|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Cytat:
![]() A co do poznania TZ- nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo ![]() Cytat:
teraz za bardzo nie mam jak ale jutro wieczorkiem powinnam juz je miec zrobione bede wdzieczna A to co sie dzeje w Grecji jest straszne mam znajomego w Atenach i tez narzeka i ma juz dosyc.A co sie dzieje z TZ? przestalisciesie dogadywac? cos sie ostatnio zle dzieje u mieszadelek...
|
||
|
|
|
#1112 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Cytat:
w grecji strasznie bo kradna na potege...zaczynajac od rzadu konczac na zwyklych szarakach...ten kraj jest za***iscie ladny ale ludzie to nie maja nic wspolnego ze starozytnymi grekami, ktorzy mieli konkretne prawa i zasady plus swietne zycie...oni tutaj w kolko gadaja jaka to historie maja itp itd ale kurde zeby sie ruszyc i cos zrobic zeby teraz bylo dobrze to nie...zobaczymy jak to bedzie, ja tam na jakies super zmiany nie licze...beda straji *******y a potem to wszystko ucichnie jak zwykle i dalej bedzie ten sam burdel... no to czekam na fote jutro
|
|
#1113 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka moje Wy dziewczynki
![]() a u nas wiosna, kwiatki kwitną, a ja ubranie suszę na zewnątrz o tym, że przytyłam to już informowałam niby się cieszę ale przez to wszystkie spodnie są na mnie za małe na wdechu jeszcze je zapne ale już usiąść w nich nie mogę bo to taki ból...więc wczoraj poszłam do sklepu kupić sobie jakieś jeansy czy coś zaszłam do river island, pomyślałam, że nosiłam rozmiar 6, przytyłam 5kg to pewnie noszę rozmiar 8, więc wzięłam dwie pary spodni do przymierzalni i próbuję się z nie wcisnąć i tak sobie myślę, no dobra przeliczyłam się, dupa mi urosła i trzeba pogodzić się z faktem, że noszę rozmiar 10 zaczęłam ściągać te nieszczęsne skinny jeans, już tak byłam w okolicach kolan, kiedy podniosłam prawą nogę i... straciłam balans wyrypałam się, poleciałam na plecy i nagle słyszę panią sprzedawczynię "are you allright" no jasne, sobie myślę, za***iście w porządku, leżę na plecach, nogi mi spod kotary wystają, jedna nogawka do kostek ściągnięta, druga do kolan... jakoś się pozbierałam, musiałam się nieźle nagimnastykować, żeby wstać i oczywiście buraka zjarałam i uciekłam ![]() no i postanowiłam zainwestować w legginsy bo jak mam w planach przytyć następne 5kg to torchę bez sensu wydawać 40f na spodnie by za chwilę kupić sobie nowe poza tym takie legginsy łatwiej z tyłka ściągnąć ![]() to tyle u mnie idę z piesem Tż mnie wkurza, proszę go by zajął się drukowaniem zaproszeń, a on od dwóch dni w pokera gra
I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2010-03-05 o 16:46 |
|
|
|
#1114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. no niestety alla...oni tylko siedzą i zawsze mają czas :/ oi malakes Edytowane przez emanko Czas edycji: 2010-03-05 o 19:10 |
|
|
|
|
#1115 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki, to i ja cos skrobne
U mnie nic nowego nudy.... Siedze wlasnie w hotelu i czekam na Tz Bedzie dopiero o 23 :-( Gdybym byla w centrum to bym wyskoczyla do jakiegos klubu z kumpela, ale jestem na koncu miasta i tu nic nie ma :-( Miłego weekendu wszystkim |
|
|
|
#1116 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja pewnie nigdy Cytat:
|
|
|
#1117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1118 |
|
Wtajemniczenie
|
co Ty Lovely, w Cheryl się teraz kochasz?
![]() ogląda któraś z Was Glee?
|
#1119 |
|
Wtajemniczenie
|
Yyyy... A co to? ![]() No i ladna pogoda sie pozegnala z Hampshire...
|
#1120 |
|
Zadomowienie
|
Ja ogladam jak pamietam ze leci
|
#1121 |
|
Zadomowienie
|
Nataliaa a ile jestes ze swoim TZ? moze to tylko jakich chwilowy kryzys? trzymam kciuki za poprawe sytuacji
u mnie nudy, siedze w pracy... znowu jest cholernie zimno czy ktos moze zabrac nam juz ta zime?
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
popieram bo narazie gowniarze siedza po klatkach a jak sie zrobi cieplo to moze pojda na lawki.. co ja zrobie ze nie lubie jak siedzi 10 chlopakow i patrza sie jak przechodzisz, i niewiadomo kto to, nie wiadomo co chca.. nie wiadomo czy i ile wypili.. oj nie lubie..
|
#1123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj, prawie juz zapomnialam jak to jest z tymi "zajetymi inaczej" W Italii to tylko Afrykanczycy tak koczowali i to tylko w parkach a tu w UK jakos malo lawek do siedzenia i straszenia. Choc wiem co potrafia wyczyniac mlodzi Anglicy wieczorowa pora w okolicach pubow... Brrrr![]() Jak tam na Odchowalni Kropciu? Dawno nie zagladalam, bo tak jakos niefajnie mi bylo... Do ostatniego sierpnia wierzylam, ze z koncem waszego watku na Poczekalni ja zapisze sie na ten kolejny... No coz... Moze jeszcze kiedys sie zapisze?Wspaniale tam zgrane jestescie, malo jest podobnych watkow ![]() A ja dziewczyny zakupilam rozne przyrzady ogrodnicze i jutro jesli troszke slonka sie pojawi, to zamierzam troszke uporzadkowac moj kwadracik Ale kurde zielona jestem![]() Poratuje ktoras radami jak dbac o ogrodek w UK?
|
|
#1124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie sadź dwóch torebek nasion w jednej doniczce nic dobrego ani ładnego z tego nie wyjdzie
|
|
#1125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wreszcie trochę znalazłam czasu żeby do Was zajrzeć. Co sie tutaj dzieje to wszystkie wiedzą ale ja przez to ,że jest kryzys muszę siedzieć cały dzień i interesu pilnować.![]() Udało mi się dojść do 60 kg.Jutro zdam Wam relację z całego tego czasu jak nie zaglądałam. ![]() Emanko super fotki na fb. Pozdrawiam Moje miłe i spadam bo padam na oblicze.ciao
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ----cel 58 kg.----![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Raczkowanie
|
Jak już Wam wcześniej mówiłam w Grecji zaczyna a raczej dzieje się wielka kaszana
![]() Jak nie strajk to urok lub s******.Nigdy nie wiedomo o co im chodzi.(pieniądze) Kiedyś myślałam,że to my Polacy tylko marudzimy ale teraz wiem,że nie. Już nie mogę się doczekac kiedy pojedziemy do Polski. Teraz mam nadzieję,że bedę miała więcej czasu to będę mogła pisac co mi leży na wątrobie. ![]() Ciekawa jestem co będę robić jutro?Myślałyśmy z kumpelkami wybrać się na męski striptis.........ale po jednej takiej imprezie mój man nie mógł spać(zazdrość)
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ----cel 58 kg.----![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg
|
|
|
|
#1127 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego kobietki w dniu naszego malego świeta
|
|
|
|
#1128 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki czarnulko,
ja też wpadłam życzyć naszym kobietkom wszystkiego naj naj lepszego w dniu naszego swięta )
|
#1129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tajemnicą jesteś, z księgi czarów - zbiegłą, mgłą zaklętą, którą nieliczni tylko przejdą. Kobieto - puchu marny, a nie do zdobycia. Kobieto - ile w tym słowie - piękna, miłości i życia. Kobieta - to piękny kwiat, to niedocenione zioło, które zajmuje cały świat, o którym się mówi wokoło. Mówi - nie znając istoty ciała, mówi - nie znając doliny duszy. Kobieta - to nie tylko kwiat, to kamień, co z czasem się kruszy. Wszystkiego naj naj najlepszego dla Każdej z Was, razem i z osobna: Bądź bardzo mądra, bądź bardzo miła, bądź zawsze szczera, miej wszystkie miłe zalety, niech z Ciebie nadal będzie Ideał kobiety. |
|
|
|
|
#1130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale...i tak dziekuję
|
|
|
|
|
#1131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A cos wiecej?![]() Dziekowac dziekowac I dla Was kochane samych radosci i sprzyjajacych wiatrow! A ja jutro mam dzien probny w pracy, w kawiarnianej kuchni. Hmmm... Nie jest to moje marzenie ale na ta chwile narzekac nawet nie moge przez minute. Biore co daja i dam z siebie tyle ile trzeba ![]() Przyjdzie czas to i bede wybrzydzac
|
|
#1132 | |
|
Wtajemniczenie
|
wszystkiego dobrego dziewczyny
nie, na tym moja wiedza się zaczyna i kończy ![]() Cytat:
![]() trzeba się cieszyć z tego co się ma a ja chyba zaadoptuje tego pieska: http://www.epupz.co.uk/clas/viewdetails.asp?view=321012
|
|
#1133 |
|
Zadomowienie
|
Dolaczam sie do zyczen. I tyle chcialam powiedziec.
|
#1134 |
|
Przyczajenie
|
hej!
I ja dolaczam do zyczen! Wszystkiego dobrego Kobietki |
|
|
|
#1135 |
|
Zadomowienie
|
No i zdążyłam
![]() W ostatnich minutach Dnia Kobiet wszystkiego naj kobiety duuuużo szczęścia
|
#1136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak zycze Nam wszystkiego naj ![]() Jaka cisza..... musialam odkopywac watek ![]() Zmienilam kolor na wiosne - moze wreszcie przyjdzie ![]() jak zrobie jakies sensowne zdjecie to wrzuce na fejsbuka A dzisiaj kupilam nowe buty- fajne wysokie botki. Moja mama zalozyla sie ze mna ze po pierwszym wyjsciu polamie nogi miejmy nadaieje ze sie myli...A co u Was mieszadelka? |
|
|
|
|
#1137 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam sie- watek umiera, co jest dziewczyny, chyba wszystkie juz wiosne czuja
|
#1138 |
|
Zadomowienie
|
No przyznam się bez bicia że czasu brak,to jedno
A drugie że nie układa nam się z TZ najlepiej.Są dni że jest ok a są dni że się nie możemy znieść nawet wzrokowo.To w sumie też moja wina bo mam trudny charakter ale nie moge pozwolić sobie na pewne zachowania z jego strony i tyle. On widzi moją upartość i szlag go trafia. Dwa dominatory to nie wróży dobrze. No cóż czas pokaże co z tego będzie. Pozdrawiam wszystkie zamieszane szczęśliwie i te nie-szczęśliwie też
|
#1139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
AMOURA- pokaz wlosy koniecznie ja z moim jestem hmm....zalezy od kiedy liczyc ja licze ze 2 i pol...tz , ze 3 i pol...to srednia chyba 3 wychodzi...zobaczymy jak to bedzie...ja mam czasem wrazenie calkowitego zastoju...a czasami, jestem za***iscie szczesliwa...nie wiem moze to ze mna cos nie tak
|
|
#1140 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewuszki
ja czasem tez mam dosc Tz, za mało czasu mi poświęca , ciagle zabiegany,zapracowany.... kiedyś tego nie było, zawsze znalazł czas w czasie pracy i po pracy... Był teraz na weekend, tak szybko to mineło,że nawet nie wiem kiedy Ale nie strzelam fochami bo wole go miec mało niż wcale ![]() Madalena-wydawało sie,ze jestescie tacy szczęśliwi, co tam za zgrzyty między wami? Ja z moim ex mialam podobnie, on chciał mną rządzić a ja sie nie dawałam to sobie znalazł taka,która robi wszystko co on każe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

Ale to niestety nie bedzie typowe polskie wesele
2 dni trwalo, 275 osob

czy ktos moze zabrac nam juz ta zime?