|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
Dzwonię do innej kuchary, a ona stale nie odbiera... A salę nareszcie znalazłam piękną, ale ktoś ją zarezerwował na ten dzień na 18tkę... A wszystkie inne terminy we wrześniu są wolne.. A ja nie mogę przełożyć ze względu na orkiestrę.. I jutro jadę się dowiedzieć kto to zarezerwował tą salę i pojadę do niego i będę na kolanach prosiła, żeby przełożył... Mogę nawet zapłacić... A o sukience to nawet jeszcze nie myślę... |
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
Super. Myślcie dziewczynki , że wśvI teraz, jakoś , że dnia 7 sierpnia 2010 r. o godz. 16:30 zaczynamy i coś o gościach, że wśród naszych gości widzieć pragniemy. Ide na "Na wspólnej", a potem wracam tu i bede myślała
|
|
|
|
|
#273 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dopiero w grudniu złożyłam zamówienie, jeszcze się szyje a za 51 dni już ślub. [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17631987]Ja polecę żel białę perłe - takie nakładki na zeby są i 2 tubki żelu. Mi dużo dało... a jestem jeszcze na pierwszej tubie. No własnie, a gdzie to można kupić? Mój suwaczek mnie przeraża! Muszę wyciągnąć TŻta po garniak... ale jak... on twierdzi, że chudnie jeszcze ... No właśnie mojego też wyciągam, ale się zapiera, bo twierdzi, że się odchudza, a ja widzę, że idzie w drugą stronę ciacha pożera i na basen znowu przestał chodzić ![]() caprica - jaki fajny brzuszek
|
|
#274 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzięki![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17631987]Ja polecę żel białę perłe - takie nakładki na zeby są i 2 tubki żelu. Mi dużo dało... a jestem jeszcze na pierwszej tubie. No własnie, a gdzie to można kupić? Mój suwaczek mnie przeraża! Muszę wyciągnąć TŻta po garniak... ale jak... on twierdzi, że chudnie jeszcze ... w aptece ta odżywka u mnie 9,99złmój tz sam się napalił na zakup gajera od 3 dni to ja nie mam czasu![]() Cytat:
załamka
|
|
#275 |
|
BAN stały
|
mmmm,asiulku,zmienna,będzie dobrze.
![]() Gusia,no raczej dobrze, że tż-towa waga stoi w miejscu. capri,brzuszek uroczy
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-04 o 20:23 |
|
|
|
#276 |
|
Adwokat diabła
|
Capri, dziękuję
brzuchol fajniuchy masz, niah niah ![]() czyżby jutro 16tc?
|
|
#277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Dziękuję Cytat:
Spokojnie, zdążysz wybrać tę jedyną ![]() dla brzusia Nigdy więcej nie pisz, że czujesz się gruba, bo dostaniesz wciry ![]() Dziękuję Cytat:
i na ślub kościelny Was zapraszamy ![]() zaraz wykombinuję co dalej ![]() Dziękuję Cytat:
żeby zgodzili się przełożyć 18tkę I nowy opisik ![]() Czy te Wasze brawa i gratulacje oznaczają, że Wam się moja suknia podoba? Czy tylko się cieszycie, że wreszcie zdecydowałam i już Wam nie będę marudzić? Asiulek
|
|||
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
caprica brzuszek fantastico
|
|
|
|
#280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale miejmy nadzieję, że mamy taki malutki kryzys obecnie i szybko nam się nastawienie odmieni i znajdziemy tą suknie number one
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Myślimy z siorką i mamy tyle (czy coś zmienić, ominąć?? i trzeba dopisać koniecznie gdzie ślub i wesele)
Państwem xxxx już się staliśmy Lecz przed Bogiem jeszcze nie przysięgaliśmy. Teraz te braki nadrobić chcemy Przed bożym zwierzchnikiem ślubować będziemy. 7 sierpnia 2010 roku o godz. 16:30 będziemy bardzo radośni Kiedy Wy Drodzy Marto xxxx i Adrianie xxxxxx Znajdziecie się wśród naszych gości. ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Patrz wyżej co wymyśliłyśmy![]() Tylko w tym co napisałam jest mega problem z odmianą nazwisk:/. Te akurat M i A odmieniłam bez problemów, ale jak odmienić "Kowalskich"? Kiedy Wy Drodzy x i y Kowalscy Znajdziecie się wśród naszych gości. ?? Dobrze to jest? Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2010-03-04 o 21:05 |
|
|
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty jeszcze masz sporo czasu ale mi się już pali pod stopami... I dlatego sie stresuję. Wiem, że w niektórych salonach już teraz nie przyjmą mi zamówienia.
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jest dobrze "Kowalscy" |
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Zmieniłyśmy tak, żeby z tymi nazwiskami było łatwiej: Państwem xxxxx już się staliśmy Lecz przed Bogiem jeszcze nie przysięgaliśmy. Teraz te braki nadrobić chcemy Przed bożym zwierzchnikiem ślubować będziemy. 7 sierpnia 2010 roku o godz. 16:30 będziemy bardzo radośni Kiedy Was – Martę xxxxx i Adriana xxxxxxxxx widzieć będziemy wśród naszych gości. Uroczystość ta piękna w kościele św. Andrzeja Boboli w xxxxxxx się odbędzie Proszę powiedzieć, gdy ktoś z Was nie przybędzie. A po ślubie Was wszystkich Kochani Na wesele w pobliżu kościoła zapraszamy J . Te ostatnie nie pasują
|
|
|
|
#285 |
|
Adwokat diabła
|
Martoolka, a no tak, nowy opisik
![]() a mi się znowu oczy zamykają, idę jakieś kiwi wszamać..
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Oooooo mam:
Państwem xxxxx już się staliśmy Lecz przed Bogiem jeszcze nie przysięgaliśmy. Teraz te braki nadrobić chcemy Przed bożym zwierzchnikiem ślubować będziemy. 7 sierpnia 2010 roku o godz. 16:30 będziemy bardzo radośni Kiedy Was – Martę xxxxxx i Adriana xxxxxxxxx widzieć będziemy wśród naszych gości. Uroczystość ta piękna w kościele św. Andrzeja Boboli w xxxxxxxxx odbywać się będzie A po niej niech każdy z Was na wesele przybędzie. Może być?/ Czy troszku kiczowato??? |
|
|
|
#287 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baaaaardzo fajne ![]() Sama wymysliłaś? PS: Ja też się melduję na nowym wątku ![]() PS2: AAALE ZAPIEPRZACIE
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że i Tobie sie podoba . A tak w ogóle cześć, bo się chyba nie znamy .Ps. Zapomniałam auta wstawić ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Dziękuję ![]() Jednak nie idę, nie chce mi się. Nic mu się nie stanie przez jedną noc. |
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#293 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta gratuluję
![]() Co dziewczyn nie mających sukni: nie ma się co podłamywać tylko zacząć chodzić co najmniej 4 miesiące przed ślubem, później mogą nie chcieć uszyć, ja miałam takie zagrożenie więc się zebrałam i wybrałam
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Mam już projekt środka zaproszenia . Tylko drukarka mi krzywo papier bierzeA i jeszcze cosik.... Wiecie może czyj to cytat: „Czy zechcesz ze mną przeżyć dni wyśnione? Odpowiesz – tak, – bo ufasz mi szczerze Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, Bądź dla mnie takim, w jakiego wierze...” „Czy zechcesz los swój złożyć W moich dłoniach? Odpowiesz – tak, – bo, serce mi dałaś. Lecz kiedy włos zbieleje na skroniach, Bądź mi tym wszystkim, czym dzisiaj być chciałaś...” ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Chyba podpiszę po prostu pod jednym swoje imię, pod drugim imię tżta, bo widziałam, że tak jest na innych zapro
Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2010-03-04 o 22:47 |
|
|
|
#295 |
|
Rozeznanie
|
anesh nigdzie nie znalazłam kto to napisał, więc tak jak napisałaś, wpis Wasze imiona po każdej zwrotce.
Ale dziś dobrą kolacyjkę zrobiłam, fajną sałatkę paróweczki i grzaneczki i jeszcze do tego winko, no i mi się zrobiło wesoło, że heeeej
|
#296 |
|
BAN stały
|
Remmi,kolacje pbrzmi pysznie.Zresztą tak jak piszesz pewno pyszna.
Widziałyście takie coś?? http://www.youtube.com/watch?v=ik4Ii...eature=related
|
|
|
|
#297 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc ja sama suknie mam waska, do tego bez zadnych kol, halek itp, wiec mysle, ze spokojnie dam rade ![]() Cytat:
w ogole staralam sie tak usadzic gosci, zeby sie jezykowo zgadzalo, bo u nas sporo obcokrajowcow bedzie i niektorzy to tylko w swoim jezyku umieja sie porozumiewac ) no i na kartach beda goscie wypisani z imienia i nazwiska wkleje Ci z reszta moj plan wersja mega uproszczona biale karty ze stolami beda z boku jakos tam ozdobione w takie ramki, a te czarne kreseczki robia za imiona i nazwiska nad rozmieszczeniem biedronek trzeba bedzie jeszcze pomyslec i to bedzie na takiej sztaludze przed wejsciem![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale jak sie ktorys zlamie i sie wkurze to moze i ja sie zaopatrze w ta odzywke ![]() sliczny brzusio i widze, ze tez nosisz majtki zimowki ![]() i fajnie w nich tylek wyglada ![]() Cytat:
no ale tez nie mialam sie kiedy znudzic a najchetniej to bym jeszcze raz wlozyla swoja suknie a co do zaproszen to nam sie ostatnio koncepcja zmienila i Leśmian juz tylko chyba zostanie na strone, a na zaproszeniu bedzie fragment z Malego Ksiecia, bo oboje z TZem bardzo lubimy niby taki prosty, a jaki wymowny ![]() „...- Ludzie zapomnieli o tej prawdzie - rzekł lis - lecz Tobie nie wolno zapomnieć. Stajesz sie odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś. Jesteś odpowiedzialny za swoja różę. - Jestem odpowiedzialny za moją różę - powtórzył Mały Książę, aby zapamiętać- ... ” „Mały Książę” Antoine de Saint – Exupery ![]() Cytat:
znalazlam w lodowce butelke z jakimis resztkami, wiec postanowilam dokonczyc - bedzie sie lepiej spalo na kolacje mialam tradycyjnie potreningowe bialko - serek wiejski ale za to obiadek byl pyszny, bo zmieszalam salate, rukole, radicchio i swiezy szpinak z kawaleczkami serka koziego, czarnymi oliwkami, awokado i grzankami i zalalam to sosem balsamiczny uwielbiam takie salatki ![]() i pomyslec, ze jeszcze kiedys nie lubialam ani sera koziego, ani oliwek, ani awokado ani nawet octu balsamicznego zadziwiajace jak sie czlowiekowi smaki zmieniaja
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-03-04 o 23:51 |
||||||
|
|
|
#298 |
|
BAN stały
|
O matko kochana
http://www.youtube.com/watch?v=5QGz2...eature=related |
|
|
|
#299 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
Witka
![]() mi też podoba się brzusio
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

Dzwonię do innej kuchary, a ona stale nie odbiera... 

Super. Myślcie dziewczynki
Ja czekam na TŻta, czuję niepokój, no ale nie wyobrażam sobie, żebyśmy mieli nie dojść do porozumienia
ciacha pożera i na basen znowu przestał chodzić 
Nigdy więcej nie pisz, że czujesz się gruba, bo dostaniesz wciry 

żeby zgodzili się przełożyć 18tkę
Czy tylko się cieszycie, że wreszcie zdecydowałam i już Wam nie będę marudzić? 

klask i:
i jeszcze do tego winko, no i mi się zrobiło wesoło, że heeeej

uwielbiam takie salatki