|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę być jeszcze bardziej Twoja - XIV część zazdrośnic
Cytat:
![]() Tak, wiem - to co najmniej dziwne w moim wieku Ale jakoś puki co mnie nie ciągnie i nie mam takiej potrzeby, więc po co mam to robić. Jedyny alkohol, jaki pijam to od czasu do czasu to kieliszek wina wypity w towarzystwie TŻ - to też w sumie śmieszne, bo jeszcze nawet rok nie minął, odkąd piłam to wino pierwszy raz |
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi sprawdz poczte wysłałam Ci moje zdjecie gdzie miałam podobne włosy i napisz czy o to Ci chodzi to Ci napisze jak to zrobiłam
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
W XIII części nie było żadnej zaręczonej?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Aha i jestem dzisiaj Modnym Rekinem
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja puki co sama sobie ustanowiłam szlaban na jakiekolwiek wspominanie o "tych" sprawach. Dwa miesiące na początek. Jeśli dotrwam to kupię sobie nagrodę - już nawet wiem jaką
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tym bardziej że w domu jeszcze był bo w pracy to rozumiem..jeśli o takie coś Ci też chodzi to dzieliłam włosy na parę części i raz nawijałam na grube wałki a raz na mniejsze ,żeby było asymetrycznie ..przy twarzy też tylko wywijałam je nie do środka a na zewnątrz
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Co do alkoholu, to ja nie przepadam...pewnie, wypiję jakiegoś drineczka lub dwa, ale bez tego i tak mogę przetańczyć całą noc
za to piwo/wino w ogóle mi nie smakujeA imprezować wolę z koleżankami, bo z Tż nigdy się do końca nie wytańczę - a to jemu się nie chce albo śpiący jest, albo jest zazdrosny, że sobie tańczę gdzieś w tłumie...a jak idę z psiapsiółką, to do rana szalejemy na parkiecie
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam bardzo czy ktoś wie gdzie są opisane zaręczyny od 1 do 10? bo tam gdzie Ilsa podała widziałam tylko od 10 w górę
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#222 | ||
|
Zakorzenienie
|
no w tej części tak bo jest spacja więc link nie jest dokończony ale w poprzednim wątku są dobre a tutaj musiałaby medeline edytować i pousuwać odstępy
Cytat:
Cytat:
Kohnelia, to idź w górę tych poprzednich wątków, może na XII coś jest ![]() ja się będę teraz szykować i wychodzę Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-03-04 o 11:15 |
||
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia włoski cudowne! Czemu ja nigdy nie mam tyle samozaparcia, żeby coś takiego zrobić?
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
A normalnie masz włosy cienkie? Czy raczej grube? Bo ja cieniutkie i boję się,że nie będzie takiego efektu. A produkty do stylizacji jakie?
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Taką:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-Scent-EDT.htm albo taką: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...incess-EDT.htm Mam świra na punkcie perfum ![]() ![]()
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Melduję się i ja... chociaż w tym wypadku chyba mnie nawet nie powinno być na liście oczekujących no ale... kiedyś może.... ![]() Wczoraj znowu padał śnieg i zabieram się powoli za sprzątanie mieszkania. Bo cóż innego pozostaje w tej sytuacji? ![]() Aaaaaaaaa i jeszcze powiem Wam co wczoraj na zajęciach z anestezjologii było ![]() Prowadziła taka młoda, całkiem sympatyczna babeczka. Temat ćwiczń- "znieczulenia ptaków". No i babka cały czas mówiła "nasz pacjent", "robimy to manualnie" itd... pełna profeska. W końcu jakiś chłopak (nie znam, bo poszłam z inną grupą na te zajęcia) pyta: on: a jak mamy małego ptaszka to jak to zrobić? złapać w dłoń? śmiech na sali...wiadomo ona: widzi pan... dlatego ja się jak ognia wystrzegam zdań typu "bierzemy ptaszka w dłoń" Jak jest mały ptaszek, łapiemy go w dłoń, wkładamy do worka foliowego z dopływem środka znieczulającego i po prostu czekamy aż zmięknie.ŚMIECH ona: aj taka z wami robota... ja już nic nie mówię on: bo ja słyszałem że można też ptaszka wsadzić do takiego pudełka z dziurką Ś M I E C H Skończyło się na tym, że ja i jeszcze 2 laseczki popłakałyśmy się ze śmiechu a babka powiedziała "myślę że rozmowę o ptaszkach i dziurkach musimy odłożyć na inny dzień"
|
|
|
|
#227 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
mi też się czasami nie chce ale jak zaczne to wpadam w trans najgorzej zakręcić bo pracochłonne ale jak się wyrobi wprawe to leci prosto to zrobić![]() Cytat:
jak zakręcam to nie ciapie na włosy odżywki bo wtedy by krócej się trzymały![]() Ola to fajnie miałaś na zajęciach
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-03-04 o 11:24 |
||
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Ech, włoski idę umyć...nie chce mi się
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Muszę potestować. Mam małe termoloki i duże zwykłe wałki. No i włosy muszę trochę zapuścić... No i mam grube i gęste włosy, uda się?
|
|
|
|
#230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przy okazji tylko szampana, bardzo sporadycznie wino, ale najczęściej po nim boli mnie brzuch Piwa w życiu wypiłam tylko łyk, na posmakowanie, no i mi nie podeszło. Także witam w gronie bezalkoholowych ![]() Nie było.
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie natrafiłam na post z listopada 2008 r. naszej NAJFAJNIEJSZEJ,że ona na wątku zazdrośnicowym posiedzi jeszcze przynajmniej 2 lata
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja tylko na chwilę - dochodzę do wniosku, że nie powinnam sobie przywozić do Wiednia dwóch laptopów, bo w ten sposób zawsze co najmniej jeden mam ze sobą (mniejszy na uczelni, większy w domu). A tu wszędzie na uczelni jest internet ![]() I jak tu nie być uzależnionym? Mamy takie męczące zajęcia, które zazwyczaj trwają więcej niż 5 godzin - z jedną, dwiema przerwami. Dotyczą umiejętności prezentacji, radzenia sobie ze stresem, itd. Przy czym mi i tak ciężko jest na nich usiedzieć - trochę nadpobudliwa jestem. Wykładowczyni (? - tak się mówi?) jest przeciwna używaniu komputerów na jej zajęciach i normalnie się bardzo wkurza jak się z niego korzysta. Ale ... Ostatnio... Nawet mi nie zwracała uwagi za włączony komputer Chyba w końcu zrozumiała, że z nim jestem w stanie trochę dłużej wytrzymać na jej zajęciach. ![]() Kurcze, a co do antywirusów to ja się jeszcze raz wypowiem - nie wiem jak u was, ale mnie zawsze irytuje, jeśli antywirus zżera dużo procesora i pamięci RAM - informację taką można uzyskać w Menadżerze zadań Windows. W związku z czym przerabiałam już z n-antywirusów. Mój Tż chciał po reinstalacji chciał mi zaproponować jakiegoś nowego antywirusa od M$, jednakże zrezygnował z tego, kiedy się okazało, że jest słaby. A ja po poszukiwaniach i wywiadach używam Comodo - Najbardziej wydajny jaki znam
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
fap fap zazdrośnice
![]() wstałam kilka spraw do załtwienia i ruszamy do krk ![]() rusałko gratuluje ustalonej daty bardzo się cieszę ![]() carmi - taki ze mnie paskudny szpieg jest i co ja na to poradzę kochana? natury nie da się zmienić Mucha faktycznie miała fajną ta fryzurke wczoraj sama powiedziałam do mojego że ładnie wygląda...motylku Ciebie też wzięło na szpiegowanie ?
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi Norton nie zżera nawet 1/10 tego co przeglądarka internetowa, a cały czas jest włączony ![]()
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Skarżypyta! Owszem, bo Aleks miała wczoraj doła zaręczynowego i tak bardzo chciała, żeby to była ostatnia część jej oczekiwań. Dziś już wiem, ze nic z tego w takim tempie to musiałby do do niedzieli się oświadczyć. Jakoś ta część nie wygląda na długowieczna.
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam wszystko legalne, więc muszę szukać tańszych rozwiązań. Poza tym jak masz dobry komputer - nie odczujesz różnicy. Przykładowo, w moim większym lapie, przy Win 7, 64 bit - obciążenie procesora (całkowite) to 3-4% i pamięci około 34% (ale to i tak jest ok ) przy przeglądarce internetowej (Chrome) i Comodo
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2010-03-04 o 11:47 |
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
A co do Muchy w YCD to ja się skupiałam na tym, że miała buty od Louboutina. A ja tak bardzo marzę o butach z czerwoną podeszwą
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#239 |
|
Wtajemniczenie
|
A jaką mieliście wcześniejszą datę?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
poczytałam troche zaręczyny już zaręczonych
wszystkie są inne ale każde wyjątkowe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

Ale jakoś puki co mnie nie ciągnie i nie mam takiej potrzeby, więc po co mam to robić. Jedyny alkohol, jaki pijam to od czasu do czasu to kieliszek wina wypity w towarzystwie TŻ - to też w sumie śmieszne, bo jeszcze nawet rok nie minął, odkąd piłam to wino pierwszy raz 

chociaż Tż chyba zaczął się domyślać, o czym my tu piszemy, bo ostatnio jak gadaliśmy o kosztach wesela i mu zaczęłam wyliczać, ile co kosztuje, to zapytał: "A skąd ty to wszystko wiesz? pewnie od tych babek z forum

tym bardziej że w domu jeszcze był bo w pracy to rozumiem..

13.03.2008

?
Mi Norton nie zżera nawet 1/10 tego co przeglądarka internetowa, a cały czas jest włączony