Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-04, 09:36   #151
83mika
Raczkowanie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja mam buty z czubkiem, bo do mojej sukni by nie pasowały okrągłe..

masz sliczną figurkę i ten biust ładnie wyglądasz w sukni
Ja się boję z tym czubkiem, że gdzieś zachacze albo TŻ będzie mnie deptał, chociaż takie jedne co widziałm były nawet...
Dzieki za figurkę
caprica6, gosica502, Remmi dzieki za opinie, ulzyło mi ah
Bolerko będę miała z takiego samego materiału jak sukinka ze stójką ale to dopiero w czerwcu zamówię, no i jeszcze muszę pomyśleć nad welonem
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:39   #152
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Hehe Co za dupki! Ale ja tez pewnie bym sie smiala jakbym zobaczyla cos takiego w pracy

Brzuszek sie zaookragla, a ja razem z nim Wkleje moze neidlugo jakas fotke
No ale bez jaj, to było w domku!

pokazuj, pokazuj i się chwal

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:41   #153
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Asiulek :przy tul:

Cytat:
może być cięzko ale mam nadzieję że jak bedziemy mieszkać na drugim końcu miasta to te kontakty trochę się rozluxnia i że nie będzie codziennie do mamusi latać..
Ja mam taką samą nadzieję... Choć nie rozumiem co się nagle podziało, bo mój TŻ odkąd jest ze mną, tak naprawdę nie spędza dużo czasu z mamą, ciągle jest u mnie, wyjeżdżamy na urlopy, na wakacje

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Asiulek domyślam się co przeżywasz, mój TŻ też ma takie humory, a jak jest zły to milczy ale odrazu widać po nim coś nie tak, a mnie aż trzęsie i nie potrafię sie powstrzymać. Ale mam na niego sposób, gadam i gadam, tu zagilgocze tu szepne słówko i przechodzi humorek
ale...to wszystko do czasu, bo dlaczego to on zawsze może mieć humorki a nie ja. A co do przyszłej teściowej, to czasami dostaje białej gorączki, jak ja robie coś do jedzenia i mój TŻ zacznie wybrzydzac to ona już leci z pomocą, że zrobi za mnie, ale teraz już sie odzywam bo ile można, mówie, że ja to zrobiłam i będzie to jadł!wkońcu ja będę jego żoną
Ja wiem, że faceci już tak mają, że nie są wylewni i zazwyczaj duszą w sobie problemy/zmartwienia itp. Tyle tylko, że właśnie odrazu da się zauważyć, że coś jest nie tak. W mojej sytuacji uważam, że TŻ powinien szczerze ze mną porozmawiać, bo sytuacja dotyczy tak naprawdę naszego przyszłego życia..Zawsze tak było, że kiedy TŻ milczał, był nie w humorze, to ja zagadywałam, pytałam, przytulałam etc., aż on łaskawie zaczął mówić o co chodzi. Zawsze to ja pierwsza rękę wyciągałam, czy byłam winna kłótni czy nie-mam taki charakter, że nie potrafię się gniewać i milczec, wolę porozmawiać, wytłumaczyć i nie gniewać się tylko iśc dalej. Ale tym razem coś we mnie się zablokowało, i ja pierwsza ręki nie wyciągnę, TŻ nie jest jakąś królewną wokół której ja będę skakać
Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
List bardzo często pomaga.
Mój TŻ też ma takie coś czasami, że ja gadam a on ... milczy , z jednej strony niby fajnie, bo przez to nie kłócimy się jakoś strasznie, ale z drugiej, nie wyraża tego co myśli i ja nie wiem co mu chodzi po głowie. na szczęście troszkę się to zmienia i stara się więcej mówić
Tak, list może być dobrym sposobem Ale właśnie najgorsze jest, kiedy nie wiem o co tak dokładnie chodzi, w czym rzecz. Ja się już przekonałam, że niekiedy lepiej jest sie pokłócić, wyrzucić z siebie niż zamieśc sprawę pod dywan, bo ona prędzej czy później i tak wylezie.
Dziękuję dziewczynki za słowa otuchy i wsparcie Szczerze mówiąc nie mam komu się wygadać, przyjaciółka jest daleko ode mnie i nawet na gg nie możemy się "spotkać"
Stary 2010-03-04, 09:42   #154
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
No ale bez jaj, to było w domku!

pokazuj, pokazuj i się chwal
Aaaaa hehe

Zrobie zrobie, obiecuje Ale teraz juz moge nie zdazyc bo niedlugo musze jechac z kotem

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:50   #155
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
A wystawiacie buty na parapet przed dniem slubu/wesela.
Wiem,wiem to śmieszny przesąd,tak tylko pytam.
A ja nigdy o takim przesądzie nie słyszałam O co w nim chodzi?

Cytat:
To ja w mojej sukience
Przepięknie w niej wyglądasz.

Cytat:
Napisane przez izzie Pokaż wiadomość
hej
Oglądałam wczoraj jeden z programów o ślubach na Club Zone i tam Panna Młoda wygrawerowala Panu Młodemu na obrączce "załóż ją spowrotem" (oczywiście po angielsku to krócej brzmiało )
Dobre, chyba swojemu też to wygraweruje...

Asiulek, jak czytam Twoje posty, to mam wrażenie że mówisz o mojej sytuacji... Rodzice mojego Tż też chcą naspraszać sobie nie wiadomo ile osób, no bo to przecież trzeba!! Ale co najlepsze, o tym, żeby nam trochę pomóc finansowo, to jakoś milczą. Wg mnie chcą swoich gości, to niech sobie za nich płacą. Bo mi niepotrzebni np. Tż brata dziewczyny rodzice, czy jacyś sąsiedzi, którzy od 7 lat siedzą w Anglii....

Ale dość tych nerwów....

Wczoraj byłam na jeszcze dwóch salach i jedna zajęta,a druga to mi się
chciało...

No i teraz zaś dylemat... Bo na tej pierwzsej, co mi radziłyście, to się okazało że na stadionie, który jest 10 metrów od tej sali, w poprawiny będą mistrzostwa gminy w piłce nożnej i się boję, żeby mi się ludzie nie pałętali...

Zmienna kobieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:52   #156
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ja wiem, że faceci już tak mają, że nie są wylewni i zazwyczaj duszą w sobie problemy/zmartwienia itp. Tyle tylko, że właśnie odrazu da się zauważyć, że coś jest nie tak. W mojej sytuacji uważam, że TŻ powinien szczerze ze mną porozmawiać, bo sytuacja dotyczy tak naprawdę naszego przyszłego życia..Zawsze tak było, że kiedy TŻ milczał, był nie w humorze, to ja zagadywałam, pytałam, przytulałam etc., aż on łaskawie zaczął mówić o co chodzi. Zawsze to ja pierwsza rękę wyciągałam, czy byłam winna kłótni czy nie-mam taki charakter, że nie potrafię się gniewać i milczec, wolę porozmawiać, wytłumaczyć i nie gniewać się tylko iśc dalej. Ale tym razem coś we mnie się zablokowało, i ja pierwsza ręki nie wyciągnę, TŻ nie jest jakąś królewną wokół której ja będę skakać
No jak bym siebie słyszała
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:53   #157
lain
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Lain wyślij mi tez, bo zaproszenia bardzo mi sie podobają
oki wysylam

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
wybrałam suknię to będzie Mon Cheri - Joli do końca się wachałam pomiędzy nią a demetrios 9713, ale the winner is jolie
w piątek idę ją zamówić
bardzo dobry wybor duuuuzo ladniejsza od tej drugiej a jaki imponujacy tren

Cytat:
PMki dzis jade z kotka na kastracje, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
na pewno wszystko bedzie ok moje kocurki to co swoje odespaly i byly jak nowe. z kotkami jest troche bardziej skomplikowane, ale to juz tak rutynowy zabieg, ze na pewno bedzie dobrze

bylismy wczoraj u kolegi, ktory jest fotografem i wiecie co... ogladalismy jego zdjecia i nabralam ochoty na slubna sesje w stylu glamour kolega ogolnie z fotografia slubna nie ma nic wspolnego, ale robi przesuperowe fotki wlasnie takie komercyjne/fashion/glamour. on najchetniej zrobilby mi jakis akcik, ale ja wstydnis jestem pokazywal mi akty ktore robil i sa super, ale modelki to chyba mniej wstydu maja a taka sesja w sukni slubnej z mega ciemnymi oczami i czerwonymi ustami... ahhh w ogole super, bo kolega bedzie na weselu i na pewno cyknie jakies fotki - a dobrych fotek nigdy za wiele nawet jesli tematyka slubna to nie jego dzialka

a w ogole to jaja, bo w Krk remontuja jedna z wiekszych ulic w miescie i zamkneli jeden pas... skutkiem czego TZ wychodzac dzis z domu juz na ulicy kolo bloku zastal korek, ktory ciagnie sie dalej kolo jego pracy i biegnie na drugi koniec miasta dobrze, ze wiosna idzie to moze przestanie wozic tyleczek samochodem ten 1km ktory ma do pracy, a zacznie sobie robic zdrowe wiosenne spacerki
juz mnie ostrzegl zebym przypadkiem nie wsiadala w autobus, bo utkne - tylko i wylaczie tramwaj ja na szczescie wszedzie tramwajami jezdze, wiec luzik

ide robic sniadanko z mojej swiezo wyhodowanej rzezuchy... wiosna idzie (a za oknem wlasnie mi zaczal snieg padac )
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:56   #158
BlackAngel
Adwokat diabła

Aaaa dziewczyny do którego m-ca trzeba z kotem na kastracje? Czy niema reguły?

Ja mam nerwa w robocie, dzizas

Stary 2010-03-04, 09:57   #159
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
co do mebli to wybralismy łózko i szafeczki

http://brw.com.pl/pl/kolekcja/10-sypialnia/55-affi

łozko jest jedno a szafeczi takie jak ta pierwsza tylko tansze byly
bardzo fajne mebelki szczególnie łóżko mi się podoba

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
I takie pytanko do Was - czy koronkowe bolerko będzie tu przesadą? Bo w sumie te niektóre kiece całe z koronki też mają dołączone koronkowe bolerka i nie wygląda to źle: http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=19.427
Nie chcę mieć gołych ramion w kościele A chyba inne bolerko niż koronkowe tu w ogóle nie pasuje
myślę że koronkowe właśnie takie jak w linku będzie ok. nie wiem jakie inne by pasowało

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć

jesteście niesamowite -zostawić Was na chwilkę a tu nowy wątek

wybrałam suknię to będzie Mon Cheri - Joli do końca się wachałam pomiędzy nią a demetrios 9713, ale the winner is jolie
w piątek idę ją zamówić

http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...245-jolie.html

http://www.lisaferrera.radom.pl/publ...rios_9713.html

mam nadzieję że dobrze wybrałam Tżtowi bardziej się podobała demetrios jako sukienka, ale na mnie lepiej leży Jolie i szczuplej w niej wyglądam no i w lecie będzie chyba lepsza niż cięższa demetrios, no ale wszystko się okaże

Wpadam tylko na chwilkę bo dziisaj i jutro w pracy a w piątek i sobotę szkolenia, a potem znowu poniedziałek- wtorek praca ale już od środy znowu będę częściej
Jolie 100000 razy ładniejsza od demetriosa
a tren w ogóle łał

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja tez się melduję na nowym wątku, nie miałam czasu wejść bo na uczelni siedziałam jak humorki dopisują? u mnie niestety już śnieg na nowo zasypał ulice...
ja mam znowu buty w soli usyfione...

Cytat:
Super butkiOstatnio przeleciałam po sklepach ale nic mi sie nie podobało, większość z tymi czubkami
Ale mam stresa, no nic wklejam zdjęcia
To ja w mojej sukience
fajnie ci podkreśla talię

Cytat:
hej
Oglądałam wczoraj jeden z programów o ślubach na Club Zone i tam Panna Młoda wygrawerowala Panu Młodemu na obrączce "załóż ją spowrotem" (oczywiście po angielsku to krócej brzmiało )
dobre

Cytat:
Tak padłam na pyszczek..
Zauważyli, śmiali się ze mnie.. świnie no!

Capri, jak brzucholek :P
o to chamy! (ja też bym się śmiała )
umawiamy się na piątek na fitnessy? szkoda że remmi daleko mieszka...
a jeszcze wczoraj się dowiedziałam że w tym klubie działą już solarium i sauna i na oba można chodzić na multisporta tż się śmieje że niedługo będę koloru hebanowego phi.
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:59   #160
BlackAngel
Adwokat diabła

Aaś w piątek mi pasi, bo pracuje do 15:45.. Przydałoby się ruszyć a ile taki jednorazowy wjazd?

Stary 2010-03-04, 10:00   #161
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a w ogole to jaja, bo w Krk remontuja jedna z wiekszych ulic w miescie i zamkneli jeden pas... skutkiem czego TZ wychodzac dzis z domu juz na ulicy kolo bloku zastal korek, ktory ciagnie sie dalej kolo jego pracy i biegnie na drugi koniec miasta dobrze, ze wiosna idzie to moze przestanie wozic tyleczek samochodem ten 1km ktory ma do pracy, a zacznie sobie robic zdrowe wiosenne spacerki
juz mnie ostrzegl zebym przypadkiem nie wsiadala w autobus, bo utkne - tylko i wylaczie tramwaj ja na szczescie wszedzie tramwajami jezdze, wiec luzik

ide robic sniadanko z mojej swiezo wyhodowanej rzezuchy... wiosna idzie (a za oknem wlasnie mi zaczal snieg padac )
a ja o tym remoncie chyba nawet rano słyszałam w tvn24 rano. że jakąś estakadę budują czy coś? i pół miasta zakorkowane

ooo.. rzeżucha... muszę posadzić żeby na święta już była
Stary 2010-03-04, 10:00   #162
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
(...)o to chamy! (ja też bym się śmiała )
umawiamy się na piątek na fitnessy? szkoda że remmi daleko mieszka...
a jeszcze wczoraj się dowiedziałam że w tym klubie działą już solarium i sauna i na oba można chodzić na multisporta tż się śmieje że niedługo będę koloru hebanowego phi.
no nie, będą mnie zdradzać
Stary 2010-03-04, 10:00   #163
chilanes
Zakorzenienie

157 postów od wczoraj? czy ten wątek wytrzyma do roztopów?
Stary 2010-03-04, 10:00   #164
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Super butkiOstatnio przeleciałam po sklepach ale nic mi sie nie podobało, większość z tymi czubkami
Ale mam stresa, no nic wklejam zdjęcia
To ja w mojej sukience
Bardzo ładnie Ci w niej

Cytat:
Ehh a ja sie czuje dzisiaj taka brzydka i gruba
Capri Ty nie jesteś gruba - Ty jesteś po prostu w ciąży Na pewno wyglądasz pięknie, a będziesz wyglądać coraz lepiej (moja kuzynka z miesiąca na miesiąc ładniała ).

Cytat:
moja siostra miała koronkowy gorset i takie delikatne koronkowe bolerko i ładne to wyglądało
O dzięki Ci dobra kobieto Bo już się bałam, że przesadzę. Ale jak sobie pomyślałam o tej kokardzie przed snem, to jednak stwierdziłam, że jest za duża żeby ją zrobić w takim kolorze, i chyba zdecyduję się na coś mniejszego. Niedługo wychodzę na konsultacje do salonu

Cytat:
hej
Dobry tekst

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
u nas 85 dni co napawa mnie przerażeniem, odchudzam się, ale słabo mi idzie...
Bo z nami nie ćwiczysz
Ja zaraz zejdę do parteru i porobię brzuszki

Cytat:
Napisane przez Zmienna kobieta Pokaż wiadomość
A ja nigdy o takim przesądzie nie słyszałam O co w nim chodzi?
Wystawiasz buty na parapet za okno, chyba tydzień przed ślubem, żeby ładna pogoda była

Dzień dobry bardzo
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:00   #165
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
witam
piekne sukienki dziewczyny obie woelgachny tren u certi
ja wczoraj zastanwiałam się czy swojego nie ucinać ale chyba się powstrzymam

u nas 85 dni co napawa mnie przerażeniem, odchudzam się, ale słabo mi idzie...
ćwiczeń nie robię, też wczoraj usnęłam przy kompie.

ogólnie czekam na wekend
ja zaczełam mniej jeśc i bardziej patrzec na to co jem.. tylko jakoś za ćwiczenia się zabrac nie moge ja nie muszę dużo chudnąc, tylko problemem jest brzuch, który muszę troszeczke zmniejszyc tak 3-4 kg jakbym schudła to by było ok przyjdzie wiosna to może się zmobilizuję do biegania

jesli Ty masz 85 to ja 77 na razie się nie stresuję bo uważam że jeszcze trochę czasu na wszystko jest.. tylko ostatno zaczęłam się niepokoić czy zaproszeia dojdą na czas bo za 2 tyg już musielibysmy rozdawac, a potwierdzenia mamy do 20 kwietnia
myslę że czas szybko mi zleci, teraz w marcu zabieram się ostro za pracę magisterską, potem juz kwiecień święta i wtedy zacznę się stresować że jeszcze dużo rzeczy nie mamy zrobionych

Cytat:
Ja się boję z tym czubkiem, że gdzieś zachacze albo TŻ będzie mnie deptał, chociaż takie jedne co widziałm były nawet...
Dzieki za figurkę
caprica6, gosica502, Remmi dzieki za opinie, ulzyło mi ah
Bolerko będę miała z takiego samego materiału jak sukinka ze stójką ale to dopiero w czerwcu zamówię, no i jeszcze muszę pomyśleć nad welonem
prawde napisałam zazdroszczę talii, której ja nie posiadam

Cytat:

Dobre, chyba swojemu też to wygraweruje...

Asiulek, jak czytam Twoje posty, to mam wrażenie że mówisz o mojej sytuacji... Rodzice mojego Tż też chcą naspraszać sobie nie wiadomo ile osób, no bo to przecież trzeba!! Ale co najlepsze, o tym, żeby nam trochę pomóc finansowo, to jakoś milczą. Wg mnie chcą swoich gości, to niech sobie za nich płacą. Bo mi niepotrzebni np. Tż brata dziewczyny rodzice, czy jacyś sąsiedzi, którzy od 7 lat siedzą w Anglii....

Ale dość tych nerwów....

Wczoraj byłam na jeszcze dwóch salach i jedna zajęta,a druga to mi się
chciało...

No i teraz zaś dylemat... Bo na tej pierwzsej, co mi radziłyście, to się okazało że na stadionie, który jest 10 metrów od tej sali, w poprawiny będą mistrzostwa gminy w piłce nożnej i się boję, żeby mi się ludzie nie pałętali...
z tym zapraszeniem gości to faktycznie jakoś nie halo, skoro nie chcą Wam pomóc finansowo, i nie mają prawa Wam się wtrącać.. ja zapraszam jednego sąsiada kolegę taty, ale on czesto do nas przychodzi i nawet go lubię i jest ok

co do sali to myslę że będą się rozchodzić tego obawiam się też u siebie na weselu, bo mams ale w takim ośrodku wypoczynkowym w lesie więc jak będzie ciepło to ludzie sobie będą na spacerki chodzić
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:01   #166
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam nadzieję, że damy radę i kiedyś będziemy się z tego wszystkiego śmiały

Cytat:
No jak bym siebie słyszała
W pewnym sensie pociesza mnie fakt, że nie ja jedna mam tego typu problemy
Stary 2010-03-04, 10:02   #167
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Aaś w piątek mi pasi, bo pracuje do 15:45.. Przydałoby się ruszyć a ile taki jednorazowy wjazd?
25 zyla
Stary 2010-03-04, 10:02   #168
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
to spręż się kobieto
jak znajdę chwilę (czyt. oderwe się od wizażu) pytnę

Aaś, a kartą przyjmują bo ja gotówki nie noszę już od X czasu

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-03-04 o 10:03
Stary 2010-03-04, 10:05   #169
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
możemy się po fitnesach umówić na mieście na kawę jesli nie będzie ci przeszkadzał nasz smrodek

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
157 postów od wczoraj? czy ten wątek wytrzyma do roztopów?
moja magoczna kula mówi że raczej nie
Stary 2010-03-04, 10:07   #170
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
to spręż się kobieto

O uzależniona

Kurczę na pragę to mam 50 km
a 3 minuty ode mnie też są fitnessy, to do mnei przyjeżdżajcie, taniej jest

Ja też mało kiedy gotówkę noszę ze sobą

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
możemy się po fitnesach umówić na mieście na kawę jesli nie będzie ci przeszkadzał nasz smrodek

moja magoczna kula mówi że raczej nie
Na kawkę jasne, ale bez Waszego smrodku
Stary 2010-03-04, 10:10   #171
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
to spręż się kobieto

a ja nawet nie wiem

Cytat:
O uzależniona

Kurczę na pragę to mam 50 km
a 3 minuty ode mnie też są fitnessy, to do mnei przyjeżdżajcie, taniej jest

Ja też mało kiedy gotówkę noszę ze sobą

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Na kawkę jasne, ale bez Waszego smrodku
o nie! mój smrodek po aerobiku jest integralną częścią mnie!
Stary 2010-03-04, 10:10   #172
BlackAngel
Adwokat diabła

nasz smrodek się obrazi

Aaś dowiedz się, bo nie będę jak ciemna masa z kartą szukać ke$$$$omatu :P

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-03-04 o 10:12
Stary 2010-03-04, 10:11   #173
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
O dzięki Ci dobra kobieto Bo już się bałam, że przesadzę. Ale jak sobie pomyślałam o tej kokardzie przed snem, to jednak stwierdziłam, że jest za duża żeby ją zrobić w takim kolorze, i chyba zdecyduję się na coś mniejszego. Niedługo wychodzę na konsultacje do salonu
za dużo myslisz kobieto idź do salonu i tam specjalistki na pewno Ci doradzą

ja się zastanawiam nad pasta wybielającą.. kiedys wspominałyscie o paście Blanx, byłam się zorientowac ile takie cus kosztuje i w aptece ok. 30 zł.. trochę mi szkoda takiej kasy na pastę, ale czy coś w ogóle daje?? albo polecacie jakąs inna?? bo musiałabym trochę może żółte ząbki doprowadzić do ładu.. a i pojawiły mi sie na jedynkach takie białe małe plamki?? mozna to jakoś zlikwidowac?? za mało wapna czy co??
Stary 2010-03-04, 10:16   #174
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Cytat:

z tym zapraszeniem gości to faktycznie jakoś nie halo, skoro nie chcą Wam pomóc finansowo, i nie mają prawa Wam się wtrącać.. ja zapraszam jednego sąsiada kolegę taty, ale on czesto do nas przychodzi i nawet go lubię i jest ok

co do sali to myslę że będą się rozchodzić tego obawiam się też u siebie na weselu, bo mams ale w takim ośrodku wypoczynkowym w lesie więc jak będzie ciepło to ludzie sobie będą na spacerki chodzić
O tych gościach, to mi się nawet nie chce gadać...Sama sobie wmawiam, że będzie dobrze...

A ja się boję, bo na pewno tam będzie stoisko z piwem, itd. i boję się, że nachlają i będą się pchać na salę albo i może zaczepiać moich gości. Bo w naszych stronach to jest normalka... A sali na klucz nie chcę zamykać, no bo przecież goście też by chcieli odetchnąć świeżym powietrzem.

Cytat:
Mam nadzieję, że damy radę i kiedyś będziemy się z tego wszystkiego śmiały

W pewnym sensie pociesza mnie fakt, że nie ja jedna mam tego typu problemy
Nie ,,mam nadzieję...", tylko na pewno damy sobie radę. Jak nie my, to kto?

Stary 2010-03-04, 10:16   #175
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa dziewczyny do którego m-ca trzeba z kotem na kastracje? Czy niema reguły?
moje byly kastrowane jak mialy 7 miesiecy najlepiej jeszcze isc przed tym jak zacznie znaczyc to potem juz nigdy mu cos takiego nawet do glowy nie przyjdzie

Cytat:
a ja o tym remoncie chyba nawet rano słyszałam w tvn24 rano. że jakąś estakadę budują czy coś? i pół miasta zakorkowane

ooo.. rzeżucha... muszę posadzić żeby na święta już była
no wlasnie o ta estakade chodzi jaja

a rzezucha to jeszcze spokojnie Ci zdazy do swiat urosnac nie raz ja sobie lubie posiac niezaleznie od swiat, bo mi sie super komponuje z serkiem wiejskim

Cytat:
ja się zastanawiam nad pasta wybielającą.. kiedys wspominałyscie o paście Blanx, byłam się zorientowac ile takie cus kosztuje i w aptece ok. 30 zł.. trochę mi szkoda takiej kasy na pastę, ale czy coś w ogóle daje?? albo polecacie jakąs inna?? bo musiałabym trochę może żółte ząbki doprowadzić do ładu.. a i pojawiły mi sie na jedynkach takie białe małe plamki?? mozna to jakoś zlikwidowac?? za mało wapna czy co??
mi jak mowilam Blanx daje bardzo duzo bo, juz jestem 2,5 roku po wybielaniu, a zabki nadal sa biale tylko wlasnie nie wiem jak to jest z wybielaniem od zera, bo ja tylko biel podtrzymuje

oooo jak milo... wlasnie mialam za 20 minut wychodzic na uczelnie, a tu dostalam smskiem cynk, ze dzis zajecia odwolane wspaniale
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:18   #176
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
za dużo myslisz kobieto idź do salonu i tam specjalistki na pewno Ci doradzą
No ale to właśnie ta babka zasiała we mnie ziarno niepewności, bo się sama zastanawiała czy to nie będzie za dużo No ale pokażę jej fotki, to może zmieni zdanie
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:21   #177
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
O tych gościach, to mi się nawet nie chce gadać...Sama sobie wmawiam, że będzie dobrze...

A ja się boję, bo na pewno tam będzie stoisko z piwem, itd. i boję się, że nachlają i będą się pchać na salę albo i może zaczepiać moich gości. Bo w naszych stronach to jest normalka... A sali na klucz nie chcę zamykać, no bo przecież goście też by chcieli odetchnąć świeżym powietrzem.

Nie ,,mam nadzieję...", tylko na pewno damy sobie radę. Jak nie my, to kto?
Jestem za bardzo zdołowana, żeby spojrzeć optymistyczniej Ale może i racja, no przecież musimy dać radę.
Stary 2010-03-04, 10:25   #178
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem za bardzo zdołowana, żeby spojrzeć optymistyczniej Ale może i racja, no przecież musimy dać radę.
Wierzmy w to, że wszystko się uda

Dobra dziewczyny ja muszę trochę porządku zrobić w sklepie, bo przez Was go całkiem zaniedbałam

Stary 2010-03-04, 10:27   #179
obca7
Wtajemniczenie

Cześć

Metka bardzo ładne meble.

Certina pierwsza suknia zdecydowanie ładniejsza już kiedys wpadła mi w oko

83mika-sukienka ładna tylko strasznie sie świeci-to wina zdjęcia??

Asiulek wspólczuję tej sytuacji. Tez sie tego obawiałam dlatego na początku ustaliliśmy ze z kazdej rodziny będzie po 60 osób i koniec. trochę to dziwne ale przynajmniej żadnych kłótni o gosci nie będzie.

Black -
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:30   #180
can't be perfect
Wtajemniczenie

martoolka pokaż pani z salonu zdjęcia i na pewno coś doradzi, może się przekona a nawet jesli nie to Ty masz byc pewna czego chcesz i bedą "musieli" Ci taka suknię uszyć o jakiej marzysz

ja mam dopiero zajęcia na 16:50 do 20 masakra, bedę musiała znów się zwalniać 20 minut i biec na pociag wrr
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości