|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę być jeszcze bardziej Twoja - XIV część zazdrośnic
Cytat:
![]() swoją drogą, nie rozmawiali na ten temat temat wcześniej? pewnie tak, ale mogło to wyglądać nastepująco: ”bierzesz moje nazwisko, prawda...? ” chore, nie rozumiem kobiet w takich związkach... niestety, nie... ale podobno też są niektóre fajne
|
|
|
|
|
#722 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale są naprawdę takie second-handy, gdzie ciuchy wszystkie ładnie na wieszakach wiszą, poukładane według kategorii, np swetry, sukienki, topy itp i to jeszcze pogrupowane kolorami. Wchodzę z zamiarem wyszukania np. fioletowej bluzki z krótkim rękawem i od razu wiem, w którą stronę iść. Lepiej niż w butiku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
skąd się biorą tacy "faceci" chyba się lęgną z kurzu
|
|||
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale owszem, wszystko na wieszaczkach, spodnie przy spodniach, płaszcze przy płaszczach itp...
|
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Taa... a później gadanie "Przecież Misio to dobry człowiek, on mnie naprawdę kocha! Skoro mnie uderzył, to widocznie mi się należało - nie powinnam go prowokować...on tak mnie kocha a ja taka niedobra byłam dla niego. Za to moje podbite oko to muszę go teraz na kolanach przeprosić bo mu będzie przykro. Koleżanki powinny mi zazdrościć, że mój facet aż tak mnie kocha
"Jakby mnie facet uderzył to najpierw bym mu w twarz strzeliła z liścia o potem pokazała międzynarodowy gest kierowców moim pięknym środkowym paluszkiem i tyle by mnie było w jego życiu. Koniec na miejscu - NIC tego nie usprawiedliwia. |
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że nie pozwoliłabym sobie nawet na szturchnięcie. Dla mnie to patologia i tyle, a facet, który używa przemocy względem kobiety to nie facet. Popchnął raz, popchnie i drugi.
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Wybaczcie, że nie nadrobię tylko zacznę od opisywania "co u mnie" ale normalnie czuję że muszę Otóż... pojechałam do Rzeszowa do kliniki stomatologicznej, bardzo przystojny pan doktor mnie przyjął normalnie mrrruuuu.... NO, ale... pojechałam z tym moim ruszającym się zębem. Mama była przy tym, bo się sprawa niestety o całkiem sporoą kasę mogłą rozgrywać i próbowaliśmy znaleźć jakieś najlepsze wyjście. W każdym razie, przed zrobieniem zdjęcia facet pyta "jesteś w ciąży?". Ja oczywiście że nie. On "rozumiem że najważniejesze pytanie zadane i mama zaraz będzie chciała wyjść". Mama "eeee dlaczego? ja czekam na wnuki".Pośmialiśmy i.... na tym się śmiechy skończyły, gdyż... okazało się, że: 1. mam źle zrobione leczenie kanałowe sprzed kilku lat i jest to w ogóle jakiś cud, że nie doszło do zapalenia kości... 2. ząb poza ruszaniem się- boli 3. będę musiała nosić aparat ortodontyczny W każdym razie, stwierdzili (bo ten doktorek zawołał jeszcze drugiego i się zastanawiali z czego to może być), że mam przeciążonego zęba i dlatego się zaczął ruszać. Skąd przeciążenie? Nieprawidłowy zgryz + pan na 99% stwierdził, że w wyniku stresu, zaciskam w nocy zęby-> że mam zły zgryz to się wszystko skumulowało na nieszczęsnej jedynce-> zaczęła się ruszać-> rusza się okresowo, bo nie zawsze jestem na tyle spięta, żeby zaciskać zęby. Co robimy? Za 2 tyg. muszę przyjechać na zrobienie jakiejś szyny, którą będę zakładała na zęby na noc- to ma nie dopuścić do ściskania zębów. A później na poprawę tej kanałówki. W każdym razie, zęba na razie nie stracę No a co do aparatu... pan powiedział, że powinnam, bo przy moim zgryzie ciężko będzie w przyszłości, jeśli będzie taka konieczność, założyć np. koronki na zęby bo będzie problem z wpasowaniem się między innymi zębami.Także ten...sprawa do dyskusji niestety ![]() Teraz dlaczego zaczęłam od "fap fap fap".... Bo po klinice poszłam z mamcią na zakupy i kupiłyśmy (mi oczywiście): 1. tunikę w niebieskie i czarne paski z takim szerokim pasem pod biustem (a dla mojej siostry identyczną tylko z różowymi paskami) 2. taką dłuuuugą bluzkę (też tunikę w sumie) z takim wyrąbanym kotem uśmiechniętym ![]() 3. getry- bo mam parę ubranek takich "za tyłek" które lepiej będą wyglądały na czymś takim niż na spodniach (a tak się wystrzegałam getrów )4. sukienkę- princeskę [czy jak to się tam zwie] 5. białą bluzkę z długim rękawem i kołnierzykiem- do sukienki Zdjęcia zrobię jak pojadę do Lublina bo tu nie mam aparatu ale jak się ubiorę w coś z dzisiejszych zakupów... no dżaga jestem ![]() Poza tym, wracając do domu, obgadałyśmy sprawę mojego ex... no i jak byłam w fazie wielkiego bulwersu na niego to co? zobaczyłam go stojącego sobie przed przejściem dla pieszych I jakoś mnie ten widok nie wzruszył...tzn. nie na tyle żeby wybiec z samochodu i rzucić mu się na szyję, nie na tyle żeby wysiaść i zacząć go wyzywać, nie na tyle, żeby się rozpłakać z żalu...Właściwie to tak jakoś bezemocjonalnie do tego widoku podeszłam... to chyba dobrze ![]() A no i jeszcze wniosek mojej mamy "widzisz... niedość że schudłaś przez tego idiotę, to jeszcze Ci się ząb przez niego rozruszał"
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do Szczecina to naocznie się przekonasz
![]() ![]() Cytat:
jakby tak przypilnować to nawet suknia ślubna tam się trafia taka całkiem całkiem albo jakaś wieczorowa kreacja "renomowanej" firmy. W sumie to też nie wychodzi jakoś straszliwie drogo.
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Olka, kurczę, w sumie dobrze, że teraz się z tym zębem okazało - im wcześniej, tym lepiej
sama nosiłam laaaaata temu i miło wspominam no i czekam na fotki w wersji na modelce ![]() deszczowa, za kg?!?!?!?! WOW! to tam były za sztukę, na kg nawet nie było... i u mnie na odludziu, sensem w Tychach ale widziałam w tym drogim lumpie śliczny płaszcz za jedyne 60 zł, ale na jakąś totalną chudzinkę, niestety
|
|
|
|
#729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3mam kciuki za sprawy zębowe. Ale skoro trafiłaś pod opiekę taaakiego doktora to chyba będzie ok, co ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chciałabym, żeby moja takie miała
|
|||
|
|
|
#730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ola, no to teraz wszystkie chłopy Twoje
|
||
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi raz ciocia upolowała PRZE-GE-NIAL-NY płaszcz w innym lumpie - za 20 zł - długi do kostek, czarny, wąski i taki "matriksowy", na wiosnę. Jak go w zeszłym roku nosiłam to nie było dnia, żeby ktoś się mną nie zachwycił na ulicy
|
|
|
|
|
#732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).No i niewygodne to przecież jest i w ogóle bllllleeeeeee, no ale chyba trzeba... Będą fotki będą ![]() Cytat:
Nie no, ok to na pewno będzie. Moja mama się u niego leczy i dzisiaj mi po prostu odstąpiła swoje miejsce (bo na chwilę obecną wolne miejsca na takie dłuższe zabiegi mają dopiero na SIERPIEŃ). Ale, mama się tam leczy, tato też, bardzo sobie chwalą... No przecież nie dadzą mnie skrzywdzić ![]() Mama najpierw stwierdziła "e niiieeeee z takim kotem.... niiieeeee.... no ale przymierz jak ci się podoba". Ja założyłam, mama "kurcze, fajny ten kot", a ekspedientka "ten kot jest GENIALNY" ![]() Też ją lubię
|
||
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czasem zerkam na wątek lumpeksowy i dziewczyny takie ładne rzeczy wynajdują za grosze. Ale podobno też w większości sh jest już dość drogo. No i jakbym miała dać za ciuch 30-50zł to wolę kupić jednak nowy w sklepie.
Zwłaszcza, ze podczas wyprzedaży często zostaje mój rozmiar. I np. spódniczki potrafię kupić za 20-30zł.
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Ola Może aparat to nie jest coś cudownego, ale warto się pomęczyć, żeby ząbki uratować.
|
#736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za ząbki ![]() za obojętność w stosunku do tego................(...)i dla Twej mamusi![]() oglądam "Rozmowy w toku" o laskach na dyskotekach
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się już do tego stopnia rozpuściłam lumpami, że w normalnym sklepie nie jestem w stanie dać więcej niż 40 zł za bluzkę Ale na wyprzedażach lubię poszaleć - raz mi się udało kieckę sylwestrową w Orsay'u dorwać za dychę - tak - za 10 zł
|
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś nosiłam aparat na górę taki ściągany (całą noc i 3 h dziennie), a teraz zastanawiam się nad założeniem sobie stałego na sam dół
Bardzo lubię mieć zadbane ząbki, a niedawno zauważyłam, że obie 3 na dole zaczynają mi się wykrzywiać dziwnie i tak sobie myślę, że jak mnie będzie stać to sobie zafunduję jakiś odjazdowy aparacik
|
|
|
|
#739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wgniotło mnie w fotel Czy ja wiem... Wolę psy (chociaż za swoją kocicą w ogień bym polazła jakby jej się coś działo) ![]() Cytat:
Swoją drogą, dopiero dzisiaj usłyszałam konkretny argument dlaczego powinnam nosić aparat, bo zawsze to było tylko że ze zwględów estetycznych, bo ponoć to że mam krzywe zęby jakoś za bardzo się nie odbijało na nich, krzywe to krzywe, ale nic się nie dzieje. No a dzisiaj jak zaczął mówić o tych koronkach- bo nigdy nie wiadomo co się może w życiu zdarzyć i rzeczywiście mogę potrzebować czegoś takiego- do tego jeszcze powiedział że mam cofniętą żuchwę- nikt mi tego do tej pory nie powiedział- to tak sobie zaczęłam myśleć że chyba skubany ma rację... |
||
|
|
|
#740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo skąd ludzie mają wiedzieć, że taka "szmata na fiszbinach" z metkami jest warta koło 100zł na all?![]() Ej normalnie chyba się wybiorę. Tylko jeszcze nie wiem gdzie, tak sobie pogrzebać. ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
Powinny być rachunki w gabinecie, reklamacje i takie tam! Ale na pewno nie zniszczy ci ząbków.
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kilka lat nosiłam taki wyjmowany, ale jak widać- niewiele to dało. A nosiłam już na stałych zębach, jak wszystkie miałam... No cóż... życie
|
|
|
|
|
#742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz i tak nie jest dobrze, bo mi po latach wracać zaczęły i teraz mam takie zęby prawie -> (dżołk )w ogóle miałam Ci kiedyś napisać, że Twoja mama podobna do mojej jest Cytat:
cacuszka można znaleźć za grosze, zwłaszcza jak szukasz czegoś ze skóry np. albo oryginalnego ale owszem - jak są w sieciówkach wyprzedaże, to wolę iść tam, niż do lumpa. a i jeszcze np. niedawno kupiłam czarną elegancką sukienkę taką jesienno-zimową w stylu Coco Chanel za 12 zł a materiał dużo lepszy niż np. w H&M, o Terranowie nie mówiąc
|
||
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Włączyłam te "Rozmowy w toku" i po prostu...
|
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic tam więcej nie kupię,wszystko mi się porozciągało albo nie da się tego wyprasować. Brrr... Tylko jedną bluzkę mam stamtąd fajną.A są tam też takie mniejsze rozmiary?
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam bo Tż zaraz przyjdzie do domu
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
antii, wiesz co, w lumpach są zazwyczaj rozmiary bardzo duże - 46 i więcej.
ale wiesz, ja mam górę 36-38 i pokojnie znajduję takie dla drubnych dziewcząt też się znajdą, więc spoko gorzej, że jak raz pójdziesz, możesz nic nie znaleźć i się zniechęcić. w moim ulubionym lumpku dokładają towar codziennie, wiec jak mam czas rano, to tam jeżdżę popatrzeć, co nowego za grosze ![]() btw. muszę Cię zabrać na rundkę po Tychach
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też lubię polowanie na lumpach
Całkiem niedawno udało mi się kupić spodnie dżinsowe za 3 zł I dla mamy też, tylko dla niej kupiłam takie z materiału, sportowe Najdroższa rzecz jaką kupiłam na lumpie to spódnica 15 zł, ale wyglądała jak nowa ![]() Mam takie dni, kiedy wszystko mi się przypomina i po prostu chce mi się krzyczeć
|
|
|
|
#748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:jup i:Mi się sh zawsze kojarzą z takimi dużymi rozmiarami. Może dlatego, że moja duza ciotka często tam kupuje. ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
|
|
#749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym ogólnie między Wami lepiej? stara się w końcu? widujecie się i nie zasypia...? Cytat:
za pierwszym razem możesz nie być zachwycona, ale trzeba się wprawić, bo warto jak na trzy wieszaki trafisz jedną rzecz, która jest ładna wg Ciebie, to już OK. niezależnie czy rozmiar duży, czy mały ![]() ano i w moich ulubionych też się zdarzają ceny np. 25 zł za bluzkę, ale za to jest często jedwabna albo z takiego porządnego materiału lub z dobrej firmy niedawno kupiłam dżinsy za 18 zł na przykład ceny różne, ale i tak warto, bo gatunek masz 1. klasa
|
||
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola, aż nie umiem sobie wyobrazić jak Ty musisz się z tym wszystkim czuć, naprawdę ![]() Naj, no widzimy się teraz częściej, wczoraj mi zasnął, ale wcześniej spędziliśmy 5 godzin razem i dopiero zasnął, poza tym było już naprawdę późno, więc akurat to rozumiem. Jest dobrze, ale czasami jak pomyślę i wszystko do mnie wróci, to równie mocno go nienawidzę, co kocham
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-03-05 o 16:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

” chore, nie rozumiem kobiet w takich związkach... 

chyba się lęgną z kurzu
"

za ząbki 
za obojętność w stosunku do tego................(...)