|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010
MadCat ja cię normalnie podziwiam
![]() klask i: za te zwierzaki
|
#4352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-nie ma podnoszonego podnozka trzeba by bylo to przerabiac -w gondoli nie ma zadnego przewieu tak samo w spacerowce -daszku w spacerowce nie mozna obnizyc do barierki -ma stary typ zakladnia barierki do spacerowki trzeba troche sily w to wlozyc -kosz pod wozkiem wisi w powietrzu na zatrzaskach a w x-landerze przechodza pod nim 2 stalowe prety -jak podbija sie wozek zeby na kraweznik wjechac do w musty trzeba uzuc baaaardzo duzo sily - inna konstrukcja ramy -no i takie *******ki jak np. w xlanderze w gondoli ta nakladka jest na zamek a musty tylko tak zakladana, raczka w xlanderze jest skorzana a w musty piankowa... chyba tyle.... ![]() a my ciagle w rozjazdach....kupilismy materacyk z ikei ten lateksowy...wczesenij u moich rodzicow bylismy i caly dzien zlecial....a dzisiaj siedzialam i prasowalam posciel...a pozniej pojechalismy wiekszy telewizor kupic i tak jakos zlecialo....teraz czekam na tezeta bo pojechal komode do pokoju robic i ma przywiesc dzisiaj 2 lozeczko tylko to bedzie biale....a to co jest teraz u nas pojedzie do domu w gorach![]() a i udaremnilismy zlodzeji w smyku....ehh dwoj gojkow tak bez zadnego skrepowania pakowalo smoczki, i inne jakies rzeczy pod kurtke....tezet zaraz zglosil sprzedawczyni....zlapali ich przy bramkach ale co dziwne dla mnie zabrali im te rzeczy i tak po prostu pusili....ale my dostalismy karte stalego klienta z rabatem do smykow ![]() Cytat:
gratuluje kolejnej mamusi!!! trzymam kciuki Isis!!!! Edytowane przez mloda1989 Czas edycji: 2010-03-04 o 18:28 |
||
|
|
|
#4353 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż często koty niewychodzące które trafiają do domków same się pchają do ogrodu czy na tarasy. Raczej takie "wychodzenie" miałam na myśli ![]() Na razie kocisko jest nieszczęśliwe bo głodne przed jutrzejszym ciachaniem ![]() sismuerte - Dziękuję ![]() Nic mi nie piszcie o PITach Muszę jechać do koleżanki mamy (księgowej) bo ja nie mam o tym bladego pojęcia. A tak mi się nie chce...!---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Jeśli wartość nie przekracza 250 zł to im i tak nic nie grozi a tylko w sklepie by mieli kupę roboty więc tak im było wygodniej to załatwić pewnie.
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiak
tutaj mozesz porownac sobie te dwa modele http://www.emmaljunga.com/techspec_all.asp?lang=PL http://www.testeo.pl/ w realu sa pajace i spiochy po 5,99 w reklamie bylo a ja mam szlaban na zakupy do odwolania
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Rach-ciach i kocisko zapomni o zabiegu. A zresztą, co ja Ci tu będę...
|
#4356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w listopadzie była tak ścięta-jak Tż ja przywiózł to mysłałam,że pękne ze śmiechu![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]() Moja córcia jakaś spokojna w brzuszku,że aż się dziwie,że ona tak potrafi ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- ja wam już mówie dobranoc,bo mąż zrzedzi,że"ten komputer i ten komputer-nawet jak ja wracam";D tak więc do jutra,miłych nocek życzek
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wrocilam z pysznych prażuszkow
Objadlam sie jak nie wiem co ![]() Humor taki sobie mam, zmeczona tragicznie jestem dzisiaj, nie mam sily na nic, mialam sie uczyc ale nie dam rady dzisiaj, nawet mowy nie ma , jutro bede siedziala caly dzien i pol nocy, a to juz ostatni egzamin
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać jak było u lekarza
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
o jej nie mow mi o prazuchach smaka mi narobilas....a mowisz o takich prazuchach - gotowane ziemniaki ugniatane z maka polane skwarkami i do tego kapusniaczek
??
|
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
a ja własnie pojadłam kopytków hihi pycha
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- No i pojechałam dziś na zakupy ozywiście nic z tego nie wyszło ponieważ nagle zabolał mnie strasznie brzuch i wszystkiego mi się odechcciało za to pojechałam do Mamy na ciacho i krokiety z barszczykiem ona wie co lubię
|
#4361 |
|
Rozeznanie
|
Jestem, żyję...
Wybaczcie kochane, że nie piszę. Bardzo dziękuję za pamięć, a już smsek od Madziwni mnie zaskoczył zupełnie Dziękuję To miłe, że o mnie pamiętacie, bardzo miłe....(wzruszyłam się) Ja teraz mam gorący czas, załatwiam różne rzeczy, latam po badaniach, lekarzach. Nic się nie dzieje, ale tyle czasu mi to zajmuje, że nie wiem...Nie wiem, jak Wy sobie ze wszystkim tak dzielnie radzicie (tu ukłon do Drakonika Naszego . Ja nie wyrabaim. A do tego jeszcze kończę pracę, która z racji mojego stanu się przedłuża, ale obiecałam i już (wielki obraz) i tak siedzę i męczę się, a w międzyczasie tak zwanym robię zakupki dla dzidzi i załatwaim inne sprawy. Jak już wieczorem Was zaczynam czytać, to zasypiam zazwyczaj i nie nadążam za Wami ![]() U mnie: wyniki mam ok, tylko szyjka mi się skraca, ale nie ma paniki , Hania dalej główką w dół, brzuch mi twardnieje(i to boli) i mam brać nospę forte i magnez, noce nie przespane, ból bioder, pachwin,10 x siku w nocy, chodzę jak kaczka, sapię, brzuch swędzi i skóra na nim jak papier cienka, hemoroidy mają się w najlepsze i nie dają mi o sobie zapomnieć , co tu jeszcze?....Plecy bolą, a zresztą- nie napiszę tu nic nowego.... Widzę, że nie wybiegam ponad standard...![]() składam zbiorowe gratulacje wszystkim nowym Mamuśkom!!! ale wam zazdroszczę tych słodkich maluszków! Wybaczcie, że nie odpisuję każdej, ale nie daję rady Czuję się ostatnio jakaś przytłoczona tym wszystkim i chętnie chciałabym się gdzieś zakopać, w jakaś norkę ....Idę poleżeć, bo już siedzieć nie daję rady. Buziaki dla Was wszystkich kochane, jesteście niesamowite!!!! |
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że się fajnie zgrałyśmy
Napewno powstanie wiele przyjaźni tak powinno być swoją drogą ciekawe czy tylko my tak mamy czy na innych watlach jest podobnie ?---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- muszę uciekać bo mężuś mnie goni
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tesciu zrobil mniami :Pa ja bym zjadla popcorn ale taki na maselku a nie mam gdzie kupic u nas w sklepie nie ma takich dziewczyny czy mam sie martwic moimi wynikami moczu ?? i podwyzszonym cisnieniem?? dzisiaj pozwolilam sobie na latte mierzylam przed chwila cisnienie i mam 140/80 puls 112 mam tez opuchniete stopy i lydki a wyniki moczu jak pisalam wczesniej to mam odczyn kwasny , ph 6 , bialko w obecnosci 30,23 , leukocyty 500 , osad : leukocyty 6-8-10 w polu widzenia erytrocyty 6-8 czesciowo wylugowane bakterie obfita flora bakteryjna kurcze niepokoje sie ![]() czy mozecie cos powiedziec na temat moich wynikow?? prosze ![]() ![]() :pro si:![]()
|
|
#4364 |
|
Rozeznanie
|
Udało się z tą ładowarką
|
#4365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Drcron - ta aplikacja jest tak prosta, że jie sposób w niej poełnić błędu, a przed wysłaniem wciskasz jeszcze "sprawdź poprawność", zamiast podpisu podajesz przychód wykazany w PICie z ubiegłego roku i poszło Aha -dziękuję za linki. Wróciłam dziś z wizyty u gin. Zlitowała się nade mną- od jutra mogę nie brać Fenoterolu i Luteiny. Yes, yes, yes Wreszcie uspokoi mi się serducho.Powiedziała, że mała nadal główką w dół i nie zanosi się, żeby jej się spieszyło, a nawet jeśli, to już nie powinno jej nic zagrażać. Zleciła wszystkie badania, w tym HIV, bo wcześniej go nie miałam. W poniedziałek idziemy Małą podejrzeć na USG, a w środę KTG. Bałam się, że mniej się Mała rusza, ale Ginka powiedziała, że tak juz może być. Zamiast kopniaków -przeciąganie. Ważne, że ją czuję. Aneczkaaa- dzięki, właśnie zauazyłam, że jeśli x-lander 2010 w sklepie jest, to tylko jeden/ dwa kolory. Muszę się spieszyć. Nie wiedziałam, że się tak długo czeka. Młoda 1989 - w tym roku dodali do Mutsiaka podnoszony podnóżek. Jeszcze w niektórzych sklepach o tym nie wiedzą (niech sobie zadzwonią do dystrybutora), ale ja wczoraj już go widziałam, macałam, dotykałam. I zgadza się -X lander ma wiele takich dodatków, których Mutsy nie ma. Tylko mnie się trochę bardziej podoba stelaż Mutsiaka, no i ta jego waga -jest dużo lżejszy plus po złożeniu - dużo mniejszy. Krawężniki łatwiej pokonamy Xlanderem, ale w prowadzeniu Mutsiak jakby lżejszy. Ta skórzana rączka w Xlandrze to chyba ekologiczna jest. Wygrywa jednak zdrowy rozsądek - podobna cena obydwu, ale dodatków więcej ma Xlander. Podoba mi się kolor energy i rocky. Wczoraj te sorbety i lody, dzisiaj od rana kopytka, prażuchy i barszczyki. Jak wy tak możecie ochoty robić? A ja dziś bez obiadu. Z głodu nawsuwałam się pierników i teraz do północy będę walczyć ze zgagą. A tak wogóle -zgagę zabijam mlekiem letnim, a w skrajnym przypadku - łyżeczką bułki tartej plus popijam wodą.
02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ Edytowane przez dusiaka Czas edycji: 2010-03-04 o 20:12 |
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze na wynos dostalam:P
|
|
|
#4368 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zdjecie fajniutkie sliczny masz brzuszek i boska tapete na scianie jak mi sie takie podobaja
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
a co do puchniecia rozmawialam z gin i sie wlasnie pytala czy puchne- mowie ze zauwazylam troszenke po obrączce, zwłaszcza wieczorem, to mowila ze teraz najlepiej nie jest nic slonego( ale prazuchy wciągnęłam i tak), slodkie owszem ale soli unikac jak ognia.
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz nie chce dzwonic do gina bo zamecze go kiedys swoimi watpliwosciami niedlugo przestanie odemnie odbierac telefony hehe ![]() w dodatku wszystko mnie swedzi i boli i niunia nasza znow zaczela swoj wieczorny aerobik jak moj malz jutro wroci to poprosze go zeby zrobil mi zdjecie w jakiej pozycji spie padniecie ze smiechu ale pilka w koncu sie do czegos bardziej przydala hehe
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
sismuerte kurde ja to bym cie jedna reka zlamala w pol!!Kobieto jedz
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- wybaczcie uciekam bo nie wyrobie pa
|
|
|
#4374 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
i ja ide troszke polewitowac
dobranoc
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
no i narobilas mi smaka...kurde zeby sobie je zrobic musialabym pierw tluczek kupic bo poki co nie ma tego w mojej kuchni....i nigdy w zyciu kapusniaka nie robilam..ehhh bede musiala sie sprezyc i zrobic
bo uwielbiam to![]() ![]()
|
|
|
|
#4377 |
|
Rozeznanie
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
FASOLKA - super że się odezwałaś i że wszystko OK u Ciebie.
Cytat:
sismuerte - oj chudzinka z Ciebie. Penie jak wychodzisz na spacer z tymi Twoimi psami to bardziej one Cię prowadzą a nie Ty je ![]() . DARUSIA - ponawiam moją prośbę abyś podała mi nazwę tego lej huśtawki 3w1 którą dziadkowie kupili o ile dobrze pamiętam.
|
|
#4379 | |
|
Wtajemniczenie
|
chyba Was udusze za ten kapusniak z prazokami,to moje ulubione danie a teraz nie mogę
![]() Cytat:
![]() wlasnie chcialam do tego nawiazac-na jednym wątku jest niesamowita dziewczyna ktorej urodziła sie chora Karolinka,lekarze nie dawali szans ale dzięki rodzicom Karolinka ma sie calkiem dobrze chociaz przeszla wiele operacji i wycierpiala mnostwo bolu,czeka ja jeszcze wiele rehabilitacji,mozna oddac dla niej 1 % podatku,jezeli ktoras z Was by chciala to bardzo dziękuję,podam linka mam nadzieje,ze to nie jest niezgodne z regulaminem.A jak chcecie poczytac to jest wszystko opisane na wątku Trudna ciąża-zamiast radości ogromne smutki. Jak pomóc? http://www.karolina_pietrzak.ecom.co...jak_pomoc.html |
|
|
|
|
#4380 |
|
Raczkowanie
|
Drcron - Aż sprawdziłam swoje ostatnie wyniki:
Leukocyty - 8-12 wpw (wcześniej było 20-30) Białko - neg. Ph - 6 Leukocyty - 100 Bakterie - dość liczne Nie wiem czy Ci to coś pomoże ale według mojej ginki te wyniki są ok. Jedynie na te "8-12 leukocytów" biorę Furaginum. sismuerte - Kobieto jak wiatr wieje to się chyba do drzewa przywiązujesz żeby Cię nie porwał
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

klask i: za te zwierzaki
Antoni Stanisław 30.03.2010

Muszę jechać do koleżanki mamy (księgowej) bo ja nie mam o tym bladego pojęcia. A tak mi się nie chce...!
a ja mam szlaban na zakupy do odwolania