|
|
#601 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Cytat:
ktoś czyta i powyższy kradnie! (taka sobie skromna ja)*
a teraz kładę się i marzę, że utulasz mnie do snu. dobranoc. ![]()
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-03-05 o 00:25 |
|
|
|
|
#602 |
|
Zadomowienie
|
bananowa - kochana moja <3
__________________ widocznie jednak chciałam za bardzo, a w życiu, jak mówi mama, osiąga się najczęściej to, o co się zabiega z względną obojętnością podziwiam tego, kto zaprojektował mój życiorys. gratuluję wyobraźni. Wczoraj wieczorem, leżąc na łóżku doszłam do wniosku, że życie z czasem w ogóle się nie zmienia. Opcja: zaprzyjaźnij się z samym sobą jest idealna, a właściwie jedyna, żeby nie czuć się megasamotnym w życiu.
|
#603 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
*** ***Mam ochotę dziś potupać ! Poranny seks jest bardzo zdrowy ![]() Uwazaj mała bo prześpisz życie … _________________________ ![]() brak wenny brak motywacji ..ale WY ! mam troszkę zaległości do czytania ale odrobię. |
|
|
|
#604 |
|
Zadomowienie
|
miłość spisana patykiem na piasku....
Pamięć serca unicestwia złe wspomnienia, wyolbrzymiając dobre, dzięki temu mechanizmowi udaje nam się znosić ciężar przeszłości. Wszystko co się nam przytrafia, dzieje się zawsze z jakiegoś powodu. Nie trać czasu z kimś kto nie ma go, aby go spędzać z tobą. Chodzę z kąta w kąt, Z jednego dnia w następny czekam,aż przyjdzie mój czas Walcząc by wstać- upadasz na podłogę... Jeśli chcesz się skarżyć, Nie jestem działem reklamacji
|
#605 |
|
Zadomowienie
|
Życie to puzzle. A co, jeśli jeden Ci zabiorę? Chocolaaate - szał to robisz Ty, gdy się pojawiasz, a nie ja. poprostuAsiss - ten ostatni jest suuper. ![]() marikab - na zdrowie słoneczko. ![]() martiska - oj kochana, nie masz deja vu.. |
|
|
|
#606 |
|
Raczkowanie
|
'W duszy człowieka jest tyle piękna, że bez wstydu powinien ją ujawniać'.
|
#607 |
|
Rozeznanie
|
Martiska ; >> okradam.
Chyba nigdy nie wyglądał tak słodko jak teraz. ; >
Przejechała palcem po wygrawerowanych inicjałach. Pozwól, że Ty będziesz mój, a ja - Twoja. |
|
|
|
#608 |
|
Raczkowanie
|
Po co mi Twoje rzeczy, skoro mam Twoje serce? Wieczór, więc siadam przy biurku i bazgrząc coś po kartce, analizuję, czy dzień minął dobrze. Co chwila, gdy spoglądałam na zegarek była 22:22, 11:11, czy 15:15.. Ponadto, gdy dostawałam czkawki, a zdarzało się to dosyć często, pomyślałam o Tobie i mi przechodziło. Wnioskuję, iż kolejny dzień z rzędu błąkam Ci się po głowie, więc dość oczywistym faktem jest, że to mnie cieszy. Kapsel z tymbarka mi mówi, żeś jest mi przeznaczony. without_demur - bierz co chcesz. *; ja również okradam. ![]() latin - łoo. nie umknęłaś mi, Słońce.♥ grise - Ty bierzesz?! ooo. bierz, to zaszczyt. *;
|
#609 |
|
Raczkowanie
|
Siebie mi daj,na zawsze, bo ma dusza bez Ciebie traci wartość. |
|
|
|
#610 |
|
Przyczajenie
|
naucz się zatrzymywać łzy w połowie twarzy, tak by nie dotknęły uśmiechu. miałam Go i nie potrzebowałam niczego więcej. zastępował mi powietrze, jedzenie, sen. teraz uczę się na nowo podstawowych czynności życiowych. ekran mojego telefonu już dawno przestał wyświetlać twoje imię. nie ma go w ostatnio odebranych wiadomościach ani połączeniach. siedzę, wieczorami na krawężniku, przy najbardziej ruchliwej ulicy w mieście. zazwyczaj przemakając, do cna, czekam, aż będziesz przechodził. zatrzymasz, się, usiądziesz, obok mnie i powiesz, że dobrze, że jestem, bo właśnie szukałeś, tej jedynej. położyła się na zimnej marmurowej podłodze, włożyła słuchawki do uszu, zapaliła papierosa i wzięła telefon do ręki, zaczęła czytać wiadomości od niego. z każdym nowo otwartym sms'em, wracało coraz więcej wspomnień. przez długie godziny czytała jego kłamstwa. łzy napływały do jej oczu, z coraz większą częstotliwością. była zbyt słaba, aby usunąć, wspomnienia, którymi dławiła się co dnia. żyła przeszłością, żyła nim. pomimo tego, że kłamał, pomimo tego, że ją zostawił. gdy ona zapomniała, on zrozumiał ile dla niej znaczył. Edytowane przez remembrance Czas edycji: 2010-03-05 o 08:20 |
|
|
|
#611 |
|
Przyczajenie
|
"Człowiek grający o życie prawie zawsze przychodzi nie w porę."
"Życie to nie sklep. I drugiego takiego samego towaru na składzie nie znajdziesz." Ciepłe promienie wiosennego słońca ogrzały jej ciało, ale nie były w stanie stopić lodu z jej serca. Edytowane przez UnHappy Czas edycji: 2010-03-05 o 10:28 |
|
|
|
#612 |
|
Zadomowienie
|
Mrs Unfabulous - cieszę się, że się podoba, tym bardziej, że już niejeden Twój podziwiałam
![]() Kinderka13 - ten o względnej obojętności - przecudowny! * urzekł mnie tym, że mimo, iż całkowicie odbiegał od wymyślonego przeze mnie ideału, okazał się po prostu doskonały.
- w jakiej sytuacji byłbyś skłonny się ze mną związać? - musiałabyś mieć t o c o ś. - powiedz tylko, gdzie to kupić. zapłacę każdą cenę. ![]() czułam się przy Nim bezpiecznie, moje serce przeciwnie. i znowu miało rację. czas zacząć słuchać jego głosu i za nim podążać. a więc moje serce biło przy Tobie jak oszalałe nie tylko z miłości. przede wszystkim pragnęło mnie ostrzec, że już niedługo pęknie na tysiące malutkich kawałków. i już się nie pozbiera, nie bez Twojej pomocy.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-03-05 o 12:09 |
|
|
|
#613 |
|
BAN stały
|
myCh- cieszę się Słoneczko, bierz ile tylko zdołasz unieść
![]() _FallenAngel_- napadnięta Mrs Unfabulous- tak też myślałam ;/ bo często czytam te, które już kiedyś od kogoś sobie zapisałam Była jakby nie stąd. Jakby zatrzymała się gdzieś w czasie i nie mogła z niego ruszyć. Wszystko co ją otaczało było poza nią. Sama też zdawała się trwać poza sobą. Jak gdyby postradała wszystkie zmysły. Żyła niejako w próżni, odcięta od świata i ziemskich, ludzkich spraw. Takie są właśnie skutki gdy człowiek usłyszy w sobie szept Anioła.
I stanę tak pod twoimi drzwiami w białej koszulce, całej przemokniętej od letniego deszczu, z rozmazanym makijażem i zapłakanymi oczami i nie czekając aż otworzysz w końcu wykrzyczę jak cholernie mi Ciebie brakuje |
|
|
|
#614 |
|
Raczkowanie
|
This world will never be
What I expected [Świat nigdy nie będzie Taki jaki oczekuję] It's never too late [że nigdy nie jest za późno] Even if I say It'll be alright Still I hear you say You want to end your life Now and again we try To just stay alive Maybe we'll turn it around 'Cause it's not too late It's never too late [Nawet jeśli mówię Że wszystko będzie dobrze Wciąż słyszę jak mówisz Że chcesz zakończyć swoje życie Od czasu do czasu próbujemy Po prostu pozostać przy życiu Może odwrócimy to wszystko Bo nie jest za późno Nigdy nie jest za późno] Who would have guessed it And I have left alone Everything that I own [Kto odgadnie Że zostawiłem Wszystko co miałem] The world we knew Won't come back The time we've lost Can't get back The life we had Won't bleed us again [Świat, który znaliśmy Nie wróci Czasu, który straciliśmy Nie odzyskamy Życie, które mieliśmy Nie będzie znów nas ranić] dla tych, którzy to czytają. ![]()
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." Edytowane przez kawasaki600 Czas edycji: 2010-03-05 o 11:33 |
|
|
|
#615 |
|
Przyczajenie
|
* Jak domek z kart rozpadam się....
* Jak zrozumieć głupie serce co wciąż kocha... ? * Nie chcę już nigdy więcej być tak upokorzona i zraniona… * Moje rany nigdy się nie zagoją..... * Egzystencjalne lęki... * Prawdziwe życie wygląda tak: kochasz jedną kobietę, żyjesz z drugą, śpisz z trzecią, dziecko masz z czwartą, a kocha cię piąta. A ta piąta to twoja matka... * Na pożegnanie powiem słodkie: ' Spier*alaj Kochanie ' |
|
|
|
#616 |
|
Zadomowienie
|
Margaretta, Chocolaaate, hotiie - dziękuję słoneczka
-------------------------------------------------------------- where everythin` isn't meant to be ok . /gdzie wszystko nie ma być ok./ I'm not a part of a redneck agenda . /nie jestem częścią ultrakonserwatywnego programu./ she`s still lookin at u, despise in eyes . /ona ciągle patrzy na ciebie, rozpaczliwie w oczy./ what if she steals your heart ? /co jeśli ona pozostanie w Twoim sercu?/ I faced the dreams, drunken from thy wine . /wobec marzeń, pijana od twojego wina./ thou hungered for lust and passion dark . /ciemny głód pożądania i namiętności./ . a teraz prośba : potrzebuję wyjątkowych życzeń na urodziny dla wyjątkowej osoby. mianowicie dla chłopaka (brata od panny młodej, na weselu na którym byłam niedawno) nie jesteśmy razem, ale spotykamy się i z tej okazji potrzebowałabym coś ekstra, no i nie takiego dosłownego ; ) da się coś zrobić ?
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-03-05 o 14:02 |
|
|
|
#617 |
|
Raczkowanie
|
-Chyba sie uzależniłam..
-Od czego? Od czekolady? - Nie głupku, od ciebie Czasami ból stanowi tak dużą część naszego życia, że uważamy, że zawsze tak będzie. Bo nie możemy przypomnieć sobie czasów, gdy go nie było. Ale potem, pewnego dnia, czujemy coś innego. Coś miłego, bo wydaje się znajome. W tamtej chwili zdajemy sobie sprawę... że jesteśmy szczęśliwi. Szczęście przychodzi w różnych formach. W towarzystwie dobrych przyjaciół. W tym, co czujesz, gdy spełniasz kogoś marzenia. Albo w obietnicy przyszłej pomocy. W porządku jest pozwolić sobie na szczęście. Bo nigdy nie wiesz, jak ulotne to szczęście może być. spełniłeś wszystkie moje marzenia Kotku <3 jednak mimo wszystko kocham Cię za przeszłość. przeszłość jest tatuażem, nikt jej nie zmaże ! zguuuuubione. zgubione marzenia są. pachniesz miłością na odległość. przytulę Cię i szepnę do ucha słodkie ,,spier.dalaj''. zamknięta sama ze sobą jak w bańce mydlanej żeglując samotnie po bezkresie uczuć zwanych rozterek oceanem gdybym mogła zostać tu, zasnąć w lesie twoich źrenic, niczego bym nie zmieniła już. Przestał bawić się szklanką i popatrzył mi w oczy. - Nie łudzę się. Wiem, że mnie nie kochasz. Jego słowa sprawiły, że poczułam się jeszcze bardziej zagubiona. - Ale będę o to walczył. W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. Nie wiedziałam, co powiedzieć. - A ty jesteś tego warta - zakończył..
|
#618 |
|
Raczkowanie
|
kiedy moje oczy zgasną, usta śmiać się przestaną.. nie przytulą Cię moje dłonie, wtedy zrozumiesz jak bardzo kochałam się w tobie.. moje życie Twoim jest, dlaczego więc tak ranisz mnie?.. idąc obok widziałam życia sens.. teraz na odwrót jest. śmieje się, chociaż wiem, że inaczej jest ty zapominasz mnie.. dlaczego tak dzieje się.. dawałam ci tyle, ile mogłam dać. najwięcej na co było mnie stać. w nocy budziłam się, by uświadomić tobie, że to nie sen, że ja na jawie kocham cię. dni mijały. wiedziałeś, że czekam na ciebie. mimo to olałeś, zbędne nadzieje dawałeś.. Nienawidzę Cię. _________ Nie bijcie, ale potrzebuję linka do strony z prośbami opisowymi ;d ..;** Edytowane przez Blondynka xD Czas edycji: 2010-03-05 o 14:03 |
|
|
|
#619 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
Kawasaki600 wstyd mi zabieram … wybacz
: * ** Wciąż kusisz mnie i wciąż nie umiem Ci się oprzeć Nie rezygnujmy z NAS. Przepraszam za swą dumę .. Wiem, że nigdy się nie dowiesz ze zabijasz mnie każdego dnia.. Twój pastelowy uśmiech Jesteś zakazany ..jak dla mnie Miasto bez miłości stoi W pustym sercu budzisz strach .. Tyle wiary masz.. uwierz do cholery w nas! Ile siły potrzeba mi ? Przytul mnie ..tak po prostu, nieraz mnie przytulałeś możesz I teraz ! |
|
|
|
#620 |
|
Rozeznanie
|
lemonessences - dziękuuję, dziękuuję
![]() agg_18 - Na zdrówko myCh - Gdziee byłaś, jak Cie nie było ? ;> Okradnęłam ![]() Czysta magia między Nami ![]() A o 6 rano piszesz 'Dzień dobry Skarbie :-* ' , bo wiesz, że się uśmiechnę... Kupiłam nowy błyszczyk, chcesz posmakowaĆ ? ![]() Lubię tą Twoją uległośĆ wobec mnie
|
#621 |
|
Raczkowanie
|
`Don’t let your life pass you by Weep not for the memories [Nie pozwól, by życie Cię minęło. Nie płacz za wspomnieniami.] `How clearly I first saw you smilin’ in the sun Wanna feel your warmth upon me, I wanna be the one [Jak wyraźnie zobaczyłam Cię uśmiechającego się w słońcu. Chcę poczuć Twoje ciepło we mnie, chcę być Tą jedną.] `Standin’ on the edge of something much too deep It’s funny how we feel so much but we cannot say a word [Stojąc na moście nad czymś znacznie za głębokim. Zabawne, jak bardzo dużo czuliśmy, ale nie mogliśmy wykrztusić ani słowa.] `We are screaming inside, but we can’t be heard [Krzyczymy wewnątrz siebie, ale nie możemy być usłyszeni.] `Tak bardzo boję się Cię kochać, lecz bardziej boję się Cię stracić. `deep and endless night [Głęboka, niekończąca się noc.] `Dałeś mi wszystko co miałeś, dałeś mi światło. bajsza- proszę, po to one tu są, na zdrówko ;** Ps. w razie potrzeby mogę zamieniać swoje opisy na j. angielski. ![]()
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." Edytowane przez kawasaki600 Czas edycji: 2010-03-05 o 14:09 |
|
|
|
#622 |
|
Wtajemniczenie
|
ciiri - mało coś Cię, Słoneczko
![]() I gdy sortuję pocztę, to listy od Niego kładę na koniec.
Żeby przedłużyć czas oczekiwania, który potrafi być równie piękny, jak oczekiwana chwila. Bez światła nie będzie cienia, a i błysk w oczach zaniknie.
|
|
#623 |
|
Konto usunięte
|
drift, kamisha, kochanaa, be_kissable, blondii69, migotka, ruda, kinderka, chocapic, boundlessly, keeendy i inne moje zdolniachy <3
@hoe opisy bardzo fajne, ale skoro nie jesteś ich autorką używaj cudzysłów jeśli możesz. jestem kłębkiem nerwów. cholernym, wielkim, splątanym kłębkiem myśli. |
|
|
|
#624 |
|
Raczkowanie
|
niezmiernie mi miło
od kiedy odszedłeś spożywam znaczenie więcej czekolady, czasem mam ochotę zakończyć już tą udrękę jaką jest życie, ale za bardzo jestem do niego przywiązana by to zrobić. z Tobą być, z Tobą żyć - już tego nie chcę, odejdź ! nasze życie miało wyglądać inaczej ! miał być wspólny happy end i dwójka dzieci ! xD kiedy nie mogę zasnąć czytam sms`y od Ciebie, pisałeś wtedy, że kochasz, tęsknisz, a teraz, jak jest? i nie pytaj co u mnie, bo nie jest za dobrze. |
|
|
|
#625 |
|
Zadomowienie
|
lemonessences dzięki bąblu ![]() Chocolaaate razem z Tobą ![]() griseyou know <3 bananowalaskaodezwała się ta, co jest tu najczęściej! więcej Ciebie, by się przydało, więcejkamishaKamiszka my baby <3 joyeuse cudowna jesteś ;o dresowadziękuje serce ;* absurdalnie <33333333 ______________________ moje poczucie wartości spadło poniżej zera nie chodzi o to, żebyś prawił komplementy, tylko, abyś w nie uwierzył nie wystarczy, że będziesz mnie chciał i kochał fizycznie dzi*wka ? wierna jednemu facetowi, jednemu spojrzeniu i dotykowi ? to się dzisiaj nazywa dzi*wka ? emocjonalne tortury, gorsze są od fizycznych, nieświadomie codziennie zadajesz mi taki emocjonalny ból koniec z nami, dziękuję, dobranoc jesteś przyczyną mojej frustracji Twoje spojrzenie mam wydrapane w sercu ' .. bo jeśli ma płonąć babilon, musi się zjarać schemat ' swoje fantazje erotyczne zostaw dla innej, nie mam zamiaru ich spełniać
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-03-05 o 14:57 |
|
|
|
#626 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja moja moja szaaaalona ;*jestem, jestem kochana ;* to ty bywaj częściej! ![]() Pytasz się mnie czy jestem szczęśliwa, odpowiadam tak, a w głowie "tak... czasem" szepce pod nosem że się boję. wiesz, rozbierałam Cię myślami setki razy, więc nie musisz się mnie wstydzić. wiesz.. tą dziewczynę mogłeś pokochać za sam jej zapach. Już nawet nie za to jaką jest osobą, przecież jej nie znałeś. Codziennie przechodziłeś obok, patrzyłeś jak w jej malinowych usteczkach przemykały setki różowych papierosów odpalałeś je białą zapalniczką, którą podarowała jej przyjaciółka.. Dopisywałeś do niej różne historie lecz wiedziałeś, że jednak to nie idealna istota. Za każdym razem gdy odgarniała swoje włosy i swym wzrokiem rozbudzała twoje zmysły przeszywało cię to dziwne uczucie, to uczucie, które pokochałeś tak mocno, tak mocno jak ją... teraz chodź, utulę cię do snu. Rozdaję na prawo i lewo pocałunki w policzki, bo tylko na tyle mnie stać. Szkoda czasu na wrzaski i tańczenie nad przepaścią, tam gdzie znaczenia tracą sens. Gramy na czas, ale jest go już mało. Za mało jak na jedno życie. Zakochałam się w słowach bez znaczenia. dla mnie wciąż pozostajesz abstrakcją. -a ty czym się naćpałaś ? -... miłością nie była piękna, ale miała to coś, co sprawiało, że nikt nie mógł przejść obok niej obojętnie. miała w sobie jakąś siłę i moc...
|
|
#627 |
|
Zadomowienie
|
lemonessences - i Marika kocha Ciebie
poprostuAsiss - o sobie mówisz ![]() TajemniczaPanna - ja nie mogę być najcudowniejszym Słońcem, bo Ty nim jesteś ![]() Chocolaaate, Margaretta_1 - Chocolaaate, IhateU, m4dziar4, Margaretta_1, martiska, papergirl, pooosh, poprostuAsiss, remembrance, seventh heaven, TajemniczaPanna, TinyCinderella - okradłam ![]() ______________________
Doszłam do wniosku, że w Jej życiu jest za dużo kłamstwa. Miała dość wciskania kitu i sama też nie zamierzała tego robić. Mówisz jaka jestem, a nic nie wiesz o mnie. Nie wiesz o czym chcę zapomnieć, w jakiej jestem formie. Uwielbiała śpiewać - śpiew przynosił Jej swego rodzaju ulgę. Zapaść w głęboki sen, się nie obudzić. Marzenia jak tlen, każdy może wyjść na ludzi. W muzyce świat staje się gładki i równy.
|
#628 |
|
Zadomowienie
|
Chocolaaate
lemonessences absurdalnie marikab podpis dopiero zauważyłam! W każdej chwili naszego życia stoimy jedną nogą w bajce, drugą nad przepaścią. Mężczyzna bez poczucia humoru jest jak kobieta bez biustu.
|
|
#629 |
|
Raczkowanie
|
pustka w pokoju nigdy tak nie bolała jak teraz
smoke the days like cigarette między drugim, a trzecim drinkiem zastanawia mnie co się z Tobą dzieje, czwartym zapijam, bo wku.rwia i nie będziemy się już oszukiwać plugawymi miłostkami, moimi, twoimi obudzić się obok kogoś, kto nie znaczy dla Ciebie tyle by zatrzymać go do śniadania pamiętam te głupie szczęście sprzed zimy, kiedy nosiłam jeszcze bluzkę w paski Nawet nie mam większej ochoty zgnębić Cię za to, że byłeś,bo dla mnie już nie istniejesz, pozostało kilka wspomnień, numer gg i zniesmaczenie w ustach, I chociaż niebawem cały żal zniknie to to i tak już nie będzie to, bo Ty dla mnie to już nie ten Ty i na odwrót... Bardzo chętnie zapaliłabym sobie papierosa i zeszmaciła tanią wódką, a potem pogrążając się w myślach i histerycznie poszukując prawdy o samej sobie, będę czekać aż paraliż ustanie. zatrzaśnij trumnę, a ja będę udawała, że nie żyję - co jutro robimy? - co chcesz - ale co Ty chcesz - ja chce to co Ty
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
absurdalnie - okej nie ma problemu
![]() 'a piękny świat miesza mi mikserem w głowie. robi koktail z moich uczuć.' 'I gotta know do you feel it too . /ja wiem, że Ty też to czujesz./' 'Teraz jestem słaba, wypalona i oschła. ' 'Chcę ustami omamić Cię bez litości' 'uwielbiam oglądać wykrwawiające się słońce, dziś akurat na różowo może to taka przyjemna zapowiedź lata, wolności, szczęścia? czas upływa stanowczo zbyt szybko.'' 'A gdy już wrócisz, to usiądę Ci na kolanach, oprę moje dłonie na Twoich ramionach i będę całować Twoją twarz. Kawałek po kawałku. Obiecaj mi, że mnie nie rozbierzesz, zanim skończę...' 'Chwyciłam Cię za rękę.. Krzyczałam w niebogłosy, wiłam się przed Tobą,upadłam do Twoich stóp... a Ty nadal leżałeś, tak nieskazitelnie blady, przykryty do połowy białym płótnem. Po raz pierwszy byłeś głuchy na mój płacz i moje wołanie.. a przecież obiecałeś, że "nigdy" ....' 'do tej pory w moim życiu chmury blokowały dojście słońcu, Ty to zmieniłeś.' 'Stoję w bolesnym szpagacie pomiędzy "zostaję", a zuchwałym raczej - "nigdy więcej".' 'Uwielbiam ukrywać się w Twoich ramionach' 'Znów to robimy. Mijamy się używając zbędnych słów, unikając kontaktu wzrokowego. Kochamy się nienawidząc. Odpowiedzialność pomieszała nam szyki. Jesteśmy bohaterami chorego spektaklu. Świadomie i na opak.' 'Przestanę się przejmować, odłożę wszystko na bok i pójdę na żywioł. Ta metoda staje się coraz bardziej kusząca.'
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

(taka sobie skromna ja)

brak motywacji ..
! mam troszkę zaległości do czytania ale odrobię.

więcej Ciebie, by się przydało, więcej