Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-03, 21:55   #3511
evangeline
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość
Ja już jestem i mam usprawiedliwienie Uroczyście oświadczam, że zapisałam się na kurs prawa jazdy Wróciłam właśnie z pierwszego spotkania, takiego organizacyjnego, a od jutra zaczynam wykłady Jestem z siebie dumna, że zdecydowałam się na ten krok i zaczęłam realizować jedno z moich noworocznych postanowień A było to całkiem spontanicznie. Wracałam z pracy i przechodziłam akurat koło szkoły nauki jazdy, coś mnie tknęło i weszłam tak zapytać się orientacyjnie jaka cena itp. Okazało się, że dzisiaj nowa grupa rozpoczyna kurs, więc poleciałam i już W kwestii 'ja - kierowca' jestem czarnowidzem, ale wierzę, że do końca 2010 usiąde juz za kółkiem zupełnie sama
brawo za świetną decyzję i nic się nie bój

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
ja mam dzisiaj bardzo zły dzień próbowałam zmienić to za pomocą drzemki która zamiast trwać godzinę wydłużyła się do 2,5h (przed chwilą wstałam) i czuje się jeszcze gorzej niż przed
trzymaj się kochana, oby jutro był lepszy

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Od 1,5 h czytam wizaż, zamiast pisać, a i wcześniej zrobiłam więcej przerw niż włożyłam w to pracy. Leń jakich mało...
skąd ja to znam

Cytat:
A powiedz mi jeszcze Antunko czy ktoś Cię nauczył podstaw zanim poszłaś na kurs czy zaczynałaś kurs od zera tak jak ja? Bo ja chciałam, żeby mnie ojciec trochę pouczył już jakiś czas temu, to się zbuntował, że boi się o auto.
pytanie co prawda jest do Antunki, ale może ja też się wypowiem
nic się nie bój, ja przed kursem nic nie umiałam, nigdy nie jeździłam, po prostu zero doświadczenia wszystkiego się nauczyłam, zdałam bez problemu (to akurat więcej szczęścia niż rozumu), więc nie przejmuj się i miłej jazdy

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 22:18   #3512
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Zamierzam na dniach wpłacić pierwszą ratę - wtedy już na pewno się nie rozmyślę Kasy nigdy za wiele, więc staram się jej nie marnować, dlatego wiem, że jak już wpłacę to pójdę za ciosem Dzięki za słowa otuchy, pocieszyłaś mnie trochę Mam nadzieję, że też tak szybko uda mi się skończyć kurs... a może się okaże, że mam zadatki na kierowcę rajdowego A powiedz mi jeszcze Antunko czy ktoś Cię nauczył podstaw zanim poszłaś na kurs czy zaczynałaś kurs od zera tak jak ja? Bo ja chciałam, żeby mnie ojciec trochę pouczył już jakiś czas temu, to się zbuntował, że boi się o auto. Właściwie mu się nie dziwię... parę lat temu jak próbował uczyć mamę, to wjechała w pole rzepakowe

P.S.Teofano, Lick The Lollipop gdzie sie podziałyście babeczki?

Śpijcie dobrze
Ja Was podczytuję regularnie, ale z pisaniem brak weny. Poza tym siedzę ostatnio nad magisterką, więc czasu na wizaż tez mam mniej
Dziś przetrawiłam 500 stronicową książkę i mam dość...bleee....aleeee czuję się teraz taka "mondra" Jutro znowu będę pisać, bo 20 marca mam seminarium, więc muszę się sprężyć, żeby oddać rozdział do sprawdzenia.

Sweet bardzo dobrze, że zdecydowałaś się na kurs. Wpłacaj kasę i słuchaj wykładów
Ja przed pierwszą jazdą uczyłam się z ojcem na polnych drogach ruszać, zmieniać biegi, jeździć na wstecznym po prostej i tyłem po łuku. Spocona jak mysz po takich jazdach byłam takiego stresa miałam.
Pierwsza jazda z instruktorem też masakra, stres niesamowity bo od razu do miasta na jazdę mnie wziął. Jak zobaczyłam te skrzyżowania to słabo mi się robiło. Po wyjeżdżonych 3 godzinach wziął mnie do jeszcze większego miasta, ale wtedy to już luzik
Instruktora miałam świetnego, miła atmosfera, dobrze tłumaczył i zdałam za pierwszym razem.

Mam nadzieję, że Ty też gładko przejdziesz przez jazdy i egzaminy i bedziemy niedługo oblewać
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 07:06   #3513
evangeline
Zakorzenienie

Pozdrawiam znad kawki i zaraz zmykam na uczelnię - dzisiaj od 8 do 18 - chyba oszaleję

miłego dnia Dziewczynki

WYMIANKA
Stary 2010-03-04, 07:12   #3514
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
pytanie co prawda jest do Antunki, ale może ja też się wypowiem
nic się nie bój, ja przed kursem nic nie umiałam, nigdy nie jeździłam, po prostu zero doświadczenia wszystkiego się nauczyłam, zdałam bez problemu (to akurat więcej szczęścia niż rozumu), więc nie przejmuj się i miłej jazdy
Dziękuję za wypowiedź

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że Ty też gładko przejdziesz przez jazdy i egzaminy i bedziemy niedługo oblewać
Oby

Ja również pozdrawiam znad kawki. Probuję się dobudzić i zrobiłam sobie takiego szatana, że szok

Udanego, słonecznego dnia

Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 08:51   #3515
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
A powiedz mi jeszcze Antunko czy ktoś Cię nauczył podstaw zanim poszłaś na kurs czy zaczynałaś kurs od zera tak jak ja? Bo ja chciałam, żeby mnie ojciec trochę pouczył już jakiś czas temu, to się zbuntował, że boi się o auto. Właściwie mu się nie dziwię... parę lat temu jak próbował uczyć mamę, to wjechała w pole rzepakowe
Miłam pewne doświadczenie jeśli tak to można nazwać. Jeszcze pod koniec podstawówki jeździłam dwójeczką po jakiś leśnych drogach Ale to wynikało z tego, że moje starsze rodzeństwo rwało się za kółko i po prostu z rozpędu też chciałam spróbować. Mój tata jakoś nie bał się dawać mi samochodu, mało tego sam mnie do tego namawiał. Także coś tam umiałam ale i tak na pierwszej jeździe miałam pełne portki bo zamiast po placu to ten w miasto mnie wypuścił.
Najważniejsze to nie panikować. Poradzisz sobie

I ja się witam porannie. Na uczelnię mam dopiero na 15 więc teraz zabieram się za sprzątanko
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:37   #3516
simpatica
Zakorzenienie

haj dziewuszki

Cytat:
[B][FONT=Lucida Sans Unicode]Ja już jestem i mam usprawiedliwienie Uroczyście oświadczam, że zapisałam się na kurs prawa jazdy
gratuluję
Cytat:
Ja już od dzisiaj stresuję się tym prawkiem Cieszę się, że się zdecydowałam, bo bardzo chcę mieć prawko, ale piekielnie się boję, że nie dam rady i dlatego zwlekałam z tą decyzją już ponad rok czasu. Nigdy nie siedziałam za kierownicą, nie mam nawet pojęcia jak się odpala auto... wiem, że mnie nauczą od podstaw, ale mam jakieś tam obawy Może się do tego nie nadaję.... Wiem, wiem... za mało wiary w siebie... jak zawsze
moja droga, stres to normalka - ja też sie bałam zwłaszcza pierwszej jazdy bo nie wyobrażałam sobie jak ja będę śmigać po mieście - z pasa na pas - nie wspominając już o korzystaniu z lusterek - przecież tam nic nie widać ale instruktor świetnie wszystko wtłumaczył i pomimo że jakieś doświadczenie samochodowe miałam to mówiłam że nigdy nie jeżdziłam i uczyłam się wszystkiego po kolei - w końcu płacisz za tę naukę nie?
Cytat:
Mam nadzieję, że też tak szybko uda mi się skończyć kurs...
3mam kciuki oby tak było

<><><><><>
a ja też zdałam za 1 razem wiec to chyba taki urok '86 więc Ty Sweet tez zdasz za 1

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 12:13   #3517
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
a ja też zdałam za 1 razem wiec to chyba taki urok '86 więc Ty Sweet tez zdasz za 1
No teraz to już chyba muszę

Stary 2010-03-04, 16:13   #3518
jojla
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Przytulam Cię kochana
Cytat:
trzymaj się kochana, oby jutro był lepszy
Dziękuję dziewczynki

Cytat:

Widzę, że dziewczyny zdolniachy jesteście wszystkie za pierwszym razem zdały super
Mam nadzieję, że jak kiedyś będę robić prawko to też tak dobrze mi pójdzie

Ja niedawno wróciłam z wydziału. Zjadłam coś, muszę zrobić pranie, walnę sobie kawkę i siadam do nieszczęsnych materiałów na prezentację minęły trzy dni a ja już mam ochotę jak tylko widzę te papiery

A i mam takie pytanie do Was. Czy waszym zdaniem po alkoholu pokazuje się cała prawda o kimś? To znaczy czy na przykład jak ktoś się zachowuje źle względem innych gdy przesadzi z piciem to można to usprawiedliwić i zwalić winę na alkohol czy może właśnie jego zachowanie w takim stanie w rzeczywistości świadczy o tym jakim jest na prawdę?

Miłego popołudnia

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 16:53   #3519
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
A i mam takie pytanie do Was. Czy waszym zdaniem po alkoholu pokazuje się cała prawda o kimś? To znaczy czy na przykład jak ktoś się zachowuje źle względem innych gdy przesadzi z piciem to można to usprawiedliwić i zwalić winę na alkohol czy może właśnie jego zachowanie w takim stanie w rzeczywistości świadczy o tym jakim jest na prawdę?
Dobre pytanie, ale i trudne. Ja wiem po sobie, że kiedy wypiję za dużo jestem zupełnie innym człowiekiem... zwyczajnie nie jestem sobą. Robię rzeczy, których na trzeźwo nigdy bym nie zrobiła. Dlatego też nie lubię tego stanu, gdy przeholuję Ale jeśli zrobię coś głupiego, gdy jestem pijana, to nigdy nie zwalam tego na alkohol. Obwiniam tylko i wyłącznie siebie, bo przecież nie musiałam tyle pić...

Lecę na wykład, a nie chce mi się straszliwie

Miłego popołudnia

Stary 2010-03-04, 16:56   #3520
aniany
Rozeznanie

GG do aniany

Witajcie !
Cytat:
Oj współczuję Ci tej opryszczki kochana. Wiem co to znaczy, bo tez mnie czasem dopada, a potem goi się cały tydzień i wyglądam jak pajac Oby Ci szybko zeszła i więcej się nie pojawiała

Dziewczęta cierpliwości Pamiętam, że Wam obiecałam, więc zdjęcia niedługo będą. Jeszcze nie wszystko jest tam dokończone, bo nie za bardzo miałam czas Myślę, że na weekend wszystko już będzie zrobione, bo jak na razie to nawet firany w oknie nie mam

Miłego dnia
Dzieki
A co do zdjec, ok, czekamy, czekamy Widze ze w podpisie widnieje cyferka 1 - jak samopoczucie przed wielkim spotkaniem?

Cytat:
też właśnie o Niej myślałam ostatnio, że się nie odzywa
I ja tez, i ja tez

Cytat:
Ja już jestem i mam usprawiedliwienie Uroczyście oświadczam, że zapisałam się na kurs prawa jazdy W kwestii 'ja - kierowca' jestem czarnowidzem, ale wierzę, że do końca 2010 usiąde juz za kółkiem zupełnie sama
[/FONT][/B]
Sweet, gratuluje podjecia decyzji o prawku Napewno dasz rade !
Tylko jedno slowo przestrogi dla Ciebie - gdy juz zrobisz prawko, i bedziesz mogla jezdzic, to jezdzij ile sie da, i kiedy tylko sie da.... bo ja zrobilam prawko ponad 7 lat temu, a kurcze jezdze nadal jak poczatkujacy kierowca, bo nie ciagnie mnie do tego, lepiej czuje sie jako pasazer, i gdy siadam za kolkiem to jest gora max. 2 razy w roku. Wiem dobrze ze tym sposobem nigdy nie bede dobrym kierowca, bo po prostu brak praktyki.

Cytat:
A z pozytywów? Za 19 dni wyjeżdżam
Tylko muszę do tej pory napisać jeszcze co najmniej 1,5 rozdziału

Aniany ja wracam do Polski po miesiącu, cały czas studiuję jeszcze i tak wyrywam te wolne z gardzieli uczelni i jeżdżę, nacieszę się TŻetem i wracam na dwa miesiące celibatu
Aha, ok, juz wszystko rozumiem
Zazdroszcze Ci odliczania tych dni, juz blizej niz dalej !

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
Ja Was podczytuję regularnie, ale z pisaniem brak weny. Poza tym siedzę ostatnio nad magisterką, więc czasu na wizaż tez mam mniej
Dziś przetrawiłam 500 stronicową książkę i mam dość...bleee....aleeee czuję się teraz taka "mondra" Jutro znowu będę pisać, bo 20 marca mam seminarium, więc muszę się sprężyć, żeby oddać rozdział do sprawdzenia.
To zycze Ci moc weny w takim razie !!!! I przyplywu natchnienia !
W sumie gdy sobie przypomne moje czasy studenckie, to tez mialam niezly zapierdziel, bo albo rano do pracy, i zajecia po poludniu, albo na odwrot. Tez czesto wracalam do domu ok. 7, 8, wieczorem. Ale kurcze, nadal brakuje mi takiego zabiegania, zorganizowania, posiedzenia nad ksiazka/notatkami. Wiem, dziwna jestem ale naprawde z sentymentem wspominam czasy szkoly, i z wielka checia bym wrocila. Tylko z tego co widze, to studia i nauka tutaj to calkiem inna bajka niz studiowanie w Polsce. Jest prosciej, mniej biurokracji, i bardziej sie licza ze zdaniem studenta.

Cytat:
hej

Hej
Jojla, ciezka sprawa. Napewno cos w tym jest, ze czlowiek po alkoholu nieswiadomie pokazuje inne oblicze. Mysle, ze jesli to jest jednorazowy przypadek, tzn. ze raz po wypiciu zle sie zachowuje, a nastepne razy w miare normalnie, to nie ma sie czym przejmowac. Ale jesli za kazdym razem gdy pojawia sie %, ta osoba zmienia swoje zachowanie i postepowanie, to cos jest nie teges.
aniany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 17:26   #3521
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre pytanie, ale i trudne. Ja wiem po sobie, że kiedy wypiję za dużo jestem zupełnie innym człowiekiem... zwyczajnie nie jestem sobą. Robię rzeczy, których na trzeźwo nigdy bym nie zrobiła. Dlatego też nie lubię tego stanu, gdy przeholuję Ale jeśli zrobię coś głupiego, gdy jestem pijana, to nigdy nie zwalam tego na alkohol. Obwiniam tylko i wyłącznie siebie, bo przecież nie musiałam tyle pić...
Cytat:
Napisane przez aniany Pokaż wiadomość
Jojla, ciezka sprawa. Napewno cos w tym jest, ze czlowiek po alkoholu nieswiadomie pokazuje inne oblicze. Mysle, ze jesli to jest jednorazowy przypadek, tzn. ze raz po wypiciu zle sie zachowuje, a nastepne razy w miare normalnie, to nie ma sie czym przejmowac. Ale jesli za kazdym razem gdy pojawia sie %, ta osoba zmienia swoje zachowanie i postepowanie, to cos jest nie teges.
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
Hmm no ja właśnie mam mieszane uczucia bo sprawa dotyczy bliskiej mi osoby. Sama osobiście raczej potrafię kontrolować ilość wypitego alkoholu a jak już mi się zdarzyło przeholować to grzecznie wróciłam do siebie i szłam spać. W zasadzie to mnie nic złego ze strony tej osoby nie spotkało ale okazuje się, że już któryś raz źle odniosła się do znajomej będąc pod wpływem alkoholu albo też robiła się agresywna względem obcych ludzi Znamy się bardzo dobrze ale ja zaczynam się zastanawiać czy tak jest rzeczywiście... Ehh inna sprawa, że ja może i jestem trochę przewrażliwiona bo z powodu alkoholu w przeszłości spotkało mnie wiele złego... sama nie wiem

Stary 2010-03-04, 18:54   #3522
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Ja już jestem i mam usprawiedliwienie Uroczyście oświadczam, że zapisałam się na kurs prawa jazdy Wróciłam właśnie z pierwszego spotkania, takiego organizacyjnego, a od jutra zaczynam wykłady Jestem z siebie dumna, że zdecydowałam się na ten krok i zaczęłam realizować jedno z moich noworocznych postanowień A było to całkiem spontanicznie. Wracałam z pracy i przechodziłam akurat koło szkoły nauki jazdy, coś mnie tknęło i weszłam tak zapytać się orientacyjnie jaka cena itp. Okazało się, że dzisiaj nowa grupa rozpoczyna kurs, więc poleciałam i już W kwestii 'ja - kierowca' jestem czarnowidzem, ale wierzę, że do końca 2010 usiąde juz za kółkiem zupełnie sama
i bdb ja też byłam czarnowidzem i mój kurs trwał aż 3 miesiące ale jak już przyszło do egzaminu to poszło zdałam i żyję już 6 lat od tamtej chwili Poradzisz sobie
Cytat:
ja myślę, że z facetami po pijaku i wyciąganiu z nich prawdy to nie jest mit śpiewają jak na spowiedzi A co do zachowania innych to nie wiem..myślę, że w stresie można zobaczyć tak naprawdę jaka jest osoba...ale alkohol w sumie to coś innego

dobra wróciłam...
się działo... mój chce kupić mieszkanie i tak trochę nam zeszło... nawet nie wiedziałam, że on ma tyle kasy... ale od razu widać, że umie oszczędzać chyba się z nim chajtnę ... przy nim nie zginę pahahah
pozdrawiam
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 07:10   #3523
Sweetheart86
Zakorzenienie

Witam piątkowo

Cytat:
Widze ze w podpisie widnieje cyferka 1 - jak samopoczucie przed wielkim spotkaniem?
Samopoczucie troche dziwne. Ale powiem Ci, że raczej już teraz wiem, że nic z tego nie będzie. Przez jakiś czas myślałam, że może.... Ale zauważyłam, że nadal denerwują mnie w nim te same rzeczy co kiedyś. Czyli nie zmienił się. I zauważyłam to przez telefon, więc co będzie jak sie spotkamy. Uduszę go chyba Ale spotkać się chcę. Nie rozstawaliśmy się w gniewie i awanturach, ciągle utrzymujemy kontakt, więc czemu nie? A poza tym zawsze miałam do niego słabość, która nigdy mi nie przeszła No i te sentymenty

Cytat:
Sweet, gratuluje podjecia decyzji o prawku Napewno dasz rade !
Tylko jedno slowo przestrogi dla Ciebie - gdy juz zrobisz prawko, i bedziesz mogla jezdzic, to jezdzij ile sie da, i kiedy tylko sie da.... bo ja zrobilam prawko ponad 7 lat temu, a kurcze jezdze nadal jak poczatkujacy kierowca, bo nie ciagnie mnie do tego, lepiej czuje sie jako pasazer, i gdy siadam za kolkiem to jest gora max. 2 razy w roku. Wiem dobrze ze tym sposobem nigdy nie bede dobrym kierowca, bo po prostu brak praktyki.
Moja koleżanka zrobiła tak, że jakieś 5 lat temu zdała prawko i od tamtego czasu już do auta nie wsiadła. Pierw za bardzo nie miała możliwości jeżdżenia, a później już zwyczajnie się bała jeździć i stwierdziła, że nigdy już za kółko nie wsiądzie. Prawko ma, kasę wydała, ale nic poza tym z tego nie ma Ja jeśli już mi się uda zdać, to zamierzam jeżdzić często

A ja tylko do Was zajrzałam i zaraz zabieram sie do pracy.... chcę, żeby mi czas szybko zleciał dzisiaj

Miłego początku weekendu

Edytowane przez Sweetheart86
Czas edycji: 2010-03-05 o 07:11
Stary 2010-03-05, 09:10   #3524
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę, że nie da sie jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. Bo ja po alkoholu robię się wyjątkowo odważna i świat chcę podbijać hehe. Znam osoby, którym po alkoholu rozwiązuje się język i można wydusić z nich całą prawdę, a jak ktoś robi się agresywny to cóż... Wydaje mi się, że ta agresja w nich siedzi a alkohol tylko wyciąga to z niego, usuwa wszelkie zahamowania i po części pokazuje nasze oblicza.

Cytat:
Moja koleżanka zrobiła tak, że jakieś 5 lat temu zdała prawko i od tamtego czasu już do auta nie wsiadła. Pierw za bardzo nie miała możliwości jeżdżenia, a później już zwyczajnie się bała jeździć i stwierdziła, że nigdy już za kółko nie wsiądzie. Prawko ma, kasę wydała, ale nic poza tym z tego nie ma Ja jeśli już mi się uda zdać, to zamierzam jeżdzić często
O właśnie o tym zapomniałam wczoraj napisać. Ja po zaledwie 20 godzinach jazdy i zdanym prawku też się bałam sama jeździć. Ale właśnie tata mi w tym pomógł bo mnie namawiał żebym jeździła. Na początku zawsze ktoś musiał siedzieć obok a czasem podpowiadać co i jak ale po jakimś czasie nabrałam wprawy. Później przez 2 lata jeździłam tylko na automacie i jak miałam wsiąść do manualnego to też miałam stresa. Teraz jeżdże na wszystkim co ma 4 kółka i kierownicę, nawet traktor prowadziłam Musisz uwierzyć w siebie i przełamac strach. Na pewno ktoś Ci w tym pomoże i będziesz sama śmigała tym bardziej, że masz już samochód
Stary 2010-03-05, 09:18   #3525
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

A ja myślę, że to nie prawda, że z człowieka po alkoholu wychodzi prawda ( ale tekst) Przynajmniej nie we wszystkich przypadkach. Owszem, o rzeczach trudnych, swoich błędach czy traumach łatwiej opowiada się po %.
Ale mówimy tu raczej o sytuacjach gdzie ktoś z alkoholem przesadza. Nie szukając daleko - ja. Po alkoholu (tzn. jego nadmiernej ilości)mam skłonność raczej do fantazjowania, nie do prawdy i staję się zupełnie kimś innym, chociażby wywołuję kłótnie z TŻetem nie wiem po co.
Z kolei moja koleżanka robi się bardzo agresywna, a taka nie jest - znam ją wiele lat.
To prawda, że alkohol rozwiązuje języki i ułatwia w pewnym sensie zawieranie znajomości - przecież fajnie się rozmawia w pubie przy piwku. Ale po 4 takich piwkach z człowieka wychodzą jedynie procenty, nie prawda.

Teofano - wszyscy się martwią a Ty łobuzie z TŻetem domy kupujesz Teraz za karę i nam po jednym proszę
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 10:26   #3526
Sweetheart86
Zakorzenienie

Dziewczyny zaraz mnie śnieg zasypie. Już jest biało wszędzie, a on pada nadal To co stopniało dzisiaj dopada z powrotem

Stary 2010-03-05, 10:26   #3527
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

dziń dobry
wcinam właśnie śniadanko a dzis juz piatek
ja tez chcialabym sie zapisac na prawko ale jeszcze tego nie zrobilam i juz raczej nie zrobie w polsce bo jade do rodzicow na stałe przyjade tylko w lipcu badz wrzesniu na obrone i ostatni egzamin

a ja strasznie nie lubie takich ludzi co robia sie agresywni po alkocholu - wole unikac i radze tego samego

Bo do mnie Anioły wchodzą bez pukania i kawę i mi słodzą uśmiechem
patrysiamisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 10:35   #3528
evangeline
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny
u mnie znowu w nocy spadł ten pieprzony śnieg ale teraz świeci słońce i jest lazurowe niebo więc mam nadzieję, że to cholerstwo się szybko roztopi niech już się skończy ta wstrętna zima

u mnie raczej nic ciekawego, siedzę w książkach bo za tydzień w piątek mam kobylaste koło i egzamin, a jeszcze nic nie umiem

buźka

WYMIANKA
Stary 2010-03-05, 11:59   #3529
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Samopoczucie troche dziwne. Ale powiem Ci, że raczej już teraz wiem, że nic z tego nie będzie. Przez jakiś czas myślałam, że może.... Ale zauważyłam, że nadal denerwują mnie w nim te same rzeczy co kiedyś. Czyli nie zmienił się. I zauważyłam to przez telefon, więc co będzie jak sie spotkamy. Uduszę go chyba Ale spotkać się chcę. Nie rozstawaliśmy się w gniewie i awanturach, ciągle utrzymujemy kontakt, więc czemu nie? A poza tym zawsze miałam do niego słabość, która nigdy mi nie przeszła No i te sentymenty
złota zasada, że nie wchodzi się dwa razy do jednej rzeki? narazie nie mów hop zobaczymy co będzie po

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
O właśnie o tym zapomniałam wczoraj napisać. Ja po zaledwie 20 godzinach jazdy i zdanym prawku też się bałam sama jeździć. Ale właśnie tata mi w tym pomógł bo mnie namawiał żebym jeździła. Na początku zawsze ktoś musiał siedzieć obok a czasem podpowiadać co i jak ale po jakimś czasie nabrałam wprawy. Później przez 2 lata jeździłam tylko na automacie i jak miałam wsiąść do manualnego to też miałam stresa. Teraz jeżdże na wszystkim co ma 4 kółka i kierownicę, nawet traktor prowadziłam Musisz uwierzyć w siebie i przełamac strach. Na pewno ktoś Ci w tym pomoże i będziesz sama śmigała tym bardziej, że masz już samochód
a ja się nadal boję z sobą jeździć... ja po 15 minutach jestem już znudzona, zmęczona, nie mam siły się rozglądać, denerwuje mnie, że ten za mną siedzi mi na tyłku, ten przede mną nie wie co ma robić ja się nie nadaję... potrzebuję szofera

Cytat:
A ja myślę, że to nie prawda, że z człowieka po alkoholu wychodzi prawda ( ale tekst) Przynajmniej nie we wszystkich przypadkach. Owszem, o rzeczach trudnych, swoich błędach czy traumach łatwiej opowiada się po %.
Ale mówimy tu raczej o sytuacjach gdzie ktoś z alkoholem przesadza. Nie szukając daleko - ja. Po alkoholu (tzn. jego nadmiernej ilości)mam skłonność raczej do fantazjowania, nie do prawdy i staję się zupełnie kimś innym, chociażby wywołuję kłótnie z TŻetem nie wiem po co.
Z kolei moja koleżanka robi się bardzo agresywna, a taka nie jest - znam ją wiele lat.
To prawda, że alkohol rozwiązuje języki i ułatwia w pewnym sensie zawieranie znajomości - przecież fajnie się rozmawia w pubie przy piwku. Ale po 4 takich piwkach z człowieka wychodzą jedynie procenty, nie prawda.
no to prawda... ja pamiętam jak na studniówce, koleżanka która jest nieśmiała i nie szuka kontaktów z ludźmi, napiła się i jej odwaliło... mało nie zgwałciła mojego partnera... a potem jeszcze było "nie prawda, ja się tak nie zachowuję" Dr Jekyll and Mr Hyde

Cytat:
Teofano - wszyscy się martwią a Ty łobuzie z TŻetem domy kupujesz Teraz za karę i nam po jednym proszę
domy nie kupuję... na razie rzucałam kobiecym okiem :P robiliśmy rekonesans w końcu on już dorosły a Wam oczywiście kupię po apartamencie w Wilanowie

Cytat:
Dziewczyny zaraz mnie śnieg zasypie. Już jest biało wszędzie, a on pada nadal To co stopniało dzisiaj dopada z powrotem
u mnie jest tylko delikatnie posypane i słońce wychodzi, więc już po nim

Cytat:
Hej Dziewczyny
u mnie znowu w nocy spadł ten pieprzony śnieg ale teraz świeci słońce i jest lazurowe niebo więc mam nadzieję, że to cholerstwo się szybko roztopi niech już się skończy ta wstrętna zima

u mnie raczej nic ciekawego, siedzę w książkach bo za tydzień w piątek mam kobylaste koło i egzamin, a jeszcze nic nie umiem

buźka
idzie już wiosna, koty się marcują tak, że trzeba okna zamykać
a z egzaminem dasz radę
[...]"

Stary 2010-03-05, 12:41   #3530
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
złota zasada, że nie wchodzi się dwa razy do jednej rzeki? narazie nie mów hop zobaczymy co będzie po
No dobra nie mówię hop

Cytat:
idzie już wiosna, koty się marcują tak, że trzeba okna zamykać
Z tymi kotami to racja. U mnie wieczorem tak się wczoraj darły, że już nie mogłam słuchać

Cholera, głodna jestem Żarcie, które wzięłam do pracy rzekomo na cały dzień, zjadłam już z rana. Teraz siedzę głodna i nie chce mi się wyjść do sklepu. Nie wiem co mi się stało, bo mam napad obżarstwa Ogłaszam dziś 'Dzień pasibrzucha'

Stary 2010-03-05, 12:47   #3531
nulka5
Rozeznanie

Cytat:
Hej Dziewczyny
Ajjj u mnie też wczoraj spadło trochę śniegu, i nawet wpadłam w poślizg...
ale topnieje szybko, najgorsze tylko, że znowu chłodno wczoraj było
już mam dosyć tej zimy...
Cytat:
Z tymi kotami to racja. U mnie wieczorem tak się wczoraj darły, że już nie mogłam słuchać
hahah koteczki poczuły wiosnę w powietrzu

U mnie wszystko ok
siedzę przy porannej herbatce, niedawno dopiero wstałam, bo musiałam 3 nieprzespane noce odespać...
idę z psem na spacer, zjem coś, zrobię obiad i muszę się ogarnąć dzisiaj z kupnem stabilizatora (w niedzielę gram już mecz ),
zrobić obiad i takie tam

miłego dzionka Dziewczynki
nulka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 13:09   #3532
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
No dobra nie mówię hop
pożyjemy zobaczymy

Cytat:
zazdrośnica
Cytat:
Cholera, głodna jestem Żarcie, które wzięłam do pracy rzekomo na cały dzień, zjadłam już z rana. Teraz siedzę głodna i nie chce mi się wyjść do sklepu. Nie wiem co mi się stało, bo mam napad obżarstwa Ogłaszam dziś 'Dzień pasibrzucha'
ja wypiłam kakao... ostatnio tylko płyny przyjmuję... nie chce mi się jeść

Cytat:
Napisane przez nulka5 Pokaż wiadomość
ale topnieje szybko, najgorsze tylko, że znowu chłodno wczoraj było
już mam dosyć tej zimy...
już sobie zima idzie... to ostatnie podrygi
Cytat:
hahah koteczki poczuły wiosnę w powietrzu
kolejny znak, że wiosna idzie w piss du away
Cytat:
U mnie wszystko ok
siedzę przy porannej herbatce, niedawno dopiero wstałam, bo musiałam 3 nieprzespane noce odespać...
idę z psem na spacer, zjem coś, zrobię obiad i muszę się ogarnąć dzisiaj z kupnem stabilizatora (w niedzielę gram już mecz ),
zrobić obiad i takie tam

miłego dzionka Dziewczynki
zapracowana jesteś miłego dnia
[...]"

Stary 2010-03-05, 13:11   #3533
simpatica
Zakorzenienie

w piątek - tygodnia koniec i początek
Cytat:
Mam nadzieję, że jak kiedyś będę robić prawko to też tak dobrze mi pójdzie
pewnie że tak
Cytat:
tak jak dziewczyny pisały - trudna kwestia. Ale mój Tż jak przesadzi z alkoholem to mówi o takich rzeczach o których na trzeźwo chyba nawet nie myśli
nie wiem czy prawda o kimś po alkoholu ukazuje się cała - ale myslę ze część

Cytat:
i bdb
ja myślę, że z facetami po pijaku i wyciąganiu z nich prawdy to nie jest mit śpiewają jak na spowiedzi
właśnie o tym mówię
Cytat:
Czyli nie zmienił się.
ja kiedyś też sie spotkałam z moim eks. po wielu propozycjach z jego str w końcu uległam ale tylko po to żeby przyznał się do winy. spotykając się ze mną spotykał się również z inną laską i oszukiwał mnie - nawet nie wiem ile czasu. kiedy zaczęło do mnie docierac że coś jest nie halo on wszystkiemu zaprzeczał a ja głupia wierzyłam - ale do czasu potem on dostał cudownego oświecenia że chce byc ze mną (ale cały czas twierdził że nie ma innej) więc poszłam na spotkanie bo wiedziałam czym się skończy - - - wróć do mnie -- a więc na spotkaniu byłam miła i słodka i jak mnie odwiózł do domu i zapytał - czy myslisz że moglibyśmy być jeszcze razem? ja - - - szczerze? nie. wiem o tej dziewczynie i myślę że nigdy bym drugi raz nie zaufała i tak pogrążyłam dupka jednego a teraz mam uśmiech na twarzy bo mi się ta akcja cała przypomniała
Cytat:
A

laski zbieram sie do dentysty - kciuki plis bo mam zamiar bez znieczulenia robic

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 14:10   #3534
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja się nadal boję z sobą jeździć... ja po 15 minutach jestem już znudzona, zmęczona, nie mam siły się rozglądać, denerwuje mnie, że ten za mną siedzi mi na tyłku, ten przede mną nie wie co ma robić ja się nie nadaję... potrzebuję szofera
Dzięki za ostrzeżenie. Nigdy nie wsiadać z Tobą do samochodu! Zapamiętane

Cytat:
U mnie to samo. Spać nie dają tymi odgłosami

Cytat:
laski zbieram sie do dentysty - kciuki plis bo mam zamiar bez znieczulenia robic
Dzisiaj dzień denstysty więc będzie dobrze Ja zawsze robię bez znieczulenia i nigdy nie bałam się denstysty. Teraz mam manię naprawiania wszystkich ząbków. Jeszcze tylko 2 zostały
Aaa tak przy okazji oprócz dnia denstysty obchodzimy (no dobra nie ja) dzień teściowej więc wiesz... bądź miła
Stary 2010-03-05, 14:26   #3535
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa tak przy okazji oprócz dnia denstysty obchodzimy (no dobra nie ja) dzień teściowej więc wiesz... bądź miła
A tak jak już jesteśmy przy temacie...
- Co to jest: 30 żabek i ropucha?
- Teściowa wieszająca firanki

Stary 2010-03-05, 15:40   #3536
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
tak jak dziewczyny pisały - trudna kwestia. Ale mój Tż jak przesadzi z alkoholem to mówi o takich rzeczach o których na trzeźwo chyba nawet nie myśli
no mój jak się spił to w centrum Breslau w środku ciemnej nocy wrzeszczał że mnie kocha... na co ja odpowiedziałam, że nie będę go z izby wytrzeźwień wyciągać..

Cytat:
właśnie o tym mówię
no i tak jest
Cytat:
ja kiedyś też sie spotkałam z moim eks. po wielu propozycjach z jego str w końcu uległam ale tylko po to żeby przyznał się do winy. spotykając się ze mną spotykał się również z inną laską i oszukiwał mnie - nawet nie wiem ile czasu. kiedy zaczęło do mnie docierac że coś jest nie halo on wszystkiemu zaprzeczał a ja głupia wierzyłam - ale do czasu potem on dostał cudownego oświecenia że chce byc ze mną (ale cały czas twierdził że nie ma innej) więc poszłam na spotkanie bo wiedziałam czym się skończy - - - wróć do mnie -- a więc na spotkaniu byłam miła i słodka i jak mnie odwiózł do domu i zapytał - czy myslisz że moglibyśmy być jeszcze razem? ja - - - szczerze? nie. wiem o tej dziewczynie i myślę że nigdy bym drugi raz nie zaufała i tak pogrążyłam dupka jednego a teraz mam uśmiech na twarzy bo mi się ta akcja cała przypomniała l
ja się kiedyś spotkałam z kolesiem "kolonijną miłością" i co on mi powiedział "im starsza tym ładniejsza" no komplement jak nie wiem poczułam się jak pani po 40tce

Cytat:
3mam nie lękaj się moc jest z Tobą

Cytat:
Dzięki za ostrzeżenie. Nigdy nie wsiadać z Tobą do samochodu! Zapamiętane
noo słusznie

Cytat:
U mnie to samo. Spać nie dają tymi odgłosami
jakie WY zazdrosne... miłość kocia kwitnie a wy jak stare panny się zachowujecie

Cytat:
Dzisiaj dzień denstysty więc będzie dobrze Ja zawsze robię bez znieczulenia i nigdy nie bałam się denstysty. Teraz mam manię naprawiania wszystkich ząbków. Jeszcze tylko 2 zostały
ja też się nie bałam dentysty nigdy ... lekarz jak lekarz

Cytat:
ja Ci to przypomnę jak będziesz już tą ropuchą

jem pyszną szarlotkę i powiem Wam, że możecie mi zazdrościć bo jest pyszna
[...]"

Stary 2010-03-05, 15:51   #3537
aniany
Rozeznanie

GG do aniany

Dzien dobry popoludnie
Cytat:
dobra wróciłam...
się działo... mój chce kupić mieszkanie i tak trochę nam zeszło... nawet nie wiedziałam, że on ma tyle kasy... ale od razu widać, że umie oszczędzać chyba się z nim chajtnę ... przy nim nie zginę ahahah
pozdrawiam
Hehhe, rozwalaja mnie Twoje teksty Fajnie poczytac tak z rana i sie usmiechac do komputera
A jesli juz mowimy o mieszkaniach itp. to hmm jakby to napisac zebyscie zrozumialy o co mi chodzi... Ok, on jest starszy odemnie, ma samochod, 2mieszkania, perspektywy i plany na przyszlosc. Ja, no coz, skonczylam szkole, i pracuje, ale za wiele materialnych rzeczy nie posiadam. Glupio sie czuje ze nie mam praktycznie wcale swojego wkladu w ten zwiazek i przyjmuje tylko jego gotowe rzeczy. Czy powinnam sie z tym zle czuc, czy znow szukam dziury w calym ???

Cytat:
Samopoczucie troche dziwne. Ale powiem Ci, że raczej już teraz wiem, że nic z tego nie będzie. Przez jakiś czas myślałam, że może.... Ale zauważyłam, że nadal denerwują mnie w nim te same rzeczy co kiedyś. Czyli nie zmienił się. A poza tym zawsze miałam do niego słabość, która nigdy mi nie przeszła No i te sentymenty
[/FONT][/B]
Rozumiem bardzo dobrze co czujesz. Ale mimo wszystko udanego i milego spotkania

Cytat:
Znam osoby, którym po alkoholu rozwiązuje się język i można wydusić z nich całą prawdę, a jak ktoś robi się agresywny to cóż... Wydaje mi się, że ta agresja w nich siedzi a alkohol tylko wyciąga to z niego, usuwa wszelkie zahamowania i po części pokazuje nasze oblicza.
Dokladnie, dobrze powiedziane (tzn. napisane)!
Jojla, ja rowniez mam nieprzyjemne wspomnienia jesli chodzi o alkohol i osoby trzecie, wiec rozumiem Cie dobrze. Ja czuje sie nieswojo w towarzystwie gdy alkohol leje sie strumieniami, i sa tam osoby ktore wiem ze po alkoholu zmieniaja swoje oblicze - niewazne czy na dobre, czy na zle.
Jesli ta osoba jest Ci bardzo bliska, to porozmawiaj z nia, wyjasnij jak zachowuje sie po %, jak Ty to widzisz, ze moze powinna sie bardziej kontrolowac. Jesli nie zalezy Ci az tak bardzo na tej osobie, to po prostu unikaj spotkan z nia, gdy wiesz ze alkohol bedzie.

Cytat:
Napisane przez patrysiamisia Pokaż wiadomość
dziń dobry
ja tez chcialabym sie zapisac na prawko ale jeszcze tego nie zrobilam i juz raczej nie zrobie w polsce bo jade do rodzicow na stałe przyjade tylko w lipcu badz wrzesniu na obrone i ostatni egzamin
Patrysia, co bedziesz robic w nowym kraju ? tzn. kontynuujesz nauke, czy bedziesz szukac pracy?

Cytat:
Umiesz, umiesz, tak tylko Ci sie wydaje ze nie umiesz
Powodzenia !

Cytat:
[B][FONT=Lucida Sans Unicode]

O to tak jak ja Juz nie mam pomyslow co przynosic do pracy, zeby zapchac swoj glod Ciagle cos przegryzam.... masakra.

Cytat:

niedawno dopiero wstałam, bo musiałam 3 nieprzespane noce odespać...
zrobić obiad i takie tam
Oj, mam nadzieje ze wyszlas z poslizgu bez uszczerbku Co robilas przez 3 noce, ze nie przespane ?

Cytat:
[COLOR="DarkRed"]

Kciuki zacisniete Dalas rade?
Ja tam do dentysty lubie chodzic, relaksuje sie zawsze na fotelu

Cytat:

Tesciowa na 102?
100 metrow od domu, i 2 pod ziemia
Troche niemile, wierze ze nie wszystkie tesciowe sa takie zle
Moja mama mowi ze bedzie super tesciowa
aniany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 15:59   #3538
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Hehhe, rozwalaja mnie Twoje teksty Fajnie poczytac tak z rana i sie usmiechac do komputera
no ale co... tak jest...
Cytat:
A jesli juz mowimy o mieszkaniach itp. to hmm jakby to napisac zebyscie zrozumialy o co mi chodzi... Ok, on jest starszy odemnie, ma samochod, 2mieszkania, perspektywy i plany na przyszlosc. Ja, no coz, skonczylam szkole, i pracuje, ale za wiele materialnych rzeczy nie posiadam. Glupio sie czuje ze nie mam praktycznie wcale swojego wkladu w ten zwiazek i przyjmuje tylko jego gotowe rzeczy. Czy powinnam sie z tym zle czuc, czy znow szukam dziury w calym ???
heheh ja też tak mam też szukam dziury w całym i np przez moją własną głupotę nie byłam na Kubie na wakacjach

Cytat:
Tesciowa na 102?
albo rozmawiają dwaj kumple i jeden mówi, że teściowa go denerwuje, a drugi, że zabiera swoją nad morze.... no to pierwszy się pyta "tak dobrze z nią się dogadujesz?" a drugi na to: NIE, ALE NIECH SIĘ DO PIACHU PRZYZWYCZAJA....
[...]"

Stary 2010-03-05, 16:07   #3539
jojla
Zakorzenienie

hello

Cytat:
ja myślę, że z facetami po pijaku i wyciąganiu z nich prawdy to nie jest mit śpiewają jak na spowiedzi A co do zachowania innych to nie wiem..myślę, że w stresie można zobaczyć tak naprawdę jaka jest osoba...ale alkohol w sumie to coś innego
Cytat:
Ja myślę, że nie da sie jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. Bo ja po alkoholu robię się wyjątkowo odważna i świat chcę podbijać hehe. Znam osoby, którym po alkoholu rozwiązuje się język i można wydusić z nich całą prawdę, a jak ktoś robi się agresywny to cóż... Wydaje mi się, że ta agresja w nich siedzi a alkohol tylko wyciąga to z niego, usuwa wszelkie zahamowania i po części pokazuje nasze oblicza.
Cytat:
Cytat:
Napisane przez patrysiamisia Pokaż wiadomość
a ja strasznie nie lubie takich ludzi co robia sie agresywni po alkocholu - wole unikac i radze tego samego
Cytat:
no to prawda... ja pamiętam jak na studniówce, koleżanka która jest nieśmiała i nie szuka kontaktów z ludźmi, napiła się i jej odwaliło... mało nie zgwałciła mojego partnera... a potem jeszcze było "nie prawda, ja się tak nie zachowuję" Dr Jekyll and Mr Hyde
Cytat:
Dzięki za Wasze opinie
Chciałam je poznać bo po prostu po kilku akcjach zaczęłam się zastanawiać nad tym. Chciałam poznać zdanie kogoś patrzącego obiektywnie bo wiem, że w kwestii alkoholu tak nie potrafię.
Po dłuższym zastanowieniu się myślę, że chyba bardziej jest tak jak to napisała Pavlinecka.

Cytat:
Hej Dziewczyny

U mnie dzisiaj rano sypało tak i to wiało prosto w oczy, że nie widziałam gdzie idę, ale to co spadło zaraz stopniało a teraz nawet świeci słońce.

Dasz radę Ev

Cytat:
ja kiedyś też sie spotkałam z moim eks. po wielu propozycjach z jego str w końcu uległam ale tylko po to żeby przyznał się do winy. spotykając się ze mną spotykał się również z inną laską i oszukiwał mnie - nawet nie wiem ile czasu. kiedy zaczęło do mnie docierac że coś jest nie halo on wszystkiemu zaprzeczał a ja głupia wierzyłam - ale do czasu potem on dostał cudownego oświecenia że chce byc ze mną (ale cały czas twierdził że nie ma innej) więc poszłam na spotkanie bo wiedziałam czym się skończy - - - wróć do mnie -- a więc na spotkaniu byłam miła i słodka i jak mnie odwiózł do domu i zapytał - czy myslisz że moglibyśmy być jeszcze razem? ja - - - szczerze? nie. wiem o tej dziewczynie i myślę że nigdy bym drugi raz nie zaufała i tak pogrążyłam dupka jednego a teraz mam uśmiech na twarzy bo mi się ta akcja cała przypomniała
co za dupek no i bardzo dobrze, że go pogrążyłaś ode mnie należałby mu się jeszcze kopniak w pewne wrażliwe miejsce

Cytat:
jem pyszną szarlotkę i powiem Wam, że możecie mi zazdrościć bo jest pyszna
jak mogę to zazdroszczę zaraz będę pić kawkę ale by się przydała taka szarlotka

Stary 2010-03-05, 16:19   #3540
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Uważam, że nie masz powodów do tego, żeby się źle czuć. Pracujesz, zarabiasz na siebie a do pewnych rzeczy typu samochód czy mieszkanie dochodzi się z czasem. Ty na pewno też w przyszłości będziesz mogła sobie pozwolić na własny kąt czy samochód

Cytat:
Dokladnie, dobrze powiedziane (tzn. napisane)!
Jojla, ja rowniez mam nieprzyjemne wspomnienia jesli chodzi o alkohol i osoby trzecie, wiec rozumiem Cie dobrze. Ja czuje sie nieswojo w towarzystwie gdy alkohol leje sie strumieniami, i sa tam osoby ktore wiem ze po alkoholu zmieniaja swoje oblicze - niewazne czy na dobre, czy na zle.
Jesli ta osoba jest Ci bardzo bliska, to porozmawiaj z nia, wyjasnij jak zachowuje sie po %, jak Ty to widzisz, ze moze powinna sie bardziej kontrolowac. Jesli nie zalezy Ci az tak bardzo na tej osobie, to po prostu unikaj spotkan z nia, gdy wiesz ze alkohol bedzie.
Dzięki Już rozmawiałam, mało tego ta osoba sama jest przerażona swoimi wyczynami i obiecała zachować umiar w piciu

Cytat:
Ja tam do dentysty lubie chodzic, relaksuje sie zawsze na fotelu
To ja chyba jestem jakaś dziwna bo jak mam iść do dentysty to umieram ze strachu

Cytat:
Tesciowa na 102?
Cytat:
albo rozmawiają dwaj kumple i jeden mówi, że teściowa go denerwuje, a drugi, że zabiera swoją nad morze.... no to pierwszy się pyta "tak dobrze z nią się dogadujesz?" a drugi na to: NIE, ALE NIECH SIĘ DO PIACHU PRZYZWYCZAJA....
s traszne ale śmieszne

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości