|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nic się nie bój, ja przed kursem nic nie umiałam, nigdy nie jeździłam, po prostu zero doświadczenia wszystkiego się nauczyłam, zdałam bez problemu (to akurat więcej szczęścia niż rozumu ), więc nie przejmuj się i miłej jazdy
|
||||
|
|
|
#3512 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym siedzę ostatnio nad magisterką, więc czasu na wizaż tez mam mniej Dziś przetrawiłam 500 stronicową książkę i mam dość...bleee....aleeee czuję się teraz taka "mondra" Jutro znowu będę pisać, bo 20 marca mam seminarium, więc muszę się sprężyć, żeby oddać rozdział do sprawdzenia.Sweet bardzo dobrze, że zdecydowałaś się na kurs. Wpłacaj kasę i słuchaj wykładów Ja przed pierwszą jazdą uczyłam się z ojcem na polnych drogach ruszać, zmieniać biegi, jeździć na wstecznym po prostej Pierwsza jazda z instruktorem też masakra, stres niesamowity bo od razu do miasta na jazdę mnie wziął. Jak zobaczyłam te skrzyżowania to słabo mi się robiło. Po wyjeżdżonych 3 godzinach wziął mnie do jeszcze większego miasta, ale wtedy to już luzik ![]() Instruktora miałam świetnego, miła atmosfera, dobrze tłumaczył i zdałam za pierwszym razem. Mam nadzieję, że Ty też gładko przejdziesz przez jazdy i egzaminy i bedziemy niedługo oblewać |
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam znad kawki i zaraz zmykam na uczelnię - dzisiaj od 8 do 18 - chyba oszaleję
![]() miłego dnia Dziewczynki |
|
|
|
#3514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja również pozdrawiam znad kawki. Probuję się dobudzić i zrobiłam sobie takiego szatana, że szok Udanego, słonecznego dnia
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to wynikało z tego, że moje starsze rodzeństwo rwało się za kółko i po prostu z rozpędu też chciałam spróbować. Mój tata jakoś nie bał się dawać mi samochodu, mało tego sam mnie do tego namawiał. Także coś tam umiałam ale i tak na pierwszej jeździe miałam pełne portki bo zamiast po placu to ten w miasto mnie wypuścił. Najważniejsze to nie panikować. Poradzisz sobie ![]() I ja się witam porannie. Na uczelnię mam dopiero na 15 więc teraz zabieram się za sprzątanko
|
|
|
|
|
#3516 | ||
|
Zakorzenienie
|
haj dziewuszki
![]() Cytat:
gratuluję ![]() Cytat:
3mam kciuki oby tak było ![]() <><><><><> a ja też zdałam za 1 razem wiec to chyba taki urok '86 więc Ty Sweet tez zdasz za 1 |
||
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Dziękuję dziewczynki Cytat:
wszystkie za pierwszym razem zdały super ![]() Mam nadzieję, że jak kiedyś będę robić prawko to też tak dobrze mi pójdzie ![]() Ja niedawno wróciłam z wydziału. Zjadłam coś, muszę zrobić pranie, walnę sobie kawkę i siadam do nieszczęsnych materiałów na prezentację minęły trzy dni a ja już mam ochotę jak tylko widzę te papiery A i mam takie pytanie do Was. Czy waszym zdaniem po alkoholu pokazuje się cała prawda o kimś? To znaczy czy na przykład jak ktoś się zachowuje źle względem innych gdy przesadzi z piciem to można to usprawiedliwić i zwalić winę na alkohol czy może właśnie jego zachowanie w takim stanie w rzeczywistości świadczy o tym jakim jest na prawdę? Miłego popołudnia
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem po sobie, że kiedy wypiję za dużo jestem zupełnie innym człowiekiem... zwyczajnie nie jestem sobą. Robię rzeczy, których na trzeźwo nigdy bym nie zrobiła. Dlatego też nie lubię tego stanu, gdy przeholuję Ale jeśli zrobię coś głupiego, gdy jestem pijana, to nigdy nie zwalam tego na alkohol. Obwiniam tylko i wyłącznie siebie, bo przecież nie musiałam tyle pić... Lecę na wykład, a nie chce mi się straszliwie Miłego popołudnia
|
|
#3520 | |||||
|
Rozeznanie
|
Witajcie !
Cytat:
A co do zdjec, ok, czekamy, czekamy Widze ze w podpisie widnieje cyferka 1 - jak samopoczucie przed wielkim spotkaniem?I ja tez, i ja tez ![]() Cytat:
Napewno dasz rade ! Tylko jedno slowo przestrogi dla Ciebie - gdy juz zrobisz prawko, i bedziesz mogla jezdzic, to jezdzij ile sie da, i kiedy tylko sie da.... bo ja zrobilam prawko ponad 7 lat temu, a kurcze jezdze nadal jak poczatkujacy kierowca, bo nie ciagnie mnie do tego, lepiej czuje sie jako pasazer, i gdy siadam za kolkiem to jest gora max. 2 razy w roku. Wiem dobrze ze tym sposobem nigdy nie bede dobrym kierowca, bo po prostu brak praktyki. Cytat:
Zazdroszcze Ci odliczania tych dni, juz blizej niz dalej ! Cytat:
W sumie gdy sobie przypomne moje czasy studenckie, to tez mialam niezly zapierdziel, bo albo rano do pracy, i zajecia po poludniu, albo na odwrot. Tez czesto wracalam do domu ok. 7, 8, wieczorem. Ale kurcze, nadal brakuje mi takiego zabiegania, zorganizowania, posiedzenia nad ksiazka/notatkami. Wiem, dziwna jestem ale naprawde z sentymentem wspominam czasy szkoly, i z wielka checia bym wrocila. Tylko z tego co widze, to studia i nauka tutaj to calkiem inna bajka niz studiowanie w Polsce. Jest prosciej, mniej biurokracji, i bardziej sie licza ze zdaniem studenta.Cytat:
![]() Jojla, ciezka sprawa. Napewno cos w tym jest, ze czlowiek po alkoholu nieswiadomie pokazuje inne oblicze. Mysle, ze jesli to jest jednorazowy przypadek, tzn. ze raz po wypiciu zle sie zachowuje, a nastepne razy w miare normalnie, to nie ma sie czym przejmowac. Ale jesli za kazdym razem gdy pojawia sie %, ta osoba zmienia swoje zachowanie i postepowanie, to cos jest nie teges.
|
|||||
|
|
|
#3521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hmm no ja właśnie mam mieszane uczucia bo sprawa dotyczy bliskiej mi osoby. Sama osobiście raczej potrafię kontrolować ilość wypitego alkoholu a jak już mi się zdarzyło przeholować to grzecznie wróciłam do siebie i szłam spać. W zasadzie to mnie nic złego ze strony tej osoby nie spotkało ale okazuje się, że już któryś raz źle odniosła się do znajomej będąc pod wpływem alkoholu albo też robiła się agresywna względem obcych ludzi Znamy się bardzo dobrze ale ja zaczynam się zastanawiać czy tak jest rzeczywiście... Ehh inna sprawa, że ja może i jestem trochę przewrażliwiona bo z powodu alkoholu w przeszłości spotkało mnie wiele złego... sama nie wiem
|
|
#3522 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też byłam czarnowidzem i mój kurs trwał aż 3 miesiące ale jak już przyszło do egzaminu to poszło zdałam i żyję już 6 lat od tamtej chwili Poradzisz sobie ![]() Cytat:
śpiewają jak na spowiedzi A co do zachowania innych to nie wiem..myślę, że w stresie można zobaczyć tak naprawdę jaka jest osoba...ale alkohol w sumie to coś innego ![]() dobra wróciłam... się działo... mój chce kupić mieszkanie i tak trochę nam zeszło... nawet nie wiedziałam, że on ma tyle kasy... ale od razu widać, że umie oszczędzać chyba się z nim chajtnę ... przy nim nie zginę pahahah ![]() pozdrawiam
|
|
|
#3523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam piątkowo
Cytat:
Ale spotkać się chcę. Nie rozstawaliśmy się w gniewie i awanturach, ciągle utrzymujemy kontakt, więc czemu nie? A poza tym zawsze miałam do niego słabość, która nigdy mi nie przeszła No i te sentymenty ![]() Cytat:
Ja jeśli już mi się uda zdać, to zamierzam jeżdzić często A ja tylko do Was zajrzałam i zaraz zabieram sie do pracy.... chcę, żeby mi czas szybko zleciał dzisiaj ![]() Miłego początku weekendu
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2010-03-05 o 07:11 |
||
|
|
|
#3524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Musisz uwierzyć w siebie i przełamac strach. Na pewno ktoś Ci w tym pomoże i będziesz sama śmigała tym bardziej, że masz już samochód
|
||
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
A ja myślę, że to nie prawda, że z człowieka po alkoholu wychodzi prawda (
Ale mówimy tu raczej o sytuacjach gdzie ktoś z alkoholem przesadza. Nie szukając daleko - ja. Po alkoholu (tzn. jego nadmiernej ilości )mam skłonność raczej do fantazjowania, nie do prawdy i staję się zupełnie kimś innym, chociażby wywołuję kłótnie z TŻetem nie wiem po co .Z kolei moja koleżanka robi się bardzo agresywna, a taka nie jest - znam ją wiele lat. To prawda, że alkohol rozwiązuje języki i ułatwia w pewnym sensie zawieranie znajomości - przecież fajnie się rozmawia w pubie przy piwku. Ale po 4 takich piwkach z człowieka wychodzą jedynie procenty, nie prawda. Teofano - wszyscy się martwią a Ty łobuzie z TŻetem domy kupujesz Teraz za karę i nam po jednym proszę |
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zaraz mnie śnieg zasypie.
Już jest biało wszędzie, a on pada nadal
|
#3527 |
|
Raczkowanie
|
dziń dobry wcinam właśnie śniadanko a dzis juz piatek ja tez chcialabym sie zapisac na prawko ale jeszcze tego nie zrobilam ![]() a ja strasznie nie lubie takich ludzi co robia sie agresywni po alkocholu - wole unikac i radze tego samego
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
u mnie znowu w nocy spadł ten pieprzony śnieg niech już się skończy ta wstrętna zima ![]() u mnie raczej nic ciekawego, siedzę w książkach bo za tydzień w piątek mam kobylaste koło i egzamin, a jeszcze nic nie umiem ![]() buźka |
|
|
|
#3529 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobaczymy co będzie po Cytat:
ja się nie nadaję... potrzebuję szofera Cytat:
a potem jeszcze było "nie prawda, ja się tak nie zachowuję" Dr Jekyll and Mr HydeCytat:
domy nie kupuję... na razie rzucałam kobiecym okiem :P robiliśmy rekonesans w końcu on już dorosły a Wam oczywiście kupię po apartamencie w Wilanowie ![]() Cytat:
Cytat:
a z egzaminem dasz radę
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tymi kotami to racja. U mnie wieczorem tak się wczoraj darły, że już nie mogłam słuchać ![]() Cholera, głodna jestem Żarcie, które wzięłam do pracy rzekomo na cały dzień, zjadłam już z rana. Teraz siedzę głodna i nie chce mi się wyjść do sklepu. Nie wiem co mi się stało, bo mam napad obżarstwa
|
|
#3531 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale topnieje szybko, najgorsze tylko, że znowu chłodno wczoraj było ![]() już mam dosyć tej zimy... ![]() Cytat:
koteczki poczuły wiosnę w powietrzu ![]() U mnie wszystko ok ![]() siedzę przy porannej herbatce, niedawno dopiero wstałam, bo musiałam 3 nieprzespane noce odespać... idę z psem na spacer, zjem coś, zrobię obiad i muszę się ogarnąć dzisiaj z kupnem stabilizatora (w niedzielę gram już mecz zrobić obiad i takie tam ![]() miłego dzionka Dziewczynki
|
||
|
|
|
#3532 | ||||
|
Zadomowienie
|
pożyjemy zobaczymy
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
kolejny znak, że wiosna idzie w piss du away Cytat:
miłego dnia
|
|
|
#3533 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
nie wiem czy prawda o kimś po alkoholu ukazuje się cała - ale myslę ze część Cytat:
ja kiedyś też sie spotkałam z moim eks. po wielu propozycjach z jego str w końcu uległam ale tylko po to żeby przyznał się do winy. spotykając się ze mną spotykał się również z inną laską i oszukiwał mnie - nawet nie wiem ile czasu. kiedy zaczęło do mnie docierac że coś jest nie halo on wszystkiemu zaprzeczał a ja głupia wierzyłam - ale do czasu a więc na spotkaniu byłam miła i słodka i jak mnie odwiózł do domu i zapytał - czy myslisz że moglibyśmy być jeszcze razem? ja - - - szczerze? nie. wiem o tej dziewczynie i myślę że nigdy bym drugi raz nie zaufała i tak pogrążyłam dupka jednego a teraz mam uśmiech na twarzy bo mi się ta akcja cała przypomniała ![]() Cytat:
laski zbieram sie do dentysty - kciuki plis bo mam zamiar bez znieczulenia robic
|
||||
|
|
|
#3534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja zawsze robię bez znieczulenia i nigdy nie bałam się denstysty. Teraz mam manię naprawiania wszystkich ząbków. Jeszcze tylko 2 zostały ![]() Aaa tak przy okazji oprócz dnia denstysty obchodzimy (no dobra nie ja) dzień teściowej więc wiesz... bądź miła
|
|||
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - Co to jest: 30 żabek i ropucha? - Teściowa wieszająca firanki
|
|
#3536 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no mój jak się spił to w centrum Breslau w środku ciemnej nocy wrzeszczał że mnie kocha... na co ja odpowiedziałam, że nie będę go z izby wytrzeźwień wyciągać.. no i tak jest Cytat:
i co on mi powiedział "im starsza tym ładniejsza" no komplement jak nie wiem poczułam się jak pani po 40tce Cytat:
nie lękaj się moc jest z Tobą Cytat:
słusznie jakie WY zazdrosne... miłość kocia kwitnie a wy jak stare panny się zachowujecie Cytat:
Cytat:
jem pyszną szarlotkę i powiem Wam, że możecie mi zazdrościć bo jest pyszna
|
|
|
#3537 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry popoludnie
![]() Cytat:
Fajnie poczytac tak z rana i sie usmiechac do komputera ![]() A jesli juz mowimy o mieszkaniach itp. to hmm jakby to napisac zebyscie zrozumialy o co mi chodzi... Ok, on jest starszy odemnie, ma samochod, 2mieszkania, perspektywy i plany na przyszlosc. Ja, no coz, skonczylam szkole, i pracuje, ale za wiele materialnych rzeczy nie posiadam. Glupio sie czuje ze nie mam praktycznie wcale swojego wkladu w ten zwiazek i przyjmuje tylko jego gotowe rzeczy. Czy powinnam sie z tym zle czuc, czy znow szukam dziury w calym ???Cytat:
Cytat:
Jojla, ja rowniez mam nieprzyjemne wspomnienia jesli chodzi o alkohol i osoby trzecie, wiec rozumiem Cie dobrze. Ja czuje sie nieswojo w towarzystwie gdy alkohol leje sie strumieniami, i sa tam osoby ktore wiem ze po alkoholu zmieniaja swoje oblicze - niewazne czy na dobre, czy na zle. Jesli ta osoba jest Ci bardzo bliska, to porozmawiaj z nia, wyjasnij jak zachowuje sie po %, jak Ty to widzisz, ze moze powinna sie bardziej kontrolowac. Jesli nie zalezy Ci az tak bardzo na tej osobie, to po prostu unikaj spotkan z nia, gdy wiesz ze alkohol bedzie. Cytat:
tzn. kontynuujesz nauke, czy bedziesz szukac pracy?Cytat:
Umiesz, umiesz, tak tylko Ci sie wydaje ze nie umiesz ![]() Powodzenia ! Cytat:
Juz nie mam pomyslow co przynosic do pracy, zeby zapchac swoj glod Ciagle cos przegryzam.... masakra.Cytat:
![]() Cytat:
Dalas rade?Ja tam do dentysty lubie chodzic, relaksuje sie zawsze na fotelu ![]() Cytat:
Tesciowa na 102? 100 metrow od domu, i 2 pod ziemia Troche niemile, wierze ze nie wszystkie tesciowe sa takie zle ![]() Moja mama mowi ze bedzie super tesciowa |
|||||||||
|
|
|
#3538 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
też szukam dziury w całym i np przez moją własną głupotę nie byłam na Kubie na wakacjach Cytat:
|
|
|
#3539 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chciałam je poznać bo po prostu po kilku akcjach zaczęłam się zastanawiać nad tym. Chciałam poznać zdanie kogoś patrzącego obiektywnie bo wiem, że w kwestii alkoholu tak nie potrafię. Po dłuższym zastanowieniu się myślę, że chyba bardziej jest tak jak to napisała Pavlinecka. Cytat:
Dasz radę Ev Cytat:
no i bardzo dobrze, że go pogrążyłaś ode mnie należałby mu się jeszcze kopniak w pewne wrażliwe miejsce ![]() Cytat:
jak mogę to zazdroszczę zaraz będę pić kawkę ale by się przydała taka szarlotka
|
|
#3540 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To ja chyba jestem jakaś dziwna bo jak mam iść do dentysty to umieram ze strachu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

Uroczyście oświadczam, że zapisałam się na kurs prawa jazdy
Wróciłam właśnie z pierwszego spotkania, takiego organizacyjnego, a od jutra zaczynam wykłady
Jestem z siebie dumna, że zdecydowałam się na ten krok i zaczęłam realizować jedno z moich noworocznych postanowień
próbowałam zmienić to za pomocą drzemki która zamiast trwać godzinę wydłużyła się do 2,5h (przed chwilą wstałam) i czuje się jeszcze gorzej niż przed 

Kasy nigdy za wiele, więc staram się jej nie marnować, dlatego wiem, że jak już wpłacę to pójdę za ciosem 

jak tylko widzę te papiery 

Teraz za karę i nam po jednym proszę
Już jest biało wszędzie, a on pada nadal 

jak mogę to zazdroszczę