|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cześć.
Kiedyś jak jeszcze wszystkie byłyśmy w trakcie przygotowań ślubnych coś tam z Wami pisałam. Pamiętam, że pokazywałam moją suknie ślubną. Potem jakoś zaprzestałam udzielania, bo większość z Was do wesela się szykowała, którego ja nie miałam. Cały czas Was podczytuję i postanowiłam znowu się odezwać mam nadzieję, że nadążę za Wami, bo produkcja postów idzie Wam ekspresowo
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
witam witamy
![]() widziałam własnie ze nas podczytujesz ![]() wkupne oczywiście relacja i zdjęcia prawda dziewczyny?
|
|
#3633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez ![]() Cytat:
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma problemu![]() a tak nie chcesz 2 tesciowych?
|
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie poprosimy o relację i zdjęcia a ja przez was baby sie pochłonełam w oglądaniu mojej płytki slubnej. 2 godziny juz zleciały, jeszcze 2 zostały. a ja dzis miałam zrobic tyle rzeczy (maseczka, pazurki, sprzątanie, obiad) a sie oderwac od oglądanie nie mogę. |
|
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my cie przeca niezmuszalysmy![]() co innego do ogladania mnostwa teledyskow madzia madzia sama chcialas a na nas zwalasz nie ladnie ![]() ![]() a propo Scorpions - Wind of Changehttp://www.youtube.com/watch?v=e1XhQXl1_lQ
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczny! A jeśli chodzi o ożywienie to ożywiłabym jakimiś krzyczącą kanapą np czerwoną, albo pomarańczową. Ale genialny, uwielbiam skosy! Jeszcze nie, wspólne zameldowanie bedzie jak sie przeprowadzimy do juz naszego mieszkanka, a nie wynajmowanego ![]() Mówicie, ze dzisiaj dzien tesciowej - no coz za urocze swieto ![]() A tak poważnie, to ja nie moge narzekać, mam na prawde świetna tesciowa!
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MARTUCH TYLKO GDZIE NIE POPATRZE TO PISZĄ CO INNEGO i juz zgłupiałam
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
hej twin
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
wogoleeeee hahaha musze wam sie do czegos przyznac... moj maz to moje przezanaczenie ale czemu?
hahah jak bylamn mlodsza uwielbialam gunsow... zreszta do teraz ich lubie i zawsze mowilam ze moj maz to bedzie slash.. takie wlosy ta gitaraaa ![]() no i moj maz niedawno sie przyznal jak sluchalismy ze w podstawowce bral udzial w miniliscie przebojow i byl slashem ![]() hihihih i mialam polew no wiecie.. slash to slash.. mimo ze wlosow brak![]() do teraz sie smieje jak wyobrazam sobie jak gral na paletce i sie wyginal ![]() kupuj ![]() kliwius ty cholero![]() hahahahaha nic iepwoiem nic ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-03-05 o 14:44 |
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
anika najlepiej poszukaj jakiegos forum hodowców pasjonatów tych papug i pogadaj myśle ze udziela ci zetelnych informacji nie to co w sklepie czy od konkretnego hodowcy wiadomo beda chwalic bo chca sprzedac a na takim forum napisz ci prawde poparta doswiadczeniem i nie beda mieli powodu zeby ci kłamac
|
|
|
|
#3642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kto zaczął wspominac pierwszy taniec?? no kto?? i weź tu człowieku włącz płytkę slubna i juz cie nie ma na długi czas hehea co do tesciowej , to tez stwierdzam ze mam super. złego słowa na nia nie powiem. (choc przed slubem pamietacie jak mnie wkurzyła listą gosci, ale na szczęscie wszystko sie wyjasniło) ![]() a moja świadkowa mi powiedziała, ze jej chłopak jej sie w koncu oswiadczył i 23 lipca 2011 biorą slub jupi, jupi tak się ciesze, bo fajna z nich para ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- dziewczyny bedzie wyjeżdzał do pracy o 14 a wracał o 1 w nocy. jak narazie nie pracuję to kilka godzin sie będziemy jeszcze widzieli, ale jak pójde do pracy to lipa, tylko w weekendy |
||
|
|
|
#3643 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kiedyś to lubiłam, ale w liceum w chórze szkolnym tak to wałkowaliśmy do znudzenia, że już słuchac nie mogę Cytat:
Ach, Slash, jak on gra... ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-05 o 14:51 |
|||||
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
cholero? wypraszam se.
ja w podstawowce w m9ini paybacku spiewalam piosenkw dj bobo haha siora mi choreografie wymyslila
|
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
jak to mawaja gra tak ze :kisiel w majtach:
![]() ![]() a moj maz dostal za ta role wyroznienie wiec wiecie... jak go tu niekochac ![]() ![]() ![]() ![]() hahahahahahaah no i sie nakrecilam teraz tylko gitara ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() hahahahaha mo nic![]() no cholero taka fajna cholero
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie mam zwalony humor teraz. bez sensu to wszystko
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
ja w podstawówce pamiętam że bardzo chciałam być jedną ze spice girls
sama się sobie dziwię ![]() ![]() Maja ae pierwszy raz w czym ![]() ![]() ![]()
|
|
#3648 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do naklejek, to nie wiem co to takiego, ale widziałam takie szablony do odmalowania na ścianie.
|
|
#3649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj TZ uwaza, ze jemu od zawsze byla przeznaczona moja mama jako tesciowa, uczyla go w pierwszej klasie podstawowki i dawal jej mocno w kosc, wiec stwierdzil,ze pewnie sie jeszcze spotkaja ![]() Cytat:
Mona ja no tylko pomarańcza brakuje! Może żeczywiście będzie już za wiele..., ale jakbyś tak powieszała obrazy, duze wlasnie w czerwono-pomarańczowych odcieniach?
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2010-03-05 o 15:02 |
||
|
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w czym byś chciała? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-05 o 15:02 |
|
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez kocham G&R I absolutna piosenka wrzechczasów http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE&feature=fvst I ta suknia
|
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
no dj bobo ale babka spiewala refren i to bylam ja
![]()
|
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na gitarze to najlepiej slash wymiata te sprawne paluszkiiiii hahahahahahaha ![]() :![]() :![]() Cytat:
![]() chcialam swego czasu ten kawalek na 1 taniec na przekor ![]() ale wiem ze rafal (przyjaciel) niebyl by zachwycony.. tym bardziej moj maz ![]() :
|
|
|
#3655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zakryjesz klatke czyms
|
|
#3656 |
|
Wtajemniczenie
|
anika, najwyżej podasz papugowi środki nasenne
![]() Apropo piosenek, jest forum o kiczowatych piosenkach i tam znalazłam to cudo, posłuchajcie na poprawe humoru http://computerman.wrzuta.pl/film/2f...ysokich_andach
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
A moj mąż chciał być jak Robbie Krieger
|
|
|
|
#3658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wkupne musi byc
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Maja do teściowych to Marta będzie tą złą teściową, a ja jeszcze gorszą
A tu ciekawostka dla wielbicieli gitar http://www.magazyngitarzysta.pl/ludz...ch-czasow.html |
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ani dzień przed ani w dniu ślubu w ogóle się nie stresowałam. Dzień przed ślubem zrobiliśmy sobie wieczór ze świadkami. Jak chłopaki poszli zrobiłam maseczkę, peelingi itd. i poszłam spać. Gdyby nie budzik spałabym dalej. Pojechałyśmy do fryzjerki. Zrobiła nam fryzury jeszcze piękniejsze niż próbne. Wróciłyśmy do domu i drugie śniadanko. potem TŻ przyszedł z bransoletką dla siostry i butonierką dla świadka. Okazało się, że z róż, które wybrała siostra nie dało się zrobić bransolety więc pani zrobiła z jakiś dziwnych bordowych kwiatków, zupełnie nie pasujących do sukienki siostry. Siostra wnerwiła się po całości, bo nikt nawet do nas nie raczył zadzwonić. pojechała więc z tatą i kazała zmienić kwiaty. Pani była niechętna ale to zrobiła i wyszło naprawdę ładnie. Jednak już koło 21 kwiaty zwiędły :/ Rano okazało się, że moi rodzice tak przeżywają mój ślub, ze prawie nie spali w nocy Koło 12 zaczęłyśmy robić makijaże. Siostra spisała się na medal. Zakupione kosmetyki okazały się trafione w 10. Makijaż wyszedł subtelnie, ale widać było, że mam podkreślone oczy. Potem zjadłam kanapeczki i ubrałam suknię. W domu się zachwycali. Zaraz potem przyszedł świadek, fotograf a o 14 TŻ z rodzicami (teściowa była! a 4 dni przed ślubem miała poważną operację i do końca nie wiadomo było czy będzie) i było szybkie błogosławieństwo. Fotograf cały czas robił zdjęcia takie niepozowane. Ok.14:20 wyjechaliśmy spod bloku. Nasz kierowca miał melonik i wyglądał super. Jechaliśmy wolniutko przez miasto i pod kościołem dotarliśmy pół godziny przed. Myślałam, ze będzie źle tak czekać ale okazało się. Pogoda była cudna. Słońce i 24 stopnie. Czekaliśmy pod kościołem i witaliśmy wszystkich gości, którzy wchodzili do kościoła. TŻ koledzy zrobili mu super niespodziankę przyjeżdżając na ślub. O 14:55 weszliśmy w drzwi kościoła i czekaliśmy na księdza. O 15 kwartet smyczkowy zagrał nam marsz Wagnera http://www.youtube.com/watch?v=6Se9feYv06c Byliśmy cały czas uśmiechnięci i zrelaksowani co wszystkich dookoła zadziwiało. Powolutku szliśmy do ołtarza- moja mama zaczęła płakać potem goście mówili, że byli podczas naszego wejścia i podczas przysięgi wzruszeni. Było naprawdę super. Ksiądz miał piękne kazanie specjalnie napisane dla nas, mówił do nas, uśmiechał się. Kazanie skierował też do naszych rodziców, aby przyjęli żonę syna i męża córki jak swoje dzieci. Było naprawdę poruszające. Cała msza odbywała się w radosnej atmosferze. Ksiądz dawał nam znaki kiedy co mamy robić a i tak raz się pomyliliśmy. Podczas przysięgi nie płakałam (a podczas próbnej miałam łzy w oczach) a wręcz miałam ciągły uśmiech na twarzy. Podczas przysięgi byłam tylko ja i TŻ. Nikt inny dla mnie nie istniał! Obydwoje powtarzając za księdzem pomyliliśmy się i nawet tego nie zauważyliśmy. Powiedzieliśmy ja… biorę sobie ciebie za męża/ żonę… zamiast ja… biorę ciebie za… na koniec podpisaliśmy akty na mównicy, na której ksiądz mówi kazanie. Ksiądz złożył nam bardzo osobiste życzenia. Podziękowaliśmy mu i zaczęliśmy wychodzić w rytm marsza mendelsona granego przez organistę. Kwartet smyczkowy w kościele nadał podniosłości ale ciut przed końcem zmyli się do restauracji, żeby tam się zainstalować. Wyszliśmy z kościoła i moje rodzeństwo obrzuciło nas płatkami róż. Fotograf ustawił nas w miejscu, w którym będą ładne zdjęcia i zaczęło się składanie życzeń Stwierdziliśmy z TŻ, ze już nigdy nikomu nie złożymy życzeń „wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia” Potem udaliśmy się do restauracji. Na powitanie lampka szampana, kwartet grał na zewnątrz. Rodzice przywitali nas chlebem i solą a potem ze wszystkimi gośćmi zrobiliśmy pamiątkowe zdjęcie. Później TŻ przeniósł mnie przez próg i weszliśmy na salę. Było cudnie. Białe obrusy, krzesła w białych pokrowcach, na stołach małe bukiety z kremowych róż i jakiejś zieleni. Za naszym stołem fajnie upięty biały materiał , za którym zawieszone były żółte lampeczki, co dawało niesamowity efekt. Zaczął się obiad. Jedzenie pyszne, goście zadowoleni. Było ciepło więc wyjście do ogrodu było możliwe. Zrobiliśmy sobie małą sesję w ogrodzie. Fotograf spisał się na medal. Robił mnóstwo zdjęć. Potrafił ustawić ludzi i wybrać miejsce. Jak ktoś zrobił głupią minę robił ponownie ale również wtapiał się w tłum i robił takie naturalne zdjęcia. Ok. 18 kwartet skończył grać i włączyliśmy muzykę z laptopa. O 21 wjechał tort (był piękny i przepyszny). Pokroiliśmy z mężem 2 kawałki a resztę kelnerzy. Po torcie zatańczyliśmy z mężem a potem ja z Tatą. Goście tylko czekali aż będą mogli potańczyć ok. 22 zaczęli się zbierać, bo musieli daleko wracać. Po 12 poszli ostatni goście a my z TŻ, moi rodzice i świadkowie. Zrobiliśmy podsumowanie, jedząc i popijając winko
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2010-03-05 o 15:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

mam nadzieję, że nadążę za Wami, bo produkcja postów idzie Wam ekspresowo

będę oglądać

kiedyś to lubiłam, ale w liceum w chórze szkolnym tak to wałkowaliśmy do znudzenia, że już słuchac nie mogę
sama się sobie dziwię