|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
|
|
|
|
#1802 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczyny!
Mam pytanko: Czy zamawiając dowolny tusz do rzęs z kat 04 ze str 12 preparat do demakijażu dostanę automatycznie czy muszę wpisać jego kod (chociaz nie widze takiego kodu)???
|
|
#1803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Automatycznie.
|
|
#1804 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1806 |
|
Przyczajenie
|
Znikło moje zamówienie
nie ma go nigdzie![]() Zawsze o tej porze było w podglądzie historii zamówień jako pobrane do realizacji. Kurcze może przez te błędy strony jeszcze go nie umieścili, wiecie coś o tym?? Mam nadzieje ze sie odnajdzie i wystawia mi na nie fakturę! Bo jak nie to zabijeeeeee |
|
|
|
#1807 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
A sprawdziłaś czy jest podgląd faktury w danych finansowych? Jak nie ma, to dzwoń na infolinię, bo już powinnaś mieć fakturę - ja wczoraj w nocy składałam zamówienie i już mam fakturę.
|
|
#1808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Przyczajenie
|
hej jestem tu nowa
![]() Mam pytanie , 2 godizny temu moje zamowienie zmienilo status na pobrane do realizacji. w danych finansowych nie mam faktury.. Kiedy ona moze powstać . ? To zalezy od Avonu w warszawie Czy W Garwolinie ? |
|
|
|
#1810 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
moim zdaniem to i tak to wszystko pozno zaczynaja wprowadzac tzn te zmiany na str avonu one powinny byc juz od samego ranka a nie od poznego popoludnia tym bardziej ze wprowadzili te scisle terminy ze sroda jest ostatnim dniem skladania zamowien z poprzedniego kat wiec juz spokojnie po polnocy moga wprowadzac zmiany a nie,pracownicy tam chyba zaczynaja prace po poludniu???????????? troche to bez sensu z ich strony
|
|
|
|
#1811 | |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj jeszcze miałam zamówienie i mogłam je edytować
a dzisiaj nie ma po nim śladu nie ma go właśnie w podglądzie historii zamówień ani w danych finansowych Skladam zamowienia przez internet juz prawie 4lat i pierwszy raz spotkalo mnie cos takiego Jak nic sie nie pojawi do 15 to dzwonie do mojej liderki, może ona coś załatwi![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
Widzisz Twoje przy najmniej zmienilo status a mojego nie ma Moja faktura byla zawsze gotowa pod wieczor. Wiec nie dlugo Twoja bedzzie dostepna
|
|
|
|
|
#1812 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i zobaczysz swoje zamowienie, bez paniki, nic w przyrodzie a tym samym w necie nie ginie
|
|
|
|
|
#1813 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle to są darmowe zabiegi kosmetyczne dla konsultantek, ale trzeba się wcześniej zapisać na godzinę Dni Otwarte trwają do poniedziałku.Cytat:
Cytat:
Na miejscu Twojej koleżanki w ogóle nie ryzykowałabym z tym pudrem.Cytat:
Oczywiście nie liczy się rzeczy z czerwonymi i żółtymi kropkami.
|
|
#1814 |
|
Przyczajenie
|
Mam kampanie 4 ustawiona
Ale nadal nie ma...Dzownilam do mojej liderki i juz wszystko gra pojawi mi sie moje zamówienie wieczorkiem Byla zadowolona z mojego zamowienia bo pierwszy raz miałam je na ponad 1000zl Sama jestem z niego dumna dlatego tak panikowałam![]() Dziekuje za Wasza pomoc Juz mi nawet podala kod na perfumke za 12zl niby jakaś nowość zobaczymy w katalogu 5 jesli komuś się przyda to podaje 79012
Edytowane przez Zancia0609 Czas edycji: 2010-03-04 o 14:25 |
|
|
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
Na stronie głównej nie ma już info o zamówieniu, ale jest takie coś
poll: ie.ddsi.resource.Resource NotFoundException: PL.pollxml_REP a w plikach do pobrania kolejny pasztet An Exception occured: PL.REP_download - PL.REP_download Detail Sypie im się strona totalnie ![]() Zancia0609, radzę Ci teraz zadzwonić do Warszawy i dopytać, bo jeśli zrobili Ci tak, jak mnie kiedyś, to po 15:00 może się okazać, że musisz wszystko wklepywać na nowo. Daj znać, jak już się wszystko wyjaśni ![]() Zanim skopiowałam co się skaszaniło, juz zdążyłaś się skontaktować z liderką, to świetnie
Edytowane przez MaT Czas edycji: 2010-03-04 o 14:27 |
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Czy już nie będą pisać składu Zestawu nowości dla liderów ani nawet ile kosztuje??? Przeglądu też oczywiście jeszcze nie ma - ani nowego, ani starego. Masakra!
|
#1817 |
|
Przyczajenie
|
Ale gdzie sa wystawiane nasze faktury za kosmetyki ?
![]() w Garwolinie czy w Warszawie na słowiczej 32. I moje zam od 2 h ma pobrane do realizacji i nic nie ma ;/ To zalezy od garwolina czy od warszawy? |
|
|
|
#1818 |
|
Konto usunięte
|
masz rację MAT
ja tez z niecierpliwoscią czekam bo nadal nie ma nic na stronie wszedzie tylko błąd...błąd..błąd... nie dziala avon club ani pliki do pobrania
|
|
|
|
#1819 |
|
Rozeznanie
|
Hej, mam pytanie
koleżanka pytala mnie dzis o taki mus matujacy z avonu "ideal shade" bo chcialaby zamowic, ale wydaje mi sie ze on juz zostal wycofany i kiedys byl w netto? Chyba ze moze go zastapili? Wie ktos cos na ten temat?
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17617536]jest do spłukiwania, ja ją mam i spłukuję.
kolor maseczki fiolet [/QUOTE]Cytat:
|
|
#1821 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym jej zaproponowała Podkład w kompakcie "Idealna gładkość" ze str 35, ma podobną konsystencję.
|
#1823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1824 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Dzięki za pomoc z tym pudrem ![]() A gdzie Wy widzicie te zielone i żółte kropki? u mnie nic takiego nie wyskakuje :/ |
|
|
|
#1825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te kropki pokazują się przy zakupach z oferty netto... ![]() I miały byc wprowdzone przy produktach z wyprzedaży-o ile się nie mylę... Akurat tych drugich produktów nie zamawiam, więc nie wiem czy faktycznie są te światełka wprowdzone... Przy netto są na pewno |
|
|
|
|
#1826 |
|
Raczkowanie
|
dziewczęta pisałyście coś już kiedyś o ile dobrze pamiętam tylko znaleźć nie mogę o spotkaniach w większych miastach na DZIEŃ KOBIET.
Gratisowe malowanie, korzystanie z kosmetyków itd. tylko dla konsultantek gdzie mogę znaleźć w jakich dniach i w jakich miastach to się odbywa? ![]() Przypominacie sobie ,że o takich spotkaniach była mowa na forum? Puki co to mam zamówienie na 250zł, w tym za 80 z groszami dla siebie biorę : pierścionek Gabriella i tusz do rzęs z demo ![]() torbę Maję ( mam nadzieje ,że przyjdzie.. ale jestem dzień C więc zostaje mi nadzieja )szczotkę z naturalnego włosia + jakiś kosmetyk do tego żeby szczotka była tańsza
|
|
|
|
#1827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam informację na ten temat w "masz wiadomość"... Zajrzyj, może tez masz
|
|
|
|
|
#1828 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wdniach 8,9 i 10 marca pragnę Was zaprosić na Spotkanie...... .....spotkania odbywaja się w godzinach dopołudniowych oraz popołudniowych wybierz dla Siebie dogodna porę i zadzwoń w celu umówienia sie na spotkanie... a no mam faktycznie tylko nie piszę co tam się będzie działo na tych spotkaniach ![]() było coś takiego w tamtym roku? weteranki piszcie ![]() |
|
|
|
|
#1829 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzę że stronę zmieniają....
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

nie ma go nigdzie
A sprawdziłaś czy jest podgląd faktury w danych finansowych? Jak nie ma, to dzwoń na infolinię, bo już powinnaś mieć fakturę - ja wczoraj w nocy składałam zamówienie i już mam fakturę.

Na miejscu Twojej koleżanki w ogóle nie ryzykowałabym z tym pudrem.