinka jesteś ![]() Cytat:
|
|
|
#4647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4648 |
|
BAN stały
|
Amelka ta skaze ma ale to co innego. od skazy to buzka glownie a tu buzka czysta od tego co na cialku. raczki bez, nozki tez nie ma tylko szyja z brzuszkiem i glowa. i zaczerwienily sie jej te znamiona co miala zaraz po urodzeniu na powiekach i na czole.... juz nie wiem. a tego indyka to zjadla w 2 dni niecale pol sloika... dzis tylko cyc i zobaczymy. temp tez nie ma...
|
|
|
|
#4649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poczekałabym do jutra
|
|
#4650 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W sumie podejrzewałam, że idą 4, ale nie chciałam nic mówić i wywoływać wilka z lasu Bo cały dół ma opuchnięty.Popłakuje częściej, ale nie dziwie mu się Ogólnie nie jest źle, bo bawi się i zajmuje się sobą, ale staram się spędzać z nim jak najwięcej czasu, bo nie dość, że te ząbki to jeszcze katar i kaszel Dobrze, że nocka spokojnie minęła, pospaliśmy do 6.20.Mariolu, bardzo fajne bluzy Cytat:
Cytat:
wszyscy chorujądużo, dużo zdrówka!! Bartek zielone kupki ma od dawna.Byłam z tym u lekarzy, ale kazali się nie przejmować.Bo niby w mleku jest wit d3 i dostaje ją też normalnie, a to też ma wpływ. Magi dobrze, że to nie ZUM.Uffff! Cytat:
Skierko, może to reakcja uczuleniowa? Ja ostatnio znowu zrobiłam podejście do soku jabłkowego i znowu Bartka wysypało.(a wysypuje go tylko po soku z hipp), miał tym razem za uszami takie skupione czerwone plamki, niektóre z czubkami, a na brzuszku pojedyncze krostki.A zrobiłabyś fotke? A może zmieniłaś proszek, płyn do płukania? Dziewczyny mam pytanie do Was, mam maść majerankową, ale data ważności była do lutego tego roku.Jak myślicie, mogę ją jeszcze użyć? Bo zanim mama mi ją przyśle tzn zanim dojdzie to Małemu pewnie przejdzie, a na świeta i tak lecimy do pl, a tu nie maja nic takiego Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

a opakowanie po kremie wyrzucilam
.
objaśniłaś znakomicie.
No i już 4 noce Zosia przespała calutkie, jak wychodzę to nawet ucałować jej nie mogę, bo śpi.

... juz nie wrzeszczy na mnie jak lezy i chce usiąść 

... tez tak czasem mam
a w mojej dziurze nie ma nic ciekawego
...
, ale chyba za niska gorączka - 38,3 st.C. Po czopkach spada do 37,4 i rośnie. Niestety lekarka Niuniusia przyjmuje od 15., a ja nie chcę iść do innej. Poczekam, chyba, że gorączka b.wzrośnie. Muszę jeszcze pogadać o ciemnozielonych plastelinowych kupsztalach.
MACIEJKA SYNEK KOCHANY
Zycze zdrowka!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)