Chcę być jeszcze bardziej Twoja - XIV część zazdrośnic - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-04, 13:01   #271
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Chcę być jeszcze bardziej Twoja - XIV część zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Ja mam słabość do butów, zwłaszcza tych na obcasie, bo najpiękniej wyglądają ale mam tendencję do szybkiego ich niszczenia (nie wiem jak ja to robię), więc wolę już kupić coś tańszego, ale więcej a z tych tańszych też można znaleźć piękne buciczki

Z zapachami to mam taki problem, że szybko się przyzwyczajam (mimo, że na zmianę się różnymi psikam) i potem już nie wyczuwam tego zapachu na sobie i to mnie boli a nie jestem zwolenniczką oblewania się perfumami przesadnie, tylko delikatnie...ale najbardziej jestem uzależniona od CK One, uwielbiam go
No to mamy tak samo. Bardzo szybko niszczę buty i szybko nudzę się zapachami, bo ich po prostu nie czuję. Z perfum to najbardziej lubię słodkie (na dzień) albo ciężkie (wieczór) aktualnie mam Flowerbomb V&R, Babydoll YSL, Lolitę, Elle YSL, Pink Lacoste i Cashmir Marzę o hypnose Lancome...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 13:05   #272
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Witamy Cię
A powiedz jak się poznałaś z TŻtem i ile jesteście razem, ile macie lat.
Poznałam się z TŻ-em poprzez mojego byłego współlokatora Wyprowadzał się i mój TŻ przyszedł mu pomóc powynosić rzeczy, i tak się stało, że teraz jest ze mną W kwietniu będzie dwa lata jak jesteśmy razem, ja skończę we wrześniu 23 lata, TŻ jest ode mnie starszy 8 lat Ale w ogóle między nami nie widać tej różnicy
Stary 2010-03-04, 13:05   #273
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Witaj Magdo ) Fajnie, że wróciłaś
Crozee to rozumiem, że odwiedzisz poczciwą pagke w jej rodzinnych stronach?
odwiedze

Cytat:
Ja mam słabość do butów, zwłaszcza tych na obcasie, bo najpiękniej wyglądają ale mam tendencję do szybkiego ich niszczenia (nie wiem jak ja to robię), więc wolę już kupić coś tańszego, ale więcej a z tych tańszych też można znaleźć piękne buciczki

Z zapachami to mam taki problem, że szybko się przyzwyczajam (mimo, że na zmianę się różnymi psikam) i potem już nie wyczuwam tego zapachu na sobie i to mnie boli a nie jestem zwolenniczką oblewania się perfumami przesadnie, tylko delikatnie...ale najbardziej jestem uzależniona od CK One, uwielbiam go
ja tez go uwielbiam ale na tzcie Jemu już się znudził ten zapach i chce coś nowego, ale rok temu na urodziny kupiłam mu 200ml flakon, wiec jeszcze przez rok jest skazany na ten zapach mmmmmmm

ale dzisiaj piękna wiosna!!!

miałam złe sny;/ sniło mi sie, ze oblałam warunek! ze nie zdazyłam zrobić jakiegos zadania.... ale to przez to, ze miałam wstać o 6, by sie uczyc do niego. i oczywiscie budzik dzwonił, a ja dalej spie. wiec to wpłynęło na moja psychike... zawsze tak mam no ale tak naprawde to nie mam kiedy sie przygotowywać do tego egzaminu, jak mam min 2 koła i 5 zaliczeń na tydzien!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! wrrrrr. ciągle musze sie uczyc na biezaco i nie mam czasu ani sił na dodatkowe, a musze
Stary 2010-03-04, 13:08   #274
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Uwierz, że nie mam mój laptop liczy sobie już już dobrze ponad trzy lata i nie udźwignąłby nawet Windows Vista, więc siedzę cały czas na XP
A niestety bywa, że muszę go wykorzystywać do grafiki 3D...
Po obronie mgr chyba zainwestuję w nowy sprzęt. Kupiłabym sobie komputer stacjonarny, bo jest bardziej rozwojowy, ale po pierwsze nie miałabym na niego miejsca a po drugie w moim zawodzie wciąż gdzieś trzeba tachać kompa na plecach.
A gdzie pracujesz?

Cytat:
Ten laptop już w momencie zakupu nie miał najlepszych dostępnych parametrów. Pamięci było 512 i jedną kość dołożyłam sama. Procesor 1.66 Dual Core, więc też żadna rewelacja jak na tamte czasy. Jedno co mi się udało to to, że kupiłam jeden z pierwszych modeli Acera w tym przedziale cenowym, który miał normalną kartę graficzną a nie akcelerator współdzielony z RAMem. Dopiero byłaby zabawa, jakbym na czymś takim zapodała swoje programy graficzne
A śmieciarz komputerowy ze mnie straszny... w czasie normalnych zajęć na uczelni fizycznie nie miałam czasu na zrobienie durnej reinstalki systemu, bo wciąż tkwiłam po uszy w projektach. Ten komputer chodził już jak chciał
A ile za niego dałaś?
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 13:16   #275
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość

Woooow ja też tak chce! Ale jak sobie zrobiłam loki to wyglądała jak pudelek. Bo za krótkie były, muszę teraz pokombinować. Też tak chce!!!!

jak dasz grube wałki to nie wyjdą Ci małe loczki tylko takie fale
Stary 2010-03-04, 13:23   #276
aanix
Zadomowienie

Jasne
Witam sie dopiero na 10. stronie!
Nigdy tego wszystkiego nie nadrobię :P

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość

ale dzisiaj piękna wiosna!!!
Crozee, gdzie Ty masz wiosnę? U mnie sypie śnieg...

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

I witam nowe zazdrośnice Bo chyba jeszcze tego nie zrobiłam
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 13:24   #277
Kohnelia20
Zakorzenienie

eh któraś pisała o butach jak wam zazdroszcze że możecie sobie nosić piękne cudeńkaja niestety nie mam takiego szczęścia bo przy wzroście 175 mam 42rozmiar buta!! i ciężko mi dostać jakieś ładne dlatego najczęściej to zamawiam przez neta albo bonprix
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 13:25   #278
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
eh któraś pisała o butach jak wam zazdroszcze że możecie sobie nosić piękne cudeńkaja niestety nie mam takiego szczęścia bo przy wzroście 175 mam 42rozmiar buta!! i ciężko mi dostać jakieś ładne dlatego najczęściej to zamawiam przez neta albo bonprix
Współczuję, ja mam 177 cm wzrostu i mam na szczęście rozmiar 39 lub 40.
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-03-04, 13:28   #279
Kohnelia20
Zakorzenienie

Cytat:
w okresie dojrzewania mi tak rosły i nie mogły przestać dobrze tylko że nie jest gorzej
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 13:36   #280
madziamacius8786
Zakorzenienie

ja mam u siebie wiosne...zero śniegu tylko słoneczko
Stary 2010-03-04, 13:38   #281
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby pod tą sukienkę ubrała gorset to miała by taaaakie ładnie piersi. A teraz jej coś tam wisi, sukienka wygląda jakby spadała i w ogóle tragedia.
Alicji się chyba zapomniało, że została mamą dopiero co i takie kreacje nie od razu będą jej służyć
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
aktualnie mam Flowerbomb V&R, Babydoll YSL, Lolitę,
No to sporo nas łączy zapachowo
Cytat:
A gdzie pracujesz?
W tej chwili nie pracuję, bo kończę studia i mam masę roboty przy magisterce, ale jakby nie patrzeć wszystko zostaje "w zawodzie", bo studiuję architekturę krajobrazu, więc projektowanie 2D i 3D to mój chleb powszedni A pracowałam w biurze projektowym pół roku - co prawda takim stricte architektonicznym, ale sporo się wtedy nauczyłam. Po obronie pracy zamierzam prywatnie robić projekty ogrodów na umowę-zlecenie. Później, jak już sobie wyrobię trochę opinii pewnie założę firmę.
Cytat:
A ile za niego dałaś?
Wtedy o ile pamiętam kosztował 3 500 - brałam na raty. Teraz za takie pieniądze to by się miało taaaaaką maszynę. Sprzęt komputerowy straszliwie tanieje.
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 13:45   #282
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Wtedy o ile pamiętam kosztował 3 500 - brałam na raty. Teraz za takie pieniądze to by się miało taaaaaką maszynę. Sprzęt komputerowy straszliwie tanieje.
No tak, ja kupiłam dobrego laptopa w tym roku i dałam za niego ponad 1000zł. Mam Lenovo.
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-03-04, 13:47   #283
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ja kupiłam dobrego laptopa w tym roku i dałam za niego ponad 1000zł. Mam Lenovo.
O, to nieźle A jak się przedstawia z parametrami? Powoli myślę o wymianie sprzętu i tak zaczynam się dowiadywać co za ile można dostać
Stary 2010-03-04, 13:52   #284
Gleniusia
Zakorzenienie

Dziewczynki, mykam na uczelnię, miłego popołudnia Wam życzę

A, coś mi się przypomniało Wczoraj jadłyśmy z kumpelką ten nowy deserek w Macu: McFlurry z lionem i POLEWĄ WIŚNIOWĄ i jest pyyyszny!!!! mniam mniam polecam
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 13:54   #285
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
A, coś mi się przypomniało Wczoraj jadłyśmy z kumpelką ten nowy deserek w Macu: McFlurry z lionem i POLEWĄ WIŚNIOWĄ i jest pyyyszny!!!! mniam mniam polecam
Oż Ty teraz jestem głodna

Hawwa87 dziękuję za zaproszenie
Stary 2010-03-04, 13:56   #286
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
To jest nas dwie Ale ja w ogóle jestem jakaś antybutowa - dla mnie buty mają być wygodne i czyste i mi wystarczy Czerwona podeszwa mnie nie podnieca, a szczerze mówiąc to dłuższy czas nawet nie wiedziałam o co chodzi Ale każdy ma jakiegoś świra - jeden buty a drugi - jak ja np. - te nieszczęsne pachnidła Butów mam wszystkiego 3 pary a flaszek ponad dziesięć
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Uwielbiam i buty, i zapachy i jeszcze torebki....
Cytat:
Ja już sobie dobrałam zapachy na każdą okazję - na randkę, na egzamin, na imprezę, na rodzinne spotkanie itp. Rany, powinnam się leczyć Kiedyś Wam pokażę moją kolekcję, bo jestem z niej taaaaaka dumna
Oj, torebek nie lubię... noszę, bo wiadomo, że gdzieś trzeba pomieścić portfel, klucze od domu i chusteczki higieniczne (więcej w torebce nie mam) no i na zajęcia jakiś notatnik, ale nie lubię noooo... Najchętniej bym poprzyszywała na spodniach, swetrach i wszystkim innym masę kieszeni i nie zajmowała sobie rąk ani ramion torebkami Ale jak już muszę to tylko taką na długim uchu, żeby przewiesić przez ramię- bo mi szkoda zajmować ręce taką bzdurą

A co do zapachów... Zgadzam się Ja używam praktycznie cały czas jeden zapach- Davidoff "cool water", a jak mi się kończy to dla odmiany C-thru (np. zielone) bo pięknie pachną a są niedrogie więc mi pasują
Aktualnie mam 2 buteleczki perfum, bo Davidoffa tato mi zasponsorował jakiś czas temu a C-thru dostałam pod choinkę
I mi to wystarczy. Fakt, że przestaję je czuć bo jak ja tym pachnę, wszystkie ubrania- to się przyzwyczaiłam, ale przynajmniej mam świadomosć, że mam na sobie to, co lubię.
Natomiast szlag mnie trafiał jak wchodziłam do łazienki mojej siostry... caluteńki parapet w buteleczkach perfum. Ona jest psychiczna... chyba za każdym razem jak idzie do sklepu to przytarga jakieś perfumy. Podejrzewam że większości z nich nie użyła więcej niż raz
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 13:56   #287
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:

No małpa! Gdzie ja teraz maca znajdę?!
Stary 2010-03-04, 13:58   #288
crozee
Zakorzenienie

ale mi narobiłas smaka od dłuzszego czasu mam ochote na mcflurry :P
aanix, u mnie słoneczko iw ogole

ta wiosna mnie zmotywowała do odchudzenia. chcę wrócic do dawnej wagi i rozmiaru 36/38!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
wczoraj jeszcze jak sie spotkałam z ta zareczoną kolezanka to widziałam ile ona schudła!!!! wyglada tak slicznie! schudła na razie 10 kg (wazy obecnie 90kg), ale nosi już rozmiar 42!!!! to ja, ktora waze mniej, mam wiekszy rozmiar
trzeba sie wziac za siebie, wziac przyklad z kawuszki i walczyc!
mysle o diecie dunkana...
Stary 2010-03-04, 14:01   #289
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Natomiast szlag mnie trafiał jak wchodziłam do łazienki mojej siostry... caluteńki parapet w buteleczkach perfum. Ona jest psychiczna... chyba za każdym razem jak idzie do sklepu to przytarga jakieś perfumy. Podejrzewam że większości z nich nie użyła więcej niż raz
Trzyma perfumy na parapecie w łazience?? Ojeeej, powiedz jej może, że w ten sposób je zabija - wilgoć i światło psują perfumy. Mówiąc brzydko kisną od tego i często zaczynają inaczej pachnieć lub... śmierdzieć
Stary 2010-03-04, 14:01   #290
magda2109
Zakorzenienie

Ja mam 173 cm i rozmiar stopy 40. Czasem trafi 39, ale to rzadko. A myślałam, że 40 to nie jest popularny nr
Stary 2010-03-04, 14:04   #291
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
ale mi narobiłas smaka od dłuzszego czasu mam ochote na mcflurry :P
aanix, u mnie słoneczko iw ogole

ta wiosna mnie zmotywowała do odchudzenia. chcę wrócic do dawnej wagi i rozmiaru 36/38!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
wczoraj jeszcze jak sie spotkałam z ta zareczoną kolezanka to widziałam ile ona schudła!!!! wyglada tak slicznie! schudła na razie 10 kg (wazy obecnie 90kg), ale nosi już rozmiar 42!!!! to ja, ktora waze mniej, mam wiekszy rozmiar
trzeba sie wziac za siebie, wziac przyklad z kawuszki i walczyc!
mysle o diecie dunkana...
he he. Polecam! Obżeram się i chudne cuuuuda

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 14:05   #292
Antii89
Zakorzenienie

Crozee Ja się przyłączam! Postanowiłam, że powitam lato z płaskim brzuchem! (ciekawe na ile mi tego zapału starczy...)
Stary 2010-03-04, 14:12   #293
aanix
Zadomowienie

Cytat:
Crozee Ja się przyłączam! Postanowiłam, że powitam lato z płaskim brzuchem! (ciekawe na ile mi tego zapału starczy...)
Ja też, ja też, ja też!
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 14:15   #294
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Trzyma perfumy na parapecie w łazience?? Ojeeej, powiedz jej może, że w ten sposób je zabija - wilgoć i światło psują perfumy. Mówiąc brzydko kisną od tego i często zaczynają inaczej pachnieć lub... śmierdzieć
Wydaje mi się, że jak ktoś ma tyle buteleczek perfum to wie jak je przechowywać :P Chyba każda kobieta wie że na świetle nie powinny stać ale nie dlatego, że "kisną" tylko tracą zapach i zaczynają czystym alkoholem śmierdzieć
Wilgoć nie szkodzi bo po to są perfumy TAK zamknięte żeby bez potrzeby nic z nich nie uciekło ani do nich się nie dostało.
[i to że coś stoi na parapecie, nie znaczy że jest narażone na światło- ja (i moja siostra) mamy parapety zaczynające się na oknie i biegnące przez całą ścianę więc spokojnie- perfumom nic się nie dzieje]
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 14:15   #295
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
W końcu jakiś chłopak (nie znam, bo poszłam z inną grupą na te zajęcia) pyta:
on: a jak mamy małego ptaszka to jak to zrobić? złapać w dłoń?
śmiech na sali...wiadomo
ona: widzi pan... dlatego ja się jak ognia wystrzegam zdań typu "bierzemy ptaszka w dłoń" Jak jest mały ptaszek, łapiemy go w dłoń, wkładamy do worka foliowego z dopływem środka znieczulającego i po prostu czekamy aż zmięknie.
ŚMIECH
ona: aj taka z wami robota... ja już nic nie mówię
on: bo ja słyszałem że można też ptaszka wsadzić do takiego pudełka z dziurką
Ś M I E C H

Skończyło się na tym, że ja i jeszcze 2 laseczki popłakałyśmy się ze śmiechu a babka powiedziała "myślę że rozmowę o ptaszkach i dziurkach musimy odłożyć na inny dzień"
ale takie zajęcia muszą być ciekawe, może szkoda że nie zdawałam biologii, bym leczyła
Cytat:
Uwierz, że nie mam mój laptop liczy sobie już już dobrze ponad trzy lata i nie udźwignąłby nawet Windows Vista, więc siedzę cały czas na XP
A niestety bywa, że muszę go wykorzystywać do grafiki 3D...
Po obronie mgr chyba zainwestuję w nowy sprzęt. Kupiłabym sobie komputer stacjonarny, bo jest bardziej rozwojowy, ale po pierwsze nie miałabym na niego miejsca a po drugie w moim zawodzie wciąż gdzieś trzeba tachać kompa na plecach.
chciałabym kupić składaka jak się przeprowadzę tj. kupić części i dać je złożyć chłopu. Bo i tak na uczelni nie ma wi-fi a ten mój laptop to jest tragedia; nie mogę ruszać nim bo od razu kabel przerywa doprowadzanie prądu i w kilka sekund mi gaśnie.
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Kwestia gustu.
Ja bym nie wydała 3000 zł na buty, ale mogą mi się podobać, prawda?
Tak samo jak nowe Audi A1: http://audia1.net/wp-content/uploads...audia1ju71.jpg
a mi się podoba Dacia Sandero
http://www.moto24.tv/jamnik/img/gale...way_2009_1.jpg
chociaż jest wyśmiewana w Top Gear mam dwa nowe odcinki to sobie obejrzę; fajny program o samochodach ale najciekawsze są odcinki specjalne jak robią wyprawy i ścigają się po biegunie albo w puszczy Amazońskiej czy w Japonii
Cytat:
To jest nas dwie Ale ja w ogóle jestem jakaś antybutowa - dla mnie buty mają być wygodne i czyste i mi wystarczy Czerwona podeszwa mnie nie podnieca, a szczerze mówiąc to dłuższy czas nawet nie wiedziałam o co chodzi Ale każdy ma jakiegoś świra - jeden buty a drugi - jak ja np. - te nieszczęsne pachnidła Butów mam wszystkiego 3 pary a flaszek ponad dziesięć
ja bym nie mogła mieć drogich butów bo żal wyrzucać. Tak naprawdę kupuję tańsze buty ale więcej; mam 18 par (obiecuję zrobić z tym porządek )
Cytat:
To niby tylko jedna wersja. Bo jakby nie patrzeć to nos ludzki po prostu po pewnym czasie przestaje zauważać dane zapachy. Ale najważniejsze to dobrze czuć się ubierając dane perfumy Jeśli czujesz się w nich ok i poprawiają Ci nastrój to super
Ja już sobie dobrałam zapachy na każdą okazję - na randkę, na egzamin, na imprezę, na rodzinne spotkanie itp. Rany, powinnam się leczyć Kiedyś Wam pokażę moją kolekcję, bo jestem z niej taaaaaka dumna
ona pewnie też jest dumna ze swojej kolekcji
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1229446957
ja kocham wanilię z Sephory i czekoladę (te małe psikadła po 10 ml już tylko są w sprzedaży) i M. kupi mi psikadło, którego nazwy zapomniałam ale jest boskie a zapomniałam bo to jemu dałam zużyte opakowanie próbki
Cytat:
w Deichmannie są kobiece do 42 właśnie
Cytat:
mam wszystko tak samo
Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Ja mam 173 cm i rozmiar stopy 40. Czasem trafi 39, ale to rzadko. A myślałam, że 40 to nie jest popularny nr
ja myślałam że jest najpopularniejszy właśnie. Mam 39-40

ja bym perfum w łazience nie stawiała bo kocham naprawdę gorące kąpiele a zmiana temperatury i ciśnienia na pewno perfumom szkodzi

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-03-04 o 14:16
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 14:15   #296
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A jeśli chodzi o syfki i trądzik...
Laski,jeśli macie zapchane pory to i tak Wam będą wyłazić syfki i żadne kremy nic nie dadzą.Idźcie się najpierw oczyścic a potem sobie ciepnijcie Avenki,Effeclary czy kwasy
A ja jakoś mam stracha, przed pójściem do kosmetyczki w celu oczyszczania. Boję się że mnie czymś zarazi czy coś, ja wiem że one robią to sterylnie, no ale ja w ogóle w życiu nie byłam u kosmetyczki, nie robiłam henny, ani nawet nie regulowałam sobie nigdy brwi a i tak jestem piękna

Cytat:
Opole
Siemka będę chyba przez opole przejeżdzać w drodze na śląski zlot

Cytat:
Dzień dobry wiecie co wczoraj jak szliśmy spać mówie do mojego Tż 'chcę byc jeszcze bardziej twja' a mój ukochany myślał że mi o seks chodzi myślałam, że padne w tym łożku, a i tak się nie domyślił o co mi chodzi

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
najpopularniejszy jest chyba avast ale ten też mi się bardzo dobrze sprawował i nie ma komunikatów głosowych
Jak to nie ma, ja co parę dni słyszę "baza wirusów została zaktualizowana"

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
ja mam u siebie wiosne...zero śniegu tylko słoneczko
Taaa słoneczko, a wychodziłaś na zewnątrz jak dziś jest zimno?

Cytat:
Uwielbiam mc flurry z lionem, ale z jakąkolwiek polewą to jeszcze nie jadłam

Pojechałam dziś do lumpa i kurcze tak na psy zszedł, że nie mam teraz gdzie się ubierac . Kiedyś do przymierzalni zabierałam caaaałą górę ciuchów, a teraz wybrałam ledwo 3 spódniczki, z których kupiłam tylko jedną Next. Masakra, już tam więcej chyba nie pójdę ale najlepsze, bo wychodzę z przymierzalni, patrzę a tam kto??? moja babcia wracali z dziadkiem od lekarza i wstąpiła do lumpa. A dziadek stał autem koło mnie i nie poznał, ze to moje pojechałam do nich na dwie godzinki i sobie pogadałyśmy z babcią, za rzadko ich odwiedzam

Zadzwonił tż i dziś na 17.30 zawozi mnie na zajęcia, poczeka i po nich jedziemy na basen kurka muszę zdąrzyć wydepilować nogi, bo wstyd tak do ludzi, ostatnio depilowałam na sylwestra, także sobie możecie wyobrazić co się dzieje obciach, idę kosić
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 14:17   #297
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

ale jesteś... i jak tu się odchudzać

Cytat:
mam tak samo
tak w ogóle to cześć
Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
Ja też, ja też, ja też!
i ja !!
Stary 2010-03-04, 14:17   #298
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

Jak to nie ma, ja co parę dni słyszę "baza wirusów została zaktualizowana"
bo masz avasta a ja mówiłam o nod32. Też mam avasta i mnie wkurza najbardziej jak mi ryczy jak wejdę na jakąś stronę z robakiem

Cytat:
Zadzwonił tż i dziś na 17.30 zawozi mnie na zajęcia, poczeka i po nich jedziemy na basen kurka muszę zdąrzyć wydepilować nogi, bo wstyd tak do ludzi, ostatnio depilowałam na sylwestra, także sobie możecie wyobrazić co się dzieje obciach, idę kosić
ja mam dżunglę na nogach bo nie widzi mi się golić w zimie golę resztę ciała ale jak coś to noszę wysokie skarpety lub rajstopy. Powinnam je ogolić bo w Poznaniu dziś słońce jest i nawet ciepło daje

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-03-04 o 14:19
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 14:20   #299
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
bo masz avasta a ja mówiłam o nod32. Też mam avasta i mnie wkurza najbardziej jak mi ryczy jak wejdę na jakąś stronę z robakiem
ahhhh sorka, przeanalizowałam i źle skumałam zdanie
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 14:21   #300
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

Taaa słoneczko, a wychodziłaś na zewnątrz jak dziś jest zimno?

wychodziłam wiem,że zimno ale to słońce tak poprawiło mi humor

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości