|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę być jeszcze bardziej Twoja - XIV część zazdrośnic
Cytat:
Baciki mogą być? |
|
|
|
|
#422 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej lasencje
![]() Cytat:
Chyba coraz bardziej popularny ten rozmiar, bo dzieciaki na sztucznych nawozach wyrastają - wysokie i z długimi stopami![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i otwórz okno na chwilę, świeże powietrze Cię orzeźwi i odświeży umysł + pij dużo wody - to pomaga w nauceWitamy, powiedz coś o sobie i o was ![]() edit: jeszcze zapomniałam powiedzieć - Claris butki super!!! Ilsa zajmij się czymś fajnym, żeby o M. nie myśleć za dużo...chłopak jest młody, ma różne potrzeby, czasem widocznie chce pobyć sam lub pograć w grę Rozumiem, że jest Ci ciężko, bo wiem, że lubisz wyolbrzymiać i dramatyzować ale jak już wcześniej pisałam, czasem lepszy jest niedobór niż nadmiar...jak się za sobą przez jeden dzień stęsknicie to naprawdę nic się złego nie stanie, a myślę, że odwrotnie - wprowadzi to do związku trochę świeżości
MY Zaręczeni! Nasz ślubik Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-03-04 o 20:35 |
||||
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
poproszę o coś mocniejszego bo jak widać baciki na mnie nie działają...
|
|
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
Aa no i jeszcze zapomniałam dodać... Może to i dziwne ( moi znajomi sie dziwią
) Ale poznałam się z moim TŻ na czacie
Chudniemy! ![]() ponad 80...........60 CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407502 Moje WISH https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post17368603KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409581 |
|
|
|
#425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak sie poznaliscie? ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy ktoras byłaby zainteresowana odkupieniem ode mnie nowego kremu z clareny sebum control????
taki jak ten: http://allegro.pl/item936827609_clar...otok_pory.html kupiłam go u mojej kosmetyczki z katalogu clareny za 120zł ![]() kiedys go używałam i mi słuzył, a podczas kuracji antybiotykowej i hormonalnej musiałam zmienić krem. teraz chciałam do niego wrocic i w ogole sie nie nadaje juz chętnie odsprzedam komuś ten krem (nowy- tylko jeden razy uzywany- dzisiaj rano), nawet za tańszą cene niz na allegro, bo po prostu chcę się go pozbyć- po co ma lezec jak i tak nie bede go uzywać. jak ktoraś zainteresowana, to proszę pw
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
wybacz ale zgadzam się z Twoim TŻ. Nie istnieje możliwość poproszenia właścicieli o zmianę sposobu zatrudnienia ? I tak w końcu stamtąd polecisz bo chcą młodych. Powinnaś skończyć jakiś kurs albo studia żeby móc złapać lepszą pracę. Poza tym jak macie brać ślub jak mogą Cię bez niczego wyrzucić z pracy ? A atmosfera jest coraz gorsza.
Cytat:
może się mylisz, nie chcę tego kończyć, w końcu kawał życia za nami |
|
|
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
ale jeszcze większy przed Wami
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
za mną też był kawał życia- a jestem starsza od Ciebie o 5 lat (związek 2,5 roku) i co? dopiero dziś jestem szczęśliwa.
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczywiście
Witamy Ilsa nie przesadzaj, nie taki duży kawał czasu. Ludzie z większym stażem się rozstawali już.
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! Kupiłam sobie sukienkę!
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, a jak się czujesz z młodszym facetem? Bo jak dla mnie 18 lat to jeszcze taki dzieciak w sumie...
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa 2 lata to nie jest kawał życia.
Ja jestem z M. 3 lata i dla mnie to tak malutko.... Chociaż czasem wydaje mi się jakbyśmy ze sobą byli od zawsze.
|
#434 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłopak musi się wyszaleć , mieć więcej swobody dla kolegów . A co ma mama do tego Twoje życie Twoja sprawa . No proszę Cię a co to ma do rzeczy , że nie jesteś dziewicą ? Ja poznałam swojego już byłam dawno po .... i to nie jest powód aby nie poznać nikogo . Ja dusiłam się ponad rok w niby związku i tylko cierpiałam nie miałam nic , byłam tylko wielce zakochana ... a on tylko zyskiwał ... byłam młoda i głupia i nigdy w życiu bym nie popełniła tego błędu i powiem Ci , że facet późno dojrzewa ten ex obecnie ma 22 lata jest coś koło 2-3 lat z dziewczyną i nie mają żadnych planów na życie ... a on ciągle wielka chodząca śluma która nie wie czego w końcu chce od życia , ofiara losu . Jeśli się dusisz w związku to czy on ma dalej sens ? Chyba najważniejsze jest zaufanie a nie " np. jak z kolegą był to udawał pijanego przez sms-y żebym mu nie zawracała głowy. " Co to ma być ? jakie zachowanie ? Pisze swojemu idę ze znajomymi napiszę jak wrócę ... i to działa u mnie w obie strony ... A co to , że Twój tańczył na studniówce czy gdzieś tam z inną dziewczyną ? |
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam zdjęcia.
Taka zwykła czarna, a u góry panterkowa, z krótkim rękawem. Ale podniecam się tak, bo to moja 1. sukienka od X czasu.
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co to jest 2 lata ??!!! |
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
Już mówiłam poznaliśmy się na czacie
A pierwsze spotkanie to wyszło wogóle komicznie
Chudniemy! ![]() ponad 80...........60 CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407502 Moje WISH https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post17368603KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409581 |
|
|
|
#440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pokaż
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
|
|
#441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A zleciało jakby to chwila była... Ilsa jak czytam Twoje posty o Tż-cie to serce mi ściska że dajesz się tak traktować to tak jakbyś przyklaskiwała jego zachowaniu...boisz się opinii mamy? to Twoje życie przecież i Ty sama musisz je przeżyć..i być szczęśliwa..
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Antii poka poka
![]() Mi się ostatnio żadna kiecka nie spodobała ![]() Crozee za ile to to kupiłaś??Mam ten sam,ale 50 ml i płaciłam 65 zł u kosmetyczki.Mogłabym od razu kupić 200 ml na All,ale najpierw chciałam go sprawdzić (miałam próbki,ale to nie to samo). Nooo ale w życiu bym nie dała 120 zł za 200 ml,jak na All jest za 80. Ech trochę Cię zamotała ta kosmetyczka
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wieku mężczyzn byłam z rok młodszym -dziecinada po prostu tragedia nie potrafi się zachować po prostu jakby z koleżanka ....
byłam w swoim wieku to samo .... dwa lata straszy - 3 lata straszy już powoli coś zaczynało się dziać , jakieś małe upominki miłe wieczory przedstawiał mnie jako swoją dziewczynę wszyscy wiedzieli i w ogóle nawet nawet tylko jeszcze w główce imprezy tylko były Obecnie jestem z 7 lat starszym facetem i czuję się jak księżniczka , chodzimy na spacery , czasem jedziemy 20-30 km żeby tylko przejść się gdzieś na spacer ... wypady do kina , romantyczne kolację uczucie , każdy wie kim jestem , przedstawienie mnie znajomym dalsze plany na życie itd . Dlatego moim skromnym zdaniem facet powinien być starszy co najmniej te 2-4 lata od dziewczyny owszem zdarzają się odpowiedni w naszym wieku ale to rzadkość . Więc moim zdaniem nie ma co oczekiwać od 18latka , facet tak naprawdę zecznie porządnie myśleć o życiu w wieki 21-23 lat ... |
|
|
|
#445 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ilsa, jak to nastroje coraz gorsze? Ja się bardzo dobrze czuję w tej pracy, żyję z szefostwem jak ze znajomymi. Może dlatego nie chcę stawiać warunków, bo mam wgląd w faktury, papiery i ich wyciagi z kont i wiem, że żyją pod kreską (cóż, ciężko żeby się lokal po roku odkuł z kredytów)
Być może kiedyś polecę "bo chcą młodych", ale pracowała u nas dziewczyna 28 lat i nie miała z tego powodu lecieć ja mam niespełna 20, więc jeszcze trochę mi zostało do zwalniania ze względu na wiek...A co do studiów - kurcze, nie chcę iść na byle jaki kierunek dla samego wykształcenia wyższego do wpisania w CV....
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze 2 lata to nie żadne kawał czasu.
A my będziemy mieć niebawem 4 lata (a znajomość 4,5) i dalej mi się wydaje,że to maleńko. Ilsa moim zdaniem to Wy macie nieźle pokręcone w głowach przez chore akcje Waszych Rodziców. Mi po takich odpałach zupełnie odechciałoby się tego seksu ![]() I niestety wydaje mi się,że właśnie dlatego w Twojej głowie wszystko kręci się wokół seksu-jak dobrze to przez seks,a jak źle to też przez seks.Twoi Rodzice ciągle o tym gadają i Was kontrolują ,to jak Ty potem możesz mieć zdrowy stosunek do bliskości fizycznej? ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Aniołku mój jest o rok ode mnie młodszy-jak się poznaliśmy to miał 18 i od razu myślał o mnie poważnie,zabierał na romantyczne randki i traktował jak Księżniczkę.Teraz może jest na to wszystko mniej czasu,ale mimo wszystko dalej wychodzimy i jest fajnie.Wiek nie gra tu takiej roli,tylko dojrzałość.
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A atmosfera gdzie jest coraz gorsza? bo nie rozumiem? I możesz nawet zgłosić ZP za słownictwo czy obrażanie Cię, choć nie miałam tego nacelu, ale naprawdę, czasami mogła byś się w język ugryźć! A moze tż potrzebuje po prostu troche wolności, bo mam wrażenie ze chciała byś, zeby ciągle był tylko z Tobą i z nikim innym się nie spotykał, nie dajesz ,mu spokoju nawet jak z kumplem gdzies wychodzi? i nie mówię ze masz go rzucac, bo co ma byc, to będzie... ale jeśli będzie źle to z nim nie zerwiesz, bo mama będzie gadać.. a jeśli on zakonczy ten zwiazek? nie przyznasz się mamie? Żadna z nas by nie chciała, zeby zwiazek sie konczył po takim czasie, ale te dwa lata, na przestrzeni całego życia to pikuś.. Poka, poka
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
poka
![]() Cytat:
|
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

Baciki mogą być? 

Chyba coraz bardziej popularny ten rozmiar, bo dzieciaki na sztucznych nawozach wyrastają - wysokie i z długimi stopami

ale jak już wcześniej pisałam, czasem lepszy jest niedobór niż nadmiar...jak się za sobą przez jeden dzień stęsknicie to naprawdę nic się złego nie stanie, a myślę, że odwrotnie - wprowadzi to do związku trochę świeżości

13.03.2008

to tak jakbyś przyklaskiwała jego zachowaniu...boisz się opinii mamy? to Twoje życie przecież i Ty sama musisz je przeżyć..i być szczęśliwa..