Chcę być jeszcze bardziej Twoja - XIV część zazdrośnic - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-04, 11:04   #211
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: Chcę być jeszcze bardziej Twoja - XIV część zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
raingirl, ja cały czas walczę z anemią i też się przez to męczę i zawsze się dziwiłam czemu ludzie piją bo to przecież niesmaczne ale smakują mi mieszanki coli z wódką i smirnoffy
Szczerze mówiąc to ja nie wiem nawet czy niesmaczne czy nie, bo... nigdy nie próbowałam piwa, nie mówiąc o innych alkoholach Tak, wiem - to co najmniej dziwne w moim wieku Ale jakoś puki co mnie nie ciągnie i nie mam takiej potrzeby, więc po co mam to robić. Jedyny alkohol, jaki pijam to od czasu do czasu to kieliszek wina wypity w towarzystwie TŻ - to też w sumie śmieszne, bo jeszcze nawet rok nie minął, odkąd piłam to wino pierwszy raz
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:04   #212
madziamacius8786
Zakorzenienie

Carmi sprawdz poczte wysłałam Ci moje zdjecie gdzie miałam podobne włosy i napisz czy o to Ci chodzi to Ci napisze jak to zrobiłam
Stary 2010-03-04, 11:05   #213
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

W XIII części nie było żadnej zaręczonej?
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:06   #214
Gleniusia
Zakorzenienie

Aha i jestem dzisiaj Modnym Rekinem
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:07   #215
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
ale konspiracja ja już od jakiegoś czasu wcale się nie ukrywam chociaż Tż chyba zaczął się domyślać, o czym my tu piszemy, bo ostatnio jak gadaliśmy o kosztach wesela i mu zaczęłam wyliczać, ile co kosztuje, to zapytał: "A skąd ty to wszystko wiesz? pewnie od tych babek z forum"
Wolę puki co go nie drażnić. Niech sobie przetrawia w spokoju to co wyszło podczas naszej ostatniej POWAŻNEJ rozmowy Ja puki co sama sobie ustanowiłam szlaban na jakiekolwiek wspominanie o "tych" sprawach. Dwa miesiące na początek. Jeśli dotrwam to kupię sobie nagrodę - już nawet wiem jaką
Stary 2010-03-04, 11:07   #216
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Carmi sprawdz poczte wysłałam Ci moje zdjecie gdzie miałam podobne włosy i napisz czy o to Ci chodzi to Ci napisze jak to zrobiłam
jejku jak ślicznieeeee Ja też tak chceeee

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:10   #217
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość

Wiecie jaki mam temat pracy licencjackiej? Język ciała w negocjacjach biznesowych
fajny temat

Cytat:

oj Madziu...przecież to nie jest żadne przestępstwo, że Ci nie napisał, czasem trzeba trochę od siebie odpocząć my czasami raz dziennie rozmawiamy przez tela, a w ciągu dnia może jednego smska wyślemy i nie czuję, żeby Tż mnie olewał ani ja jego wolę czasem trochę potęsknić i mieć większą radość ze spotkania
ja wiem,że nie ale umawialiśmy się,że często do siebie piszemy zresztą zawsze tak jest..tym bardziej ,że on mnie prosi bym dużo do niego pisała a wczoraj miał jak i nie pisał a dla mnie 4 godziny bez odezwania się to za dużo tym bardziej że w domu jeszcze był bo w pracy to rozumiem..

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
jejku jak ślicznieeeee Ja też tak chceeee
jeśli o takie coś Ci też chodzi to dzieliłam włosy na parę części i raz nawijałam na grube wałki a raz na mniejsze ,żeby było asymetrycznie ..przy twarzy też tylko wywijałam je nie do środka a na zewnątrz
Stary 2010-03-04, 11:11   #218
Gleniusia
Zakorzenienie

Co do alkoholu, to ja nie przepadam...pewnie, wypiję jakiegoś drineczka lub dwa, ale bez tego i tak mogę przetańczyć całą noc za to piwo/wino w ogóle mi nie smakuje

A imprezować wolę z koleżankami, bo z Tż nigdy się do końca nie wytańczę - a to jemu się nie chce albo śpiący jest, albo jest zazdrosny, że sobie tańczę gdzieś w tłumie...a jak idę z psiapsiółką, to do rana szalejemy na parkiecie
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Stary 2010-03-04, 11:11   #219
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Ślicznie! Idealnie! Jak to zrobiłaś?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:12   #220
Kohnelia20
Zakorzenienie

przepraszam bardzo czy ktoś wie gdzie są opisane zaręczyny od 1 do 10? bo tam gdzie Ilsa podała widziałam tylko od 10 w górę
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:13   #221
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ślicznie! Idealnie! Jak to zrobiłaś?
napisałam Dzi już wyżej
Stary 2010-03-04, 11:13   #222
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ale one się faktycznie nie otwierają-błąd wyskakuje.
no w tej części tak bo jest spacja więc link nie jest dokończony ale w poprzednim wątku są dobre a tutaj musiałaby medeline edytować i pousuwać odstępy
Cytat:
ale konspiracja ja już od jakiegoś czasu wcale się nie ukrywam chociaż Tż chyba zaczął się domyślać, o czym my tu piszemy, bo ostatnio jak gadaliśmy o kosztach wesela i mu zaczęłam wyliczać, ile co kosztuje, to zapytał: "A skąd ty to wszystko wiesz? pewnie od tych babek z forum"
mój doskonale wie jaka jest tematyka tego forum ale nie narzeka bo dzięki temu o wiele mniej mu marudzę o 'ten zakazany dzień'. Zna mojego nicka, hasło na pewno też bo wszędzie zna bo jest podobne i parę razy mu opowiedziałam jakieś historie o was.
Cytat:
no ale Ty to jesteś zawsze kobieca śliczna

Kohnelia, to idź w górę tych poprzednich wątków, może na XII coś jest

ja się będę teraz szykować i wychodzę

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-03-04 o 11:15
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:15   #223
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Wolę puki co go nie drażnić. Niech sobie przetrawia w spokoju to co wyszło podczas naszej ostatniej POWAŻNEJ rozmowy Ja puki co sama sobie ustanowiłam szlaban na jakiekolwiek wspominanie o "tych" sprawach. Dwa miesiące na początek. Jeśli dotrwam to kupię sobie nagrodę - już nawet wiem jaką
jaką, jaką?

Madzia włoski cudowne! Czemu ja nigdy nie mam tyle samozaparcia, żeby coś takiego zrobić?
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-03-04, 11:15   #224
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
napisałam Dzi już wyżej
A normalnie masz włosy cienkie? Czy raczej grube? Bo ja cieniutkie i boję się,że nie będzie takiego efektu. A produkty do stylizacji jakie?

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:18   #225
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
jaką, jaką?
Taką:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-Scent-EDT.htm
albo taką:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...incess-EDT.htm

Mam świra na punkcie perfum
Stary 2010-03-04, 11:21   #226
OlkaR
Zakorzenienie

Dzień dobry
Melduję się i ja... chociaż w tym wypadku chyba mnie nawet nie powinno być na liście oczekujących no ale... kiedyś może....

Wczoraj znowu padał śnieg dzisiaj świeci słonko ale jest zimno i nieprzyjemnie. Rano poszłam zaliczyć kolokwium z diagnostyki i już mi się nic nie chce. Nic, tzn. nie poszłam na wykłady bo jakoś nie mam siły... nie wiem no, dziwnie tak. Jestem niewyspana, z humorem dorównującym komuś kto czeka na stracenie więc... "zapuściłam muzę" i zabieram się powoli za sprzątanie mieszkania. Bo cóż innego pozostaje w tej sytuacji?

Aaaaaaaaa i jeszcze powiem Wam co wczoraj na zajęciach z anestezjologii było
Prowadziła taka młoda, całkiem sympatyczna babeczka. Temat ćwiczń- "znieczulenia ptaków". No i babka cały czas mówiła "nasz pacjent", "robimy to manualnie" itd... pełna profeska. W końcu jakiś chłopak (nie znam, bo poszłam z inną grupą na te zajęcia) pyta:
on: a jak mamy małego ptaszka to jak to zrobić? złapać w dłoń?
śmiech na sali...wiadomo
ona: widzi pan... dlatego ja się jak ognia wystrzegam zdań typu "bierzemy ptaszka w dłoń" Jak jest mały ptaszek, łapiemy go w dłoń, wkładamy do worka foliowego z dopływem środka znieczulającego i po prostu czekamy aż zmięknie.
ŚMIECH
ona: aj taka z wami robota... ja już nic nie mówię
on: bo ja słyszałem że można też ptaszka wsadzić do takiego pudełka z dziurką
Ś M I E C H

Skończyło się na tym, że ja i jeszcze 2 laseczki popłakałyśmy się ze śmiechu a babka powiedziała "myślę że rozmowę o ptaszkach i dziurkach musimy odłożyć na inny dzień"
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:21   #227
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
no ale Ty to jesteś zawsze kobieca śliczna
dziękuję

Cytat:
Madzia włoski cudowne! Czemu ja nigdy nie mam tyle samozaparcia, żeby coś takiego zrobić?
dziękuję mi też się czasami nie chce ale jak zaczne to wpadam w trans najgorzej zakręcić bo pracochłonne ale jak się wyrobi wprawe to leci prosto to zrobić

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
A normalnie masz włosy cienkie? Czy raczej grube? Bo ja cieniutkie i boję się,że nie będzie takiego efektu. A produkty do stylizacji jakie?
grube ale mam podatne na kręcenie i nie użwam niczego do stylizacji jak zakręcam to nie ciapie na włosy odżywki bo wtedy by krócej się trzymały

Ola to fajnie miałaś na zajęciach

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-03-04 o 11:24
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:27   #228
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Melduję się i ja... chociaż w tym wypadku chyba mnie nawet nie powinno być na liście oczekujących no ale... kiedyś może....

Wczoraj znowu padał śnieg dzisiaj świeci słonko ale jest zimno i nieprzyjemnie. Rano poszłam zaliczyć kolokwium z diagnostyki i już mi się nic nie chce. Nic, tzn. nie poszłam na wykłady bo jakoś nie mam siły... nie wiem no, dziwnie tak. Jestem niewyspana, z humorem dorównującym komuś kto czeka na stracenie więc... "zapuściłam muzę" i zabieram się powoli za sprzątanie mieszkania. Bo cóż innego pozostaje w tej sytuacji?

Aaaaaaaaa i jeszcze powiem Wam co wczoraj na zajęciach z anestezjologii było
Prowadziła taka młoda, całkiem sympatyczna babeczka. Temat ćwiczń- "znieczulenia ptaków". No i babka cały czas mówiła "nasz pacjent", "robimy to manualnie" itd... pełna profeska. W końcu jakiś chłopak (nie znam, bo poszłam z inną grupą na te zajęcia) pyta:
on: a jak mamy małego ptaszka to jak to zrobić? złapać w dłoń?
śmiech na sali...wiadomo
ona: widzi pan... dlatego ja się jak ognia wystrzegam zdań typu "bierzemy ptaszka w dłoń" Jak jest mały ptaszek, łapiemy go w dłoń, wkładamy do worka foliowego z dopływem środka znieczulającego i po prostu czekamy aż zmięknie.
ŚMIECH
ona: aj taka z wami robota... ja już nic nie mówię
on: bo ja słyszałem że można też ptaszka wsadzić do takiego pudełka z dziurką
Ś M I E C H

Skończyło się na tym, że ja i jeszcze 2 laseczki popłakałyśmy się ze śmiechu a babka powiedziała "myślę że rozmowę o ptaszkach i dziurkach musimy odłożyć na inny dzień"
niezła beczka

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Ech, włoski idę umyć...nie chce mi się
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-03-04, 11:28   #229
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
napisałam Dzi już wyżej
Dziękuję Muszę potestować. Mam małe termoloki i duże zwykłe wałki. No i włosy muszę trochę zapuścić... No i mam grube i gęste włosy, uda się?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:29   #230
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Witam i ja

niestety smutno taki mam dziś jakiś dziwny humor, trzyma mnie od wczoraj.

Cytat:
Szczerze mówiąc to ja nie wiem nawet czy niesmaczne czy nie, bo... nigdy nie próbowałam piwa, nie mówiąc o innych alkoholach Tak, wiem - to co najmniej dziwne w moim wieku Ale jakoś puki co mnie nie ciągnie i nie mam takiej potrzeby, więc po co mam to robić. Jedyny alkohol, jaki pijam to od czasu do czasu to kieliszek wina wypity w towarzystwie TŻ - to też w sumie śmieszne, bo jeszcze nawet rok nie minął, odkąd piłam to wino pierwszy raz
Ja też nie pijam alkoholu Przy okazji tylko szampana, bardzo sporadycznie wino, ale najczęściej po nim boli mnie brzuch Piwa w życiu wypiłam tylko łyk, na posmakowanie, no i mi nie podeszło. Także witam w gronie bezalkoholowych

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
W XIII części nie było żadnej zaręczonej?
Nie było.

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:32   #231
butterfly20
Zakorzenienie

Właśnie natrafiłam na post z listopada 2008 r. naszej NAJFAJNIEJSZEJ,że ona na wątku zazdrośnicowym posiedzi jeszcze przynajmniej 2 lata

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:35   #232
Zwies
Zakorzenienie

Cześć

Ja tylko na chwilę - dochodzę do wniosku, że nie powinnam sobie przywozić do Wiednia dwóch laptopów, bo w ten sposób zawsze co najmniej jeden mam ze sobą (mniejszy na uczelni, większy w domu). A tu wszędzie na uczelni jest internet

I jak tu nie być uzależnionym?
Mamy takie męczące zajęcia, które zazwyczaj trwają więcej niż 5 godzin - z jedną, dwiema przerwami. Dotyczą umiejętności prezentacji, radzenia sobie ze stresem, itd. Przy czym mi i tak ciężko jest na nich usiedzieć - trochę nadpobudliwa jestem. Wykładowczyni (? - tak się mówi?) jest przeciwna używaniu komputerów na jej zajęciach i normalnie się bardzo wkurza jak się z niego korzysta.
Ale ... Ostatnio...
Nawet mi nie zwracała uwagi za włączony komputer Chyba w końcu zrozumiała, że z nim jestem w stanie trochę dłużej wytrzymać na jej zajęciach.

Kurcze, a co do antywirusów to ja się jeszcze raz wypowiem - nie wiem jak u was, ale mnie zawsze irytuje, jeśli antywirus zżera dużo procesora i pamięci RAM - informację taką można uzyskać w Menadżerze zadań Windows. W związku z czym przerabiałam już z n-antywirusów. Mój Tż chciał po reinstalacji chciał mi zaproponować jakiegoś nowego antywirusa od M$, jednakże zrezygnował z tego, kiedy się okazało, że jest słaby.
A ja po poszukiwaniach i wywiadach używam Comodo - Najbardziej wydajny jaki znam

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:38   #233
frezyjka85
Zakorzenienie

fap fap zazdrośnice

wstałam kilka spraw do załtwienia i ruszamy do krk

rusałko gratuluje ustalonej daty bardzo się cieszę

carmi - taki ze mnie paskudny szpieg jest i co ja na to poradzę kochana? natury nie da się zmienić
Mucha faktycznie miała fajną ta fryzurke wczoraj sama powiedziałam do mojego że ładnie wygląda...

motylku Ciebie też wzięło na szpiegowanie ?
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:38   #234
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Kurcze, a co do antywirusów to ja się jeszcze raz wypowiem - nie wiem jak u was, ale mnie zawsze irytuje, jeśli antywirus zżera dużo procesora i pamięci RAM - informację taką można uzyskać w Menadżerze zadań Windows. W związku z czym przerabiałam już z n-antywirusów. Mój Tż chciał po reinstalacji chciał mi zaproponować jakiegoś nowego antywirusa od M$, jednakże zrezygnował z tego, kiedy się okazało, że jest słaby.
A ja po poszukiwaniach i wywiadach używam Comodo - Najbardziej wydajny jaki znam
Dużo pamięci? Mi Norton nie zżera nawet 1/10 tego co przeglądarka internetowa, a cały czas jest włączony
Stary 2010-03-04, 11:40   #235
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

chciałam tylko powiedzieć, że aleks napisała, że ma nadzieję, że to jej ostatnia część
Skarżypyta! Owszem, bo Aleks miała wczoraj doła zaręczynowego i tak bardzo chciała, żeby to była ostatnia część jej oczekiwań. Dziś już wiem, ze nic z tego w takim tempie to musiałby do do niedzieli się oświadczyć. Jakoś ta część nie wygląda na długowieczna.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:42   #236
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Dużo pamięci? Mi Norton nie zżera nawet 1/10 tego co przeglądarka internetowa, a cały czas jest włączony
Ale jak sama wiesz jest płatny
A ja mam wszystko legalne, więc muszę szukać tańszych rozwiązań.

Poza tym jak masz dobry komputer - nie odczujesz różnicy.

Przykładowo, w moim większym lapie, przy Win 7, 64 bit - obciążenie procesora (całkowite) to 3-4% i pamięci około 34% (ale to i tak jest ok ) przy przeglądarce internetowej (Chrome) i Comodo

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy

Edytowane przez Zwies
Czas edycji: 2010-03-04 o 11:47
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:46   #237
aleksandrettaa
Zakorzenienie

A co do Muchy w YCD to ja się skupiałam na tym, że miała buty od Louboutina. A ja tak bardzo marzę o butach z czerwoną podeszwą

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:48   #238
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
A co do Muchy w YCD to ja się skupiałam na tym, że miała buty od Louboutina. A ja tak bardzo marzę o butach z czerwoną podeszwą
Hmmm a mnie zastanawia co dziewczyny widzą w tych butach z czerwoną podeszwą....
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:48   #239
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość

Ja zaczęłam zajęcia, ale na bieżąco wszytko podczytuje
Jutro jedziemy rezerwować salę Termin jednak się zmienił troszkę, wszem i wobec ogłaszam 27.08. 2011
A jaką mieliście wcześniejszą datę?
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:50   #240
Kohnelia20
Zakorzenienie

poczytałam troche zaręczyny już zaręczonych wszystkie są inne ale każde wyjątkowe
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości