|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cytat:
jednak go oświeciło ![]() i super |
|
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
taaak oświeciło go
chyba prędzej się wystraszył tej awantury jaka by mogła być Agunia czyli możesz jawnie pić szefa nie ma Agunia harcuje
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad. 2 Już szef wrócił
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
może coś tam do niego dotarło
a jak tam Twój się sprawuje? buu
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
a mężuś w sumie dobrze, czasem nawet bardzo dobrze Chłopem trza czasem porządnie potrząsnąć, ot co
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1777 |
|
Wtajemniczenie
|
Moonik - zarzuć jabłecznikiem i herbatką bo alk nie piję. Ale za to na słodkie mnie ciągnie że szok. Może mi sie humorek bardziej poprawi. Dobrze że mąż jednak odpuścił sobie dziś szkolenie i możecie razem poświętować
![]() Kotek - to mi tam proszę uważać na siebie i grzecznie leżeć w łóżeczku bo jak nie ... |
|
|
|
#1778 |
|
Zadomowienie
|
Mooonik dołączam sie do potoku życzeń który już do Ciebie spłyneły:
Widze ze impreza tu trwa w najlepsze od rana! A ja tyrałam w pracy - chlipek Izka no to niezle psikusy robisz sprzedawcom Kasica co to za ciasto pieczesz?! ![]() Zrobie foty zrobie - no czasu brak a jak Musisz grzecznie czekac ![]() Jak zaraz sie bede krzatac po domu to od razu licze te moje buciory. A propo butow! ![]() NIE MA KOPYTEK _ NIE PRZYSZLY!!!! SIE ZARYCZE I ZASMARKAM! ![]() Tak je chcialam miec buuuuuuuuuuuuNo to toascik za odnalezienie ponownie smykalki Ha ha ha jestes taka sama jak jedna z moich kolezanek - tez nie idzie z nami bo nie chce zeby w przyszlosci jej facet szedl na cos podobnego Mały psocik nei jest zly ![]() Dzasta gdybym ja u siebie powiedziala do kogos: "jade do mojego brata ciotecznego" Bylby wzrok: " co Ty do cholery gadasz" Kinus mam ten: http://www.cersanit.com.pl/katalog.p...z_gl=2&lang=pl Dalam za niego 600zł Asiuk kolejna bedzie balowac na weselu Coz moge rzec: Dzialaj! Anusia moge Cie nawet wciagnac na linie na gore! ![]() Kotek troche sie zmartwilam czytajac Twoj 1szy post, ale juz wiem ze jest ok - a Ty prosze ladnie lez i sie oszczedzaj! Chyba mnie ten jablecznik Moonika zaprowadzil do cukierni i nabylam ciasto z marcepanem hihi
|
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Kasica piecze takie ciasto (i ja też, w sobotę ):http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=792 |
|
|
|
|
#1780 |
|
Zadomowienie
|
Kinia toz to ciasto stworzone dla mnie: czekolada i ser
![]() A propo zobaczylam tylko poczatek w naglowku przegladarki: "Pyszne wilgotne" i juz mi mysli zbladzily |
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1782 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak rzucisz kawałkiem ciasta marcepanowego to wyskocze nawet bez liny Kocham marcepan Cytat:
|
||
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jadłam bez tej masy dotąd, muszę to wypróbować
|
|
#1784 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
marcepan podziel się Cytat:
oo znam to ciasto, jest pyyyyyyszzneeeeee ![]() Cytat:
![]() a ja wczoraj doszłam do wniosku, że sex to takie odnawialne źródło energii, co nie
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że wilgotne ciacho robi furorę
mam nadzieję, że mi wyjdzie, bo to będzie pierwsze w nowym, moim pierwszym własnym piekarniku
|
|
|
|
#1786 |
|
Zadomowienie
|
Kinus a co sobie bede mysli zalowac
![]() Na pewno Ci wyjdzie ![]() Anusiu to juz wiem czym Ci bede humor poprawiac - wysylajac porcje marcepanka Wczytaj sie w sposob robienia ciasta, jedynie ladowanie tej masy serowej do woreczka moze byc klopotliwe - ja mam takie urzadzonko (a'la strzykawke do mas) Agusia "kulinarnych ignorantow" ![]() Moonik solenizantce jak najbardziej posylam ciacho marcepankowe Łobuzico jak już ![]() Ha ha no ja robie wszystko jak na skrzydlach, ale dopiero nastepnego dnia bo PO jestem jak facet - zasypiam na raz dwa trzy Edit. Odnosnie marcepanu - w Aldi sa super pyszne marcepanowe jajka. Kazde dzieli sie na dwie czesci, Sa rozne nadzienia: orzechowe, ananasowe, winogronowe i sliwkowe. PYCHA Polecam winogronowe - moje najulubiensze. Zawsze zżeram z mama po jaju
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-03-04 o 15:38 |
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
żeby nie było, piec ciasta normalnie też umiem, ale czasem mi się nie kcem i idę na skróty Ale tylko co do ciast, co do innych potraw przeszłam na zasadę - żadnego gotowego jedzenia, mixów przypraw, kostek rosołowych, veget i tym podobnych
|
#1788 |
|
Zadomowienie
|
Aguniu nie musisz nic tlumaczyc
![]() Policzylam buty - przy Czeko to tylko skromne 30 par (liczylam noszone lacznie z kozakami) Kasienka teraz policz Ty swoje
|
|
|
|
#1789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam sklepu Aldi, musze poszukać ![]() jak facet najczęściej mnie zbiera na sprzątanie, nie raz było, że łazienkę myłam, albo odkurzałam ![]() Cytat:
tak samo pepsi itp nie piję już ładnych parę lat po tym jak mi poleciła mama umyć nim kibelek- muszla była jak nowa ![]() a ostatnio kupiłam nasiona szczypiorku i koperku i będę siać w kuchni
|
|
#1790 |
|
Wtajemniczenie
|
kotek - lezeć prosze i odpoczywac - potem nie będzie na to czasu, a poza tym to priorytet
a wy tu tak o seksiku - a ja ostatnio sie w tej materii chyba zepsułam - nie odczuwam zupełnie potrzeby ps. własnie maz zadzwonił, ze autko jest nasze
|
|
#1791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witojcie....
Z nozka juz duzo lepiej... a co do niskosci naszych skrzynek na listy. Coz moge powiedziec skoro mieszkam w bloku to mamy 3 rzedy a w kazdym po 10 skrzynek. Wiec akurat koncza sie na wysokosci kolan, a ze wychodzilam z Czika na spacer i jej bardzo sie siusiu chcialo to, pociagnela ..... bo zobaczyla otwarte drzwi.... Łobuz jeden Przepisik na ciasto fajny, juz wyladaowal w moich ulubionych ![]() Mooniku Serduszko zycze Ci tego co sobie wymarzysz. Dziewczyny juz Ci tak pieknie napisaly, wiec coz moge dodac. Kochaj i badz kochana!! Ot cala filozofia zyciowa Katarzinko masz racje, w 37 metrach wszyscy sie nie pomiescicie .Kotecku lez w lozeczku i sluchaj meza, niech dba o Ciebie, a raczej o Was Cytat:
po ![]() Cytat:
. O prosze a ja od poniedzialku mam w kuchni plantacje kielkow. i mysle o szczypiorku w doniczce na parapecie ![]() A dzis ugotowalam moja pierwsza w zyciu zupke.... Tak za mna chodzila zupka mojej babci, na kwasie z kapusty z kulkami miesnymi..... Wyszla rewelacyjna ![]() Dziewczyny widze ze macie wene, ledwo jestem na biezaco a i tak nie bede wszystkiego cytowac bo sie po prostu nie da Katarzinko gratki, a co za autko kupiliscie? Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-03-04 o 17:08 Powód: bo Katarzynka kupila auto |
||
|
|
|
#1792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Przeprowadzka w toku... już dzisiaj będziemy spali w nowym domku Nie oglądałamYCD bo już wczoraj przewieźliśmy telewizor, muszę sprawdzic kiedy będzie powtórka albo sobie ściągnę... Kochane moje za 2 tygodnie o tej porze będę w niebie ![]() już nie mogę się doczekac. Monisiu Kochana wszystkiego naj najlepszego, dużo zdróweczka i słoneczka oraz spełnienia najskrytszych marzeń Wypiję z chęcią lampkę wina za Twoje zdróweczko Cytat:
niedługo ja zapraszam na parapetówkę do mnie...Cytat:
![]() Soffi cieszę się, że z paluszkami już lepiej i zazdraszczam tego wyjścia na dzień kobiet Malutka Gratulacje pierwszego ząbka ![]() Dagecik cała prawda o facetach mam nadzieję, że z kolanem już lepiej Asiuk Gratuluję premi i owocnych staranek w takim razie Agatko no teraz to już na pewno słoneczko dla Was zaświeci, Gratki 2 ząbków Majeczki ![]() Anusia zdróweczka dla mężusia i wszystkiego dobrego dla Was ![]() Izka super zakupki wszystko mi się podoba Kasica zakupki jak zwykle udane i Gratki kursu będziesz nas tu wszystkie upiększac - tylko nie wiem czy jest sens bo przeciez wszystkie PM 2008 to laski
|
||
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, nie mam siły czytać tylu stron mam nadzieje, że będzie mi to wybaczone
![]() Chcem się tylko podzielić z Wami, że od marca zażywam kwas foliowy
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2010-03-04 o 20:03 |
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Wy się nagadacie!
Mam nadzieję, że moje starania będą owocne i baaaaardzo przyjemne Na razie muszę się odpowiednio przygotować, nabrać formy ![]() Cytat:
Mi ginka kazała łykać od odstawienia tabletek, czyli gdzieś od września.Czy masz zamiar zaszczepić się przed ciążą na WZW typu B? |
|
|
|
|
#1795 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ja dzis pozno, bo gralam w jakas gierke
Moniśce naszej juz zyczylam najlepszego na nk, wiec tutaj jako uzupelnienie buziak Cytat:
... ja chyba mam za mala motywacje na takie straszne diety 2-C&A za 29 zł jakby co 3-hihi0 no to milych staran! Cytat:
lof- to najwaznejsze co mamy w zyciu dzieki a kursy tego typu sa organizowane we wrocku i w łodzi podobno jeszcze ![]() Cytat:
masz i cierp: http://img718.imageshack.us/img718/6458/75250076.jpg ![]() Cytat:
Już kiedys Wam o tym pisałam- sto lat temu przed slubem ![]() Że gdyby mój mąż tak sie zabawiał na kawalerskim to bym sie z nim nie hajtała ![]() Jestem straszna zazdrosnicą z ogromnymi urojeniami! Przynaje sie do tego i wole spac spokojnie ![]() Cytat:
ale na pewno mam mniej od Ciebie Cytat:
czekam na jakąs polewajke, bo dzisiaj mnie tu cosik kuźwa ominęło ![]() dokładnie- wszyscy we wsi wiedzo! że PM-ki 2008 pikne i nijok ich upiększoc nie trza! ![]() ... dopsz.. to ja lepiej sie już położę...
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł, czyżbym pierwsza dzisiaj była?
![]() My wczoraj sobie wyszliśmy ze znajomymi do knajpki, jedną kumpelę to chyba z rok temu widziałam, a że to fajna ekipa, to się pośmialiśmy i wyluzowaliśmy ![]() A dzisiaj już piątek i niedługo weekendzik Miłego dnia
|
#1797 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ja ukradkiem z pracy dziękuję za gratki - nasz pojazd to peugot 106 - na poczatek bedzie dobry zeby sobie przypomnieć jak to się jeździ Marta - no to trzymam kciuki Paulina - wielka radocha pewnie co ?? pozdrawiam Was i wracam pracować chwalę się od wczoraj zasuwam ćwiczenia na stepperze, bo przed wczoraj zakończyłam A6W !!!!!!!!!!
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2010-03-05 o 09:05 Powód: bo muszę się pochwalić :P |
|
|
|
#1798 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
Cytat:
![]() Cytat:
jak to się nie załapałaś ![]() ja tu cały czas polewam i jedna flacha cała na Ciebie czeka ![]() ![]() miłego dnia dziouszki |
||
|
|
|
#1799 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Żonki
![]() U mnie znów dziś sypie sniegiem i nawet się biało zrobiło Ni jak mnie to nie nastraja optymistycznie ... Chyba potrzebuje jakiegos wolnego żeby się tak porządnie zregenerować psychicznie i fizycznie. Strasznie się czuję wymęczona tą sytuacja z mężem i moimi dołami z tego powodu. A tu jeszcze dwie dziewczyny z mojego zespołu (nasz "referat" liczy tylko 3 osoby) są na chorobowym i całe ich obowiązki zeszły na mnie, a akurat ich sprawy są teraz bardzo pilne, a ja się jompletnie na nich nie znam Cytat:
chociaz murzyna co polecała jakiś czas temu dagunia nie zepsułam i wyszło rewelacja. Ale już na przykład ciasteczka lubię bardzo robic i zawsze mi wychodzą a tych ekspresowych ciast instant nie kupuję, zresztą jak i innych rzeczy w proszku. Staram sie tego unikać, tylko z konieczności, podobnie jak moooonik czasami kostki rosołowe stosuję. No i w chwilach dużego kryzysu zimowego w pracy ratuję się gorącym kubkiem Ale to mi się chyba z 3 razy zdażyło.Cytat:
Ja to zawsze powtarzam mojemu tż że za marcepan mogę się mu oddać A ja nie znaam sklepu Aldi a napaliłam sie na te jajka Rzeczywiście daleko ci do czeko - tylko 30 par musze moje policzyć dzisiaj ![]() Cytat:
Cytat:
I tego powera w ćwiczeniach
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-03-05 o 11:32 |
||||
|
|
|
#1800 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki kobitki
wiecie powiem Wam, ze miałam wielgachne obawy jak to będzie, ale chyba jest ok pierwszy tydzień żłobkowy dobiega końca wiec jest dobrze , zobaczymy jak będzie dalej Anusia wreszcie pooglądałam Twoje pazurki - ładne cudeńka tworzysz
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2010-03-05 o 12:02 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

Chłopem trza czasem porządnie potrząsnąć, ot co

Jak rzucisz kawałkiem ciasta marcepanowego to wyskocze nawet bez liny

niedługo ja zapraszam na parapetówkę do mnie...

... ja chyba mam za mala motywacje na takie straszne diety